|
|
#481 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
ja jestem chcąca schudnąć bez znaku zapytania, na pewno chcąca w związku z tym zjadłam loda przed chwilą ale zaraz idę na zumbę wiec się wyrówna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to ideu na ten fitness
|
|||
|
|
|
#482 | |||
|
BAN stały
|
Teraz to ja nie mogę
Oby, oby ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oć ![]() Poczekaj, aż zaśnie ![]() Cytat:
Koniecznie bez majciochuf i rajtuzuf |
|||
|
|
|
#483 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
)... Waga oczywiście bez zmian ![]() Na profesjonalne skręcenie karku? ![]() nie ta specjalność ![]() Cytat:
![]() Bosz, też kce! Cytat:
Cytat:
Kurczę, nie wiedziałam o tej imprezie... Ale w sumie mieszkam w Krakowie dopiero czwarty miesiąc... Bohaterskim wysiłkiem woli powstrzymałam się od parsknięcia zieloną imbirową na laptopa ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To nie jest w ogóle śmieszne ![]() Bluźnisz córko ![]() ![]() Nie, dodatkowych efektów ... ![]() Allo, allo oglądałaś/sz? Cytat:
A ja wszystko prawie na allegro Odkurzacz w końcu też tak wzięłam ![]() Hmm, jakiś czas przed ciążą stwierdzono u mnie mocno podwyższoną prolaktynę, niedługo potem zaszłam w ciążę, więc sama nie wiem jak to jest z tą prolaktyną.. ![]() Jakie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#486 | |||||
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ja czekam na własne wyniki, ale badania krwi z centrum krwiodawstwa i się trzęsę ze strachu... ![]() Cytat:
Jak dobrze, że nie jestem osamotniona w swoich poglądach Cytat:
Od czasów dzieciństwa wszelkie święta wychodzą mi bokiem. Zawsze była nerwówka, niepotrzebne kłótnie, stres i krępująca cisza przy stole...Cytat:
Kicunia, szalik na szyję, herbata z cytryną i miodem i grzej się pod kocykiem Cytat:
![]() Musze się pochwalić: udało mi się zaklepać urlop w pracy na czerwiec W ten weekend, o ile pogoda pozwoli, wybywam na klify
|
|
#487 | |
|
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#488 | ||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jak mu potem na samochód nie starczy? ![]() Cytat:
Cytat:
I po ortopedzie, nietopsza nie badano. ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
2. trzymam za słowo. |
||||||
|
|
|
#489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SKARBIĄTKO!!!!!!! ja przecież dla Ciebie robiłam to streszczenie! Ty tu jesteś najwazniejsza! Boże Cytat:
RYNSZTOK: Ju, Pin i ew. inni oczekujący skarb teraz już zalicza się do SMUTNYCH ale SCHUDNIĘTYCH Już nigdy więcej nie zrobię streszczenia, NIGDY.
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale po co? Jeśli niczemu nie przeszkadza i nie zawadza... Ja nie przyjmowałam Skrb jest w tych schudniętych i dalej chudnących
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niedopsz
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano właśnie dla skrbitko Ale ona chyba się nie gniewa na poważnie? ![]() No przecie to dla niej było
|
|
|
|
#493 |
|
grozi wypollizowaniem
|
na co robi dobrze steper? i czym sie rózni prosty od skrętnego? kupic na all nie kupic?
|
|
#494 | |||||
|
Zakorzenienie
|
twarda babka
![]() ad1. ad2. co nie ![]() mam Galastop ale może się nada ![]() Cytat:
Cytat:
ad2. kurczak curry i ryż z szafranem ![]() no co Ty ![]() mów Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() np.
|
|
|
#495 | |
|
|
![]() ![]() Cytat:
I jeszcze ciąża urojona, choć to raczej w mojej branży
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomniałam się pochwalić, że dziś "przeczytałam" "Rękę mistrza" (600 parę stron
) w kilka minut
|
|
|
#498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W kwestii efektów jestem niewładna, w mobilizacji wspomogę. ![]() ![]() Dieta.. Powinno się jeść mniej a częściej, najlepiej w równych odstępach czasu, kolację sobie darować lub ostatni posiłek zjeść przed 18-stą..aaaa i nawadniać się sporo ( tu jest pułapka, bo napoje też dostarczają sporo kalorii, trzeba baczyć co się przepuszcza przez gardło ) Zalać kiszki , trochę się w ten sposób oszuka żołądek i zagłuszy łaknienie. Tak o tym wszystkim piszę a Ty na pewno znasz kodeks odchudzacza.![]() Ja niektóre rzeczy z diety wykluczam, inne ograniczam, a jeszcze inne nie łączę ze sobą..Osobiście jem dużo chudego nabiału, trochę chudego mięsa, ryb, warzywa - wszystko duszone na parze, warzywa w formie surówek też, owoce, niektóre z mniejszą częstotliwością np. banan, winogron. Owszem, małe grzeszki mi się zdarzają, bo wiadomo, trza się dopieścić i czasem rozweselacze potrzebne, bo w sumie dieta na dłuższą metę bywa frustrująca, szczególnie, gdy inni domownicy szamają łakocie lub inne niedozwolone frykasy.. ![]() W sumie już nie pamiętam jak smakuje tradycyjny schabowy, roladka z kluskami, bigosik, tudzież fasolka po bretońsku.. czasem ugotuję trochę fasoli, bób - bo strączkowe takoż zdrowe jakoż i zasobne w cenne białko, sole mineralne i inne.. i papusiam jak cukierki.. aaa i zupki przaśne na wodzie gotuję, te które tego wymagają podbijam chudym mlekiem, takie lurki..ale smaczne są.. no i jeszcze muszę wspomnieć o jajecznicy z pomidorami na wodzie.. też lubię.![]() Odchudzanie nie jest prostą sprawą, wymaga sporo dyscypliny, silnej woli i samozaparcia, trzeba podejść do sprawy pryncypialnie i rozłożyć odchudzanie na bardziej 'przyswajalne' etapy, nie na łapu capu, i nie na hurra. I tyle. pffffyy..ale się rozpisałam.. Cytat:
|
||
|
|
|
#499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty wisz co Skrb nie jest smutny , i jest letko podchudnięty ![]() Proszę Cię, rób streszczenia i pisz bo to bossskie jest Tylko że Skrb jest rozgarnięta jak kóópa gnoju i czyta co trzecie zdanie ![]() teraz pójdź w me niezacienkie ramiona
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-04-26 o 20:32 |
|||
|
|
|
#500 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#501 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i rób streszczenia Skarb zapewne żarci ![]() Cytat:
tzn. ja nie zaobserwowałam żadnych z objawów towarzyszących niby tak, ale u mnie widać ją tylko w badaniu krwi, @ mam jak w zegarku, owu też
|
|
|
#503 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#504 |
|
Nindżopesz
|
Była aż tak "ciekawa"?
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dla towarzystwa Pini zostanę w rynsztoku- będziemy się babrać w starociach Ja też mam podwyższoną prolaktynę- zbijam bromergonem
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Przepchać jutro 8 h i urlop Po pracy idę na piwo, może nawet się strzaskam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#507 | |||
|
Zakorzenienie
|
a mnie już drażni - nie lubie na siebie patrzeć... ![]() Cytat:
je bez ograniczeń, 2 kebaby wieczorem, do knajpy przychodzi z prowiantem (np kanapki z boczkiem), kawę/herbatę słodzi 4 łyżeczkami cukru, często słodycze... metabolizm ma zdaje sie spowolniony, krzesełko na przodzie (40+), z tego co mówi to pociągi dobrze jak raz na tydzień odchodzą, a bywa, że rzadziej... robaki i podobne wykluczone - pracuje w sanepidzie, jeździ na konsultacje do dietetyczki - sprawdzali niejednokrotnie podobno to skutek stresu - ale do cholery, którą drogą z niej wychodzi to wszystko co zjada? ![]() niestety demon seksu to to nie był ![]() ![]() Cytat:
![]() kolega się wybiera ![]() (ma półdługie bardzo jasne włosy, jasną cerę i cholernie błękitne oczy, lat 21 )bilety są po 85 a w dniu koncertu 99 Cytat:
![]() rozważam dukana - już odstawiłam większość węgli ale nie używam słodzików i wcale nie mam na ochoty na słodkie ![]() przez święta zjadłam zaledwie 1 nieduży kawałek makowca.... i jaki ze mnie szczęśliwiec... za 4 dni powinnam się wyprowadzić, a nie mam dokąd, ani pomysłu jak to logistycznie przeprowadzić
|
|
#508 | ||
|
|
No widzisz, i po problemie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
|
|
|
#509 | ||
|
Zakorzenienie
|
czyli u mnie to rodzinne
![]() Cytat:
![]() o! dwa lata brałam bromergon ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
do warzyw w kawałkach
|
|
|
#510 |
|
Konto usunięte
|
Chyba zaraz se zrobię mleko z czochem i miodem, bo normalnie padnę, a herbatę to chyba na tony piję... A w czwartek ważny tages
Ja nie chcieć być chora w czwartek. (przełożona wizyta, co ekipa dwóch pań (sis i mam) się jak sójki za morze wybierała przez co ja miałam 40 minut spóźnienia).A i dostałam antybiotyk, brzmię jak stary Rosjanin co się upił - gardło mam czerwone i lek na serce - ech
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-26 o 21:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

w związku z tym zjadłam loda przed chwilą
ale zaraz idę na zumbę wiec się wyrówna
sorrrry ale nie rozumiem jak można tak traktować dorosłych ludzi, którzy często kawał drogi jadą, na skądinąd nie zbyt tani kurs 

To nie jest w ogóle śmieszne 

Ja nie chcieć być chora w czwartek.