|
|
#3631 | |||||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
![]() Ad. 2 Cytat:
![]() Bardzo fajna Cytat:
No to piękny początek, czego zrzędzi? Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą skoro mam to samo to zapewne se z czymś nie radzę - strzelam w pracę i teściową. PLus poroniony perfekcjonizm, a z czego to może wynikać?A ja dopiero w liceum zaczęłam czegoś słuchać (bo wcześniej to na zasadzie losowego radia albo dyskotekowej muzyczki bez pojęcia kto to w ogóle gra) i prawie od razu mnie kolegen zbajerowali na Nirvanę i Metallicę. Chwała im. Boskie Też masz rolety w sraczkowato-pomarańczowym odcieniu czy tak zdjęcie wyszło?Aaa, lece karmić a potem cuś dopiszę. |
|||||
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Przecież nie zrzędzę
Tylko mówi, że cm nie spadły ![]() Cytat:
![]() Skoro o sprzątaniu mowa, to ... lecę sprzątać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3633 |
|
Konto usunięte
|
Spooro - newoból to mam prawie od 9 lat
(skutki dawnych spraw) - i czasem potrafi dać nieźle w kość.Red - wyglądałam jak Jaj Jar Binks - a dokładnie jego tył głowy... ![]() Obecnie mam coś takiego na głowie, że aparat zje kolory, ale cudeńko - mieszanka czerwieni, rudego i brązu... tego się nie da uzyskać normalnie farbą chemiczną - kocham Hennę. |
|
|
|
#3634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3635 |
|
Nindżopesz
|
No jestem.
Otóż dziś 55,9 kg Czyli 3,5 kg od wtorku, jakoś podejrzanie szybko to leci, tyle wody się uzbierało? Zastanawiam się czy więcej jeść, pić bo się odwodnię czy olać sprawę i się cieszyć. Jakieś rady z życia wzięte?
|
|
|
|
#3636 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Ale piękna pogoda
zmykam robić obiad.... dziś klopsiki , groszek z marchewką i ryż ale Kamenę jeszcze proszę - więcej zdjęć nowej chaty Ile masz pokoi?i zdrowia dla Tezy!
|
#3637 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
chyba mam trądzik
pierwszy raz w życiu, młodnieję czy co?Cytat:
Hatestory chyba nie znam nie, nie, Gryxowa to ta ==> ![]() Cytat:
prawie całkowitą północ i prawie całkowite południe Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno - powrzucaj jeszcze zdjęcia mieszkania
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3639 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a pokoje są dwa
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3640 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Kamena, świetne te zdjęcia Fogle dupny dzień jest...
|
|
|
|
#3642 | |
|
Nindżopesz
|
U mnie to samo, chciałam zmieniać ale nie mam koncepcji na inny kolor
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3643 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To emotka Spoo A tej szczerze nie cierpię, kojarzy mi się z gówniarzem-cwaniakiem, który uśmiecha się głupkowato i mówi "no i co mi zrobisz?". Współczuję A dlaczego zakładasz, że nie?! Cytat:
![]() Chcecie poznać prawdę? Oto moja ulubiona emotka:![]() --- Spadam do ogrodu, trza to i owo przekopać
|
||||
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Kam - mogło Cię coś zapchać - albo moze przedokresowo
i chata ma klimat, parkiet foc foc, ja kcem widziec burdel czesc Gryx
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-16 o 14:04 |
|
|
|
#3645 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ty też jej często używasz
Emotki,nie Spo To juz wiem,jak Cię denerwować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- zeszłoroczna teściowa ? ( kurdwa siadłeś na tym enterze czy so???) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-16 o 14:24 |
|
|
|
#3647 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I tekstem "no, no, co... zrobisz mi coś teraz debilu czy nie, bo ja to zaraz manto spuszczę" - maksymalnie jej nie trawię. I nie trawię za często używanej o tej -> - to taki śmiech idioty, co wiecznie nawet z dennej sytuacji się śmieje. A i tej -> Ale tą bardzo lubię.
|
|
|
|
|
#3648 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no no właśnie o to mi chodziło z tym cwaniakiem nikt jej nie lubi z tego powodu ![]() też ostatnio zboczyłam z diety, głównie za sprawą przepysznej fitelli cynamonowej która wbrew pozorom wcale nie jest taka fitAle cudna pogoda. Dobrze, że chociaż po gazetę wyszłam.
|
|
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- pasuje (moim zdaniem) do Ciebie ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- a ja mam Spoorę w ogródku ( i na cmentarzu tyż ) takie same bratki - kofffam bratki - są radosne |
|
|
|
|
#3650 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
--- Dobra, serio już spadam pomachać szpadelkiem
|
||
|
|
|
#3651 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze nie widziałam jej w mojej Zarze, po drugie - kwota mnie boli
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde jak mnie trzyma gorączka
jak w ruskim termosie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ) to może zweryfikujesz czy jest absolutnie boska idealna i musowa i warto czy też gorzej niż na fotce - ja sie nie raz najarałam an coś a ja pomacałam to łeeeeeeeeeee albo płaszczyki takie se na necie nic specjalnego a w dotyku łaaaaaaaaaaaaaaaaorganizm walczy z bakterią po antybiotyku powinno szybko ulżyc Ci - ale nie kazali brać przeciwgorączkowego czegoś ? zwykłego apapa? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-16 o 14:50 |
|
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz - ale nie dam tyle na torebkę
Chyba, że dostanę ją w przecenie jakimś cudem
|
|
|
#3657 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pod kołderkę marsz
I nie pisać w Barze,bo Nas pozarażasz A niektórzy mają małe dzieci ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
Wtedy cena powyżej 100 zł jest do przełknięcia.
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbym ją dostała w prezencie urodzinowym, to bym się wcaaaale nie pogniewała
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3660 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to normalne chuście jak sie karmi , ale pij dużo , i nie dietuj fogle yto jak sie odzywiasz? ja diete karmieniową wspominam jako koszmar od tego czasu nie moge patrzec na cycki kurczacze i wszelkie wywary z dżabłek
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

- o czerwono brązowej głowie (takiej płaskawej, bez włosów)

to oni spiewaja ze costam cos tam endżel? 

(skutki dawnych spraw) - i czasem potrafi dać nieźle w kość.
ile się naczekałem w przychodni żeby mnie lekarz przyjął.Anginę ropną mam
Ile masz pokoi?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
- pasuje (moim zdaniem) do Ciebie