Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-19, 14:45   #1291
Stapelka
Rozeznanie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

haha bo świat dzieli się na canonowców i nikonowców - obie firmy godne polecenia bo i dobre, i można dokupić obiektywy. My akurat z canonowców z meżem i jako, że w firmie mamy studio foto to trochę tego sprzętu się przewinęło i zawsze canony. można popatrzeć na jakieś promocje aktualne i tym się kierować
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 14:47   #1292
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
No myślę żeby się zamknąć w 2 tysiakach, a z tego co kojarzę to Nikon 3100 był już za 1700 czy jakoś tak Canon był o 1000 droższy. A my żadnymi zawodowcami nie jesteśmy i chodzi o to żeby ładne zdjęcia były synka i z górskich wędrówek, więc raczej takie amatorskie używanie Ja i tak podejrzewam że trochę czasu zajmie mi rozszyfrowanie tego cuda i dlatego chcę własny kompakt do kieszonki

No to zdecydowanie Nikon3100 jak masz dopłacać kolejny tysiak i wykorzystać aparat tylko na amatorskie zdjęcia to nie ma sensu,
potem ewentualnie możecie sobie dokupić obiektywy i np filtry które drogie nie są a dają fajne efekty zdjęć
Oj mówię Ci my Nikona swojego mamy już 3 lata a Ja nadal się go uczę,
każde ustawienie światła F i ISO i inne zdjęcia, na początku leciałam wszystko na automacie, ale potem stwierdziłam że jak mamy lustrzankę to trzeba się z nią rozwijać i iść do przodu...
Jest nawet fajna stronka dla amatorów nikonowców i tam piszę co i jak robić
Z czasem wszystkiego się nauczycie.
Myśmy jak brali swojego Nikona na raty wtedy i wzięliśmy ubezpieczenie na 5 lat to sprzedający Nam powiedział, że po 5 latach przyjść,lustrzankę zrzucimy i dostaną Państwo nową
ile w tym prawdy jest nie wiem ale ubezpieczenie to dobra sprawa

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 14:48   #1293
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
A tak z innej beczki,
płaciła któraś z Was kiedyś coś przez PŁACE ALLEGRO?
i pieniądze długo nie dochodziły do sprzedającego?
Ja do tej pory zawsze płaciłam przez PLACE Z ALLEGRO. Może błyskawicznie na konto pieniądze nie przychodzą, ale maksymalnie 2 dni i kasa ZAWSZE jest u sprzedawcy (a właściwie już następnego dnia)! I co więcej, zawsze, dostaję maila z allegro, że pieniądze zostaly przekazane sprzedawcy. Ani razu nie mialam wała z tym PLACE Z ALLEGRO

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 14:51   #1294
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
haha bo świat dzieli się na canonowców i nikonowców - obie firmy godne polecenia bo i dobre, i można dokupić obiektywy. My akurat z canonowców z meżem i jako, że w firmie mamy studio foto to trochę tego sprzętu się przewinęło i zawsze canony. można popatrzeć na jakieś promocje aktualne i tym się kierować

Dokładnie, więc Ja zawsze mówię niech sam sobie ktoś sprawdzi co mu dobrze w ręce siedzi i będzie wiedział w jakiej firmę będzie się dobrze czuł JA jakos canona nie brałam pod uwagę, nie wiem nawet czemu
Chciałam Nikona i koniec

Trudno otworzyć takie studio?
Mi cały czas to po głowie chodzie,
ale boję się

Stary 2011-04-19, 14:51   #1295
Kajool
Zadomowienie

czesc dziewczynki jak wasze wizyty?? Brzucholki piekne wam rosna, ja jak mi ktos zdjecie zrobi wstawie swoj ale ja mam tak nisko osadzony...
Nie bralam przez cztery dni magnezu i mam za swoje, skurcz lydki i latanie powieki. Masakra jakas.
Stary 2011-04-19, 14:53   #1296
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Sygine a nie lepiej zamiast lustrzanki porządną hybryde. Bo kupując lustrzanke to właściwie masz body + obiektyw (z reguły kit), a do tego musisz dokupic kilka obiektywów, bo inny do zdjęc z daleka inny do makro itd. chociaż fotografia baaaaardzo wciąga.
Mąż się uparł na lustrzankę i o niczym innym nie chce słyszeć. Zresztą nawet specjalnie jakąś fuchę u kumpla dorwał, żeby ją kupić i nie obciążać wspólnego budżetu

A z innej beczki to idziemy dzisiaj na SR i będzie o karmieniu I nadal się zastanawiam czy nie kupić czasem u tej położnej laktatora medeli, bo mówiła że mają za 70 zł
Stary 2011-04-19, 14:54   #1297
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Ja do tej pory zawsze płaciłam przez PLACE Z ALLEGRO. Może błyskawicznie na konto pieniądze nie przychodzą, ale maksymalnie 2 dni i kasa ZAWSZE jest u sprzedawcy (a właściwie już następnego dnia)! I co więcej, zawsze, dostaję maila z allegro, że pieniądze zostaly przekazane sprzedawcy. Ani razu nie mialam wała z tym PLACE Z ALLEGRO

No właśnie Ja już też płaciłam nie raz nie dwa przez PLACE ALLEGRO i nigdy z tym problemu nie miałam, dostałam także potwierdzenie, że kasiorę babka dostała transakcja zakończona i dlatego się dziwię, że do dnia dzisiejszego nie ma kasiory

Coś mi tu śmierdzi

Stary 2011-04-19, 14:56   #1298
Natka_
Zakorzenienie

My w grudniu zdecydowaliśmy się na lustrzankę, ale Pan w sklepie polecił nam kupić lepiej kompakta, z tego względu, że my totalne amatory jesteśmy i poprostu z lustrzanka moglibyśmy sobie "nieporadzić". Więc ostatecznie zdecydowaliśmy sie na kompakta, chyba Panasonic i jestesmy baaaardzo zadowoleni Wystarcza nam, jest o wiele lepszy od zwyklej cyfrówki, ma w cholerę jakiś funkcji, których i tak niewykorzystujemy, a które maja lustrzanki. A daliśmy za nią coś około 1700 zł. Ale moge polecić
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 15:02   #1299
SweetAngel1984
Zadomowienie

zanetko a moze ona sprawdza na koncie a nie w zakladce wplaty od kupujacego i w tym rzecz????? bo jak tak to na koncie faktycznie nie znajdzie niczego tylko w tej zakladce a jak che miec kase na koncie swoim to musia tam kliknac zeby allegro przeslalo kase na konto wiem bo mi tak kupujacy placili nie raz i tez na poczatku mialam problem z odnalezieniem gdzie te pieniazki sa
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 15:14   #1300
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Patik nie chce nic mówić, ale rośnie z dnia na dzień

A pod biustem ma kokardkę

Ciasto już się chłodzi w lodówce tylko bez truskawek bo oczywiście nie było, ale i dobrze bo by mnie po nich wysypało

Idziemy dziś z brunetką na lody i na deser i do lumpka

zaneta88 super teraz to już będziemy rosnąć z sekundy na sekundę
Zazdroszczę Wam tego spotkanka. a właśnie Brunetka jest podobno na odwyku..no, to długo się nie nabyła. Coś mi się pralka pierdzieli, bo nie wywirowało prania, ale w instrukcji przeczytałam że tak się może zdarzyć jak wrzuca się pojedyncze ciężkie rzeczy, a ja prałam poduchy na krzesła do kuchni 4 szt, sweter tzta i ręcznik dorzuciłam. Mam nadzieje ze to "to" jest przyczyną, bo jak nie...

Zanka piękny brzuch, a koszulka rewelka, juz sie zastanawiam czy nie zrobić kup teraz.

Zanetaa ja zawsze robię przelew internetowy ze swjego konta, nigdy płacę z all, ale ktoś mi już kiedyś wspominał że dłużej kasa idzie, ale nie wiem czy to jest powodem tego co piszesz..jakieś kombinacje ktoś wyczynia chyba

Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2011-04-19 o 15:28
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 15:34   #1301
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

Cytat:
A tak z innej beczki,

Mam taki problem, bo zapłaciłam za obiektyw przez PŁACE ALLEGRO
13 kwietnia do dnia dzisiejszego pieniędzy sprzedający ode mnie nie dostał,
wysłała mi paczkę podkreślając, że poczta polska działa jak działa i paczka może nie dojść , zaraz dostaję drugiego e-maila że na poczcie musiała dopłacić 7,70 bo rzekomo paczki nie weźmie pani z poczty bo może się zdarzyć tak że ktoś po prostu paczkę zrzuci i nie będzie cała ?? pewnie chodziło o jakieś ubezpieczenie paczki.
Nie rozumiem totalnie o co chodzi!?

Napisałam do allegro czy da się sprawdzić czy pieniądze doszły, bo mi wyświetla że transakcja przekazu pieniędzy ZAKOŃCZONA co oznacza, że pieniądze już sprzedający powinien mieć na swoim koncie!
A sprzedającemu napisałam że 7,70 dopłacę wtedy kiedy paczka dojdzie,
i proszę o ksero potwierdzenia nadania...

o co chodzi?
Miała któraś z Was taką sytuację?
Ja za wszystko płacę tym systemem nigdy nie miałam problemu po zakończeniu transakcji dostaję maila. A pieniądze sprzedajacy ma po 2 minutach na koncie "płacę z allegro" a nie na koncie bankowym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg all.jpg (82,3 KB, 25 załadowań)
angel109238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 15:34   #1302
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
zanetko a moze ona sprawdza na koncie a nie w zakladce wplaty od kupujacego i w tym rzecz????? bo jak tak to na koncie faktycznie nie znajdzie niczego tylko w tej zakladce a jak che miec kase na koncie swoim to musia tam kliknac zeby allegro przeslalo kase na konto wiem bo mi tak kupujacy placili nie raz i tez na poczatku mialam problem z odnalezieniem gdzie te pieniazki sa

Napisałam do niej gdzie to sprawdza
będą jajuszka jak się okaże że na koncie

Stary 2011-04-19, 15:41   #1303
Kolina
Zadomowienie

witam po weekendzie
nadal nadrabiam zaleglosci i mam nadzieje wkrotce uporac sie z zaleglosciami
dzisiaj bylismy ogladac materace do lozek, mamy dwa czy trzy typy, nie umiem jednoznacznie powiedziec ktory lepszy
czy ktoras z Was zna sie na materacach?
1.Sembella Amber Dream - sprezynowy, moj faworyt
2.M&K Kolo Venus Multi Pocket Intera - kieszonkowy, wygodny
3. Selene Vita Multi - materac kieszonkowy z dwustronnym lateksem

gosc polecal Selene Vita Shenergy - piankowy termoelastyczny
byl jeszcze M&K Kolo Sueno Luxus Jedwab, wygodny ale drogi - caly lateksowy i kobitka mowila ze jak sie ktos poci to nie poleca, bo on slabo oddycha

dzisiaj o 19:20 mam wizyte
mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, niedzielna podroz bardzo mnie wymeczyla i wczoraj rano mialam wzmozone uplawy, takie jasne, wodniste, dzis juz ok ale i tak sie zamartwiam, kciuki trzymajcie
Stary 2011-04-19, 15:41   #1304
margaret82
Zadomowienie

Hej mamusie
Ja od piatku miałam odwyk od forum bo a to sprzatanie, a to z mężem sobie siedziałam a to leżakowalam bo klusek jakis mało ruchliwy był przez łikend to wolałam poleżeć i mam mega zaległosci Postaram się poczytać co tam u Was ale nie obiecuje

U Nas porządki świąteczne porobione. W łikend Klusek był bardzo spokojny i zaczynałam się juz denerwować ze cos jest nie tak, ale wczoraj z samego rana dał niezły popis akrobacji więc sie uspokoiłam

Scio też mieliśmy iśc wczoraj na SR, ale mąz musiał w pracy zostać

Postaram sie teraz być już na bieżąco

A i pochwalę się jeszcze brzuszkiem z dzisiaj czyli 27tc4d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg STA76309.jpg (23,9 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27tc4d.jpg (44,8 KB, 26 załadowań)
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 15:51   #1305
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
dzisiaj o 19:20 mam wizyte
mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, niedzielna podroz bardzo mnie wymeczyla i wczoraj rano mialam wzmozone uplawy, takie jasne, wodniste, dzis juz ok ale i tak sie zamartwiam, kciuki trzymajcie
Trzymam mocno
Tylko koniecznie wpadnij po wizycie i się nam pochwal!!!
Stary 2011-04-19, 15:52   #1306
editka2022
Rozeznanie

[QUOTE=patik87;26456324]Zazdroszczę Wam tego spotkanka. a właśnie Brunetka jest podobno na odwyku..no, to długo się nie nabyła. Coś mi się pralka pierdzieli, bo nie wywirowało prania, ale w instrukcji przeczytałam że tak się może zdarzyć jak wrzuca się pojedyncze ciężkie rzeczy, a ja prałam poduchy na krzesła do kuchni 4 szt, sweter tzta i ręcznik dorzuciłam. Mam nadzieje ze to "to" jest przyczyną, bo jak nie...

my tak mielismy z pralka ze niechciala wirowac ,wczoraj moj tata sie tym zajal, ja sie na tym nieznam ale jak jest pod pralka taka szufladka ktora sie wyciaga to cos w niej zalegalo niby sie kieszenie sprawdza itp ale zawsze istnieje mozliuwosc ze sie przeoczy i zalegaly tam roznosci i to przez to.

a tak wogole to czesc wszystkim,gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze,wczoraj robilam pranie ciuszkow malej i zajelo mi to pol dnia sie troche tego uzbieraloa i tak ciagle mi malo:0

editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 15:57   #1307
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam tego spotkanka. a właśnie Brunetka jest podobno na odwyku..no, to długo się nie nabyła. Coś mi się pralka pierdzieli, bo nie wywirowało prania, ale w instrukcji przeczytałam że tak się może zdarzyć jak wrzuca się pojedyncze ciężkie rzeczy, a ja prałam poduchy na krzesła do kuchni 4 szt, sweter tzta i ręcznik dorzuciłam. Mam nadzieje ze to "to" jest przyczyną, bo jak nie...
U Nas też się tak czasem dzieje. Jak wrzucam pranie to ono jest suche i waga jest właściwa a jak sie namoczy to już jest cięższe i nie chce wiriować

Zaciskam mocno kciuki za wizyty
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Stary 2011-04-19, 16:04   #1308
zanetaa88
Zakorzenienie

Margaret śliczny brzusio! kolejny balonik do kolekcji !

Stary 2011-04-19, 16:05   #1309
meszsares
Zadomowienie

uff my juz po genetycznym - z dzidzia wszysciutko w porzadeczku, Blanka pozostala Blanka (tam juz nic nie wyrosnie jupiii) a termin porodu wyszedl taki sam jak z OM

Natka - a juz mialam nadzieje, ze znalazl sie jeszcze jakis lekarz w G-cach robiacy te badania jak dla mnie kasa wydana na diagnozy p.dr A. to kasa wyrzucona w bloto. Robila mi USG 1 DZIEN przed porodem i stwierdzila malowodzie (potem zweryfikowane na nie) oraz wymierzyla Mloda na 3,5kg, a ta urodzila sie wazac 4kg! Ja rozumiem, ze to szacunki itp ale dzien przed porodem??? fachowiec? w dodatku zachowala sie wobec mnie niefajnie, bo 1.swoim pacjentkom prywatnym dawala zapasy chusteczek i ligniny po usg, a mi nie dala nawet na moja prosbe, musialam isc do sali z mokrym brzuchem i brudna z zelu koszula, 2. nie chciala ze mna rozmawiac jak sie pytalam o to malowodzie itp.-poprostu wypad z baru. Ale dla prywatnych jest przemila, starsza pania he he
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 16:09   #1310
Stapelka
Rozeznanie

słuchajcie, u mnie w Entliczku (taka sieć sklepów) jest ten aspirator z 10 wkładami po 29 pln.
http://allegro.pl/cleanoz-aspirator-...549202013.html

Panie polecały, bo podręczny, można wszędzie wziać.

Wszedzie w necie widziałam po 60 z 3 wkładami zapasowymi.

Jakby któraś chciała to mogę kupić i wysłać - nawet z przesyłka sie opłaca
Stary 2011-04-19, 16:16   #1311
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
słuchajcie, u mnie w Entliczku (taka sieć sklepów) jest ten aspirator z 10 wkładami po 29 pln.
http://allegro.pl/cleanoz-aspirator-...549202013.html

Panie polecały, bo podręczny, można wszędzie wziać.

Wszedzie w necie widziałam po 60 z 3 wkładami zapasowymi.

Jakby któraś chciała to mogę kupić i wysłać - nawet z przesyłka sie opłaca

A to jakaś promocja, czy cena stała?
Ja się muszę zastanowić bo już sama nie wiem jaki aspirator chce do noska

Stary 2011-04-19, 16:17   #1312
margaret82
Zadomowienie

Zmalowana śliczny brzuszek a tuniczka bardzo ładna

sygine bardzo ładny brzuszek, ale wydaje sie taki malutki a tylko dzień młodszy od mojego

zanetaa88 jak widac różnicę

Zanka spore mieszkanko ma już Twoje maleństwo

wodaqua bardzo ładny o zgrabniutki

Scio bardzo ładny i wcale na żywo nie jest mały
Stary 2011-04-19, 16:22   #1313
Stapelka
Rozeznanie

jest wielka naklejka, że promocja, wcześniej nie widziałam bo dopiero przez linka, którego któraś wstawiła zwróciłam uwagę na ten produkt.
Stary 2011-04-19, 16:33   #1314
Natka_
Zakorzenienie

Lilka kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę!

Kolina będzie dobrze, nie denerwuj się

Margaret aaaale brzusio Ja mam 27tc2d a brzuch dwa razy mniejszy hihi

Meszsares że z Blanką wszystko wporządku
My idziemy prywatnie, więc mam nadzieje, że będzie miła Ja od znajomych słyszałam, że super babka, długo wizyta trwała, wszystko dokładnie pokazywała itd. więc mam nadzieje, że u nas będzie to samo. Zresztą jakbyśmy szukały lekarza, który ma same dobre opinie to z przykrością mogę stwierdzić, że takich nie ma... Zawsze znajdzie się osoba, która nie ma dobrej opinii na temat danego lekarza. A to dlatego że każda z nas ma inne wymagania co do lekrza, i każda oczeuje czegoś innego Ja się będę mogła wypowiedzieć na temat Pani dr dopiero po wizycie, bo nie miałam z nią jeszcze styczności.
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 16:36   #1315
zanka205
Zakorzenienie

ja już jestem wymęczona ciążą, chciałabym żeby już był lipiec
nie wiem ale wszystko mnie boli już, kręgosłup, pachwiny, spać w nocy nie mogę, co 1h chodzę na siku i nie mam kiedy się wyleżeć tak porządnie ehhh
jestem już gruba i brzydka i mam dość

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 16:39   #1316
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
A tak z innej beczki,

Ja ostatnio głównie tak płacę i nie ma nigdy problemu, jak sprzedaję to dostaję maila błyskawicznie że dostałam nową wpłatę. Ciekawe gdzie to sprawdza...
Raz spotkałam się z dopiskiem w aukcji "wysyłamy po zaksięgowaniu na naszym koncie a nie na koncie płacę z allegro" - tyle że żeby mieć na swoim koncie to trzeba kliknąć na zlecenie wypłaty...więc ciekawe kiedy ona sobie te wypłaty robi..

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
uff my juz po genetycznym - z dzidzia wszysciutko w porzadeczku, Blanka pozostala Blanka (tam juz nic nie wyrosnie jupiii) a termin porodu wyszedl taki sam jak z OM
To super

A propo cellulitu i rozstępów, to pierwsze niestety na udkach dalej siedzi ale miałam już przed ciążą, więc trudno. Natomiast ostatnio koleżanka z pytaniem do mnie, czy mam rozstępy jak powiedziałam że ani jednego to nie chciała uwierzyć, musiałam jej cały brzuch demonstrować żeby mogła sprawdzić

Zanka, co Ty opowiadasz - śliczna jesteś!!!

Edytowane przez aania_20
Czas edycji: 2011-04-19 o 16:40
aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 16:41   #1317
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Trzymam mocno
Tylko koniecznie wpadnij po wizycie i się nam pochwal!!!
Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
..
Kolina będzie dobrze, nie denerwuj się
dziekuje

napisze na pewno

aha, zapomnialam napisac z ebylam dzis w lidlu i byly jeszcze te ciuszki ciazowe
kupilam spodnie dresowe, sa bardzo wygodne i ladnie leza
polowalam ostatnio na takie, w ktoryms sklepie mierzylam ale nie bylo mojego rozmiaru, jedne byly za male inne za duze
Stary 2011-04-19, 16:45   #1318
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
aha, zapomnialam napisac z ebylam dzis w lidlu i byly jeszcze te ciuszki ciazowe
kupilam spodnie dresowe, sa bardzo wygodne i ladnie leza
polowalam ostatnio na takie, w ktoryms sklepie mierzylam ale nie bylo mojego rozmiaru, jedne byly za male inne za duze
A w Lidlu koło mnie nie było tych ciązowych ubrań

Ale to nic wyszperałam sobie wczoraj w lumpku 2 pary spodni za całe 10zł - jedne lniane z panelem iadrugie bojówki tez z panelem z H&M takze juz mi starczy.
Stary 2011-04-19, 16:46   #1319
Zmalowana
Zakorzenienie

To zapraszam wszystkie na ciacho po malutkim kawałku powinno wystarczyć ))

Zanka
brzuszek super, bluzka czaderska, a Ty jesteś laska i nawet inaczej proszę nie myśleć

No, a brunetka ma odwyk i go nie złamała bo nic nie kupiła

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 16:47   #1320
zanka205
Zakorzenienie

no ja w tej ciąży od początku obrastam w tłuszcz w udach, pośladkach i boczkach no i mam mega celullit, a nigdy nie miałam... to strasznie bo mam takie jakieś pofałdowane ciało że szok
i jak tu się latem pokazać? chyba będę musiała jakąś cygańską spódnicę do ziemi kupić, ale kurcze jestem z metra cięta i pewnie będę wyglądała fatalnie

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości