DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-25, 15:01   #3751
mroziq
Zadomowienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez suzyyy Pokaż wiadomość
polski podst. matma podst., angielski rozsz. i geografia rozsz a Ty?teraz zamiast uczyć się o działalności lodowców to myśle co zjem jutro:P
polski i rosyjski rozszerzony,a matma i angielski podstawa Miałam wcale nie zdawać angielskiego,ale teraz żałuję,że nie pomyślałam wcześniej i nie zdaje na rozszerzeniu
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 15:20   #3752
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Hej dziewczyny...
Jestem taka zła że zaraz wybuchne !
Pies zeżarł moje szpilki... tak wiem,powinnam je schować, tak też robiłam po tym jak zeżarł mi pierwszą pare nowych butów. Ale takie zamieszanie w związku ze świętami... od gości do gości, szybko się przebierałam i one zostały...takie samotne w przedpokoju... wróciliśmy i oto co z nich zostało. W tej chwili nielubie swojego psa!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szpilki.jpg (182,0 KB, 48 załadowań)

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 15:26   #3753
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczynki
tak sobie ostatnio czytałam sporo o tej diecie i chyba sie skusze... mam nadzieje, że wytrzymam dłużej niż tydzień:/ Mam 168 wzrostu i ważę 70kg chciałabym zrzucić z 15. Jutro rano jadę na białkowe zakupy a tak wogóle to zamiast uczyć się do matury, którą mam za tydzień to myślę o diecie:P ehhh
Witam Ale mam takie pytanko: super, że chcesz przejść na naszą dietkę bo jest naprawdę fajna ale piszesz, że za tydzień matura a niestety na początku diety możesz być osłabiona i rozkojarzona (wszystko zależy od organizmu oczywiście). Może wstrzymaj się jeszcze z 2 tygodnie aż będzie po egzaminach i wtedy na spokojnie zacznij?

polka witaj

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny...
Pies zeżarł moje szpilki... ...W tej chwili nielubie swojego psa!
Ała :/ Aż mnie zabolał ten widok ale nie krzycz mocno na psiunkę.
Mój kot jak jest sam też dobiera mi się do butów - szczególnie tych z paskami i je je.
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 15:26   #3754
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny...
Pies zeżarł moje szpilki... tak wiem,powinnam je schować, tak też robiłam po tym jak zeżarł mi pierwszą pare nowych butów. Ale takie zamieszanie w związku ze świętami... od gości do gości, szybko się przebierałam i one zostały...takie samotne w przedpokoju... wróciliśmy i oto co z nich zostało. W tej chwili nielubie swojego psa!
Ojeeej! Ale jeszcze jaka minka tam z tyłu Dumny Szkoda butów,ale ile on musiał mieć przy tym zabawy :P Jak dobrze,że mój nigdy nie ruszał butów...

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Witam Ale mam takie pytanko: super, że chcesz przejść na naszą dietkę bo jest naprawdę fajna ale piszesz, że za tydzień matura a niestety na początku diety możesz być osłabiona i rozkojarzona (wszystko zależy od organizmu oczywiście). Może wstrzymaj się jeszcze z 2 tygodnie aż będzie po egzaminach i wtedy na spokojnie zacznij?

polka witaj
Ja też piszę mature,ale jednak dieta mi nie przeszkadza i na początku ja osobiście nie czułam się osłabiona.
Stary 2011-04-25, 15:30   #3755
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Ja też piszę mature,ale jednak dieta mi nie przeszkadza i na początku ja osobiście nie czułam się osłabiona.
Wiem Ale Ty już chwileczkę dukasz więc organizm jest już przyzwyczajony. Ja też nie była osłabiona ale dużo dziewczyn skarżyło się na rozkojarzenie i zmęczenie więc tylko chciałam ostrzec. Oczywiście decyzja należy do suzyyy

Wyszło słoneczko więc mykam na spacer
Stary 2011-04-25, 15:31   #3756
popolka
BAN stały

Cytat:
Hej dziewczyny...
biedne butki ładne były
ale pomysł że przynajmniej nie obtarły Cie
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 15:34   #3757
beatazygadlo
Raczkowanie

Cześć kobiety!Jestem tutaj nowa,szukam diety dla siebie i wpadłam na dietę Dukana .Ciekawe czy faktycznie działa ?
Chciałabym zrzucić ok. 10 kg ,a słyszałam że można osiągnąć niezłe efekty bez głodzenia.Dobrze że działają takie fora bo to idealna grupa wsparcia.
Mam nadzieję że przyjmiecie do swojego grona następną ,która chce schudnąć?
beatazygadlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 15:37   #3758
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Hej dziewczynki
tak sobie ostatnio czytałam sporo o tej diecie i chyba sie skusze... mam nadzieje, że wytrzymam dłużej niż tydzień:/ Mam 168 wzrostu i ważę 70kg chciałabym zrzucić z 15. Jutro rano jadę na białkowe zakupy a tak wogóle to zamiast uczyć się do matury, którą mam za tydzień to myślę o diecie:P ehhh
Witamy Test dukana zrobiony?
Mamy ten sam wzrost Co masz zamiar kupić na białkowych zakupach?

Cytat:
Napisane przez polka12 Pokaż wiadomość
Hej, dziewczyny! Można?
Ostatnio sporo czytałam o tej diecie i postanowiłam się dołaczyć. Ale to dopiero od jutra, bo dziś już było kilka nie dozwolonych produktów. Mam 163cm wzrostu i ważę 75kg.
Jeszcze przed świętami było 73,1 ale przez to obrzarstwo waga podskoczyła do góry, mam nadzieję, że to chwilowe...
To jak, przyjmiecie mnie?

~~~~~~~~~~~~

A tak poza tym to gratuluję wam waszych sukcesów.
Witamy ! Test zrobiony?

Cytat:
Hej dziewczyny...
Ojej....

Pęęekam. Ale jadłam wszystko dozwolone. Moją roladkę, serniczek, kurczaczki zapiekane, sałątke kebab Bigosik Nawet sporo mi zostało na nastepne dni. Może trochę przesadziłam z colą light bo było na pewno więcej niż 3 szklanki na dzień
U mnie piękna pogoda, za to wczoraj

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez beatazygadlo Pokaż wiadomość
Cześć kobiety!Jestem tutaj nowa,szukam diety dla siebie i wpadłam na dietę Dukana .Ciekawe czy faktycznie działa ?
Chciałabym zrzucić ok. 10 kg ,a słyszałam że można osiągnąć niezłe efekty bez głodzenia.Dobrze że działają takie fora bo to idealna grupa wsparcia.
Cześć! Chyba działa Sama schudłam 11 kg - głodna nie chodziłam. Test dukana zrobiony?
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 15:42   #3759
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Hej dziewczyny...
ojj
masakra
no ale nic nie zrobisz, musisz kupić nowe

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 15:48   #3760
beatazygadlo
Raczkowanie

Mam 163 cm wzrostu i ważę 63 kg ,a ważyłam 52 kg .Zapuściłam się przez zimę,a może winą obarczyć rzucanie papierosów.Cholera dopiero teraz zdałam sobie sprawę ,że zaczęła przybierać na wadze od kiedy przestałam palić .W czerwcu minie rok jak nie palę!

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Witamy Test dukana zrobiony?
Mamy ten sam wzrost Co masz zamiar kupić na białkowych zakupach?

Witamy ! Test zrobiony?

Ojej....

Pęęekam. Ale jadłam wszystko dozwolone. Moją roladkę, serniczek, kurczaczki zapiekane, sałątke kebab Bigosik Nawet sporo mi zostało na nastepne dni. Może trochę przesadziłam z colą light bo było na pewno więcej niż 3 szklanki na dzień
U mnie piękna pogoda, za to wczoraj

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cześć! Chyba działa Sama schudłam 11 kg - głodna nie chodziłam. Test dukana zrobiony?
Zrobiłam test ,podobno mam schudnąć do 54,8 kg,ale było by fajnie.
Wkurzyłam się przed Świętami jak ledwo dopięłam mój ulubiony płaszcz i postanowiłam schudnąć za wszelką cenę!!!!!
Stary 2011-04-25, 15:49   #3761
popolka
BAN stały

Cytat:
Witaj witaj

zapraszam do naszego grona, ale pod warunkiem że zrobiłaś test i przeczytałaś książkę
dieta działa ja jestem juz na 3 fazie, ale moj tż jest na 2 fazie i widzę jak niknie w oczach
Stary 2011-04-25, 15:54   #3762
beatazygadlo
Raczkowanie

Mój TŻ waży 71 kg przy wzroście 176,a swoją drogą to mu zazdroszczę-je i nie tyje
Stary 2011-04-25, 15:57   #3763
popolka
BAN stały

Cytat:
Mój TŻ waży 71 kg przy wzroście 176,a swoją drogą to mu zazdroszczę-je i nie tyje
heh to dobra ma przemianę materii
pogratulować
Stary 2011-04-25, 15:58   #3764
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Zrobiłam test ,podobno mam schudnąć do 54,8 kg,ale było by fajnie.
Wkurzyłam się przed Świętami jak ledwo dopięłam mój ulubiony płaszcz i postanowiłam schudnąć za wszelką cenę!!!!!

Trzeba wierzyć w siebie Ja przestałam się mieścić w swoje rzeczy...
I coś musiałąm z tym fantem zrobić. Mój tŻ też je wszystko i nie tyje
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 16:00   #3765
beatazygadlo
Raczkowanie

Widzę tu dziewczyny ze Śląska!Moja mama mieszka w Gliwicach,a mój wujek w Oławie,tylko ja się wyłamałam i mieszkam tam gdzie zdrowe powietrze.
Czasem żałuję że wyjechałam ze Śląska .Na razie, zmykam na przejażdżkę motocyklem. Uwielbiam jazdę na motorze.
Stary 2011-04-25, 16:37   #3766
WrednaZ
Raczkowanie

Cytat:
No tak,tylko trzeba być świadomym,że to przez nasze grzechy waga leci wolniej,albo całkiem się zatrzymuje...A większość takich ,za przepsoszeniem-BAB Zwala winę na dietę i stąd biorą się takie negatywne opinie na temat Dukana :/
Masz rację, ale ja to z pełną swiadomością.
Wiedziałam, że jak zgrzeszę to waga stanie, czy nawet skoczy... ale trudno. Jakbym nie przeszła na dietą wcześniej to pewnie miałabym po świętach z +3 od tego co i tak już spadło
WrednaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 16:38   #3767
basia_ww
Zakorzenienie

witam świątecznie chudzinki

Dla tych co grzeszyły , a dla tych co dały radę

Ja też muszę się pochwalić - objadłam się jak nigdy, wszystkie potrawy które robiłam były Dukanowe - poza żurkiem i ziemniaczkami do obiadu dla męża - których nie jadłam. Zrobiłam cztery ciasta i wstyd - ale już niewiele z nich zostało , ale od jutra P więc będzie dobrze. Zresztą wzrost poświąteczny mogę sobie wytłumaczyć - a co - nagromadzoną wodą - bo przyjechała @ , zawsze to lepiej , a poza trochę ruchu również było - spacerki zaliczone, a wczoraj wieczorkiem jeszcze miałam trochę ruchu bo z dzieckiem i mężem byliśmy pograć haha w piłkę nożną - ubawiłam się jak nigdy.

miłego popołudnia
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 16:50   #3768
mroziq
Zadomowienie

Ja niestety dalej zero ruchu :/ Ale po maturach się to zmieni! Zastanawiam się...Jak myślicie lepszy PILATES czy basen? Nie chodzi już o cenę,ale efekty...
Stary 2011-04-25, 17:20   #3769
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
BATY GRZESZĄCYM DZIEWCZYNOM ! Po całości poleciałyście... Wiecie co...Nie chcę nikogo urazić,ale i my się potem dziwimy,że nie potrafimy schudnąć ??!! Ja rozumiem zgrzeszyć raz,np. kawałkiem ciasta,czy jednym batonikiem,ale nie od razy po 3 kawały,2 batony i tłuste żarcie... Trzeba panować nad jedzeniem..

Ja się trzymałam grzecznie,jadłam tylko mięsko,jajeczka z jogurtem i moją roladkę (miałam dni P niestety...) . Oczywiście obżarłam się,że nie wiem i waga rano bez porcelanki pokazała +0.3
ej ja tylko ketchupem!:P a miałam wiele wiele okazji... mama TŻta mnie namawiała na kawałek ciasta, na karkówkę....
Cytat:
polski i rosyjski rozszerzony,a matma i angielski podstawa Miałam wcale nie zdawać angielskiego,ale teraz żałuję,że nie pomyślałam wcześniej i nie zdaje na rozszerzeniu
ojj,ja na swojej maturze (jeszcze matma nie była obowiązkowa) zdawałam polski, angielski, matmę i geo rozszerzone wszystko;P beznadzieja, po co mi była ta geo
Cytat:
Hej dziewczyny...
oj... no cóż... jeśli lubi jeść buty, to nie można od niego wymagać, żeby przeszedł koło nich obojętnie
Cytat:
Ja niestety dalej zero ruchu :/ Ale po maturach się to zmieni! Zastanawiam się...Jak myślicie lepszy PILATES czy basen? Nie chodzi już o cenę,ale efekty...
basen, tak sądzę

ja właśnie po paru muffinkach i kawałku sernika

jeszcze ostatnie wyzwanie świąteczne-kolacja a jutro idę oddać mocz do badania...
Stary 2011-04-25, 17:53   #3770
julitaw
Raczkowanie

GG do julitaw

Cytat:
Napisane przez Paati89[/B
;26529062]Hej dziewczyny...

O kurcze, to Ci sie rozprawil z butami...
Jutro sie na pewno przeprosicie - jak popatrzy na Ciebie tymi wilkimi przymilnymi oczetami

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Mój TŻ waży 71 kg przy
wzroście 176,a swoją drogą to mu zazdroszczę-je i nie tyje
Znam ten bol - moj przy wzroscie 180, wazy rowniutko 65kg od lat i ta waga nie raczy ani drgnac.
A rzeczy, ktorymi sie objada, nie jednego by do grobu wpedzily.
Ze o ilosciach nie wspomne - a brzusiu plaski jak deska.
Nawet szczebelki za przeproszeniem ma, a bynajmniej nie chadza na zadne silownie - taki stwor bardziej do kompa przyrosniety

Niektorym to dobrze, eh...

Moja waga za to idealnie nia raczy drgnac od kilku dni.

Czy ktos moglby jej cos brzydkiego powiedziec, bo zaczyna mnie powoli irytowac, malpa jedna

Edytowane przez julitaw
Czas edycji: 2011-04-25 o 17:54
julitaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 19:17   #3771
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julitaw Pokaż wiadomość
O kurcze, to Ci sie rozprawil z butami...
Jutro sie na pewno przeprosicie - jak popatrzy na Ciebie tymi wilkimi przymilnymi oczetami

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Znam ten bol - moj przy wzroscie 180, wazy rowniutko 65kg od lat i ta waga nie raczy ani drgnac.
A rzeczy, ktorymi sie objada, nie jednego by do grobu wpedzily.
Ze o ilosciach nie wspomne - a brzusiu plaski jak deska.
Nawet szczebelki za przeproszeniem ma, a bynajmniej nie chadza na zadne silownie - taki stwor bardziej do kompa przyrosniety

Niektorym to dobrze, eh...

Moja waga za to idealnie nia raczy drgnac od kilku dni.

Czy ktos moglby jej cos brzydkiego powiedziec, bo zaczyna mnie powoli irytowac, malpa jedna
tylko 65 kg !! ?? Wow ... Sama ważyłam od niego więcej i większość moich koleżanek waży ok. 70 kg ...
Ale mój też nie lepszy - 72,w porywach 74 kg Niestety nie pamiętam ile ma dokładnie wzrostu...No zbyt wysoki nie jest I też je takie rzeczy... Jak robi omlet i wylewa go na patelnię,to poziom oleju i tak jest większy niż wylane ciasto-to tak w skrócie Do tego jako mężczyzna nie potrafi odwrócić omleta i robi z tego "jajecznicę" i w efekcie cały olej się wchłania,do tego żółty ser i ketchup Jak to zobaczyłam raz na zawsze wyleczyłam się ze smażenia na tłuszczu
Stary 2011-04-25, 20:09   #3772
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

dobry wieczór chudziunki!!
no i po świętach..
przeżyłyśmy
a jutro do pracy
moi goście już pojechali, to już odpoczynek całkowity

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
basen..
ja chodziłam na pilates.. i nie wiem czy on odchudza..
a pilates fajnie rozciąga i daje dobre uczucie

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Ojeeej! Ale jeszcze jaka minka tam z tyłu Dumny Szkoda butów,ale ile on musiał mieć przy tym zabawy :P Jak dobrze,że mój nigdy nie ruszał butów...

ja też uważam, że to że jest stres nie ma większego znaczenia, ja też przechodziłam dużo stresów, a może to nawet lepiej, że byłam na diecie, bo nie "zajadałam"

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:55   #3773
katarzynkaa87
Raczkowanie

GG do katarzynkaa87

ałaaaa mój brzuch bebebe święta;/ nie jadłam zakazanych potraw ale zdecydowanie za dużo.... znacie jakiś sposób żeby pomóc mojemu brzusiowi? Od jutra faza P więc trochę sobie odpocznie....

I faza: - 3kg w 5 dni
II faza: od 12.03 do 12.06 57kg (- 8 kg)
III faza od 13.06 waga waha się miedzy 57 -57,5 kg CEL: 55 kg a nawet 52kg

[link="http://straznik.dieta.pl/"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=74734e073c0914338. png[/image][/link]
katarzynkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 21:06   #3774
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynkaa87 Pokaż wiadomość
ałaaaa mój brzuch bebebe święta;/ nie jadłam zakazanych potraw ale zdecydowanie za dużo.... znacie jakiś sposób żeby pomóc mojemu brzusiowi? Od jutra faza P więc trochę sobie odpocznie....
Mięta lub czerwona herbata ale chyba jednak mięta
Stary 2011-04-25, 21:23   #3775
beatazygadlo
Raczkowanie

Cytat:
Radzę bardzo starą gimnastykę,która nie wyciska siódmych potów,ale działa.Dla osób,które nie mogą się zbyt forsować polecam CALLANETICS.Nie śmiać się ,bo sprawdziłam jakiś czas temu i działa,sama zaczynam od jutra dietę Dukana+CALLANETICS.Po tych wygibasach czułam się jakbym chudła w oczach i zgubiłam trochę kilosów,ale zapuściłam się od czasu gdy rzucałam fajki.
Stary 2011-04-25, 21:41   #3776
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Radzę bardzo starą gimnastykę,która nie wyciska siódmych potów,ale działa.Dla osób,które nie mogą się zbyt forsować polecam CALLANETICS.Nie śmiać się ,bo sprawdziłam jakiś czas temu i działa,sama zaczynam od jutra dietę Dukana+CALLANETICS.Po tych wygibasach czułam się jakbym chudła w oczach i zgubiłam trochę kilosów,ale zapuściłam się od czasu gdy rzucałam fajki.
Mam pytanie czy masz może jakieś linka do Callanetics, bo szukałam na necie ale nie udało mi sie nic ściągnąć - byłabym wdzięczna
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 22:00   #3777
ferra
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny. Ja poleglam. Szlo dobrze do czasu.

Jutro wracam do dukania.Najgorsze jest to ze mam teraz mnostwo zakuwania, bo czeka mnie wazny egzamin i nie mam kiedy ruszac dupki. Ale po egzaminie rusze z kopyta ze sportem.

Podziwiam wszystkie niegrzeszace!
ferra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 22:09   #3778
beatazygadlo
Raczkowanie

Kto z was wie jak wstawić strażnika wagi?Próbuję już kilka razy i nie widzę strażnika tylko adres strony internetowej ,

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
Mam pytanie czy masz może jakieś linka do Callanetics, bo szukałam na necie ale nie udało mi sie nic ściągnąć - byłabym wdzięczna
Kurcze ,linka nie mam,ja CALLANETICS ściągnęłam jakiś rok temu i mam go na kompie.Spróbuję znaleźć w necie może mi się uda
Stary 2011-04-25, 22:10   #3779
justyna8924
Raczkowanie

Cytat:
no tak,tylko trzeba być świadomym,że to przez nasze grzechy waga leci wolniej,albo całkiem się zatrzymuje...a większość takich ,za przepsoszeniem-bab :d zwala winę na dietę i stąd biorą się takie negatywne opinie na temat dukana :/
kochana a może ja jestem taka nie dobra baba,naprawde zrobilo mi sie slabo,wiec od jutra wracam do dukana odzywiam sie dobrze jak na dukana przystało np. Dzien warzywny sniadanie:mleko jedno jajko i 3 łyzki otreb,obiad udko z kurczaka i kalfior+szklanka maslanki,podwieczorek -2 kawałki sernika,kolacja 2 gołabki+2,5l wody dziennie,było mi tak nie dobrze ze miałam na dorazna jechac serio,troche oddechu i dukam dalej,nie ganie dukana bo bez niego nie potrafie zyc,a ta biała zacma utrzymujaca sie caly dzien nie wiem od czego,musze koniecznie zrobic badania
16.05.2011 84,0KG
CEL 67 KG

DUKAM 185 DZIEN - 15 KG

JESZCZE TYLE KG PRZEDEMNĄ
justyna8924 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 22:19   #3780
beatazygadlo
Raczkowanie

http://www.wyszukaj-plik.com.pl/scia...etics+mp3.html
http://www.wrzuc.to/2lJ4QwQ2l.wt

Callanetics - cz 1
http://s001.wyslijto.pl/index.php?fi...&act=&gk=forex

Callanetics - cz 2
http://s001.wyslijto.pl/index.php?fi...&act=&gk=money

Callanetics - plik scalajacy CRC
http://s001.wyslijto.pl/index.php?fi...act=&gk=laptop
Łączenia plików:
Jeśli macie już wszystkie pliki to:
1. Włączacie Total Commandera i odnajdujecie ten katalog na dysku.
2. Następnie wybieracie plik oznaczony jako *.001 prawym klawiszem. Musi się podświetlić na czerwono.
3. Wybieracie z górnego menu Pliki -> Scalaj pliki.
4. Pojawi się okienko z wyborem lokacji na dysku gdzie zapisać film.
5. Klikacie OK
Teraz w zależności od szybkości komputera, łącznie może trwać minutę lub 10, ale jak się zakończy film jest gotowy do obejrzenia

Ja chyba! mam ten 3 częściowy.Wyjaśnione masz jak scalić pliki-bez tego nie otworzysz filmu.Jeśli nie dasz rady spróbuję ci przesłać swój
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości