|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
|
19 | 33,33% |
| Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
|
23 | 40,35% |
| W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
|
2 | 3,51% |
| W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
|
0 | 0% |
| Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
|
5 | 8,77% |
| Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
|
1 | 1,75% |
| Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
|
5 | 8,77% |
| Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
|
1 | 1,75% |
| Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
wodaqua - no mistrzostwo ten tort
![]() zanetka - moj ma w maju urodizny a ja juz prezent kupilam w lutym heheh Lilkaa- dziekuje jacieeeee - a kiedy jest ta studniowka jak ja mam polczyc.... ? oczywiscie gratuluje brumek - ja bede zamiawiac te same literki ![]() zjadlam wlasnie drozdzowke francuska....kocham ciasto francuskie i croissanty maz kupil mi jeszcze czekolade i rogaliki 7 days malutkie kocham go normalnie heheh
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-04-12 o 20:03 |
|
|
|
#4922 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4923 |
|
Zadomowienie
|
✂✂✂✂a mac co za dzien babcia mojego meza nie zyje to kochana babcia bardzo mnie lubila buuuuuuu ;(;( (*)
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lilka - ja poród od biegunki zaczynałam wiec strzeż sie! Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2011-04-12 o 19:20 |
|
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4927 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Słodziuchne ![]() Cytat:
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4928 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny wyszlo mi za duzo fosforanow bezpostaciowe ale nie moge doczytac co to znaczy pomozcie
|
#4929 |
|
Zadomowienie
|
moniczka - wspolczuje
blondynkapoznan - ja mam taki baniak z woda jak czasem gdzies u lekarza albo w jakis murzedzie sa na korytarzach wiec to jest zrodlana bedzie i do gotowania i do picia
|
|
|
|
#4930 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Najadałam się lodów, teraz zjadłam drożdżówkę i gram A zjadłabym jeeszcze! Słodkości są mniam, teraz chyba najbardziej(bo wieczór, bo ciąża) mi smakują
|
|
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja szukając na początku natknęłam się na te co Ty wybrałaś, i jakoś wydawał mi się 9 zł za drogo Ale okropnie mi się podobają, teraz czekam na 100% potwierdzenie kto jest moim lokatorem ![]() Sweet tak samo miałam jak kupiłam mu obiektyw do aparatu powiedziałam sobie że dostanie go dopiero na święta, a dostał tego samego dnia co kupiłam Uwielbiam jak się cieszy Co do siostry, masz jakąś stronkę, dane aby wpłacić pieniądze? Jak tak to podaj mi proszę, podam dalej !!! Moniczka Ja to przeżyłam co prawda 3 lata temu,ale uważałam babcie od mojego D jak za swoją, bo moje zawsze był daleko... pamiętam że poszłam pierwszy dzień do pracy i dostałam telefon że babcia nie żyje jak będzie dziewczynka to będzie miała drugie imię babci na pewno by się ucieszyła |
|
|
|
|
#4932 |
|
Rozeznanie
|
moniczka wspolczuje
qrcze, jakas "nienasycona" jestem ta dzisiejsza wizyta.i martwie sie troche tym co powiedzial (ze maly scisnieta ma glowke ) ale gdyby bylo cos nie tak chyba by cos wiecej mowil no nie?
|
|
|
|
#4933 |
|
Zadomowienie
|
zanetko nie ma stronki niestety....widocznie radza sobie jakos jesli nei chche pomocy od nikogo
![]() wlasnie sie dowiedzialam ze moja babcia moja najlepsza przyjaciolka ukochana osoba bedzie miala peracje w czwartek na oczy i oczywiscie ostatnia sie o tym dowiaduje bo "jestes w ciazy i nikt nie chcial Cie denerwowac" masakra co oni sobie wszyscy mysla jak mogli ukrywac przede mna taka wazna sprawe..... plakac mi sie chche bo sie wkurzylam |
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brumku śliczne te literki. Tez bym takie chciała, może po porodzie zamówie
|
|
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
smieszne jest to ze potrafia ukrywac np. operacje a takie sprawy jk no. foch z powodu imienia czy jakiejs dupereli, ktora bedzie nas pozniej gryzla, to juz sobie nie darują...
|
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Nerolka,a takie tam desperackie kroki..Książeczke mieszkaniową zlikwidowałam, bo nie miałam nawet na leki po wczorajszej wizycie.
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj dzień smutnych wiadomości. Zmarł wujek mojego tżta nasz sąsiad, był chory na raka, juz na wykończeniu ale to tez szok..młody facet.
Moniczka trzymaj się wodaqua tort rewelacja, pewnie tak samo smakuje. Nerola ja tez się męczę z nerką, nie wiem czy dzwonic do gina? co mi poradzi? nospa i leżenie, a jak nie przejdzie to pewnie szpital i usg co tam sie dzieje.. Stronczek piękny brzuszek. |
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam czekoladę mleczną i biszkopciki ![]() Wejdziemy pod kocyk i będziemy się "delektować" ![]() Nie przejmuj się. Oni chcą tylko dobrze ![]() Mnie się wczoraj chciało płakać ![]() z głupich powodów ![]() hormony mi buzują! Szkoda, że nie ma żadnych danych posłałabym dalej.. |
|
|
|
|
#4939 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
na pewno nie zostawiłby tak niedopowiedzianego tematu, może źle spojrzał albo się czymś zasugerował za wcześnie , na pewno będzie wsio ok ![]() Cytat:
no trochę to dziwne przecież teraz masz więcej nerwów niż gdybyś miała czas się oswoić z tą informacją jakby od razu powiedzieli , powiedz im ze tak się nie robi i już! Cytat:
![]() a ja wreszcie odzyskałam wzrok po tym głupim badaniu dna oka , na szczęście jest wszytko ok a przy okazji się dowiedziałam od okulistki że przy wadach + nie ma zagrożenia przy porodzie że lepiej dmuchać na zimne jak się ma - bo wtedy siatkówka jest rozszerzona no i że kiedyś przy -5-6 się panikowało a teraz mówi że i -1o może nie być wskazaniem do cc . Jedno jest pewne,warto oczka sprawdzić
|
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Boże! Co to za dzień
![]() Patik
|
|
|
|
#4941 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja tam nie jadę nigdzie.\Wzięłam No-Spę(niebawem następną bo na skurcze brzusia idzie ból),leżenie,Furagin,Uros ept. I tak nic nie zrobią i tak. Bardzo wsdółczuję okropnych wieści dziewczynki.Bardzo. Coś okro0pnego!!!! Zmalowana szkoda w sumie bo zawsze to jakieś zabezpieczenie ale rozumiem ![]() |
|
|
|
|
#4942 | ||
|
Zadomowienie
|
Zmalowana ale to do szpitala ?? To po porodzie już chyba nie ma takiego wielkiego brzucha jak przed
Ja to kompetnie zielona jestem w temacie co do szpitala ![]() Cytat:
Ja będe się starać zagladać na bierząco nawet jak urodzę, ale wiadomo że z maluszkiem to może być trudnę. Ale ciekawość by mi nie pozwoliła zniknąć Cytat:
![]() Głodna jestem, ale zgaga mnie piecze i nie wiem sama co sobie zjeśc. A wszystkiemu winne chyba ogóreczki teściowej Jak myslicie celowo dala mi słoik żebym sie meczyła ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
||
|
|
|
#4943 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki, bardzo dziękuję za wszystkie "fejsbukowe" życzenia urodzinowe.
Dzisiaj byliśmy na połówkowym i nasz synek zrobił nam numer bo prawdopodobnie jest dziewczynką. Co prawda maluszek znowu nie był zbyt dobrze ułożony, ale ten lekarz ma znacznie lepsze usg i faktycznie jak nam pokazywał co jest między nóżkami to na pewno nie było tam sisiola. ![]() Jesteśmy na razie w szoku i nie wiem czy wierzyć tej diagnozie, za 3 tyg musimy wybrać się ponownie do tego lekarza, bo przez złe ułożenie nie mógł dokładnie zbadać twarzoczaszki i odpływów z serca, natomiast mówił, że nie ma się czym niepokoić bo wszystko wygląda dobrze. Wiadomo, że to nasze pierwsze dziecko i będziemy się cieszyć z tego co będzie (żeby tylko było zdrowiutkie), ale człowiek chciałby się móc jakoś przygotować. ![]() Moje łożysko się przesunęło i wygląda na to, że cc nie będzie konieczne. Dziękuję wszystkim za kciuki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ah marza mi sie takie pogaduchy..... ![]() wiem ze chca dobrze.....ale co ja poradze na to ze nie jestem twarda mocna baba tylko miekka wrazliwa i placzliwa dziewczynka wkurza mnie to w takich sytuacjach jak ta.......... |
|
|
|
|
#4945 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny pare dni nic nie pisalam tylko was czytalam jakos niemialam humory i teraz jakas taka zamulona jestem niewiem moze to przez pogode
pisalyscie o bolu spojenia lonowego i dolanczam do grona dziewczyn ktore tez maja z tym problem,najpierw myslalam ze to nic takiego ze krocze boli ale jak teraz czytalam co i jak to na bank spojenie lonowe,bol koszmarny do zniesienie ale koszmarny![]() Gratuluje udanych wizyt oby zawsze byly takie wiadomosci
|
|
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i odbija mi się wiecznie kwasem ![]() Od mojej teściowej ogóreczki sa pyszneeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
moniczka - wyrazy współczucia, jakiś czas temu straciłam dziadka, wiem co za ból...
W ogóle jakieś smutne wiadomości teraz na forum... nerolka wracaj do zdrówka, odpoczywaj kochana... sweetAngel , ehh po prostu pewnie nie chcą, żebyś sie denerwowała i przeżywała. wodaqua tort mistrzostwo! Mój też obchodzi na dniach urodziny, wyczarować samemu takie cudo- marzenie, ale mi to sie nawet woda na herbatę przypala ![]() Ale świetne te literki zaraz sobie zamówię, mam fajne miejsce nad łóżeczkiem na IGOREK
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4949 |
|
BAN stały
|
ale dziś nagrzeszyłam
![]() zjadłam grzeska, pączka, troche cukierasów, kinder bueno i popilam colą... Nawet w wiadomosciach mówili o dzisiejszym dniu czekolady ![]() Nerolka trzymaj się Moniczka
|
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mój D wraca z pracy to Ja jak katarynka, opowiadam co i jak, gdzie i po co. To się śmieje, że siedzę w domu i u mnie się więcej dzieję, niż u niego który pracuje z ludźmi i ma kontakt z nimi non stop Wrażliwa jesteś po prostu ![]() Ja staram się być twarda,ale jak pęknę ![]() to ryczę jak dziecko ! Kurdę chyba mam zgagę ![]() Nie wiem nawet jak to jest, ale wiecznie kwas czuje
Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2011-04-12 o 20:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

kocham go normalnie heheh

Ja to przeżyłam co prawda 3 lata temu,
) ale gdyby bylo cos nie tak chyba by cos wiecej mowil no nie?

wkurza mnie to w takich sytuacjach jak ta..........