Sierpniowe Panny Młode cz.II - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-26, 20:43   #4381
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
hej ho!!

Cytat:
Napisane przez martitaw Pokaż wiadomość
witam
a co do esotiq, to czytałam na innym wizażowym forum "nosimy dobrze dobrane biustonosze", że do sklepów tej firmy warto pójść chociaż po poradę i na przymiarkę
a to dobrze trafiłam ja od jakiegoś czasu kupuję głównie w esotiq i jest bardzo zadowolona dzisiaj skorzystałam z promocji i kupiłam 5 rajstop, każda po 1 zł

o nawet w kalendarzu jestem

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2011-04-26 o 20:44
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 21:55   #4382
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość

blueberry, my (wprawdzie z nieco innych względów) zdecydowaliśmy się w ogóle nie mieć podziękowań podczas wesela. Szczerze przyznam, że szkoda mi, bo zawsze marzyłam o takiej piosence i kilku ciepłych słowach do rodziców, no ale cóż, trzeba zrobić tak, żeby wszyscy byli zadowoleni, a nie egoistycznie kierować się tylko swoimi marzeniami Dobrze, że my pochodzimy z tej samej parafii i w niej bierzemy ślub, bo to zawsze mniej tych papierków A co do upijania- głowa do góry, bo nie potrzeba alkoholika, żeby ktoś się upił- upić się może każdy gość. Wiadomo, że głupia sytuacja, bo to tata, no ale nie masz wpływu na to. Mam nadzieję, że wszystko się uda po Twojej myśli

Oooo, zobaczyłam teraz Twoje bolerko w podpisie i będę mieć podobne Też bez koronek i rękawek 3/4 Śliczne, jedyne bolerko jakie mi się podobało i pasowało do sukni
Dziękuję Też mam nadzieję, że się uda...
Bolerko bardzo przypadło mi do gustu. Dla mnie to było też jedyne, które mi się podobało.

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
A to już trochę inna sytuacja ....Sama nie wiem, co bym zrobiła. Może jakąś zupełnie inną piosenkę wybrać ? Bo w sumie wszystkie te dla rodziców są takie trochę rzewne

My protokół pod koniec maja będziemy spisywać. Też już bym chciała mieć tą papierkową robotę za sobą.
Zrobię remix: "co powie tata" z "choć mam rączki małe i niewiele zrobię pomogę mamusi, niech odpocznie sobie"
Z tą piosenką, to co prawda ja lubię mieć wszystko wcześniej ustalone, ale można to wybrać bezpośrednio przed ślubem Coś wymyślę - na pewno - muszę!!!

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Teraz trzeba potwierdzić noclegi i wstępnie przydałaby się jakaś lista ile osób i skombinować busa z pod kościoła na sale i potem do domu busa. Ale to jak będę mijać busy gdzieś to spisze nr
Poza tym święta szybko minęły - i dziś znowu w biurze. A do ślubu 116DDŚ
My mamy na zaproszeniu prośbę o potwierdzenie przybycia do 30 czerwca - dopiero wtedy będziemy wiedzieli ilu gości się pojawi, ile będzie chciało nocować na miejscu i ilu skorzysta z transportu - więc na razie nic nie ustalamy - nie wiadomo, czy zamówić busa, czy autobus...
Co do noclegów, to właśnie problem, bo wesele w miasteczku wczasowym - więc im wcześniej zaklepiemy noclegi gościom, tym lepiej - problem w tym, że nie wiemy ile... Za niecały miesiąc zabieram świadkową na poznanie mojego miasta, kościoła i sali weselnej - wtedy mam nadzieję dowiedzieć się od właściciela sali, do kiedy ostatecznie muszę podać ilość miejsc noclegowych. Co by nie było tak, że ktoś będzie chciał nocować, a tu nie będzie gdzie

Cytat:
też jak zaczęłam czytać Was po przerwie, to się zmartwiłam, że nie mam.. My nadal nie zamknęliśmy listy gości.. nadal nie wybraliśmy zaproszeń i nadal nie mam druhny
My myśleliśmy, że zamknęliśmy listę gości, ale stopniowo dopisujemy kolejne osoby

Gratulacje wszystkim, że już tylko nieco ponad 100 dni!
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 21:55   #4383
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Witam po Świętach

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
Mam już sukienkę i 2,5 metrowy welon, TŻ ma już szary garnitur.

Kolory przewodnie to granat i fuksja
wow, dasz sobie radę z takim długim welonem?

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
dziewczyny co do wódki to ja się w ogóle nie znam na tym temacie.Nie pijam wódki i pić jej nie będę. Mój luby zdecydował,że będzie to Wyborowa.Jestem jedynie zła,bo jak mówiłam kilka miesięcy temu,żeby kupować bo podrożeje,to Teściowie mówili,że jeszcze czas i przez to nie kupowaliśmy. Zaoszczędzilibyśmy koło 2 do 4 zł na butelce...W większości hurtowni jest za około 21 zł,tylko mój M. dołapał w jednej za 19 zł z groszami. Zarezerwowaliśmy tam szybciutko i w takiej cenie kupiliśmy.

Co do obrączek to są udziwnione.
Byliśmy w sklepie,w którym mają koło 1000 wzorów i naprawdę mało co nam się podobało.Ale co najlepsze-to mój M. najbardziej wydziwiał.Albo mu się kształty nie podobały,albo za szerokie,albo źle leżały.A jak przymierzał zwykłe proste bez żadnych ozdób to mówił,że wyglądają jakby były ze srebra (my chcieliśmy tylko białe złoto). Przymierzaliśmy nawet żółte złoto ale jednak pozostaliśmy przy tym,że na nas nam się nie podoba A co ciekawe -te,które nam się podobały na stronie www wyglądały brzydko na naszych palcach. Więc faktycznie to tak jak z suknią ślubną-trzeba przymierzyć. Jedynie niefajne jest to,że do mierzenia mają standardowe rozmiary,które są dużo za duże na nasze paluchy.
W końcu wybraliśmy jedne,chociaż cena zbiła mnie lekko z nóg-musieliśmy przejść się na kawę o tym podyskutować.
No ale w końcu się zdecydowaliśmy http://www.taxor.pl/breuning-obraczki.php?ido=54&kol=2 dostaniemy je za około 4 tygodnie,bo przyjdą z Niemiec. Jeszcze tylko grawer musimy wybrać
co do wódki, to my juz z pół roku mamy. Stoi u dziadków w pokoiku schowana hehe. Niby cena sie nie zmieniła, ale już przynajmniej tym nie trzeba się martwić. Jescze tylko ze 2 beczki piwka się kupi na poprawiny i gitara,
A obrączki sliczne, takie hmmm inne

Cytat:
witam po dłuższej przerwie.. Całkowicie pochłonęły mnie przygotowanie do Świat zwłaszcza, że w pierwszy dzień na obiedzie było spotkanie rodów i nasze rodziny miały sposobność się spotkać Stres ogromny, przygotowań masę a efekt.. hmm wszyscy przeżyli, obyło się bez ofiar w ludziach i sprzętach tylko pies był lekko skołowany ilością ludzi w domu
dobrze, że wszyscy zadowoleni

Cytat:
Napisane przez Niuniaczek Pokaż wiadomość
Nie mam katalogowego zdjęcia ale jest podobna do tej ze zdjęcia.

Zdjęcia robiłam niestety sama więc nic nie widać , na zdjęciach jestem bez halki więc sukienka jest "wąska", z halką jest rozłożysta
b. ładna. Sama mierzyłam podobną, i była ale dla mnie była za droga.

Cytat:
myślałam o bukiecie z kalii i orchidei, coś podobnego jak na zdjęciu ale w innych kolorach - tylko jeszcze nie wiem w jakich różowe kalie i biało-różowe orchidee
bardzo ładny bukiecik

Cytat:
ze ślubnych rzeczy nabyłam dziś bieliznę
ja własnie jutro chcę iśc po bieliznę
Laski a jakie majtki kupujecie do śłubu (wiem głupie pytanie).

