Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-26, 11:01   #1891
JustPi
Rozeznanie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Dobra uciekam, bo zaraz jedziemy w trasę....Miłego dnia!!!!
Przyjemnej i szybkiej podróży

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
t
ale mam problem kurde z tymi pachwinami i wewnętrzną stroną ud przy... boli jak chodzę a w nocy jak się obracam z boku na bok to aż mi tam coś strzela i boli jak nie wiem co ma tak któraś z Was ??
ja tak mam jak dłużej posiedzę, albo poleżę w jednaj pozycji to potem masakra...czasami nie mogę wstać o poruszaniu to już nie wspomnę wrrrr , ale po porodzie przejdzie
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 11:22   #1892
margaret82
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Brzuchol pełny, waga masakrycznie skoczyła.... przytyłam już 4kg od początku ciąży!
Normalnie sie tak wkurzyłam jak nie wiem.... kiedyś coś szukałam do pobrania i weszłam na str pobieraczek.pl i dzisiaj mi wysłali wezwanie do zapłaty 94 zł!! i sądem straszą, no chyba kogoś popindoliło że zapłace
A tak poza tym to dzisiaj nasza studniówka !!!
Hehe no masakra 4 kg od początku ciaży chudzino
Oj już nie raz i nie dwa czytałam o tym pobieraczku
Gratuluje studnióweczki

Bartessa głos oddany

Cytat:
wczoraj zauważyłam że palce mi puchną bo obrączka mi ledwo zeszla a zawsze spadała sama....
Ja w niedzielę postanowiłam zdjać obrączke i pierścionek bo widziałam ze mi palce napuchły i jak obrączke jakoś na mydło zdjełam tak pierścionek nie chciał zejśc i myślałam ze będzie trzeba rozcinać ale namydliłam bardziej i jakos powoli zszedl ale mnie pół dnia palec bolał I wczoraj zauważyłam ze mi stopy puchną bo baleriny mnie uciskały Chyba się zaczyna Oby jak najszybciej przyszło ciepło to wskoczę w japonki

Ja po świętach jeszcze nie miałam odwagi sprawdzić ile ważę A w czwartek wizyta to zobacze
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 11:43   #1893
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Hehe no masakra 4 kg od początku ciaży chudzino
Oj już nie raz i nie dwa czytałam o tym pobieraczku
Gratuluje studnióweczki

Bartessa głos oddany

Ja w niedzielę postanowiłam zdjać obrączke i pierścionek bo widziałam ze mi palce napuchły i jak obrączke jakoś na mydło zdjełam tak pierścionek nie chciał zejśc i myślałam ze będzie trzeba rozcinać ale namydliłam bardziej i jakos powoli zszedl ale mnie pół dnia palec bolał I wczoraj zauważyłam ze mi stopy puchną bo baleriny mnie uciskały Chyba się zaczyna Oby jak najszybciej przyszło ciepło to wskoczę w japonki

Ja po świętach jeszcze nie miałam odwagi sprawdzić ile ważę A w czwartek wizyta to zobacze
Chudzino?! z przerażeniem patrze na 66kg na wadze a tu będzie trzeba patrzec na większe liczby przeszkadzać mi to nie przeszkadza tylko tak.... dziwnie jakoś hehe
No własnie też będę chyba musiała już zdjąć, bo jak mi napuchną palce t co zrobie....

W ogóle to nie mogę sie zebrać, żeby posiedzieć na allegro i zrobić jakieś zakupy, koszulki, tuniki itp na lato, normalnie mi się nie chce

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 11:46   #1894
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

witam brzuchatki

ja od rana mam zapał do pracy

pranie zrobiłam i powiesiłam, w domu po świętach ogarnęłam, gary pomyłam, obiadu nie gotuje bo jest co jeść, pościel się wietrzy i mam labę

lecę nadrabiać

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-04-26 o 11:50
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 11:50   #1895
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Chudzino?! z przerażeniem patrze na 66kg na wadze a tu będzie trzeba patrzec na większe liczby przeszkadzać mi to nie przeszkadza tylko tak.... dziwnie jakoś hehe
No własnie też będę chyba musiała już zdjąć, bo jak mi napuchną palce t co zrobie....

W ogóle to nie mogę sie zebrać, żeby posiedzieć na allegro i zrobić jakieś zakupy, koszulki, tuniki itp na lato, normalnie mi się nie chce
No wiesz Ja od początku ciązy przytyłam już 10 więc dla mnie 4 które Ty przytyłaś to pestka

I wyszedł Nam konflikt w grupach krwi W czwartek musze z ginka porozmawiać
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty

Edytowane przez margaret82
Czas edycji: 2011-04-26 o 11:53
Stary 2011-04-26, 11:51   #1896
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
te kciuki działają cuda!!!!!!!!!!

a swoją drogą mój mały książe upodobał sobie prawą stronę brzucha i tam non stop mi się układa chyba że położę się na lewym boku to chyba siłą grawitacji trochę spada

ale mam problem kurde z tymi pachwinami i wewnętrzną stroną ud przy... boli jak chodzę a w nocy jak się obracam z boku na bok to aż mi tam coś strzela i boli jak nie wiem co ma tak któraś z Was ??
ja też tak mam, z Filipem też miałam... nie chcę Cię straszyć, ale będzie coraz gorzej
mnie jeszcze jakoś cycki bolą

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 11:53   #1897
nerola
BAN stały

Zanka no to nadal trzymamy kciuki
I nie denerwuj się.Tym razem bez cukrzycy bedzie

Patik nie bierze mnie choróbsko ale boli krzyż,pachwiny,pośladki,s pojenie,pipka i szyjka.Mam częste napięcia brzucha i idą ku dołowi.Do tego mi słabawo i się kręci we łbie.

Z wyra wstaję jedynie do sikania.Nafaszerowałam się lekami i się męczę.

Juutro wizyta,to zobaczę co tam sie święci.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 11:54   #1898
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość

zanetko
- podjadlas w swieta
na lozko podklady trzeba na all poszukaj takie 60X90 najlepsze bo najwieksze
No podjadłam, podjadłam, a kto nie podjadał? !
Ale to do szpitala te podkłady? Mi się zdaję, że mają mi zmieniać prześcieradło! leje na to nic nie kupuje
Będzie się ze mnie lać to będę miała te po porodowe majciory,
a jak poleci dalej to zmienią
A po za tym mam nadzieję, że urodzę i za 2 dni wyjdę

Byłam z mężem w mieście parę spraw załatwić,
i na 16sta idziemy na urodziny do szwagra
Dostaliśmy wejściówkę na Paintballa
Mój mąż zamieni się w dziecko
a Ja będę opatrywała jego rany
Ostatnio to tak wariowali, że boroczek z kolanem krwawym wyszedł z pola walki

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 11:56   #1899
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
No wiesz Ja od początku ciązy przytyłam już 10 więc dla mnie 4 które Ty przytyłaś to pestka

I wyszedł Nam konflikt w grupach krwi W czwartek musze z ginka porozmawiać
Zobaczymy moją wagę za 3 tyg bo tyle za Tobą jestem hehe

U nas też konflikt, mąż ma grupę 0Rh+ a ja ABRh-
Ale ginka kazała się nie przejmować, zrobiłam badania na ten czynnik coombsa czy jakoś tak, poza tym mówiła że po porodzie dostane jakiś zastrzyk i po problemie
Że teraz konflikt nie jest juz żadnym zagrożeniem

Czas na zmiany !
Stary 2011-04-26, 12:05   #1900
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
No podjadłam, podjadłam, a kto nie podjadał? !
Ale to do szpitala te podkłady? Mi się zdaję, że mają mi zmieniać prześcieradło! leje na to nic nie kupuje
Będzie się ze mnie lać to będę miała te po porodowe majciory,
a jak poleci dalej to zmienią
A po za tym mam nadzieję, że urodzę i za 2 dni wyjdę

Byłam z mężem w mieście parę spraw załatwić,
i na 16sta idziemy na urodziny do szwagra
Dostaliśmy wejściówkę na Paintballa
Mój mąż zamieni się w dziecko
a Ja będę opatrywała jego rany
Ostatnio to tak wariowali, że boroczek z kolanem krwawym wyszedł z pola walki
ja po porodzie pierwszego dnia pobrudziłam prześcieradło (nie położyłam sobie od razu podkładu) no i nie zmienili mi prześcieradła a byłam w szpitalu 6 dni
a co do podkładów to mi poszły chyba 4 na początku się trochę pobrudziły to szybciej zmieniałam, potem chyba miałam jedno 3 dni

Stary 2011-04-26, 12:11   #1901
Kajool
Zadomowienie

Bartessa ja uzywam te rajstopy w lecie, bo moje nogi nigdy sie nie opalaja. psikasz rano wychodzisz i zmywasz rano. Jestem bardzo zadowolona, zacieki sie nie robia (te rajstopy uzywaja tancerki, wiec nawet nie moga )
agulaabar co do pobieraczka, witaj w klubie, sama ze strachem otwieram skrzynke ale na razie cisza. Jeszcze mnie straszyli, ze jezeli nie podam prawdziwych danych osobowych, to oskarza mnie o falszowanie danych itp. Olalam ich, bo troche o nich poczytalam, troche znam sie na prawie i wiem, ze dzialaja nie legalnie.

U mnie nie za dobre wiesci, durny szpital. na poczatku kwietnia bylam w szpitalu i robili mi wymaz, o ktorym sie dowiedzialam nie dawno jak przegladalam swoj wypis. Nawt mi nie powiedzieli, wyniki byly w trakcie dzisiaj zadzwonilam i co?? Mam bakerie klebsielle cos tam a na dodatek jest, to bakteria szpitalna, czyli zarazili mnie tam. Kurcze martwie sie strasznie, ryczec mi sie chce i jestem wsciekla. Bo z tego co czytalam przy zarazeniu przy porodzie moze wywolac sepse lub zapalenie opon mozgowych u noworodka. No i czasami nie mozna jej antybiotykami wyleczyc i trzeba cc zastosowac. Kurcze chyba ta cesarka mi pisana bedzie. Ale mam dola
Stary 2011-04-26, 12:11   #1902
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Zobaczymy moją wagę za 3 tyg bo tyle za Tobą jestem hehe

U nas też konflikt, mąż ma grupę 0Rh+ a ja ABRh-
Ale ginka kazała się nie przejmować, zrobiłam badania na ten czynnik coombsa czy jakoś tak, poza tym mówiła że po porodzie dostane jakiś zastrzyk i po problemie
Że teraz konflikt nie jest juz żadnym zagrożeniem
No u Nas ja mam ARH- a mąż 0RH+ i babka na szkole rodzenia coś mówiła o tym konflikcie że teraz to nie problem ale jeszcze dopytam co i jak .
Stary 2011-04-26, 12:13   #1903
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja nie kupie podkladow na lozko do szpitala codziennie zmieniaja przescieradlo ale moze do domu kupie
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 12:14   #1904
brumek
Zakorzenienie

Hej koleżanki-ciężarówki

My jeszcze w Karpaczu, ale to już ostatni dzień. Od jutra do roboty Ale zanim to, to jeszcze zaraz się an wycieczkę wybieramy

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Czy Wy też macie wrazenie, że Wasze dzidzie wcześniej bardziej się ruszały niz teraz?
Mój kopie coraz intensywniej! Ciągle już go czuję. I kocham to

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
To mój chyba łysy będzie Bo ja (tfu tfu) nie wiem w ogóle co to zgaga
U mnie tak samo! Urodzę chyba łyse kolano

Zanka
- a to tak jest, że jak w jednej ciąży była cukrzyca, to potem też będzie? Jesteś pewna?
Stary 2011-04-26, 12:14   #1905
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
ja też tak mam, z Filipem też miałam... nie chcę Cię straszyć, ale będzie coraz gorzej
mnie jeszcze jakoś cycki bolą
to ja Cię tu pocieszam, zapewniam że cukrzyca Cię ominie wielkim łukiem a Ty mi tu z grubej rury... nie no żartuję i dzięki bo chociaż wiem że nie jestem sama (już nas są 3 z tymi objawami) aaa miałam pisać że w piątek prawdopodobnie będę bliżej niż dalej Ciebie bo wybieram się z mężusiem do Fashion house
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 12:14   #1906
Bartessa
BAN stały

KURCZE, DZIECKO MI SIE ROZCHOROWALO

38 stopni teraz ma, a dopiero dostaje goraczki, a jeszcze sie wczoraj cieszylam ze juz 2 miesiace spokuj i masz!
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 12:15   #1907
zanetaa88
Zakorzenienie

Zanka nie wymienili Ci
Ja się upomnę !
a po za tym moim przywilejem jest to,
że teściowa pracowała w szpitalu w którym będę rodzić
i na pewno coś zdziała

Kurczę bez sensu,
nie dość że płace zasrany NFZ to jeszcze większość
rzeczy które powinny być udostępnianie bez niczego,
trzeba sobie przynieść

Stary 2011-04-26, 12:19   #1908
Kolina
Zadomowienie

agulaaabar, gratuluje studniowki
a brunetka2000 28tc
i karolinee1983 27 z kolei

wlasnie sie obudzilam, drugi raz dzisiaj
scielo mnie i zasnelam na jakies 2h
wstaje, bo... zglodnialam

Edytowane przez Kolina
Czas edycji: 2011-04-26 o 12:21
Kolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 12:19   #1909
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Zanka
- a to tak jest, że jak w jednej ciąży była cukrzyca, to potem też będzie? Jesteś pewna?
ogólnie na necie mało informacji na temat cukrzycy w kolejnej ciąży kiedy w poprzedniej była, wszędzie informacja jedna się powtarza, że z reguły jak już się raz dostanie to potem przeważnie pojawia się znowu
ale nie wiem czy ktoś w ogóle robił jakieś badania, prowadził jakieś statystyki jak często historia lubi się powtarzać

Cytat:
to ja Cię tu pocieszam, zapewniam że cukrzyca Cię ominie wielkim łukiem a Ty mi tu z grubej rury... nie no żartuję i dzięki bo chociaż wiem że nie jestem sama (już nas są 3 z tymi objawami) aaa miałam pisać że w piątek prawdopodobnie będę bliżej niż dalej Ciebie bo wybieram się z mężusiem do Fashion house
hehe sorki Kochana
nie wiem od czego to zależy, że jedne kobiety obolałe a inne tak fajnie przechodzą ciążę i nie wiedzą co to ból
w każdym razie obracanie z boku na bok w nocy to porażka, boli strasznie, wstawanie z łóżka również bolesne

Stary 2011-04-26, 12:21   #1910
marzena_S
Zadomowienie

Witam poświątecznie, widzę że przede mną mnóstwo nadrabiania.
Ja tak szybciutko się pochwalę, że byłam dzisiaj na wizycie i moje maleństwo rośnie jak na drożdżach-waży już 750g, a dwa tyg temu było 485g.
Łożysko ładnie powędrowało na przednią ścianę i cesarka już mi nie grozi, a szyjka jest długa i zamknięta przez co mogę odstawić luteinę.
No i wiadomość która nas bardzo ciekawiła, czyli płeć - jak już pisałam po połówkowym badaniu lekarz powiedział, że nasz synek jest raczej córeczką, ale 100% gwarancji nie daje, tak dzisiaj dostaliśmy potwierdzenie od mojej gin prowadzącej, że będziemy mieli Hanię.
Uciekam teraz nadrabiać.
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 12:21   #1911
margaret82
Zadomowienie

Mąż zadzwonił z pracy i sie pochwalił że grilują to opierniczyłam dziada że ciężarnej żonce smaka robi i ma mi przywieść grilowaną kiełbaskę
Stary 2011-04-26, 12:22   #1912
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Zanka nie wymienili Ci
Ja się upomnę !
i na pewno coś zdziała

Kurczę bez sensu,
trzeba sobie przynieść
Ale te podkłady przydadzą Ci się jeszcze w domu na pewno. Poza tym wiesz jak jest, krew się nie spiera lub ciężko spiera, więc trzeba mieć też to na uwadze...
Trudno żeby szpital całą kasę ładował w nowe prześcieradła dla każdej ciężarnej.
Stary 2011-04-26, 12:28   #1913
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
ja po porodzie pierwszego dnia pobrudziłam prześcieradło (nie położyłam sobie od razu podkładu) no i nie zmienili mi prześcieradła a byłam w szpitalu 6 dni
a co do podkładów to mi poszły chyba 4 na początku się trochę pobrudziły to szybciej zmieniałam, potem chyba miałam jedno 3 dni
a no wlasnie dlatego ja wole ze soba brac bo to roznie moze byc a we krwi spac nie bede ja sie przyznawac nei bede ze mam jak wymienia sami to super wtedy zabieram swoje do domu i przydadza mi sie chociazby do przewijania a jak nie to bede zabezpieczona chociaz niby tam gdzie mam rodzic maja swoje...ale przezorny zawsze ubezpieczony zreszta jutro bede u lekarza ktory pracuje na porodowce w tym szpitalu gdzie bede rodzic i spytam co ma zabrac i juz

marzena_S - to fajnie gratki ja tez ostatnio sie dowiedzialm ze lozysko mam na scianie przedniej.......

margaret
- grilll....... kurcze do meza masz pretensje ze smaka robi a sama nam tu robisz hehe

brumek - co racja to racja,lepiej miec wszstko swoje i nie liczyc na sluzbe zdrowia w razie czego taki podklady, kosmetyki czy pieluchy przydadza sie napewno w domu

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-04-26 o 12:33
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 12:33   #1914
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Ja tak szybciutko się pochwalę, że byłam dzisiaj na wizycie i moje maleństwo rośnie jak na drożdżach-waży już 750g, a dwa tyg temu było 485g.
Łożysko ładnie powędrowało na przednią ścianę i cesarka już mi nie grozi, a szyjka jest długa i zamknięta przez co mogę odstawić luteinę.
No i wiadomość która nas bardzo ciekawiła, czyli płeć - jak już pisałam po połówkowym badaniu lekarz powiedział, że nasz synek jest raczej córeczką, ale 100% gwarancji nie daje, tak dzisiaj dostaliśmy potwierdzenie od mojej gin prowadzącej, że będziemy mieli Hanię.
Uciekam teraz nadrabiać.
Gratuluje Hani Pięknie imię!

Brumek Ja liczę na podkłady i ewentualnie zmiany prześcieradła,
a nie ze kurczę płacisz składki i jeszcze musisz przynieść rzeczy które uważam, że powinny być na miejscu, tym bardziej na oddziale położniczym no ale to jest Polska i rozkładam ręce

A tak nawiązując do naszej pięknej, cudownej Polski,
znalazłam fajny artykuł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Prawda o Polsce.jpg (88,6 KB, 52 załadowań)

Stary 2011-04-26, 12:35   #1915
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
znalazłam fajny artykuł
A mi się nie podoba ten artykuł i się z tym nie zgadzam.
Stary 2011-04-26, 12:35   #1916
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Zanka nie wymienili Ci
Ja się upomnę !
i na pewno coś zdziała

Kurczę bez sensu,
trzeba sobie przynieść
Wiesz jakby tak chcieli każdej kobiecie zmieniać prześcieradło co godzine czy dwie to nie wiem ile by ich musieli mieć Moze i szpitale powinny mieć podkłady, ale to jest groszowy koszt i moim zdaniem nie ma o co robić afery. Szpitale nie zapewniają wielu droższych rzeczy które powinny byc zapewnione choćby znieczulenie gdy kobieta tego potrzebuje wiec takie podkłady to drobnostka.
Stary 2011-04-26, 12:39   #1917
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
hehe sorki Kochana
nie wiem od czego to zależy, że jedne kobiety obolałe a inne tak fajnie przechodzą ciążę i nie wiedzą co to ból
w każdym razie obracanie z boku na bok w nocy to porażka, boli strasznie, wstawanie z łóżka również bolesne
no dokładnie też nie wiem od czego to zależy ale wiem że mój synuś ostatnio złośliwy się zrobił bo tak jak piszesz wstawanie to wyższa szkoła jazdy i walka z bólem a mój mały goni mnie teraz po 5-6 razy w nocy do ubikacji

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
znalazłam fajny artykuł
a ja się muszę zgodzić, brutalne ale prawdziwe niestety...
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 12:43   #1918
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluje Hani Pięknie imię!

Brumek Ja liczę na podkłady i ewentualnie zmiany prześcieradła,
a nie ze kurczę płacisz składki i jeszcze musisz przynieść rzeczy które uważam, że powinny być na miejscu, tym bardziej na oddziale położniczym no ale to jest Polska i rozkładam ręce

znalazłam fajny artykuł
Jakby tak chciał na to patrzeć to płacimy składki a 3/4 ( albo lepiej ) z Nas chodzi prywatnie do lekarza I to jest dopiero absurd
Stary 2011-04-26, 12:43   #1919
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
znalazłam fajny artykuł
Czytałam to juz pare lat temu... no cóż śmieszne ale prawdziwe....

Czas na zmiany !
Stary 2011-04-26, 12:47   #1920
JustPi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Uciekam teraz nadrabiać.
super, że łożysko sobie powędrowało i, że zdrowo dziewczynka rośnie i oczywiście śliczne imię wybraliście
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości