Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-15, 10:25   #661
margaret82
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Hej mamusie
Ja wstałam rano, wydelegowałam męża do pracy, przeczytałam co u Was i się jeszcze na chwilke położyłam i wstałam 15 minu temu

Gratuluje wszystkich udanych wizyt i poznania lokatorów a w szczegulności gratuluje youyou że ma w brzuszku takiego dowcipnisia Hehe będzie córeczka tatusia

Zaciskam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty

Sprawdźcie sobie dziewczyny jak wasz maluch będzie wygladał http://www.makemebabies.com/index.ph...afd2lm329gs031
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 10:28   #662
Natka_
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Ja wczoraj mojemu mężowi zadałam pytanie co by zrobił jakby Dominik okazał się dziewczynką to powiedział, że czułby się oszukany Bo jest na każdym usg i już go lekarz tak "przekonał", że on w nic już nie uwierzy

We wtorek idziemy na to 4d więc zobaczymy
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 10:40   #663
Chelsea91
Rozeznanie

GG do Chelsea91

Witam
Youyou gratuluję córeczki A to figlara mała!
Marina to długie dziecko będziecie mieli. U nas pewnie taka drobinka wyjdzie bo ja mam 158 cm a TŻ 170 cm.
Ja do tej pory się wyleguję ale jakoś tak szybko mi serce bije, że szok aż mi się trochę brzuch skurcza od tego i w szyjce kłuje. Dzień musiałam zacząć od melisy a i tak g**** dała. Chyba za bardzo się finansami przejmuję, ale jak się tu nie przejmować ??
Dziś zaczynamy 28 tc czyli 3 trymestr- 7 miesiąc.

Kornelia 04.02.2016

Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu.
Chelsea91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 10:43   #664
Natka_
Zakorzenienie

Nie umiem sprawdzić jak będzie wyglądało nasze dziecko, bo jak wklejam zdjecie Tżta to zamiast mnie obok cały czas wyskakuje Zmalowana
Stary 2011-04-15, 10:50   #665
Zmalowana
Zakorzenienie

Ale jak to ?

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 10:52   #666
Natka_
Zakorzenienie

Udało się. Zobaczcie jak będzie wyglądał Dominik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Dominik - Kopia.jpg (10,6 KB, 33 załadowań)
Stary 2011-04-15, 10:54   #667
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Ale jak to ?
Kurcze nie mam pojęcia, załadowałam swoje, potem chciałam Tżta, ale zamiast mnie obok co chwile wskakiwało Twoje zdjęcie
Musiałam od nowa strone otworzyć i wtedy się udało hihi
Stary 2011-04-15, 10:56   #668
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Ty chyba Carmela byłaś jakiś czas za granicą, prawda? Żałujesz, że wróciłaś?

Chcemy przyjechać na rok, tyle dostanę macierzyńskiego (9 miesięcy płatne+3 bezpłatne) zawszę możemy wrócić. Zdaję sobie sprawę, że wszystko się zmieni, ale myślę, że tyle milionów ludzi jakoś sobie radzi, to i my damy radę. Myślimy o jakimś biznesie, zobaczymy jak wyjdzie.

To świetnie, że spotkanie się udało.

A ja załączam nasze fotki z zeszłego tygodnia. Ciekawe czy to chłopiec czy dziewczynka? Ja już chcę wiedzieć.

jaaaki śliczny maluszek ja nie mam takiej fotki ani na filmie bo Julcia z profilu nie chciała pozować tylko albo buźką do głowicy albo pleckami się odwracałą

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-04-15 o 11:35
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 10:56   #669
pieleszka
Wtajemniczenie

a moje dziecko się tak rozszalało, że już nie wiem jak mam siedzieć..nawet bolące są co niektóre kopniaki i nie mogę się skupić na robocie...
niedługo zmywam się do domku, a tam sprzątanie mnie czeka całej chaty... a ja jakoś weny nie mam..ale trzeba, bo jutro teściowie mają wpaść a w domu mam istną sodomę i gomorę najwyżej będę cały dzień ze ścierą dzisiaj krążyć, ale po malutku sobie posprzątam...
najchęteniej bym poszłą gdzieś na szmaty, ale na po drodze nic nie ma, a do miasta nie chce mi się iść... i dogódź tu babie w ciąży, jak sama nie wie czego chce

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 10:57   #670
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Jestem juz po wizycie no i mam anemie i zelazo trzeba łykać
Z Krystiankiem wszystko ok rośnie tętno też w porządku no i leżenie dalo efekt główka już nie jest tak nisko
Dziewczyny za wizyty fotki cudowne
Sweet dużo zdrówka dla babci no i bardzo ładna ta tunika
super że z dzidziusiem wszystko dobrze, a anemią się nie martw, częsta przypadłość w ciąży, łykaj żelazo i będzie ok.

Czas edycji: 2011-04-15 o 11:36
Stary 2011-04-15, 10:59   #671
Zmalowana
Zakorzenienie

Natka bo ja też przed chwilą sprawdzałam może dlatego ?

Stary 2011-04-15, 11:09   #672
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Nienawidze żelaza Straszliwie mnie po nim mdli. Jakby nie dość że i tak codziennie wymiotuję sama z siebie .
Biedna, Ty nadal wymiotujesz?

ja już zapomniałam daaawno co to mdłości i teraz jem jak leci ale na szczęście waga mi nie przybywa wprost proporcjonalnie do tego ile jem
na razie mam tempo 1kg na 3 tygodnie w czasie miedzy dwiema wizytami więc jest ok dla mnie w sam raz.

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
dopiero jestem po wizycie...

generalnie z moją szyjką jest słabo jest "bardzo miękka, rozpulchniona, z rozwarciem na opuszek a macica ma tendencje do skurczy" (nawet w czasie badania miałam)
do tego maluszek niziutko i naciska szyjkę

lekarz mi nawet pokazywał w czasie badania jak szyjka miała 27mm a potem zaczął się lekki skurcz i już skróciła się o kilka mm...jest taka słabiutka

powiedział żebym rozwarciem się nie przejmowała bo niedawno rodziłam, wiec szyjka nie zdążyła wrócić do formy..

Ale mam NAKAZ BEZWZGLĘDNEGO LEŻENIA!!!!

Do tego zaczynamy brac Fenoterol 8x0,5tabl, Isoptin itd bo No-spa już nie pomaga

Ale teraz inny news:

Nasz Tymek okazał się córeczką!!!

Gin nie miał wątpliwości, pokazał mi wargi mniejsze i większe, jak byk je widziałam i sisiora tam nie było
Nawet mi zdjęcie druknął.
jaaaaaaaak cudnie

bedziecie mieli parkę suuper.

kurcze, niedobrze że z szyjką słabo ale trzymamy kciuki żeby się nie skracała bo leżenie i nasze kciuki czynia cuda

buziaki i odpoczywajcie cały dzień co dzień

Stary 2011-04-15, 11:09   #673
pieleszka
Wtajemniczenie

vaniliova a z ciekawości spytam jakie żelazo przepisał Ci lekarz?? bo ja już miesiąc biorę tardyferon i przez ten czas żelazo minimalnie mi wzrosło...najważniejsze, że nie spadło jak powiedział gin... w smaku fatalne (bo ja niestety wszystkie tabletki muszę pogryźć), ale dobrze, że jakoś działa..no i teraz kolejny miesiąc mam jechać na tardyferonie tylko takim z kwasem foliowym... a co do zaparć to miałam tylko przez pierwszy tydzień przyjmowania żelaza (nie licze pierwszego trymestru ciąży, gdzie przez 3 miesiące miałam jedno wielkie zaparcie ), a potem mi się unormowało i już jest w porządku

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 11:12   #674
Zmalowana
Zakorzenienie

pieleszka ja też tardyferon fol brałam, i żelazo mi po nim spadło :/ Teraz biorę sorbifer durules plus kwas, który jest właśnie przeciw zaparciom

Stary 2011-04-15, 11:21   #675
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez zapałeczka Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie i same dobre wieści na dzień dzisiejszy ! ! ! )
Gin powiedział, że z tego co na razie widać to wszystko jest w porządku ! No i termin mi się przesunął z 16 na 13 sierpnia... hm...

I moje przypuszczenia co do płci się potwierdziły !
Mamy małego chłopca !
No to będzie mały Natan Jednak moje przeczucie było trafne w 100% )

Zastanawiam się jeszcze czy warto wybierać się na to USG 4D? Jak myślicie?
Zapałeczka gratulacje chłopczyka

nadrabiam dalej

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Kochane jestem! Dziękuję ślicznie każdej z Was z osobna za kciukasy!
Chciałam nadrobić, ale widziałam że Natka pytała gdzie się podziewam, więc potem nadrobię wątek

A więc ja już po wizycie i mały wazy 1620 i podobno bardzo długiiiii, lekarz pytał ile mam wzrostu (ok 173) i ile ma mąż (195 ) i stwiardził, że może byc powyżej 60 cm przy porodzie
A spojenie moje bolące biedne kazał obserwować i za dwa tyg znów mam iść na wizytę. Ogólnie odradzał mi na tą chwilę cesarkę. Powiedział że nie ma żadnych wskazań. Ale powiedział tez, że czasem kobiety po porodzie naturalnym które miały problemy ze spojeniem nie mogą dojść do ładu z chodzeniem itp czynnościami przez ok 4-5 miesięcy...
No cóż mam nadzieję, że będzie ok.
Z szyją wszystko gra. Małego już się nie dało dokładnie zobaczyć na monitorku bo duży, widziałam tylko czachę z góry

Gratuluje udanych wizyt!
I teraz idę sobie Was poczytać laseczki.
Raz jeszcze- dzięki za kciuki
super że wizytka się udała, ale masz męża wysokiego mój ma 175cm tylko trzymamy kciuki żeby ze spojeniem było dobrze i nie bolało.

a mnie wieczorem krzyże bolą mam wrażenie jakbym się w krzyżach rozlazła bo się podnieść nie mogę jak poleże za długo

Stary 2011-04-15, 11:23   #676
editka2022
Rozeznanie

haha zrobilam to, sprawdzilam jak bedzie wygladalo nasze dziecko i nie huhu do nas niepodobne ja brunetka maz brunet a nam wyszla blondynka blada a my mamy ciemna karnacje
yoyyou to niezlego psikusa wam córa zrobila,oby u nas sie nieokazalo ze mała to mały, bo jak tak wyjdzie to by caly na rozowo chodzil ubrany
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 11:28   #677
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Melduję się po wizycie. Wszystko jest ok. Wszystko szczelnie pozamykane, szyjka się nie skraca, infekcji żadnej nie ma, wyniki ok, serduszko małego ładnie bije Od ostatniej wizyty przytyłam 1 kg Czyli od początku ciąży 3,4 kg

Dostałam skierowanie na krzywą cukrową i mam ją zrobić po weekendzie majowym

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 11:32   #678
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
u nas dziś 26 tc
ha ha a u nas też
tzn. w sumie skończył się 26tc a zaczyna 27tydzień

Czas edycji: 2011-04-15 o 11:42
Stary 2011-04-15, 11:34   #679
Natka_
Zakorzenienie

Zmalowana być może, ale wyobraź sobie moją minę jak zobaczyłam zdjęcie innej kobiety obok, mało tego znam ją
Stary 2011-04-15, 11:34   #680
jacieeeee
Wtajemniczenie

Hej Mamuśki.

Ja już po glukozie. Tragedii nie było, bo przygotowałam się na straszny ulep, ale okropnie w gardło drapało.
Pozałatwiałam też parę ważnych spraw, a teraz to chyba muszę się zdrzemnąć bo oczka mi się kleją
Madziulka_17 gratuluję udanej wizyty Zazdroszczę tego przybierania na wadze. Ja to już wieloryb

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 11:38   #681
Zmalowana
Zakorzenienie

Natka no wyobrażam sobie Twoją minę BEZCENNE
Ja wrzucałam jeszcze fotkę jak miałam blond włosy i takie Ci wyskoczyło ?

Chodzę dzisiaj jak pijana. Ciśnienie mam niskie :/ 90/60 więc zrobiłam coś czego nienawidzę...kawę rozpuszczalną, ale na mleku :P

Stary 2011-04-15, 11:41   #682
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Nie umiem sprawdzić jak będzie wyglądało nasze dziecko, bo jak wklejam zdjecie Tżta to zamiast mnie obok cały czas wyskakuje Zmalowana

ha ha, a przyznać się czyj to facet: bo mnie ciagle wyskakiwało do pary zamiast mojego tż-ta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg user_wb201104150416271ligguckn5t8afd2lm329gs031.jpg (40,4 KB, 28 załadowań)

Czas edycji: 2011-04-15 o 11:46
Stary 2011-04-15, 11:44   #683
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
carmela -

youyou - a na na llegro sa takie tylko :/

http://allegro.pl/linomag-krem-z-tle...540566028.html

http://allegro.pl/linomag-krem-bobo-...540566119.html

czyli te sa zle????
nie mam pojecia ja używam tej zielonej tubki i ona chyba tańsza, bo płace ok 6zł w aptece. z tego co wiem to te kremy to jakaś nowość ale u mnie na wątku mamusiowym dziewczyny polecają ten zielony właśnie

my nigdy nie mieliśmy dupki odparzonej

Natka no no Dominik niezły przystojniak będzie! ktoś z Was ma kręcone włosy?

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
vaniliova a z ciekawości spytam jakie żelazo przepisał Ci lekarz?? bo ja już miesiąc biorę tardyferon i przez ten czas żelazo minimalnie mi wzrosło...najważniejsze, że nie spadło jak powiedział gin... w smaku fatalne (bo ja niestety wszystkie tabletki muszę pogryźć), ale dobrze, że jakoś działa..no i teraz kolejny miesiąc mam jechać na tardyferonie tylko takim z kwasem foliowym... a co do zaparć to miałam tylko przez pierwszy tydzień przyjmowania żelaza (nie licze pierwszego trymestru ciąży, gdzie przez 3 miesiące miałam jedno wielkie zaparcie ), a potem mi się unormowało i już jest w porządku

ja biorę Biofer Folic i mi się ładnie podniosło od ostatniej wizyty

z Filipem brałam ten Tardyferon ale w ogóle nie pomagał a podobno on jest mocniejszy bo na receptę go dają

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Melduję się po wizycie. Wszystko jest ok. Wszystko szczelnie pozamykane, szyjka się nie skraca, infekcji żadnej nie ma, wyniki ok, serduszko małego ładnie bije Od ostatniej wizyty przytyłam 1 kg Czyli od początku ciąży 3,4 kg

gratuluję udanej wizyty

Dziewczyny czy jak jest infekcja to wychodzi zawsze w moczu czy też trzeba robić posiew??
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 11:47   #684
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Super, że same dobre wieści po wizycie

A ta w ogóle to dzień dobry

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 11:47   #685
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:

Dziewczyny czy jak jest infekcja to wychodzi zawsze w moczu czy też trzeba robić posiew??
ja miałam bakterie w moczu na jednym badaniu ale posiewu nie kazali mi robić.

Stary 2011-04-15, 11:51   #686
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:

Mi jak wyszły leukocyty w moczu, które zwykle świadczą o infekcji to gin mi zlecił posiew. W razie infekcji w posiewie dokładnie ci wyjdzie jaka jest to bakteria i wtedy można zastosować najlepsze leczenie, bo do posiewu zawsze dołączony jest biogram, który pokazuje na co dana bakteria reaguje.

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 11:53   #687
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
vaniliova a z ciekawości spytam jakie żelazo przepisał Ci lekarz?? bo ja już miesiąc biorę tardyferon i przez ten czas żelazo minimalnie mi wzrosło...najważniejsze, że nie spadło jak powiedział gin... w smaku fatalne (bo ja niestety wszystkie tabletki muszę pogryźć), ale dobrze, że jakoś działa..no i teraz kolejny miesiąc mam jechać na tardyferonie tylko takim z kwasem foliowym...
Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
pieleszka ja też tardyferon fol brałam, i żelazo mi po nim spadło :/ Teraz biorę sorbifer durules plus kwas, który jest właśnie przeciw zaparciom
o widzicie, ja też brałam tardyferon (2 tab. dziennie) i tylko niewielka zmiana była po miesiącu... i zastanawiałam sie czemu mi lekarka zmieniła na sorbifer... potwierdzam że przeciw zaparciowo też działa, aż za bardzo

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 12:03   #688
youyou
Zakorzenienie

Beata aa czyli tak jak ja, zawsze mocz mam czysty tylko teraz coś mam wątpliwości czy to posiewu nie trzeba robić..
coś mi się pomerdało chyba

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Mi jak wyszły leukocyty w moczu, które zwykle świadczą o infekcji to gin mi zlecił posiew. W razie infekcji w posiewie dokładnie ci wyjdzie jaka jest to bakteria i wtedy można zastosować najlepsze leczenie, bo do posiewu zawsze dołączony jest biogram, który pokazuje na co dana bakteria reaguje.
a no wlasnie, tak to leciało
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 12:05   #689
83monia
Zakorzenienie

a ja mam jakiegos dola. czuje sie jakbym byla w dou duchem dla meza. on ciagle siedzi na kompie i zlecenia robi, nawet nie pogada. ciekawe czy by zauwazyl jakby mnie nie bylo... wkurzam sie bo nie potrafi sobie tak rozplanowac pracy by chociaz te 30 minut dla mnie przeznaczyć... a ja glupia w weekendy daje mu jeszcze pospac i rano zajmuje sie dzieckiem, bo on pracuje... no wkurza nie to! kurna, kto wazniejszy - jakies piep.one zlecenie czy ja!!!

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 12:17   #690
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
dzien doberek

aj jaj jaj....to sie narobiło...w sumie kwiecien to taki miesiac psikusów ale zeby az tak gratuluje udanych wizyt

ja ide w czwartek na USG i mam nadizje ze Nasz Igor pozostanie Igorkiem bo jak nie to bedzie zmuszon chodzic do 6 mc w spodenkach za kare swoja pierwsza w zyciu

z mezem wojna trwa.....przeprasza i obiecuje ze bedize poswiecal mi wiecej uwagi tip itd. ale ja jestem twarda i sie nie daje ....wstal nawet o 5.30 zeby zdazyc do piekarni po francuska z morela swieze buleczki i almette jutro moze mu przebacze ale dzis jeszcze nie nawet wozka nie chcialam z nim wczorja skladac a przyszedl...wiec dopiero dzis go zobacze

z babcia nie wiem jak bo dopiero jutro bede dzwonila do niej........

juz jestem po sniadaniu mialam isc do lumpka ale stwierdzialm ze nie ma sensu bo juz ma tyle ubran ze nie wiem czy zdaze ubrac we wszystko!!!!! do 6mc mam ubranego malego tylko kombinezona wiekszego mi brak bo ma tylko na 62 teraz musze sie skupisc na calej reszcie wyprawki

youyou - to jakie imie bedzie????

marina - no to kawal chlopa bedzie a raczej jest
Ja też mam wizytę w czwartek
Tylko dopiero na 19:15
Twarda sztuka z Ciebie, Ja nie potrafię tak długo się gniewać na męża.

Dziubek Ja właśnie robię placki ziemniaczane

Natka ale przystojniak

Madziulka
gratuluje udanej wizyty

Beata nie mój

Ja właśnie jestem też po krzywej cukrowej,
pielęgniarka kiedy dawała mi glukozę mówi :
"Proszę dla Pani pyszny drink "
Myślałam, że będzie bardziej tragicznie,
ale aż tak źle nie było,
na początku jak wypiłam to wymiotować mi się chciało,
ale to pewnie dlatego, że dużo tego było,
potem to tylko pić mi się chciało i śliny miałam dużo.

Czy po glukozie też tak latałyście do Wc?
z tą większą sprawa?
Mnie aż brzuch w pewnym momencie zaczął boleć

Dzisiaj idę do koleżanki po łóżeczko i inne pierdołki
Wczoraj mi kuzynka zadzwoniła, która rodzi w czerwcu,
że mam już nie kupować ubranek bo ona ma tego masę
i jak tylko zrobi selekcję to mi przyniesie
Fajnie.

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości