|
|
#4501 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
![]() Chociaż w sumie chyba znam więcej takich ludzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i też widzę i bez cm też bym widziała (tylko trochę słabiej ) i też sie nie będę mierzyć jeśli na oko będę widzieć, że spada, że ouda się zmniejszają (cud to chyba by był ), ale ponieważ, dlatego, że nie widzę, to się zmierzę kiedyś i sprawdzę czy coś spadło, choć w oudach śmiem wątpić, brzuch może i pupy z 0,5 cm Cytat:
27 cm Cytat:
no ale ok niech będzie ), jeśli mam grubsze ouda i łydy niż Ty, a w nadgarstku mam o 1 cm więcej niż Ty (tak, tak poszłam sobie zmierzyć nadgarstek Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#4502 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-20 o 21:45 |
|
|
|
|
#4504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4505 |
|
grozi wypollizowaniem
|
spoo-siłownia odpada-nie jestem w stanie ruszyc tych sprzetów nawet bez obciazenia
|
|
#4506 |
|
|
Jak na niego patrzę, to mam ochotę ugotować mu porządny obiad, taka bidna chudzinka
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w letnie noce wchodzi we mnie Mr Hyde - no i mogłąbym poszaleć nawet w Alienie, którego wy chrupiecie na śniadanko juz wolę jednak zabijać kwieciem niż wanilią - HP odpada, Hypnosy i inne tyż moze jutro poleze coś niuchać o różę noszę ale jakoś nie widzi mi sie ona niecna , ot lubię, koi mi nerwy, optymistycznie nastraja - zatem nightklub lub impreza na werandzie odpada ni znam chętnie wytropięSpo - nie zacytowałaś mi sie - wiesz co nikt nie paczy na nadgarstki - choć ten mój co mnie zbajerował drań kiedyś to paczył włąśnie ( dzięeeeki bogu) jesli nie ma dysproporcji w nogach to nikt poza Tobą nie zauważa - zatem to tylko tak dla własnego komforta Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-20 o 19:47 |
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell, z Indygopodobnych weź jak Ci się uda znaleźć Cashmere Mist, poza tym Artemisię Penhaligon's.
Kwiatki mówisz... Pleasures, Champs Elysees, Envy, Jette (Spo ), Organza, może Silver Rain, ale on trochę waniliowo słodki, Must, Musc Ravageur, Elle YSL, Classique EdT...
|
|
|
|
#4511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lepiej książkę jej na prezent kup.... ![]() Cytat:
![]() i swoje wymiary zaktualizować....
|
|
#4512 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetne te foremki ![]() Cytat:
![]() Jak tylko się spotkamy to już nigdy Ci się nie będzie tak wydawać... Cytat:
![]() Cytat:
To muszę iść na liposukcję łydy Cytat:
Cytat:
Na takiej maszynie, że się nogami wypycha i mówię do Pana właściciela siłki (który mi pokazywał jak się na tym ćwiczy ), że strasznie ciężko i że chyba za duże obciążenie, a on do mnie, że nie ma żadnego obciążenia Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#4514 |
|
Konto usunięte
|
Mam fatalny nastrój. I to fatalny na całego. Wizyta się nie odbyła bo:
Efekt? Nie było to dziwne, ale spóźniłam się 40 minut! (a miałam być sporo wcześniej tia... z nimi to nigdy nie dam rady) i wizyty nie było. Jestem zła na całego. I nie chcę już weekendu majowego spędzać tutaj, chcę go spędzić w domu mojego przyjaciela, u ludzi, którym ufam, którzy są dobrzy. A nie wrzeszczący ojciec, mama która musi mieć super dom i super córeczkę (a problemów nie widzi, a nawet takowe zataja ), brata, który się drze i sister - królewnę. A tak, może on jest lekko pierdoła, ale sobie radzi, jest miły i dobry. Ech... ![]() A kciuki się przydadzą 28 o 17 więc nie dziękuję za nie. Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-20 o 20:11 |
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to teraz będziemy liczyć która ma ile cm i gdzie ![]() A potem będę piękna i łoo http://demotywatory.pl/2958347/Kiedy...e-nie-spojrzal
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
A wcześniej pranie ręczne? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ZUO! ![]() --- Dzisiaj byłem z dzieciakami na spacerze nad zalewem (i se stwierdziłem, że jednak w pięknych okolicach mieszkam) Betty, dzięki!
|
||||
|
|
|
#4517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
spoko to był lovelas, miał fetysz, nie nasz tajp - ja gópia byłam - my nie gustujem w narcyzach (prawda, ze nie?) Cytat:
pogrubieńce to takie codzienniki - zaden grzech natomiast MR to ewidentnie dirty jest - i z zimą mi sie kojarzy - " przychodze do chuopoka kiedys a on "pachniesz jakbyś bzykałą sie z kims w samochodzie" ja on, ze to mieszanina meskich perfum, zapachu prezerwatywy, i środka czyszczącego do kokpitu - miałąm na szczęście dowód swej niewinności we fiolce na wszelki wypadek ![]() idę w stronę Aliena - chyba ze co wyniucham na półkach Douglasowych |
|
|
|
|
#4519 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 1 yhm.. ![]() ad2. rzeczywiście bardzo ładne miejsce.... i monument imponujący
|
|
#4520 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
szysko wymierzone, czy od normy nie odstaje: zarobki, wiek, metraż, waga, obwody ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- ja poproszeu ten awatar w jakimś większym rozmiarze, ku obluczeniju |
|
|
|
|
#4521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4522 | |
|
|
Polecasz coś? Nie chcę jakichś głupot kupic, a nie znam sie na temacie nic-a-nic
Cytat:
Naści, ciepłego mleczka w spodeczku
|
|
|
|
#4523 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4525 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() wy se chudnijta, my z Sabbath będziem wewiórkowacieć ![]() rudnięcie mnie idzie, ino sieu oczy nie rozciągają
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dolazło? Ja tam kwiatów nie czuję Cytat:
Cytat:
A i dziś jest środa A2 Niedługo Flo wraca
|||
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4530 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

ja chyba inaczej patrzę na ludziuf, jakby mnie kto spytał czy np. Maja jest chuda czy gruba to bym pewnie odpowiedziała "nie wiem, normalna, jak Maja"
i pamiętam że też mi ktoś kiedyś zarzucał że nigdy tego nie zrozumiem bo jestem szczupła, no nie zrozumiem, bo nie uważam grubości za jakikolwiek wyznacznik stosunku do drugiej osoby, a jak ktoś myśli inaczej to niech znożyczkala beton jeden, o.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i też widzę i bez cm też bym widziała (tylko trochę słabiej
), ale ponieważ, dlatego, że nie widzę, to się zmierzę kiedyś i sprawdzę czy coś spadło, choć w oudach śmiem wątpić, brzuch może i pupy z 0,5 cm 

on, ze to mieszanina meskich perfum, zapachu prezerwatywy, i środka czyszczącego do kokpitu - miałąm na szczęście dowód swej niewinności we fiolce na wszelki wypadek