Scent Bar XXVI - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-20, 10:54   #4411
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20
Dot.: Scent Bar XXVI

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
nie po to wydajeu majątek na starannie dobrane i wyselekcjonowane pachnidła, żeby potem jakimś badziewiem z kiosku śmierdzieć
dobre
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:57   #4412
rachell111
Zakorzenienie

dziń dybry
Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
Kupie czas każdą ilość, cena nie gra roli :/
zauważyłam, ściskam - ale to dobrze że się dzieje - wiesz życie Cie wciongło znaczy sie kręci

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ale to o to chodzi, żeby wyglądać a nie ważyć Co komu do tego ile ważysz, jak wyglądasz super Nie szukać se problemów na siłę
o to, to miałam pisać dokłądnie - ale kuleżanka potwierdziła zatem - czasem ciężko dogodzić - ja na wagę całe życie nie wchodzę - przecież to jest jakieś irracjonalne
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:58   #4413
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
wolałabym, żeby troszkę spadło
żebym se wreszcie mogła kupować te bluzki i sukienki, które mi się podobają, a nie być skazaną na te, w które się zmieszczę

kurka, ale mi sieu nie kce spszontać, wnerwia mnie to sranie się, że święta idą to cza sprzątać, sprzątać całą chałupę okna, firanki, podłogi pastować! I takie sranie jakby to nie wiadomo co było, matka już od tygodnia drze się i panikuje

I lany poniedziałek mnie wkułfia a raczej ten durny wiejski zwyczaj, że "kawalerka" ze wsi łazi od domu do domu i oblewa panny co innego, jakby przyejchało paru znajomych i urządzić bitwę na oblewanie, a nie jak w zeszłym roku łaziła taka hołota gówniarzy w wieku nastu lat i "wyjdź to cię oblejemy!" ani mi się śniło wyłazić, to stali tak ze 20 minut pod chałupą, aż wreszcie kilku wlazło do domu i mnie oblało jak w kuchni obiad gotowałam.
Ha
ha
ha
rozrywka i ubaw po pachy

edit: aa, i jeszcze niby "eleganckie" oblewanie nie zwykłą wodą, a tanią wodą kolońską mnie wkułfia nie po to wydajeu majątek na starannie dobrane i wyselekcjonowane pachnidła, żeby potem jakimś badziewiem z kiosku śmierdzieć

No to pomarudała i idzie spszontac dalij. Jak ja nienawidzę sprzątania
A co Cię nie w✂✂✂✂ia? Jest coś takiego?

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:01   #4414
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
dobre pytanie ale temat świąt potrafi być wkokufiajocy - mam dom rodzinny na wsi - nic mnie tak nie wkurfia jak łosie/buraki polewający wodą ( zresztą w miescie robio to samo)

wracam do domu z ochroną jak Britney Spears dwukropek wciśnięty paznokciem

ale generalnie w święta mam luz i dzień święty świetujemy - opierdalamy się nikt się nie poci bez sensu przy myciu gotowaniu itp - ot sprawiamy se przyjemnosci same - żadnych stresów - da sie
Stary 2011-04-20, 11:16   #4415
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
No padnę zaraz

Jeszcze lepiej!
A wiecie, że do tego wszystkiego za oknem jest statek (to już moja projekcja)

statek? a ja myslałam ze to Nowa Huta

i chcialam dodac ze ja wiem ze mam na tym obrazie flaszke w rece -ficicie te poze-czujecie to studiował poza domem na pewno czuje-siedze na podładze, lewą ręką gestykuluje do miska, a w prawej (schoweanej) trzymam flaszke stojącą na podłodze

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość

traumę mam

A Ty Polly masz jakieś "uszczerbki " ?

ja też chyba inaczej chciałam to ująć ale mi nie wyszło coś

będę się zacieszać jak zmieszczę się w 10 par spodni które dziś odłozyłam w najdalszy kąt szafy

uszczerbek mam-pępuszek mi sie zbrzydził i nad nim powstało takie jakby zagłebienie no cusz ...

