|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Miałam wcale nie zdawać angielskiego,ale teraz żałuję,że nie pomyślałam wcześniej i nie zdaje na rozszerzeniu |
|
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny...
Jestem taka zła że zaraz wybuchne ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pies zeżarł moje szpilki... tak wiem,powinnam je schować, tak też robiłam po tym jak zeżarł mi pierwszą pare nowych butów. Ale takie zamieszanie w związku ze świętami... od gości do gości, szybko się przebierałam i one zostały...takie samotne w przedpokoju... wróciliśmy i oto co z nich zostało. W tej chwili nielubie swojego psa!
|
#3753 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mam takie pytanko: super, że chcesz przejść na naszą dietkę bo jest naprawdę fajna ale piszesz, że za tydzień matura a niestety na początku diety możesz być osłabiona i rozkojarzona (wszystko zależy od organizmu oczywiście). Może wstrzymaj się jeszcze z 2 tygodnie aż będzie po egzaminach i wtedy na spokojnie zacznij?polka witaj ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
Mój kot jak jest sam też dobiera mi się do butów - szczególnie tych z paskami i je je. |
||
|
|
|
#3754 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dumny Szkoda butów,ale ile on musiał mieć przy tym zabawy :P Jak dobrze,że mój nigdy nie ruszał butów...Cytat:
|
||
|
|
|
#3755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale Ty już chwileczkę dukasz więc organizm jest już przyzwyczajony. Ja też nie była osłabiona ale dużo dziewczyn skarżyło się na rozkojarzenie i zmęczenie więc tylko chciałam ostrzec. Oczywiście decyzja należy do suzyyy ![]() Wyszło słoneczko więc mykam na spacer
|
|
|
|
|
#3756 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ładne były ale pomysł że przynajmniej nie obtarły Cie |
|
|
|
|
#3757 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobiety!Jestem tutaj nowa,szukam diety dla siebie i wpadłam na dietę Dukana .Ciekawe czy faktycznie działa ?
![]() Chciałabym zrzucić ok. 10 kg .Mam nadzieję że przyjmiecie do swojego grona następną ,która chce schudnąć?
|
|
|
|
#3758 | ||||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() Mamy ten sam wzrost Co masz zamiar kupić na białkowych zakupach?Cytat:
Cytat:
Pęęekam. Ale jadłam wszystko dozwolone. Moją roladkę, serniczek, kurczaczki zapiekane, sałątke kebab Nawet sporo mi zostało na nastepne dni. Może trochę przesadziłam z colą light bo było na pewno więcej niż 3 szklanki na dzień ![]() U mnie piękna pogoda, za to wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
Sama schudłam 11 kg - głodna nie chodziłam. Test dukana zrobiony?
|
||||
|
|
|
#3759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masakra ![]() no ale nic nie zrobisz, musisz kupić nowe
|
|
#3760 | |
|
Raczkowanie
|
Mam 163 cm wzrostu i ważę 63 kg
.W czerwcu minie rok jak nie palę! ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
Wkurzyłam się przed Świętami jak ledwo dopięłam mój ulubiony płaszcz i postanowiłam schudnąć za wszelką cenę!!!!!
|
|
#3761 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() zapraszam do naszego grona, ale pod warunkiem że zrobiłaś test i przeczytałaś książkę dieta działa ja jestem juz na 3 fazie, ale moj tż jest na 2 fazie i widzę jak niknie w oczach
|
|
|
|
|
#3762 |
|
Raczkowanie
|
Mój TŻ waży 71 kg przy wzroście 176,a swoją drogą to mu zazdroszczę-je i nie tyje
|
|
|
|
#3763 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3764 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Trzeba wierzyć w siebie ![]() I coś musiałąm z tym fantem zrobić. Mój tŻ też je wszystko i nie tyje
|
|
|
|
|
#3765 |
|
Raczkowanie
|
Widzę tu dziewczyny ze Śląska!Moja mama mieszka w Gliwicach,a mój wujek w Oławie,tylko ja się wyłamałam i mieszkam tam gdzie zdrowe powietrze.
Czasem żałuję że wyjechałam ze Śląska .Na razie, zmykam na przejażdżkę motocyklem. Uwielbiam jazdę na motorze. |
|
|
|
#3766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiedziałam, że jak zgrzeszę to waga stanie, czy nawet skoczy... ale trudno. Jakbym nie przeszła na dietą wcześniej to pewnie miałabym po świętach z +3 od tego co i tak już spadło
|
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
witam świątecznie chudzinki
Dla tych co grzeszyły , a dla tych co dały radę ![]() Ja też muszę się pochwalić - objadłam się jak nigdy, wszystkie potrawy które robiłam były Dukanowe - poza żurkiem i ziemniaczkami do obiadu dla męża - których nie jadłam. Zrobiłam cztery ciasta i wstyd - ale już niewiele z nich zostało , ale od jutra P więc będzie dobrze. Zresztą wzrost poświąteczny mogę sobie wytłumaczyć - a co - nagromadzoną wodą - bo przyjechała @ , zawsze to lepiej , a poza trochę ruchu również było - spacerki zaliczone, a wczoraj wieczorkiem jeszcze miałam trochę ruchu bo z dzieckiem i mężem byliśmy pograć haha w piłkę nożną - ubawiłam się jak nigdy.miłego popołudnia |
|
|
|
#3768 |
|
Zadomowienie
|
Ja niestety dalej zero ruchu :/ Ale po maturach się to zmieni! Zastanawiam się...Jak myślicie lepszy PILATES czy basen? Nie chodzi już o cenę,ale efekty...
|
|
|
|
#3769 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tylko ketchupem!:P a miałam wiele wiele okazji... mama TŻta mnie namawiała na kawałek ciasta, na karkówkę.... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja właśnie po paru muffinkach i kawałku sernika ![]() jeszcze ostatnie wyzwanie świąteczne-kolacja a jutro idę oddać mocz do badania...
|
|
|
#3770 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O kurcze, to Ci sie rozprawil z butami... Jutro sie na pewno przeprosicie - jak popatrzy na Ciebie tymi wilkimi przymilnymi oczetami ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
A rzeczy, ktorymi sie objada, nie jednego by do grobu wpedzily. Ze o ilosciach nie wspomne - a brzusiu plaski jak deska. Nawet szczebelki za przeproszeniem ma, a bynajmniej nie chadza na zadne silownie - taki stwor bardziej do kompa przyrosniety ![]() Niektorym to dobrze, eh... Moja waga za to idealnie nia raczy drgnac od kilku dni. Czy ktos moglby jej cos brzydkiego powiedziec, bo zaczyna mnie powoli irytowac, malpa jedna
Edytowane przez julitaw Czas edycji: 2011-04-25 o 17:54 |
||
|
|
|
#3771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wow ... Sama ważyłam od niego więcej i większość moich koleżanek waży ok. 70 kg ... Ale mój też nie lepszy - 72,w porywach 74 kg Niestety nie pamiętam ile ma dokładnie wzrostu...No zbyt wysoki nie jest I też je takie rzeczy... Do tego jako mężczyzna nie potrafi odwrócić omleta i robi z tego "jajecznicę" i w efekcie cały olej się wchłania,do tego żółty ser i ketchup Jak to zobaczyłam raz na zawsze wyleczyłam się ze smażenia na tłuszczu
|
|
|
|
|
#3772 | ||
|
Zadomowienie
|
dobry wieczór chudziunki!!
no i po świętach.. przeżyłyśmy ![]() a jutro do pracy ![]() moi goście już pojechali, to już odpoczynek całkowity ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
ja chodziłam na pilates.. i nie wiem czy on odchudza.. ![]() a pilates fajnie rozciąga i daje dobre uczucie ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
|
|
#3773 |
|
Raczkowanie
|
ałaaaa mój brzuch
bebebe święta;/ nie jadłam zakazanych potraw ale zdecydowanie za dużo.... znacie jakiś sposób żeby pomóc mojemu brzusiowi? Od jutra faza P więc trochę sobie odpocznie....
Dieta Dukana start:7.03.2011 płeć - kobieta, 65,1kg, 158 cm wzrostu I faza: - 3kg w 5 dni II faza: od 12.03 do 12.06 57kg (- 8 kg) III faza od 13.06 waga waha się miedzy 57 -57,5 kg CEL: 55 kg [link="http://straznik.dieta.pl/"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=74734e073c0914338. png[/image][/link] |
|
|
|
#3774 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3775 |
|
Raczkowanie
|
Radzę bardzo starą gimnastykę,która nie wyciska siódmych potów,ale działa.Dla osób,które nie mogą się zbyt forsować polecam CALLANETICS.Nie śmiać się ,bo sprawdziłam jakiś czas temu i działa,sama zaczynam od jutra dietę Dukana+CALLANETICS.Po tych wygibasach czułam się jakbym chudła w oczach i zgubiłam trochę kilosów,ale zapuściłam się od czasu gdy rzucałam fajki.
|
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3777 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny. Ja poleglam. Szlo dobrze do czasu.
Jutro wracam do dukania.Najgorsze jest to ze mam teraz mnostwo zakuwania, bo czeka mnie wazny egzamin i nie mam kiedy ruszac dupki. Ale po egzaminie rusze z kopyta ze sportem. Podziwiam wszystkie niegrzeszace! |
|
|
|
#3778 | |
|
Raczkowanie
|
Kto z was wie jak wstawić strażnika wagi?Próbuję już kilka razy i nie widzę strażnika tylko adres strony internetowej ,
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3779 |
|
Raczkowanie
|
kochana a może ja jestem taka nie dobra baba,naprawde zrobilo mi sie slabo,wiec od jutra wracam do dukana odzywiam sie dobrze jak na dukana przystało np. Dzien warzywny sniadanie:mleko jedno jajko i 3 łyzki otreb,obiad udko z kurczaka i kalfior+szklanka maslanki,podwieczorek -2 kawałki sernika,kolacja 2 gołabki+2,5l wody dziennie,było mi tak nie dobrze ze miałam na dorazna jechac serio,troche oddechu i dukam dalej,nie ganie dukana bo bez niego nie potrafie zyc,a ta biała zacma utrzymujaca sie caly dzien nie wiem od czego,musze koniecznie zrobic badania
|
|
#3780 |
|
Raczkowanie
|
http://www.wyszukaj-plik.com.pl/scia...etics+mp3.html
http://www.wrzuc.to/2lJ4QwQ2l.wt Callanetics - cz 1 http://s001.wyslijto.pl/index.php?fi...&act=&gk=forex Callanetics - cz 2 http://s001.wyslijto.pl/index.php?fi...&act=&gk=money Callanetics - plik scalajacy CRC http://s001.wyslijto.pl/index.php?fi...act=&gk=laptop Łączenia plików: Jeśli macie już wszystkie pliki to: 1. Włączacie Total Commandera i odnajdujecie ten katalog na dysku. 2. Następnie wybieracie plik oznaczony jako *.001 prawym klawiszem. Musi się podświetlić na czerwono. 3. Wybieracie z górnego menu Pliki -> Scalaj pliki. 4. Pojawi się okienko z wyborem lokacji na dysku gdzie zapisać film. 5. Klikacie OK Teraz w zależności od szybkości komputera, łącznie może trwać minutę lub 10, ale jak się zakończy film jest gotowy do obejrzenia ![]() Ja chyba! mam ten 3 częściowy.Wyjaśnione masz jak scalić pliki-bez tego nie otworzysz filmu.Jeśli nie dasz rady spróbuję ci przesłać swój |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

Miałam wcale nie zdawać angielskiego,ale teraz żałuję,że nie pomyślałam wcześniej i nie zdaje na rozszerzeniu 

chciałabym zrzucić z 15. Jutro rano jadę na białkowe zakupy
Dumny 
.

Nawet sporo mi zostało na nastepne dni. Może trochę przesadziłam z colą light bo było na pewno więcej niż 3 szklanki na dzień 

Uwielbiam jazdę na motorze.
- ale już niewiele z nich zostało