Moc pozytywnego myślenia - część II - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-18, 09:13   #1951
ewe_jodko
Zadomowienie

GG do ewe_jodko Send a message via Skype™ to ewe_jodko
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
Zabijam Cię
Ja tu chciałam sobie spodenki i rajstopki założyć, a tu zonk - patrzę, nogi nie zrobione...ech operację depilatorem czas zacząć
ja tam zyletka z Biedronki dzialam tez niezly efekt

- Acheron
Parthenopaeus -
ewe_jodko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 10:19   #1952
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Ja się pomału zaczynam przekonywać do spódnic (takich dłuższych troche, za kolano ) i wszelakich tunik... Eh, bo zawsze uważałam, że moje nogi nie są godne pokazywania W sumie do tej pory tak uważam, aczkolwiek nie jest jakoś strasznie tragicznie... ale szału nie ma Chociaż jak się założy czarne legginsy albo rajstopy takie troszkę grubsze też czarne to chyba optycznie wyszczuplają nogi... Dzis jak szłam na uczelnię to widziałam jakąś dziewczynę w takiej ślicznej, zwiewnej jak mgiełka fioletowej tuniczce w takie drobne kwiatuszki Jeee ale mi się to podobało
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 10:24   #1953
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

ee ja tak samo uważam, ale kurde, pewnie 40 kg nigdy nie będę ważyć, to co mam, wiecznie w spodniach łazić? jeszcze kilka stopni więcej i wkładam spódnicę, mam to w d...
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 10:25   #1954
Celestia
Zakorzenienie

I tak ma być ! a to prawda, że czarne rajstopki przeciez nogi wyszczuplają
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 10:41   #1955
theoneandonly
Wtajemniczenie

Witajcie ! Miłego dnia Wam wszystkim z rana !

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Trudno, nie odezwał się, więc sytuacja jest jasna... Nie wiem w takim razie po co w ogóle zaczynał, ale no cóż, rozmyślił się, czy co, albo mu moja odpowiedź nie przypasowała. Trudno.

Kuźwa, zła jestem...
Hmm, no w sumie nie wiadomo co mogło mu wypaść, że nie odpisał.
Ja mam tak czasami, że niektóre osoby potrafią odpisać mi na sms np następnego dnia i samej też mi się czasami tak zdarzało robić, więc czemu akurat nie odpisał to się nie dowiesz Można gdybać w nieskończoność, a z drugiej strony czy jest się czym przejmować?
Lepiej cieszyć się tym co jest

Cytat:
Napisane przez klaaa Pokaż wiadomość
paula jednego możesz być pewna, facetów nie zrozumiesz. Bo może i zgubił ten numer za pierwszym razem, a może nie, no ale skoro mu zależało, to czemu teraz się nie odzywa?Ja rozumiem nie mieć czasu, ale bez przesady, na jednego smsa chwili nie znaleźć?
Jeden facet potrafi np pisać ze mną codziennie, potem przez tydzień się nie odezwać, potem znowu pisać i znowu przestać bez słowa i tak w kółko i o co mu chodzi nie rozumiem
Może nie miał np pieniędzy na koncie w tych okresach kiedy się nie odzywał
I takie sytuacje się zdarzają
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 10:44   #1956
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

oj tak tlumaczyć facetów można w nieskończoność... jak mu zależy a nie ma kasy na kom. to i od kumpla napisze, jak się nie chce to znajdzie się powód
Stary 2011-04-18, 10:46   #1957
Still_Alive
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BittersweetCocaine Pokaż wiadomość
Ja się pomału zaczynam przekonywać do spódnic (takich dłuższych troche, za kolano ) i wszelakich tunik... Eh, bo zawsze uważałam, że moje nogi nie są godne pokazywania W sumie do tej pory tak uważam, aczkolwiek nie jest jakoś strasznie tragicznie... ale szału nie ma Chociaż jak się założy czarne legginsy albo rajstopy takie troszkę grubsze też czarne to chyba optycznie wyszczuplają nogi... Dzis jak szłam na uczelnię to widziałam jakąś dziewczynę w takiej ślicznej, zwiewnej jak mgiełka fioletowej tuniczce w takie drobne kwiatuszki Jeee ale mi się to podobało

tak tak ja też muszę się przekonać do spódnic spodenek tunik ^^

ostatnio widziałam taką dziewczynę w spódniczce, całkiem normalna, ani gruba ani chuda, no zwyczajna, nóżki miała takie no troszkę pulchniejsze, ale szła bardzo seksownie i kokieteryjnie
i co wszyscy się ciągle za nią oglądali, w autach panowie tak się lampili, że śmiałam się do mojego TŻ, że spódniczka i faceci szaleją

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
oj tak tlumaczyć facetów można w nieskończoność... jak mu zależy a nie ma kasy na kom. to i od kumpla napisze, jak się nie chce to znajdzie się powód
o to to to!

skojarzyło mi się to z filmem: kobiety kochają za bardzo? jakoś tak.

faktycznie nie ma co tłumaczyć dlaczego się nie odezwał, nie odezwał to nie i mieć go w dupce

I love my live

Sprawdź czy nie popełniasz błędów w związku :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487527
Still_Alive jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 10:51   #1958
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
Napisane przez Still_Alive Pokaż wiadomość
skojarzyło mi się to z filmem: kobiety kochają za bardzo? jakoś tak.
Kobiety pragną bardziej

A ja jestem ZA spódniczkami a zwłaszcza sukienkami. Ja staram się nosić wszystko dopasowane. Mam normalną figurę, uważam, że ważę też dobrze. Dopasowane stroje dodają mi seksapilu i też się wtedy za mną oglądają, a Tż jest dumny i zazdrosny jednocześnie

Ratujcie, zasnę
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 11:01   #1959
Still_Alive
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
Kobiety pragną bardziej

A ja jestem ZA spódniczkami a zwłaszcza sukienkami. Ja staram się nosić wszystko dopasowane. Mam normalną figurę, uważam, że ważę też dobrze. Dopasowane stroje dodają mi seksapilu i też się wtedy za mną oglądają, a Tż jest dumny i zazdrosny jednocześnie

Ratujcie, zasnę
kurczę ja mam problem bo ja nie umie fajnie dopasować ubrań, pójść do sklepu i widzieć, że biała tuniaka będzie mi pasować do jakiś tam spodni w domu, musiałabym być w tych spodniach, nie noszę pasków bo nie wiem jak nie umie dopasować ^^ biżuterii nie kupię bo nie wiem czy będzie pasować ~~ chyba że przyjdę wystrojona i akurat do tego stroju mi spasuje

wolę dostać jakiś naszyjnik wtedy już sobie w domu do czegoś dopasuje.... wrrr:PP

chciałabym by ktoś mnie ubrał ~~

poszukaj sobie piosenki Faithless-Insomnia

I love my live

Stary 2011-04-18, 11:14   #1960
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Cytat:
Też mi się tak wydaje...
Cytat:
tak tak ja też muszę się przekonać do spódnic spodenek tunik ^^

ostatnio widziałam taką dziewczynę w spódniczce, całkiem normalna, ani gruba ani chuda, no zwyczajna, nóżki miała takie no troszkę pulchniejsze, ale szła bardzo seksownie i kokieteryjnie
i co wszyscy się ciągle za nią oglądali, w autach panowie tak się lampili, że śmiałam się do mojego TŻ, że spódniczka i faceci szaleją
Ja własnie sobie przypomniałam, że jak tym razem wracałam z uczelni (też dziś ) i zahaczyłam o Rossmana, to wychodząc z niego zobaczyłam dziewczynę (niską i też nie jakąś chudzinę) w takiej nie wiem... sukience, dłuższej tunice (?) koloru wrzosowego... jeeej ale ładnie wyglądała Heh, teraz sobie tak myslę, że jak ja---> baba zwracam uwagę na takie rzeczy, to co mają powiedzieć faceci
Stary 2011-04-18, 11:17   #1961
Celestia
Zakorzenienie

Ja też zwracam uwagę i uwielbiam oglądać kobietki
Stary 2011-04-18, 12:31   #1962
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Dziewczyny chciałabym poruszyć temat trochę z innej beczki Wy jesteście zapewne obeznane w temacie... Bo spotykam się od niedawna z tym chłopakiem... Bardzo lubię z nim spędzać czas, mamy podobne poczucie humoru, lubimy podobny rodzaj muzyki i filmy, fajnie nam się rozmawia (i nie tylko ), podziwiam go za jego pasje, podoba mi się też pod względem fizycznym . Myślę, że on też ma podobne odczucia, skoro codziennie do mnie pisze i proponuje kolejne spotkania... Cieszę się na każde kolejne spotkanie, przy nim czas tak szybko mija... Sam mi kiedyś po jakimś naszym spotkaniu powiedział (chyba nawet dwa razy się tak zdarzyło), że ma nadzieje, że ta znajomość przerodzi się w coś więcej... No właśnie... ja na razie czuję do niego ogroooomną sympatię, zauroczenie... nie wiem, nawet myślę o nim w kategoriach potencjalnego TŻ... jak myślicie, czy to z czasem może się przerodzić w coś więcej? Ja nigdy nie byłam z nikim tak na poważnie i nie mam pojęcia jak to jest? Czy po prostu jest tak, że Cię trafia przysłowiowa strzała amora, czy może to się z czasem wyklarować... eh zebrało mnie na takie rozkminy...
Stary 2011-04-18, 12:45   #1963
Still_Alive
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny chciałabym poruszyć temat trochę z innej beczki Wy jesteście zapewne obeznane w temacie... Bo spotykam się od niedawna z tym chłopakiem... Bardzo lubię z nim spędzać czas, mamy podobne poczucie humoru, lubimy podobny rodzaj muzyki i filmy, fajnie nam się rozmawia (i nie tylko ), podziwiam go za jego pasje, podoba mi się też pod względem fizycznym . Myślę, że on też ma podobne odczucia, skoro codziennie do mnie pisze i proponuje kolejne spotkania... Cieszę się na każde kolejne spotkanie, przy nim czas tak szybko mija... Sam mi kiedyś po jakimś naszym spotkaniu powiedział (chyba nawet dwa razy się tak zdarzyło), że ma nadzieje, że ta znajomość przerodzi się w coś więcej... No właśnie... ja na razie czuję do niego ogroooomną sympatię, zauroczenie... nie wiem, nawet myślę o nim w kategoriach potencjalnego TŻ... jak myślicie, czy to z czasem może się przerodzić w coś więcej? Ja nigdy nie byłam z nikim tak na poważnie i nie mam pojęcia jak to jest? Czy po prostu jest tak, że Cię trafia przysłowiowa strzała amora, czy może to się z czasem wyklarować... eh zebrało mnie na takie rozkminy...

w moim przypadku zawsze a to zawsze jest mniej więcej podobnie, na początku fascynacja, pociąg fizyczny (w sumie z obecnym TŻ miałam taki najciekawszy pociąg fizyczny na początku) po za tym myślę o nim, cieszę się jak głupia na wiadomości od niego itp.

Po jakimś czasie się zakochuje, jestem coraz mocniej zauroczona.

Gdzieś po hmm powiedzmy 2 latach jest moment decydujący u mnie, albo czuję że go kocham, albo nie czuję już nic oprócz przywiązania i wspomnień tych uczuć z początku i wspomnień dlaczego mi się kiedyś podobał.

a u mnie jeszcze jest jeden czynnik by mi się facet spodobał i bym poczuła jakieś motylki zauroczenie czy pociąg fizyczny - muszę go już chwilkę znać. Nigdy nie zaczęłam spotykać się z chłopakiem którego dopiero poznałam, aczkolwiek jeśli by była taka sytuacja to pewnie musiałabym bardzo długo się z nim spotykać tak w relacji znajomości tylko - by potem może może przerodziło się to w coś więcej

I love my live

Stary 2011-04-18, 13:25   #1964
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
... jak myślicie, czy to z czasem może się przerodzić w coś więcej? Ja nigdy nie byłam z nikim tak na poważnie i nie mam pojęcia jak to jest? Czy po prostu jest tak, że Cię trafia przysłowiowa strzała amora, czy może to się z czasem wyklarować... eh zebrało mnie na takie rozkminy...
Misia, nie analizuj i ciesz sie chwila
u mnie: 1,5 roku znałam kolege z pracy....nagle mnie zaprosil na spotkanie.... zaczelismy sie widywac i po 3 miesiacach zakochalam sie w nim i jest coraz bardziej intensywne to uczucie.
Fakt pierwszy: pociągał mnie fizycznie od chwili kiedy go poznałam.
Fakt drugi: zarąbiście mi się z nim gada
Fakt trzeci: jestem przy nim sobą.

Bittersweet....nie zastanawiaj się czy coś z tego będzie...jak Ci z nim dobrze to z nim bądź i daj sobie czas na uczucie. Ja nie wiedziałam co będzi eu mnie...ale podjęłam to "ryzyko"
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 15:39   #1965
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

o matko boska, łaziłyśmy z ewe 3 h za moimi butami i nic nie znalazłyśmy nienawidzę tego miasta a teraz mi stopy odpadają

co do związku miałam taki że po 2 tygodniach od poznania faceta się sparowaliśmy, i miałam taki, że po ponad roku od znajomości, moim zdaniem nie ma reguły... można od razu się zakochać, a można po jakimś czasie, jak dla mnie to, że lubisz spędzać z nim czas, oczekujesz na wiadomości od niego, to dobry znak, nie każdy od razu mdleje na widok faceta, uczucie przychodzi z czasem

natomiast taka mała uwaga: jeśli po iluś tam miesiącach nic większego nie czujesz, to trzeba się pożegnać bo wtedy prawdopodobnie nic z tego nie będzie...
Stary 2011-04-18, 17:51   #1966
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
o matko boska, łaziłyśmy z ewe 3 h za moimi butami i nic nie znalazłyśmy nienawidzę tego miasta a teraz mi stopy odpadają

co do związku miałam taki że po 2 tygodniach od poznania faceta się sparowaliśmy, i miałam taki, że po ponad roku od znajomości, moim zdaniem nie ma reguły... można od razu się zakochać, a można po jakimś czasie, jak dla mnie to, że lubisz spędzać z nim czas, oczekujesz na wiadomości od niego, to dobry znak, nie każdy od razu mdleje na widok faceta, uczucie przychodzi z czasem

natomiast taka mała uwaga: jeśli po iluś tam miesiącach nic większego nie czujesz, to trzeba się pożegnać bo wtedy prawdopodobnie nic z tego nie będzie...
Bedziesz mnie za ten spacer przeklinac do konca zycia
ja dopiero do domku wrocilam, oczywiscie na piechote
dziewczyny moje drogie, stwierdzilam ze jak przychodzi co do czego to facet mysli jajami a nie głową wystarczy pokazac wiecej niz lydke i wyjsc na ulice a w ogole to stwierdzilam, ze na poczte polece i to jeszcze glowną, no i tak ladnie sie dzis do wszystkich usmiecham och

a tekst: nie mozemy znalezc ławki, o jest ławka tam pod mostem trzeba zapisac do wspolnej ksiegi dziejow optymistek padam na pyszczek ide do wanny
ach i nie ma to jak sobie obrac za punkt orientacyjny dwoch komisariatow z dwoch dzielnic

- Acheron
Parthenopaeus -

Edytowane przez ewe_jodko
Czas edycji: 2011-04-18 o 17:52
Stary 2011-04-18, 18:04   #1967
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

e tam, moje stopy czują się już lepiej
a co do facetów - prawda, mają teraz radochę, tyle widoków
idę oglądać Gotowe na wszystko
Stary 2011-04-18, 18:07   #1968
paula-zla
Zakorzenienie

Dlatego nie wymyślam powodów, bo wiem, że gdyby chciał to znalazłby sposób, żeby się odezwać. Nie chciał - znalazł powód. Trudno.
Tylko strasznie wkurzyło mnie jego zachowanie: przeprasza i to strasznie, w pewnym momencie miałam wrażenie, że zaraz uklęknie i kwiatki kupi, pyta mnie, czy jestem zła, pierdu pierdu czeresienki, a później znowu znika. No, cholera, co to do diaska ma być?
Nie mogę się na niczym skupić, w pracy jestem milcząca i zamyślona, nawet koledzy to zauważyli... To jest najgorsze, bo w przeciwnym razie to machnęłabym na to ręką i olała sikiem prostym, a tak to ciągle zadaję sobie pytanie, dlaczego to zrobił...
I sama siebie doprowadzam do jakiegoś błędnego koła i dziwnego rozkminiania, a on ma mnie gdzieś.

Lipa, bo ja taka jestem, jak mnie walnie to analizuję, myślę i nie potrafię wziąć się w garść tylko wałkuję temat do oporu, a tymczasem przydałoby się po prostu iść na przód, a nie stać w miejscu, bo to do niczego nie prowadzi. W kwestiach uczuciowych mam tendencję do wyolbrzymiania, gdy na kimś zależy mi ciut mocniej... Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi.

Przepraszam, że Was tak męczę

Dziękuję za uwagę
i don't want to get over you

wymienię

Edytowane przez paula-zla
Czas edycji: 2011-04-18 o 18:09
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 18:43   #1969
klaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
Może nie miał np pieniędzy na koncie w tych okresach kiedy się nie odzywał
I takie sytuacje się zdarzają
To by było może i możliwe, gdyby nie jeden szczegół: na gg to mu raczej pieniędzy nie zbrakło .

paula męcz, lepiej się wygadać

A ja dziś miałam kolejny bardzo udany dzień
klaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 18:49   #1970
ewe_jodko
Zadomowienie

a ja wlasnie obejrzalam filmik, ktory mi strasznie poprawil humor i siedze i wzdycham

http://www.youtube.com/watch?v=N9oxm...layer_embedded

- Acheron
Parthenopaeus -
Stary 2011-04-18, 19:08   #1971
klaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewe_jodko Pokaż wiadomość
a ja wlasnie obejrzalam filmik, ktory mi strasznie poprawil humor i siedze i wzdycham

http://www.youtube.com/watch?v=N9oxm...layer_embedded
Jaki słodziak .

To ja opowiem śmieszną sytuację, która dziś mnie rozśmieszyła, ale wiem, że wiele dziewczyn po takim tekście by się śmiertelnie obraziła, ale ja nie widzę sensu w obrażaniu się za takie rzeczy. Jadę sobie z rok młodszymi kolegami, najpierw do tramwaju wchodzi wycieczka dzieci, mówię im, że też tacy byli, to oni, że ja też, to stwierdziłam, że owszem, ale ja dawniej. Za chwilę zobaczyliśmy śmiesznego starszego pana to im powiedziałam, że z kolei tacy będą, na co jeden odpowiedział, że ja szybciej . No to ja po bądź co bądź błyskotliwym w tym momencie komentarzu w śmiech, a on po chwili załapał co powiedział, zrobiło im się głupio i zaczęli się tłumaczyć
klaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 19:10   #1972
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:

A ja dziś miałam kolejny bardzo udany dzień
To tak jak ja i ja
Stary 2011-04-18, 20:03   #1973
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
Jaki słodziak .

To ja opowiem śmieszną sytuację, która dziś mnie rozśmieszyła, ale wiem, że wiele dziewczyn po takim tekście by się śmiertelnie obraziła, ale ja nie widzę sensu w obrażaniu się za takie rzeczy. Jadę sobie z rok młodszymi kolegami, najpierw do tramwaju wchodzi wycieczka dzieci, mówię im, że też tacy byli, to oni, że ja też, to stwierdziłam, że owszem, ale ja dawniej. Za chwilę zobaczyliśmy śmiesznego starszego pana to im powiedziałam, że z kolei tacy będą, na co jeden odpowiedział, że ja szybciej . No to ja po bądź co bądź błyskotliwym w tym momencie komentarzu w śmiech, a on po chwili załapał co powiedział, zrobiło im się głupio i zaczęli się tłumaczyć
no chlopak chcial byc szczery i poniekad powiedzial Ci prawde ja tam bym sie tez usmiala do lez

Jezu nogi mi juz w tylek dzisiaj wlaza ;D

- Acheron
Parthenopaeus -

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 20:08   #1974
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewe_jodko Pokaż wiadomość

Jezu nogi mi juz w tylek dzisiaj wlaza ;D
Co za tekst
Stary 2011-04-18, 20:18   #1975
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
Co za tekst
zaluj ze nie slyszalas dzisiaj naszych tekstow z Kawą po prostu zlac sie szlo na ulicy ze smiechu tekst: nie mamy lawki [w wawozie na lsmach] o tam jest lawka! gdzie? pod mostem

- Acheron
Parthenopaeus -
Stary 2011-04-18, 20:28   #1976
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki za wypowiedzi Mam nadzieję, że wszystko się pomału wyklaruje... Powiem szczerze, że ja chyba chciałabym, żeby nam się udało, tylko boję się trochę, że się zaangażuję, a on mnie kopnie w 4 litery... eh eh no nic
Paula- pewnie, że lepiej się wygadać niż tłumić to w sobie
Stary 2011-04-18, 20:51   #1977
Still_Alive
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki dziewczynki za wypowiedzi Mam nadzieję, że wszystko się pomału wyklaruje... Powiem szczerze, że ja chyba chciałabym, żeby nam się udało, tylko boję się trochę, że się zaangażuję, a on mnie kopnie w 4 litery... eh eh no nic
Paula- pewnie, że lepiej się wygadać niż tłumić to w sobie
po 1 nie myśl że on kopnie Cię w 4 litery! nie myślimy o tym czego nie chcemy

a po 2 jeśli nawet by wam nie wyszło, to zawsze dzięki temu zwiazkowi zobaczysz co lubisz w facetach czego nie lubisz, nauczysz się dużo jak być w związku, będziesz miała doświadczenie i na pewno też będziesz silniejsza potem, dlatego ja zawsze bez strachu wchodziłam w związki, nawet jak wiedziałam, że mogę potem cierpieć wiedziałam że nie ma siły by mnie zranić tak bym sobie nie wiem nie poradziła itp i cieszę się, że przeżyłam to co przeżyłam bo teraz mądrusia taka jestem hehe i mam fajniutkiego parnera a gdybym nie miała poprzednich kretynków to bym nie poznała teraz tego idealnego

I love my live

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 21:18   #1978
a diamond in the rough
Raczkowanie

Cytat:

a po 2 jeśli nawet by wam nie wyszło, to zawsze dzięki temu zwiazkowi zobaczysz co lubisz w facetach czego nie lubisz, nauczysz się dużo jak być w związku, będziesz miała doświadczenie i na pewno też będziesz silniejsza potem, dlatego ja zawsze bez strachu wchodziłam w związki, nawet jak wiedziałam, że mogę potem cierpieć wiedziałam że nie ma siły by mnie zranić tak bym sobie nie wiem nie poradziła itp i cieszę się, że przeżyłam to co przeżyłam bo teraz mądrusia taka jestem hehe i mam fajniutkiego parnera a gdybym nie miała poprzednich kretynków to bym nie poznała teraz tego idealnego
Bardzo dobrze powiedziane

"Sometimes you have to be apart from people you love,
but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more.
"
a diamond in the rough jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:58   #1979
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Wg mnie zapowiada się bardzo fajnie
Oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Dlatego nie wymyślam powodów, bo wiem, że gdyby chciał to znalazłby sposób, żeby się odezwać. Nie chciał - znalazł powód. Trudno.
Tylko strasznie wkurzyło mnie jego zachowanie: przeprasza i to strasznie, w pewnym momencie miałam wrażenie, że zaraz uklęknie i kwiatki kupi, pyta mnie, czy jestem zła, pierdu pierdu czeresienki, a później znowu znika. No, cholera, co to do diaska ma być?
Nie mogę się na niczym skupić, w pracy jestem milcząca i zamyślona, nawet koledzy to zauważyli... To jest najgorsze, bo w przeciwnym razie to machnęłabym na to ręką i olała sikiem prostym, a tak to ciągle zadaję sobie pytanie, dlaczego to zrobił...
I sama siebie doprowadzam do jakiegoś błędnego koła i dziwnego rozkminiania, a on ma mnie gdzieś.

Lipa, bo ja taka jestem, jak mnie walnie to analizuję, myślę i nie potrafię wziąć się w garść tylko wałkuję temat do oporu, a tymczasem przydałoby się po prostu iść na przód, a nie stać w miejscu, bo to do niczego nie prowadzi. W kwestiach uczuciowych mam tendencję do wyolbrzymiania, gdy na kimś zależy mi ciut mocniej... Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi.

Przepraszam, że Was tak męczę

Dziękuję za uwagę
Wg mnie za bardzo się przejmujesz, przypadkowy facet, nie odpisał to nie odpisał, jego problem. Jeszcze nie raz znajdziesz lepszego

Cytat:

a czemu nie poznałabyś wtedy obecnego Tż?
Super, że Ci się tak układa
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:21   #1980
Still_Alive
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
a czemu nie poznałabyś wtedy obecnego Tż?
Super, że Ci się tak układa
bo wszystko w moim życiu jest takim ciągiem zdarzeń

gdy byłam z 1 chłopakiem (to był okropny związek a ja młoda i głupia) poszłam za nim do LO

w jego klasie poznałam 2 chłopaka z którym później zaczęłam być, gdybym nie poszła do tego LO to bym go nie poznała

potem poznałam znajomych znajomego mojego 2 chłopaka
byliśmy razem w anglii w pracy i czasami na nie których imprezach - wśród tych chłopaków poznałam już wtedy mojego obecnego. I tak go znałam jakiś czas aż w pewnym momencie zdałam sobie sprawę że mi się niesamowicie podoba.

Gdybym nie była z panem nr 2 to nie poznałabym tych znajomych i nie poznałabym mojego ukochanego

dla mnie to ciąg zdarzeń wiem, że tak miało być bo myślę pozytywnie - ściągam pozytywnych ludzi i sytuację, więc tak po prostu miało być - no taka moja rozkminka

I love my live

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości