wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9! - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-15, 12:06   #4681
_kamea_
Zakorzenienie

Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!

Witam południowo ja dzisiaj mam dzień urlopu, więc dłużej pospałam, a teraz wzięłam się za pracę zaliczeniową na moje drugie studia

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Fuj, śledzie
Mniam

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Teraz za to mam chęć na koreczki śledziowe....
Bardzo dobre są w Biedronce koreczki

Cytat:
Jezu, koty sie u mnie drą na ogrodzie - co to znaczy?
1) biją się i gryzą
2) będą się rozmnażać

Cytat:
Napisane przez paczek1990 Pokaż wiadomość
Może to być fajna książka mnie zastanawia jedno - prawdopodobieństwo katastrofy lotniczej jest niezwykle małe, rozbija się może jeden samolot na pół roku, albo i mniej, a akurat ten który się rozbił rok temu miał na pokładzie połowę polskiego rządu..... dziwne to jest

Cytat:

Dzien dobry dzisiaj kupuje flache i idziemy do rodzicow T.
Uuuuu, trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Hm... to 1 2 3 4 5 6
Kiedyś na matematyce w szkole obliczaliśmy prawdopodobieństwo trafienia w takie liczy i co się okazało? że jest takie samo jak w każdą inna szóstkę liczb więc zakreślajcie takie
Stary 2011-04-15, 12:32   #4682
paczek1990
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Ale dziś cieplutko szkoda tylko, ze wieje... O 13.30 jadę z Tż do schroniska zobaczyć kociaka

idę nadrabiać

[...]miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.
Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Moje kudłate szczęście urodziło się 30.05.2012

paczek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 12:41   #4683
_kamea_
Zakorzenienie

Pączek, zazdraszczam kociaka
Stary 2011-04-15, 12:48   #4684
paczek1990
Wtajemniczenie

Studi ee no to sie na bóstwo zrobisz
Jlys no to żeby tam grzecznie było a co do pazurków-fakt-lepiej dać więcej ale mieć dobrze zrobione niż dać 20zł i mieć zniszczone
Isabelle dzień dobry w piwnicy? no nie wytrzymam-co to za pomysł w ogóle...
Sylvi noo i we wtorek sie dowiesz co i jak a gęsta to źle? a pani doktor nie am lepszych pytań?
a o tej dziewczynie to straszne jak można byc taką bestią
Gaja
no masz jaka niezdecydowana istotka jak na rękach-źle, na ziemi też no i brawa dla Tż za śniadanko i wszystko inne
Santom oglądałam-i o pentagonie tez oglądałam a kociaka dlatego chcę uratować-tzn Tż chce i dziękuje za poradę odnośnie żwirków-już sie zamotałam wczoraj
Kamea a no właśnie-akurat ten, akurat z najważniejszymi osobami w państwie... mam nadzieję, ze jeszcze go zastaniemy i nikt go nam sprzed nosa nie zabrał

nic , jadę miłego dnia

[...]miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.
Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Edytowane przez paczek1990
Czas edycji: 2011-04-15 o 13:00
Stary 2011-04-15, 13:04   #4685
201606201204
Konto usunięte

Posprzątałam!!!
Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Bardzo dobre są w Biedronce koreczki
Mniam! Czyli dziś jak pójdę to sobie kupię!
Cytat:
[B]Isabelle dzień dobry w piwnicy? no nie wytrzymam-co to za pomysł w ogóle...
Poroniony. D. dobrze wie, że by mnie nie przekonał. Zresztą On też chce się stamtąd wyrwać. Fajnie, że jedziecie po kotka.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 13:16   #4686
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Ja wiem jedno, jesli bym zaszla w ciaze to bym usunela bez wahania jak niektorzy "dzieckiem" nazywaja płód w pierwszych tygodniach życia... Dla mnie to jeszcze nie człowiek, serca jeszcze nie ma więc dla mnie sprawa prosta

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 13:23   #4687
1988Marlena
Zadomowienie

Ala!! Spóźnione ale szczere STO LAT!!

Super że TŻ bukiety dał i Mamie i Babci to taki malutki gest a bardzo ważny Czekamy na relacje z dzisiejszej "imprezki"

Kamea cudowna wiadomość!!

Cytat:
Napisane przez kasia.diet Pokaż wiadomość
no ogolnie leczy sie na serce, mama kazala mu dac jeden z lekow i po nim normalnie chodzi.. nie wiem jaki zwiazek ma ze soba serce i trudnosci w chodzeniu, chyba predzej czy pozniej trzeba bedzie odwiedzic weta
Wiesz, jak by go serce bolało np. to może go boleć również lewa łapa i dlatego może utykać, albo ból mógł go oszałamiać i nie mógł przez to normalnie chodzić. Jak ja mam czasem zbyt szybkie tętno, albo ciśnienie za niskie to też mi trudno iść normalnie i najlepiej jak się podpieram o coś. Zwierzęta też widocznie tak mają. Ale najważniejsze że już jest dobrze

Cytat:

ja bym baaaaaaaaaaaaardzo chciala juz bobo, i moj TZ tez powiedzial ostatnio ze by chcial, no ale coz rzeczywistosc nie pozwala
Łączę się z Tobą w bólu bo mam taką samą sytuację

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
Niedoczynności tarczycy towarzyszą często objawy: zwiększenie
masy ciała , uczucie zmęczenia, osłabienie, senność, trudności w
koncentracji,
zaburzenia pamięci, stany depresyjne , łatwe
marznięcie, uczucie chłodu
, przewlekłe zaparcia , sucha, zimna,
blada, nadmiernie rogowaciejąca skóra, obrzęki podskórne, łamliwe
włosy, czasem przerzedzenie brwi
, zmieniony głos, ściszone tony i
powiększona sylwetka serca, nieregularne miesiączkowanie(jak nie bralam tabsow)

podkreslone to to co mi dolega hehs
Cytat:
no wiec bylam, dostalam skierowanie na morfologie, mocz, tsh i glukoze. krew oddalam, wyniki we wtorek. a i pani przy pobieraniu powiedziala mi ze mam bardzo gesta krew
Tylko przy tsh normy laboratoryjne są dla wszystkich przedziałów wiekowych i płci takie same, więc uważaj przy interpretacji (z doświadczenia wiem ze lekarze się na tym nei znają, jak widzą że wynik mieści się w normach podanych na papierku to znaczy dla nich że jest ok) jeśli tsh wyjdzie Ci powyżej "2" - nie pamiętam jednostki, to warto się zgłosić do DOBREGO endokrynologa, bo Twoje objawy ewidentnie wskazują na niedoczynność.
Nawet jak wyniki które Ci teraz zlecił lekarz wyjdą w porządku to drąż sprawę - np. zbadaj przeciwciała tarczycowe antyTPO, bo możesz mieć zapalenie hashimoto i będą podobne objawy.
Ale naprawdę bardzo bardzo bardzo ważne jest aby trafić do dobrego endokrynologa - ja chodziłam do takiej babki która stwierdziła że mam hashimoto bo przeciwciała antyTG miałam znacznie podwyższone, ale antyTPO w normie i leki mi dawała, mówiąc że do końca życia będę je brać bo przeciwciała mi nie spadną - ja po kilku miesiącach z ciekawości zrobiłam sobie jeszcze raz antyTG i spadły prawie do zera!! bo jak się okazuje te przeciwciała nie służą do diagnostyki hashimoto - czasem się podnoszą jak jest niedoczynność tarczycy, albo nadczynność przysadki mózgowej. póki co nie chodzę do endo od kiedy odkryłam że wyniki mam w porządku, ale co jakis czas będę robić badania i kontrolować, ale do tej babki nie pójdę już napewno!!

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 13:30   #4688
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Ja wiem jedno, jesli bym zaszla w ciaze to bym usunela bez wahania jak niektorzy "dzieckiem" nazywaja płód w pierwszych tygodniach życia... Dla mnie to jeszcze nie człowiek, serca jeszcze nie ma więc dla mnie sprawa prosta
No a jeśli o ciązy dowiedziałabyś się trochę później?
Stary 2011-04-15, 13:38   #4689
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Alunia żartujesz? serce płodu pojawia się już w pierwszych tygodniach ciąży, moja siostra była u gina około 3-3,5 tygodnia po owulacji i spóźniał się jej okres, okazało się ze zaczyna się 6 tydzień ciąży(to się liczy od ostatniej@) i że już serduszko słychać!!
Więc jeśli serce jest dla Ciebie wyznacznikiem kiedy płód staje się człowiekiem to jak się dowiesz że w ciąży jesteś to już prawdopodobnie płód będzie miał serduszko więc będzie już człowiekiem

Ogólnie ja jestem stanowczo przeciwna aborcji!! Jeśli ktoś nie chce dziecka niech się skutecznie zabezpiecza (np. tabsy + prezerwatywa) a nie zabija później już żywą istotkę. Jeśli już się zdarzy wpadka i tak bardzo nie chce tego dziecka to jest możliwość oddania dziecka do adopcji itp.
Dla mnie aborcja to to samo co zamordowanie noworodka - dla kogoś to też może nie być jeszcze człowiek bo nie potrafi mówić, chodzić itp.
Płód od momentu poczęcia jest człowiekiem - tylko w początkowym etapie rozwoju.

I żeby było jasne Alunia nie atakuję Cię ani nie krytykuję, tylko wyraziłam swoją opinię na ten temat.

Edytowane przez 1988Marlena
Czas edycji: 2011-04-15 o 13:40
Stary 2011-04-15, 13:44   #4690
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
kasia to jak cos daj cynk to zrobie zdjecie pierscienia o wiele lepsze
ok tylko ze zalozycielka czyli ala niestety nie chce Cie tam wpisac, wiec chyba tylko narobilam Ci smaczku

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
Wiesz, jak by go serce bolało np. to może go boleć również lewa łapa i dlatego może utykać, albo ból mógł go oszałamiać i nie mógł przez to normalnie chodzić. Jak ja mam czasem zbyt szybkie tętno, albo ciśnienie za niskie to też mi trudno iść normalnie i najlepiej jak się podpieram o coś. Zwierzęta też widocznie tak mają. Ale najważniejsze że już jest dobrze
a widzisz, to tego nie wiedzialam.. moja mama uznala ze byl oslabiony przez to serce. bledem bylo moze nieregularne podawanie mu jednego z lekow, ale za bardzo nas na to nie stac:/ ale narazie jest dobrze

a ja wcinam wlasnie obiadek, czyli kurczaka i... fryteczki
Stary 2011-04-15, 13:47   #4691
201606201204
Konto usunięte

Moim zdaniem, jeśli ktoś zakłada z góry, że usunie jak zajdzie, to to już traktowanie aborcji jako formy antykoncepcji. Wychodzi, że nie ma tu znaczenia sytuacja, zdrowie itp tylko zwykłe chcenie. Naturalnym następstwem seksu mogą być dzieci, więc jeśli ktoś się za to bierze to powinien mieć tego świadomość. Bardzo egoistyczne i dziecinne podejście.
Nie chce się mieć dzieci? Są metody, że nie będzie się ich miało w ogóle.
Nie chce się mieć teraz? poczekać z seksem.
Stary 2011-04-15, 13:51   #4692
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
Cytat:
No a jeśli o ciązy dowiedziałabyś się trochę później?
no wlasnie, i co wtedy?? tak jak napisala Marlena, serduszko zaczyna bic bardzo szybko od momentu poczecia... no i niestety tez podzielam zdanie Izabelle...
no ale kazdy ma prawo do swoich decyzji, ja nikogo nie bede osadzac... zycie samo zweryfikuje nasze postepowanie...

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 13:56   #4693
201606201204
Konto usunięte

Dokładnie. Później nie raz się słyszy o problemach z zajściem po aborcji np.
Stary 2011-04-15, 14:03   #4694
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie. Później nie raz się słyszy o problemach z zajściem po aborcji np.
No tak, a ja kiedyś czytałam że po aborcji jest większe prawdopodobieństwo raka macicy i szyjki macicy, bo to są zabiegi wykonywane "na lewo", często bez odpowiednich narzędzi, przez jakichś niedouczonych konowałów - którzy nie mają wystarczająco pacjentek (chyba nie muszę tłumaczyć czemu) i dorabiają sobie wykonywaniem "zabiegów" - jasna zależność. I właśnie ci nie douczeni idioci którzy wykonują zabiegi mogą podrażnić ściany macicy i szyjki macicy tak że wytworzą się komórki rakowe.
Drugie zagrożenie - chyba najczęstsze to powikłania poaborcyjne - jakieś zakażenia z niesterylnych narzędzi, krwotoki po źle wykonanych zabiegach.
Że nie wspomnę o późniejszych problemach z zajściem i utrzymaniem ciąży.

Stary 2011-04-15, 14:06   #4695
201606201204
Konto usunięte

No i myslę, ze właśnie takie następstwa również miała na myśli Santom pisząc, że życie weryfikuje nasze postępowanie.
Stary 2011-04-15, 14:10   #4696
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem, jeśli ktoś zakłada z góry, że usunie jak zajdzie, to to już traktowanie aborcji jako formy antykoncepcji. Wychodzi, że nie ma tu znaczenia sytuacja, zdrowie itp tylko zwykłe chcenie. Naturalnym następstwem seksu mogą być dzieci, więc jeśli ktoś się za to bierze to powinien mieć tego świadomość. Bardzo egoistyczne i dziecinne podejście.
Zgadzam się w 100% . Tak ja piszesz, naturalne jest, że następstwem seksu może być ciąża, więc jesli ktoś decyduje się na współżycie, to powinien być na tyle dorosły, żeby móc w razie czego urodzić i wychować dziecko, które jest jakby nie patrzeć owocem miłości a nie zabawką, której jesli się nie chce to można ją wyrzucić.
Stary 2011-04-15, 14:13   #4697
santom
Zakorzenienie

Cytat:
No i myslę, ze właśnie takie następstwa również miała na myśli Santom pisząc, że życie weryfikuje nasze postępowanie.
dokladnie ale Marlenka nazwala rzeczy po imieniu

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-04-15, 14:40   #4698
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
. Naturalnym następstwem seksu mogą być dzieci, więc jeśli ktoś się za to bierze to powinien mieć tego świadomość. Bardzo egoistyczne i dziecinne podejście.
bardzo mądrze napisane
Aborcja ma nie tylko fizyczne następstwa, ale też ryje ostro psychikę warto więc też o tym pomyśleć wcześniej... Sama nie lubię dzieci i ich posiadanie na dzień dzisiejszy mnie przeraża, ale chyba gdybym zaszła w ciążę, zdecydowałabym się na urodzenie... co byłoby potem nie wiem łatwego życia to dziecko by ze mną nie miało ale to już inna bajka
Stary 2011-04-15, 14:53   #4699
201606201204
Konto usunięte

Takie jest moje zdanie i nie ważne czy daną osobę lubię czy nie. Będę krytykować podejście w stylu Ali, bo uważam jest za bardzo egoistyczne. Oczywiście to tylko moje zdanie.
Stary 2011-04-15, 15:28   #4700
santom
Zakorzenienie

Cytat:
Takie jest moje zdanie i nie ważne czy daną osobę lubię czy nie. Będę krytykować podejście w stylu Ali, bo uważam jest za bardzo egoistyczne. Oczywiście to tylko moje zdanie.
dokladnie, dla pewnych spraw nie ma wybacz...

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-04-15, 15:32   #4701
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Sylvi noo i we wtorek sie dowiesz co i jak a gęsta to źle? a pani doktor nie am lepszych pytań?
a o tej dziewczynie to straszne jak można byc taką bestią
no niby zle i dlatego moze byc mi zimno, a poza tym krew nie dociera wszedzie jak powinna, a pani doktor taka smieszna jest hihi

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
oooo wlasnie tak samo mowila ta babka w tv
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 17:06   #4702
paczek1990
Wtajemniczenie

I już jesteśmy niestety kotka już ktoś zabrał, a nie zdarzyli usunąć zdjęcia ze strony a już się nastawiliśmy, że wrócimy z nim... ale nic-Pan wziął od Nas nr tel i pow ze jak będą mieli małe kotki-w tym miesiącu na 100% już będą-to zadzwoni
Tż usnął przed chwilą jak małe dziecko

Alunia ja bym np nie usunęła-chyba że było by zagrożone życie/zdrowie moje bądź dziecka w innym wypadku po prostu bym urodziła
Sylvi a to nie wiedziałam, że gęstość ma taki wpływ

ja tak jak większość z Was podchodzę do tego tak-jestem gotowa na seks-jestem gotowa na jego konsekwencje w postaci dziecka nie ejstem gotowa na dziecko-nie uprawiam seksu-bo nic nie daje niestety 100% pewności. Ale zrobiłabym wyjątek tylko wtedy gdyby dziecko miało urodzić się poważnie chore-po co ma się męczyć/cierpieć, ewentualnie moje życie było by zagrożone. W innym wypadku bym urodziła.

Kiedyś oglądałam z Tż film-kobieta rodzi, traci przytomność, są komplikacje, no i problem-przeżyje ona albo dziecko-i maż miał podjąć decyzję-kogo lekarze mają ratować-wybrał dziecko. Mój Tż się starsznie zdziwił i pow że gdyby był w takiej sytuacji to wybrałby moje życie bo dzieci można jeszcze mieć, ale ja jestem jedna i mnie mocno przytulił-nie powiem-słodkie to było

Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Edytowane przez paczek1990
Czas edycji: 2011-04-15 o 17:17
Stary 2011-04-15, 17:44   #4703
201606201204
Konto usunięte

Byłam w Biedronce, kupiłam koreczki.
Stary 2011-04-15, 17:44   #4704
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
I już jesteśmy niestety kotka już ktoś zabrał, a nie zdarzyli usunąć zdjęcia ze strony a już się nastawiliśmy, że wrócimy z nim... ale nic-Pan wziął od Nas nr tel i pow ze jak będą mieli małe kotki-w tym miesiącu na 100% już będą-to zadzwoni
Tż usnął przed chwilą jak małe dziecko

Kiedyś oglądałam z Tż film-kobieta rodzi, traci przytomność, są komplikacje, no i problem-przeżyje ona albo dziecko-i maż miał podjąć decyzję-kogo lekarze mają ratować-wybrał dziecko. Mój Tż się starsznie zdziwił i pow że gdyby był w takiej sytuacji to wybrałby moje życie bo dzieci można jeszcze mieć, ale ja jestem jedna i mnie mocno przytulił-nie powiem-słodkie to było
Szkoda z tym kotkiem, ale miejmy nadzieje, że w niedługim czasie będą mieć tak samo słodkiego kociaka jak ten, którego sobie upatrzyliście
No, no, wspaniały ten twój TŻ miło usłyszeć takie słowa z ust ikochanego, aż się cieplutko na sercu robi
Stary 2011-04-15, 17:50   #4705
anannke
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki Ja wczoraj poszłam na fitness i tak wróciłam wykończona że nie miałam siły nawet palcem ruszyć Dziś mi odwołali ostatni wykład więc się cieszę bo wcześniej skończyłam i w końcu weekend ale będzie pracowity no ale cóż...

Aluś tak się cieszę że ogłoszenie zaręczyn się udało super wiadomość!!! Napisz jeszcze jak u teściów

Sylvi ja też mam sporo objawów z tego co wypisałaś odnośnie tarczycy a tsh w normie... i lekarka twierdzi że zdrowa tarczyca a mi się takie cuda dzieją z tym że już nie mam sił do tego Teraz znów nie mam okresu i nie wiadomo dlaczego... chyba zmienię lekarkę też...

Isabelle popieram twoje stanowisko odnośnie aborcji... Nie umiałabym zabić takiej istotki. Poza tym nie uważacie że to niezwykłe że z 2 komórek powstaje po pewnym czasie istota tak złożona pod względem budowy i dodatkowo czująca? przecież to takie niesamowite...

Pączek szkoda że kiciusia nie ma już takie małe kotki są fenomenalne jakby był taki kot miniaturka to bym chciała taka mała puszysta kuleczka Ale jak facet wziął namiary od was to na pewno jeszcze teraz po świętach będziesz mieć już takie maleństwo i zdążysz na spokojnie przygotować się i cały sprzęt i nabyć wiedzy

Gajuś super że z tż wszystko się układa widzisz ja myślę że jednak kasa to ważna rzecz bo nie wiem jak ludzie by się kochali to jak przyjdzie się zderzyć z codziennością i problemami finonsowo-mieszkaniowo-pracowo-życiowymi to narastają frustracje i zaczyna się psuć

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 17:56   #4706
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Wróciłam wcześniej z pracy. Jak to dobrze posiedzieć i nic nie robić

A na wejściu miałam ścięcie ze współlokatorem - znowu zaczął się pluć o rower. Oczywiście odpowiedziałam, że nie jeżdżę nim na tyle często, żeby stał na dole. To ten mi na to, że rower na balkonie wygląda brzydko odpowiedziałam, że gorzej wygląda wielki magnes z emipku z promocją kawy przywieszony na drzwiach wejściowych od strony klatki schodowej. Kolejnym razem wyprowadzę argument starego ekranu od TV, który zalega w salonie od 4 miechów stwierdził, że może to zdjąć skoro mi przeszkadza, lol. Ja tam nie mam zamiaru wyprowadzać roweru i wara mi od niego.

Szkoda, że kotek już zabrany!

Pączek, co do takich sytuacji mam dokładnie takie same przemyślenia jak Twój TZ. Mądry chłopak

Isabelle, a może po prostu przyjmij do wiadomości inne zdanie niż Twoje i pozwól ludziom je mieć nie krytykując od razu. I tak się wzajemnie nie przekonacie. szkoda strzępić jęzor. Jedni lubią truskawki, a inni seks grupowy. I w porzo.

Annanke, mądrze gadasz

Tak, mój kluskowaty króliś był wrednym i wybrednym stworzeniem. Miał to po mnie
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:40   #4707
BeautifulShe
Zakorzenienie

Musiałyście znowu naszrajbać tyle? Gaduły jedne Jak ja mam was nadrabiać? No jak?

Cytat:
ja ze swoim TZ tez nie moge dojsc do porozumienia, pierdzieli mi ze nie moze teraz szukac pracy bo musi prace mgr pisac a jak pojdzie do pracy to nie bedzie mial kiedy, a cholera jasna na praktyki ciagle jezdzi! i przez to jego pisanie w ogole sie w weekend nie zobaczymy mowie mu ze powinien teraz z praktyk zrezygnowac to nie, on chce chodzic na nie bo doswiadczenie zdobywa!
szlag mnie jasny zaraz trafi
Nie dziwię się, też by mnie szlag jasny trafił przy takim zachowaniu :/

Kiniuś z tym weselem... Nie wiem co powiedzieć Jak ten Twój Tż tego nie zrozumie to kaplica Nie wiedziałabym jak do niego trafić

Aluś ale rewelacyjnie to spotkanie wyszło!!!! Super!!!!! Strasznie się cieszę Kochana Coś pięknego A Tż się chwali, że o Babci też pomyślał
A z tym mieszkaniem u Ciebie..... SZOK!!!!!!
To, że koty się drą - to oznacza, że właśnie przestały kopulować i spłodziły kolejne drące się w przyszłości na całą mordę małe kotowate coś

Mutny to widzę, że też szalejesz i zapracowana jesteś strasznie A aparacik sobie kupiłaś? Będziesz nam fotki cykać!!!

Sylvuś
to co piszesz to niestety wygląda mi na tarczycę Zrób testy krwi plus testy na hormony tarczycy i z nimi marsz do endokrynologa!
A co do gęstej krwi - jesteś odwodniona

Gajuś
widzisz jakiego super faceta masz?
I dobrze powiedziałaś współlokatorowi!

Isabelle
takie mieszkanie z teściami ma swoje plusy i minusy Jak wszystko

Ale macie tematy z tą aborcją Dla mnie sprawa jest jasna - to jest sprawa sumienia osoby, która to robi. I tyle. Jak ktoś będzie to chciał zrobić to i tak zrobi - u lekarza pokątnie, wyjedzie za granicę, niektórzy u weterynarzy. Taka jest prawda. Zabraniać tego? Nie - umożliwić to w normalnych warunkach. Ale nie naganiać na tak, nie naganiać na nie. To jest indywidualna sprawa każdego człowieka i jego sumienia. Nie jestem za i nie jestem przeciw - wszystko zależy od sytuacji. Tyle

Paczek
ciekawe ma Tż podejście Znaczy to, o czym pisałaś z tym porodem

Dzisiaj 37 pokoi..... Meksyk......

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:57   #4708
studi
Zakorzenienie

Bjuti 37 pokoi? litości
Stary 2011-04-15, 19:58   #4709
kinia860
Zakorzenienie

Czesc
Cytat:
Wy to sie lepiej wysterylizujcie

Dziewczyny niepotrzebnie tak na ale naskoczylyscie,ma prawo do wlasnego zdania,wiekszosc z nas lubi dzieci i chce je miec w przyszlosci ,ale to nie znaczy ,ze wszyscy je kochaja i chca np,. ala dzieci nienawidzi i nie chce ich miec w przyszlosci a my powinysmy to uszanowac.
A co do tej aborcji ala musicie znalezc niezawodny sposob,zeby niedopuscic to zaplodnienia.Nie wiem podwiazanie jajowodow ,ale to chyba nielegalne w Polsce,spirale ,wkladki ,bo widzisz z tymi tabletkami to masz co jakis czas schizy zes w ciazy

Moja kolezanka z liceum podobno zostala zgwalcona jako nastolatka ,nie wiem czy to prawda do konca,czy prowokowala i sama sie prosila czy co.W kazdym badz razie zaszla wtedy w ciaze i usunela,co dla mnie jest do zaaakceptowania jesli dziecko poczete jest przez gwalt.Pozniej znalazla chl. tez zaszla w ciaze ,choc kiedy usuwala tamta ciaze lekarz jej powiedzial ,ze juz nie bedzie mogla miec dzieci co jej bylo na eke ,bo nie chciala ,a dzis dzis ma juz 1,5 roczna corke zmienila sie calkowicie wydoroslala ,swiata poza mala nie widzi i wstyd jej za to co kiedys mowila ,ze nie chce dzieci.
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:07   #4710
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
jadlam wszystkie 4 wiec tak
htipiti smakiem przypomina fromage ale nie jest takie mdle i chyba najlepsze ze wszystkich, niezłe ziółko jest okropne czuc bardzo mocno limonke ale taka jakby zepsuta:p, kabanostre przypomina smakiem czipsy paprykowe ale takie tescowe,a krewetki po tajsku dobre troche jak kurczak z przyprawami
nasza specjalistka od chipsów
Cytat:
A mi dziś TŻcik zrobił tosty na śniadanko. Kochany TŻcik. On w ogóle ostatnio jakiś dobry jest...i nie kłócimy się. I jest tak miło, sympatycznie, słodziutko. Jestem w szoku. Oby tak jak najdłużej
To świetnie! Obyście się jak najdłużej nie kłócili

Cytat:
Isabelle, a może po prostu przyjmij do wiadomości inne zdanie niż Twoje i pozwól ludziom je mieć nie krytykując od razu. I tak się wzajemnie nie przekonacie. szkoda strzępić jęzor. Jedni lubią truskawki, a inni seks grupowy. I w porzo.
w 100% się zgadzam

Bjuti, oczywiście zarzuciłaś mądrością, co do aborcji zgadzam sie w 100% Moim zdaniem aborcja akurat powinna być legalna, jak ktoś chce to to robi, skoro ma sumienie... Moim zdaniem zalegalizowanie aborcji nie wpłynie na ilość wykonywanych zabiegów a jedynie sprawi, że będzie mniejsze ryzyko powikłań przy tych wykonywanych.
Ja na aborcję się nigdy nie zdecyduje, ale nie zabronię innym takiej decyzji.

Ale się dzisiaj narobiłam w robocie Pisałam taki newsletter o naszym projekcie i z 10 razy go dzisiaj poprawiałam, bo komuś jakieś tam słówko nie pasowało Kolega z pokoju stwierdził, że chyba się już nazywam Edyta Newsletter

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości