Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-16, 16:46   #931
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

no sie w maire wyjasnilo z tym jedzonkiem na swieta. tesciowa dzis zadzwonila i powiedziala, ze mam zrobic cos takiego coi ja bede mogla zjesc. wiec upieke schabu - polowe nafaszeruje sliwka, a polowe morelami

do tego chyba zrobie maly polmisek szynki ze szparagami

bzyczka ja pasztteu robic nie umiem, troche to pracochlonne [a to nie dla mnie ] a do tego wszytskiego nie mam maszynki do miesa

ale dzis super pogoda, bylam w takiej bluzce z rekawem 3/4 bez kurtki 17stopni bylo
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:56   #932
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a to racja
niech sobie jeszcze siedzi u mamusi 7 tyg

no wlasnie te wakacje

To super napewno uciecha dla rodzicow miec takie radosne dziecko

jak kiedy wpadniecie do NY to was zabiore do najlepszej chinskiej restauracji na swiecie

hahahahaha padlam !!!!
dobra, 3mam za slowo
ale to moze za paaare dobrych lat
bo taka wycieczka kosztuje okolo 17 ysiecy od osoby
2 tygodniowa ze zwiedzaniem
Stary 2011-04-16, 17:03   #933
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dobra, 3mam za slowo
Aguś masz na myśli podróż do USA? Myślę,że można to troszkę taniej załatwić

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:07   #934
kliwia
Zakorzenienie

a wiecie co, dzis w polsce byla ta akcja motoserce - u nas tez byla zorganizowana, i wyobrazcie sobie ze autobus do pobierania krwi nie przyjechal z poznania porazka!! akcja zbierania krwi bez autobusu a szpital w razie gdyby byl ktos chetny za miastem
Stary 2011-04-16, 17:17   #935
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc
chcialam sie na razie tylko przywitac
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:20   #936
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a wiecie co, dzis w polsce byla ta akcja motoserce - u nas tez byla zorganizowana, i wyobrazcie sobie ze autobus do pobierania krwi nie przyjechal z poznania porazka!! akcja zbierania krwi bez autobusu a szpital w razie gdyby byl ktos chetny za miastem
hahahah co zgubili się po drodze?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 18:00   #937
Lustereczko
Rozeznanie

kliwia wspominałaś coś ostatnio, że będziesz kupować nianię elektroniczną, znalazłaś coś ciekawego??? Bo nam też by się przydała, a w ogóle w tym temacie nie jestem zorientowana.
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-16, 18:04   #938
kliwia
Zakorzenienie

lustreczko kupilam w komisie na miejscu za 70zl, jeszcze na gwarancji babyono. ma daleki zasieg w otwartej przestrzeni, aventu tez sa fajne tylko kosztuja.
nie wiem czy ta moja sie wylacza jak dzecko spi, czy caly czas szumi musialabym sprawdzic bo wiem zeaventu jak dziecko spi to sie wylacza i zalacza gdzy zaplacze
Stary 2011-04-16, 18:32   #939
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Mona - Wszystkiego naj najlepszego!!! samych szczesliwych dni pelnych slonca i usmiechu! super pracy i jeszcze lepszej wypłaty Stol lat kochana

P.S. Jak tam impreza sie udala ? ilez to gosci w koncu bylo?

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-04-16 o 18:33
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:17   #940
martucha84
Zakorzenienie

Rosiiii trzymam kciuki za impreze!!

my byliśmy dziś cały dzień w biegu byliśmy u przyjaciół potem u moich rodziców i na zakupach - kupiliśmy Wojtasowi i Patowi buty, no i młody dostał jeszcze za✂✂✂iaszczą kurtkę i kapelutek z 5 10 15

a jutro wesoły dzień najpierw basen a potem jedziemy na popołudniowy gril u przyjaciela rozpoczęcie sezonu
Stary 2011-04-16, 19:21   #941
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Martucha to weekend ciekawy
my jutro mamy pierwszych gości w naszym mieszkanku
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:22   #942
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:36   #943
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
paluszki są giganciarskie ale fakt robi się je długooooo - bynajmniej warto!!!! a o foremce nie pomyślałam będą krakersiki
a czemu nie będzie tak wesoło??

neska a ciekawie a to oglądanie mieszkania mrrr super
Stary 2011-04-16, 19:41   #944
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Mona - Wszystkiego naj najlepszego!!! samych szczesliwych dni pelnych slonca i usmiechu! super pracy i jeszcze lepszej wypłaty Stol lat kochana

Dołączam się!
100 lat!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a jutro wesoły dzień najpierw basen a potem jedziemy na popołudniowy gril u przyjaciela rozpoczęcie sezonu
intensywny weekend

My jutro jedziemy na obiadową 18-stkę tzn. bez tżta bo on do szkoły, ehhh
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:28   #945
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
My wczoraj mieliśmy spontaniczny wieczór. Wyszliśmy z mężem do rodzinki zobaczyć ich domek tak gdzies prze 18 a wracając zaprosili nas znajomi do siebie i wróciliśmy nad ranem. Teraz mąż pojechał do pracy a ja mam masę roboty do szkoły.

Dziewczyny macie jakiś ciekawy scenariusz na dzień matki (dobrze, jakby był połączony z dniem ojca) bo będę miała hospitacje dyrekcji na przedstawieniu i musi być coś wyjątkowego.
o to fajnie
takie spontany sa najlepsze

Cytat:
dobra, 3mam za slowo
17tys zl? wooow sporo
u nas takie 2tyg wycieczki nie za az tak drogie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Aguś masz na myśli podróż do USA? Myślę,że można to troszkę taniej załatwić
mozna mozna

Mona - wszystkiego najlepszego

My dzisiaj kupilismy odkurzacz
Domek posprzatany , wieczorem wpadaja do nas znajomi na mala imprezke Milego weekendu wszystkim!

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 21:29   #946
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Neska zdrówka życzę

Zabcia pochwal się odkurzaczem

Taka była śliczna pogoda, że poszliśmy do babci na piechotkę. Potem mąż mnie na kolację do restauracji wietnamskiej zaprosił i wróciliśmy. Ja odpoczywam a mąż poszedł do kolegi na ten mecz

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 21:58   #947
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zabcia pochwal się odkurzaczem

Taka była śliczna pogoda, że poszliśmy do babci na piechotkę. Potem mąż mnie na kolację do restauracji wietnamskiej zaprosił i wróciliśmy. Ja odpoczywam a mąż poszedł do kolegi na ten mecz
a taki

o to fajnie spedzony dzionek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suck-it-up-kenmore.jpg (13,2 KB, 13 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-04-16, 22:01   #948
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia z wyglądu fajny, kolor by mi pasował do mieszkania oj tak, dzionek spędzony bardzo dobrze. Ale jestem tak zmęczona, że chyba nie będę czekała na męża. Mecz się dopiero zaczął, więc będzie za 2 godzinki...

Stary 2011-04-16, 22:30   #949
india83
Zakorzenienie

wpadam na chwile, zaraz ide spac bo jestem padnieta
pożegnalam tesciowa, dzis nad ranem wylatywała
i bylam w Poznaniu na zajeciach, wiec jestem wymordowana
ale jtro w koncu zasłuzony odpoczynek
Stary 2011-04-17, 09:40   #950
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zabcia z wyglądu fajny, kolor by mi pasował do mieszkania oj tak, dzionek spędzony bardzo dobrze. Ale jestem tak zmęczona, że chyba nie będę czekała na męża. Mecz się dopiero zaczął, więc będzie za 2 godzinki...
no dzisiaj wyprobowany spisal sie bardzo dobrze
takze mysle ze to udany zakup

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
hey
co tam u Ciebie

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-04-17, 09:49   #951
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hej
Wczoraj byli u nas przyszli świadkowie, żeby się zapoznać i pogadać. Wieczór spędziliśmy bardzo miło przy piwku

W czwartek idę w końcu na zabieg wymrażania nadżerki, bo muszę się zająć wreszcie tym tematem. Boję się strasznie - nie tyle samego zabiegu, co tego jak to się będzie goić i wogóle jestem trochę przerażona. No i jeszcze celibat co najmniej przez miesiąc W każdym razie ważne żeby wreszcie to wyleczyć !

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 10:54   #952
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Martucha to weekend ciekawy
my jutro mamy pierwszych gości w naszym mieszkanku
super!! a wrzucałas jakies fotki, bo niestety przez moja nieobecność dużo przeoczyłam ;(

Cytat:
Treść usunięta
a cóż to za paluszki?

Cytat:
hey
co tam u Ciebie
u mnie oki, dzieki. coraz wiecej czasu spedzamy w nowym domku, ale ie mieszkamy tam na stałe, bo trudno ki zyc bez internetu, a po drugie nie lubie tam spac sama. a moj tz czesto pracuje w nocy, a ja mam wtedy schizy,koszmary i spac nie moge

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej
Wczoraj byli u nas przyszli świadkowie, żeby się zapoznać i pogadać. Wieczór spędziliśmy bardzo miło przy piwku

W czwartek idę w końcu na zabieg wymrażania nadżerki, bo muszę się zająć wreszcie tym tematem. Boję się strasznie - nie tyle samego zabiegu, co tego jak to się będzie goić i wogóle jestem trochę przerażona. No i jeszcze celibat co najmniej przez miesiąc W każdym razie ważne żeby wreszcie to wyleczyć !
nie martw sie bedzie dobrze. a w celibacie jakos bedziecie musili wytrwac, bedzie rzeba wymyslic cos zastapczego

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

wziełam sie za nadrabianie

Cytat:
ech mówię Ci jak nie urok to.... Nie mamy aktu własności mieszkania,więc należy ono wciąż do dewelopera.Dziś dostałam cynk od chłopaka siostry(studiuje prawo i ma praktyki właśnie ),że ten deweloper jest mega zadłużony i już wpłynęły wnioski do sądu przeciwko niemu.Wiecie czym to grozi....jeśli oni upadną mozemy zostać na lodzie bez mieszkania za to z kredytem na 30 lat
atomufka wspoczuje sytuacji, kurcze tez bym sie stresowała bez aktu włąsności. niestety nie wiem na ile to bedzie pocieszajace z developerami często tak bywa, że aktu nie mozna się doczekać, jednak w wiekszosci przypadków sprawa konczy sie dobrze dla nabywcow mieszkan, no i mam nadzieje, ze tu tez tak bedzie.ostatnio byla taka afera z domami koło Torunia, kupujacy tez sie sporo nawalczyli , ale w koncu sie udało.ale mozna osiwiec prze ten czas. trzymam kuciuki aby było dobrze

Cytat:
czuje sie w miare
ale okroooopnie mi ciezko
pokaze wam zreszta jak mi brzuch zwisa
podgladami czytam was codziennie
ale co sie tu bede wtryniac z moimi ciazowymi sprawami
wow naprawde mocno zwisa

Cytat:
No ja też ma nadzieję,że nie ogłoszą upadłości kurde normalnie to jakieś since fiction dla mnie Do tego ciągle mamy jakieś przeboje tu w mieszkaniu,korki nam wywala ,aktualnie siedzimy bez prądu tzn w połowie mieszkania jest :cool:

W ogóle dopadł mnie chyba syndorm "powrotowca" coraz ciężej mi się odnaleźć w Polsce
wiem to jest nagorsze, gdy zaczyna cos nawalac. czlowiek sobie mysli, ze bedzie mial nowe mieszkanie to bedzie wszystko super, a tu d...pa. u mnie tez wychodza różne rzeczy i szlag mnie wtedy trafia- ostatnio zauwazyłam, że jak bojler jest podłaczony do pradu to leci mi woda z zaworu, az musze miske podstawiac, po prysznicy wylewa sie woda spod kabiny.....wrrr, a tych wszystkich fachowców to bym udusila teraz

Cytat:
neska dzięki
Dziewczyn wreszcie znalazłam idealną pracę dla siebie;

"nowo otwierajace (poczatek czerwca w poznaniu) sie beauty body sushi (ekskluzywna restauracja ) poszukuje ladnych z nienagana sylwetka (wzrost sie nie liczy) z dobra aparycja kobiet na ktorych jest podaane sushi !!! placa za godzine od 500 do 1200 zl za godzine-przewaznie jeden posialek podany trwa okolo godziny !!! prosze o przeslanie paru slow o sobie ,nr kontaktowego oraz 2 foto _ twarz oraz cialo !! w ciagu tygodnia odbedzie sie spotkanie z kandydatkami ! BEAUTY BODY SUSHI POZNAN"

!!
no u nas wlansie mozna tak sobie zamowic sushi, zjadanie z modelki to chyba koszt 1tys zł, o ile dobrze pamietam
Stary 2011-04-17, 12:32   #953
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Wpadłam aby zobaczyć co tam u was.

masakra. Ja się od rana wzięłam za pisanie świadectw i mi nadgarstek się znowu zbuntował. Spuchł cały + cała dłoń boli jak nie wiem. Wiec z mojej pracy na dziś pewnie nie wiele juz bedzie. Dlatego wpadlam do was (pisze jedną reką)... I pomysleć , że tak juz do końca życia bedzie

Stary 2011-04-17, 12:47   #954
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc

MAdzia współczuję bólu!!
India-zdjęcia są gdzieś na samym końcu poprzedniego wątku
Stary 2011-04-17, 12:48   #955
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny
dostałam tę pracę w Katowicach
wow super!!! gratulacje!!!!
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć!

Gucia z mężem pokłóciłam się o moje urodziny. Znów to samo co w zeszłym roku- tż ma małą rodzine więc zaprasza na imprezy swoje ciocie i kuzynów, ja ma dużą wiec chcę zaprosić tylko moich najbliższych czyli rodzeństwo, dziadków no i my wraz z domownikami, czyli ok 20 osób. No i mój mąż twierdzi że skoro jego dziadkowie ciocie i kuzynostwo zawsze jeżdża do tego domu na imprezy więc nie wypada ich nie zaprosić na moje urodziny. I co z tego że moi dziadkowie i moje ciocie do tża na urodziny nie jeżdżą, ja mam jego rodzinke zaprosić.
Fakt jak oni maja imprezy to nas zawsze zapraszają, ja nie jestem w stanie zrobić imprezy dla takiej armii ludzi, po pierwsze nie mamy tyle miejsca, po drugie trochę to kosztuje. Ja nawet swojej cioci chrzestnej nie zapraszam wiec z jakiej paki mam zapraszać ciocię tża. No wiec moje argumenty do tża nie docierają, wyszło na to że jestem leniwa, nic nie robię (bo nie pracuję), nawet urodzin nie chę zorganizować.
Ale się wygadałam
wspołczuje i szczerze ja sobie nie wyobrazam takich urodzin, na szczescie nie mamy takich zwyczajów.wy macie tak co roku?? mam nadzieje, ze jakos się dogadacie. u mnie na parapetówce bedzie max 20 osób a dla mnie to i tak bardzo duzo

Cytat:
Fajne te chusty ,ale chyba osobiście bałabym się wsadzić w to dziecko

mona a Ty zawsze wyprawiasz takie huczne urodziny? Czy szykuje się jakaś okrągła rocznica?20 osób to ja na weselu miałam
ja tez

Cytat:
Ale się wkurzyłam,pamiętacie jak pisałam o tej pracy w szkole językowej ,że niby tacy zadowoleni ze mnie byli ,ale niestety szukają tylko 2 osób blabla bla.Właśnie w internecie ukazało się kolejne ogłoszenie z tej firmy na to samo stanowisko ja tego nie kumam ,po co oni tak ściemniają....Milion etapów ,potem każą mi czekać w nieskończoność i kłamią że byłam świetna po co?
nie wiem z czego to wynika , ale ja juz tez kilka razy sie spotkałam z taka sytuacja. choc kiedys wytłumaczono mi, że ukazywanie sie ogłoszen w gazecie jest oplacone z gory i mimo znalezienia kandydata ogloszenie moze ukazywac sie nadal. dla mnie to bzdura

Cytat:
[Wczoraj powiedzialam mezowi ze za meisiac koncze karmic piersia, troche sie zasmucil ze to juz tak szybkoooo, i ze jego kolezanka z biura karmila 2 lata! - to mu pogratulowalam i powiedzialam ze swoim cyckiem moze karmic 2 lata, jak zaczniemy teraz przystawiac zuzke to sie mu na pewno laktacja zwiekszy.
Ale chyba argumentem bardzo przekonujacym bylo przede wszytskim - uwiazanie mnie do dziecka i to ze teraz nie moge za wiele jesc, bo mala ma alergie. a rozniastych warzyw to juz nie pamietam kiedy jadlam. Moj organizm tez potrzebuje dobrych produktow przeciez.
kliwia po Twoich argumentach maz na pewno zrozumial, ze to dobra decyzja. przeciez kocha zarówno ciebie jak i Zu i na pewno chce aby kazdej z was byó jak najlepiej

Cytat:
znalazłam piękną lampe taką chce
http://www.lampada.pl/lampy-wiszace/5356-samba-3.html

wiecie co zrobiłam, poszliśmy na zakupy wszyscy razem w realu kupiliśmy wszytko, wu z młodym poszli do obi, a ja zaniosłam rzeczy do auta i poszłam za nimi - wchodze do obi kręcę się wkółko bo ich nie widzę, podchodzi do mnie kolo ze sklepu i mówi "szuka pani czegoś"? a ja na to "tak szukam męża" i takiiiiiii uśmiech - koleś się zmieszał hahaha to mu dodałam że nie spokojnie już mam swojego tylko gdzieś mi zniknął
mąż się ze mnie śmiał że wystraszyłam chłopa
o w sam raz to waszego salonu

Marta Ty podrywaczko hihi

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Kobietki, spieszę Was poinformowac, że mój mały chłopczyk, który jeszcze tak niedawno siedział w moim brzuchu, wczoraj zrobił sam pierwsze 4 kroczki Niestety, nie byłam tego świadkiem- ja w pracy, a mały był u moich rodziców. Podobno wyglądało to tak jakby się zapomniał i zszokowany był bardzo, jak mu moi rodzice i siostry bili brawo I JA TEGO NIE WIDZIAŁAM!
suoper!!! brawa dla miloszka

Cytat:
Jak ktoras bedzie miala ochote-zapraszam do filmoteki Tomusia
https://picasaweb.google.com/Katunia...eat=directlink
dzis szczegolnie polecany filmik - najstraszniejsza mina swiata
tak generalnie Tomus reaguje jak wyje syrena strażacka - w filmiku w roli syreny-mama ! i jak to tata strazak a syn boi sie syreny
!
jaka mina, no nie moge.
brzydale tak stresowac dziecko
Cytat:
cześć

Wpadłam aby zobaczyć co tam u was.

masakra. Ja się od rana wzięłam za pisanie świadectw i mi nadgarstek się znowu zbuntował. Spuchł cały + cała dłoń boli jak nie wiem. Wiec z mojej pracy na dziś pewnie nie wiele juz bedzie. Dlatego wpadlam do was (pisze jedną reką)... I pomysleć , że tak juz do końca życia bedzie
oj czyli reka znowu sie odezwała, wspolczuje
Stary 2011-04-17, 12:58   #956
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Neska, India ręka odzywa się często. Wystarczy, ze posprzątam mieszkanie ech... Lekarz mi powiedział, ze już tak do konca zycia bedzie... porazka. Znwou od tygodnia nie potrafię scisnac reki w pięsc

Stary 2011-04-17, 13:04   #957
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

MAdzia a nie da się z tym niczego zrobić? Jakiś zabieg czy coś? rehabilitacja?
Stary 2011-04-17, 15:08   #958
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Aguś 3mam kciuki

my rano jedziemy na zawody wkkw (wszechstronny konkurs konia wierzchowego) - międzynarodówki

a w niedzielę na Partynice (Wrocław) na rozpoczęcie sezonu wyścigowego
mam już konie wytypowane i będę grała na zakładach więc 3majcie kciuki
No to powodzenia! daj znać jak Ci poszło!

Cytat:
no sie w maire wyjasnilo z tym jedzonkiem na swieta. tesciowa dzis zadzwonila i powiedziala, ze mam zrobic cos takiego coi ja bede mogla zjesc. wiec upieke schabu - polowe nafaszeruje sliwka, a polowe morelami
mniam! Uwielbiam schaba z morelami! Ze śliwką już mi tak bardzo nie smakuję, ale z morelami i z chrzanem (takim domowym z jajkiem) ojj, aż się cieszę, że święta za tydzień!

Cytat:
no to pięknie, nie ma co!

Cytat:

Dołączam się do życzeń

Mona, spełniania marzeń, samych słonecznych dni, dużo szczęście, zdrowia i radości

Jak tam impreza?

Cytat:
Rosiiii trzymam kciuki za impreze!!

my byliśmy dziś cały dzień w biegu byliśmy u przyjaciół potem u moich rodziców i na zakupach - kupiliśmy Wojtasowi i Patowi buty, no i młody dostał jeszcze za✂✂✂iaszczą kurtkę i kapelutek z 5 10 15

Ale macie fajny czas! Super!

A jak tam plastry na basenie? Faktycznie są wodoodporne?

Cytat:
Treść usunięta
A co się stało, że nie będzie tak wesoło?

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
cześć kochana! Jak dobrze, że jesteś!

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej

Będzie dobrze, trzymam kciuki!

Madzia, to nie jest normalne, żeby młodej dziewczynie, aż tak puchła ręka i bolała. Może spróbuj się skonsultować jeszcze z jakimś lekarzem.
Mam nadzieje, że szybko ból i opuchlizna zejdą.

Katunia, dzisiaj na spokojnie oglądnęłam sobie filmiki z Tomusiem. Jaki on ma genialny uśmiech! No rozbraja! A syrena... no cóż... bidoczek Fajnie, że uwieczniłaś tę minkę!

A my wczoraj byliśmy na wycieczce w Wiśniczu. Było świetnie. Pogoda dopisała, porobiliśmy sobie zdjęcia, później przyjechaliśmy do domu, ugotowaliśmy sobie obiad (opiekany camembert z frytkami, z sałatką z rukoli i żurawiną - mniam!), a później winko, spacer, winko

Super było. Dzisiaj TŻet w pracy, a ja musiałam posprzątać, bo wczoraj nie zdążyłam, teraz jakiś obiad muszę sobie zrobić i słodkie lenistwo do 20:00 Później pewnie skoczymy na chwilkę do znajomych.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-04-17 o 15:14
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:30   #959
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dołączam się!
100 lat!
Cytat:
Mona - wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Dołączam się do życzeń

Mona, spełniania marzeń, samych słonecznych dni, dużo szczęście, zdrowia i radości

Jak tam impreza?
Dziękuję kobietki za życzenia
Impreza udana było 21 osób. Od rana do 17.30 nie mieliśmy prądu a na 19.00 mieli przyjść goście. Dobrze że wogóle włączyli ten prąd więc zdążyłam ugotować kolację, zanim się goście zeszli to miałam akurat wszystko gotowe.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 19:03   #960
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Dziękuję kobietki za życzenia
Impreza udana było 21 osób. Od rana do 17.30 nie mieliśmy prądu a na 19.00 mieli przyjść goście. Dobrze że wogóle włączyli ten prąd więc zdążyłam ugotować kolację, zanim się goście zeszli to miałam akurat wszystko gotowe.
jesteś wielka! Ja już dawno byłabym u chińczyka, albo w innej knajpie z żarełkiem na wynos! Cieszę się, że impreza się udała! Jeszcze raz sto lat!

A jak z TŻ?

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości