|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
[QUOTE=Erite;26394597]Lusia,
![]() ![]() Pewnie!! Mój synek to moje szczęście ![]() A do procesu już prawie dojrzałam, muszę się jeszcze zorientować co i jak i do walki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() polityka prorodzinna jest okropna , A ile córcia ma latek?
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
Ja też urodziłam na studiach...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3455 |
Raczkowanie
|
o kurka , nie wiedziałam , w takim razie jeśli któraś z wizażanek będzie taki miła i zakupi dla mnie tego pieska to będę dozgonnie wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zadomowienie
|
Ma całe 11 miesięcy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
A Aghata ma jakąś stronkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A dla jedynaków (tak sobie myślę, nie musi być to prawda, to moja opinia), żeby się uspołeczniły itp ![]() Ale może wrócimy do koralików ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zadomowienie
|
Ma www.agatha.pl
ale jakoś nie bardzo wiem jak się poruszać po tej stronie ![]() Wszystkie linki do sklepów są na pierwszej stronie każdego wątku ![]() Pewnie już gdzieś było to pytanie i odpowiedź na nie, ale niestety nie doszukałam się. Czy koraliki chch są takiej samej wysokości jak pandorkowe? I druga sprawa czy gdzieś na polskich stronach można kupić ładne i porządne artystyczne murano? ;> Edytowane przez Erite Czas edycji: 2011-04-15 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
No kochana Domciu jak tam się czują twoje piękne koraliczki ![]()
![]() |
#3461 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czekają na pszczółkę ![]() Wyczyszcone, świecące itp... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
Lusiu Aghata on line jest tylko w euro i nie jest przesyłana z Polski tylko z Francji
![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- bzzzzzzzzzz a ul masz?
#3463 |
Zakorzenienie
|
Ale ja tylko chciałam obejrzec charmsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | ||
Rozeznanie
|
dzieki
![]() dziekuje ![]() podoba mi sie zwrot "obłednie piękna" ![]() Cytat:
![]() ![]() wyglada dokladnie tak jak chciałam od poczatku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wydaje mi sie że z madroscia jest tak ze pasuje lepiej do kompozycji z blekitem i fioletem pomimo ze ma jako 1/5 kamieni - granat. Widziałam ja na fb wlasnie z takimi kolorami ja w mojej bransoletce i postanowilam zaryzykowac ![]() tinka, sorina fajnie ze juz wrociłyscie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
A no to juz wklejam
http://www.agatha.fr/boutique.htm?pa...d_rubrique=690 http://www.la-boutique-des-charms.com/ A chcesz inne Thomas sabo giorgio martello amore Bacci? ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- na pewno jest rozkoszna i całusna ![]()
Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci" Edytowane przez sajf Czas edycji: 2011-04-15 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zadomowienie
|
Nie mogę się nie zgodzić ;D
Całuśna się zwłaszcza ostatnio zrobiła i przytulaśna ![]() Veaa, no to będę Cię brutalnie kopiować, spróbuję coś wymodzić z pandorą i apartem ![]()
#3468 |
Zakorzenienie
|
Lusia do pooglądania i nie tylko
Thomas Sabo http://shop.thomassabo.com/PL-en/charm-club/charms/ov Giorgio Martello http://www.qualitysilver.co.uk/acata...ky-Charms.html Amore Bacci http://www.jewellerykiosk.com/index....lna6bnjl7vdbo5 Tingle of London http://www.tinglelondon.com/silver-collection/charms Ti siento http://www.charmingbytisento.com/en/search-create Amore la vita http://www.heavenlytreasures.com/amo...ta-charms.html Hot diamond charms http://www.hotdiamonds.co.uk/all-jew.../charms/page/1 links of london http://www.linksoflondon.com/us-en/o...p/women/charms Miłego oglądania
Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci" Edytowane przez sajf Czas edycji: 2011-04-15 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Raczkowanie
|
Witam,
ponieważ nie chcę, żeby wyszło coś czego nie do końca jestem autorem.... napisałam, że Pan powiedział, że jego żona jest samotną matką... znaczy my ślubu nie mamy... potem dodałam, że żeby dostać się do przedszkola to z dziecka bym „nieślubnego dziecka” nie zrobiła... jeśli kogoś uraziło słowo bękart to przepraszam.. odniosłam je do konkretnego przypadku, gdzie ktoś żyje w związku, jak widać nie od wczoraj skoro wyraża się o swojej kobiecie żona i specjalnie zwleka z legalizacją związku (a może poszedł dalej i wziął rozwód czy separację kurcze dziwne, że powiedział żona a nie dziewczyna), po to żeby dziecko dostało się do przedszkola - czyli robi z niego celowo „nieślubne” .... w tym konkretnym kontekście to słowo pasowało mi najbardziej... odnośnie samotnego wychowywania nieślubnych dzieci przez faktycznie samotnego rodzica to absolutnie chylę czoła... nie zamieniłabym się z nim za żadne skarby, pieniądze, cokolwiek... wpadki czy trudne sytuacje życiowe się zdarzają i nie planowałam akurat w tym przypadku nikogo urazić... Żeby była jasność... przyjętych zostało 50 dzieci, większości połowicznych „sierot”.... najzwyklej w świecie w to nie wierzę... a przez jak widać mało wiarygodny system rekrutacji jest jak jest... Sajf różnica 20 zł??? znaczy dzienna stawka tak? Bo u mnie państwowe kosztuje 285,- zł + ewentualne zajęcia dodatkowe a prywatne 1000,- zł.
#3471 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Veaa twoja skończona branso ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja z nostalgią patrzę na przedszkole do którego chodziły moje dzieciaczki i ciesze się iż nie było takich problemów z dostaniem sie do niego a było wspaniałe -takie rodzinne ![]() 1000 za przedszkole ? to ja musiałabym 3000 płacić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Raczkowanie
|
niestety kasa dzika.... im młodsze osiedla / okolice, bardziej popularne tym drożej...
powiem tak, moje pierwsze dziecko chodziło do państwowego przedszkola z którego byłam bardzo zadowolona.... teraz mając na uwadze swoje doświadczenia z tym związane jak i kwestie prywatnych przedszkoli, gdzie jest catering który mi jakoś nie odpowiada i z cała pewnością mniejszy nadzór, to opcja przedszkola państwowego bardziej do mnie przemawiała... I może jeszcze jedna kwesta która warto w tej dyskusji wyjaśnić. O co się sprawa rozbija, dla osób które przecież nie muszą wiedzieć jak formularz wygląda.... W formularzu jest szereg pytań dotyczących różnych kryteriów naboru. Pierwszym z nich jest 1. Dzieci matek lub ojców samotnie je wychowujących TAK NIE W tym pytaniu nasze państwo okazuje się być moim zdaniem bardzo liberalne... nie pyta o to czy jest Pani mężatką i ma Pani ślub kościelny... a tylko i wyłącznie czy samotnie wychowuje dziecko... odpowiedź zgodną z rzeczywistością może dać każdy... kochanka, konkubina, mężatka, mormon, para znajomych i niezdecydowanych, para żyjących na kocią łapę bo tak woli, żeby nie urazić znowu "homo" w każdym kierunku.... nie można się wiec moim zdaniem zasłaniać kwestia braku ślubu, że to rekrutacja na to pozwala, bo pytanie jest jasne i logiczne i nie wnika w szczegóły stanu cywilnego... zresztą już sobie wyobrażam wszystkie mniejszości społeczne protestujące, że one są dyskryminowane i nie mogą odpowiedzieć zgodnie z prawdą, bo system tylko małżeństwa uznaje jako pary...
Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy. Edytowane przez magi76 Czas edycji: 2011-04-16 o 00:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba jutro też podskoczę do Arkadii, chciałabym zobaczyć to cudo: Ciekawe ile kosztuje. A w każdej Aghacie są zniżki?? Kurcze wkurzyłam się dzisiaj i spać nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
Państwo ale również społeczeństwo dyskryminuje każdego kto odrobinę odstaje. Ja miałam tyle nieprzyjemności po rozstaniu z ojcem dziecka, że nawet ciężko o tym pisać. Podam jeden tekst, który mnie rozłożył na łopatki. Poszłam do Urzędu Pracy żeby się zarejestrować jako bezrobotna (straciłam pracę z dniem porodu) bo potrzebowałam ubezpieczenia dla dziecka i miła Pani, która mnie obsługiwała stwierdziła, że zamiast naciągać państwo na ubezpieczenie to powinnam wrócić do męża...
Słabo?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Problem w tym, że takich kwiatków była cała masa, wiec nawet przedszkole państwowe tego nie wynagrodzi. Zresztą państwowe ze wszystkimi zajęciami dodatkowymi kosztowało 550 (30 dzieciaków i 1 przedszkolanka) a prywatne z jeszcze większą ilością zajęć 800 (10-12 dzieciaków i 2 przedszkolanki). Trzeba było tylko poszukać ![]() Edytowane przez Lusia 13 Czas edycji: 2011-04-16 o 00:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
piekna ![]() To były dobrze wydane pieniądze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zakorzenienie
|
Magi 1000 zł? Omg polityka prorodzinna górą.
---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Veea twoje "dziecko" jest boskie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
TT fotki dałas? idę szukać
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- fajne te skórki , tez się kiedyś nad nimi zastanawiałam a jak oceniasz ich jakość?? Czy nie będą pękać?
#3479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Wybacz TT. Ja nie skorkowa jestem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Wtajemniczenie
|
My Lilou. Byłam w Poznaniu, wymieniłam sznurek na motylku i sprawiłam sobie kotka. Motylek ma ponad rok, więc możecie zobaczyć jak się blaszka zachowuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.