|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;26440739]
Ale tu nikt niczemu nie jest winny! I nikt z nas nie ma obowiązku wobec nikogo tak na prawdę. Wszystko to nasza dobra wola. I to w tym jest najfajniejsze [/QUOTE]Też tak uważam. Że chodzi o dobrą wolę, że ktoś może i chce. Więc zrozumialabym, gdybyś zrezygnowała. Ale trzeba ludziom na spokojnie wytłumaczyć, o co chodzi, w czym jest problem. A nie nagle wyskakiwać z oskarżeniami: "Hiper poprosiła o pomoc - WY ją olałyście." A przecież jest jedna z nas. To mnie zagrzewa, bo jak pewnie zaważylyście to ja cierpliwa i raczej unikająca konfliktów jestem ![]() A jak trzeba pomóc to ja mogę, ale w czwartek
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-04-18 o 18:57 |
|
|
|
#4022 |
|
Copyraptor
|
![]() Ineso - karkówkę rozmrozić na makowcach się nie znam - nie przepadam. Któraś z dziewczyn robiła z jakiegoś przepisu polecanego przez Mju, chyba...
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
super
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Z elfa się zgadza wszystko
|
#4025 |
|
Copyraptor
|
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro jednak odpoczywam. W czwartek się chyba zobaczymy.
Cytat:
. Przy Dworcu - mogę zobaczyć . Nie chcę smarowidła .
|
|
|
|
|
#4027 | ||
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;26439868]
Kochana Ineso, nikt nie powiedział, że to Ty masz cokolwiek ogarniać. Ja na dzielenie pigmentów zgody nie dałam i wyłącznie moją winą jest to, że o tym nie powiedziałam wcześniej. Stwierdziłam, że skoro zawaliłam to jakoś to ogarnę. Natomiast w trakcie ogarniania wyszło, że jest to po prostu dla mnie nie do zrobienia. Zaraz wyjśnię dlaczego. W wirze wątku nic nie rzuciłam, a poprosiłam o pomoc kogoś, wyjaśniając, że ogarnąć tego w stanie sama nie jestem. Tym bardziej nic od nikogo nie oczekiwałam, ponieważ od jakiegoś czasu nie da się tu od większości osób nic oczekiwać. Masz rację, organizowałam wcześniej wiele zamówień, brałam wiele razy udział w zamówieniu i nie było problemów. Już wyjaśniam czemu. Nie opierdzielaj proszę Neciaka, ponieważ ona jedyna dokładnie zna sytuację i tylko dlatego wstawiła się za mną. I dlatego też wyjaśniam o co chodzi. Nie chciałam tego pisać, ponieważ myślałam, że jakoś bez tego się obędzie ale widać muszę być szczera do bólu. Kwestia pigmentów wynikła z tego powodu, że jak wiecie od jakiegoś czasu loguję się na wizaż poprzez proxy, co niestety uniemożliwia mi klikanie w linki. Każdy pojedynczy link muszę skopiować 2 razy (do notatnika i dopiero do przeglądarki), żeby móc otworzyć go. W przypadku pędzli było mi znacznie łatwiej, ponieważ po pierwsze miałam podkładkę w formie uncensored, a po drugie linki były widoczne, więc mogłam sobie tylko wpisywać w przeglądarkę końcówki i bez problemu sklecić zamówienie. Dlatego też droga Ineso wcześniej takich problemów nie było. W przypadku pigmentów są one podlinkowane w wyraz co berdzo utrudnia mi odnalezienie się w tym. Dlatego prosiłam o pomoc. Pigmenty Blair nie są aż takim kłopotem, ponieważ jak nikt się nie znajdzie to ostatecznie ja mogę je wziąć. Natomiast szokuje mnie w Was ostatnio Wasza roszczeniowa postawa do wszystkiego. I już nie chodzi o zamówienia, o zakupy, a o relacje. Dlatego tak rzadko ostatnio tu zaglądam (oczywiście poza totalnym brakiem czasu).[/QUOTE] Dlatego włąśnie chciałam przeczytać Twoją wypowiedź a nie wypowiedzi Neciaka - teraz dla mnie wszystko jest ok. Poza tym nie będę się powtarzać, bo wszystko co chciałabym w tym temacie rzec, napisała już Melka: Cytat:
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4028 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Kamień z serca!
|
|
|
#4029 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Rozbieramy? http://allegro.pl/pakiet-526-sztuk-a...555731099.html
|
|
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4031 |
|
Nie depcze krokusów
|
Taki błąd na takiej stronie
![]() http://www.sklep.rosenthal.pl/category/perfumy-do-lamp
|
|
#4032 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jakbyś chciała kiedyś pogadać to służę tylko nie idźmy na zakupy Co do zamówienia to mam dokładnie te same odczucia, szkoda, że po prostu wcześniej nie było powiedziane co właściwie jest grane. To świetnie! ![]() Niesamowite ![]() Cytat:
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4034 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#4035 |
|
Pani Buka
|
M-ka, Ola, dzięki, zobaczymy
![]() Hiper, fajnie że się odezwałaś. To nie jest tak, że kłócimy się ciągle, chyba źle trafiasz Co rozumiesz przez pomoc w ogarnianiu pigmentów? Chodziło by o coś, co można zrobić ze swojego komputera? Poklikać, policzyć? Ja będę mieć w święta sporo czasu, mogę jakoś pomóc, bo jeżeli chodzi o spotkanie się z Tobą osobiście, to raczej dopiero w maju
|
#4036 |
|
Matka Smoka
|
O ile jestem dość tolerancyjna wobec błędów ,,prywatnych", to błędy na stronach internetowych, w folderach reklamowych, itp. to dla mnie porażka - od razu mam wrażenie, że dana firma ma klienta w d... bo nawet skąpi na konsultacje u redaktora.
kasiencjo - co z moim topem? |
|
|
|
#4037 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i nie mamy pewnych należności np. jak kiedyś za dzień świąteczny, który wypadał w dzień wolny od pracy należał się dodatkowy dzień wolny to tutaj to nie obowiązywało. Tak samo jak mamy nadgodziny bo np. skaczemy w godzinach popołudniowych to też te godziny nie są nam zwracane, chociaż są przepracowane w ponadnormatywnym wymiarze czasu.Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Chciałam jeszcze raz napisac, oprócz informacji w klubie, że na spotkaniu będę miała szufladki. Wiem, że ma je ode mnie odebrać Hard i jeszcze jakieś 2 dziewczyny, zgłaszać się! ![]() Cholerko, wezmiesz w czwartek moją biżuterię?
|
||
|
|
|
#4038 |
|
Copyraptor
|
Mistrzyni, wezmę
fajnie, mam porządną motywację, żeby przyjść.
|
|
|
|
#4039 |
|
Matka Smoka
|
blair, myszka - właśnie przeczytałam pierwszego posta na wątku kręconych i spadłam z krzesła z wrażenia - pigułki na biochemii przy tym to pikuś. Szacunek wielki dla tworzących
|
|
|
|
#4040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Popatrz jak myszka zrobiła porównanie olejów na wielonasycone, jednonasycone, i kilka innych - mi szczena opadła przy tym ![]() Kremopodkład z elfa który zamówiłam jest świetny dla cery która nie potrzebuje krycia a tylko wyrównania kolorytu i ogólnego zdrowszego wyglądu. Dla mnie gdyby nie to że okres i obsypanie - fantastyczny
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-04-18 o 22:26 |
||
|
|
|
#4041 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Trafiłam tam przypadkiem, szukając opinii o wodzie brzozowej. Bo ostatnio z lenistwa wkrapiam do niej keratynę i inne mazidła i pryskam po włosach i przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić czy to mądre I wychodzi na to, że chyba nie? Tylko doszłam do tego, że wszystkie wody mają al. denat. i tu jest przeciwskazanie - a moja nie ma
|
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i nie jest polecany osobom o wrażliwej skórze głowy, bo jest drażniący. Mi osobiście ze skórą głowy nic nie robi, a robiłam wcierki z psikadeł które denata mają Myślę że jak denata nie ma to możesz psikać, ale też musisz patrzeć jak włosy reagują, jak jest dobrze to przeciwwskazań brak
|
|
#4043 |
|
Matka Smoka
|
A isoprypyl alko to zły?
![]() Aaaa w ogóle odkryłam właśnie, że odżywka Alterry bez spłukiwania to jest maska! jak ją kupowałam w Niemczech to koleżanka tłumaczyła etykietkę no, nic dziwnego, że mi sklejała włosy
|
|
|
|
#4044 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na spotkaniu raczej się nie pojawię Czy mógłby ktoś odebrać moje szufladki na spotkaniu? Najlepiej osoba bywająca w okolicach pl. Inwalidów, Bagateli, Rynku A ja bym zrobiła za nie wreszcie przelew ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4045 |
|
Raczkowanie
|
Ja skorzystam z okazji i publicznie pogłaskam cholerkę, bo brałam dzisiaj u niej małe co nieco dla siostry na święta i jak się dorwałam do jej pudełka rozmaitości to byłam jak dziecko w sklepie z cukierkami ^^ więc kobity kupujta, bo z bliska jeszcze ładniejsze jej małe chińskie kolczyki
![]() No i ten.... muszę się przyznać do czegoś strasznego.... Zaproponowano mi współpracę z FM Group jako szkoleniowiec w nowopowstającym pionie. Tylko że, coby wiedzieć o czym mówię, muszę przemęczyć czas jakiś jako typowy wyrobnik, potocznie konsultantką zwany. Wiem, że ich perfumy śmierdzą mydłem i są ogólnie be ale make up dzisiaj macałam parę produktów i wydają się fajne, chemia gospodarcza podobno też się sprawdza. Dlatego chciałam was z góry prosić o wybaczenie, jeśli od czasu do czasu zakwilę, czy ktoś czegoś nie chciałby kupić, albo znienacka ogłuszę walizką próbek |
|
|
|
#4046 |
|
Copyraptor
|
Nie podlizuj się, i tak mi masz postawić piwo w czwartek
A na wizażu o sprzedawaniu głośno nie mów, bo za to banują
|
|
|
|
#4047 |
|
Nie depcze krokusów
|
rejected_darling - mam w tym kupę znajomych... Nie są takie złe te podróby, Dior jest ok.
|
|
#4048 |
|
Matka Smoka
|
rejected - to nasz ulubiony sposób ogłuszania
![]() Cholerko - nie pochwaliłam Ci się, żem przytaskała ze wsi moździeż! |
|
|
|
#4049 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4050 |
|
Matka Smoka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

[/QUOTE]

na makowcach się nie znam - nie przepadam. Któraś z dziewczyn robiła z jakiegoś przepisu polecanego przez Mju, chyba...

no bo skąd ? 

chciałabym, żeby ktoś (Hiper) jasno napisał, czy zamówienie będzie czy nie, a jeśli tak, to czego nam brakuje do szcześcia