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Udało mi się zmniejszyć, ale na nośniku oryginalnym, czyli bezpośrednio w aparacie (zawsze to coś, ech...) Pikczer z dzisiaj

---

Edit: Dobrej nocy

Cytat:
a Misiek na to: Ty mi tu ✂✂✂✂a nie ✂✂✂✂✂✂✂ tylko do roboty się bierz!
Bo to Miś Przeklinak był...

przydadzą mi się klaski, bo kryzys odchudzeniowy mam - jem ile jadłąm, a od tygodnia waga stoi

Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:21   #4416
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
dobre pytanie ale temat świąt potrafi być wkokufiajocy - mam dom rodzinny na wsi - nic mnie tak nie wkurfia jak łosie/buraki polewający wodą ( zresztą w miescie robio to samo)

ale generalnie w święta mam luz i dzień święty świetujemy - opierdalamy się nikt się nie poci bez sensu przy myciu gotowaniu itp - ot sprawiamy se przyjemnosci same - żadnych stresów - da sie
Ja dałam sobie luz świąteczny Nie myję okien na hasło wielkanoc i nie pucuję całej chaty jak niektórzy Jedziemy do rodziców,każdy coś przywozi,ja akurat 2 ciasta i 2 sałatki.I luzik

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:24   #4417
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
przeczytałam,że marzysz o karierze wibratora

Cytat:
(aż se ffyciongłam satynowy gorset i już wlezę, uff, ciastel uratowany)
Ale to jeden gorset a na inne dni?
Podła jestem, wiem.

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
no jak przybiera prawidłowo, to raczej dojada.

moja starsza mogła ssać, drzeć się i prężyć 24h na dobę
i często tak bywało
Maja nas zabije
Na biało:
nie wiem jak brzuszek, hmm, chyba miękki. Kupki musztardowe po każdym karmieniu. Czy przybiera nie wiem bo nie ważyłam ostatnio ale jakby wizualnie okrąglejsza. Najlepiej poproszę teściową niech jakiego pediatre złapie i podpyta, o.

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Wszystko Ci pasuje. Jesteś piękna.
Zdjęcia przypominają mi moje z pierwszego spaceru. Naprawdę. też byłam młoda, chuda i miałam pióra jak marzenie. Heh... Kiedy to było...
Oczywiście żartowałam z tym pasowaniem
Piękna...
No, a teraz jesteś stara i gruba, uhm

Cytat:
Red mnie zadziwia niesłychanie
Czym

Cytat:
Powiem Wam coś- naszkicowałam nastepny
Super, kto tym razem na tapecie?

Cytat:
Udało mi się zmniejszyć, ale na nośniku oryginalnym, czyli bezpośrednio w aparacie (zawsze to coś, ech...) Pikczer z dzisiaj
Mnie to zadziwia, że masz minę poważnego człowieka a tu... no, wiesz
Ja Ci łaskawie pozwolę pitolić o straszliwej grubości żeby nie być hipokrytką.

Cytat:
wcale,że nie Dla mnie się liczy fakt,że wchodzę we wszystkie swoje spodnie
Dla mnie tyż

Cytat:
nie po to wydajeu majątek na starannie dobrane i wyselekcjonowane pachnidła, żeby potem jakimś badziewiem z kiosku śmierdzieć
Piękne

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:30   #4418
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
jak Ty jesteś gruby to ja jestem smok
Cytat:

I lany poniedziałek mnie wkułfia a raczej ten durny wiejski zwyczaj, że "kawalerka" ze wsi łazi od domu do domu i oblewa panny co innego, jakby przyejchało paru znajomych i urządzić bitwę na oblewanie, a nie jak w zeszłym roku łaziła taka hołota gówniarzy w wieku nastu lat i "wyjdź to cię oblejemy!" ani mi się śniło wyłazić, to stali tak ze 20 minut pod chałupą, aż wreszcie kilku wlazło do domu i mnie oblało jak w kuchni obiad gotowałam.
Ha
ha
ha
rozrywka i ubaw po pachy
serio u Was się leją jeszcze? ja nie widziałam tego zwyczaju od lat, nawet wśród dzieciaków

wczoraj straciłam cierpliwość do odświeżania Wizażu, który nie działał więc poszłam oglądać seriale
Ale dziś nadrobiłam piękny, filozoficzny obraz Ju i zdjęcia Red z pasującym wózkiem i takie tam

Ideu do pracy zaraz

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:55   #4419
rachell111
Zakorzenienie

Gryniu ma oczy hipnotajzin - Gryniu na sek(s)ciarza

wciskam teraz dwukropek długopisem - szczyt lenistwa

chyba ideu upolowac cos do jadła

Sałać - mam tendencje do uzaleznień mydlowych juz Psora prawie zużyłam i bojeu sie co będzie dalej - koffam ten zapach a kce mis ie cytrynowo leśnych

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Majaaaaaaa - mam pomysła !!!!!!!!

weź wybierz jakiś zapach meeeeeeega dający po garach nie wiem czym - czyms kontrowersyjnym - najlepeij zwłoki, wędzonka, kaszanka czy co tam
EDIT , kaszaka i wedznka odpada , na wsi to rarytas, obstawiam ze moga fujac na Wenge, ze niby WTF
- potestuj na nosie rodziców coby potwierdzili który najokropniejszy i zlej tych psikaczy polewaczy ) wiem poswiecenie ale moze za rok nie przyjda

moze Sloniem ich Fumidusem pomysl no, moze jakies siki weroniki

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Ja dałam sobie luz świąteczny Nie myję okien na hasło wielkanoc i nie pucuję całej chaty jak niektórzy Jedziemy do rodziców,każdy coś przywozi,ja akurat 2 ciasta i 2 sałatki.I luzik
piateczka

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-04-20 o 11:58
Stary 2011-04-20, 12:43   #4420
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
jak mi nikt nie zawraca doopy takimi głupotami

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ale to jeden gorset a na inne dni?
Podła jestem, wiem.
mam jeszcze inne gorsety i bluzki - jak w ten najmniejszy się wcisnę, to w inne też...
oczywiście mam na myśli tylko takie miękkie, satynowe "gorsety" - z moim biustem o kupnie usztywnianego overbusta mogę zapomnieć
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
serio u Was się leją jeszcze? ja nie widziałam tego zwyczaju od lat, nawet wśród dzieciaków
no co Ty chcesz, tosz to zadupie - wieś tańczy i śpiewa
Jeszcze z 5-6 laty temu starsza kawalerka chodziła, ale jak im każdy wódkę po oblewaniu stawiał (za co kurde, za to że człowieka upaprzą i się suszyć albo przebierać musi? ), to do końca wsi gdzie ja mieszkam nigdy nie dotarli a teraz co roku gównażeria łazi

Cytat:

Majaaaaaaa - mam pomysła !!!!!!!!

weź wybierz jakiś zapach meeeeeeega dający po garach nie wiem czym - czyms kontrowersyjnym - najlepeij zwłoki, wędzonka, kaszanka czy co tam
EDIT , kaszaka i wedznka odpada , na wsi to rarytas, obstawiam ze moga fujac na Wenge, ze niby WTF
- potestuj na nosie rodziców coby potwierdzili który najokropniejszy i zlej tych psikaczy polewaczy ) wiem poswiecenie ale moze za rok nie przyjda

moze Sloniem ich Fumidusem pomysl no, moze jakies siki weroniki

może Incense Extreme dowalę
zwykle zasuwam drzwi i nie wychodzę, to se pójdą, ale rok temu akurat wtedy musiałą rodzina przyjechać a rodzina tez jełopy, zamiast wysłąć ich dalej, to "no idź! idź! to tradycja!" w dupie mam taką tradycję, że sama wychodzę na schody, gdzie czeka banda gówniarzy i łaskawie czekam, aż mnie obleją, upaprzą włosy, czyste ciuchy i makijaż w tym roku też zasuwam drzwi, niech se pocałują klamkę i idą dalej a jak spotkam to powiem "dzieci, zajmijcie się kimś w swoim wieku"
jak podjedzie ktoś z moich znajomych z wodą i ochotą na wspólne latanie z wiadrem po łące i oblewaniu się wzajemnie, to ja jak najbardziej

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-04-20 o 12:55
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 12:48   #4421
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
A ja się wku*wiłem ostro, gdyż po pierwsze - większość zdjęć z dzisiejszej wyprawy w plener "prześwietlona" (nie mam pojęcia, jak ja to zrobiłem ), a po drugie - nie umiem zdjęć zmniejszać! W poprzednim windowsie miałem picture manager i śmigało, aż miło, a w tej nożyczkowej siódemce mam ino jakieś media center i paint, i ni wuja, a próbowałem jak gópi tak, siak i srak
nie będzie fot ze stodołą?

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Pikczer z dzisiaj
no i nie ma stodoły

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 12:51   #4422
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Pasuje mi kolor wózka do autfitu?
pasuje

Cytat:
A ja miałem dzisiaj chyba jeden z najbardziej niepokojących "cykli sennych" ever, m.in. demoniczne-koty-kanibale (lewitowałem w nocy nad szkolnym boiskiem, a one materializowały się nagle z ciemności i wgryzały się we mnie) oraz wioska zombie-samobójców, nieszkodliwych chyba, ale strachu to się najadłem. Obudziłem się jakoś po czwartej, i miałem schizę, że jakiś kot wskoczył mi nad głową z łóżka na biurko, a pod oknem jego kolega darł się wniebogłosy, jak nigdy jeszcze nie dane mi było usłyszeć (ale ten spod okna to już rzeczywistość była, ojciec potwierdził)

koty ludojady a nie kanibale tak fogle, chyba że też kotem byłeś

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

ale mi już w szpitalu pielęgniarki mówiły, że tak będzie, że nie damy rady na samym naturalnym... chociaż to bardzo niepopularna opinia...
czasem aż do przesady niepopularna, moja znajoma która urodziła w tym samym tygodniu co Red miała problemy z karmieniem, zgłaszała to, a te babsztyle w szpitalu truły jej że natura bla bla że wszystko samo pójdzie bla bla i w rezultacie dziecko przez dwa pierwsze dni głodne było, po tygodniu na kontroli babsztyle "nooo, a my tak w panią wierzyłyśmy a tu pani dalej nie karmi" noż ✂✂✂✂a panna z problemami i w depresji a te babsztyle jeszcze dobiły, jak tak można
Cytat:
... ale ja jeszcze z mlekiem...
ale ja bez

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
możesz mnie troszkę tym zarazić
Na razie mój plan odgruzowania chałupy ograniczył się do tego,że chuop wymopował podłogi
przesyłam mikroba w postaci mentalnej, wyhoduj sobie (albo chuopu )

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
mnie tez
albo z meliną taka historia:
-polly w remoncie dostała szału bo jej sie wzorek nie schodził, małż nierówno wyszlifował gładz w kątach, i nie domalował sufitu w kilku miejscach- wiec wpadła w szał, klepki jej sie poprzestawiały, małż wzioł dziecko i uciekł-zostawiając ją w srodku tego wszystkieego (patrx drabina)
wiec polly siedzi schlana z rozpaczy na podłodze, w musku zrobila jej sie galareta, wpadla w depresje i gada do obrazu (a obraz ani razu)
i mówi:
-bo ficisz misiek kurna......( łyk z gwinta) to jest tak:
nikt mnie nie rosumie (kolejny łyk) ja ci misiek wytlumacze (łyk) wytlumacze ci to tak dokladnie jak tylko potrafie...bo ficisz misku-słuchaj i zapamietaj to dokładnie co ci powiem:

...

-WZORKI NA PANELACH MUSZĄ SIE SCHODZIC DO CHOLERY!!!

Cytat:
kópa tószczó zaiste

a jakie sexi oczęta

Cytat:
I lany poniedziałek mnie wkułfia a raczej ten durny wiejski zwyczaj, że "kawalerka" ze wsi łazi od domu do domu i oblewa panny
a nie możesz wziąć kłonicy czy innego drąga i przy✂✂✂✂✂✂✂ić?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 12:51   #4423
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:

mniejsza waga brzmi ładniej
taa, jasne, az sieu dziwieu, że se stopów nie zmniejszata

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 13:04   #4424
kamena
ʞɐɯǝuɐ

oesu, nie rozumiem, jak to mniejsza waga brzmi ładniej? a kogo to obchodzi? naprawdę tak się w rozmowach z ludźmi przerzucacie liczbami?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-04-20, 13:06   #4425
skarbiatko
Zakorzenienie

spadowywujcie łatwo Wam tak mówić boście są chude jak wiórki

systy głodnego nie zrozumie , itedeu itepeu

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 13:18   #4426
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

jak się wygląda, to subiektywna zmienna rzecz - dla jednej osoby mogeu się wydawać akurat, dla innej będę zwałem tuszczu. A liczby, to sztywne dane, nie da sieu nic subiektywnie naciągnąć na swoją korzyść
No i u mnie jeszcze dochodzi problem nadwagi i muszę znać kg, żeby pilnować, czy już mam prawidłową, zdrowa wagę czy jeszcze za dużo nie chcę, żeby mi się z nadwagi kolejne choróbsko przypałętało

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-04-20 o 13:29
Stary 2011-04-20, 13:29   #4427
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Ja ważę 92kg

Stary 2011-04-20, 13:34   #4428
kamena
ʞɐɯǝuɐ

sieu nie zgodzę, takie same liczby przy dwóch rożnych osobach to mogą być dwa różne wyglądy..
i doskonale potrafię zrozumieć potrzebę schuścia żeby znowu nosić spodnie sprzed trzech lat czy coś w tym stylu..
o, potrzebę dążenia do czegoś rozumiem!
za to nie rozumiem tego przywiązana do liczb właśnie a już fogle stwierdzenia że brzmi ładniej jak się powie że waży, no nie wiem, 59 a nie 60 (???)
serio poza moją koleżanką z pokoju w pracy która ma ✂✂✂✂✂✂✂ca na punkcie wagi i odchudza się od 16 roku życia (ma 40) z nikim nie rozmawiam o ich wadze bo co to za temat?
no nie wyobrażam sobie, "cześć co u ciebie, no to ile dziś ważysz?"

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

bosz, ciągle mi wchodzi w oczy ten avek i zaczynam już być przekonana że Teziak wygląda jak na focie

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2011-04-20 o 13:37
Stary 2011-04-20, 13:36   #4429
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
sieu nie zgodzę, takie same liczby przy dwóch rożnych osobach to mogą być dwa różne wyglądy..
jak obie będą miały nadwagę, to samo wyglądanie chudziej zdrowia nie uratuje
Cytat:
za to nie rozumiem tego przywiązana do liczb właśnie a już fogle stwierdzenia że brzmi ładniej jak się powie że waży, no nie wiem, 59 a nie 60 (???)
no jak Ty myślisz w kategoriach poniżej 60 kilo i o 1 kilogramie różnicy w te albo we wtę, to faktycznie nie zrozumiesz

Cytat:
serio poza moją koleżanką z pokoju w pracy która ma ✂✂✂✂✂✂✂ca na punkcie wagi i odchudza się od 16 roku życia (ma 40) z nikim nie rozmawiam o ich wadze bo co to za temat?
też tego tematu nie lubię
(bo uderza w moje kompleksy jak koleżanka tego samego wzrostu mówi, że waży 55 kilo i musi schudnać, bo jezd gruba )

Teza, oć do naszej barowej odchudzającej grupy wsparcia

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-04-20 o 13:37
Stary 2011-04-20, 13:38   #4430
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Dziękuje

Stary 2011-04-20, 13:39   #4431
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
jak obie będą miały nadwagę, to samo wyglądanie chudziej zdrowia nie uratuje

no jak Ty myślisz w kategoriach poniżej 60 kilo i o 1 kilogramie różnicy w te albo we wtę, to faktycznie nie zrozumiesz

też tego tematu nie lubię
(bo uderza w moje kompleksy jak koleżanka tego samego wzrostu mówi, że waży 55 kilo i musi schudnać, bo jezd gruba )

właśnie, 60 by nie było tematem do dyskusji

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Dziękuje
Teziak ale ile masz wysokości

Stary 2011-04-20, 13:41   #4432
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Teziak ale ile masz wysokości
Trochę mało175-176cm jakoś tak

Stary 2011-04-20, 13:41   #4433
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie, 60 by nie było tematem do dyskusji

pomarzyć o 60 se mogę sia la la la la...

(a wreszcie zrzuciłąm nadwagę i już się mieszczeu w górnej granicy prawidłowej wagi może się żadna cukrzyca, miażdżyca czy inksze paskudztwo nie przyczepi)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-04-20 o 13:43
Stary 2011-04-20, 13:42   #4434
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Majek, ale co innego zejście z nadwagi dla zdrowia (czy dla wyglądu) a co innego stwierdzenie że "brzmi ładniej".. komu brzmi ładniej? no chyba że sobie samemu, to rozumiem.. bo może o to Wam chodziło?

bo kurna nadal nie wyobrażam sobie rozmowy "ważę 65" "a ja 71" - i tu burak i torba

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-04-20, 13:43   #4435
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
dziń dybry
zauważyłam, ściskam - ale to dobrze że się dzieje - wiesz życie Cie wciongło znaczy sie kręci
oj kręci kręci aż za bardzo dziękuję za ciepłe słowo
Cytat:

Tez mnie wkokufia oblewanie, tzn to kiedy łobcy lejo niezmierzoną ilością wody bo ze ziomalami z małymi wiaderkami albo pistoletami na wode na jakiej otwartej przestrzeni bym się mogła powściekać w ramach relaksu i uszanowania tradycji
Cytat:
ja najbardziej lubię takie powolne święta z ogromem odpoczynku, spacerkiem rodzinnym, bzdurnymi czasem rozmowami o niczym itd ehhhh
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ale dziś nadrobiłam piękny, filozoficzny obraz Ju i zdjęcia Red z pasującym wózkiem i takie tam
o muszę poszukać tych o to
Cytat:
jak podjedzie ktoś z moich znajomych z wodą i ochotą na wspólne latanie z wiadrem po łące i oblewaniu się wzajemnie, to ja jak najbardziej
o to to
Cytat:

a tyś pewnie jak zapałka nie fiesze żeś grubsza ode mnie
Stary 2011-04-20, 13:44   #4436
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Trochę mało175-176cm jakoś tak
no to myślę że gdzieś tak do 80 kg powinieneś schuść

Cytat:

pomarzyć o 60 se mogę sia la la la la...
ja dążę do tylu

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość

a tyś pewnie jak zapałka nie fiesze żeś grubsza ode mnie
jakbyś się nei wymigała od spotkania to byś zobaczyła ....zapałkę

Stary 2011-04-20, 13:45   #4437
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

ja dążę do tylu
ambitnaś
to czymam
ja dążywszy do 65 ale w trakcie diety stffierdziłam, że spróbuję jeszcze pociągnąć do 62, jeśli dam radę

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-04-20 o 13:46

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 13:45   #4438
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Po mnie nie widać że tyle ważęino brzuchol mam

Stary 2011-04-20, 13:46   #4439
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
ambitnaś
to czymam
ja dążywszy do 65 ale w trakcie diety stffierdziłam, że spróbuję jeszcze pociągnąć do 62, jeśli dam radę
i ja też czymię
myślę że będzie łatwiej teraz niż zimą np....

Stary 2011-04-20, 13:49   #4440
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
i ja też czymię
myślę że będzie łatwiej teraz niż zimą np....
u mnie właśnie na odwrót - zimą dużo kalorii szło na ogrzanie cielska tak se myślę w każdym razie

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości