Krakowianki po dziesięciokroć ;) - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-18, 18:33   #4021
Melka88
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;26440739]
Ale tu nikt niczemu nie jest winny! I nikt z nas nie ma obowiązku wobec nikogo tak na prawdę. Wszystko to nasza dobra wola. I to w tym jest najfajniejsze [/QUOTE]

Też tak uważam. Że chodzi o dobrą wolę, że ktoś może i chce. Więc zrozumialabym, gdybyś zrezygnowała. Ale trzeba ludziom na spokojnie wytłumaczyć, o co chodzi, w czym jest problem. A nie nagle wyskakiwać z oskarżeniami: "Hiper poprosiła o pomoc - WY ją olałyście." A przecież jest jedna z nas. To mnie zagrzewa, bo jak pewnie zaważylyście to ja cierpliwa i raczej unikająca konfliktów jestem

A jak trzeba pomóc to ja mogę, ale w czwartek bo w środę mam kolosa i zajęcia do 20.
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno

Edytowane przez Melka88
Czas edycji: 2011-04-18 o 18:57
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 18:47   #4022
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Z psiakiem wszystko w porządku! Jest zadowolony, silny i kochany

Ineso - karkówkę rozmrozić na makowcach się nie znam - nie przepadam. Któraś z dziewczyn robiła z jakiegoś przepisu polecanego przez Mju, chyba...
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 18:47   #4023
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
super

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 18:51   #4024
blair witch
Zakorzenienie

Z elfa się zgadza wszystko
Stary 2011-04-18, 19:03   #4025
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
nadrabiam

cieszę się że konwent się udał, a Twoje figurki są śliczne

Stary 2011-04-18, 19:05   #4026
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A jutro co robicie? SdC?
Ja jutro jednak odpoczywam. W czwartek się chyba zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Uwaga, uwaga - czy ktoś ma koło siebie (Shir Ty się nie liczysz) aptekę Higieya?
W tej chwili mają promocję tego leku za 16zł, plus do tego gratis balsam antycellulit za darmo (ważny do maja). http://www.aptekadodomu.pl/product-p...-30-tabl-.html Gdyby ktoś mi kupił nawet dwie sztuki to będę dźwięczna Piszę się też na układ - ja biorę piguły, Ty bierzesz smarowidło
Mnie się wydaje, że ja mam . Przy Dworcu - mogę zobaczyć . Nie chcę smarowidła .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 19:50   #4027
Ineso
Matka Smoka

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;26439868]
Kochana Ineso, nikt nie powiedział, że to Ty masz cokolwiek ogarniać.
Ja na dzielenie pigmentów zgody nie dałam i wyłącznie moją winą jest to, że o tym nie powiedziałam wcześniej. Stwierdziłam, że skoro zawaliłam to jakoś to ogarnę. Natomiast w trakcie ogarniania wyszło, że jest to po prostu dla mnie nie do zrobienia. Zaraz wyjśnię dlaczego.
W wirze wątku nic nie rzuciłam, a poprosiłam o pomoc kogoś, wyjaśniając, że ogarnąć tego w stanie sama nie jestem. Tym bardziej nic od nikogo nie oczekiwałam, ponieważ od jakiegoś czasu nie da się tu od większości osób nic oczekiwać.
Masz rację, organizowałam wcześniej wiele zamówień, brałam wiele razy udział w zamówieniu i nie było problemów. Już wyjaśniam czemu.
Nie opierdzielaj proszę Neciaka, ponieważ ona jedyna dokładnie zna sytuację i tylko dlatego wstawiła się za mną.
I dlatego też wyjaśniam o co chodzi.
Nie chciałam tego pisać, ponieważ myślałam, że jakoś bez tego się obędzie ale widać muszę być szczera do bólu. Kwestia pigmentów wynikła z tego powodu, że jak wiecie od jakiegoś czasu loguję się na wizaż poprzez proxy, co niestety uniemożliwia mi klikanie w linki. Każdy pojedynczy link muszę skopiować 2 razy (do notatnika i dopiero do przeglądarki), żeby móc otworzyć go. W przypadku pędzli było mi znacznie łatwiej, ponieważ po pierwsze miałam podkładkę w formie uncensored, a po drugie linki były widoczne, więc mogłam sobie tylko wpisywać w przeglądarkę końcówki i bez problemu sklecić zamówienie. Dlatego też droga Ineso wcześniej takich problemów nie było. W przypadku pigmentów są one podlinkowane w wyraz co berdzo utrudnia mi odnalezienie się w tym. Dlatego prosiłam o pomoc.
Pigmenty Blair nie są aż takim kłopotem, ponieważ jak nikt się nie znajdzie to ostatecznie ja mogę je wziąć.
Natomiast szokuje mnie w Was ostatnio Wasza roszczeniowa postawa do wszystkiego. I już nie chodzi o zamówienia, o zakupy, a o relacje. Dlatego tak rzadko ostatnio tu zaglądam (oczywiście poza totalnym brakiem czasu).[/QUOTE]
Dlatego włąśnie chciałam przeczytać Twoją wypowiedź a nie wypowiedzi Neciaka - teraz dla mnie wszystko jest ok. Poza tym nie będę się powtarzać, bo wszystko co chciałabym w tym temacie rzec, napisała już Melka:
Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Ja się na takich technicznych sprawam nie znam, nie wpadlabym na to, że masz taki problem no bo skąd ?

Btw, nie sądzę żebyśmy miały jakąś mega roszczeniową postawę. Pytania o Coastal padały rzadko i nigdy nikt źle się nie wyrażał.

Aż wpadła Neciak z oskarżeniami pod naszym adresem. Bo wszystko nasza wina. A przy całej sympatii - skoro jako jedyna wiedziała, co jest grane, to mogła się zgłosić do pomocy. Tak samo bierze udział, jak i my. Ale to nasz obowiązek i nasza wina, bo JAK ZWYKLE.
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość

Ineso - karkówkę rozmrozić
Taaa jest!

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że ja mam . Przy Dworcu - mogę zobaczyć . Nie chcę smarowidła .
To poproszę
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 20:29   #4028
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Uwaga, uwaga - czy ktoś ma koło siebie (Shir Ty się nie liczysz) aptekę Higieya?
Koło pracy mam, więc jak coś, to daj znać na telefon (ale na ten numer 602).
Cytat:
Kamień z serca!
Stary 2011-04-18, 20:40   #4029
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Koło pracy mam, więc jak coś, to daj znać na telefon (ale na ten numer 602).
To jak już najpierw odpowiedziałam SdC, to poczekam co jej się uda zdziałać Ale zawsze możesz się rozeznać przechodząc

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Rozbieramy? http://allegro.pl/pakiet-526-sztuk-a...555731099.html
Stary 2011-04-18, 20:43   #4030
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
To jak już najpierw odpowiedziałam SdC, to poczekam co jej się uda zdziałać Ale zawsze możesz się rozeznać przechodząc
Malla mówi o tej samej aptece, o której ja mówię . Ale sprawdzę oczywiście. Chyba że lepiej Ci od niej odebrać .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:05   #4031
Malla
Nie depcze krokusów

Taki błąd na takiej stronie
http://www.sklep.rosenthal.pl/category/perfumy-do-lamp
Stary 2011-04-18, 21:13   #4032
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
granatowo, ja studiuję to, co skończyła hard;
Shri chadza z ecrulo na zajecia z języka; kasiencja, cholerka i rejected_darling studiuja to samo to chyba wszystko
O, i wreszcie wszystko rozumiem

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
ja też już nie rozumiem o co chodzi i w czym właściwie jest problem chciałabym, żeby ktoś (Hiper) jasno napisał, czy zamówienie będzie czy nie, a jeśli tak, to czego nam brakuje do szcześcia

a co do tego o co pytałaś - muszę czekać do jakiegoś sierpnia-września, no najwcześniej lipca, żeby się dowiedzieć czy moje życie będzie takie jak do tej pory czy mi się ciut posypie....
Trzymaj się! jakbyś chciała kiedyś pogadać to służę tylko nie idźmy na zakupy

Co do zamówienia to mam dokładnie te same odczucia, szkoda, że po prostu wcześniej nie było powiedziane co właściwie jest grane.

Cytat:
To świetnie!

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Z elfa się zgadza wszystko
Niesamowite

Cytat:

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:45   #4033
jojla
Zakorzenienie

Cytat:

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:00   #4034
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Malla mówi o tej samej aptece, o której ja mówię . Ale sprawdzę oczywiście. Chyba że lepiej Ci od niej odebrać .

Faktycznie, lepiej mi i odebrać i zapłacić Malli

Malla, w takim razie zaglądnij tam proszę.
Stary 2011-04-18, 22:00   #4035
kasiencja
Pani Buka

M-ka, Ola, dzięki, zobaczymy niestety nie jest to coś, co ode mnie zależy

Hiper, fajnie że się odezwałaś. To nie jest tak, że kłócimy się ciągle, chyba źle trafiasz
Co rozumiesz przez pomoc w ogarnianiu pigmentów? Chodziło by o coś, co można zrobić ze swojego komputera? Poklikać, policzyć? Ja będę mieć w święta sporo czasu, mogę jakoś pomóc, bo jeżeli chodzi o spotkanie się z Tobą osobiście, to raczej dopiero w maju

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:04   #4036
Ineso
Matka Smoka

O ile jestem dość tolerancyjna wobec błędów ,,prywatnych", to błędy na stronach internetowych, w folderach reklamowych, itp. to dla mnie porażka - od razu mam wrażenie, że dana firma ma klienta w d... bo nawet skąpi na konsultacje u redaktora.

kasiencjo - co z moim topem?
Stary 2011-04-18, 22:08   #4037
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rejected_darling Pokaż wiadomość
A urlop na żądanie chyba jest zawsze, jeśli masz etat, bo tako rzecze prawo pracy. Chyba, że masz umowę o dzieło albo zlecenie, wtedy ci nie przysługuje. A jeśli cię wezwą z urlopu, to muszą ci go potem przyznać raz jeszcze w całości, bo masz zagwarentowane prawnie ileśtam dni ciągłego wypoczynku. Jak się nie stosują, to możesz na nich po cichu nasłać PIPę
Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Branża w której pracuje Mistrzyni rządzi się swoimi własnymi prawami
Właśnie nie jest tak kolorowo bo np. mamy z góry określane terminy urlopów tzn cały miesiąc ( mam w tym roku lipiec). Jeśli chodzi o odwołanie z urlopu to racja, pozniej on Ci się należy, gorzej jak masz już zapłacone za wakacje i nie mamy pewnych należności np. jak kiedyś za dzień świąteczny, który wypadał w dzień wolny od pracy należał się dodatkowy dzień wolny to tutaj to nie obowiązywało. Tak samo jak mamy nadgodziny bo np. skaczemy w godzinach popołudniowych to też te godziny nie są nam zwracane, chociaż są przepracowane w ponadnormatywnym wymiarze czasu.

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
ja nie jestem zwolenniczką kupowania złotej biżuterii, bo po prostu w tym się nie chodzi. ja przynajmniej nie założyłam nawet raz oprócz pierścionka od chrzestnego, ale zaczęłam go nosić dopiero kilka lat temu. Chciałam reszte pchnąć w lombardzie żeby mi nie leżało, ale trochę mi tak głupio
Osobiście bardzo lubię nosić złotą biżuterię, zdecydowanie bardziej niż srebrną.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Chciałam jeszcze raz napisac, oprócz informacji w klubie, że na spotkaniu będę miała szufladki. Wiem, że ma je ode mnie odebrać Hard i jeszcze jakieś 2 dziewczyny, zgłaszać się!

Cholerko, wezmiesz w czwartek moją biżuterię?
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:16   #4038
cholernarejestracja
Copyraptor

Mistrzyni, wezmę fajnie, mam porządną motywację, żeby przyjść.
Stary 2011-04-18, 22:20   #4039
Ineso
Matka Smoka

blair, myszka - właśnie przeczytałam pierwszego posta na wątku kręconych i spadłam z krzesła z wrażenia - pigułki na biochemii przy tym to pikuś. Szacunek wielki dla tworzących
Stary 2011-04-18, 22:24   #4040
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
O ile jestem dość tolerancyjna wobec błędów ,,prywatnych", to błędy na stronach internetowych, w folderach reklamowych, itp. to dla mnie porażka - od razu mam wrażenie, że dana firma ma klienta w d... bo nawet skąpi na konsultacje u redaktora.

kasiencjo - co z moim topem?
Cytat:
blair, myszka - właśnie przeczytałam pierwszego posta na wątku kręconych i spadłam z krzesła z wrażenia - pigułki na biochemii przy tym to pikuś. Szacunek wielki dla tworzących
Moja konkurencja się zajmuje 'sprzedażom'

Popatrz jak myszka zrobiła porównanie olejów na wielonasycone, jednonasycone, i kilka innych - mi szczena opadła przy tym

Kremopodkład z elfa który zamówiłam jest świetny dla cery która nie potrzebuje krycia a tylko wyrównania kolorytu i ogólnego zdrowszego wyglądu. Dla mnie gdyby nie to że okres i obsypanie - fantastyczny Jaśniutki, wtapia się w skórę jak krem, i wygląda tak jakbym nie miała żadnego pudru i podkładu nałożonego - a na codzień tak właśnie uwielbiam Jeszcze tylko sprawdzić ile się trzyma i będzie ideał

Edytowane przez blair witch
Czas edycji: 2011-04-18 o 22:26
blair witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:31   #4041
Ineso
Matka Smoka

Cytat:

Popatrz jak myszka zrobiła porównanie olejów na wielonasycone, jednonasycone, i kilka innych - mi szczena opadła przy tym
Wszystkiego dziś nie łyknę
Trafiłam tam przypadkiem, szukając opinii o wodzie brzozowej. Bo ostatnio z lenistwa wkrapiam do niej keratynę i inne mazidła i pryskam po włosach i przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić czy to mądre I wychodzi na to, że chyba nie? Tylko doszłam do tego, że wszystkie wody mają al. denat. i tu jest przeciwskazanie - a moja nie ma
Stary 2011-04-18, 22:34   #4042
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkiego dziś nie łyknę
Trafiłam tam przypadkiem, szukając opinii o wodzie brzozowej. Bo ostatnio z lenistwa wkrapiam do niej keratynę i inne mazidła i pryskam po włosach i przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić czy to mądre I wychodzi na to, że chyba nie? Tylko doszłam do tego, że wszystkie wody mają al. denat. i tu jest przeciwskazanie - a moja nie ma
Denat wysusza, stąd nie jest polecany - ogólnie psikadła na denacie są dobre na skalp i 2-3 cm włosów - bo dolne partie są zwykle bardziej suche No i nie jest polecany osobom o wrażliwej skórze głowy, bo jest drażniący. Mi osobiście ze skórą głowy nic nie robi, a robiłam wcierki z psikadeł które denata mają Myślę że jak denata nie ma to możesz psikać, ale też musisz patrzeć jak włosy reagują, jak jest dobrze to przeciwwskazań brak
Stary 2011-04-18, 22:38   #4043
Ineso
Matka Smoka

A isoprypyl alko to zły?

Aaaa w ogóle odkryłam właśnie, że odżywka Alterry bez spłukiwania to jest maska! jak ją kupowałam w Niemczech to koleżanka tłumaczyła etykietkę no, nic dziwnego, że mi sklejała włosy
Stary 2011-04-18, 22:41   #4044
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość

Chciałam jeszcze raz napisac, oprócz informacji w klubie, że na spotkaniu będę miała szufladki. Wiem, że ma je ode mnie odebrać Hard i jeszcze jakieś 2 dziewczyny, zgłaszać się!
Ja miałam odebrać ale na spotkaniu raczej się nie pojawię
Czy mógłby ktoś odebrać moje szufladki na spotkaniu? Najlepiej osoba bywająca w okolicach pl. Inwalidów, Bagateli, Rynku
A ja bym zrobiła za nie wreszcie przelew

Cytat:
Kremopodkład z elfa który zamówiłam jest świetny dla cery która nie potrzebuje krycia a tylko wyrównania kolorytu i ogólnego zdrowszego wyglądu. Dla mnie gdyby nie to że okres i obsypanie - fantastyczny Jaśniutki, wtapia się w skórę jak krem, i wygląda tak jakbym nie miała żadnego pudru i podkładu nałożonego - a na codzień tak właśnie uwielbiam Jeszcze tylko sprawdzić ile się trzyma i będzie ideał
A które to to cudo?

Cytat:
Denat wysusza, stąd nie jest polecany - ogólnie psikadła na denacie są dobre na skalp i 2-3 cm włosów - bo dolne partie są zwykle bardziej suche No i nie jest polecany osobom o wrażliwej skórze głowy, bo jest drażniący. Mi osobiście ze skórą głowy nic nie robi, a robiłam wcierki z psikadeł które denata mają Myślę że jak denata nie ma to możesz psikać, ale też musisz patrzeć jak włosy reagują, jak jest dobrze to przeciwwskazań brak
Denata

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:45   #4045
rejected_darling
Raczkowanie

Ja skorzystam z okazji i publicznie pogłaskam cholerkę, bo brałam dzisiaj u niej małe co nieco dla siostry na święta i jak się dorwałam do jej pudełka rozmaitości to byłam jak dziecko w sklepie z cukierkami ^^ więc kobity kupujta, bo z bliska jeszcze ładniejsze jej małe chińskie kolczyki

No i ten.... muszę się przyznać do czegoś strasznego....
Zaproponowano mi współpracę z FM Group jako szkoleniowiec w nowopowstającym pionie. Tylko że, coby wiedzieć o czym mówię, muszę przemęczyć czas jakiś jako typowy wyrobnik, potocznie konsultantką zwany. Wiem, że ich perfumy śmierdzą mydłem i są ogólnie be ale make up dzisiaj macałam parę produktów i wydają się fajne, chemia gospodarcza podobno też się sprawdza. Dlatego chciałam was z góry prosić o wybaczenie, jeśli od czasu do czasu zakwilę, czy ktoś czegoś nie chciałby kupić, albo znienacka ogłuszę walizką próbek
rejected_darling jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:46   #4046
cholernarejestracja
Copyraptor

Nie podlizuj się, i tak mi masz postawić piwo w czwartek

A na wizażu o sprzedawaniu głośno nie mów, bo za to banują
Stary 2011-04-18, 22:48   #4047
Malla
Nie depcze krokusów

rejected_darling - mam w tym kupę znajomych... Nie są takie złe te podróby, Dior jest ok.
Stary 2011-04-18, 22:49   #4048
Ineso
Matka Smoka

rejected - to nasz ulubiony sposób ogłuszania

Cholerko - nie pochwaliłam Ci się, żem przytaskała ze wsi moździeż! (w sumie nie wiem co się tak cieszę, jak mnie tłuczenie tych przypraw nie rajcuje zbytnio)
Stary 2011-04-18, 22:53   #4049
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
rejected - to nasz ulubiony sposób ogłuszania

Cholerko - nie pochwaliłam Ci się, żem przytaskała ze wsi moździeż! (w sumie nie wiem co się tak cieszę, jak mnie tłuczenie tych przypraw nie rajcuje zbytnio)
to co, tym razem ja do Ciebie na jakieś ossstre tłuczenie wpadam?
Stary 2011-04-18, 23:03   #4050
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
to co, tym razem ja do Ciebie na jakieś ossstre tłuczenie wpadam?
U Ciebie żesmy się nie natłukły zbytnio, więc możemy spróbować u mnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości