|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
(np. firma handlowo-usługowa, nie prowadząca sama sobie księgowości ani kadr, to "handel" i "fakturowanie") Jeżeli liźniesz wszystkie, to możesz im szyć, że znasz różne wersje w formie podstawowej
|
|
|
|
|
#4952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ! Rejcz.... włosy mi zmieniły kolor bo fioletowym szamponie Joanny i chyba na razie nie farbuję, wrócę do kontemplacji za ileś tam dni... Sałać a Ty robiłaś owłosienie, jak wyszło? będzie poka poka?
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy Coty? ad.2 - być może jestes szcześliwcem - że nie musiałąś
|
|
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
No to majdan po świętach.
Oby tym sposobem nie obudziła się kiedyś z rekom w nocniku Rachel, moje to Coty. Właściwie to mamine. Strasznie nietrwałe ale ja te papierochy uwielbiam. A co do szczęścia - ja tam wszystko muszę w excelu klepać, bo nawet SAPa nam nie mogą uskutecznić. A najlepsze jest to że ja po prawie jestem a non stop mnie ceferki scigaja.
Jestem...żoną ![]() Jestem...mamą Edytowane przez naiat Czas edycji: 2011-04-23 o 23:58 |
|
|
|
#4955 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy taki jak Jarema Wiśniowiecki? czy plasticzany ? ![]() oj tam oj tam..... nie rozkminiaj
|
|
#4956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę się że Tobie odpowiada zatem seksy Cytat:
tymczasem - szpileczki dobrej nocy - odpływam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-24 o 00:01 |
||
|
|
|
#4957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() uległość kontrolowana- to jest to! Cytat:
Serio- oczywiście, że aktualna a ja jeszcze umyłam szafki w kuchni i lodówkę- zaprawdę, powiadam Wam, że gdyby pies się zesrał w mieszkaniu, poczułabym się bardziej na miejscu- no i wróżba byłaby dobra (finansowo)
|
|
#4958 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam swoje popielaty blond, może jutro jakie foty zrobię to pokaże jak to wygląda.
|
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobsze, dobsze, nie rozkminiam.
|
|
#4960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzyma dalej , kiedyś to może być warte co najmniej tyle co dama z łasiczką czy tam z innym stworzeniem...![]() chyba pójdę spać, i wrócę jutro, ooo już dziś, może jeszcze rano a może wieczorem , bo jadę n wioskę do dziadkóf, może foty zrobię czy coś.....
|
|
#4961 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kaput bardzo dobrze oddaje to co człek czasem czuje i myśli. Cytat:
Cytat:
Dobrej nocy wsiem
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Aleście naprodukowali
![]() naiat Madzik i jak kto jeszcze chory lub/i smutny to ![]() Podobno jutro ma padać, oby nie ![]() Idę spać, bo jutro nie pośpię |
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Krwawię
Jak już się wykrwawię też idę spać Dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Czekam, wciąż czekam na przesyłkę.....
Chyba utkła gdzieeeeś taaaam, albo jakaś pocztówka właśnie siedzi z moim Alfaparfem na łebie i RefectoCilsem na brwiach... Jestem trochu zmierzła, bo zburzono mi plany weekendowe na odbycie się kurczakiem z 5-centymetrowym, bagnianym odrostem Ale nic to, przynajmniej wczoraj miałam nieco niewinnej radochy przy kasie w Superfarmie - przede mną jakiś młody dżolero kupował m. in. Veeta w kremie Pomyślałam: nie rób sobie tego, człowieku szalony!, ale tylko zachichotałam na głucho pod nosem, bo automatycznie wyskoczył mi obraz Tezy i jego spalonych jajców Cytat:
Trzeba też wziąć poprawkę na to, że jam przecież hardkorowy socjofob z ekstremalnie wysokim parametrem zjeżania A jeszcze, gdy ktoś okrasi swą wypowiedź emotką sufitową: " ", to cóż, mam osobiste zjeżenie do potęgi entej ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Oesu! Czy to spoory krwotok?
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-24 o 00:54 |
|
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
No ale o so cho, nie były spalone? Były! O ile pamiętam, to nawet 2 razy...
![]() Rany, Teziak, zmień, bardzo Cię proszę, ten avatar, bo rani zmysł estetyczny wieeeelu osób (Byle nie na Hojarską...
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-24 o 01:14 |
|
|
|
#4967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My nie mamy nocnika- Gucio wali prosto do klopa na dorosłej desce Cytat:
Daj foty z szykiem Prawda - i dlatego lubię to słowo i jego brzmienie ![]() nie wiem, czy wypada spytać, skąd krwawienie- ale tej nocy akurat jestem spokojna, że się obudzisz Byłam na spacerze z psami- cisza, jak nigdy- wszyscy "warszawiacy" wyjechali do rodzin i w tej ciszy usłyszałam ciche i miarowe pierdzenie- mam pierdzącego buta słychać, jakbym z każdym krokiem puszczała dyskretnego bąka ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Cytat:
2. napisałaś to pięknie- jestem pod wrażeniem, aż mam ochotę nauczyć się na pamięć. Emotkę mogę zmienić- na dwie! ![]() ![]() ![]() Bardzo
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ale brał paski do wybielania zębów, peeling cukrowy do ciała Dax Cosmetics i plastry do depilacji Nair (chyba na zasadzie: czego nie wypali Veet, dowyrywa się woskiem
) Hmmm, czyli powoli dociera do nas wzorzec mężczyzny z zachodu - gładki, bezwłosy, z błyskiem w zębach Ależ wcale nie jestem zgryźliwa, raczej zadziwiona i pozytywnie podbudowana obrotem spraw Cytat:
![]() Kurdę, co ja poradzę, że ta emota trafia mnie w jakiś czuły punkt, może dlatego, że sama praktykuję taką minę na codzień |
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Matko.Jaka cionsza Pomijam singielstwo, ale klimakterium nie przeskoczę Ostatnio w ciaży byłam 24 lata temu ![]() Nie uzywam z zasady. Alkoholu nie uzywam. Jak rzucę palenie to juz nic na p nie będę uzywac ( robic )
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-24 o 02:03 |
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
------- Spadam, może ogólny wkurf minie mi we śnie
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-24 o 01:59 |
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
W sypialni jest boskie powietrze, bo na dworze wreszcie trochę popadało a miałam otwarty balkon ![]() Zamierzam wstac w południe
|
#4972 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
taaa, w torbie namordnej Szarać jest Gryszard ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- ficeu to, ficeu ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wesołych Świąt smacznego jajca i mokrej kiełbasy ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Miałam zajefajną noc z bolącym zębem w tle ![]() Idziemy dziś na obiad do babci ![]() Miłego dnia
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4975 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Dzień piękny,robię zaraz sałatkę z rolmopsami-ciekawe co za cudo z tego wyjdzie A mazurek pyszniasty-mój pierwszy się udał,cud Jednak keksówka to był zły pomysł.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
takie tam...
świąteczne
|
#4977 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale czego Ty tak sprzątasz? Cytat:
U mnie w pokoju coś cykało, TŻ rozparcelował całą szafkę szukając świerszcza a to cykała... próżnia w termosie ![]() Cytat:
No, dziś już 55,3 kg czyli bardziej 55 niż 56 c'nie? I chyba pół cm w udzie mniej ale głowy nie dam.Hej Naiat zaglądaj tu częściej ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Jaka grzeczna Majuta
|
|||
|
|
|
#4978 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pięty se robiłaś? Cytat:
Cytat:
", ale o tym chyba już wiadomo ![]() No ja... nikt mi tutaj pisać nie każe ![]() --- P. jest chory na umyśle, że tak se stwierdzę Obraził się wczoraj na mnie, co zaskutkowało tym, że w pewnym momencie widziałem już tylko jego plecy, oddalające się ode mnie prosto w czerń nocy Nie, no... kufa... wypisuję się z tego cyrku ![]() Chyba straciłem resztki złudzeń |
|||||
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gryś, faceci bywają łokrutni nie myślałeś, żeby się z babkami zacząć spotykać? ![]() ![]() albo załóż kiecę, zapuść pióra i cho do maji - dziś w kraffacie czuję się facetem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-24 o 11:14 |
|
|
|
|
#4980 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gryksie-przerzuć się w końcu na kobiety
Sałatka zrobiona,nawet mi odbiło i umyłam podłogi przy okazji
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

- dzięki - przyznam że nie miałąm sił juz tego dzis zgłębiać - tylko jutro z jakąś niewiadomoskądzaczerpnięt ąmocą -
(np. firma handlowo-usługowa, nie prowadząca sama sobie księgowości ani kadr, to "handel" i "fakturowanie") Jeżeli liźniesz wszystkie, to możesz im szyć, że znasz różne wersje w formie podstawowej

co mam na skrzynce mailowej tyz 
- wiesz " na złodzieju czapka gore " był już naznaczony że przeskrobał coś
Suma sumarum, lubię markę, której sprawa dotyczy, więc karta st. kl. jest w to mi graj, dodatkowy rabat też piechotą nie chodzi, a ja nie jestem z zaistniałej sytuacji ani trochę nieszczęśliwa, o! 

i jak kto jeszcze chory lub/i smutny to 
Chyba utkła gdzieeeeś taaaam, albo jakaś pocztówka właśnie siedzi z moim Alfaparfem na łebie i RefectoCilsem na brwiach...
Czy to spoory krwotok? 

", ale o tym chyba już wiadomo 
nie myślałeś, żeby się z babkami zacząć spotykać?