![]() |
#1951 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1952 |
Zakorzenienie
|
Ja się pomału zaczynam przekonywać do spódnic (takich dłuższych troche, za kolano
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 |
Zakorzenienie
|
ee ja tak samo uważam, ale kurde, pewnie 40 kg nigdy nie będę ważyć, to co mam, wiecznie w spodniach łazić? jeszcze kilka stopni więcej i wkładam spódnicę, mam to w d...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
I tak ma być !
![]() ![]()
![]() |
#1955 | ||
Wtajemniczenie
|
Witajcie ! Miłego dnia Wam wszystkim z rana !
Cytat:
Ja mam tak czasami, że niektóre osoby potrafią odpisać mi na sms np następnego dnia i samej też mi się czasami tak zdarzało robić, więc czemu akurat nie odpisał to się nie dowiesz ![]() ![]() Lepiej cieszyć się tym co jest ![]() Cytat:
![]() I takie sytuacje się zdarzają |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Zakorzenienie
|
oj tak tlumaczyć facetów można w nieskończoność... jak mu zależy a nie ma kasy na kom. to i od kumpla napisze, jak się nie chce to znajdzie się powód
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
tak tak ja też muszę się przekonać do spódnic spodenek tunik ^^ ostatnio widziałam taką dziewczynę w spódniczce, całkiem normalna, ani gruba ani chuda, no zwyczajna, nóżki miała takie no troszkę pulchniejsze, ale szła bardzo seksownie i kokieteryjnie ![]() ![]() i co ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
skojarzyło mi się to z filmem: kobiety kochają za bardzo? jakoś tak. faktycznie nie ma co tłumaczyć dlaczego się nie odezwał, nie odezwał to nie i mieć go w dupce ![]()
![]() |
#1958 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() A ja jestem ZA spódniczkami a zwłaszcza sukienkami. Ja staram się nosić wszystko dopasowane. Mam normalną figurę, uważam, że ważę też dobrze. Dopasowane stroje dodają mi seksapilu ![]() ![]() Ratujcie, zasnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wolę dostać jakiś naszyjnik wtedy już sobie w domu do czegoś dopasuje.... wrrr:PP chciałabym by ktoś mnie ubrał ~~ poszukaj sobie piosenki Faithless-Insomnia ![]() ![]()
![]() |
#1960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
Zakorzenienie
|
Ja też zwracam uwagę i uwielbiam oglądać kobietki
![]()
![]() |
#1962 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chciałabym poruszyć temat trochę z innej beczki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1963 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w moim przypadku zawsze a to zawsze jest mniej więcej podobnie, na początku fascynacja, pociąg fizyczny (w sumie z obecnym TŻ miałam taki najciekawszy pociąg fizyczny na początku) po za tym myślę o nim, cieszę się jak głupia na wiadomości od niego itp. Po jakimś czasie się zakochuje, jestem coraz mocniej zauroczona. Gdzieś po hmm powiedzmy 2 latach jest moment decydujący u mnie, albo czuję że go kocham, albo nie czuję już nic oprócz przywiązania i wspomnień tych uczuć z początku i wspomnień dlaczego mi się kiedyś podobał. a u mnie jeszcze jest jeden czynnik by mi się facet spodobał i bym poczuła jakieś motylki zauroczenie czy pociąg fizyczny - muszę go już chwilkę znać. Nigdy nie zaczęłam spotykać się z chłopakiem którego dopiero poznałam, aczkolwiek jeśli by była taka sytuacja to pewnie musiałabym bardzo długo się z nim spotykać tak w relacji znajomości tylko - by potem może może przerodziło się to w coś więcej ![]()
![]() |
#1964 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie: 1,5 roku znałam kolege z pracy....nagle mnie zaprosil na spotkanie.... zaczelismy sie widywac i po 3 miesiacach zakochalam sie w nim i jest coraz bardziej intensywne to uczucie. Fakt pierwszy: pociągał mnie fizycznie od chwili kiedy go poznałam. Fakt drugi: zarąbiście mi się z nim gada Fakt trzeci: jestem przy nim sobą. Bittersweet....nie zastanawiaj się czy coś z tego będzie...jak Ci z nim dobrze to z nim bądź i daj sobie czas na uczucie. Ja nie wiedziałam co będzi eu mnie...ale podjęłam to "ryzyko" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1965 |
Zakorzenienie
|
o matko boska, łaziłyśmy z ewe 3 h za moimi butami i nic nie znalazłyśmy
![]() ![]() co do związku miałam taki że po 2 tygodniach od poznania faceta się sparowaliśmy, i miałam taki, że po ponad roku od znajomości, moim zdaniem nie ma reguły... można od razu się zakochać, a można po jakimś czasie, jak dla mnie to, że lubisz spędzać z nim czas, oczekujesz na wiadomości od niego, to dobry znak, nie każdy od razu mdleje na widok faceta, uczucie przychodzi z czasem ![]() natomiast taka mała uwaga: jeśli po iluś tam miesiącach nic większego nie czujesz, to trzeba się pożegnać bo wtedy prawdopodobnie nic z tego nie będzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dopiero do domku wrocilam, oczywiscie na piechote ![]() dziewczyny moje drogie, stwierdzilam ze jak przychodzi co do czego to facet mysli jajami a nie głową ![]() ![]() ![]() ![]() a tekst: nie mozemy znalezc ławki, o jest ławka tam pod mostem trzeba zapisac do wspolnej ksiegi dziejow optymistek ![]() ![]() ![]() ach i nie ma to jak sobie obrac za punkt orientacyjny dwoch komisariatow z dwoch dzielnic ![]()
![]() ![]() - Acheron Parthenopaeus - Edytowane przez ewe_jodko Czas edycji: 2011-04-18 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Zakorzenienie
|
e tam, moje stopy czują się już lepiej
![]() a co do facetów - prawda, mają teraz radochę, tyle widoków ![]() idę oglądać Gotowe na wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 |
Zakorzenienie
|
Dlatego nie wymyślam powodów, bo wiem, że gdyby chciał to znalazłby sposób, żeby się odezwać. Nie chciał - znalazł powód. Trudno.
Tylko strasznie wkurzyło mnie jego zachowanie: przeprasza i to strasznie, w pewnym momencie miałam wrażenie, że zaraz uklęknie i kwiatki kupi, pyta mnie, czy jestem zła, pierdu pierdu czeresienki, a później znowu znika. No, cholera, co to do diaska ma być? Nie mogę się na niczym skupić, w pracy jestem milcząca i zamyślona, nawet koledzy to zauważyli... To jest najgorsze, bo w przeciwnym razie to machnęłabym na to ręką i olała sikiem prostym, a tak to ciągle zadaję sobie pytanie, dlaczego to zrobił... I sama siebie doprowadzam do jakiegoś błędnego koła i dziwnego rozkminiania, a on ma mnie gdzieś. Lipa, bo ja taka jestem, jak mnie walnie to analizuję, myślę i nie potrafię wziąć się w garść tylko wałkuję temat do oporu, a tymczasem przydałoby się po prostu iść na przód, a nie stać w miejscu, bo to do niczego nie prowadzi. W kwestiach uczuciowych mam tendencję do wyolbrzymiania, gdy na kimś zależy mi ciut mocniej... Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi. Przepraszam, że Was tak męczę ![]() Dziękuję za uwagę ![]()
don't leave my hyper heart alone on the water cover me in rag and bone and sympathy 'cause i don't want to get over you i don't want to get over you wymienię ![]() Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2011-04-18 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() paula męcz, lepiej się wygadać ![]() A ja dziś miałam kolejny bardzo udany dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1970 |
Zadomowienie
|
a ja wlasnie obejrzalam filmik, ktory mi strasznie poprawil humor i siedze i wzdycham
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=N9oxm...layer_embedded
#1971 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To ja opowiem śmieszną sytuację, która dziś mnie rozśmieszyła, ale wiem, że wiele dziewczyn po takim tekście by się śmiertelnie obraziła, ale ja nie widzę sensu w obrażaniu się za takie rzeczy. Jadę sobie z rok młodszymi kolegami, najpierw do tramwaju wchodzi wycieczka dzieci, mówię im, że też tacy byli, to oni, że ja też, to stwierdziłam, że owszem, ale ja dawniej. Za chwilę zobaczyliśmy śmiesznego starszego pana to im powiedziałam, że z kolei tacy będą, na co jeden odpowiedział, że ja szybciej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jezu nogi mi juz w tylek dzisiaj wlaza ;D
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1974 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1975 |
Zadomowienie
|
zaluj ze nie slyszalas dzisiaj naszych tekstow z Kawą
![]() ![]() ![]() ![]()
#1976 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki za wypowiedzi
![]() ![]() Paula- pewnie, że lepiej się wygadać niż tłumić to w sobie |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a po 2 jeśli nawet by wam nie wyszło, to zawsze dzięki temu zwiazkowi zobaczysz co lubisz w facetach czego nie lubisz, nauczysz się dużo jak być w związku, będziesz miała doświadczenie i na pewno też będziesz silniejsza potem, dlatego ja zawsze bez strachu wchodziłam w związki, nawet jak wiedziałam, że mogę potem cierpieć wiedziałam że nie ma siły by mnie zranić tak bym sobie nie wiem nie poradziła itp ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1978 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oby tak dalej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Super, że Ci się tak układa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1980 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
gdy byłam z 1 chłopakiem (to był okropny związek a ja młoda i głupia) poszłam za nim do LO w jego klasie poznałam 2 chłopaka z którym później zaczęłam być, gdybym nie poszła do tego LO to bym go nie poznała potem poznałam znajomych znajomego mojego 2 chłopaka byliśmy razem w anglii w pracy i czasami na nie których imprezach - wśród tych chłopaków poznałam już wtedy mojego obecnego. I tak go znałam jakiś czas aż w pewnym momencie zdałam sobie sprawę że mi się niesamowicie podoba. Gdybym nie była z panem nr 2 to nie poznałabym tych znajomych i nie poznałabym mojego ukochanego ![]() dla mnie to ciąg zdarzeń ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.