|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
|
12 | 19,35% |
| Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
|
2 | 3,23% |
| Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
|
27 | 43,55% |
| Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
|
0 | 0% |
| Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
|
3 | 4,84% |
| Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
|
3 | 4,84% |
| Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
|
1 | 1,61% |
| Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
|
14 | 22,58% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Cytat:
że coś takiego musiało Ci się przytrafić ![]() Cytat:
![]() 24kg przy bliźniakach... ja tyle przytyłam przy jednym ![]() Cytat:
) w 36tc4d i ktg nie miałam robionego. Szczerze mówiąc, nawet nie wiem kiedy je u mnie w szpitalu robią :/ Wizyte u gin mam we wtorek, więc może się czegoś dowiem... a nie! dowiem się pojutrze bo jadę się spotkać z położną podpisać umowę i ogólnie pogadać Ciekawe czego sie dowiem..aż się boję ![]() A tak w ogóle to dobry wieczór Dziś miałam wczesną (o6.40) pobudkę bo jechałam na morfologię, popołudniu byłam na pobraniu wymazu, później się zdrzemnęłam i tak zleciało ![]() Kurcze... od kilku dni, boli mnie prawa pachwina zaczyna mnie to już męczyć i denerwowac boję się,że moje dzieciątko będzie chciało się za niedługo przeprowadzić na ten świat. Chociaż mam nadzieję,że źle mi się wydaje Jeszcze żebym 2 tyg. wytrzymała
|
|||
|
|
|
#2972 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Ale dzisiaj emocje na wątku
![]() Eweska dla twoich maluszków ![]() ![]() Matall mistrzyni w stopniowaniu napięcia Dla dobra twoich studiów do ktorego dnia kwietnia Eda w brzuszku ma jeszcze posiedzieć? A jak już dziewczynki kwietnióweczki urodzą to chyba nas nie zostawią.. i nie uciekną do odchowalni.. co? ![]()
|
|
|
|
#2973 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale tez nie sądzę że przy takim ułożeniu będziesz miała sn i daj znac kiedy co i jak.Cytat:
Tak mocno to tych nóg nie zaciskaj - masz rodzić .Cytat:
za szybkie rozwiązanie .musze jdnak dopytac jak to u nas jest. Cytat:
Cytat:
mój Tz grzebie przy "nowym" samochodziu odebrałam tablice rejestracyjne, wymienia filtry a tu tak zimno i pogoda do niczego.zastanawiam sie co jeść .---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
.a co tam bedziemy robic same hmmm? .jeszcze nie wiadomo ile nas kwietniówek będzie kurcze..... a ja myślałam, że będę bobaska miala z maja . a tam... byle był zdrowy mój bobasek .---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- aha........... jutro jade na badania......... rano ......... krew, mocz (czy moje leukocyty w końcu w normie) .......... i układ krzepnięcia, bo w piątek konsultacja z anestezjologiem .
|
||||||
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczonka; ale gdziś czytałam, że niewielka ilość białka może się pojawić w moczu
![]() ![]() Hmm nie wiem, czy urosept by Ci na to pomógł? Ja miałam kiedyś wszystkiego w moczu w brud i niezliczone ilosci (jedynie cukru nie było) i urospet postawił mnie na nogi, wszystko wyszło śpiewająco. Cytat:
![]() Catia, podpisac umowe z położna ??? aa rozumiem z położna, której płacisz, tak ? Mnie też pachwina często pobolewa i to od dłuższego czasu.. to chyba kwestia ułożenia Maleństwa? Dasz radę Słonko ![]() Ewesko, 24 kg, z takim słodkim obciążeniem w brzusiu to naprawdę niewiele. Moniqac, koszulki to chyba takie bluzeczki - a`la kaftaniki ? Ale ja tu chyba jako ostatnia powinnam się wypowiadac na temat ciuszków, bo wczoraj kupiłam pajaca fajnego Gabi z napisem BORN 2011 w HM i nie umiałam nazwać co kupiłam Poza tym, ze wiedziałam, ze to coś ma włąsnie długie rękawy i "długie" nogi Nie wiem czy Gabrychy w to nie wystroję własnie na wyjście ![]() a do porodu.. tez jeszcze nie kupiłam nic, ale również nam mówili, ze cos krótkiego, że często kobiety po prostu jakiś t-shirt wkładają. Własnie, Wy wszystkie sobie "kupujecie" położna ?? Cholera, szkoda mi tych 8 stówek za samą położna.. wolę zapłacić za tą nowiutką, wypasioną salę porodową Zobaczę, chcę iść w niedzielę na dni otwarte. Shit, od 9.oo już sama siedze.. zwariowałabym bez Was ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Loluś, własnie myslalam o Tobie bo tak króciuśko tu z nami dzis byłas Ja mam taką sama nadzieje jak Ty.. że nie opuszczą nas nasz Mamusie ![]() Moniqac, ja bede jadła 2 jajka na miękko plus kanapka ze schabem i pomidorem i sałatą.. Kasia łodzka narobiła mi smaka na jajka, wprawdzie ona jadła na twardo z majonezem ale, że majonez dla mnie nie wskazany więc będe na miekko wcinała
|
|
#2975 |
|
Zadomowienie
|
Pożalę się jeszcze wam, że dzisiaj traumę przeżywam
![]() ![]() Wszystko przez mojego wielgachne nogi i wagę! Zaczęłam się pakować, bo już na święta do domu jedziemy, w sensie do miasteczka rodzinnego i przy pakowaniu ciuchów istny dramat przeżyłam! W żadne z zaplanowanych na święta rzeczy się nie mieszczę Sukienka, którą jeszcze by obleciała niestety musi stać się tunika przez moje grube nogi i okropne kolana.. Skończyło sie na tym, że musiałam do miasta lecieć i kupić nowe spodnie.. takie lepsze na święta Pierwsze co poleciałam do H&Mu z myślą, że jakies niedrogie do 12o zł kupię, ale oczywiście nic z tego, bo same byle jakie były.. a ja takie bardziej elegandzkie potrzebuję Ostatecznie kupiłam.. ale na półtora miesiąca przed porodem musiałam wydać dwie stówy na spodnie ciążowe!! Zła jestem na wydana kasę i na siebie, że taki grubas ze mnie ![]() wrrr
Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-04-13 o 20:07 |
|
|
|
#2976 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a jak okaże się, że na porodówce żadna się nie będzie kwapić do wypełniania swoich obowiązków albo będą bardzo nieprzyjemne to TŻ je SKRZYCZY !
|
|
#2977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czuję się źle sama ze sobą. Nigdy w życiu nie ważyłam 60 kg, a tym bardziej 70 kg. Zresztą mam już więcej Wiem, że nie mogę się głodzić, ale też mam słabą wolę i nic sobie nie odmawiam. A na co dzień chodzę w jednych dżinsach, bo w drugie już nie wchodzę W święta pewnie też będe w nich mykać, bo już nic z ciuchów nie chcę kupować ( szkoda mi kasy ). Jakoś ten m-c ( a może i krócej ) przemęczę się. Nogi mam tak spuchnięte, że wyglądam prawie jak Fiona ![]() Ciekawe, jak mi pójdzie potem to zrzucanie kg
|
|
|
|
|
#2978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam 2 znajome polozne, ktore prowadzily moja szkole rodzenia 450 im zaplacilam wiec tez beda inaczej parzec a jedna z nich pracowala z moja mama w szpitalu 25 lat ![]() zreszta ta polozna ktora akurat bedzie na dyzurze cos moze do kieszeni dostanie, ponoc chodza wtedy jak zylety ![]() ale mam bole@ do tego skurczybyki ![]() dzisiaj ycd a pozniej moze jakis horrror lookne
|
||
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
daisyy no jakos nie uhonorowali, ale za to wszyscy pamietaja zawsze o moich urodzinach i niestety w TV zawsze mowia ile lat..bo przeciez teraz bedzie 30 rocznica stanu wojennego
![]() mamusia dziekuje ok, miesniak byl niegrozny ale dalej ma krwawienia wiec dostala antybiotyk i nowe hormony, Tatus no coraz gorzej niestetym, ale poki trwa leczenie tak sie bedzie czul az do listopada, ale mimo to obiecal ze przyleci zobaczyc wnuczke choc na dwa dni ![]() No wlasnie konstruktor musi byc, ale naprawde popros o kosztorys z dokladna wycena i naprawde nie ma problemu mozesz mi wyslac to nie jest zaden problem! ja sie wlasnie dowiedzialam ze kolejny moj artykul bedzie drukowany a gazetce architektonicznej!!! jeeeee w architektura murator! musze naniesc poprawki tylko! jeju jak ja lubie pisac , to takie moje hobby ![]() bede miala co robic jutro i moze w przyszlym tygodniu! ale sie ciesze! moniqac ja wzielam 2 pary body na kroki 56i 62 oraz dwie na dlugi 56/62, spodenki, 1 koszulke/kaftanik, bluze i tyle ![]() a dla siebie do porodu koszuli nie biore tylko na potem bo u nas w szpitalu daja ciuszki dla malej sa na wyjscie i na ewentualnie jeden dzien pobytu w hotelu przyszpitalnym bo jak sie lezy w spzitalu to daja ciuszki, ale jak wszystko ok z porodem to sie nie lezy w szpitalu tylko takim hotelu, gdzie moze spac tez maz, ma sie wlasny pokoj i wogole jest super
|
|
|
|
#2980 |
|
Zadomowienie
|
Anulinka tyle, że ty przy mnie wyglądasz jak modelka w ciąży, a ja to ptrawdziwa CIĘŻARÓWKA
Mam nadzieję, że te dzisiejsze spodnie uda mi się później na Allegro sprzedać bo są bardzo fajne.. a gdyby nie guma na brzuch to nawet chciałabym w nich później chodzić.. No, ale przerobić chyba się nia da. Przez ten krótki czas na pewno ich nie zniszczę, więc może później puszczę na All ![]() ![]() Anula81 a tak się zastanawiamm.. kiedy do Polski z Zosia palnujecie przyjazd? Mniej/więcej jak mała ile będzie miała? i wtedy autkiem, czy samolotem? |
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Lolciu dyskutowalismy z TZtem na ten temat, rozmawialismy z wieloma znajomymi jak jest wygodniej, myslelismy o samolocie, bo myslelismy ze szkoda maluszka na taka dluga podroz(u nas to 1600 km plus promy) ale w koncu zdecydowalismy ze pojedziemy autem bo jednak bedziemy w pl ok 2-3 tygodni wiec potrzebujemy fotelika auta, wozka itp itd, zatem duuzo gratow, plus podobni z maluska dzidzia autem podrozuje sie duzo latwiej niz z wieksza, bo spi caly czas, karmi sie w autku, albo na przystankach, generalnie podobno nie ma problemu i my pojedziemy na pewno autkiem pod koniec albo w polowie lipca jak dzidzia bedzie miala 2,5 - 3 miesiaca
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
ale wieści
![]() agnieszka_pe25 niefart z tymi nogami ehh ewesko szok normalnie z tą wagą jest co dzwigać 24kasia86 o rany to 27 kwietnia już szpital jak coś a terminowo ja miesiąc po Tobie. Gina miła była, kg się nie czepiała?matall czopa nie ma no pięknie... a zdążysz wszystko pozaliczać w tym tygodniu?
|
#2983 |
|
Zadomowienie
|
Anulka fakt, tutaj też nieraz dziewczynki pisały, że lepiej z maluszkiem jeździć w długie podróże, niż z większą dzidzią
Czyli w wakacje mamy spotkanko w Krakowie plus nasze skarby rzecz jasna ![]() Ddaaiissyy a u Ciebie jak zakupy? Łóżeczko już jest? Dużo Ci jeszcze brakuje? Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-04-13 o 20:44 |
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Loluś, kupa kasa
A prawda taka, ze za ciuchy ciążowe jak za zboże sobie liczą A nie chciałaś np legginsów i jakąś ładną tuniczke/ sukienkę ? Chyba mniej byś zapłaciła niż za spodnie I jeszcze raz powiesz o sobie błazen, to sie na Ciebie pogniewam !!!!!!! Jesteś sliczna i czy w ciaży czy nie, wyglądasz obłędnie ![]() ![]() ![]() enchantresss; no wlasnie, to ich psi obowiązek... boję sie tylko jednej rzeczy - że w tym samym czasie np 4 inne dziewczyny będą rodziły i tamte będą miały opłaconą położną a ja nie... to co ? No nic, jeszcze mam czas.. tzn tak mysle ![]() anulinka oj Fionka była całkiem całkiem Więc wcale nie uwazam, że sobie ubliżasz Kochana Dla mnie podobnie jak dla Ciebie było szokiem przekroczenie magicznej cyferki 6 a potem 7 !! Będziemy zrzucac, musimy !! Dziewczyny mają już patent, buty reeboka formujące pośladki Mocno wierze, że zrobią moją pupę niczym głaz.. będą twarde i jędrne pośladki hihih No cooo, pomarzyć sobie mozna A na powaznie, pewnie przy dzidziusiach będziemy mieć taki zapiernicz i tyle pracy, że nie będzie czasu nawet na porządny posiłek a co dopiero na podjadanie ![]() anulka, racja... wszyscy wiedzą, ile masz latek hihi Gwarantuję Ci, że ja odtąd jak będę ogladała 13.12 tv to też już będę zawsze o Tobie pamiętała.. zawsze Jesteś pierwszą osobą, którą "znam" urodzoną w tym szczególnym dniu A To mami miała mieśniaczka? Ja też mam... długo leżała w szpitalu? Czy od ręki została do domku wypuszczona?? a za Tatusia mocno trzymam kciuki ![]() Ale mam słynna Kolezankę, pisze do muratora !! Wow !!!!!!!!!!!! Moje GRATULACJE Kochana !!! Byle kto, nie może tam pisac Masz jakiegoś linka do swoich artykułów? Jestem z Ciebie dumna
|
#2985 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze u Ciebie to 800zł to strasznie dużo :/ też by mi było szkoda Może akurat jakaś fajna Ci się trafi Cytat:
|
||
|
|
|
#2986 |
|
Zadomowienie
|
Ddaaiissuś ty jesteś kochana i zawsze wiesz jak nas pocieszać
Niestety w moim przypadku legginsy już teraz odpadają ze względu na grube łydki, rajstopy (do sukienki) również przez okropne kolana ![]() ![]() Przy kozakach jeszcze jakoś przeszło, ale teraz nie ma rady, trzeba chować.. A nigdy taka nie byłam i zawsze mogłam się stroić w to co chciałam.. Tyle dobrego z tych dzisiejszych zakupów, że mężusiowi koszulę fajną kupiłam w dobrej cenie
|
|
|
|
#2987 |
|
Moderatoreska
|
Ale jestem zła :/ Chciałam pogadać dziś z tż-tem to oczywiście coś się poknociło z budkami telefonicznymi i nie mogę się z nim połączyć w żaden sposób
Ciekawe czy znowu kilka miesięcy będzie problem bo tak samo było w zeszłym roku i problemy zaczęły się również w kwietniu jak skończył się sezon narciarski i najlepsze jest to że tylko ze skype nie da się połączyć No szlag by to trafił A tyle miałam mu do powiedzenia, wścieknę sie chyba zaraz |
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
daisyy
![]() mamusia zostala wypuszczona tego samego dnia po zabiegu, a probka pobrana zostala wyslana do labolatorium ogolnie jest ok, tylko krwawienie wraca. co do moich artykulow to w necie glownie sa skroty ![]() ale np: http://www.architekturaibiznes.com.p...es&item_id=898 Lolus ja mam duzo znajomych mieszkajacych za granica i wszyscy potwierdzaja tez teze wiec i my sprobujemy
|
|
|
|
#2989 |
|
Zadomowienie
|
Eweska, ale to już kaput i nic nie da się zrobić?! Jejku rozumeim twoje zdenerwowanie pewnie chciałaś mężusiowi relacje co do wizytki zdać, a tu znok ehhh
Anula !! Bardzo przyjemnie się czyta ![]() Ja w ramach swojej pracy też muszę publikować, ale to takie nudy, że poza recenzentem i studentami jestem pewna, że nikt tego nie czyta heh Typowe tekst naukowe, więc w sumei się nie dziwię.. Nawet moja mama przy mojej pierwszej publikacji po pierwszym akapicie poprosiła, czy mogłabym jej streścić, bo dłuży się jej jak czyta
Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-04-13 o 21:04 |
|
|
|
#2990 |
|
Zadomowienie
|
o widze super wiesci po wizytach , dzieciaczki rosna jak szalone
![]() matall, tez czopa zgubilas, kurcze wszystkie gubimy a nie rodzimy
|
#2991 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pocieszam się tym, że moja waga tak skoczyła, bo mi się woda zatrzymuje w ogranizmie i tak puchnę. Cytat:
.Z tymi butami to dobry pomysł Mój TŻ ma jechać do Manchesteru ( jeszcze przed porodem ), to mu dam patyczek na wymiar. Jak mi ma jakieś głupoty kupować, to lepiej niech mi kupi coś pożytecznego.A zrzucać kg będziemy |
||
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Eweska, wow niezła waga bliźniaków
podziwiam Cię jeszcze bardziej, że dajesz radę być tak aktywna ![]() eee tam jakie wszystkie, chyba tylko jedna z nas Ja nie zamierzam Lolka, też mam doła przez wagę
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-04-13 o 21:07 |
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
eweska
![]() może to nic złego i jutro już pogadacie ![]() Loluś na pewno uda CI się sprzedać porządne spodnie na allegro !!! tam bardzo idą ciążowe ciuchy, a jak jeszcze takie eleganckie a nie chcesz sobie zostawić ich na następną dzidzię ???ja się wzięłam za porządki w szafkach, jedna szuflada graciarnia przejrzana ( pusto się w niej zrobiło )Zosi pajace popakowałam do wywiezienia do teściów, bo za małe już powywalałam pół apteczki bo się okazało że większość przeterminowane, Zosi apteczka też ciut opustoszała ... muszę w końcu wybrać ciuszki do szpitala dla małej .... spakować kosmetyczkę ... |
|
|
|
#2994 |
|
Zadomowienie
|
MoniaK a właśnie rzucił mi się w oczy twój bożonarodzeniowy avatarek heh
![]() może teraz coś z królikiem zamiast bombki ![]() ![]() Chociaż chyba durniejszego avatarka niż ja to już nie można mieć hehe Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-04-13 o 21:12 |
|
|
|
#2995 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2996 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
uuu, a kiedy masz wizyte? Cytat:
![]() to taki czarny humor ![]() nienawidze byc od kogos uzalezniona a moja peirwsza mysl: jak ja bede prowadzic jak tz wyjedzie?kochane zawijam sie. dobranoc |
||||
|
|
|
#2997 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Nie wiem kiedy z nim pogadam teraz w niedziele zawsze dzwonię do niego do biura szefa, ale ja teraz nie wiem czy w niedzielę będę jeszcze w domu. a w tygodniu tylko na budkę dzwoniłam. Zła jestem, jedynie smski mogę mu wysyłać, ale to nie to samo co rozmowa, a on mi nic nie pisze bo to kosztuje a ja z netu wysyłam. Ech zawsze cos się musi zepsuć Nie wiem będę sprawdzać co z tymi budkami, jutro spróbuję jeszcze zadzwonić jak znowu facet będzie się odzywał to kicha. |
|
|
|
|
#2998 |
|
Raczkowanie
|
Ewesko ale duże dzieciaki
![]() Andziotku super wiesci z wizytki, czyli jednak Gabi bedzie rozsądnych wymiarów ![]() Aga biedna tule Matall powiem tak WOW Eda kawał chłopa A ja dzisiaj z nudow postanowilam upichcic roladki z kurczaka wyszly pycha ![]() Jutro wizytka więc proszę o kciuki . Pachwiny bola, brzuch sie stawia dziś byl jeden bolesny skurcz hmmm no i moja lewa piers tak boli.. chyba chce karmic bo wyleciala kropelka ale czegos bezbarwnego. Mam jeszcze pytanko glownie do andziotki ale moze ktos jeszcze pomoże otoż zauważylam na piersi tzn na sutku takie dwie splaszczone krostki cos jak tarczka i jedna na udzie czy wiecie co to moze byc? sa o ton ciemniejsze od skory w tym miejscu, nie bola nie swędzą. Jutro oczywiscie zapytam ginki ale po ost wizycie to nie wiem czy ona sie zna na tym co robi :/
Edytowane przez TheXanthippe Czas edycji: 2011-04-13 o 21:17 |
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
andziot a co dla Małej bierzesz do szpitala? jakie ciuszki?
eweska no szczególnie teraz rozmowa z mężem jest dla Ciebie bardzo ważna a tu takie coś...
|
#3000 |
|
Zadomowienie
|
Eweska oby jutro się udało..
.. i nie denerwuj się kochana ![]() Andziotku patrz jak fajnie z ciuszkami (a propo pajaców) tyle rzeczy dla Gabi masz po Zosi.. a gdyby był synek, to trzeba byłoby dokupować ![]() ![]() Spodnie na drugą dzidzie? hm.. przez te nieprzespane od miesiący noce to ja nie wiem czy zdecyduje się na drugie dziecko!! Zmieniłam avatarek ![]() A koniczynka na szczęście dla wszystkich, przy poradach się przyda ![]() aa.. i nie wiem czy ktokolwiek się zorientował, ale wcześniej na obrazku miałam chłopca i to był Lolek z bajki że niby Lolka, Lolek miało się kojarzyć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

druga, no i lezalam. na szczescie nie uderzylam sie ani w brzuch ani w plecy, maly sie rusza. od razu wywalilo mi kosc pod kolanem, z boku, nie moglam wstac. tz wtaszczyl mnie do mieszkania i zadzwonil po pogotowie....
że coś takiego musiało Ci się przytrafić 

) w 36tc4d i ktg nie miałam robionego. Szczerze mówiąc, nawet nie wiem kiedy je u mnie w szpitalu robią :/ Wizyte u gin mam we wtorek, więc może się czegoś dowiem... a nie! dowiem się pojutrze bo jadę się spotkać z położną
podpisać umowę i ogólnie pogadać
Ciekawe czego sie dowiem..aż się boję 

i daj znac kiedy co i jak.

ale, że majonez dla mnie nie wskazany więc będe na miekko wcinała

szok normalnie z tą wagą
Czekamy na Ciebie fasolko
że niby Lolka, Lolek miało się kojarzyć