![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
![]() ![]() oj wrzuc bez głowy jak coś albo rzucone na łóżko 2. nie wiem włąsnie czy aby na wszystko, na jakieś wypasione lufencje Szafiarskie to cheba jednak nie - to tak z obserwacji, ale to zależy od targetu Twego 3. mófiłam ze znam podobnego ? ![]() ![]() 4, bosz to sie zapytaj, heloooooooooooooł no to tera juz spanie sie centralnie nie opłaca - yhhh a juz byłąm przestawiona na ludziowy tryb dzienny ( tak sie starałam) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-13 o 02:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | ||||||||
Wiedźma
|
No nie. Ja nie mam faz i biorytmów na dwie kostki czekolady. Mam fazy na zero czekolady, albo fazy na cała tabliczkę. Taka osobowość. Przegięta.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak rany... Gęba mi się cieszy, łapki drżą, nawet trestować nie ma śmiałości, tylko wyciągam, rozkładam, składm, chowam, wyciągam, rozkładam... Dziś piłam piwo w dziewczyną, która wygrała flaszkę perfum w moim konkursie i też jej pokazałam. Ale macać nie dałam. O nie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nic nie mogę, to przynajmniej oznajmię, ze współodczuwam Twój zawód, wykazuję się głębokim zrozumieniem i przytulam czule. I rzyć. Bo w sumie mogę sobie swoje współodczuwanie w zad wepchnąć. Z wyczuciem. ![]() Cytat:
![]() Z orzeszkami w środku to nie gębogwałtki. Jadłam te orzeszki - w ogóle nie sa ostre. W porównaniu z gębogwałtkami oczywiście. O! ![]() Cytat:
![]() No widzisz, menżu. I teraz masz taką porozwalaną żonę. Po co Ci to było? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobra rada zawsze w cenie. ![]()
![]() |
#2673 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
Ja miałam relatywnego farta, bo po porodzie byłam tak osłabiona, że jak mi kto kazał co robić to mdlałam. No i kupy... Kup nie przebieram, bo śmierdzą. królewna chciał dziecko, więc skoro jak karmiłam, to kupy były jego działką. I pawie też. Bo ja jestem pawiowo towarzyska i jak młody sadził ptaszynę, to ja mu dzielnie towarzyszyłam. ![]() Weź się zatnij i twierdź, że nie masz siły i basta. To w końcu Ty urodziłaś. Cytat:
![]() A wycieraczka słitaśna. Serio serio. Wybacz, ale ![]() ![]() ![]() Przypomina mi się lekarz na przedporodowym, na którym mnie położyli dwa tygodnie po terminie: "No niech się pani zmobilizuje i urodzi". ![]() Skoro już nie zgadzamy się w kwestii fajnych facetów, to przynajmniej jesteśmy zgodne w kwestii niefajnych. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2674 | |
perfumowy zawrót głowy
|
znowu otwieram bar?
Red ![]() martwię się dalej tym Mińskiem, tak podświadomie mnie to niepokoi, choć rozum, mówi, że już nic się nie powinno zdarzyć, ale nic, to - pojadę, nie mam wyjścia ![]() Cytat:
![]() Cedrowy Płomień brzmi ciekawie... Korcą mnie jeszcze sticksy Cdg u Basiek, ktoś miał, warto??? I jeszcze uwielbiam świece zapachowe ![]()
![]() |
#2675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaklikaj po powrocie ![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-13 o 06:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |||
Nindżopesz
|
Nigdy Was nie nadrobię
![]() Toć ja tak mam ![]() Cytat:
![]() Męża ruszyło sumienie, przewinął dziś dziecię, zrobił mi śniadanie, poleciał zapisać do pediatry - będą z niego ludzie! ![]() To cudna, dawaj foty ![]() Co też uczyniwszy już kilka razy ![]() Cytat:
![]() 2. pomyślę nad tym, tylko załatw mi pojedyńczą salę poporodową ![]() Cytat:
![]() Póki co mówię twardo "hono kąpać, hono bujać, hono pomagać przy przewijaniu". Się słucha. Dobra, idę ładować baterie a w ogóle router dziś przyszedł ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | ||
Zakorzenienie
|
Ale znaczy o męża Red Ci chodzi?
![]() ![]() Cytat:
![]() A pewnie, jak zawsze, muszę się czymać ![]() Cytat:
![]() Tak kiedyś myślałam, jak za paręnaście/parędziesiąt lat będzie wyglądał wizaż, a raczej ta liczba postów 999.996 postów ![]() U mnie też na początku głównie mąż przewijał kupy, ale nie dlatego, że mu kazałam, sam z siebie jakoś tak ![]() Co do mieszkania sasiądka zaproponowała kwotę dopłaty o kilka tysiaków wyższą niż przewidywaliśmy, my zaproponowaliśmy o kilka tysiaków niższą, ma się zastanowić... Szanse według mnie są 50/50 że się zgodzi i nawet nie czuję, na którą stronę szala może się przechylać. Od tego wczoraj zaczął się mój z*ebany humor, potem jeszcze parę zgrzytów z mężem m.in o kasę i w końcu stwierdziałm, że chyba nie ma to sensu i chyba trzeba sobie dać spokój. Może kiedyś zmienię mieszkanie, jak będę milionerką, czyli nigdy ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() co ja się w sumie dziwuję, wszak postępowałam identycznie ![]() ![]()
![]() |
#2679 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spoora ![]() ktoś jednak musi być tą stroną, która ciśnie, żeby było lepiej... póki się jeszcze chce to warto walczyć o lepsze mieszkanie, czy też inne warunki ![]()
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wstałem dopiero ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Redziu napisz jeszcze coś o Dzieciaczku ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Red, Skrb, nie ma fot ![]() Robione telefonem i tak nic nie pokazują... Aaaaaah.... Dzisiaj nigdzie niewychodzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Masakra jak zimno na dworze jest
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Masakra jak zimno na dworze jest
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() będzie fota Redziątka ![]() Spo ![]() Ja też walczę ostatnio, siostrę dopadłam i wyłożyłam jej wreszcie prosto z mostu że my czekamy na ich wyprowadzkę i generalnie mamy centralnie gdzieś, że ona chce być romantyczna i czekać na pierścionek, a jej facet nie jest romantyczny i tego pierścionka nie kupuje i nie jest również konkretny jeśli chodzi o sprawy mieszkaniowe. I teraz już nie odpuszczę, bo nie. Bo chcę mieszkać w ludzkich warunkach w końcu, a nie tak jakbym już miała dwójkę dorosłych dzieci zanim się jakiegokolwiek dziecka dorobiłam ![]() Zbieram się do pracy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja też się zbieram do pracy
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, że nie jesteś wśród osób o ponobnych piorytetach- natrafianie na niezrozumienie jest frustrujące- przynajmniej my Ci ę rozumiemy ![]() ![]() Niektórzy już od 5ciu godzin zasuwają- masz pojęcie? I to bez nutelli
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | ||
Zakorzenienie
|
trzym się
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzień dobry ![]() resztę baru nadrobię później, bo się na manicure spieszę ![]() tylko jeszcze przytulę Spoorę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Konto usunięte
|
No i został tydzień...
![]() Wieczorem dwudziestego z wszystkiego zdam relację. Mam nadzieję, że pozytywną... Na 9 mam jazdę na Mokotów na Belgijską.Tam się ważna część odbędzie. Niestety potem mam o 15:30 malarstwo, więc dopiero będę około 19:00 w domu. Zobaczymy jak się to potoczy, mam nadzieję, że wszystko pójdzie po mojej myśli. A więc, zobaczymy. Tymczasem - Red, cudownie, że jesteś, a Luby twój powinien dostać baty za zachowanie ![]() Ju - i dobrze, że się paczka znalazła, jakby jakakolwiek paczka z moimi perfumami zniknęła, to bym ludzi na poczcie rozstrzelała. Ja tymczasem o 12:30 jadę na stolicę na malarstwo, jutro i w piątek mam wolne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Madzik
Rejcz dziękuję za przesyłki!!!! Nowa Lempicka jest całkowicie nie dla mnie, i to nie przez pieprz, tylko posmak spalenizny w iryskach City Glam ciekawy na początku, potem niestety, przeciętniak- i dobrze, że go nie kupiłam Cocon- też tylko na początku mi się podoba Tak więc ucieszyłam się, że zanim coś kupiłam- wiedziałam, że nie chcę- a to się prawie nie zdarza- zawsze jest odwrotnie ![]() Chyba wylecą Lempickie i Stella i ambra YR HP zostaje- kurde, ma w sobie COŚ W kwietniu mam zamiar skończyć kolekcję ![]()
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-04-13 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie o henny
![]() Czy można łączyć kolory? Bo mam jeszcze trochę miedzi, a teraz blond chciałam kupić i zmieszać. Można tak? Dodam, że to henna Venity jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Ewusiu dobrze zrobiłaś, rozmowa najważniejsza
![]() Nie szukasz pracy? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | ||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a pomijając dwubarwność jak efekt? podoba się? Cytat:
![]() 2. a zdążyliście zarezerwować wcześniej czy nie? umkło mi to i nie wiem którą emotę zastosować ![]() ![]() Cytat:
![]() ale fiesz, tak naprawdę po części to jest forum postmodernistyczno-semantyczne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
A ja ćwiczę obcasy przed sezonem- sprzątam w najwyższych obcasach- tzn postanowiłam, że nie tyle będę sprzątać w systemie akcja- sprzątanie, co po prostu się kręcić nie siadając i leniwie się snując- to zrobię- tamto zrobię i się samo posprząta- nie wiem, czy to dobre jest, eksperymentuję
#2699 | ||||
Nindżopesz
|
Spo, a o które mieszkanie chodzi?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I gratuluję poważnej rozmowy, trzymam kciuki żeby coś z tego wyszło. Cytat:
![]() Cytat:
Dziadki idą to chwilowo nie dam fotek ale już przyszykowałam i potem się ciut rozpiszę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Kamena, wiesz, póki co ardziej podoba mi się ten kolor na końcówkach, bardziej naturalny, ten na górze jest za mocny... Dziś umyje łeb 2 razy na wszelki wypadek
![]() Red, dzięks ![]() Tak, to właśnie jest ten balsam w tubie. Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-04-13 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.