|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 33,33% |
Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
23 | 40,35% |
W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
2 | 3,51% |
W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
0 | 0% |
Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
5 | 8,77% |
Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
1 | 1,75% |
Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
0 | 0% |
Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
5 | 8,77% |
Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
1 | 1,75% |
Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
1 | 1,75% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zadomowienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
wodaqua - no mistrzostwo ten tort
![]() zanetka - moj ma w maju urodizny a ja juz prezent kupilam w lutym heheh Lilkaa- dziekuje ![]() jacieeeee - a kiedy jest ta studniowka jak ja mam polczyc.... ? oczywiscie gratuluje ![]() brumek - ja bede zamiawiac te same literki ![]() zjadlam wlasnie drozdzowke francuska....kocham ciasto francuskie i croissanty maz kupil mi jeszcze czekolade i rogaliki 7 days malutkie ![]()
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka ![]() Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-04-12 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zadomowienie
|
✂✂✂✂a mac co za dzien babcia mojego meza nie zyje to kochana babcia bardzo mnie lubila buuuuuuu ;(;( (*)
#4924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lilka - ja poród od biegunki zaczynałam wiec strzeż sie! Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2011-04-12 o 18:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Słodziuchne ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zadomowienie
|
dziewczyny wyszlo mi za duzo fosforanow bezpostaciowe ale nie moge doczytac co to znaczy pomozcie
#4929 |
Zadomowienie
|
moniczka - wspolczuje
![]() blondynkapoznan - ja mam taki baniak z woda jak czasem gdzies u lekarza albo w jakis murzedzie sa na korytarzach wiec to jest zrodlana bedzie i do gotowania i do picia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Najadałam się lodów, teraz zjadłam drożdżówkę i gram ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja szukając na początku natknęłam się na te co Ty wybrałaś, i jakoś wydawał mi się 9 zł za drogo ![]() Ale okropnie mi się podobają, teraz czekam na 100% potwierdzenie kto jest moim lokatorem ![]() Sweet ![]() ![]() ![]() ![]() Co do siostry, masz jakąś stronkę, dane aby wpłacić pieniądze? Jak tak to podaj mi proszę, podam dalej !!! Moniczka ![]() ale uważałam babcie od mojego D jak za swoją, bo moje zawsze był daleko... pamiętam że poszłam pierwszy dzień do pracy i dostałam telefon że babcia nie żyje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Rozeznanie
|
moniczka wspolczuje
![]() qrcze, jakas "nienasycona" jestem ta dzisiejsza wizyta.i martwie sie troche tym co powiedzial (ze maly scisnieta ma glowke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zadomowienie
|
zanetko nie ma stronki niestety....widocznie radza sobie jakos jesli nei chche pomocy od nikogo
![]() wlasnie sie dowiedzialam ze moja babcia moja najlepsza przyjaciolka ukochana osoba bedzie miala peracje w czwartek na oczy i oczywiscie ostatnia sie o tym dowiaduje bo "jestes w ciazy i nikt nie chcial Cie denerwowac" masakra co oni sobie wszyscy mysla jak mogli ukrywac przede mna taka wazna sprawe..... plakac mi sie chche bo sie wkurzylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brumku śliczne te literki. Tez bym takie chciała, może po porodzie zamówie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
smieszne jest to ze potrafia ukrywac np. operacje a takie sprawy jk no. foch z powodu imienia czy jakiejs dupereli, ktora bedzie nas pozniej gryzla, to juz sobie nie darują...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Nerolka,a takie tam desperackie kroki..Książeczke mieszkaniową zlikwidowałam, bo nie miałam nawet na leki po wczorajszej wizycie.
#4937 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj dzień smutnych wiadomości. Zmarł wujek mojego tżta nasz sąsiad, był chory na raka, juz na wykończeniu ale to tez szok..młody facet.
Moniczka trzymaj się ![]() wodaqua tort rewelacja, pewnie tak samo smakuje. Nerola ja tez się męczę z nerką, nie wiem czy dzwonic do gina? co mi poradzi? nospa i leżenie, a jak nie przejdzie to pewnie szpital i usg co tam sie dzieje.. Stronczek piękny brzuszek. |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam czekoladę mleczną i biszkopciki ![]() Wejdziemy pod kocyk i będziemy się "delektować" ![]() Nie przejmuj się. Oni chcą tylko dobrze ![]() Mnie się wczoraj chciało płakać ![]() z głupich powodów ![]() hormony mi buzują! Szkoda, że nie ma żadnych danych posłałabym dalej.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
na pewno nie zostawiłby tak niedopowiedzianego tematu, może źle spojrzał albo się czymś zasugerował za wcześnie , na pewno będzie wsio ok ![]() Cytat:
no trochę to dziwne przecież teraz masz więcej nerwów niż gdybyś miała czas się oswoić z tą informacją jakby od razu powiedzieli , powiedz im ze tak się nie robi i już! Cytat:
![]() a ja wreszcie odzyskałam wzrok po tym głupim badaniu dna oka , na szczęście jest wszytko ok a przy okazji się dowiedziałam od okulistki że przy wadach + nie ma zagrożenia przy porodzie że lepiej dmuchać na zimne jak się ma - bo wtedy siatkówka jest rozszerzona no i że kiedyś przy -5-6 się panikowało a teraz mówi że i -1o może nie być wskazaniem do cc . Jedno jest pewne,warto oczka sprawdzić ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
Boże! Co to za dzień
![]() Patik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja tam nie jadę nigdzie.\Wzięłam No-Spę(niebawem następną bo na skurcze brzusia idzie ból),leżenie,Furagin,Uros ept. I tak nic nie zrobią i tak. Bardzo wsdółczuję okropnych wieści dziewczynki.Bardzo. Coś okro0pnego!!!! Zmalowana szkoda w sumie bo zawsze to jakieś zabezpieczenie ale rozumiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | ||
Zadomowienie
|
Zmalowana ale to do szpitala ?? To po porodzie już chyba nie ma takiego wielkiego brzucha jak przed
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja będe się starać zagladać na bierząco nawet jak urodzę, ale wiadomo że z maluszkiem to może być trudnę. Ale ciekawość by mi nie pozwoliła zniknąć ![]() Cytat:
![]() Głodna jestem, ale zgaga mnie piecze i nie wiem sama co sobie zjeśc. A wszystkiemu winne chyba ogóreczki teściowej ![]() ![]() ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki, bardzo dziękuję za wszystkie "fejsbukowe" życzenia urodzinowe.
![]() ![]() ![]() Dzisiaj byliśmy na połówkowym i nasz synek zrobił nam numer bo prawdopodobnie jest dziewczynką. ![]() Co prawda maluszek znowu nie był zbyt dobrze ułożony, ale ten lekarz ma znacznie lepsze usg i faktycznie jak nam pokazywał co jest między nóżkami to na pewno nie było tam sisiola. ![]() Jesteśmy na razie w szoku i nie wiem czy wierzyć tej diagnozie, za 3 tyg musimy wybrać się ponownie do tego lekarza, bo przez złe ułożenie nie mógł dokładnie zbadać twarzoczaszki i odpływów z serca, natomiast mówił, że nie ma się czym niepokoić bo wszystko wygląda dobrze. Wiadomo, że to nasze pierwsze dziecko i będziemy się cieszyć z tego co będzie (żeby tylko było zdrowiutkie), ale człowiek chciałby się móc jakoś przygotować. ![]() Moje łożysko się przesunęło i wygląda na to, że cc nie będzie konieczne. ![]() Dziękuję wszystkim za kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ah marza mi sie takie pogaduchy..... ![]() wiem ze chca dobrze.....ale co ja poradze na to ze nie jestem twarda mocna baba tylko miekka wrazliwa i placzliwa dziewczynka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny pare dni nic nie pisalam tylko was czytalam jakos niemialam humory i teraz jakas taka zamulona jestem niewiem moze to przez pogode
![]() ![]() Gratuluje udanych wizyt oby zawsze byly takie wiadomosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i odbija mi się wiecznie kwasem ![]() Od mojej teściowej ogóreczki sa pyszneeeeeeeeeeeeeeeee ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
moniczka - wyrazy współczucia, jakiś czas temu straciłam dziadka, wiem co za ból...
W ogóle jakieś smutne wiadomości teraz na forum... nerolka wracaj do zdrówka, odpoczywaj kochana... sweetAngel , ehh po prostu pewnie nie chcą, żebyś sie denerwowała i przeżywała. wodaqua tort mistrzostwo! Mój też obchodzi na dniach urodziny, wyczarować samemu takie cudo- marzenie, ale mi to sie nawet woda na herbatę przypala ![]() Ale świetne te literki zaraz sobie zamówię, mam fajne miejsce nad łóżeczkiem na IGOREK ![]()
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
BAN stały
|
ale dziś nagrzeszyłam
![]() zjadłam grzeska, pączka, troche cukierasów, kinder bueno i popilam colą... Nawet w wiadomosciach mówili o dzisiejszym dniu czekolady ![]() Nerolka trzymaj się Moniczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mój D wraca z pracy to Ja jak katarynka, opowiadam co i jak, gdzie i po co. To się śmieje, że siedzę w domu i u mnie się więcej dzieję, niż u niego który pracuje z ludźmi i ma kontakt z nimi non stop ![]() Wrażliwa jesteś po prostu ![]() Ja staram się być twarda,ale jak pęknę ![]() to ryczę jak dziecko ! Kurdę chyba mam zgagę ![]() Nie wiem nawet jak to jest, ale wiecznie kwas czuje ![]() Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2011-04-12 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.