Cytat:
Napisane przez fitalasa Pokaż wiadomość
kurczę ja to jeszcze w ogóle zaproszeń nie mam
my tez jescze nie mamy. Czekamy aż zrobią i przyślą

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
przepraszam że tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale właśnie dzisiaj kupiłam w esotiq bieliznę do ślubu i jestem bardzo zadowolona z obsługi więc też polecam sklepy tej sieci
a żeby nie było off topa () to też jestem (tegoroczna) sierpniowa pm, tylko jakoś nie było wcześniej okazji się pojawić na niniejszym wątku
więc cześć
O hej
chyba musze w takim razie do esotiq zajśc Chociaż u mnie to obsługa taka nijaka. Nic nie pomogą, tylko się dziwnie patrzą jak chcę tyle staników do przymierzalni

Mnie dopadła w niedziele alergia. Smarkam, kicham i płacze na zmianę.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 22:06   #4384
delilah1985
Raczkowanie

witam i ja po świętach
bielizne tez już zakupiłam jeszcze musze tylko popracować nad pończochami bo umyślały mi się ciałowe z białą koronką
wiec kupiłam ciałowe i białe ,odprułam koronkę białą i musze ją wszyć w ciałowe pończochy bo nie chce mieć zbladłych białych nóg
delilah1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 22:16   #4385
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

Ja chcę figi - możliwie najbardziej wygodne
Na razie oswajam się z czarną wersją mojej bielizny ślubnej. Sprawdzam wygodę przede wszystkim
Stary 2011-04-26, 22:22   #4386
delilah1985
Raczkowanie

Cytat:

zdecydowanie figi i to jeszcze takie pełniejsze jak dla mnie żeby mi się w tyłek nie wcieły bo spod takiej sukni je wyciąć niemozliwość raczej a stringi to strach ze mi tyłek na wierzch wyjdzie jak mi sie sukienka zawinie albo wymyślą jakieś glupie podnoszenia
delilah1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 22:45   #4387
Michalina81
Raczkowanie

Cytat:
matko kochana jak wy pędzicie z pisaniem
myślałam o bukiecie z kalii i orchidei, coś podobnego jak na zdjęciu ale w innych kolorach - tylko jeszcze nie wiem w jakich różowe kalie i biało-różowe orchidee
Bardzo ladny i ciekawy bukiet

Cytat:
w Esotiqu, tylko tam bez problemu dobieram rozmiar i nikt mi nie wciska ze nie produkuje się 65D

rzecz w tym, że to była sprawdzona firma, wielokrotnie zamawiali u nich różne papiery, ale cóż bywa

a my nadal nie mamy świadka:/
Bede musiala sie tam wybrac niebawem - Esotiq - zapamietac

Cytat:
przepraszam że tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale właśnie dzisiaj kupiłam w esotiq bieliznę do ślubu i jestem bardzo zadowolona z obsługi więc też polecam sklepy tej sieci
a żeby nie było off topa () to też jestem (tegoroczna) sierpniowa pm, tylko jakoś nie było wcześniej okazji się pojawić na niniejszym wątku
więc cześć
Witaj!!

Cytat:
Napisane przez delilah1985 Pokaż wiadomość
witam i ja po świętach
bielizne tez już zakupiłam jeszcze musze tylko popracować nad pończochami bo umyślały mi się ciałowe z białą koronką
wiec kupiłam ciałowe i białe ,odprułam koronkę białą i musze ją wszyć w ciałowe pończochy bo nie chce mieć zbladłych białych nóg
Dobry pomysl z ta biala koronka
A czy myslicie ze do otwartych butow ponczochy pasuja? Chce zakryte buty ale cos mi sie wydaje ze nie znajde tych 'moich' wiec odkryte pozostana.
Michalina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 23:05   #4388
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:

O hej
chyba musze w takim razie do esotiq zajśc Chociaż u mnie to obsługa taka nijaka. Nic nie pomogą, tylko się dziwnie patrzą jak chcę tyle staników do przymierzalni

Mnie dopadła w niedziele alergia. Smarkam, kicham i płacze na zmianę.

figi perspektywa zobaczenia swojego tyłka w stringach na filmie mnie do nich zniechęca chociaż wolałabym opcję bez tyłka w ogóle
ja powiedziałam że szukam do sukni ślubnej i że nie umiem się na rozmiar i model zdecydować i babka mi ciągle coś donosiła... a na koniec życzyła mi powodzenia w uroczystości
Cytat:
Napisane przez Michalina81 Pokaż wiadomość
B
Witaj!!

A czy myslicie ze do otwartych butow ponczochy pasuja? Chce zakryte buty ale cos mi sie wydaje ze nie znajde tych 'moich' wiec odkryte pozostana.

chyba nie mam nadzieje że nie białe ale generalnie dziewczyny - wizażanki najczęściej mówią że jak bez palców to i bez pończoch

Stary 2011-04-27, 07:36   #4389
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:

figi perspektywa zobaczenia swojego tyłka w stringach na filmie mnie do nich zniechęca chociaż wolałabym opcję bez tyłka w ogóle
ja powiedziałam że szukam do sukni ślubnej i że nie umiem się na rozmiar i model zdecydować i babka mi ciągle coś donosiła... a na koniec życzyła mi powodzenia w uroczystości

chyba nie mam nadzieje że nie białe ale generalnie dziewczyny - wizażanki najczęściej mówią że jak bez palców to i bez pończoch
Fajna babka, hehe
Co do pończoch, to też myślę, że na takiej uroczystości bez palców=bosa stópka.
Stary 2011-04-27, 07:48   #4390
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
cynnamon Twoja sukienka też mi się podoba, szczególnie tył, to kokarda?
nie do końca, bardziej przypomina wiązanie kimona
Cytat:
wow, dasz sobie radę z takim długim welonem?
...
bardzo ładny bukiecik
welon będzie tylko na ślub, przed weselem zdejmę
Cytat:
Bardzo ladny i ciekawy bukiet
dziękuję

My już połowę zaproszeń rozdaliśmy, dzisiaj jeszcze trzy, jutro jedno, reszta pójdzie pocztą

Od tego tygodnia zaczęłam biegać rano (o 5.00 rano ) no i dzisiaj zaspałam ale idę sobie kupić buty do biegania - może to mnie zmotywuje, do sierpnia muszę schudnąć jakieś 5 kg

No i najważniejszy punkt do załatwienia - obrączki. Nie wiem jak ja to ogarnę.

cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 07:57   #4391
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
My już połowę zaproszeń rozdaliśmy, dzisiaj jeszcze trzy, jutro jedno, reszta pójdzie pocztą

Od tego tygodnia zaczęłam biegać rano (o 5.00 rano ) no i dzisiaj zaspałam ale idę sobie kupić buty do biegania - może to mnie zmotywuje, do sierpnia muszę schudnąć jakieś 5 kg

Gratulacje za zaproszenia!
Szacun za to, że biegasz i to tak wcześnie!! My się zbieramy na siłownię albo basen - tak dla poprawienia kondycji, ale nie wiem, co z tego wyjdzie.
Obrączek jeszcze nie wybraliśmy...
No i poradnia wciąż nie zaczęta...
Stary 2011-04-27, 07:58   #4392
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Na razie oswajam się z czarną wersją mojej bielizny ślubnej. Sprawdzam wygodę przede wszystkim
Dobry pomysł. CHyba trzeba tak zrobić hi.

Cytat:
Napisane przez delilah1985 Pokaż wiadomość
zdecydowanie figi i to jeszcze takie pełniejsze jak dla mnie żeby mi się w tyłek nie wcieły bo spod takiej sukni je wyciąć niemozliwość raczej a stringi to strach ze mi tyłek na wierzch wyjdzie jak mi sie sukienka zawinie albo wymyślą jakieś glupie podnoszenia
Stringów to bym nawet nie chciała własnie ze względu na to, że mogła by i suknia "wejsc" w tyłek

Cytat:

o widzisz. U mnie jakieś dziwne te baby w sklepach z bielizną sa. Jedna mi naznosiła staników i powiedziała, że normalnie to wyglądam jakbym większy biust miała, a tu nie jest aż taki wielki. heh Tylko ciekawe, ze wszystkie staniki które mi dawała to były albo za małe albo za duże

Cytat:
Fajna babka, hehe
Co do pończoch, to też myślę, że na takiej uroczystości bez palców=bosa stópka.
tylko czy bez pończoch buty nie obetrą?

No więc zobaczę dziś co mi się uda znaleźć. A w sobote robie z G jescze jedno podejście po buty do Wro.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 08:04   #4393
magratka
Rozeznanie

Ja o bieliźnie jeszcze nie zaczęłam myśleć, nie wiem czy dam radę dobrać biustonosz do mojej sukni, bo ma głębokie wycięcie na plecach. Może poproszę o wszycie stanika do sukni, podobno jest taka możliwość. Zresztą wybieram się niedługo do brafitterki, niech się martwi za mnie
Co do butów bez palców i rajstop/pończoch: ja bym się bała, że jednak będą obcierać, więc poszukałabym bardzo cienkich pończoch bez wzmocnienia na palcach. Kupowałam też kiedyś w Marks&Spencer rajstopy bez palców - na stopie miały gumkę i palce były odkryte.
U mnie póki co nic się nie dzieje, ruszam po majówce ze zdwojoną siłą
magratka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 08:05   #4394
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:

tylko czy bez pończoch buty nie obetrą?
Myślę, że nie wszystkie - ale przy kupowaniu ciężko stwierdzić, czy obetrą. Ja kupuję z pełnym przodem. Swoją droga i tak nie będzie ich za bardzo widać. A jak są z wolnym palcem, to stopa często się przesuwa do przodu i krawędź z przodu wbija się w paluszki. Tym bardziej, że pewnie będzie ciepło, to dobre buty są mega ważne. Przy mojej sukni nie będę mogła zmienić na płaskie - pewnie wiele z nas jest w takiej sytuacji.

Edytowane przez blueberry88
Czas edycji: 2011-04-27 o 08:06
Stary 2011-04-27, 08:14   #4395
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje za zaproszenia!
Szacun za to, że biegasz i to tak wcześnie!! My się zbieramy na siłownię albo basen - tak dla poprawienia kondycji, ale nie wiem, co z tego wyjdzie.
Obrączek jeszcze nie wybraliśmy...
No i poradnia wciąż nie zaczęta...
a dziękuję, zaproszenia mamy śliczne ale muszę je sama wypisywać, to jest jedyny minus
wstawanie rano to horror, chociaż normalnie do pracy wstaję o 5.30, jednak te pól godziny rano to duża różnica, ale jak mus to mus

o właśnie mi się przypomniało, że mam buty na ślub zamówić - chcę taneczne, żeby sobie nóg nie uszkodzić
taneczne nie grzeszą urodą ale i tak spod sukni nie będzie ich widać myślałam nad satyną nude lekko wpadającą w złoty, bardzo ładny kolor no i na etsy kupiłam już spinki do butów z różami ivory myślę, że razem powinno to całkiem nieźle wyglądać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg il_570xN.184509974.jpg (43,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1301667363_big.jpg (61,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S0-09_1.jpg (16,6 KB, 72 załadowań)

Edytowane przez cynnamon
Czas edycji: 2011-04-27 o 08:19
Stary 2011-04-27, 08:17   #4396
magratka
Rozeznanie

Cytat:
o właśnie mi się przypomniało, że mam buty na ślub zamówić - chcę taneczne, żeby sobie nóg nie uszkodzić
taneczne nie grzeszą urodą ale i tak spod sukni nie będzie ich widać
też mam taki plan. oglądałaś już jakieś?
muszę się wybrać do sklepu
Stary 2011-04-27, 08:22   #4397
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magratka Pokaż wiadomość
też mam taki plan. oglądałaś już jakieś?
muszę się wybrać do sklepu
oglądałam w sklepie z butami tanecznymi
Pani powiedziała, że mierzą tam stopę i robią buty konkretnie na twoje stopy, można też wybrać wariant dla nóg bardzo delikatnych (czyli moich) z mięciusieńką skórką w środku. Koszt takich butów to ok 300 zł ale zamierzam w nich jeszcze pochodzić, tylko klipsy kupię jakieś bardziej "codzienne"

Stary 2011-04-27, 08:31   #4398
magratka
Rozeznanie

Cytat:
oglądałam w sklepie z butami tanecznymi
Pani powiedziała, że mierzą tam stopę i robią buty konkretnie na twoje stopy, można też wybrać wariant dla nóg bardzo delikatnych (czyli moich) z mięciusieńką skórką w środku. Koszt takich butów to ok 300 zł ale zamierzam w nich jeszcze pochodzić, tylko klipsy kupię jakieś bardziej "codzienne"
Ja się obawiam, że po ślubie, weselu i sesji plenerowej ich już nie doczyszczę... Obym się myliła. Ale to nieważne, wygodne i nieobcierające buty są dla mnie absolutnym priorytetem!
Stary 2011-04-27, 08:34   #4399
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magratka Pokaż wiadomość
Ja się obawiam, że po ślubie, weselu i sesji plenerowej ich już nie doczyszczę... Obym się myliła. Ale to nieważne, wygodne i nieobcierające buty są dla mnie absolutnym priorytetem!
zawsze można je pomalować na jakiś ciemniejszy kolor, czarny lub granatowy
wygodne buty na weselu to podstawa podziwiam dziewczyny które kupują ładne wysokie szpile, na pewno noga wygląda w nich 100 razy lepiej ale ja lubię tańczyć a w takich butach da się tylko ładnie wyglądać

Stary 2011-04-27, 08:36   #4400
jusztyska
Zadomowienie

Dzień dobry

dziś równiutkie
4 miesiące do ślubu

co do bielizny, ja sobie skorzystałam z kalkulatora na jakiejs stronce, zmierzyłam obwód w biuście i pod biustem i ten kalkulator mi wyliczył i faktycznie to się sprawdza wyczytałam gdzieś, że np jeśli wyjdzie komuś 70D to może też próbować mierzyć 75C, zresztą nawet jak ja wczoraj mierzyłam staniki niby wszystkie w rozmiarze 65D to różniły się znacznie od siebie, ale znalazł się i idealny

co do wszycia stanika do sukni, jest taka opcja, u mnie będzie wszyty i jeśli stanik będzie mi źle leżał pod suknią to pójdę z samym wszytym, na poprzedniej przymiarce miałam zwykły stanik i suknia jednak lepiej leżała bez stanika, z samym wszystym, ale pani mi poradziła zebym nabyła sobie bardotke z silikonowymi obszyciami zobaczymy jak to będzie wyglądać, a staników nigdy za wiele, nie zmarnuje się:P nawet jak okaże się , że pod suknie nie włożę

ale są też takie staniki co zapina się je tak na okrętkę wokół talii:P że nie widać ich przy głbokim wcięciu z tyłu, wiem, że to głupio brzmi, postraam się zdjęcie znaleźć

no i nabyłam figi, do kompletu ze stanikiem który wybrałam

aaa i ponoć ta bielizna co się na nią zdecydowałam to z kolekcji ślubnej... ale na ich stronie nie mogę znaleźć :P
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:00   #4401
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
więc cześć
cześć!!
a u mnie nie ma tego sklepu

Cytat:
ja mam figi

Cytat:

że Ci się chce stawać tk wcześnie. ja też biegam - staram się regularnie biegać. jakie buty chcesz kupić?

Cytat:
Dzień dobry

dziś równiutkie
4 miesiące do ślubu
i u mnie też

Cześć!!!

Dzisiaj robię za nianię. Zaraz zbieram się po bratanicę

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:13   #4402
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
że Ci się chce stawać tk wcześnie. ja też biegam - staram się regularnie biegać. jakie buty chcesz kupić?
właśnie o to chodzi, że mi się nie chce
nie wiem jeszcze jakie buty chcę kupić, któreś z tych: nike (pegasus) lub adidas (adistar/supernova/reponse) moje bieganie jest raczej mocno amatorskie, wolę chodzić niż biegać, a do chodzenia mam buty merrell siren sport ale są za ciężkie do biegania

Edytowane przez cynnamon
Czas edycji: 2011-04-27 o 09:16
Stary 2011-04-27, 09:20   #4403
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Fajna babka, hehe
no na początku nie wiedziałam o co jej chodzi, przecież to dopieroo w sierpniu

Cytat:

za zaproszenia i za bieganie

Cytat:
Dzień dobry

dziś równiutkie
4 miesiące do ślubu

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
cześć!!
a u mnie nie ma tego sklepu

Stary 2011-04-27, 10:04   #4404
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:

Ja miałam odwrote zamierzenie- przytyć 5 kg po 1kg miesięcznie-i jakoś nie bardzo się wywiązuje z tego zamierzenia jak tak dalej pójdzie to będę musiała zwęzić suknię
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:22   #4405
fitalasa
Raczkowanie

cynnamon
też bym chciała zgubić jakieś 5 kg przed ślubem ale jakoś mi to opornie idzie
Stary 2011-04-27, 10:25   #4406
blueberry88
Zakorzenienie

Ja tylko chciałabym nie przytyć
Stary 2011-04-27, 10:27   #4407
jagoda221
Raczkowanie

Dziewczyny ja wczoraj kupiłam w końcu rajstopki z http://www.veneziana.com.pl/ tam właśnie są takie jak pończochy z pasem nazywaja się strippante20. Niestety dostałam tylko białe a chciałabym cieliste. Co do bielizny biustonosz odpada bo każdy wyjdzie z tyłu sukni i będę bez a fajne majtki widziałam w intimisi i chyba tam kupię.

My zaproszenia już wszystkie wysłalismy i teraz czekamy aż ludzie zaczną potwierdzać i zaczęłam się denerwować a co jak nikt nie będzie chciał przyjechać ??
jagoda221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:31   #4408
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
za zaproszenia i za bieganie
dziękuje
Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Ja miałam odwrote zamierzenie- przytyć 5 kg po 1kg miesięcznie-i jakoś nie bardzo się wywiązuje z tego zamierzenia jak tak dalej pójdzie to będę musiała zwęzić suknię
też bym tak chciała, niestety z tyciem nie mam problemów gorzej w drugą stronę
Cytat:
Napisane przez fitalasa Pokaż wiadomość
cynnamon
też bym chciała zgubić jakieś 5 kg przed ślubem ale jakoś mi to opornie idzie
ojj mi też, przez święta przytyłam 2 kg masakra jakaś
Cytat:
Ja tylko chciałabym nie przytyć
Blueberry dasz radę!

Ja po prostu MUSZE schudnąć bo inaczej sukienka jest za ciasna i się brzydko marszczy a poluźnić nie ma z czego

Stary 2011-04-27, 10:34   #4409
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też figi.

Cytat:
Ja mam buty bez palców i będę miała pończochy, nie wyobrażam sobie bez. Tyle, że to wycięcie jest niewielkie i tylko fragment palców mi widać, a i pończochy są cieniutkie i bez zaznaczonej tej części palcowej oczywiście.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:39   #4410
fitalasa
Raczkowanie

jagoda221
u mnie jeszcze nic nie jest zrobione w kierunku zaproszeń ale też miałam takie obawy, że mało ludzi może przyjść na wesele, bo już różne historie się słyszało na ten temat, że np. 3/4 ludzi nie przyszło...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości