|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
ja jestem tak obcykana, że mam nawet Tauera i Durbano w znajomych na fejsie
To so z tym fińskim? Myślita, że mogiem wpisać w rubryce znajomośc jazyków, choć papióra nie mom żadnego?
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam ![]() Skarbek
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2011-04-18 o 13:04 |
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żaden z powyższych to Mielcarek poza 10 MM Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 13:02 |
|
|
|
|
#4024 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wtedy to ja ciapałam się namiętnie farbami drogeryjnymi , po kilka razy bo efekty po takich farbach są kiepawe....
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no garnierek moze to był - moze nim - co Ci szodzi? jak efekt był zacny - chyab ze niszczyłłło |
|
|
|
|
#4026 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurtwa noga.... z jasnymi włosami to zawsze kłopot ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Ciekawe co za odcień Sałać nabyła......
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
ta'jest dlatemu ja oddaję sie fryzjerom ( ) to droższa zabawa ale w sumie chodzę rzadko a jak już wyczaję co i jak robią to potem moze przerzucę sie na domowy sposób - na razie mam nauczkę na dłuuuuuugo i zdjecia ku pamięci jak mnie korci ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- na pewno farbę z minerałków ![]() na studiach miałam tym robione http://www.mojekosmetyki.pl/image_fu...th=175&lang=pl ino zdjecia mam papiórowe i widoczność kiepawa by była było jasno i nie żółto - tylko ze zlewało mi się z kolorem twarzy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 13:20 |
|
|
|
#4028 | ||
|
Zakorzenienie
|
O nie, od maja za późno- zacznę od jutra- rili
Skarbiątko, straszne mieć ściśnięty żołądek- ja po pary mcach wymiękłam zdrowotnie ale nie dbalam o siebie i jeszcze związek doprowadzał mnie do rozpaczy (z mężczyzną) więc przytulam i oby wszystko co złe szybko się skończyło Cytat:
kpij sobie, kpij! do maja będę ważyć 54kg, choćbym miała rano wstawać i wcześnie chodzić spać (bieganie...nie przejdzie....) ![]() Oj, wiem, wiem... ![]() Cytat:
Ja też- myslę o namalowaniu szalonego obrazka i kupnie Escady Taj Sunset- czy to jest wystarczająco szalone??? Nie??? no to jeszcze kudly na czarno ![]() fakt
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kudły na różowo
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4030 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS Wcześniej napisałam winne kolory, spragnionemu wino na myśli? ![]() Cytat:
)Cytat:
I będzie tak dopóki ludzie nie przestaną zgadzać się pracować za głodowe pensje. Z drugiej strony jak ktoś ma rodzinę, to potrzebuje pracy nawet za głodową pensję I mamy błędne koło ![]() A to nie wiem ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-18 o 13:43 |
||||
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
A propos SoColor, to chciałam se kupić 9CC ale podobno farba szybko schodzi, wiec nie wiem czy jest sens przerzucania się z henny
|
|
|
|
#4032 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() heloł! ale się ukulturalniłam w łikend - byłam na koncercie z Melk, na wystawie (wzornictwa polskiego z meblami nanuszkowymi i ceramika jaka była cudna i rozkminiłam zmywarę, jestem z siebie dumna ![]() ale nie posprzątałam za bałdzo niestety, dlaczego nikt mnie nie chce redzizmem zarazić? ![]() i migdał mnie boli chyba przez to że w sobotę przemarzłam wracając, pogoda w dzień była letnia a w nocy mróz
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4035 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już proszę się nie bulwersować , pewnie, że będziesz ważyć A do maja 2012 to nawet i 52 Cytat:
, tylko zaraz sobie sprawdzę co to za meble widziałaś To ja tyż jestem z Cię dumna ![]() A ja w weekend powiesiłam wszędzie firanki (dla mnie to gorsze niż prasowanie, ścieranie kurzy i nie wiem co jeszcze )Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-18 o 14:01 |
|||
|
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. darowałam se znajomość 8 chwytów gitarowych, czy znaków jednej spółgłoski hieroglifów egipskich z okresu Nowego Państwa (reszty znaków już nie pamiętamW sumie to tę fińszczyznę teraz znam o wiele lepiej, niż niemiecki, z którego ze szkoły pamiętam parę słów, w tym najważniejsze "iś ferszteje nyśt" i "iś bin nyśt forberajtet" ![]() Spadam grzać dupsko na słońcu
|
|
#4037 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
relaksacja, relaksacją - pomoże na chwilę jak jest jakiś problem, póki się go nie rozwiąże spokoju nie będzie padam na ryjek ![]() a muszę jeszcze trochę ogarnąć chatę (przynajmniej naczynia) upichcić obiad (Placek Lotaryński nieco zmodyfikowany, bo od dziś znowu 5 dni samych proteinek) i deser (galaretkowiec, bo chuop lubi... ja też)i na koniec znaleźć czas, żeby poczytać trochę sądówki i psychiatrii :/ przynajmniej zakupy odfajkowałam
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
A i Rejcz jak patrzę na Twój avek to mi się przypomina nasza zeszłoroczna podróż nad morze. Była ciemna noc, a my jechaliśmy właśnie taką podobną drogą, po obu stronach drzewa, podobne ułożenie, jechaliśmy, jechaliśmy i jechaliśmy, a droga z drzewami się nie kończyła i zaczęłam sie czuć jak w jakimś thrillerze
- ciemna noc, drzewa i sobie tak jedziesz i to się nie kończy, a te drzewa zaraz Cię otoczą swoimi gałęziami i wciągną gdzieś... A potem jak wracaliśmy, to w dzień te drzewka tak ładnie wyglądały i jakaś krótsza ta droga była
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myśleu nad jakimiś roletami ażurowymi bo ce to na okno nałożyć - nie kce nic wiercić, wieszać nic nic nic - no i nie moge miec samych zaluzji bo mam sąsiadów wizawi cos osłaniającego mie przed ich wzrokiem za dnia być musi ( a szkoda ostatnio widziałam model Holenderski w oknach same donice z drzewkami, Bonsai tyż) jednak na 4 pietrze z widokiem na pola to tyż bym se tak ustawiła i to wschodnie okna były Spooro - mam podobne odczucia - ja jeździłam an Wschood Polski w podobnych- niemniej to jest Savannah - maj jedno z fejwryt rajcujących mnie krajobrazowo miejsc ( poza tym podjarałam sie nią na nowo we ksionszkowych opisach) ja generalnie mam słabość do filmów ukazujących ukrop Nowego Orleanu i okolicznego południa - film moze być do bani ale klimacior Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 14:14 |
|
|
|
|
#4040 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no, doczytałam po łepkach
obrazek Ju a, i Polly nie fygląda jak M. Brodka Cytat:
Cytat:
ciężkie to uczucie.. nie pytam co się dzieje tylko ściskam....Cytat:
![]() Cytat:
brawo! szczególnie jak to takie wieszanie że łapki w górze trzeba pół godziny trzymać teraz takie łoszukańcze karnisze som podobno że się nawleka i cały karnisz hyc na górę na raz, to nie sztuka Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakieś zakupy godne Wizażu??????? ![]() cbr - z nieba mi spadłaś z tym plackiem - akurat siedzo mi w lodówce brokuły i sie nudzo Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 14:19 |
|
|
|
|
#4042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Włosy na różowo? Dla mnie szaleństwo byłoby wlosy w poziome pasy- czarno- rude z miodowymi przeblyskami Rejcz!!!!!! Mam na sobie City Glam i nie powiem, żeby to było przykre- czekam na W i w ogóle chce mi się czegoś cierpko- pieprzno- porzeczkowego- znaczy zapach mam na mysli
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lewe L4 tak kombinują coponiektórzy - tzn prawdziwe ale na lewą chorobę np sraka padaka itp rewelacje Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 14:23 |
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4045 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() zaraz znajdę *edit - o, np takie http://www.pytanieomieszkanie.pl/upl...znur_biale.jpg (tylko te u kuzynki były krótsze - do parapetu i robiły jednocześnie za zasłony, jak i firanki... chociaż ja bym do tego dołożyła klasyczne, ciężkie kotary Cytat:
z pacjentem się rozmawia, szuka wspólnie rozwiązań problemu i działa tak, żeby rzeczony pacjent przypisał danemu problemowi niższą rangę ale wciskać kit, że "pan się zrelaksuje, panu przejdzie" nie wolno (mniej więcej tak samo, jak leczyć homeopatią )najwyżej jako terapię wspomagającą
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-04-18 o 14:30 |
||
|
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od czasu do czasu
|
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Wiecie, że mogę dziś- jakbym się sprężyła- skończyć obrazek z Polly?
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
ja sama robiłam pieczątki
Cytat:
2. rozumiem co masz na myśli - masz rację, ale są przypadki gdzie prawda wcale nie jest lepsza dla pacjenta i nikt nie jest w stanie sprawdzić etyki lekarza ja nie mam na myśli tego ze umarła komuś żona i dziecko i lekarz każe mu sie relaksować - ja nie trywializuję relaksacji ja mówię ze np. jak ktoś żyje w permanentnym stresie - zalezy co go spowodowało - ale jesli przyczyny są nieusuwalne to można zalecić terapie ( nie wiem jak to sie fachowo nazywa) pomagające rozładować stres jesli nie ma potrzeby leczenia farmakologicznego, terapie radzenia sobie z problemami - jak zwał tak zwał na pewno coś tam majo w asortymencie |
|
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4050 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

ja mam teraz takie jakby 8G
6% czy 9%

I będzie tak dopóki ludzie nie przestaną zgadzać się pracować za głodowe pensje. Z drugiej strony jak ktoś ma rodzinę, to potrzebuje pracy nawet za głodową pensję 

, tylko zaraz sobie sprawdzę co to za meble widziałaś

nieco zmodyfikowany, bo od dziś znowu 5 dni samych proteinek) i deser (galaretkowiec, bo chuop lubi... ja też)