Krakowianki po dziesięciokroć ;) - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-14, 15:12   #3601
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)

znalazłam:
Wysokość wymaganego wkładu własnego uzależniona jest od programu w jakim staramy się o dotacje (najczęściej jest to 15%-50%).

co do UP to do tej pory można było uzyskać max 40tys. od 2011 roku ta kwota zostaje zmniejszona i średnio wynosi 12-20 tys.
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 15:16   #3602
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Wkład własny = to co sama musisz zapłacić. Resztę daje UE.

Z tego nie wynika, że nie musisz na początku wykazać, że masz całą kwotę.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 15:17   #3603
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Zostawic was na 2 godziny w deszczowa pogode i ledwo mozna was nadrobic

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Emilka, bardzo mi pasuje
To ja bede po 10 u Huli Ostrzegam, ze bede narzekac na koniecznosc wycieczki do czytelni

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Często jest na promocji w superpharm
Ooo super, dziekuje jutro popatrze jak nie zapomnę

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
Kupiłam buty w deichmanie, takie na szerszym obcasie, ażeby wygodnie się chodziło, kurcze jak mierzyłam były dobre, w domu troszkę kłapią, nawaliłam waty na przód i jest dobrze
A moze spraw sobie silikonowy zapietek? Buty w malych rozmiarach sa zawsze takie sliczne

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
mam wrażenie, że wszystkim udało się znaleźć jakieś takie bliższe osoby, jak jest jakaś przerwa między zajęciami to wszyscy siedzą w grupkach czy chociaż parach, rozmawiają z ożywieniem, śmieją się, potem spotykają po zajęciach. a mnie jest trudno wyjść poza ogólne, grzecznościowe rozmowy o niczym albo o studiach nie wiem, może przegapiłam jakiś moment na początku, może trafiłam do nieodpowiedniej grupy na ćwiczenia, może jestem po prostu nudna i beznadziejna...
A ja wiem czemu tak jest, ja wiem! Hehe a tak na serio to na 2 czy 3 roku studiow zauwazylam u siebie identyczna sytuacje jak u Ciebie Moim powodem bycia 'z boku' byl owczesny chlopak-gdy ludzie na poczatku chodzili na imprezy i sie integrowali to ja chodzilam z facetem do kina lub robilam kolacyjki....Na szczescie oprzytomnialam i nadrobilam straty Moze sama sprobuj wyjsc z propozycja imprezy grupowej? Tylko najlepiej z konkretami-spotykamy sie tu i tu, mozemy isc tam i tam Bo takie 'moze gdzies pojdziemy' zazwyczaj slabo mobilizuje grupe

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 15:19   #3604
Malla
Nie depcze krokusów

myszka2020 - o, na jakim portalu?

Kasiencja - na przykład zaproponuj im seans w Mandze:
30 maja, godzina 18.00
Matango – atak ludzi-grzybów („Matango”, 1963, reż. Ishiro Honda)
Psychodeliczna science fiction po japońsku

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-04-14 o 15:20
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 15:20   #3605
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Kasia, ja na początku studiów zawsze znajdowałam sobie osobę/y, które wyglądały na miłe i do nich zagadywałam, a potem już tak zostawało

Teraz na mgr 3/4 ludzi nie znam w ogóle z imion i nazwisk, ale mam takie 4 osoby (3 dziewczyny i chłopak), z którymi się trzymam, gadam, siedzę, śmieję się, dzielę notatkami i ściągami, smsuję i takie tam. A to jedna z nich właśnie podeszła do mnie w 1 dzień, przedstawiła się, a potem poszło z górki

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 15:30   #3606
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość

A moze spraw sobie silikonowy zapietek? Buty w malych rozmiarach sa zawsze takie sliczne
Tylko takie zapiętki lubią mi się czasem odklejać, najpierw spróbuję ze zwykłymi wkładkami za radą Blair, a potem spróbuje z zapiętkiem

A to prawda, małe buciki są słodkie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
myszka2020 - o, na jakim portalu?

30 maja, godzina 18.00
Na fotce I najlepsze jest to, że oboje, nie wiedząc o sobie, założyliśmy konto w podobnym czasie, ja na prośbę koleżanki, a on za namową sąsiada I zobaczył mnie, zapraszał na kawę dokładnie od kwietnia do października co kilka dni, ja go olewałam, bo byłam bo niezbyt przyjemnej historii z innym chłopakiem, aż w listopadzie się zgodziłam Spotykaliśmy się, potem ja go zaprosiłam do puszczy niepołomickiej i tak jesteśmy razem już prawie 2,5 roku
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 15:33   #3607
Malla
Nie depcze krokusów

myszka2020 - ale słodko
Stary 2011-04-14, 15:34   #3608
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość

1. to zdradź lokalizację
Polecam Wam sieć Biga Styl (mają własną www, z dokładnie podanymi adresami, nie tylko w Krk). Mój ulubiony jest na Os. Strusia 13.
Drugi godny polecenia ciucholand to na ul. Dunikowskiego (12 lub 14), ma taki duży szyld "CIUCHY".

Trzeci jest na Os. Złotej Jesieni, koło lewiatana i sklepu z lampami.

Wszystkie 3 są OGROMNE!

Na zachętę wstawię Wam kilka ostatnio znalezionych ciuchów (wiadomo, każdy ma inny gust, ja raczej ubieram się "normalnie", dla tych bardziej ekstrawaganckich też się sporo znajdzie )
P1020497.jpg9zł (2).jpg9zł.jpg4zł za te dwie rzeczy.jpg4zł za te dwie rzeczy (2).jpgP1020491.jpgP1020489.jpgP1020487.jpgP1020493.jpg
Wszystko razem kosztowało 80zł. Wygląda jak nowe, nie śmigane

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2011-04-14 o 15:39
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 15:41   #3609
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana PILOTEM, pilotem! robiłam kurs na studiach i to była moja głupota. kombinowałam, że to coś dodatkowego, fajnego, co da możliwość zobaczenia świata, pobawienia się i ewentualnego zarobku. Męczyłam się z tym pół roku, zdałam 2 ciężkie egzaminy, papiery dostałam a potem oczywiscie przyszła szara rzeczywistość i dowiedziałam się, że biura chcą starych wyjadaczy, a nie młody narybek, który nie ma pojęcia o co w tej pracy chodzi. Rozmawiałam z kilkoma pilotami, rezydentami itd. i to jest strasznie ciężka praca, ale przede wszystkim jest bardzo odpowiedzialna. Na pilocie spoczywa bezpieczeństwo całej grupy i to nie pokazywanie zabytków i wskazywanie drogi jest najwazniejsze w tej pracy, ale odpowiedzialnosć jaką bierze się za ludzi, a każdy wie jak ludzie potrafią się zachowywać na wakacjach- wszystko im się należy, wszystko mogą robić, bo są dorośli, zapłacili za to, no i oczywiście są na wakacjach. A Ty świeć oczami za nich...
Ja mówiłam na przykładzie 2 osób które znam i całkiem nieźle sobie z tej pracy żyją

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
k*&&^$$!!!! znalazłam na stronce szkoły omega dwa fajne kursy:
budownictwo
renowacja zabytków
i cała happy zadzwoniłam tam a babeczka mi powiedziała że do tej pory nie było chętnych i nikt się nie zapisał po raz kolejny obeszłam się smakiem, mogłam iść na inne studia itp ale już nie chcę wałkować tego po raz setny
Ja miałam to samo jak chciałam zostać krupierką

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
gg, nie przesadzaj .
Praca - ja poznałam wielu fajnych ludzi, nie patrzymy na siebie wilkiem, moi znajomi też nie mają takiej atmosfery w pracy, więc to nie jest reguła;
Studia - grupy i podgrupy tworzą się, gdy ludzie się już poznają , no i nie każdy studiuje zaocznie;
Pub - tu się zgodzę .

Na kursach, można się angażować w różne przedsięwzięcia itp. Oczywiście, gdy ma się czas, ale bez czasu to też trudno ludzi poznać .
Zgadzam się, ja poznałam świetnych ludzi zarówno w pracy jak i na studiach Ba, poznałam wielu świetnych ludzi nawet w pubie, w pubie poznałam też faceta z którym byłam ponad 5 lat

Cytat:

30 maja, godzina 18.00
Idziemy ?

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

granatowo już wiem skąd się wziął Twój nick

A ta pierwsza kurteczka to big star?

Edytowane przez lalaith
Czas edycji: 2011-04-14 o 15:40
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 15:42   #3610
Malla
Nie depcze krokusów

Lalaith - idziemy Za parę dni grają Godzillę
Stary 2011-04-14, 15:45   #3611
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość

granatowo już wiem skąd się wziął Twój nick

A ta pierwsza kurteczka to big star?
Nie, Diesel

Malla, moja wizyta w krakowskiej Mandze zapadła mi w pamięci jako "najnudniejsza wyprawa do muzeum" Może mi kiedyś wytłumaczysz jej fenomen?

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2011-04-14 o 15:46
Stary 2011-04-14, 15:49   #3612
lalaith
Zakorzenienie

http://www.pl.avon.com/PRSuite/blog_eryki.page

Nie wiem czy jako konsultantka mogę takie coś wkleić ale bardzo mi się te metamorfozy podobają i jest ich tam sporo

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Lalaith - idziemy Za parę dni grają Godzillę
Se se se
Stary 2011-04-14, 15:49   #3613
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Polecam Wam sieć Biga Styl (mają własną www, z dokładnie podanymi adresami, nie tylko w Krk). Mój ulubiony jest na Os. Strusia 13.
Drugi godny polecenia ciucholand to na ul. Dunikowskiego (12 lub 14), ma taki duży szyld "CIUCHY".

Wszystkie 3 są OGROMNE!

Na zachętę wstawię Wam kilka ostatnio znalezionych ciuchów (wiadomo, każdy ma inny gust, ja raczej ubieram się "normalnie", dla tych bardziej ekstrawaganckich też się sporo znajdzie )
Załącznik 3895183Załącznik 3895202Załącznik 3895184Załącznik 3895185Załącznik 3895186Załącznik 3895187Załącznik 3895188Załącznik 3895189Załącznik 3895190
Wszystko razem kosztowało 80zł. Wygląda jak nowe, nie śmigane
Cudna ta druga bluzeczka i fajna kurteczka dżinsowa
Muszę pobuszować, bo mam szkołę na osiedlu szkolnym, to nie daleko tych osiedli z lumpkami, które podałaś
Stary 2011-04-14, 15:59   #3614
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
A ja wiem czemu tak jest, ja wiem! Hehe a tak na serio to na 2 czy 3 roku studiow zauwazylam u siebie identyczna sytuacje jak u Ciebie Moim powodem bycia 'z boku' byl owczesny chlopak-gdy ludzie na poczatku chodzili na imprezy i sie integrowali to ja chodzilam z facetem do kina lub robilam kolacyjki....Na szczescie oprzytomnialam i nadrobilam straty Moze sama sprobuj wyjsc z propozycja imprezy grupowej? Tylko najlepiej z konkretami-spotykamy sie tu i tu, mozemy isc tam i tam Bo takie 'moze gdzies pojdziemy' zazwyczaj slabo mobilizuje grupe
masz rację. najgorzej to się odciąć od grupy w 1szej fazie związku jak człowiekowi się wydaje że świat może istnieć jak ma się tą osobę koło siebie- nic bardziej mylnego. Częsty błąd popełniany przez zakochanych ludzi. tylko potem ciężko go naprawić.

Cytat:
30 maja, godzina 18.00
o matko a co to za jakaś masakra

Cytat:
Na fotce Spotykaliśmy się, potem ja go zaprosiłam do puszczy niepołomickiej i tak jesteśmy razem już prawie 2,5 roku
no jaka słodycz

Cytat:

Wszystkie 3 są OGROMNE!
wszystko nie moje tereny ale poszukam gdzieś indziej.
spódniczka-
.
Stary 2011-04-14, 16:01   #3615
lalaith
Zakorzenienie

Czytam wątek o AGD bo jestem na kuchnie pralki i jakaś laska pisze że ma już swoją 11 lat i niedługo będzie zmieniać bo... już jej się znudziła
Stary 2011-04-14, 16:07   #3616
rejected_darling
Raczkowanie

Cytat:
ale dzisiaj brzydko, pogoda idealna do spania bo do nauki nie bardzo
Zgadzam się, ja się chyba zaraz kimnę :P

Cytat:
A mnie wczoraj złapała grypa żołądkowa, myślałam, że umrę.. na szczeście dziś jest już lepiej
współczuję przerabiałam to kiedyś, ale ja przez 2 dni leżąłam nieprzytomna, tzn. podobno majaczyłam cośtam i budziłam się tylko, żeby zwymiotować. Budzili mnie podobno co parę godzin i poili herbatą, żebym się nie odwodniła ^^

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Bo worków się nie maluje całych tylko na granicy worka z resztą twarzy Inaczej je tylko podkreślisz.
Tak też robię. Może mam po prostu korektor za gęsty czy cuś, chyba zainwestuję na wiosnę w jakiś sexi z pędzelkiem.

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
ja się mogę poużalać, że jak idę na jakieś zajęcia i patrzę na ludzi ze swoich studiów i próbuję z nimi rozmawiać, to coraz bardziej czuję że jestem jakaś społecznie upośledzona
Ty się nie stresuj, masz mnie i cholerke poza tym ja mam wrażenie, że na naszym kierunku są zadziwiające ilości socjopatów. Ja się raptem bliżej trzymam z może 5-6 osobami na roku, z czego z trzema dopiero od tego roku, bo tak się zdarzyło, że były jedyną znajomą twarzą na zajęciach specjalizacyjnych, albo mieliśmy wspólne zajęcia przez cały weekend i z kimś trzeba było być w pokoju hotelowym Na pierwszym roku własnie przegapiłam wszelkie integracje, bo miałam faceta na Śląsku, więc każdy weekend wyjazdowy. A do krk przyjechaliśmy sporą paczka z liceum,... z 2 osobami jedynie mam kontakt ze 2 razy w roku Moim zdaniem najważniejsze, żeby mieć dobre uikłady z kilkoma osobami, żeby w razie czego pożyczyli notatki, a przyjaciół można mieć poza uczelnią

Cytat:
a propos: http://www.klatwy.adammus.net/ ostatnio w DDTVN o tym była mowa. Podobno ludzie zamawiają na potęgę
Hahaha szczerze się ucieszyłam, że moja babcia uważa internet za szatański wynalazek. W innym wypadku już dawno by kupiła klątwę na mojego TŻa

Cytat:
myszka2020, Kasiencja - ogólnie w towarzystwie jestem nielubiana, brzydka i mało kontaktowa. A teraz powiedzcie mi, jaka jest Malla, którą znacie z Wizażu.
Ja cię osobiście nie znam, na wizażu też króciutko, ale kocham twoje poczucie humoru

Cytat:
Malla, teraz takie czasy że ludzi się raczej w sieci poznaje - tj. na forach
ja tak poznałam swojego TZa!

Cytat:

kocham Biga <3 ja jeżdżę na Do Wilgi, tam mam najbliżej i też jest ogromny. Chociaż tutaj jest duża konkurencja w grzebaniu, zwykle jak jestem na Śląsku i zwiedzam Bigi tam, to wychodzę z całymi reklamówkami ciuchów Ostatnim posiedzeniem prawie stówę wydałam w jednym sklepie ale to za kasę z mikołaja :P
rejected_darling jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 16:11   #3617
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:

Ide z Toba na zakupy! (Poza tym to wydaje mi sie, ze sie znamy lub mamy wspolnych znajomych-ale o tym kiedys na zywo pogadamy )

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 16:19   #3618
gg22
Zakorzenienie

i jeszcze na koniec pracy mi baba ciśnienie podniosła!!!! wrrrr pozabijam tych ludzi wprowadzam jej firmę na rynek, umożliwiam jej nawiązanie kontaktów z klientem, przeprowadzenie w sumie 7 szkoleń, a ona mi wola 3 800 netto za szkolenie!!!!!! im się w dupach poprzewracało!!
klient chciałby się szkolić za darmo, wykładowca brać 5tys na rękę, a firma taka jak moja czyli organizująca to wszystko ma pewnie to sponsorować. no nie mogę, nie mogę......

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

idę w pierony bo nie zniosę...
.
Stary 2011-04-14, 16:19   #3619
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
myszka2020 - ale słodko
Że też tyle czasu go zwodziłam, a teraz nie mogę bez niego żyć

Cytat:
Napisane przez rejected_darling Pokaż wiadomość
Zgadzam się, ja się chyba zaraz kimnę :P

współczuję przerabiałam to kiedyś, ale ja przez 2 dni leżąłam nieprzytomna, tzn. podobno majaczyłam cośtam i budziłam się tylko, żeby zwymiotować. Budzili mnie podobno co parę godzin i poili herbatą, żebym się nie odwodniła ^^
O matko, ja aż tak nigdy nie miałam
Że też się nie odwodniłaś, mnie to by na pogotowie zaraz zawieźli
Stary 2011-04-14, 17:00   #3620
cholernarejestracja
Copyraptor

Kasiencja, wiesz, ja przyjaciela "wyniosłam" z japonistyki (szkoda, że teraz po świecie jeździ), na psychologii też się z nikim bliżej nie trzymam czasem, żeby wyskoczyć na koncert albo jakieś wyjście (np. z ludźmi z sekcji, nie, Rejected? ), parę mam takich osób, że zawsze mogę dryndnąć po notatki i zaprosić na imprezę, ale z nikim się tak naprawdę blisko nie przyjaźnię
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 17:07   #3621
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Hard mnie uprzedziła dokładnie to samo miałam powiedzieć.

tak na prawdę to gdzie można poznać ludzi?

no to gdzie? ja pomysłu nie mam....
przez 3lata czułam się okropnie jak tu mieszkam, bo znajomych na miejscu mogę policzyć na palcach jednej ręki, ale teraz jest mi już zdecydowanie lepiej, bo mam was
Tak jak już SdC napisała - na wszelkiego rodzaju kursach, treningach. Trzeba wychodzić do ludzi, że znajomymi na imprezę - zawsze się kogoś nowego pozna.

Cytat:
Napisane przez rejected_darling Pokaż wiadomość
Ja aż tak zle tego nie przechodziłam, wczoraj leżałam cały dzień w łożku, miałam gorączkę ponad 38 stopni, dreszcze, ból głowy i jak wchodziłam do toalety to nie wiedziałam, czy mam na sedesie siadać czy się nad nim pochylać. Nic przyjemnego.... I głupia, zamiast pójść do lekarza, poszłam dziś do pracy, wprawdzie całkiem przeciętnie wytrzymałam ale mam nadzieję, że to była pierwsza i ostatnia grypa żołądkowa w moim życiu!
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 17:09   #3622
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

No nie, moja sukienka z H&M na awanti

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 17:34   #3623
granatowo
Zadomowienie

Dziewczyny, a interesuje się któraś z Was polską męską siatkówką?

I doradźcie jaki krem kupić do suchej cery? Zawsze używam Kolastyny, ale teraz zmienił się producent i półki w drogeriach świecą pustkami
Stary 2011-04-14, 17:49   #3624
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
kasiencja, mówię o tym, że jeśli chcesz dostać dofinansowanie z UE to najpierw musisz mieć kasę (czyli jeżeli masz projekt na 50 tys. to musisz mieć te 50 tys. a dopiero później dostaniesz od nich % wartości projektu)
Dofinansowanie z UP to chyba jakieś 20 tys. i wtedy albo musisz mieć 20 tys. jako zabezpieczenie albo dwóch żyrantów, którzy podpiszą zobowiązanie do spłacenia dotacji, gdyby coś nie poszło.
ile ludzi, tyle opinii, zamotane to... ja się tym nie interesowałam głębiej, ale oni tak, no i widocznie na tyle odpowiadały im warunki, że próbują. nie wiem. moja siostra cioteczna dostała jakąś niewielką dotację na własny mały biznes, a na pewno kokosów nie miała, bo nie pracowała, a jej rodzice też na pieniądzach nie śpią.

Cytat:
30 maja, godzina 18.00
o matko...
pewnie że bym coś zaproponowała. ale mało kto mi przychodzi do głowy. na pewno żadna większa grupa jest jedna dziewczyna, która wydaje się być nierozłączna ze swoim TŻ, jest jedna która jest spoko ale ciągle siedzi w notatkach, jest jedna która ma swoich znajomych których ja niezbyt znam, i tak dalej...

może jak będzie trzeba wybrać ścieżkę albo w przyszłym roku zapiszę się do jakiegoś koła to poprzebywam w nieco innych kręgach psychologów niedoszłych

Emilka - zgadzam się z Tobą, ale ja przez ten etap przechodziłam w LO jeszcze no i się w porę opamiętałam
ps. też poznałam TŻ przez coś w rodzaju forum,. chociaż wspólnych "prawdziwych" znajomych też mieliśmy

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2011-04-14 o 17:54
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 18:16   #3625
2016070953
Konto usunięte

czuje się dziś jak kula u nogi i kara za grzechy jest mi źle
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 18:20   #3626
cholernarejestracja
Copyraptor

Kasiencja, pocieszę Cię - będzie gorzej ja pierwsze dwa lata się trzymałam z jedną grupą, teraz każdy ma swoje zajęcia i biega na własną rękę
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 18:49   #3627
rejected_darling
Raczkowanie

Cytat:
O matko, ja aż tak nigdy nie miałam Że też się nie odwodniłaś, mnie to by na pogotowie zaraz zawieźli
Cytat:
Ja aż tak zle tego nie przechodziłam, wczoraj leżałam cały dzień w łożku, miałam gorączkę ponad 38 stopni, dreszcze, ból głowy i jak wchodziłam do toalety to nie wiedziałam, czy mam na sedesie siadać czy się nad nim pochylać. Nic przyjemnego.... I głupia, zamiast pójść do lekarza, poszłam dziś do pracy, wprawdzie całkiem przeciętnie wytrzymałam ale mam nadzieję, że to była pierwsza i ostatnia grypa żołądkowa w moim życiu!
Byłam pod dobrą opieką, to akurat było na zimowisku, gdzie byłam jako programowiec zajęć, wszyscy opiekunowie byli po kursach med. a jeden był ratownikiem medycznym. Mistrzyni do lekarza? Myślałam, że to trzeba po prostu wyczyścić organizm z zaraza i tyle. Ja bym wtedy nie doszła do lekarza, choćbym chciała :P Byłe żołądko-grypowiczki łączmy się!

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Kasiencja, wiesz, ja przyjaciela "wyniosłam" z japonistyki (szkoda, że teraz po świecie jeździ), na psychologii też się z nikim bliżej nie trzymam czasem, żeby wyskoczyć na koncert albo jakieś wyjście (np. z ludźmi z sekcji, nie, Rejected? ), parę mam takich osób, że zawsze mogę dryndnąć po notatki i zaprosić na imprezę, ale z nikim się tak naprawdę blisko nie przyjaźnię
Załóżmy kółko wsparcia ^^ Kasiencja wbijaj do koła naukowego na następnej rekrutacji! Zachęcam do zbiorowego lamentu nad naszą przyszłością i koniecznością obcowania z perełkami takimi jak MKT Grzesiu-dobij-mnie-Iniewicz

Cytat:
I doradźcie jaki krem kupić do suchej cery? Zawsze używam Kolastyny, ale teraz zmienił się producent i półki w drogeriach świecą pustkami
Ja na zimę kupuję zwykle Garnier ten z fioletowym kwiatkiem na opakowaniu. Przejściowo (wiosna/jesień) używam Soraya Miód i Mleko, a latem Soraya albo Lirene witaminizujący z filtrami. Ostatnio czaję się na Ziaję Lekka Formuła, jest niedrogi, a znajome go chwalą.Ciekawa jestem jak się sprawdzi na moim pysku.
rejected_darling jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 18:54   #3628
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
czuje się dziś jak kula u nogi i kara za grzechy jest mi źle
O matko! A to niby czemu? Pewnie przez pogodę! Mam fajną książkę do pożyczenia, może nie czytałaś? "Chłopiec z latawcem".
Chociaż nie wiem czy Ci się przyda, bo jutro słońce ma już wyjść.
No to pisz skąd ten podły nastrój

Cytat:
Napisane przez rejected_darling
Ja na zimę kupuję zwykle Garnier ten z fioletowym kwiatkiem na opakowaniu. Przejściowo (wiosna/jesień) używam Soraya Miód i Mleko, a latem Soraya albo Lirene witaminizujący z filtrami. Ostatnio czaję się na Ziaję Lekka Formuła, jest niedrogi, a znajome go chwalą.Ciekawa jestem jak się sprawdzi na moim pysku.
Dziękuję, poszukam w sklepie
Stary 2011-04-14, 19:00   #3629
ecrulo
moderatorka też wizażanka

To może same wizażowy kierunek utworzymy. Obiecuję, że jak coś będę wiedzieć, to będę tutaj pisać I gonić Was o składanie papierów.

Ja mam paczkę znajomych na obu kierunkach, spotykamy się jak się tylko da Z PSC to już przyjaźnie, a na kogni bardzo dobre znajomości. Tylko na infie pobieżne kontakty utrzymuję

Kasiencja, chciałam Cię zabrać kiedyś na imprezę No i popatrz Jutro jedziemy do Bonarki ze współlokatorami (planowo) mamy się spotkać w sprawie odbioru, to moze z nami się poszlajasz? Pewnie na jakieś lody pójdzieeeeemy.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki

Edytowane przez ecrulo
Czas edycji: 2011-04-14 o 19:02
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:05   #3630
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

U mnie jest 3/4 informatyków, dziwnych Z niektórymi da się pogadać, ale mam wrażenie, że traktują mnie tylko jako ładny "ozdobnik" grupy (dziewczyn u nas jest 7, facetów 35)

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości