Scent Bar XXVI - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-15, 14:51   #3331
Miciel
Wpisz tu zomzing

Dot.: Scent Bar XXVI

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
była Tłusta Mysz (ceny zwykłe tańsze warsiawskie)
co tam dawali i jak to wygląda?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 14:51   #3332
skarbiatko
Zakorzenienie

moje kilogramy to pryszcz

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 15:06   #3333
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
to jakaś masakra

to ja jestem mega laska w takim razie

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 15:08   #3334
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Baru nie zamęczysz - ale " a nie mówiłyśmy " teraz mozesz mnie zbić

teraz musicie se radzić że ta powiem doraźnie ( jeszcze nic straconego) - ja bym nietoperka wyeliminowąła długo długo przed ale to juz kwestie indwyidualne
Ad. 1 okrutnica

Ad. 2 ale jakby nie patrzeć to BABCIA i nie można kontaktów zabraniać. Kicha.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 15:20   #3335
Betty83
Zakorzenienie

Ju - Ty dzisiaj obchodzisz jakies swieto, prawda?
Tak cos pamietam z ubieglego roku...
Stary 2011-04-15, 15:25   #3336
kamena
ʞɐɯǝuɐ

podłączyłam pralkę i testuje, kałuża wody się nie zrobiła czyli dopsz tylko głośna strasznie jest, jak pobiera wodę to przez zamknięte drzwi tę niagarę słychać, czy to tak ma być pierwszy raz słyszę żeby tak głośno się woda nabierała

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
kameno-mysle ze o dobrym zamku mowisz-krzyztopor to ten so ryby po suficie pono pływały i serio tam jest fajnie, bo to taka inna ruina niz inne chyba nie ma innego założenia tego typu w polsce , a fogle to nie zamek tylko pałac ha! palazzo in fortezza..unikatowy , aja tam w sumie byłam 100 laat temu , pogoda syfna była a na obiekcie remont moze teraz jest lepiej
to w takim razie ot tym

Cytat:
to może nie był jeszcze ruinom
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 15:29   #3337
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Ju - Ty dzisiaj obchodzisz jakies swieto, prawda?
Tak cos pamietam z ubieglego roku...
ooo

Stary 2011-04-15, 15:30   #3338
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Ktoś ma świeto

I się nie chwali

Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 15:35   #3339
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ad. 1 okrutnica

1. no fieeeem, bez znieczulenia

ad. ad.2 ni ni, ni zabraniać kontatów - ni odcinać tyż dostępu tlenu ( mimo szczerych chęci) ino odciąć nachalstwo - wytyczyć granice i pilnować dziada ( ja z tym wyeliminowała dąłam sie ponieść emocjom - ale wyeliminowałabym tak czy siak - w sensie że zjawiałaby sie wyłacznie na mój tel, a nie przyłaziła do MOJEGO domu bez zapowiedzi tudzież wprasząła sie bo jest babcią )

po prostu sama wiesz - bo widzisz to i mówisz o tym - że to jest potfór wpierniczający siew życie prywatne bezpardonowo - no co będe powtarzać z aTobą i przypominać ( a może warto ? ) o rozstawianiu po katach i robieniu pod jej dyktando bo ona tak kce i nauczyła sie że dotąd sie słuchaliscie - podetnijcie jej skrzydła zanimwas zje - sama widzisz ze dopiero się zaczęło a ona Was zamęcza = terroryzuje

wiem, pewno liczysz że ochłonie - bo na razie towar świeżyzna i się jara tym - ale na prawdę da się funkjonować na Waszych warunkach i do tego dąż i dopnij - niech to będzie na Twoich warunkach - nie wiem jak - zmianą postawy wobec niej - nie wiem sama miałaś wymyślić niecny plan - trzymam za Was cobyście nerwic nie wyhodowali se

taka pozytywna energia w pokoiku Natalii - nie wyobrażam sobie wejscia tam siły zła

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-04-15 o 15:40
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 15:40   #3340
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
1. chyba nie da
a swoją drogą, to ja nie wiem, czy na pewno chciałabym łączyć, wzięły mnie zaczęły nękać jakieś lęki, że się zakłuję czy tam zatnę akurat wtedy, kiedy będzie to najmniej wskazane :/
to ja już wolę, żeby mię wariat nożem pchł
2. jest i sycące
kotlet jest z mielonego indyczego, jakby kto pytał, a ten wypływający "majonez" to serek homo z Makro wybełtany z ociupinką przecieru pomidorowego, tabasco, musztardy Dijon i octu balsamicznego
1. może i racja, ale i jedno i drugie zawiera w sobie ostre narzędzia

2. a z czego buła?

Cytat:
Niech ta Nat będzie już miała kurna z pięć lat, niech idą w cholerę obie na spacer i wrócą za dwanaście godzin bo ja zwariuję albo zamęczę Bar truciem.
to nawet wczesniej niż za 5 lat

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
myślę, że albo jalapeno - ma jakby ogórkowy posmak, ja osobiście bardzo lubię, albo pepperoni, ale któreś medium
popacze, dzięks

Cytat:
co tam dawali i jak to wygląda?
a ło

myśmy tam przychodzili dla smutnego pana którego nazwaliśmy tłustą myszą nie wiem czy dalej podaje tam żarło i piwo bo to już sporo lat temu było.. w sumie żarło i piwo było jak gdzie indziej, żarło smaczne, smażone i bezsurówkowe
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-04-15, 16:03   #3341
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
czy w zwykłym markecie mozna zakupic ten słodzik do pieczenia? do almy mam kurde kawał drogi
chyba można
patrz tylko, żeby nie było aspartamu w składzie

Cytat:
kolejne pytanie-jaki słodzik lepszy-proszkowy czy płynny?
ja preferuję w tabletkach, bo najbardziej dietetyczny jest
ten proszkowy ma i tak full kaloryjów, a płynnego nie próbowałam
jak się zrobi cieplej zamówię z all sadzonki Stevii i z nią poeksperymentuję

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
2. a z czego buła?
20g otrębów owsianych
10g otrębów pszennych
łyżka serka homo z Makro (odtłuszczonego of koz)
1 jajko
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypta słodzika
proszek do pieczenia - ok. 1/2 łyżeczki plaskatej
wybełtać w miseczce, wstawić na 3min do mikrofali, wyjąć, przeciąć na pół i podgrzać na suchej patelni ze wszystkich stron
Stary 2011-04-15, 16:09   #3342
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

red-
ja serio nie fiem co zrobic z tym nietoperzem ja czuje dokładnie jaka on jest mozna gadac-nie zrozumie w dodatku oczywiste jest, ze ona nie musi sie przejmować tym co mówiecie-bo ona wie lepiej-to nie ulega kwestii

ale musicie cos wymyslic-bo potem nie bedzie lepiej wymyślicie sobie wspolne wakacje w chorwacji, to sie dowiecie ze młoda jedzie z nią nad bałtyk, bo bliżej, zdrowiej, lepszy hotel no i chyba jej nie zabronicie , a wogole ona funduje i co za brak wdzięczności z waszej strony , przedszkole tez wam wybierze-bo lepsze,droższe i ofkors prywatne i jej znajomych wnuczki tam chodzą a fogle to u siost urszulanek wiadomo ze najlepiej , poza tym bliżej babci i ona bedzie mogla małą przyprowadzć i bedzie u niej jadła obiad,przeciez ty i tak nie zdążysz po pracy, a w ogole nie potrafisz gotować, a jak juz cos ugotujesz to dla dziecka sie nie nadaje,a ona ma znajomą dietetyczkę...a w ogóle to odprowadzać małą rano też moze, bo bliżej, a przecież jest zima i mróz/lato i upał/leje, wieje/jest za sucho, więc właściwie samo sie nasuwa ze młoda powinna zamieszkać u niej
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 16:17   #3343
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a co - jużeś taki gruby, że Ci brzuch na co dzień zasłania?

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Ładny mam nowy avek?
Hmm

Cytat:

Już chyba nie możnamożna było chyba do 9-tego kwietnia!
Najpierw czytałam, że chyba do 6 kwietnia czy 7 Ja się spisywałam koło 4 chyba. Widzę, że co chwilę to się zmienia

Cytat:
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 16:25   #3344
rachell111
Zakorzenienie

Polly - tró, tró

ja np rozumiem Red że miło by było zachować pakiet babcinych usług - no ba, nie wiem tylko jak zrobić w jej przypadku żeby nie utracić pakietu a nie mieć nad sobą furera

mnie babcia odprowadząła zaprowadzała gotowała i fogle robiła duzio - ale dokładnie wszystko na życzenie rodziców - ot była hepi że moze pomóc - było fanfastycznie - nikt nikomu nie wchodził z butami ale to kwestia osobowości moja babcia miała taką że strasznie ceni sobie "suwerenność osobistyczną " i dlatemuż szanuje ją u innych osób

moze cbrka podpowie po specjalizacji jakiego knifa na nietoperię

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-04-15 o 16:28
Stary 2011-04-15, 16:40   #3345
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
ni ni, ni zabraniać kontatów - ni odcinać tyż dostępu tlenu ( mimo szczerych chęci) ino odciąć nachalstwo - wytyczyć granice i pilnować dziada
(...)
nauczyła sie że dotąd sie słuchaliscie - podetnijcie jej skrzydła zanimwas zje - sama widzisz ze dopiero się zaczęło a ona Was zamęcza = terroryzuje

wiem, pewno liczysz że ochłonie - bo na razie towar świeżyzna i się jara tym - ale na prawdę da się funkjonować na Waszych warunkach i do tego dąż i dopnij - niech to będzie na Twoich warunkach - nie wiem jak - zmianą postawy wobec niej - nie wiem sama miałaś wymyślić niecny plan - trzymam za Was cobyście nerwic nie wyhodowali se
Dzięki, ech, wszystko święte słowa, dobrze że ona często pracuje do późna i ma dwa psy do ogarnięcia ale to też nie jest metoda - a co będzie w weekend, matko bosko.
Na początek spróbuję patentu pt. "śpię/kąpię się, nie ma mnie, chcesz to gderaj synowi" i "dzieciak śpi więc mów cicho bo ją godzinę usypialiśmy a w ogóle idźcie (w cholerę) do innego pokoju a ja ją tu przypilnuję czy dycha".
A może moją matkę wysłać na pogadankę jak nic nie pomoże...

Cytat:
red- ja serio nie fiem co zrobic z tym nietoperzem ja czuje dokładnie jaka on jest mozna gadac-nie zrozumie w dodatku oczywiste jest, ze ona nie musi sie przejmować tym co mówiecie-bo ona wie lepiej-to nie ulega kwestii
Ano Właściwie tak se myślę, że nie miałabym nic przeciwko takiej ingerencji teściowej, nie jestem specjalnie prorodzinna i np. chętnie spędziłabym z TŻtem wakacje we dwoje, ale nietopesz robi tyle hałasu, zamieszania i pcha się nam na chatę, że wszelkie dobre chęci i szczera pomoc zmieniają się w upierdliwość i terror.
Żeby to był jeszcze normaly słuchający człowiek to bym na spokojnie powiedziała co i jak ale ona nie zrozumie i przeinaczy jak zawsze. Echhh. Ślubu mi się zachciało

Cytat:
ja np rozumeim Red że miło by było zachować pakiet babcinych usług - no ba, nie wiem tylko jak zrobić w jej przypadku żeby nie utracić pakietu a nie mieć nad sobą furera
Dokładnie, z moją matką mam super - wpada, pomaga prasować pieluchy, buja małe albo pilnuje czy żyje a ja się kąpię etc.

Stary 2011-04-15, 16:47   #3346
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
jakie macie plany na majowego łikenda?
My może pojedziemy w jeden dzień ze znajomymi na turniej rycerski, po raz kolejny

Cytat:
ja bede obluczac zamek książ i kolorowe jeziorka
O też chcę tam jechać Może w wakacje Któreś

Cytat:

Ponarzekam se teraz.
Chyba mam Bat Blues. Chce mi się siąść i płakać jak pomyślę, że nietopesz będzie co drugi dzień przychodzić, przerzucać małą jak workiem kartofli, rozbudzać i gadać, gadać, gadać w kółko o tym samym.
Ustaliliśmy z TŻtem, że jakby coś się ją opieprzy żeby dzieciaka nie ruszała bo dopiero zasnęła a jak chce koniecznie przyjść to zapraszamy do salonu na herbatę i nara. Ale czy to przejdzie
I jeszcze dziś mnie dobiły smsy od niej. Ostatnio opowiadała o dzieckich ciuchach, że są w zarze jakieś sukienki idealne na chrzest i by kupiła jak chcę, obejrzałam se w necie i stwierdziłam, że wolę tę co mam a poza chrztowo się nie przydadzą więc dziękuję. I jakieś bojówki wypatrzyła ale ustaliłyśmy, że bez sensu teraz kupować bo za mała na takie spodnie. I luz. Ale dziś napisała mi sms'a "chodźmy do galerii pokażę ci te sukienki i bojówki". No to ja, że może za kilka tyg bo narazie nie mam zdrowia na zakupy, w domu jest robota a zresztą chyba ustaliłyśmy, że tego nie bierzemy. Jej odpowiedź "no co ty, chodź".
O luuudzie, i weź z taką gadaj jak nic nie dociera.
Niech ta Nat będzie już miała kurna z pięć lat, niech idą w cholerę obie na spacer i wrócą za dwanaście godzin bo ja zwariuję albo zamęczę Bar truciem.

Cytat:
Baru nie zamęczysz - ale " a nie mówiłyśmy " teraz mozesz mnie zbić

Cytat:
teraz musicie se radzić że ta powiem doraźnie ( jeszcze nic straconego) - ja bym nietoperka wyeliminowąła długo długo przed ale to juz kwestie indwyidualne
Tym bardziej, że od początku było wiadomo jaka ona jest

Cytat:
Widziałam to, chora kobieta - przede wszystkim to ma problemy z psychiką

Cytat:
Tak, ale ona Was nachodzi, a nie odwiedza Narzuca Wam prawie wszystko, a nie radzi (jeśli byś ją w ogóle miała spytać o zdanie)

Ja bym się wyprowadziła na drugi koniec Warszawy, naprawdę. Kto w ogóle wpadł na taki mądry pomysł, by mieszkać tak blisko mamy TŻ?

Cytat:

po prostu sama wiesz - bo widzisz to i mówisz o tym - że to jest potfór wpierniczający siew życie prywatne bezpardonowo - no co będe powtarzać z aTobą i przypominać ( a może warto ? ) o rozstawianiu po katach i robieniu pod jej dyktando bo ona tak kce i nauczyła sie że dotąd sie słuchaliscie - podetnijcie jej skrzydła zanimwas zje - sama widzisz ze dopiero się zaczęło a ona Was zamęcza = terroryzuje

Cytat:

Kiedyś napisałam, żeby to się nie odbiło w końcu na Waszym związku (nie chce krakać ) i kiedyś też napisałam, że jak urodzisz dziecko, będzie się jeszcze bardziej wtrącać i na razie właśnie tak jest Może z czasem będzie zaglądać mniej, ale może być też tak jak napisała Polly -Wasze dziecko w końcu u niej zamieszka + babcia przekabaci ją na swoją stronę. Nie daj Boże, żeby jeszcze ją próbowała przekonać, że jesteś złą matką, bo np nie kupiłaś dziecku/ kupiłaś to lub tamto, a babcia postąpiłaby inaczej Przykre.

Ja już za dużo nie chcę pisać w tej sprawie, przytulam tylko Red i z całego serca Wam współczuję

Cytat:
ja preferuję w tabletkach, bo najbardziej dietetyczny jest
ten proszkowy ma i tak full kaloryjów, a płynnego nie próbowałam
jak się zrobi cieplej zamówię z all sadzonki Stevii i z nią poeksperymentuję
A ja jednak nie jestem przekonana do słodzików i chyba wolałabym dodać łyżeczkę cukru do czegoś, a nie łyżeczkę słodziku
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2011-04-15 o 16:48
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 16:57   #3347
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

A ja jednak nie jestem przekonana do słodzików i chyba wolałabym dodać łyżeczkę cukru do czegoś, a nie łyżeczkę słodziku
ja tyż - normalnie czuje słodzikowy smak - mnie one psuja smak potraw - bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh

no i skoro i tak mają kaloria - to ideu coś zjeść - nienawidze tego wstawania rannego - zjadłam juz tyle co w 3 dni - to "przestawione " życie nie służy mej figurze
Stary 2011-04-15, 17:05   #3348
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Tak, ale ona Was nachodzi, a nie odwiedza Narzuca Wam prawie wszystko, a nie radzi (jeśli byś ją w ogóle miała spytać o zdanie)

Ja bym się wyprowadziła na drugi koniec Warszawy, naprawdę. Kto w ogóle wpadł na taki mądry pomysł, by mieszkać tak blisko mamy TŻ?

Kiedyś napisałam, żeby to się nie odbiło w końcu na Waszym związku (nie chce krakać ) i kiedyś też napisałam, że jak urodzisz dziecko, będzie się jeszcze bardziej wtrącać i na razie właśnie tak jest Może z czasem będzie zaglądać mniej, ale może być też tak jak napisała Polly -Wasze dziecko w końcu u niej zamieszka + babcia przekabaci ją na swoją stronę. Nie daj Boże, żeby jeszcze ją próbowała przekonać, że jesteś złą matką, bo np nie kupiłaś dziecku/ kupiłaś to lub tamto, a babcia postąpiłaby inaczej Przykre.
Ad. 1 właśnie dzwoniła, że wpadnie z naleśnikami, czy chcemy. Ja "nie dziękuję, mamy już obiad". Ona "ale P. chciał" No to po co pyta czy chcemy skoro to oczywiste, że i tak przyjdzie? Nic, czekam na naleśniki ale małą zamykam na trzy spusty i będę gadać szeptem. Na szczęście nietopesz jest gdzieś potem umówiony i nie będzie siedzieć. Tżta nie ma, co to bendzie, co to bendzie.

Ad. 2 przekonały nas niższe ceny niż po drugiej str Wisły i lokalizacja koło jeziorka plus niegłupi dojazd do centrum Głupiam, powinnam brać Targówek.

Ad. 3 Kto wie, może trafi mnie ✂✂✂✂ica i się rozwiodę.
Albo sprzedamy obie chaty w cholerę i postawimy se dom na Totalnym Zadupiu Gdzie Nie Jeździ PKS.

Stary 2011-04-15, 17:06   #3349
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
20g otrębów owsianych
10g otrębów pszennych
łyżka serka homo z Makro (odtłuszczonego of koz)
1 jajko
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypta słodzika
proszek do pieczenia - ok. 1/2 łyżeczki plaskatej
wybełtać w miseczce, wstawić na 3min do mikrofali, wyjąć, przeciąć na pół i podgrzać na suchej patelni ze wszystkich stron
bez mikrofali to se ne da?

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-04-15, 17:07   #3350
skarbiatko
Zakorzenienie

jak nie ma Nietoperzyca swojego życia to się nie odczepi, mowy nie ma

Stary 2011-04-15, 17:19   #3351
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
jak nie ma Nietoperzyca swojego życia to się nie odczepi, mowy nie ma
Hm, ma koleżankę, pracę i dwa psy, dwóch mężów, gacha, syna i synową wystraszyła

Stary 2011-04-15, 17:21   #3352
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Hm, ma koleżankę, pracę i dwa psy, dwóch mężów, gacha, syna i synową wystraszyła
I jeszcze jej mało?

Stary 2011-04-15, 17:22   #3353
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
A może moją matkę wysłać na pogadankę jak nic nie pomoże...

Dokładnie, z moją matką mam super - wpada, pomaga prasować pieluchy, buja małe albo pilnuje czy żyje a ja się kąpię etc.
o, to jest myśl

w razie wielkiego W nietoperza odciąć, jedna dobra babcia wystarczy, no ale to ostateczność

Stary 2011-04-15, 17:24   #3354
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2011-04-15, 17:24   #3355
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
I jeszcze jej mało?
Ale jeszcze ma pole do popisu Jednego psa chciała oddać z powrotem do schroniska bo miał robaki, drugiego kombinuje żeby uśpić bo stary, w pracy ostatnio miała jakąś wojnę z kierowniczką i chciała złożyć wypowiedzenie. Jak z koleżankami nie wiem, chyba ok.

Stary 2011-04-15, 17:26   #3356
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Ale jeszcze ma pole do popisu Jednego psa chciała oddać z powrotem do schroniska bo miał robaki, drugiego kombinuje żeby uśpić bo stary, w pracy ostatnio miała jakąś wojnę z kierowniczką i chciała złożyć wypowiedzenie. Jak z koleżankami nie wiem, chyba ok.
Ja pindolewspó łczuje!

Stary 2011-04-15, 17:26   #3357
Redhaired Witch
Nindżopesz

Normalnie jak w komiksie Bad Bat - sam przeciw wszystkim

Stary 2011-04-15, 17:29   #3358
Miciel
Wpisz tu zomzing

znałam kiedyś podobnego babsztyla - bardzo szybko dostał ksywkę "Smok"

Stary 2011-04-15, 17:31   #3359
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
znałam kiedyś podobnego babsztyla - bardzo szybko dostał ksywkę "Smok"

Stary 2011-04-15, 17:32   #3360
skarbiatko
Zakorzenienie

Teściowa jest gorsza od świńskiej grypy Ah1N1, świerzba, grzybicy, koklusza, cholery ,globusa, rzeżączki, kiły, opryszczki, kataru siennego, trądziku różowatego, łuszczycy, ksiendza(obojętnie którego), teściowa jest nawet gorsza od chodzenia na boso po rozgrzanym asfalcie

a może tak prezencik na Zajączka dla ma tfu musi :

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości