Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-18, 20:23   #1171
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

AgaGuernsey, Bartessa, youyou, zaneta88, Natka, Vaniliova11, dziękuję

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam Kochane
Wróciłyśmy z miasta.Ufff...Wszystko załatwiłam:gmina,księgowa ,skarbówka,oddanie płynów ustrojowych,Rossannowskie chusteczki,loda z McDonalda,zwolnienie T. i ledwo żyję.
W paru miejscach był T.,żebym ja nie wychodziła z auta bo jednak jak leżeć to leżeć.
Wróciliśmy a chata niemal lśni i dzieci najedzone(przyjaciółka się tym zajęła).
Gratulacje i trzymam kciuki Kochaną masz przyjaciółkę

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Aania- wracałam do domu busem... a mąż był zdenerwowany... bo potrzebował małego auta,żeby szybko jechac z kolega do szpitala bo mu palca poszarpała jakaś maszyna a ja się na niego złościłam.... no nie przewidziałam takiej historii...
a poza tym to zapomniałam CI powiedziec,że trzymam zeby CIe w biodrze nie bolało.
O kurcze... szkoda że ci od razu nie powiedział o co chodzi... no i oby temu koledze pomogli ..

no i dziękuję na razie nie boli i oby tak dalej

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:05   #1172
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Jaki tu spokój NAnananana

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:12   #1173
meszsares
Zadomowienie

Dziubek - ale, ze 10 lat mlodziej wygladasz..? to pozazdroscic
kiedys tez czesto slyszalam takie komplementy, ale od paru lat ni hu hu
Babonik - wez, bob
Ja obiecuje trzymac kciukaski za jutrzejsze wizyty i poprosze skromnie o trzymanie za moja - mam USG 4d polowkowe o 12tej (oczywiscie jak na zlosc auta brak i trzeba sie bujac do samych Katowic na zadupie transportem laczonym grrrrr)
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:22   #1174
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
Babonik - wez, bob
Ja obiecuje trzymac kciukaski za jutrzejsze wizyty i poprosze skromnie o trzymanie za moja - mam USG 4d polowkowe o 12tej (oczywiscie jak na zlosc auta brak i trzeba sie bujac do samych Katowic na zadupie transportem laczonym grrrrr)
hehe no 10 to sobie nie odejme choćby nie wiem co a co do komplementów to u mnie podobnie od jakiegoś czasu cisza

a gdzie na to badanie do katowic konkretnie jedziesz??
już są
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:37   #1175
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Babonik - wez, bob
trzymam trzymam spokojna głowa
da Karo dziękóweczka

sweet o to faktycznie staruszka już
Stary 2011-04-18, 21:38   #1176
sygine
Zadomowienie

Dołączam się do trzymających kciuki w dniu jutrzejszym Za wszsytkie wizyty
A ja mam do was pytanko kochane mamuśki - czy można użyć jakiejś maści typu clotrimazolum czy coś w tym stylu w okolicach pępka w naszym stanie? Bo ja się zaraz zadrapię Mam wrażenie że mi się to uczulenie skórne rozwija z każdą sekundą i już wytrzymać nie mogę A wapno jakoś nie pomaga...
Stary 2011-04-18, 21:43   #1177
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

sygine fenistil zel wyprobuj, to na swedzenie powinno pomoc
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:48   #1178
brumek
Zakorzenienie

Uff, dopiero dotarłam do domu... Latam w tej ciąży jak opętana, tyle rzeczy jest do załatwiania. Chyba ani razu nie zaznałam czegoś takiego jak drzemka w ciągu dnia czy w ogóle chwila nicnierobienia

Dziadka już nie ma. Pochowany. Przynajmniej pogoda była piękna.

Dziękuję Wam za kciuki Skutek odniosły, można by rzecz, połowiczny Bo z dzieckiem i sszyjką dobrze (długa i zamknięta), a z moimi wynikami kiepsko. Anemia coraz większa. Krwinek czerwonych coraz mniej a hemoglobina to już tylko 9 Mimo że od prawie 2 miesięcy łykam codziennie to cholerne żelazo Jak za miesiąc się nic nie poprawi, to dostanę skierowanie do hematologa.

Ale najważniejsze, że widziałam przez chwilkę bijące serduszko i mini-peniska

A oprócz tego mam skierowanie na glukozę (75) i do okulisty.
Stary 2011-04-18, 21:49   #1179
LadyInBlack2
Rozeznanie

cześć mamcie

śliczne brzuszki
gratki także z okazji poznania płci lub nieoczekiwanej jej zmiany

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Też miałam iść na spacer, ale również nie mam z kim. Mama zajęta, ja już posprzątałam, ale jakoś optymizm ze mnie zszedł TŻ przyjechał z mieszkania i pojechał zaraz do pracy, ja rzuciłam fochem, ale w sumie bezsensownie bo to nie jego wina. Tyle, że ja już drugi tydzień sama siedzę i mam dość. Są znajomi, rodzina, ale jego ciągle nie ma. Co to za życie. Sama nie wiem po co się wkurzam
kurczę, a więc nie tylko ja nie mam z kim chodzić na spacery?
wszyscy pracują, mąż po pracy zmęczony więc czasem sama się wypuszczam do parku ale to nie to samo co z kimś..

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Mi też pepek raz wychodzi a raz nie, chyba zależy jak Dominiczek się ułoży Ale jak wystaje to tak śmiesznie bo tylko jedna część pępka
u mnie to samo na leżąco się uwypukla, jeszcze czasem mały wsunie mi się tak centralnie pod pępek to niedość, że z brzucha robi mi się stożek to jeszcze wydyma pępek. A na stojąco mam jeszcze wklęsły ale myślę, że już niedługo

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Oliweczka a ja co wchodziłam do lumpka żeby sobie coś kupić to wychodziłam z siatką dziecięcych Ale koniec tej rozpusty Pochwal się torebką
oj, mam to samo u mnie w lumpkach dział dziecięcy jest zawsze na początku i zawsze jak już tam zabłądzę to nawet nie zachodzę już dalej

Cytat:
Dziękuję Wam Kochane
Wróciłyśmy z miasta.Ufff...Wszystko załatwiłam:gmina,księgowa ,skarbówka,oddanie płynów ustrojowych,Rossannowskie chusteczki,loda z McDonalda,zwolnienie T. i ledwo żyję.
W paru miejscach był T.,żebym ja nie wychodziła z auta bo jednak jak leżeć to leżeć.
Wróciliśmy a chata niemal lśni i dzieci najedzone(przyjaciółka się tym zajęła).
trzymam kciuki za powodzenie w interesach

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
O i ja też własnie zjadłam arbuza, ale musiałam się spieszyć bo brat tylko czyhał za lodówką, za nic miał brzemienną siostrę
a u mnie za to faza na winogrona

.....

na SR położna/doradczyni laktacyjna bardzo polecała laktator Medela Swing, podobno drogi ale warto. Ja już byłam napalona na ręcznego Aventa ale po tych zajęciach z laktacji to już nie wiem

w pt byłam na kontroli u gina- synuś waży ponad 1,1 kg, jest coraz większy (co zresztą widać po moim brzuchu ), znów pochwalił się pisiorkiem. Szyjka długa i zamknięta, cukrzycy nie mam, ogólnie wyniki dobre, jest super

aaaaa dziewczyny, robiłam w weekend ten jogurtowiec, na którego smaka zrobiła nam Zmalowana- jaki doooooobry Polecam!!! Wykonanie banalne, ścina się bardzo szybko, konsystencja jak ptasie mleczko, idealnie wyważony smak słodki i kwaskowaty, no po prostu to będzie u mnie hit lata! Przypominam link do przepisu: http://www.smaczny.pl/forum/topic/25...y-jogurtowiec/
z moich modyfikacji: śmietany dałam 600g i 36% a nie 30%, jogurt duży z jogobelli, truskawki lekko rozmroziłam, nie kroiłam ich tylko wrzuciłam całe, przez to że były jeszcze lekko zamrożone masa szybciej się ścięła
Zmalowana- dzięki za ten przepis

i pytanie o staniki do karmienia: mam kupić ten rozmiar, który noszę teraz czy jakiś większy?? Bo jak zacznę karmić to cycki raczej podrosną więc mam dylemat, help
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:50   #1180
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
A ja mam do was pytanko kochane mamuśki - czy można użyć jakiejś maści typu clotrimazolum czy coś w tym stylu w okolicach pępka w naszym stanie? Bo ja się zaraz zadrapię Mam wrażenie że mi się to uczulenie skórne rozwija z każdą sekundą i już wytrzymać nie mogę A wapno jakoś nie pomaga...
A jesteś pewna, że to uczulenie? Bo ciągle czytam, że w ciąży właśnie tak mocno swędzi brzuch, bo rośnie i skóra się rozciąga. I żeby nie drapać bp będzie jeszcze gorzej.
Stary 2011-04-18, 21:51   #1181
jacieeeee
Wtajemniczenie

Padam...Matko ile jest sprzątania w tym naszym przyszłym gniazdku... Dobrze, że szwagierka pojechała ze mną, bo mimo całej mojej samodzielności nie dałabym rady bez jej pomocy - tyle pyłu, kurzu i kto wie co jeszcze. A do końca jeszcze daleko, jutro pewnie też pojadę, a tu to się sam na święta chyba posprząta

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty no i gratuluję dzisiejszych

Dziewczyny mam pytanie z serii głupich- chcę jakiś balsam antycellulitisowy wcierać w me wielkie uda i tyłek, bo się marszczą, że hej Można w ciąży, czy nie można W sumie do krwi się to raczej nie przedostaje, ale wolę zapytać Brzucha nie będę smarować.

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:58   #1182
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A jesteś pewna, że to uczulenie? Bo ciągle czytam, że w ciąży właśnie tak mocno swędzi brzuch, bo rośnie i skóra się rozciąga. I żeby nie drapać bp będzie jeszcze gorzej.
Malutkie krostki mam przy nim, więc wydaje mi się że to raczej alergia. Tym bardziej że ja mam alergię na nikiel stwierdzoną, więc wszystkie guziki w dżinsach muszę podklejać flizeliną, żeby właśnie nie dostać tych cholernych krostek a o paskach na gołe ciało to w ogóle zapomnij A teraz to nawet nie wiem od czego by to było...
Stary 2011-04-18, 22:00   #1183
Shira_83
Zadomowienie

nic kochane zmiatam na dziś bo muszę się wcielić w kosiarza jutro do gina to nie bardzo mi się uśmiecha z puszczą co najmniej jak białowieska wystawić na pokaz lustereczko powiedz przecie.........
a jutro na obiad do babki M będą pampuchy z powidłami:brzyda l: dla mnie podwójna porcja chyba pierwszy raz użyję tego zabobonu że powinnam jeść za dwóch hihihihihihihihihihihih:h ahaha:
dobranoc brzuchate księżniczki
Stary 2011-04-18, 22:01   #1184
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Malutkie krostki mam przy nim, więc wydaje mi się że to raczej alergia. Tym bardziej że ja mam alergię na nikiel stwierdzoną, więc wszystkie guziki w dżinsach muszę podklejać flizeliną, żeby właśnie nie dostać tych cholernych krostek a o paskach na gołe ciało to w ogóle zapomnij A teraz to nawet nie wiem od czego by to było...
Też mam uczulenie na nikiel, polecam zamalowywanie guzików lakierem do paznokci. W miarę trwałe, a jak się zedrze to zaraz widać i można poprawić. Ja maluj zawsze jakimś jasnym od frenchu

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-04-18, 22:02   #1185
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
sygine fenistil zel wyprobuj, to na swedzenie powinno pomoc
jak ja miałam problemy z uczuleniem to dostałam fenistil w żelu i maść cutivate 0,05mg (to drugie na recepte z tego co pamiętam)
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:04   #1186
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Wodaqua ja mam problemy sercowe ale w tej ciaży je olałam.
Ciśnienie mam zwykle 90/60 puls 102 i trzepie mna niemal zawsze.A teraz biorę Fenoterol to się nasila aż dławię się bo ciężko mówić.Przeżyję
Oj to widzę, że nie mam tak najgorzej.

Padam na pysk po sprzątaniu, w zasadzie mam załatwione 2 pokoje, więc mizeria, ale już cos do przodu.

Siorka wiezie mi te chusteczki z Superpharm

Odliczam do glukozy - ide w środę, na liście zakupowej mam paluszki

I dzisiaj mam pierwszą nockę z osobistym rogalem, własnoręcznie zrobionym poprzez zrolowanie i związanie kołderki - nie pamiętam, która z Was to poradziła, ale dopiero dziś przy zmianie pościeli wzięłam się za kombinacje

Za jutrzejrze wizyty kciuki zacisnęłam.

Dobranoc!
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:07   #1187
youyou
Zakorzenienie

brumek najważniejsze że z małym w porząsiu i szyjka OK, żelazo jeszcze się zdąży podreperować,. ja ostatnio miałam coś ok 10 i po 4 tygodniach brania żelaza wzrosło do 11,5.
Będzie dobrze!
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:08   #1188
Natka_
Zakorzenienie

Brumek dobrze, że wizyta udana, pozatymi Twoimi wynikami... Ale niestety tak to jest, że w ciąży często się pogarszają

LadyInBlack za piątkową wizytę

Cytat:
Też mam jutro 4d, ale u nas w Gliwicach. Za Twoją trzymam

Ja też alergiczka, na najgorsze co może być roztocza Musiałam niestety zrezygnować z moich tabletek na okres ciąży i się męczę okropnie... Smaruję czasem tylko Elocomem, ale musiałam go też ograniczyć bo jest na sterydach... Też się drapię jak głupia-dłonie, szyja, ręce
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:08   #1189
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Brumek na krem jest b.dobry bioferfolic
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty

za Waszą namową byłam w Lidlu po tunikę wzięłam tą szarą
i w Biedronie po arbuza przy okazji zrobiłam zapas soczków pomarańczowych tymbarka
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:33   #1190
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
brumek najważniejsze że z małym w porząsiu i szyjka OK, żelazo jeszcze się zdąży podreperować,. ja ostatnio miałam coś ok 10 i po 4 tygodniach brania żelaza wzrosło do 11,5.
Będzie dobrze!
No widzisz, a u mnie po 7 tyg. brania spadło z 10,3 do 9,0

Natka - no wiem, wiem, małe pasożyty nas zjadają od środka Ale niech tam! Wyhodowałam sobie tego pasożyta na własne życzenie przecież. Ba, nawet całe lata życzeń
Stary 2011-04-18, 22:36   #1191
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
i pytanie o staniki do karmienia: mam kupić ten rozmiar, który noszę teraz czy jakiś większy?? Bo jak zacznę karmić to cycki raczej podrosną więc mam dylemat, help

to ja sie tez podpinam do tego pytania, nie chce czekac ze stanikiem do ostatniej chwili, jak teraz mam C to jaki brac D?E?

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 06:07   #1192
jacieeeee
Wtajemniczenie

A ja już nie śpię. Po 5tej musiałam iść siku i dostałam takiego bólu pęcherza, że nici z zaśnięcia. Kurde nie wiem, czy się gdzieś wczoraj nie przeziębiłam

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-04-19, 07:05   #1193
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Hej. zaraz usnę Jestem w pracy od 6, bo męża zawoziłam do pracy. Mamy już jeden samochód i trzeba sobie jakoś radzić.
Miłego dnia.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 07:55   #1194
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Ja bym biustonosz do karmienia radzila kupowac jak najpozniej, bo nie wiadomo jak jeszcze piersi urosna. W kazdym razie na pewno miseczka wieksza od tej, ktora masz teraz. Przynajmniej u mnie cyce po porodzie sporo sie napompowaly. Ale nie szalalabym z iloscia, bo z kolei jak laktacja sie normuje, to i piersi tez, wiec ten pierwszy moze wkrotce byc za duzy.

I w ogole dzien dobry z pracy, ja juz po upuszczeniu krwi przed czwartkowa wizyta.

Gratuluje udanych wczorajszych wizyt i oczywiscie zaciskam za te, ktore dzisiaj potrzebuja.

A mi zostaly tylko 3 dni w pracy!
Stary 2011-04-19, 07:58   #1195
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Ja bym biustonosz do karmienia radzila kupowac jak najpozniej, bo nie wiadomo jak jeszcze piersi urosna. W kazdym razie na pewno miseczka wieksza od tej, ktora masz teraz. Przynajmniej u mnie cyce po porodzie sporo sie napompowaly. Ale nie szalalabym z iloscia, bo z kolei jak laktacja sie normuje, to i piersi tez, wiec ten pierwszy moze wkrotce byc za duzy.

I w ogole dzien dobry z pracy, ja juz po upuszczeniu krwi przed czwartkowa wizyta.

Gratuluje udanych wczorajszych wizyt i oczywiscie zaciskam za te, ktore dzisiaj potrzebuja.

A mi zostaly tylko 3 dni w pracy!
I na zwolnienie idziesz?

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 08:00   #1196
aania_20
Zakorzenienie

Dzień dobry mamusie

Cytat:
Jeśli już kupujesz to na pewno większy, ale lepiej poczekaj i kup na samym końcu. Teraz kupisz i mogą okazać się za małe..

Biorę się za kawę i do pracy

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 08:14   #1197
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
I na zwolnienie idziesz?
tak, tak, tak!!! Jak mi lekarz da
Stary 2011-04-19, 08:25   #1198
Shira_83
Zadomowienie

dzień dobry

tak wcześnie to mi się dawno nie udało napisać
no teraz wybieram się do Karvinej do banku a potem do tesco zobaczyć co Czesi mają w promocji (sleva) a potem o 11 30 do Cieszyna na lumpy ze szwagierką a potem na wizytę do mojego doktorka Tatara
dzień pełen emocji potem na obiad pampuchy mniam mniam miłego dzionka życzę odezwę się popołudniu jak mi poszło i trzymam za Wasze wizyty wiem że na bank ma dziś Lilkaa

pa lecę na herbatkę z cytrynką
Stary 2011-04-19, 08:29   #1199
BABONIK
Zadomowienie

dzień dobry

za wszystkie wizyty

bób był wspaniały

Staniki do karmienia u mnie wogóle były zbędne.kupiłam 3 szt i moje cycki wygladały w nich strasznie ponosiłam może tydzień i wróciłam do swoich biustonoszy.Radzę poważnie się zastanowic nad taką inwestycją...bo dobry stanik do karmienia nie kosztuje mało,a może okazac się nie przydatny.

miłego dnia

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 08:31   #1200
patik87
Zakorzenienie

Dzień dobry
Na początek zaciskam kciuki za wizyty dzisiejsze.
Temat staników zupełnie mi obcy, nigdy nie wiem jaki rozmiar noszę, na oko kupowałam zawsze. Teraz pewnie tez tak będzie.

Brumek mam nadzieję że żelazo wzrośnie do następnej wizyty i nie trzeba będzie interwencji hematologa.

jacieee współczuję Ci tego sprzątania, wiem co to za męka przy sprzątaniu zwłaszcza przy nowym domu, ale pomyśl jaka nagroda Cię czeka Zazdroszczę własnego gniazdka.

Przegięłam wczoraj z robotą, dzisiaj ledwo wstałam bo trzeba było tzt sniadanko przecież zrobić Zasiadłam teraz w fotelu i nie wiem kiedy się podniosę.
Trochę domowych zajęć mnie jeszcze czeka..
Chciałabym aby pokój Naomki był już gotowy, a anie taki byle jaki

Piękne słońce nad Polską dzisiaj, jak się ogarnę z robotą idę na spacer, jak mi sił zostanie.
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości