|
|
#3333 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
![]() to ja jestem mega laska w takim razie
|
|
#3334 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 ale jakby nie patrzeć to BABCIA i nie można kontaktów zabraniać. Kicha. |
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Ju - Ty dzisiaj obchodzisz jakies swieto, prawda?
Tak cos pamietam z ubieglego roku...
|
#3336 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
podłączyłam pralkę i testuje, kałuża wody się nie zrobiła czyli dopsz
tylko głośna strasznie jest, jak pobiera wodę to przez zamknięte drzwi tę niagarę słychać, czy to tak ma być pierwszy raz słyszę żeby tak głośno się woda nabierała ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś ma świeto
![]() I się nie chwali ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad. ad.2 ni ni, ni zabraniać kontatów - ni odcinać tyż dostępu tlenu ( mimo szczerych chęci) ino odciąć nachalstwo - wytyczyć granice i pilnować dziada ( ja z tym wyeliminowała dąłam sie ponieść emocjom - ale wyeliminowałabym tak czy siak - w sensie że zjawiałaby sie wyłacznie na mój tel, a nie przyłaziła do MOJEGO domu bez zapowiedzi tudzież wprasząła sie bo jest babcią ) po prostu sama wiesz - bo widzisz to i mówisz o tym - że to jest potfór wpierniczający siew życie prywatne bezpardonowo - no co będe powtarzać z aTobą i przypominać ( a może warto ? ) o rozstawianiu po katach i robieniu pod jej dyktando bo ona tak kce i nauczyła sie że dotąd sie słuchaliscie - podetnijcie jej skrzydła zanimwas zje - sama widzisz ze dopiero się zaczęło a ona Was zamęcza = terroryzuje wiem, pewno liczysz że ochłonie - bo na razie towar świeżyzna i się jara tym - ale na prawdę da się funkjonować na Waszych warunkach i do tego dąż i dopnij - niech to będzie na Twoich warunkach - nie wiem jak - zmianą postawy wobec niej - nie wiem sama miałaś wymyślić niecny plan - trzymam za Was cobyście nerwic nie wyhodowali se taka pozytywna energia w pokoiku Natalii - nie wyobrażam sobie wejscia tam siły zła Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-15 o 15:40 |
|
|
|
|
#3340 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. a z czego buła? Cytat:
Cytat:
a ło myśmy tam przychodzili dla smutnego pana którego nazwaliśmy tłustą myszą nie wiem czy dalej podaje tam żarło i piwo bo to już sporo lat temu było.. w sumie żarło i piwo było jak gdzie indziej, żarło smaczne, smażone i bezsurówkowe
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3341 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
patrz tylko, żeby nie było aspartamu w składzie ja preferuję w tabletkach, bo najbardziej dietetyczny jest ten proszkowy ma i tak full kaloryjów, a płynnego nie próbowałam jak się zrobi cieplej zamówię z all sadzonki Stevii i z nią poeksperymentuję 20g otrębów owsianych 10g otrębów pszennych łyżka serka homo z Makro (odtłuszczonego of koz) 1 jajko sól do smaku pieprz do smaku szczypta słodzika proszek do pieczenia - ok. 1/2 łyżeczki plaskatej wybełtać w miseczce, wstawić na 3min do mikrofali, wyjąć, przeciąć na pół i podgrzać na suchej patelni ze wszystkich stron
|
|
|
#3342 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() red- ja serio nie fiem co zrobic z tym nietoperzem ja czuje dokładnie jaka on jest mozna gadac-nie zrozumie w dodatku oczywiste jest, ze ona nie musi sie przejmować tym co mówiecie-bo ona wie lepiej-to nie ulega kwestii ![]() ale musicie cos wymyslic-bo potem nie bedzie lepiej wymyślicie sobie wspolne wakacje w chorwacji, to sie dowiecie ze młoda jedzie z nią nad bałtyk, bo bliżej, zdrowiej, lepszy hotel no i chyba jej nie zabronicie , a wogole ona funduje i co za brak wdzięczności z waszej strony , przedszkole tez wam wybierze-bo lepsze,droższe i ofkors prywatne i jej znajomych wnuczki tam chodzą a fogle to u siost urszulanek wiadomo ze najlepiej
|
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Hmm ![]() Najpierw czytałam, że chyba do 6 kwietnia czy 7 Ja się spisywałam koło 4 chyba. Widzę, że co chwilę to się zmienia ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - tró, tró
ja np rozumiem Red że miło by było zachować pakiet babcinych usług - no ba, nie wiem tylko jak zrobić w jej przypadku żeby nie utracić pakietu a nie mieć nad sobą furera ![]() mnie babcia odprowadząła zaprowadzała gotowała i fogle robiła duzio - ale dokładnie wszystko na życzenie rodziców - ot była hepi że moze pomóc - było fanfastycznie - nikt nikomu nie wchodził z butami ale to kwestia osobowości moja babcia miała taką że strasznie ceni sobie "suwerenność osobistyczną " i dlatemuż szanuje ją u innych osób moze cbrka podpowie po specjalizacji jakiego knifa na nietoperię
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-15 o 16:28 |
|
|
|
#3345 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Na początek spróbuję patentu pt. "śpię/kąpię się, nie ma mnie, chcesz to gderaj synowi" i "dzieciak śpi więc mów cicho bo ją godzinę usypialiśmy a w ogóle idźcie (w cholerę) do innego pokoju a ja ją tu przypilnuję czy dycha". A może moją matkę wysłać na pogadankę jak nic nie pomoże... Cytat:
Właściwie tak se myślę, że nie miałabym nic przeciwko takiej ingerencji teściowej, nie jestem specjalnie prorodzinna i np. chętnie spędziłabym z TŻtem wakacje we dwoje, ale nietopesz robi tyle hałasu, zamieszania i pcha się nam na chatę, że wszelkie dobre chęci i szczera pomoc zmieniają się w upierdliwość i terror.Żeby to był jeszcze normaly słuchający człowiek to bym na spokojnie powiedziała co i jak ale ona nie zrozumie i przeinaczy jak zawsze. Echhh. Ślubu mi się zachciało Dokładnie, z moją matką mam super - wpada, pomaga prasować pieluchy, buja małe albo pilnuje czy żyje a ja się kąpię etc. |
||
|
|
|
#3346 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
My może pojedziemy w jeden dzień ze znajomymi na turniej rycerski, po raz kolejny
O też chcę tam jechać Któreś ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Narzuca Wam prawie wszystko, a nie radzi (jeśli byś ją w ogóle miała spytać o zdanie) ![]() Ja bym się wyprowadziła na drugi koniec Warszawy, naprawdę. Kto w ogóle wpadł na taki mądry pomysł, by mieszkać tak blisko mamy TŻ? Cytat:
Cytat:
Kiedyś napisałam, żeby to się nie odbiło w końcu na Waszym związku (nie chce krakać ) i kiedyś też napisałam, że jak urodzisz dziecko, będzie się jeszcze bardziej wtrącać i na razie właśnie tak jest Może z czasem będzie zaglądać mniej, ale może być też tak jak napisała Polly -Wasze dziecko w końcu u niej zamieszka + babcia przekabaci ją na swoją stronę. Nie daj Boże, żeby jeszcze ją próbowała przekonać, że jesteś złą matką, bo np nie kupiłaś dziecku/ kupiłaś to lub tamto, a babcia postąpiłaby inaczej Przykre.Ja już za dużo nie chcę pisać w tej sprawie, przytulam tylko Red i z całego serca Wam współczuję Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-15 o 16:48 |
||||||||
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i skoro i tak mają kaloria - to ideu coś zjeść - nienawidze tego wstawania rannego - zjadłam juz tyle co w 3 dni - to "przestawione " życie nie służy mej figurze
|
|
|
|
|
#3348 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
No to po co pyta czy chcemy skoro to oczywiste, że i tak przyjdzie? Nic, czekam na naleśniki ale małą zamykam na trzy spusty i będę gadać szeptem. Na szczęście nietopesz jest gdzieś potem umówiony i nie będzie siedzieć. Tżta nie ma, co to bendzie, co to bendzie.Ad. 2 przekonały nas niższe ceny niż po drugiej str Wisły i lokalizacja koło jeziorka plus niegłupi dojazd do centrum Głupiam, powinnam brać Targówek.Ad. 3 Kto wie, może trafi mnie ✂✂✂✂ica i się rozwiodę. Albo sprzedamy obie chaty w cholerę i postawimy se dom na Totalnym Zadupiu Gdzie Nie Jeździ PKS. |
|
|
|
|
#3349 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3351 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3353 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
w razie wielkiego W nietoperza odciąć, jedna dobra babcia wystarczy, no ale to ostateczność |
|
|
|
|
#3355 |
|
Nindżopesz
|
Ale jeszcze ma pole do popisu
Jednego psa chciała oddać z powrotem do schroniska bo miał robaki, drugiego kombinuje żeby uśpić bo stary, w pracy ostatnio miała jakąś wojnę z kierowniczką i chciała złożyć wypowiedzenie. Jak z koleżankami nie wiem, chyba ok.
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3357 |
|
Nindżopesz
|
Normalnie jak w komiksie Bad Bat - sam przeciw wszystkim
|
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Teściowa jest gorsza od świńskiej grypy Ah1N1, świerzba, grzybicy, koklusza, cholery ,globusa, rzeżączki, kiły, opryszczki, kataru siennego, trądziku różowatego, łuszczycy, ksiendza(obojętnie którego), teściowa jest nawet gorsza od chodzenia na boso po rozgrzanym asfalcie
![]() a może tak prezencik na Zajączka dla ma tfu musi :
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

(ceny zwykłe tańsze warsiawskie)

pierwszy raz słyszę żeby tak głośno się woda nabierała 

Narzuca Wam prawie wszystko, a nie radzi (jeśli byś ją w ogóle miała spytać o zdanie)
i z całego serca Wam współczuję