Moda, która Cię "rozwala" część 2 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-13, 21:07   #2761
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" część 2

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ostatnio na uczelni widziałam otyłą dziewczynę w prześwitujących na tyłku legginsach i bluzce do pasa ...
Ano, to popularne dosyć. Mama zawsze mnie uczyła, że ubierać się nalezy schludnie, stosownie do okazji, tak by podkreślać to, co w nas ładne (kolor oczu, figura), a maskować ewentualne mankamenty. Szkoda, że nie wszyscy o tym wiedzą i często widzę ludzi ubranych całkiem bezkrytycznie. Hitem była dziewczyna, która zamiast założyć legginsy w jednym, stonowanym kolorze, na siłę chyba miała takie zwracające uwagę, w cętki. Nogę miała jak ja dwie, nie wiem czemu tak się ubrała, jak lubi taki wzorek, to mogła mieć chustę czy bluzkę, bądź inny lamparci element, a nie taki z uporem podkreślający tuszę
Stary 2011-04-13, 21:30   #2762
buczaka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Ja bym się bardziej wstydziła błędów, a nie neonowych kolorów.
Nie można czegoś ubrać, można założyć.
Wytykanie błedów jest niezgodnez regulaminem tego forum

Cytat:
Napisane przez fluoxetine Pokaż wiadomość
Myślę, że wiesz, co miałam na myśli pisząc obcisłe. Nie chodziło mi o dopasowane. Nie denerwuj się, bo nie ma powodu. Może pozwoliłam sobie na zbyt duży skrót myślowy - ale wydawało mi się oczywiste, że chodzi mi o osoby olbrzymie ubierające fasony nie nadające się do takiej sylwetki (np. króciutkie spódniczki czy jeansy skinny) . O podkreślanie wad sylwetki, które sprawia, że wygląda się źle.
Nie łapmy się aż tak za słowa. Trochę dystansu.

Najgorsze jest jak taka otyla osoba ubiera swiecace leginsy i przeswituje przez to celulit i jeszcze mysli ze wyglada dobrze bo przeciez leginsy sa modne i znalazl sie na nia rozmiar. Dla mnie to po prostu niesmaczne
Stary 2011-04-13, 21:32   #2763
trupiegi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ano, to popularne dosyć. Mama zawsze mnie uczyła, że ubierać się nalezy schludnie, stosownie do okazji, tak by podkreślać to, co w nas ładne (kolor oczu, figura), a maskować ewentualne mankamenty. Szkoda, że nie wszyscy o tym wiedzą i często widzę ludzi ubranych całkiem bezkrytycznie. Hitem była dziewczyna, która zamiast założyć legginsy w jednym, stonowanym kolorze, na siłę chyba miała takie zwracające uwagę, w cętki. Nogę miała jak ja dwie, nie wiem czemu tak się ubrała, jak lubi taki wzorek, to mogła mieć chustę czy bluzkę, bądź inny lamparci element, a nie taki z uporem podkreślający tuszę
Niestety nie każdy ma świadomość swojego ciała i ubrań. Ubieranie się to sztuka, czasem trzeba kilku lat, by znaleźć swój styl. Ja sama jeszcze kilka lat temu nosiłam przykrótkie bluzki, ubierałam się w przypadkowe rzeczy, co wyglądało fatalnie. W przemianie dużo pomogły mi programy Goka czy Trinny i Susannah, dlatego cieszę się, że już niedługo ruszy polska wersja programu brytyjskich stylistek. Uświadamiajmy się.
I teraz powieje sentymentami - mój pierwszy post na Wizażu dotyczył metamorfozy, gdzie pytałam, co ze sobą zrobić.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek.

Edytowane przez trupiegi
Czas edycji: 2011-04-13 o 21:35 Powód: pomyłka
trupiegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 21:35   #2764
thisriveriswild
Rozeznanie

o nie, a ja dzisiaj wyszlam do sklepu po jogurt w legginsach i krotszej bluzce, ilez bulwersu musialam dostarczyc wszystkim ludziom w ciagu tych 15 min ;p

mnie chyba nic nie razi, no moze jakby beth ditto jechala ze mna tramwajem w samej bieliznie to uwazalabym to za oblesne, ale ogolnie to stosuje zasade,ze skoro ktos sie dobrze w tym czuje i sie odwazyl tak wyjsc z domu to znaczy ze mu sie podoba to co zobaczyl w lustrze i nic mi do tego.
(chociaz przyznaje,ze np. osoba z trzydziestoma kolczykami na twarzy i tunelem ze ucho odpada mnie przeraza i to mocno,ale to chyba nie modowa sprawa)
thisriveriswild jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 21:39   #2765
nicRu
maszyna, nie człowiek

Widzisz, ja np tych panterek czy lampartów nie uważałam za obleśne, ale od razu pomyślałam, że jakby ubrała jednokolorowe legginsy, to po prostu wyglądałoby to o wiele fajniej i skoro lubi nie musiałaby rezygnować ze spódniczki.

Zresztą hitem dziś zawidzianym były rajstopy w poziome pasy, na przemian czarne i różowe-kabaretki Acz odebrałam to raczej za zakręcony akcent

Edit : a do sklepu na przeciwko też zdarza mi się wychodzić w spranych dżinsach/legginsach i jakiejś bluzce, ba, nawet bez makijazu
Stary 2011-04-13, 21:46   #2766
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:

I tu do "rozwalających trendów" na ulicy muszę dodać zakładanie ubrań zupełnie nie pasujące do sylwetki. Pokusiłabym się o stwierdzenie, że obcisłe fasony powinny kończyć swoją rozmiarówkę na L-ce... Dziewczyny z wklejonego kilka postów wyżej zdjęcia wyglądają gorzej niż źle.
To prawda, te laski wyglądają koszmarnie, ale bez przesady z tym kończeniem ubrań na L. Wiem, że później sprostowałaś swoją wypowiedź, ale jak przeczytałam te słowa to krew się we mnie wzburzyła
Niekoniecznie jest tak, że grubsza dziewczyna źle wygląda w wąskich spodniach. 20kg temu też nosiłam rurki (jeśli znalazłam rozmiar), bo mam szczupłe nogi i to było w zasadzie jedyne co mogłam pokazać. W szerokich nogawkach wyglądałabym 1000razy gorzej. To samo z krótkimi spodenkami - nosiłam i nie obrzydzałam społeczeństwa. Dlatego nie ma reguły i w takie skrajności nie powinniśmy popadać Czasami dziewczyna-szkielet z wystającymi kolanami też źle wygląda w miniówce, ale nie będę protestować pod sklepami, że mają wycofać mini w rozmiarze XS

Co do modowych koszmarków przypomniała mi się dziewczyna mojego kuzyna, otyła i to mocno, na moje oko ok.90-95kg przy wzroście 163cm. Przyszła kiedyś ubrana w legginsy takie cienkie, za kolano z koronką na dole i do tego bluzka w panterkę, na cieniutkich ramiączkach, oczywiście nieprzykrywająca tyłka, z przodu miała takie "zęby", które na szczęście przykrywały przednią część. Uwierzcie, wyglądała koszmarnie, miałam ochotę spytać gdzie zgubiła spodnie.
Stary 2011-04-13, 22:12   #2767
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thisriveriswild Pokaż wiadomość
o nie, a ja dzisiaj wyszlam do sklepu po jogurt w legginsach i krotszej bluzce, ilez bulwersu musialam dostarczyc wszystkim ludziom w ciagu tych 15 min ;p

mnie chyba nic nie razi, no moze jakby beth ditto jechala ze mna tramwajem w samej bieliznie to uwazalabym to za oblesne, ale ogolnie to stosuje zasade,ze skoro ktos sie dobrze w tym czuje i sie odwazyl tak wyjsc z domu to znaczy ze mu sie podoba to co zobaczyl w lustrze i nic mi do tego.
(chociaz przyznaje,ze np. osoba z trzydziestoma kolczykami na twarzy i tunelem ze ucho odpada mnie przeraza i to mocno,ale to chyba nie modowa sprawa)
no i luz, nam też nic do tego, ale przy okazji nic nie stoi na przeszkodzie, by w TYM wątku napisać, że nam się takie a takie zestawienie nie podoba. Nie wiem dlaczego tak boicie się wypowiadać w kwestii swoich upodobań przecież to nic strasznego jeśli stwierdzicie, że np. legginsy czy panterka, mini u osoby otyłej czy obcisłe rurki na chudziutkich nóżkach wam się nie podobają. Co innego powiedzieć takiej osobie wprost na ulicy, że wygląda beznadziejnie, a co innego napisać tak o anonimowej osobie na forum.

bo ile razy wchodzę na ten wątek to widzę ''a może ona dobrze się czuje w prześwitujących legginsach? Wam nic do tego!".
w takim razie radzę omijać tego typu tematy.
Stary 2011-04-13, 22:49   #2768
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smoke Pokaż wiadomość
Oj, oj, nie wiem, czy mozna sie dobrze czuc w takim ciele...chodzi o zdrowie, szybko sie meczysz, masz mniej energii, wieksze ryzyko chorob, slabsze serce, krotsza dlugosc zycia itd.
Zamiast akceptowac otylosc powinno sie z nia walczyc i motywowac do zdrowego stylu zycia.
Ja nie powiedzialam,ze jest to zdrowe tylko,ze te kobiety sie dobrze czuja SAME ZE SOBA powinny oczywiscie dla zdrowia zadbac o siebie ale skoro im to nie przeszkadza to nie powinnysmy ich za to ganic

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 23:08   #2769
aleksandrajoanna
Wtajemniczenie

Ale ogólnie osoby puszyste mają gorzej.
aleksandrajoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 23:09   #2770
nicRu
maszyna, nie człowiek

Jak na mnie wszystko wisi to też nie czuję się najlepiej. Każdy pod jakimś względem ma gorzej, ważne, by dostosować ubiór do tego jakie się ma ciało.

Może to odczucie subiektywne ale nie widze różnicy miedzy przezywaniem osoby puszystej "grubas", a osoby bardzo chudej "kościak", co mnie bardzo bolało, szczególnie, że schudłam po chorobie. To i to boli.

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2011-04-13 o 23:12
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 23:58   #2771
petroniuszowna
Raczkowanie

witam
nie jestem do konca pewna, czy nie będzie OT, ale..
mnie rozwalił przypadek podczs zajęć. ładnie ubrana znajoma nie zwróciła uwagi na pewien detal.. .wszystko byłoby dobrze, gdyby stała ..jednakże usiadła. i tak oto ku uciesze wielu, spod spodni z niezbyt wysokim stanem oczom ukazał się fragment pupy..tak że nosząc biodrówki, dobrze jest się upewnić, jak się sprawdzą w różnych codziennych sytuacjach
Stary 2011-04-13, 23:58   #2772
thisriveriswild
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
no i luz, nam też nic do tego, ale przy okazji nic nie stoi na przeszkodzie, by w TYM wątku napisać, że nam się takie a takie zestawienie nie podoba. Nie wiem dlaczego tak boicie się wypowiadać w kwestii swoich upodobań przecież to nic strasznego jeśli stwierdzicie, że np. legginsy czy panterka, mini u osoby otyłej czy obcisłe rurki na chudziutkich nóżkach wam się nie podobają. Co innego powiedzieć takiej osobie wprost na ulicy, że wygląda beznadziejnie, a co innego napisać tak o anonimowej osobie na forum.

bo ile razy wchodzę na ten wątek to widzę ''a może ona dobrze się czuje w prześwitujących legginsach? Wam nic do tego!".
w takim razie radzę omijać tego typu tematy.
bo ja predzej zazdroszcze ludziom na ulicy ciuchow i figury niz obczajam tych zle ubranych i mysle jacy to oni sa zle ubrani ale rozumiem fakt,ze niektorych moga niektore ubiory razic i rozumiem idee watku

Edytowane przez thisriveriswild
Czas edycji: 2011-04-14 o 00:01
thisriveriswild jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 00:04   #2773
kamelka33
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamelka33 Pokaż wiadomość
Dziewczyny podsumowując temat tregginsów- czyli można załozyć je( jak np te na zdjęciu) do krótszej bluzki pod warunkiem, że są z grubszego materiału( właściwie to jest chyba cecha wszystkich tregginsów), nie tworzy się camel toe oraz gdy ma się proporcjonalną sylwetkę?
znalazłam coś takiego na ten temat w jakimś artykule, zgadzacie się?

"Tregginsy można śmiało nazwać brakującym ogniwem między spodniami a legginsami. Są niemal tak samo obcisłe i robione z podobnych rozciągliwych tkanin. Są na gumkę, ale podobnie jak spodnie często są rozpinane z przodu i mają np. szlówki na pasek lub inne charakterystyczne dla spodni dodatki jak guziki, czy suwaki przy kostkach. Jegginsy natomiast to tregginsowa imitacja dżinsów.Tregginsy i jegginsy nosimy dokładnie tak samo jak spodnie. Nie trzeba silić się na długie bluzki jak do legginsów. Możecie w nich śmiało odsłaniać swoją pupę! Pamiętajcie jednak, że ten modowy hit jest bezlitosny dla niedoskonałych figur. Jeśli macie wątpliwości, czy aby nie wyglądacie w nich grubo zostańcie przy prawdziwych dżinsowych rurkach"

Kochane jeszcze raz proszę o opinię, to jak z tymi tregginsami, ok czy nie bardzo?
kamelka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 09:00   #2774
Smoke
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Ja nie powiedzialam,ze jest to zdrowe tylko,ze te kobiety sie dobrze czuja SAME ZE SOBA powinny oczywiscie dla zdrowia zadbac o siebie ale skoro im to nie przeszkadza to nie powinnysmy ich za to ganic
Jasne, ich wybor i ich konsekwencje. Myśle tylko, że jeśli czują się z tym dobrze i akceptują siebie takimi, jakie są, to wątpię, żeby znalazły motywację do zadbania o siebie. Trochę samokrytyki może wyjść na dobre.
Smoke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 11:21   #2775
pudelkonakredki
Zadomowienie

GG do pudelkonakredki

Cytat:
Napisane przez kamelka33 Pokaż wiadomość
Kochane jeszcze raz proszę o opinię, to jak z tymi tregginsami, ok czy nie bardzo?

według mnie do tregginsów jak najbardziej można założyć krótszą bluzkę
pudelkonakredki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:17   #2776
sintagma
Wtajemniczenie

Nie lubię farbowania włosów na siwo/ biało w młodym wieku, postarzanie się na siłę.

Nie przepadam też za biżuterią typu ; kły; zeby, kości Muszę powiedzieć że brzydzę się tym
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:19   #2777
fluoxetine
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
To prawda, te laski wyglądają koszmarnie, ale bez przesady z tym kończeniem ubrań na L. Wiem, że później sprostowałaś swoją wypowiedź, ale jak przeczytałam te słowa to krew się we mnie wzburzyła
Niekoniecznie jest tak, że grubsza dziewczyna źle wygląda w wąskich spodniach. 20kg temu też nosiłam rurki (jeśli znalazłam rozmiar), bo mam szczupłe nogi i to było w zasadzie jedyne co mogłam pokazać. W szerokich nogawkach wyglądałabym 1000razy gorzej. To samo z krótkimi spodenkami - nosiłam i nie obrzydzałam społeczeństwa. Dlatego nie ma reguły i w takie skrajności nie powinniśmy popadać Czasami dziewczyna-szkielet z wystającymi kolanami też źle wygląda w miniówce, ale nie będę protestować pod sklepami, że mają wycofać mini w rozmiarze XS

Co do modowych koszmarków przypomniała mi się dziewczyna mojego kuzyna, otyła i to mocno, na moje oko ok.90-95kg przy wzroście 163cm. Przyszła kiedyś ubrana w legginsy takie cienkie, za kolano z koronką na dole i do tego bluzka w panterkę, na cieniutkich ramiączkach, oczywiście nieprzykrywająca tyłka, z przodu miała takie "zęby", które na szczęście przykrywały przednią część. Uwierzcie, wyglądała koszmarnie, miałam ochotę spytać gdzie zgubiła spodnie.
Czyli podkreślałaś to, co w Tobie ładne. Więc moja wypowiedź nie dotyczyła Ciebie. Wąskie spodnie były przykładem. Bo prawda jest taka, że to w czym jedna wygląda koszmarnie na innej będzie wyglądać lepiej niż dobrze. Odnośnie dziewczyn przeraźliwie chudych też uważam, że nie powinny eksponować swoich kości w niesmaczny sposób. To działa w obie strony.
176/56
fluoxetine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 13:26   #2778
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
Nie lubię farbowania włosów na siwo/ biało w młodym wieku, postarzanie się na siłę.

Nie przepadam też za biżuterią typu ; kły; zeby, kości Muszę powiedzieć że brzydzę się tym
Strasznie mi się to nie podoba. Dorzucę do tego jelonki, sarenki, pazury i inne zwierzęce motywy. Okropność.

Cytat:
Czyli podkreślałaś to, co w Tobie ładne. Więc moja wypowiedź nie dotyczyła Ciebie. Wąskie spodnie były przykładem. Bo prawda jest taka, że to w czym jedna wygląda koszmarnie na innej będzie wyglądać lepiej niż dobrze. Odnośnie dziewczyn przeraźliwie chudych też uważam, że nie powinny eksponować swoich kości w niesmaczny sposób. To działa w obie strony.
Ok, już wszystko rozumiem
Stary 2011-04-14, 14:07   #2779
nicRu
maszyna, nie człowiek

No.
Ja też nie obczajam specjalnie kto jak beznadziejnie jest ubrany, ale moj wczorajszy hit czyli "rajstopy w poziome pasy, na przemian czarne i różowe-kabaretki" naprawdę były nie do przeoczenia
Stary 2011-04-14, 14:12   #2780
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
ja bym się tak nie ubrała, bo źle bym się w tym czuła, ale przyznać muszę że TA dziewczyna wygląda estetycznie, przyjemnie dla oka
Mnie sie nie podoba. Wolę zdecydowanie jeden, dwa mocne kolory plus coś spokojnego. Ten zestaw nie przemawia do mnie.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 14:33   #2781
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Strasznie mi się to nie podoba. Dorzucę do tego jelonki, sarenki, pazury i inne zwierzęce motywy. Okropność.

Ok, już wszystko rozumiem
ja do tego jeszce dorzucę piórka wszelakie

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Mnie sie nie podoba. Wolę zdecydowanie jeden, dwa mocne kolory plus coś spokojnego. Ten zestaw nie przemawia do mnie.
do mnie też nie

tak jak któraś z dziewczyn wcześniej napisała, kojarzy mi się z zestawem zakreślaczy ( bardzo mi się to określenie podoba )

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 15:44   #2782
malinowydzemx3
Wtajemniczenie

haha, porownanie do zestawu zakreslaczy zawsze wywoluje usmiech na mojej twarzy
mam tregginsy i jestem z nich bardzo zadowolona i nosze do nich krotkie bluzki mowiac krotkie mam na mysli takie siegajace za ta gume, moja znajoma nosi czesto bluzki wsadzone luzno do srodka, ale to jakos do mnie nie przemawia.
Stary 2011-04-14, 16:19   #2783
peanut_
Raczkowanie

ja noszę koszule i inne sięgające do bioder do tregginsów. mają zamek i kieszenie, wyglądają jak jeasny, tylko są o niebo wygodniejsze

co do biżuterii, mnie się piórka bardzo podobają zwierzaki różnie, to zależy.
peanut_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 17:09   #2784
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
ja do tego jeszce dorzucę piórka wszelakie

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

do mnie też nie

tak jak któraś z dziewczyn wcześniej napisała, kojarzy mi się z zestawem zakreślaczy ( bardzo mi się to określenie podoba )
Dobre

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 20:18   #2785
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
Mam podobne odczucia, jednak najbardziej obrzydza mnie motyw czaszki, brrrr
http://www.theblondesalad.com/2010/0...obsession.html - mój ulubiony blog, ale biżuterię tego typu uważam za okropną.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'

Edytowane przez laylaaa
Czas edycji: 2011-04-14 o 20:23
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 20:40   #2786
yousuck
Rozeznanie

Ja do motywu czaszki żywię bardzo ambiwalentne uczucia... na niektórych tatuażach wręcz mnie zachwyca, ale na The Blonde Salad kompletnie mi się nie podoba.

Co do tematu tuszy, to moim zdaniem warto inwestować w rzeczy podkreślające atuty - no niestety fakty są takie, że na szczupłych osobach te same ciuchy wyglądają zazwyczaj lepiej. Co nie znaczy, że te grubsze nie mogą wyglądać super. Trzeba tylko pamiętać, że ekstrawagancki look Gagi czy Beth Ditto sprawdza się na scenie, a niekoniecznie na uczelni chociażby
Stary 2011-04-14, 20:41   #2787
aleksandrajoanna
Wtajemniczenie

Jak dla mnie ta biżu nie jest taka zła.
aleksandrajoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 21:55   #2788
nicRu
maszyna, nie człowiek

O, widze, że podzielacie ze mną wrażenie, że czasem przesada w mocnym, jaskrawych kolorach wygląda jak zestaw zakreślaczy
Stary 2011-04-14, 23:14   #2789
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
Mam podobne odczucia, jednak najbardziej obrzydza mnie motyw czaszki, brrrr
http://www.theblondesalad.com/2010/0...obsession.html - mój ulubiony blog, ale biżuterię tego typu uważam za okropną.
Ooo ja nieznosze motywu czaszki ! na biżuterii i na dodatkach typu szaliczki czapki :/ ktoś chyba chce wyglac 'hardkorowo' a dla mnie wygląda to niedorzecznie . I banalnie bo tego typy rzeczy jest sporo w prawie każdym sklepie młodzieżowym
Dione jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 13:23   #2790
tiramisu_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dione Pokaż wiadomość
Ooo ja nieznosze motywu czaszki ! na biżuterii i na dodatkach typu szaliczki czapki :/ ktoś chyba chce wyglac 'hardkorowo' a dla mnie wygląda to niedorzecznie . I banalnie bo tego typy rzeczy jest sporo w prawie każdym sklepie młodzieżowym
A ja uwielbiam czaszki a nie znosze brylancików, cekinków i cyrkoniek. I co Ten temat czasami schodzi na dziwne tory... Ktoś lubi coś innego - trzeba to skytykować, bezguście, a feee
tiramisu_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości