|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
|
12 | 19,35% |
| Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
|
2 | 3,23% |
| Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
|
27 | 43,55% |
| Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
|
0 | 0% |
| Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
|
3 | 4,84% |
| Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
|
3 | 4,84% |
| Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
|
1 | 1,61% |
| Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
|
14 | 22,58% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Cytat:
![]() ![]() Myślę, że ta cukrzyca to już w zupełności Ci wystarczy i akurat rozstepy to muszą Cię ominąć... w końcu jakiś limit tych "-" ciążowych musi być ![]() A co do pracy, to przynajmniej masz spis treści już zrobiony, więc mniej więcej wiesz co byś chciała napisać , ja nie mam kompletnie nic... a nie mam artykuły jakieś ale nawet jeszcze nie spojrzałam na nie... a piszę na taki oto temat, który sama sobie wymyśliłam w październiku, a teraz bym się najchętniej za niego ![]() "Roszczenia pracownicze związane z wykorzystywaniem seksualnym i mobbingiem w miejscu pracy" ![]() ![]() Normalnie tylko się pochlastać... niby ciekawy ale ja naprawdę nie mam już weny do wymyślania jakichś elaboratów... mogłam wybrać jakąś prościznę, jak urlopy pracownicze, albo uprawnienia kobiet w ciąży, a nie taką "kobyłę" Samochodzik myślę, że oddadzą Nam w poniedziałek, ale i tak TŻ nim teraz jeździ do pracy, więc w dzień i tak bez drugiego uziemiona jestem Wcześniej ja nim jeździłam, a TŻ tamtym, co go sprzedaliśmy, a teraz ja dostanę nowy ), a TŻ będzie jeździł tym... grunt to się dobrze ustawić co nie?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
Siasiek witaj z powrotem!! |
||
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Cos w tym musi byc. Jakies dwa tyg temu jechalam autobusem miejskim, kierowca sie zagapil i nie wzolnil przed progiem. Az podskoczylam na siedzeniu jak wjechal na ten prog rozpedzony i po tym zlapalo mnie kilka mocnych ale bezbolesnych skorczy.
|
|
|
|
#4113 | |
|
Moderatoreska
|
Siasiek witaj na starych śmieciach
Cytat:
![]() Jejku ja już któryś raz dziś mam taki ucisk nie mogę sie dowlec do toalety taki mam ucisk i okropne kłucie na dole że nawet zwinięcie się w dół nie pomaga, denerwujące to jest. Drzemke zaliczyłam i już ta godzina, trzeba się łapać za odkurzacz i gary w zlewie czekają :P |
|
|
|
|
#4114 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej kochane....
my wrocilismy spedzilismy cuudny dzien na spacerku w parku nad woda, czytalismy sobie ksiazke Pierwszy Rok z Zycia Dziecka potem pojechalismy na obiadek we dwoje siedzielismy na zewnatrz, potem lody i wlasnie wrocilismy i padlam![]() ale humor i tak mam slaby bo sie zalamalam.......... pocieszcie,......... mowilam ze mam rozstepy tylko na bokach a tu dzisiaj dwa na brzuchu wyskoczyly...w 37 tygodniu... ![]() a rano chcialam sobie takie letnie spodnie zalozyc, zeby nawet pod brzuchem wisialy i weszly do polowy uda, potem zaczela przymeirzac kolejne spodnie, to samo......2 spodnice, tez nie weszky na tylek............. poplakalam sie strasznie w lazience, TZ nie mogl mnie uspokoic, wiedzialam ze przytylam troche w udach biodrach i tyleczku ale ze az tak??;( Cytat:
Cytat:
![]() ja tez mialam jak ty zawsze plaski brzuch jak troche tylam to w dupce i w biodrach, ale nigdy tak duzo jak teraz zeby mi spodnie nie wlazly nawet..;( Cytat:
![]() co do sprzatania , ja czasme odkurzam, ale glownie moj tz, ja myje kuchnie, on lazienke, zawsze rowno sie sprzataniem dzielimy aaa i on myje okna lubi podobno![]() the sania my tu milki nie mamy w Norwegii plus ja ze wzgledu na moje dzisiejsze doswiadczenia ze spodniami od dzisiaj czekolady nie ruszam ![]() Cytat:
a ja rano pochwalilam![]() ty sie szykujesz na 20 kwietnia, ja bym chciala 28 mego bo moj tata ma urodziny a w tym roku 60 te ![]() Mazianka no ja zawsze sie budze z takim kamiennym brzuchem, ale widze ze nei jestem sama ![]() trzymam kciuki cobys do poniedzialku zaczela rodzic ![]() grazin takie ekstremalne dosc te rozstepy znalazlas, nie starsz bo ja juz swoich neinawidze ![]() aaaa no i co z tego kochana, z eone bieleja, jak dalej sa, uwierz mi, nie opalaja sie tak fantastycznie jak reszta ciala i w ogole blaaaagaaaam nie piszmy juz o rozstepach bo mi sie plakac chce.... SIASKUUUU KOCHANY!!! witaj z powrotem sprzataniem sie nie przejmuj, nie jest najwazniejsze![]() ide poprzymierzac reszte ciuchow i sie zdolowac doglebnie... |
||||
|
|
|
#4115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Agus ja tez strace nadzieje jak sie do pon nic nie wydazy,a brzuch to mi dzisiaj wisi juz tez maksymalnie, i ledwo kroki robie tak mnie tam boli. moze jak raz cos sie ruszy, najpierw Cie nastrasza przedwczesnym porodem,a potem badz tu kobito cierpliwa no W sumie moja jUla tez twarda sztuka była,tydzien wywoływania w szpitalu nic nie dał poki sama nie zechciala wylezc. zobaczymy uparte te baranki nasze co? ide zaraz grecką robic mniammm.
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
anula po co sie dolowac? Tak to juz bywa w ciazy. Zdarzaja sie przypadki chudych kobiet, ktorym doslownie tylko brzuszek wychodzi ale to naprawde rzadkosc. A kilogramy z ciazy mozna zgubic nawet w ciagu miesiaca. Moja kolezanka, dziewczyna zawsze bardzo chuda tez sie martwila, ze w ciazy nie mogla naciagnac spodni. Po porodzie nawet miesiac nie minal a ona tak schudla, ze spodnie sprzed ciazy z tylka jej spadaly.
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Siasiek; suuuuper, że wyszłas !!!!!!!!!!!
Hurrraaa !! Kochanie, nie martw się bałaganem, to jest ostatnia rzecz, którą powinnaś się stresować. Musisz dbać o siebie i o Maleństwo a resztę olej. Pomalutku wszystko ogarniesz Witaj wśród nas Zytus hahah no zdolna, zdolna ale nawet największym mistrzom zdarza się jakas wtopka
|
|
#4118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pociesze cie,to nie tycie tylko rozszerzone biodra,ktore do porodu sie troche rozchodza ( wszystko sie rozszerza i stawy biodrowe idą w bok troszke) Dlatego po porodzie kilka tyg wszystko sie schodzi spowrotem i bedzie git obiecuje ci to tez tak mialam w I ciazy ,ur 4grudnia a na BN juz w swoje jeansy wskakiwałam i na bank nie schudlam az tak,tylko własnie biodra naswoje miejsce wróciły.no to mam nadzieje,ze pocieszylam troche
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
siasiu witaj na starych śmieciach!!!
super ze jestes![]() Cytat:
chyba nawet dość szybko bo karmiła mnie piersia 18 miesiecy![]() od czasu ciazy zawsze była chudzielcem. anula spokojnie... ja nie wchodze juz nawwert w ciazowe spodnie.... po co miałabym mierzyc te sprzed ciąży... wystarczy mi ze widze po majtkach że w żadne ktore kiedys były luźne nie wejde... schudniemy po porodzie. nie ma opcji tż skończył malowanie mam tam isc podobno bo beda pili flaszeczke z okazji zakonczenia roboty ale jakos chyba nie mam ochoty paytrzec jak pija.
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
mazianko, pisze wszem i wobec z pełną odpowiedzialnością (dziś wyjątkowa trzeźwa jestem i jeszcze nic nie gulnęłam hihi)
PISZ o każdej porze dnia i nocy !!!! Ja z reguły mam tel przyciszony więc na pewno mnie nie obudzisz, a gdy wstanę na sik w razie czego, to będę już wiedziała o co kaman i raniutko zaraz gdy wstanę obwieszczę Dziewczynom tę radosną nowiną. Naprawde proszę nie miej żadnych skrupułów !! Renessme,ale temat wymysliłas !!!!!!!!!!!!!!!! OMG ! Nawet bym na taki nie wpadła ![]() Stwierdzam, że jesteś niesamowicie ambitna Ja właściwie tematu to jeszcze nie mam No tak.. wypadałoby temat sklecic Może coś wymyslę w przypływie weny Ja studiuje w sumie temat mało zbieżny z zasobami ludzkimi (studiuję ekonomikę i finanse przedsiębiorstw) ale kończyłam doradztwo zawodowe i pośrednictwo pracy i dlatego tematy ZZL bardziej mi bliski aniżeli finanse. Na szczęście mój promotor także "siedzi" w zasobach ludzkich, więc dlatego go wybrałam Ale sie ustawiłaś Tylko daj czasem TŻ sie przejechać, bo to zawsze fun na początku jak autko sie zmieni anulka, Kochanie.. nie martw się !! i w ogóle co to za szalony pomysł, aby wciskać się w ciuszki sprzed ciazy Ja swoje już jakoś w styczniu spakowałam do worów, zostawiłam to co kupiłam na ciąże i tyle! Nawet nie chcę sie dołowac. Ty generalnie jesteś drobinka i naprawdę wiele nie przytyłaś więc nawet się nie obejrzysz, jak Twoje "cywilne" patałaszki znów założysz z wielką frajda !! Bedzie dobrze, Zosieńka już zadba aby mamusia szybciutko pozbyła sie kg Spacery, wstawanie w nocy, bieganie wokół Maluszka skutecznie Cię odchudzą ![]() No a problem nr 2... no cóż... prawie każdą z nas to dopadło... Jak pisała Grazin, potem troszkę bledną. Są kremiki na ich niwelowanie, więc zadbasz o ciałko i wszystko wróci do normy ![]() Ciesz się zdrową Zosieńką i nie zaprzątaj sobie głowy głupotkami !! ![]()
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie co!? do dupy to wszystko nie podobne
mam zaproszenie do mamy, ale na prade nie mam ochoty tam iść i patrzec jak sobie piją. nie lubie zreszta jak tz pije. ale do wyboruy mam albo to albo siedziec tak jak cały dzien od rana sama! a jutro co? tż musi jechać na tychy do siostrzyczki swojej ukochanej podpisac papiery do prawnika czy do kogos w tej sprawie co wam pisałam w klubiem i albo mam do wyboruy jechac godzine w jedna i godzine w drugą stronę autobusem w ktorym dostaje skurczy, potem słuchAC ZE jestem gruba i rozlazła lub inne miłe rzeczy, albo co? ALBO SIEDZIEC SAMEJ W DOMU. także wybór boski do tego dostałam zgagi i chyba kogos kopne
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż zostaje w szpitalu. Nie wiadomo na jak długo. JESTEM KWIATEM LOTOSU... JESTEM KWIATEM LOTOSU... JESTEM! KWIATEM! LOTOSU!...
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spokojnie moge jedynie przytulićwiem ze nie powinnam marudzić ale czuje sie dzisiaj jak kawałek kupy do tego nie kochanej ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- matal moje probelmy sa beznadziejnie nijakie przy Twoich, nie powinnam marudzić i narzekac. trzymam kciuki żeby szybko tż wypuścili!! zeby na poród wyszedł. musi byc dobrze, musi!!!
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie są beznadziejne, są inne. Ale ja zdecydowanie wolałabym Twoje w tej chwili... Cokolwiek, byle tż był przy mnie. Z resztą mogę walczyć. To jedno mnie przeraża.
|
|
|
#4125 |
|
Rozeznanie
|
Anulcia specjalnie dla Ciebie wygrzebalam moje zdjecie 1,5roku po porodzie.
wychodzac ze szpitala mialam 77kg( 86kg przy porodzie) a tu 57kg 20kg w 1,5 roku bez diet, opieka nad malenstwem to ciagły fittnes ( niestety czesto 24godziny ) wiec nie martwcie sie wagą,szybko spada po. ja nigdy chudzielcem nie bylam,ale po Julce to masakra,teraz az moj Tz sie boi ,ze za rok znikne hihi,
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
mazianka ale szczypior!!!
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
kochaneeee jestescieeeee
![]() ja wiem ze to durne ze mnie to dzisiaj tak podlamalo, ale juz jakos przebolalam ze waze 70 kilo!!! ale myslalam sobie spoko nei jest zle w spodnie ciazowe ciagle sie mieszcze w bluzki tez wszystkie wiec ok co prawda drugi podprodek ale damy rade a te spodnie chyba jakies dzisiaj poklady tlumionych frustracji uwolnily i wycie bylo nieziemskie. Ale na szczescie mam was ![]() wrzucilam tez foteczki z dzisiaj, zbey wam pokazac jak u nas bylo cieplo i kolorowo na tej zimnej polnocy ![]() Mazianka kochana poprawilas mi humor i pocieszylas naprawde!! tez mi sie wydaje ze to oprocz sadelka to kosci bo normalnie tak wlasnie czuje ze sie rozeszly, niestety widze tez lydki przytyte, ale zdjatko ktore wkleilas, a rzeczywiscie ogromny z ciebie chudzielec i nei moge uwierzyc ze tyle przytylas!! wiec naprawde natchnelas mnie optymizmem i ocieram glupie lzy!!!! *****grazinku pewnie ze schudniemy! jak bedziemy sie tak wszystkie wspierac jak tu na forum to nie ma watpliwosci ze schudniemy! co do Tz i mamy ja bym nie jechala, tez nie lubie jak moj TZ pije, szczegolnie jak ja nie moge ani grama nie lubie przygladac sie wstawionym ludziom, posiedz z nami na Wizazu zawsze ktoras z nas jest i dotrzyma ci towarzystwa![]() daisyyy ![]() to byl dobry pomysl zeby je spakowac do workow te ciuchy, nie pomyslalam, wiesz prasowalam ostatnio ciuszki na wiosne, a teraz pomyslalam, ze moze cos wiosennego zaloze w tu takie zdziwienie! w ogole od razu histeria ze bede musiala sobie cos kupic na wiosne bo w nic sie nie zmieszcze ![]() co do rozstepow, to sa kremy na ich niwelowanie, ale one bledna ale nigdy nei znikna, niestety kazdy lekarz to powie, no ale z tym ze w wakacje w kostiumie sie nie pokaze to sie juz pogodzilam neistety, wiec z braku laku chyba zamiast nad fiordem bedziemy si po norweskich gorach ganiac, z wozkiem i zoska na plecach coby zgubic zbedne kilogramy matall juz napisalam w klubie, caluje mocno nei wiem jak pomoc, ale musisz byc dzielna, w koncu jestes kwiatem lotosu ![]() masz nas, moze jakas psiapsiolke zwerbujesz zeby z toba rodzila? trzymam kciuki i za ciebie i za TZta ![]() w ogole to kochane jestescie. ide sie powygrzewac na sloneczku, choc juz zauwazylam, ze opalanie twarzy w ciayz nie wskazane naprawde bo mnostwo piegow i przebarwien nagle wyskakuje
|
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
matal bedzie dobrze i napewno bedziesz rodzic z TZtem. Skoro lekarze kazali mu zostac w szpitalu to tak teraz bedzie dla niego najlepiej w domu przeciez nikt mu nie pomoze, ale moze sie okazac, ze wyjdzie za dwa albo trzy dni a do terminu porodu masz jeszcze daleko wiec do tej pory NAPEWNO TZ w domu bedzie.
|
|
|
|
#4129 |
|
Rozeznanie
|
no byłam,byłam,teraz juz te 20kg mam spowrotem
![]() Daisus w takim razie bede meldowac jakby cuś
|
#4130 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja od poczatku ciazy nie narzekam, tyle ze moje libido spadlo, nieraz siega zera, ale ogolnie jakos w miare...najtrudniej zacząć bo pozniej sie zwykle rozkrecam ![]() ![]() Cytat:
![]() sitko mam ale plastikowe, mysle o tym gotowaniu na parze nie od dzis, tylko nie mam pojecia jak sie do tego zabrac Cytat:
ale posluchalam gin- fakt, ze duzo czasu juz mi nie zostalo. Powiedziala, ze jakby obrzeki sie zwiekszyly mam isc do szpitala od razu![]() ciśnieniomierza nie mam..... siusiu robie dosc czesto, ale tez duzo pije na nerki lezalam w szpitalu-kamienie mialam... ehhh trzeba tak jak mowisz byc dobrej mysli i duzo sie oszczedzac.Cytat:
Cytat:
mam nadzieje, ze tak![]() bylismy z Tż w Zgierzu, on pracowal ja siedzialam na sloneczku i czytalam : "dlaczego niemowlęta placza", pozniej zjedlismy tam kielbaski z grilla pojechalismy na rynek, kupilam winogrona, banany, rzodkiewkę, pomidorki i ogorka teraz robie frytki pewnie nie powinnam ale nie bede ich solic zjem z kachupem![]() czyzby sie cos dzialo???tyle stron naskrobałyście???? zostały mi trzy
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda słów...
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
anulka, czasem ma sie taki dzień, że nawet rozlana kropla wody, powoduje wybuch negatywnych emocji.
Popłakałas i na pewno troszkę Ci lżej Masz nas, wszystkie jedziemy na tym samym wózku i wszystkie potem będziemy grupą wsparcia dla siebie!! Kazda z nas dorzuci jakiś sekretny sposobik na zgubienie schabików i bedziemy lasie jak mazianka ![]() Tu też Wszystkie sobie pomagamy i jak widać, zadnych powaznych problemów (odpukuje w niemalowane) nie ma! Tak samo bedzie potem Razem stawimy czoła naszym troskom.A ze słonkiem uwazaj, bo tych przebarwien hormonalnych naprawdę poźniej ciężko sie pozbyc (niczym rozstepow).... Tak wiec jednak namawiam Cię na filterek... zreszta pewnie nasze forumowe ekspertki Poziomka i Mimbi potwierdzą moje słowa mazianko, za słowo trzymam
|
#4133 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,dawajcie propozycje tematów, to Moria założy wątek zanim się pójdzie rozpakowywać z Iguśką.
anula_82 jak patrzę na Twoje zdj to Ty dla mnie jesteś laska jak nie wiem. A nogi to Ci mogły spuchnąć też, woda itp. Poczekaj do porodu, przejdź połóg i inne takie i później się będzie takimi pierdołami martwić A rozstępy zbledną.matall Może jeszcze wypuszczą TŻ? Nie doczytałam klubu jeszcze, więc nie wiem dokładnie o co chodzi,ale już idę czytać.
|
|
|
|
#4134 |
|
Zadomowienie
|
atiz super wózek
anulinka2009 lody z karmelową są the best , niedawno zresztą wciągnęłam z algidy, ale bez tej pysznej polewyJanuszAgnieszka za dobre wieści jestem padnięta, to ciepło mnie na dworze dobiło na maxa, Mały fika, że az mi brzuch skacze więc idę leżeć i będę się gapić w telewizor aż nie usne
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz ponad 4 tysie !!!! Dziewczyny, miałysmy zostac mamusiami w tej części !!
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Mamusie
![]() Siasiek! ![]() Cytat:
![]() Aguś, Kwiatecek, Mazianka, Eweska, Kasia łódzka... no któraś musi się posypać w tym tygodniu. W końcu to Wielki Tydzień ![]() Anulinko, z moim sprzątaniem, to nie pali się jakoś, bo łazienka na bieżąco jest sprzątana, jednak czekam mnie tam duże okno i prysznic, a to już spore wyzwanie ![]() Anula, odkąd jestem więcej w domu, to te machy na ryjku nie tylko w soboty. Szczególnie nawilżające, bo moja skóra spragniona, jak kania dżdżu Co do brzucha w nocy, to mam twardy, ale po zrelaksowaniu macicy wraca do normy ![]() Ewesko, Ty to jesteś porządnicka, no! Znowu sprzątanie! Ale wiesz co? Chyba Cię rozumiem, też mamy małe mieszkanie i jednak każdy drobiazg nieogarnięty rzuca się w oczy. Oj, dogadałybyśmy się w haremie PS czy Ty wiesz, że Elf z UK nie wysyła już do PL? Aha i czy znasz może rozświetlacz Sleek Sun Goddess? Jeśli nie, to koniecznie muszę Was przedstawić Pauliziu, nie słyszałam tego hitu! Czy jest już na brytyjskich listach przebojów? ![]() Moniqac, myślę, że nie masz się co denerwować, poczekaj na spokojnie do 29.04, Święta spędzisz jeszcze w domu, a potem jaaazda na porodówę! ![]() Saniu, jak pragnę zdrowia! Poszczułaś mnie awaterem ![]() Grazin, coś potwornego! To jeste jeden wielki rozstęp! Ciekawe, dlaczego takie porobiły się tym ludziom Jedno jest pozytywne! JEŚĆ MI SIĘ ODECHCIAŁO ![]() Kwiatecku, powodzenia! Mam nadzieję, że będzie po Twojej myśli ![]() Zytus, nieudane ciasto, to nie przez Ciebie, tylko przez to ciśnienie, chyba coś spada ![]() Grazin, na Twoim miejscu załapałabym transport i przyjechała do cioci mary poziomkowej ![]() Mazianka, tak wyglądałaś rok po ciąży?! Anula, przestań się mazgaić, naprawdę wyglądasz pięknie! I wiesz co? Wcale nie musiałaś przytyć, tylko miednica się poszerzyła, Ciamajdo jedna! Żeby Zofia miała wygodne przejście na świat zewnętrzny z podwodnego królestwa! Czy ja mam Ci przypominać, że jesteś w 9 miesiącu ciąży? Ddaaiissyy, nie wiem, jak Mimbowiecka, ale ja potwierdzam, co by nie była niczyja krzywda ![]() Idę zobaczyć, co u tej naszej Matall...
Edytowane przez mary poziomkowa Czas edycji: 2011-04-16 o 19:48 Powód: budyn |
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki jestescie neizastapione! od razu mi lepiej!
daisyyy kochana dziekuje za komentarze: spice ![]() wsmarowalam kremik i ide na tarasik czytac ksiazke w oczekwianiu na dziecko! a co, a nei bede sie spodniami ani kilogramami przejmowac ot co **bede pozniej i uwwwwieeeelbiam was ![]() mary masz racje ciamajda ze mnie ide na slonko i potem kolejna maseczka![]() CIAMAJDA ze mnie powiedzialam TZ usmial sie i kazal cie pozdrowic, ze wreszcie ktos mi do rozumu przemowil
Edytowane przez anula_81 Czas edycji: 2011-04-16 o 19:01 |
|
|
|
#4138 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pisalam ci smski, nie wiem czy doszly Cytat:
![]() mnie dzisiaj tez pobolewa jak na @ ale nic sie nie dzieje ehhhhhhhhhhh ide polezeć ![]() kwiatecku
|
|
|
#4139 |
|
Zadomowienie
|
Heloł Dziewczynki
![]() ![]() Nie było mnie cały wczorajszy dzień i dziejsze popołudnie.. jejciu.. toż to grzech tyle bez was!! Lecę nadrabiać tylko najpierw chciałam się przywitać Pewnie i tak wszystkiego nie doczytam za jednym razem, bo na zmiane mama, tata, siostra mnie oblegują.. bo od wczoraj w domku rodzinnym jestem, a jeszcze a za godzinę mają wpaść przjaciółki.. ale tak czy siak, bardzo ciekawa jestem i chce poczytać co u moich wizażowych przyjaciółek
|
|
|
|
#4140 |
|
Moderatoreska
|
Mary nie znam tego rozświetlacza, ale wiem że ta firma ma dobre kosmetyki zwłaszcza cienie, no i widzę że maja tez na tej stronie i to w miarę dobrej cenie. Co do E.L.F. to nie wysyłaja do PL my zamawialysmy ze strony UK i przychodziły do PL, wiadomo funt droższy wiec cena też się różniła w porównaniu do E.L.F z Usa. No ale cóż poradzić.
Pogadałam chwilke z mężulem jutro będziemy gadać dłużej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

To coś razem sklecimy 

Przeciez obie wiemy, że gdybys miala autko to byś pojechała 

Wcześniej ja nim jeździłam, a TŻ tamtym, co go sprzedaliśmy, a teraz ja dostanę nowy 

( ja poznanianka a i wy po przyspieszonym kursie już wiecie co i jak z gwara) do gotowania na parze? takie sitko lub nakładkę? tudzież wspaniały parowar?a jak masz piekarnik to proponuję robić w rękawie