|
|
#4081 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4082 | |
|
Zadomowienie
|
Wyślę na priv, jakby mnie tu ktoś rozpoznał to klapa, a wiem że były biega po forach kobiecych żeby potem wiedzieć jak lepiej podrywać babeczki
![]() Cytat:
Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-04-19 o 11:31 |
|
|
|
|
#4083 | |
|
Rozeznanie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Na Ciebie czy na samochód?
|
|
|
#4084 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4085 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam do pazdziernika jazde samochodem z glowy
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-04-19 o 11:44 |
|
|
|
#4086 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4087 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4088 |
|
Rozeznanie
|
Tak, rozmawialiśmy...przez telefon, bo oczywiście nie miał czasu się spotkać. Powiedział mi, że mu na mnie zależy, ale nie chce się spotykać na takiej zasadzie, że on pije trzy dni i nie ma z nim kontaktu. Powiedziałam mu, że przecież w związku się problemy rozwiązuje inaczej i że jakby mu zależało to by się odzywał do mnie. A on, że to byłoby wymuszone. I że to co mówił kiedyś to wszystko prawda, ale teraz dwa razy by się zastanowił zanim by mi powiedział, że mnie kocha. Prosił żebym nie robiła nic głupiego. I żebym nie płakała. I to chyba tyle. A i że mu baardzo głupio i że wie, że mnie skrzywdził, ale nie chce robić tego więcej. W sumie to ja na nim wymusiłam ten koniec boo on nie chciał tego wprost powiedzieć tylko tak gadał ogólnie. A ja chciałam usłyszeć wprost" nie jesteśmy razem'' a nie teksty: ,,mi zaleeeeeży, ale Cię krzywdzę''. Masakra, jak mi źle. Nasi wspólni znajomi zaczynają się coś domyślać. Ale o nic nie pytają, tylko przytulają. Jego przyjaciel jak mnie zobaczył na uczelni z telefonem to powiedział ''nie pisz do niego, nie warto''. I mnie przytulił. DObrze, że nikt nie pyta o niego. Ale na pytanie 'jak się czujesz' nie umiem odpowiedzieć, tylko do razu w płacz. 30 marca tak mocno mnie trzymał w ramionach. Mówił, że mnie kocha i żebym go tylko nie skrzywdziła... Boże, jak mi źle.
tak się składa, że jestem z krakowa. tzn studiuję tu. i na piwo chętnie się wybiorę |
|
|
|
#4089 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
http://kwejk.pl/obrazek/8281/kwejk.html
długie, ale mocne Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Napisał, że na Ibizę to lecimy na imprezę ![]() ![]() Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-04-19 o 13:05 |
||||
|
|
|
#4090 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) Ewentualnie do starszych o rok ![]() O ja nad morzem byłabym chętna na jakiegoś przystojnego, opalonego ratownika Cytat:
A ogółem fajny kolega? Bo skoro gada, to może, może... ![]() Cytat:
Cytat:
Ja często mam tak, że budzę się szczęśliwa, potem się smucę, a potem pod wieczór znowu mnie energia rozpiera albo na odwrót ![]() Dzisiaj np. obudziłam się taka strasznie szczęśliwa i w podskokach pobiegłam do szkoły, pół dnia się chichrałam ze wszystkiego, a potem palnęłam (do przyjaciółki), że muszę się na kolegę napatrzeć, bo to mogą być ostatnie razy kiedy go widzę i potem do końca lekcji chodziłam smutna
|
|
#4091 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4092 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też lubię popatrzeć i nic z tego nie ma |
|
|
|
|
#4093 | |
|
Rozeznanie
|
To trza się migusiem lecieć pakować
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
a kysz!To Ty sobie tak wzdychasz jak ja do pana od pizzy
|
|
|
#4094 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie to samo, co wczoraj. Płacz, narąbanie się jak dzika świnia, płacz, 10 min humor, płacz. W ogóle wyglądam dzis okropnie. Wory pod oczami do ziemi.
Może po świętach umówimy się na piwko jakieś? Pewnie sporo osób z wątku tutaj studiuje. W końcu przestałam płakać. Dopiero w takich chwilach się okazuje, jakich cudownych mam przyjaciół. Nie wiem, co bym zrobiła bez nich. I jeszcze ten wątek... naprawdę potrafi postawić do pionu. Bo widzę, że nie tylko ja płaczę z powodu faceta. Bo większość moich przyjaciół jest w związkach i mnie pocieszają cały czas, alee oni mają taką świadomość, że gdzieś tam jest osoba, dla której znaczą wszystko. A ja nie mam takiej świadomości. Ja dla eksa nic nie znaczę :< Eks, w ogóle jak to brzmi :< Powiedział wczoraj, że się odezwie do mnie dziś. Jestem pewna, że tego nie zrobi. Stawiam piwo wszystkim z wątku jeśli się okaże, że nie mam racji. Jeszcze gadał, że chce ze mną mieć kontakt, iść czasem na piwo. I wtedy właśnie sobie przypomniałam, że połowie dziewczyn z tego wątku tak eks mówił, a potem totalna olewka. Typowy tekst tylko po to, żeby nie wyjść bezdusznego ch*ja na finiszu. Masakra, ale mi źle. Mam ochotę się poddać jakieś narkozie i obudzić za miesiąc. |
|
|
|
#4095 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4096 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A po maturach to zobaczymy, ale liczę, że uda mi się go nawrócić ![]() Cytat:
![]() Fajnie sobie tak powzdychać, wiosna przyszła i pół wątku rozstaniowego sobie wzdycha A w wakacje, to chyba będę codziennie jeździć do jego miejscowości (dobrze, że mają tam centrum handlowe i maka, to nie będzie takie podejrzane )
|
|
#4097 |
|
Rozeznanie
|
Ja przed chwilą wróciłem ze spaceru z psem... Dlaczego na mnie zwracają uwagę tylko kobiety w większości w przedziale 25-40 ?
|
|
|
|
#4098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4099 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dokładnie, wiosenne burze hormonów się zbliżają ![]() ![]() Dlaczego nic z tego nie będzie? ![]() Też bym chciała być taka malutka ![]() Cytat:
Poza tym, wiosna idzie, ciepełko, fajni faceci... Nie potrzeba oddziału zamkniętego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba dużo dziewczyn analizuje... No ale jak można inaczej, skoro niektórzy faceci zmieniają zdanie praktycznie z dnia na dzień?
|
|
#4100 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4101 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4102 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4103 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Martuśka 666
Cytat:
|
|
|
#4104 |
|
Zadomowienie
|
czy 28mka
![]() hahah fakt , zajeci albo w trakcie jakiś zmian życiowych np. rozwód wsród moich znajomych niestety zdarza sie to coraz czesciej
|
|
|
|
#4105 |
|
Rozeznanie
|
I po 666
![]() No mi to już trudno będzie znaleźć nie-rozwodnika
|
|
|
|
#4106 | |
|
Rozeznanie
|
No proszę następna
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#4107 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Po pierwsze -
![]() A po drugie - jeśli ślub był tylko cywilny, brak dzieci, to ja akurat przeciwwskazań nie widzę.
|
|
#4108 |
|
Rozeznanie
|
Ja idę po wyniki badań z morfologii i moczu, później pędzę do rodzinnego. Trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#4109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- A prawie 23 latki jakie są boskie
|
|
|
#4110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój obiekt to już nawet mi się śni hihi. A wygląda jak lesław żurek z tym, że troszkę poważniej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

)

to lecimy na imprezę 
Uświadomiłam sobie że nie jestem szczęśliwa i tak strasznie brakuje mi tego jak było kiedyś

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)