|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
![]() W końcu Biedronkowe tańsze mimo,że niczym nie odstaje jakościowo
|
|
#2552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musze zobaczyc ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- czy wierzycie we wróżki??
|
|
#2553 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- |
|
|
|
|
#2554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2555 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie 100 dni stuknie 21 kwietnia ![]() Cytat:
Może nie byłaś w kibelku,albo co ? Nie wolno się załamywać. Ale więcej mięska powinnaś jeść...To jest podstawa na tej diecie
|
||
|
|
|
#2556 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny Wy chyba zwariowałyście!!!!!! Nie było mnie "tylko" od rana a siedziałam ponad godzinę i czytałam wszystko. Nie potrafię jednak tego wszystkiego ogarnąć w odp. ale wnioski:
Każdy ma kiepskie dni czasami,ale trzeba umieć się podnieść, kłopoty finansowe chyba potęgują w dzisiejszych czasach tylko nasz zdołowany nastrój. też czasami ręce opadają. ehhhh. Co do pracy to ostatnio też wzięłam się za pisanie mojego pierwszego w życiu CV do tej pory też studia wypełniały całkowicie mój czas, ale teraz postanowiłam też rozejrzeć się za czymś na wakacje, także trzymam kciuki za wszystkie szukające![]() Mam pytanie- powiedzcie proszę czy te suplementy diety z biedroneczki - Vitalsss są nam dozwolone?
|
#2557 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2558 |
|
Wtajemniczenie
|
Słodkich snów Kochane! Miłej nocy !!!
A ranoSZOKU w związku z maluteńką wagą jaka się Wam ukaże
|
|
#2559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Przybyłam tu z zamiarem dłuższej konwersacji ale na zajęciach wyssano ze mnie caluśką energię i muszę przywitać się już z podusią chyba. Jutro z ranka tu zajrzę, tylko mi się nie rozpisywać beze mnie!!! moje Łobuziaki kochane, śpijcie spokojnie
|
|
#2561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wpadam na chwilę i lecę pod prysznic... dobranoc i jutro dla wszystkich po -1kg
|
|
|
#2562 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musimy zobaczyć już te 58 kg,nie? Cytat:
|
||
|
|
|
#2563 |
|
Rozeznanie
|
hm może faktycznie mięska za mało co do toalety to na tej dietce średnio co 2gi dzień tam jestem .. ;p
|
|
|
|
#2564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szykuje sie spac tez, jakas glodna jestem..ale woda zapije :P dobranoc
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm tak przeszlam przez te kilka stron i mysle , ze nie warto sie dolowac trzeba zycie brac takim jakie jest
. Ja i moj Tz studiowalismy , mielismy stypedium naukowe , male dziecko i do tego dorywcze prace . On na uczelni i do tego naprawial auta a ja sprzatalam po domach. Dlatego mysle ze,szystko mozna ze soba pogodzic trzeba miec tylko odpowiedni plan ![]() Gdy bylo nam ciezko i nie bylo kasy ( bo rodzice nigdy nam nie pomagali to moj Tz oddawal 1 w tyg. krew .Przez nastepne kilka lat wygladal jak narkoman takie mial blizny na rekach ) Mimo to ze bylo ciezko obecnie mamy fajna rodzine a cala ta historia z brakiem kasy umocnila tylko nasz zwiazek . Wiec wspominamy ja z sentymentem bo oboje wiemy , ze nawet jak przyjda ciezkie czasy to mozemy ZAWSZE na siebie liczyc ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Pandzia napisala ![]() czy wierzycie we wróżki?? Nie czytam horoskopu i nie wierze we wrozki Szkoda by mi bylo chyba kasy na cos takiego .Ja lubie zyc z dnia na dzien i chyba niechce wiedziec co bedzie w przyszlosci Mam takie poczucie , ze jestem panem swojego
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2011-04-12 o 22:55 |
|
|
|
#2566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na początku tak samo,jak Ty co 2,a nawet 3 dzień chodziłam do kibelka,a teraz potrafię 2-3 DZIENNIE Najlepiej chyba jest na dni PW... Metabolizm musiał się unormować
|
|
|
|
|
#2567 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja kilka razy przeczytałam horoskop - taki ogólny jakie są osoby z mojego znaku, nic się nie zgadzało... |
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Czy znajdzie się tu dla mnie miejsce???
Zaczęłam wczoraj dopiero - faza I (zgodnie z testem) ma trwać 6 dni, więc do soboty. Zastanawiam się już jaką taktykę obrać na II fazę - jakieś sugestie? Teraz waga koszmarna - nie ważyłam się tak całkiem przed dietą, ale wczoraj wieczorem 95,7 kg ![]() Jedno mnie tylko martwi... wszędzie gdzie czytam - osoby stosujące tą dietę bardzo wymyślnie i zróżnicowanie gotują - ja zwyczajnie nie mam na to czasu, więc moje posiłki muszą być proste i szybkie, a po drugie części dozwolonych produktów nie jadam wogóle, czy takie ograniczenie dozwolonych produktów nie zaszkodzi? Bardzo liczę na Wasze wsparcie -KASIA- |
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o sorki juz zmienilam
|
|
#2570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to byla najbardziej chora praca w moim zyciu. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- a co do pracy w roznych miejscach to też zaliczyłam ich już sporo, pomimo moich 20 lat i 2 kierunkow studiów ;P
|
|
#2571 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wcześniej nigdy nie gotowałam,przeważnie robiłam coś na szybko bądź zamawiałam jedzenie do domu - stąd nadprogramowe kg Teraz cały czas gotuję sobie dukanowe żarełko i nie jest to wcale czasochłonne Szybko,zdrowo i smacznie ![]() A tryb to sprawa indywidualna-jak Ci wygodniej. Tryb 5/5 jest dobry pod tym względem,że zawsze można ugotować coś na kilka dni (skoro nie masz czasu na siedzenie w kuchni). A których produktów nie jadasz? |
|
|
|
|
#2572 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a książka też przeczytana? ;> a czego konkretnie nie jadasz? napisz nam to ocenimy a co do wymyślnego gotowania to jest ono po to żeby nie znudzić się dietą - jak ty wytrzymasz na monotonnych posiłkach to już twoja sprawa ale radze przejrzeć blogi - okazuje się że jest masa szybkich potraw! można też zrobić ich większe ilości w jakiś wolniejszy dzień, popakować i pomrozić a potem sukcesywnie odgrzewać i konsumować ![]() "poczekamy, podukamy, zobaczymy" - fajnie napisane ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju ile Wy nastukałyście o masakra
![]() Ja wróciłam z pracy i czytam i czytam i czytam ![]() Anita ja podobnie robię te placuszki jak Metalfish tylko zamiast homo dodaję wiejski i same otręby owsiane bez pszennych Dziękuję kolejnym za powitanie ![]() Co do pieniążków...no niestety nie ma łatwo aczkolwiek ja nie narzekam mając 23 lata kupiłam mieszkanie, mam męża od niedawna, i już wyremontowałam. Pracujemy oboje w aptece to i jego i moja pierwsza praca ale stabilna. Nie narzekam na zarobki mimo iż na razie odrabiam staż, jak się skończy we wrześniu to i wypłata się podwoi ![]() No ale nigdy nie ma tak aby było cudownie, też nie raz w życiu miałam momenty,że chciałam tylko siąść i płakać. Powiem Wam,że jak zaczyna się pracować na siebie to jest całkiem inaczej, pieniążki mają całkiem inne znaczenie ![]() Wiem,że każdy ciągnie do pracy ale ja to popieram, naprawdę jaka to ulga jak nie jest się zależnym od nikogo finansowo. Na pewno ciężko Wam pogodzić szkołę z pracą. Ale dacie radę na pewno, na wakacje zawsze mają jakieś tam oferty ![]() A może i znajdzie się pracodawca co Wam zapłaci za praktyki? ![]() Jejku miałam sprzątać no ale trudno w sobotę znowu pracuję, więc zapewne posprzątam sobie dopiero w przyszłym tygodniu ![]() No nic lecę spać, trzymam kciuki za lepsze jutro, za lepszą wagę i za lepszy humorek |
|
|
|
#2574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a to powyżej - tak się samo napisało ![]() poniżej na czerwono zaznaczę to czego nie jem Cytat:
|
|||
|
|
|
#2575 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
spokojnie możesz dukać nie jedząc tego! jedynie namawiałabym cię do spróbowania wołowiny (bo to jednak czerwone mięso o troche innych wartościach odżywczych niż drób) i pomidorów bo mają dużo potasu który łatwo sobie wypłukać ale pewno znajdziesz go w innych produktach też.rozumiem że gotowanie 3 obiadów jest uciążliwe... ale może czasem uda ci się coś takiego wykombinować że np mięso nada się dla ciebie, sobie jakąś surówke zrobisz (na PW) a swoim Mężczyznom inne kaloryczne/niealergizujące dodatki... |
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2577 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mówi się trudno ![]() zmykam się wypluskać, ostatni raz zerknąć w notatki i spać. trzymajcie jutro z rana kciuki - przede wszystkim żebym nie zaspała no i żebym coś wymyśliła na zaliczeniu jutro! (kto to wymyślił kolokwia o 8 rano? )dobranoc! i spadków jakie sobie zażyczycie jutro! |
|
|
|
|
#2578 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja koleżanka też tak miała i po prostu teraz jada je bez skóry - obiera. Wpadła w taką obsesję,że to samo robi z winogronem,śliwkami a nawet MANDARYNKAMI ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- Cytat:
![]() Powodzenia kochana ![]() Dobranoc
|
||
|
|
|
#2579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do gotowania-to nie takie czasochłonne jak się wydaje ![]() co do trybu... 4/3 jest dosć kontrowersyjny, bo nei ma go w książce i jeszcze bardziej obciąża organizm... ja bym odradzała. sama stosuję 5/5 i jestem bardzo zadowolona ![]() cześć dziewczyny na wadze +0,2 ale dziś już P, więc będzie lepiej trochę mnie martwią te ketony ale kontaktowałam się z lekarzem-wujkiem, który nie jest zbyt wylewny i mówił, że tyle to nic groźnego, ale mam przystopować. no i zdecydowałam, że narazie Dukam dalej, ale po świętach (po 7 lub 8dniach PW, bo przedłużę sobie tryb PW na sobotę,niedzielę i poniedziałek) pójdę na badania i zobaczę czy rośnie, czy spadło, czy co... bo ostatnio po 5 dniach P robiłam badania.śniadanko zjedzone, popijam herbatę, idę chyba na chwilę wskoczyć TŻtowi do łóżka, a potem na uczelnie mam dziś prezentacje, więc trzymajcie kciuki! i do "zobaczenia" po południu!
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-04-13 o 07:09 |
|
|
|
|
#2580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
od dziś będę się ważyć sporadycznie, bo waga pożyczona od kumpeli i muszę ją dziś oddać - dobrze, że mieć jej nie będę, bo mnie kusi i znowu rano stanełam i sama nie wiem co jest - przez noc mam 1 kg mniej...? Kolejne ważenie po skończonej I fazie |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

no i czasem nie potrafię zrozumieć jak ktoś nie rozumie matmy więc nie wiem co bym takiemu niekumatemu zrobiła 
i powiem szczerze ze urabialam sie po pachy i w pracy i w domu ale naszczescie wczoraj nadszedl tego tymczasowy kres i wracam do poprzedniej spokojniejszej wersji swojego zycia.
...

więc postanowiłam zrobić foto
moje Łobuziaki kochane, śpijcie spokojnie
Musimy zobaczyć już te 58 kg,nie?