|
|
#2251 |
|
Rozeznanie
|
.
Nikt już nie chce słuchać dziś słów deszczowych opowieści Na co komu obcych kropel deszczu szept? Chcę chłonąć każdy oddech twój Wiem że jeszcze kiedyś nadejdzie taki dzień W tłumie przechodniów całkiem przypadkiem ujrzę cię Bądź zawsze ze mną, tak bardzo tego chcę Bądź zawsze przy mnie, kochaj mnie Nie, nie obiecuj mi kolejnych kilku dni Bądź zawsze ze mną, od świtu aż po świt Kotku,z miłością nie ma zabawy... Tak nagle z dnia na dzień Nie tęsknię do tamtych chwil Tak pusto we mnie Nic nie zostało mi nic /Edyta Bartosiewicz/
|
#2252 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Lepiej być nieszczęśliwą samotnie, niż nieszczęśliwą z kimś innym. ...i znowu pojawi się z kwiatami, mówiąc że był z kolegami... Wrócić do czasów kiedy najgorsza groźba brzmiała: powiem mamie Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
#2253 |
|
Zadomowienie
|
" Jakie to głupie, gdy mówimy, że się znamy. I jakie prawdziwe, że nic poza tym nie mamy. Nie myśl kochany, że jesteś pępkiem świata, wokół którego ja będę się obracać. I nie licz na to, że padnę na kolana i będę cię prosić, bym mogła zostać do rana.. Minęły trzy lata, osuszyłam łzy Nie wiem kim jesteś ty... Co dnia powtarzam sobie, że postąpiliśmy słusznie. A jednak.. brakuje mi Ciebie... Dworzec w moim mieście ciągle czeka na Ciebie.. Nie pamiętam już prawie nic z naszych nocy i dni. Nie pamiętam już prawie ich, pocałunków Twych. Wiatr poplątał nasze drogi... Ogień spalił nasze serca... Samotna jak księżyc wśród gwiazd pragnę czasem wiecznie spać. Co dnia tłumię w sobie cały wielki strach. Bo wciąż.. brakuje mi Ciebie! " Łzy
|
#2254 |
|
Zadomowienie
|
dziekuję kochana
limitowanaaa - a jednak jesteś ![]() A zaufanie powoli przewija taśmę Pod czujnym okiem miłości. Tej nocy nie mam ochoty być sama Chcę tańczyć pod rozgwieżdżonym niebem Chcę krzyczeć na cały głos, że „kocham życie”. Tę noc chcę spędzić tylko z Tobą Chcę pachnieć Tobą i Twoją miłością. Nie chcę wracać do siebie. Pozwól mi zostać. Nie chcę być tu sama. Zabierz mnie ze sobą gdzieś, Gdzieś za inny horyzont, Gdzieś gdzie będziemy tylko my. Już nie ja i ty. Patrzył na śmierć, bliskie mu osoby tonęły w morzu krwi, A on nie mógł nic zrobić. Modlił się za wszystkich, Którzy umarli, aby on mógł żyć. Patrzył na to jak śmierć Szyderczo się śmieje i zabiera wszystkich tych, co przeżyli. W świece szukał bezpieczeństwa i szczęścia, a znalazł przemoc i rozpacz. To był właśnie świat! Ale pomimo to nauczył się kochać – kocha do dziś! Dlaczego kochamy zawsze za mocno wtedy gdy musimy odejść? Dlaczego nasze jutro przychodzi zawsze zbyt wcześnie? Dlaczego zbyt szybko żegnamy się? Historii miłosnych dziś już nikt nie spisuje W baśnie nikt już dziś nie wierzy, wyrośliśmy z nich Rozmawiamy o czasach które już minęły A Romeo i Julia gdzieś spokojnie czekają …na swój kolejny powrót, by odbudować w nas wiarę w miłość. Boże! Pozwól mi żyć bez wyrzutów sumienia Pozwól mi pić od zmierzchu do świtu Naucz mnie jak żyć bez niego A jeśli nie potrafisz to chociaż spraw, Żeby wrócił na jeden dzień. Albo chociaż na jedną chwilę, Na jedno „kocham Cię”. Obiecuję Ci, że zawsze będę na Ciebie czekać. Nigdy nie zgaszę świateł, żebyś wiedział jak do mnie trafić. Otworzę serce na oścież a naszych wspólnych marzeń nigdy nie wyrzucę. A wiesz dlaczego? Bo kto kocha nigdy nie traci nadziei Na powrót ukochanej osoby. Powinieneś to wiedzieć. Mówiłam Ci nie raz.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2011-04-16 o 11:09 |
|
|
|
#2255 |
|
Raczkowanie
|
"Księżyc otula blaskiem spokojne miasto" "bede zyć jak chce zycie moje płynie błogo bede zyć jak chce do konca dni zawsze sobą" "Poznac prawdę wiadomo działac w oparciu o nią wyciagać wnioski z przygód ktore człowiek ma za sobą i swoją drogą szanowac swoich bliskich i byc szczerym wobec siebie to przede wszystkim" "dzisiaj jest pięknie ogarnęlam swoje zycie
teraz to wiem jak se posciele tak sie wyspie" "Nie z byle kim, dzisiaj ostrożnie tańczę" |
|
|
|
#2256 |
|
Rozeznanie
|
łatwa, bo kocha.
ulegająca, bo kocha. milcząca, bo kocha. mimo wszystko, nade wszystko, nad życie. chciałabym zamknąć swój kolejny rozdział w moim życiu, ale nie chcę wyrzuć Cię z mojego serca tak po prostu. nienawidzę bawić się czyimiś uczuciami, lecz szkoda, że niektórzy się tym nie wzorują.
|
#2257 |
|
Raczkowanie
|
niebo wciąż to samo, tylko prośby do Boga inne
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy z Tobą rozmawiam uważam na słowa,
gesty, bojąc się, że któryś mógłby pokazać, że jesteś dla mnie kimś więcej niż tylko kumplem. i każda Jego wiadomość, każde ' siema ', każde ' co tam? ' cieszy tak, że nie potrafię wyrazić tego słowami. dzień dobry, zwisa mi Pan dzisiaj. pierwszy raz od dłuższego czasu popłakałam się ze szczęścia. nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo dziękuję Bogu, że jesteś, wiem, że to zapewne tylko kilka dni, ale zawsze zostaną mi te cudowne wspomnienia. czytasz mój opis, który wyraża jak cholernie mi źle, a Ty masz satysfakcje, wiem. idąc ulicą szukam Cię wzorkiem. błądzę wzrokiem po przechodniach, a nóż właśnie wysiadasz z busa czy idziesz do kolegi.
|
|
#2259 |
|
Rozeznanie
|
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
bywa również tak, że nie chce się odejść, ale nie można zostać 'Kiedyś' to takie zaszyfrowane 'nigdy' Ty byłeś całym moim życiem, lecz ja tylko rozdziałem w Twoim Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
utopisz się w nim. Edytowane przez Lovely x3 Czas edycji: 2011-04-15 o 23:39 |
|
|
|
#2260 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się.
czy nie widzisz, że ledwie oddycham?
tonęłam w Twoich oczach, na szczęście w porę rzucono mi koło ratunkowe. czasami zastanawiam się, co by było, gdybym zrobiła pierwszy krok. bylibyśmy razem, czy umierałabym z upokorzenia? gdyby ludzie potrafili czytać w moich myślach, miałabym tylko wrogów. chciałeś złamać moje serce. a moje serce zawstydziło Twoje zamiary, bo już dawno było złamane. coś mnie boli. ale to nie serce. przecież serce oddałam do naprawy. marzysz czasem o mnie? może marzysz, a ja nawet nie wiem? jeśli mnie kochasz, odezwij się. najwyżej powiem, że nie o Ciebie chodziło. zastanawiam się czasem, czy nasze drogi spotkają się w przyszłości. czy może obierzemy ten sam kierunek i nigdy się nie spotkamy, podróżując obok siebie.
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Laawendaa
" czas goni nas cały czas
czasami sobie roję, że może to my dwoje że nic już poza nami, a my nie znamy granic... a księżyc opowiada mi najpiękniejsze w jego życiu sny mam w sercu takie miejsce - noszę tam wielki plan wolno nam iść, wolno nam być, wolno nam widzieć, wolno nam żyć esy floresy, fantasmagorie... gdy chciałem usłyszeć twój głos - wiatr uczynił mnie głuchym kiedy chciałem cię ujrzeć - mgła zamknęła mi oczy a kiedy chciałem cię dotknąć - moje dłonie oplotły twoje " AKURAT
|
|
#2262 |
|
Przyczajenie
|
"
- daj mi rękę (...) czujesz moje serce? - tak. - jeszcze bije... Poza życiem wolność nie jest wolnością. Poza wolnością życie także nie jest życiem. Siedzisz tu, dwa metry ode mnie. Czym są te dwa metry? Malutka podróż dla zwykłego człowieka. Dla mnie te dwa metry, aby dotrzeć do Ciebie i dotknąć cię, są niemożliwą podróżą... urojeniem, snem. " ______________________ http://lomarciave.blog.onet.pl/ <- dopiero zaczynam, ale zachęcam do wpadania czasem. ![]()
ile warci są ludzie dający obietnice bez pokrycia? Edytowane przez czeko1395 Czas edycji: 2011-04-17 o 11:19 |
|
|
|
#2263 |
|
Raczkowanie
|
idealny
![]() ' Marzenie jest z zasady piękniejsze od rzeczywistości. Wolałabym jednak rzeczywistość o jakiej nie marzyłam Życie ciągle płata mi figle. Myśli, że mam dość siły by ciągle iść pod wiatr, a ja mam już oczy pełne piasku, nie widzę nic Nie po to, by łapać słońce Setki pięknych chwil w świecie tak pełnym nienawiści'
|
#2264 |
|
Wtajemniczenie
|
latin, Paralogiczna, myCh, Martusssia - miło was czytać
_________________________ _________________________ Nie musisz mnie chcieć, bo już mnie masz.
Na wielkie słowa kiedyś przyjdzie czas. Słowa, które płynęły z jego ust, obezwładniły jej serce. Nie miała szans w tej walce. Każdy pocałunek sprawia, że wyrastają z ramion skrzydła. Białe, lekkie, spowite czystością szlachetnej miłości. Podczas pełni siadam przy otwartym oknie i wyję do księżyca skowytem pełnym bólu i nadziei. To chyba we śnie jakieś małe wróżki oczy zasnuły pyłem, a w serce wstrzyknęły miłość. Teraz nie widzę i nie czuję niczego poza Tobą. Od dziś chcę być pierwszym promieniem słońca, który dotyka Twojej twarzy. Lekkim powiewem wiatru, który głaszcze Twoją szyję. Każdego wieczora pierwszą gwiazdą, którą ujrzysz na niebie. W Twoim życiu być zawsze pierwszą dla Ciebie. |
|
|
|
#2265 |
|
Rozeznanie
|
♥
chwytam dziś, taśma wczoraj się skończyła, wyblakła, emocje zalane wódką. "Your kiss is cosmic Every move is magic " twój pocałunek jest kosmiczny każdy ruch to magia. lekko na palcach z finezją, kobiecym ruchem, a w sercu nosiła zło, lubiła manipulować. - chciałbym to naprawić, wiem, postanowiłem jak skończony kretyn, ale przez to zrozumiałem jak ważna jesteś... - nie dzięki wole papierosa. drżał ci kiedyś głos, a każde słowo niosło ze sobą twoją przyszłość, odpowiadało za nią? nie ma między nami żadnych niewidzialnych nici, namiętność i pragnienie też już dawno odeszły. w moim życiu jesteś skończony. zbyt wiele tlenu zmarnowałam na oddechy z dedykacją dla niego. gdy ktoś powie, że musisz odpowiedz " nic nie muszę ja mogę ewentualnie chcieć ". a każde twe następne " cześć" zlekceważę.
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
podobno spadłam mu z nieba,
może dlatego złamałam serce całe moje marzenia, zamknięte pod jego powiekami stał zawsze obok i trzymał me serce w dłoniach, aby żaden palant nie odważył się go skraść - przyjaciel "Mamo! Nie jestem uzależniona od komputera, tylko od osoby, z którą piszę." "Chyba za długo jestem sama, bo skończyły mi się wymówki aby być szczęśliwą." nasze wspólne zdjęcia są gdzieś w komórce, w folderze zapisanym "do usunięcia" a gdy go spotkam, nawet na niego nie spojrzę, dopalę papierosa i pójdę i chyba rowy i fosy bardzo mnie kochają, bo co ranek po imprezie się w nich budzę jest w niebie i całe niebo mi ofiaruje. a ja? ja mogę mu jedynie świeczkę zapalić. papieros - nie jest potrzebny, lecz bardzo użyteczny |
|
|
|
#2267 |
|
Raczkowanie
|
dnia 32.13 o godzinie 25:61:61 przyjde do Ciebie i powiem ze Cie kocham kochasz boginie a bzykasz te naiwne Przychodzi baba z dzieckiem do lekarza. lekarz pyta: - czy dziecko przechodzilo Odrę? baba odpowiada: - a gdzie tam, Panie.. my zza Buga ![]() tylko nic mi nie obiecuj... obietnice sa dla dzieci, pierwszych miłości i przyszłych samobójców ... a tymbark powiedział 'uśmiech proszę', a ja rzuciłam nim o ściane. cholerny ucisk w klatce piersiowej,
smutne oczy, udawany uśmiech, powracające uczucie zagubienia i bezradności, znasz to? Zawsze kiedy z Tobą pisze śmieję się w głos lub tylko się uśmiecham.. a mama patrząc na mnie kiwa tylko głową powtarzając sobie pod nosem. " Boże co ja mam za głupka w domu " chyba jeszcze przez długi czas będe wzdychać, na każdy choćby najdelikatniejszy temat o nim. |
|
|
|
#2268 |
|
Przyczajenie
|
Witam
postanowiłam się do Was dołączyć i na dobry początek wrzucam kilka opisów mojego autorstwa:1.Zawsze gdy go widziała, czuła motyle w brzuchu i niemal unosiła się nad ziemią. Uwielbiała figlarne spojrzenie jego brązowych oczu, szukała pretekstu by go dotknąć. Nie przeszkadzało jej że pali, przeklina i co drugi krok pluje na chodnik. Czuła się przy nim bezpiecznie, wiedziała że nie da jej skrzywdzić, i czuła że to właśnie on interesuje się nią o wiele bardziej niż jej chłopak. 2.Kiedy tak na mnie patrzysz, siejesz w moim sercu wątpliwości na temat mojego związku. Podlewasz je, pielęgnujesz. Coraz częściej zastanawiam się, kiedy zbierzesz owoce swojego wzroku. 3.Właśnie coś do mnie dotarło. Nie powinnam odpychać od siebie myśli na Twój temat, żeby nie zwariować. 4.W wyobraźni widziałam jak razem zbieramy jabłka. Chodzimy na czworakach pod drzewkami i śmiejąc się, próbujemy złapać to samo jabłko. Choć gałęzie wplątują mi się we włosy, wdepnę kolanem w zgniłe jabłko, zmarszczę nos i ze śmiechem powiem że śmierdzi, Ty nadal patrzysz na mnie w ten jedyny, niepowtarzalny sposób. 5.Płomień świecy drży, kiedy patrząc w niego myślę o Tobie. Ogień umiera ze wstydu, wiedząc że nie da mi tyle ciepła co Twoje spojrzenie. 6.Tobą nie bałabym się nawet będąc w ostatnim kręgu piekieł. Nic nie byłoby mi straszne, jeśli byłbyś przy mnie i trzymał mnie za rękę. Twoja obecność dodałaby mi siły. 7.Między nami jest coś, czego normalnie być nie powinno. Iskrzy. Iskrzy coraz bardziej. Być może niedługo nasz ogień strawi cały świat. Ogień naszej miłości, wbrew zasadom i wyższym instancjom. 8.Bo przyjaciel nie powinien wywoływać takich uczuć. Nieopisana radość na jego widok, drżenie serca, lekkie onieśmielenie i zachwyt. 9.Twoje oczy nie powinny być dla mnie studnią, w której tonę gdy tylko spojrzę Ci w oczy. Widzę Twój lekki, zawadiacki uśmieszek, miłe spojrzenie i Twoją twarz. Świat wokół przestaje istnieć, gdy z Tobą przebywam, a szczególnie gdy patrzę Ci w oczy. 10.Gdy nie ma Cię w pobliżu a ja za Tobą tęsknię, słucham Twojej ulubionej piosenki. Z czasem i dla mnie stała się ważna. Dlaczego? Bo tak jednoznacznie kojarzy mi się z Tobą. 11.Już nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Z początku byłeś dla mnie zwykłym kolegą. Ani specjalnie przystojnym, ani nic w tym stylu… Minęło trochę czasu i stałeś się kimś wyjątkowym. Twój uśmiech, Twoje oczy i słowa łagodzą moje wyrzuty sumienia. To dzięki Tobie staram się jak najwcześniej kłaść się spać, bo nie mogę się doczekać kolejnego poranka, gdy znowu Cię zobaczę i uściśniemy swoje dłonie. 12.Kochała te piękne, brązowe oczy, uśmiech niesfornego rozrabiaki i seksowny zarost na twarzy. Nie potrafiła wytrzymać chwili bez myśli o jego szczerości, wyrozumiałości, poczuciu humoru i lekkim roztrzepaniu. On wpatrywał się w jej piękne, duże, zielone oczy i widział w nich sens studiów na tej uczelni medycznej. I sens swojego istnienia. 13.Nigdy nie spotkała faceta tak szczerego, poczciwego, miłego, zabawnego i dobrego jak on. To przez niego tak bardzo dłużyły jej się weekendy i wieczory, wolne od wykładów i ćwiczeń, kiedy nie mogli być razem. 14.Widział w niej uosobienie dobra, szczerości i łagodności. Młodziutka, sympatyczna twarz smagana wiatrem i słońcem była dla niego najpiękniejszym filmem. O wielu częściach, składających się z wyjątkowego wyrazu jej oczu i min, każdej innej. Nigdy nie nudziły mu się piękne, duże, ciepłe zielone oczy ze złotymi plamkami przy źrenicach. 15.Nie dało się jej nie lubić. Zawsze wesoła, uśmiechnięta, miła i serdeczna dla wszystkich. Dla niego szczególnie. Martwiła się że ma chłopaka i zakochała się w innym. Patrzyła na niego i starała się zwabić do siebie marcepanowymi batonikami i pysznymi ciastami, które piekła z myślą o nim. Nie wiedziała jednak, że on już nie wyobraża sobie świata bez niej. Bez jej oczu, głosu i uśmiechu. Wyrozumiałości, szczerości i dobra. 16.Bo ona wierzy w to, że marzenia się spełniają. Sama już nieraz to udowodniła. Walczy więc dalej, ale tym razem z własnym sumieniem, które nie pozwala jej kochać innego mężczyzny niż ten, z którym jest. Jednak nie może nic poradzić na to, że każdej nocy śni o TYM kimś. Zachód słońca nad morzem, gdzie wchodzą razem do wody bo ona chciała wejść głębiej niż po kolana, a przy nim czuje się bezpiecznie. Wieczory na górskich halach, gdzie spacerują, biegają i ona zaczyna go łaskotać, tak niecierpliwie czekając aż upadną i wreszcie się pocałują. 17.Myśląc o Tobie mogę wyjść na 30-stopniowy mróz w samej bieliźnie. Nie dlatego że jestem roztrzepana i zapominam się ubrać, ale dlatego że świadomość Twojego istnienia rozpala mnie do czerwoności. 18.Wiał wiatr i był zimny poranek. Jednak gdy Cię zobaczyłam i dotknęłam Twojej dłoni, zrobiło mi się ciepło jak w sierpniowe południe. Znowu istniałeś dla mnie tylko Ty. |
|
|
|
#2269 |
|
Rozeznanie
|
W otchłani ust twych zatopić się pragnę.
Kartka wspomnień codziennie mą głowę zapełnia. Twój niebezpieczny wzrok ciągle uzależnia mnie na nowo. Poczuj mój rumiankowy szampon do włosów w swoim sercu. Świecisz mi codziennie niczym gwiazda na nocnym niebie. Niebiański uśmiech twój wyśnię chyba dziś. Zatańczmy jeszcze raz w zapachu porannej rosy. Niech pstryknie cię w nosek niezwykłość tej chwili. Strzepując z myśli kurz przywołaj moją duszę. Zaklęta jak długopis, którym smyram się po twarzy. Moje serce bije w rytm twojego.
|
#2270 |
|
Wtajemniczenie
|
'miły, ale niegrzeczny, ładny, ale nie piękny , opiekuńczy, ale nie pantoflarz , zabawny, ale nie żałosny, słodki, ale nie zakochany w sobie, bezpośredni, ale nie chamski , wysportowany, ale nie napakowany, wyjątkowy, ale nie przereklamowany, dobry, ale nie idealny , mój, ale nie wszystkich .
po moim 15 minutowym spóźnieniu powiedział tylko: cóż, doskonałości się nie popędza. boli mnie skóra kiedy cię nie ma TRIED TO WARN ME ON THE LOW IT TOOK ME SOME TIME BUT NOW I AM STRONG /Zmęczona wolną wojną ze sobą To zabrało mi trochę czasu, ale teraz jestem silna'
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
Nikt nie mówi jak mam żyć, nikt nie rzuca gniewnego spojrzenia, gdy rozmawiam ze znajomym. Zajmował o dużo za duże miejsca w jej sercu. Odchodził. Ona czuła łzy spływające po policzkach. Mimo to ciągle się uśmiechała. Na samą myśl o nim czuła dreszcze. Z poczucia nagłego osamotnienia stała się zimną zdzirą. Pewność zniknęła, jak za dotykiem czarodziejskiej różdżki. Ta miłość nie wytrzymała próby czasu. Plan na życie bez niego nie miał już tak kolorowych barw. Twarz bez emocji, oczy zupełnie obojętne, serce puste odbijające echo. Wystarczało, że był obok i cały świat mienił się tysiącem kolorów. Dni bez Ciebie wloką się niemiłosiernie. _________________________ ____________
|
|
|
|
#2272 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 - bierz bierz
---------------- oddałabym dziś każde jutro za tamten czas. skoro dziewczyna to "fajna dupa" więc chłopak to "fajny dupek"
![]() Jest ✂✂✂✂a wszędzie. W każdej mojej myśli, w każdym wspomnieniu, w każdej chwili. pozdrowienia dla miłości. po raz kolejny zawiodłaś. ''Historia - świadek czasu, światło prawdy, życie pamięci, nauczycielka życia, zwiastunka przyszłości.'' ''Życie jest serią początków, nie łańcuchem zakończeń - dlatego jest takie piękne'' ''Łatwiej poprawić życiorys niż życie.'' ''Dzień, w którym miało się wiele przeżyć, jest dłuższy od dnia, w którym nic się nie zmieniło.'' |
|
|
|
#2273 |
|
Zadomowienie
|
Mam całą noc na absurdalne myśli.
W głowie naostrzony ołówek na pisanie czarnych scenariuszy. Uratuj mnie, nie pozwól. Przyjdź, zadzwoń. Uratuj. Wiesz, że mam chorą wyobraźnię. Wiesz, że jest zachłanna na każdą dodatkową infekcję. Wiesz, więc ulecz. ..A potem będziesz się dziwił, że mnie nie ma. Przecież miałam czekać. Wybacz, zabrakło mi sił. Ty doskonale wiesz, co powiedzieć. Ja doskonale wiem, żeby w to nie wierzyć. Dał jej wiele, aby więcej odebrać odchodząc. Chciałam tego wszystkiego nie słuchać. Chciałam nie wierzyć. Chciałam ufać tylko Tobie. Chciałam, czas przeszły. Staram się Tobie wierzyć. Ty postaraj się mi to ułatwić. Siedziałam całkiem sama, uśmiechnięta, choć niezbyt szczęśliwa. A On przyszedł i spytał, czy pozwolę mu zmienić swoje życie. Jeśli chcemy wierzyć. Jeśli z całego serca pragniemy czemuś ufać.. Nadzieja zawsze się pojawi, by Nam podać rękę, podnieść na duchu Miał na sobie czarną bluzę, kolor tęczówki jasny brąz a w ręce Tyskie. Powiedziałabyś, że wygląda jak reszta mężczyzn w tym miejscu. Ale był wyjątkowy, miał w sobie to banalne coś, a Jego spojrzenie kipiało magią. Był wyjątkowy, jest wyjątkowy, jest tylko mój. To nie kac, to morderca. Bezlitosny Szyderca. Bez serca.. ![]()
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2011-04-16 o 22:45 |
|
|
|
#2274 |
|
Raczkowanie
|
Po tych 2 latach okazuje się , że kompletnie Cię nie znałam a dziś jesteś bardziej obcy niż kiedykolwiek.
Dzięki Tobie uśmiecham się do telefonu a ludzie patrzą się na mnie jakby śmiech był czymś nienaturalnym. Tęsknie bo kochałam bardziej, cierpię bo czekam na coś co nigdy się nie wydaży. Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-04-17 o 09:48 |
|
|
|
#2275 |
|
Rozeznanie
|
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ -Opowiedz mi coś o sobie... -Mam na imię Miłość, moją matką jest Pomyłka, ojcem Przypadek. Urodziłam się w sercu i tam obecnie mieszkam, razem z siostrą Nadzieją. Codzienne kłótnie z kuzynką Nienawiścią sprawiają, że tracę wiarę w siebie, ale dzięki niej staję się też silniejsza. Mimo to boję się, że kiedyś to ona wygra, ma przecież ze sobą Zazdrość, Ból, Kłamstwo, Zdradę, Cierpienie... A ja? Szczęście czasem wpadnie do mnie przez okno, kiedy wszyscy już śpią. Zaufanie strasznie choruje, Czułość i Optymizm wyjechali na wakacje, nie planują powrotu... Rozum uważa, że to co robię jest irracjonalne, jest całkowitym przeciwieństwem mnie. Tak więc zostałam sama... Tylko ludzie czasem O mnie dbają, pielęgnują. Naprawdę się starają. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
- Uczysz się? - Nie, opracowuję plan masowej zagłady ludzkości, przy użyciu supernowoczesnego wirusa. - Co? - Tak uczę się. Prosiaczek za✂✂✂✂✂✂✂ił poduszkę Kubusiowi i poszedł spać. - teraz prawdziwych przyjaciół nie ma nawet w bajkach. wmawiasz sobie, że życie to bajka, a kiedy okazuje się, że nie ma happy - endu, To pękasz. -Hej Co Robisz ? - Opracowuję Plan Masowej Destrukcji Ludzkości Za Pomocą Wypuszczenia Niepowtarzalnego Wirusa Niosącego Śmierć Przy Każdym Oddechu ... - Że Co ? - Żartowałam ! - zgadnij kotku, co mam w środku . - egoistycznego pustaka, bez jakichkolwiek uczuć . -Przepraszam.- Tak ? - Czy pani płacze? -Nie. To tylko moje serce robi porządki, a okna polewa wiadrami wody. Żeby je dobrze umyć. .gdy ktoś mówi 'przepraszam' a nie 'sory', to naprawdę mu zależy.
|
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
niech życie jeszcze raz,
zatańczy nam walca w rytm śmierci. jeśli tylko zechcesz, pobłogosławię każdą rzęsę okrywającą szkarłat Twoich oczu. coś się dzieje, by móc się działo coś. jak dla Ciebie, nie żyję_____ ![]()
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#2278 |
|
Rozeznanie
|
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Odkurzając wspomnienia możesz nie usłyszeć cichego pukania miłości do Twych drzwi. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
#2279 |
|
Rozeznanie
|
Nie wierzę w żadne słowo, które płynie z twoich zakłamanych ust. Czemu nam dobrze wśród tego zła? Dying for free. Umieramy za darmo Czuję się jakby nasza miłość była tylko eksperymentem naukowym, a badania już się skończyły. Możesz mówić co chcesz, ale i tak ja jedyna wiem co się dzieje w twoim sercu. Przeszłość jest za nami, ucz się z niej, przyszłość nadchodzi, przygotuj się. Teraźniejszość jest tutaj, żyj nią.
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
nikt tak słodko nie marszczył czoła,
i nikt nie robił tak słodkich oczek, gdy był bezradny - jak On. mimo wszystko zabija mnie fakt, że Ona słyszy od Ciebie słowa : 'kocham Cię' . tęsknię za sms'ami o pierwszej w nocy. to miłe, gdy wiem, że odzywa się do mnie, bo chce, a nie, bo musi. obserwuję zegarek - każdą godzinę, minutę w niej z sekundy na sekundę znikasz, jest Cię coraz mniej. wiele pytań, pozostawionych bez odpowiedzi, jesteśmy dorośli, a zachowujemy się jak dzieci. kolejne dni stają się nie do zniesienia, chcę zapomnieć, a od ściany odbijają się wspomnienia. zabrała mi słońce, moje słońce. mówisz 'będzie dobrze', szkoda, że nie wiesz, iż Ty jesteś tym słońcem. sobie czternastkę dzisiaj kończę , o ; d . paralogiczna - okradam .
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.