Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-27, 10:11   #2101
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Dzień dobry brzuchatki!

Ja już po śniadanku - świeże bułeczki z powidłami śliwkowymi
Grzecznie nadrobiłam Was od rana

Biorę się zaraz za dalsze pranie ciuszków dla Szymka i porządki w szafie dla niego

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, bo z tego co pamiętam dzisiaj jest ich sporo

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:12   #2102
jacieeeee
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cześć Brzuchatki.

Ile my tu dziś wizyt mamy Także za wszystkie trzymam mocno
Zanka za Twoje wyniki również

Też wczoraj oglądałam Usta Usta i ryczałam jak bóbr.

Brunetka2000 mnie też się wydaje że może być ciężko z tym L4. Lepiej załatw to sobie w terminie, żeby potem nie było problemów.

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:13   #2103
Zmalowana
Zakorzenienie

Dzień Dobry Brzucholki

Ja już po spacerku z pieskami.

Za wszystkie dzisiejsze wizyty mocnoo trzymam kciuki Nerolka i o Twojej też pamiętam nie bój żaby

kasshia Twóje sen...:ha haha:<---najlepszy komentarz

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:16   #2104
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Brunetko, a jeżeli chodzi o Twoje zwolnienie to myślę, że nie powinno być żadnego problemu - ja kiedyś byłam u lekarza w poniedziałek, a zwolnienie na moją prośbę wystawił mi od piątku.

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:20   #2105
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Brunetko, a jeżeli chodzi o Twoje zwolnienie to myślę, że nie powinno być żadnego problemu - ja kiedyś byłam u lekarza w poniedziałek, a zwolnienie na moją prośbę wystawił mi od piątku.
To wszystko zależy tylko od lekarza

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:20   #2106
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
oglądałam Usta, Usta i musiałam sobie trochę popłakać nie na moje nerwy to
ja też się rozczuliłam wczoraj, bo oglądałam, tż już spał bo musiał wstać dziś po 4 rano a ja sobie chlipałam i ogladałam

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:20   #2107
youyou
Zakorzenienie

nerola za Ciebie też kciukasy mam nadzieję że szyjka trzyma

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Ja mam na poczcie jeśli chcesz

Witam
W końcu się wyspałam
Mam do was pytanie. 6 maja kończy mi się zwolnienie, ale niestety wtedy muszę być na uczelni (bo mam zaliczenie) Czy jak pójdę 9 maja to on będzie mógł mi z opóźnieniem wypisać to zwolnienie ???

za wszystkie wizyty
na pewno nie. Gin wypisuje w swoim druczku i musi mieć zachowaną ciągłość dat, nie może więc wystawić zwolnienia ani wstecz ani w przód wystarczy że jakaś inna pacjentka w dniu przed Toba poprosi o L4 i on już sobie zablokuje możliwość wcześniejszej daty.. To tak jak z fakturami

Edytowane przez youyou
Czas edycji: 2011-04-27 o 10:22
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:20   #2108
kasshia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
kasshia Twóje sen...:ha haha:<---najlepszy komentarz
coraz lepsze sny mam

za oknem słońce świeci, lalalala chce mi się poopalać, na pewno się opale
kasshia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:24   #2109
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Youyou, ja też sobie popłakałam, pogrzeby zawsze takie smutne, a szczególnie kiedy małe dziecko zostaje bez rodzica...

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
ja też sobie popłakałam na tym filmie, uśmiercili moją ulubioną bohaterkę

dziewczynki proszę o kciuki za wizytę dziś mam na 16.30 i już się boję
zaciśnięte

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Słoneczko, ja też ma dziś wizytę i też na 16:30, więc proszę o wzajemne kciuki Czego się boisz?
kochana za Ciebie również

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Bardzo bym chciałą chodzic tak wcześnie na wizyty, ale mój gin prywatnie tylko przyjmuje więc zawsze popołudnia i prawie zawsze z opóźnieniami. Dzień taki skopany, bo się czeka jak na szpilkach - niby wszystko w porządku ale jednak ważna sprawa taka wizyta.
mój gin tez popołudniami bo prosto ze szpitala pędzi

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

No nic ja się zbieram, trzymajcie kciuki dziewczyny Odezwę się po wizycie.
za Ciebie tez kciuki trzymamy

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
dziewczyny kciuki są

wciąż zaciśnięte

za mnie też trzymajcie, dziś odbieram wyniki tej okropnej glukozy
i za wyniki również

Stary 2011-04-27, 10:24   #2110
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasshia Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Gratuluję zaczętych tygodni, trzymam kciuki za wizyty

Język niemowląt mam na oku, gdzieś (niestety nie pamiętam gdzie ) widziałam książkę, ale nie kupiłam bo nie planowałam bobasa

Dzisiaj miałam śmieszny sen Każda z nas przyszła na jakieś pole w koszulce ze swoją nazwą, niektóre miały dzieci (znów pojawiła się biegająca Iza, tym razem z Igorem Mariny ), a inne z brzuchami W końcu usiadłyśmy i dwie ( naraz) dziewczyny zaczęły rodzić
Nadrabiam sobie i pojawił się ten post kasshi
Czyli nerola pierwsze idziemy do rozpakowania jak byk ! a potem się po nas ,,posypią" inne dziewczyny

A i oczywiście trzymam kciuki za wizyty, a jest ich dziś naprawdę sporo!
Będzie co oglądać wieczorkiem i co czytac, a napewno same dobre wieści.

Ja tez miałam sen, że mój były mieszkał u mojej babci ze swoja obecną dziewczyną i ukradłam jej z torebki( miała taką samą jak ja) umowę o pracę. To chyba przez to, że wczoraj podglądałam ich na nk

moniczka zleci, zobaczysz, głowa do góry!

Idę sobie dalej czytać. O nie własnie dostałam esa od siostry Tż, mam nadzieję, że nie przyjedzie dziś...;/
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:26   #2111
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ja dzis u gina i ostatni dzien w pracy, postawilam ciasto a po poszlam do lumpka (wstawie jutro zdjecia). mam juz l4... i powoli mam rozwarcie, szyjka krótsza 2/1/0. mam sie oszczedzac i nie biegac... za dwa tygodnie kolejna wizyta.maz bardziej zestresowany niz ja...

a co to znaczy ten wpis:
2/1/0

bo nie wiem

Stary 2011-04-27, 10:27   #2112
agulaaabar
Zakorzenienie

Mi się wydaje, że nie wystawi z wcześniejszą datą, ewentualnie może z "wczorajszą" ale pod warunkiem, że będziesz tego dnia pierwszą pacjentką która bierze zwolnienie, tak jak któraś pisała, że była w poniedziałek a dostała od piątku to widocznie nie było w ten dzień nikogo po zwolnienie i mógł jeszcze wypisać, ale o tyle wcześniej to na pewno nie cofają.

ehh dopiero 10.30.... jeszcze 7,5godz

Ciekawe jak Natka po wizycie bo chyba miała o 8 rano jak kojarze?

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:35   #2113
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

YouYuo ja mam taki: http://allegro.pl/laktator-reczny-me...561563749.html z taka pompka, moze ona nie dla wszystkich jest wygodna, dla mnie ok, ale ja nie sciagalam na okraglo, a ten laktator w razie "W" ma opcje rozbudowy do wersji elektrycznej lub bateryjno-sieciowej.

Co do zwolnien, moze teraz sie cos zmienilo, ale ja mialam wystawiane zwolnienie wstecz, bodajze do 3 dni. Tyle chyba mozna.

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Znalazlam cos takiego:

Zaświadczenie lekarskie wystawia lekarz, lekarz dentysta, starszy felczer lub felczer prowadzący leczenie, na okres, w którym ubezpieczony ze względu na stan zdrowia powinien powstrzymać się od pracy, jednak nie dłuższy niż do dnia, w którym niezbędne jest przeprowadzenie ponownego badania stanu zdrowia ubezpieczonego.
Zaświadczenie lekarskie wystawia się na okres od dnia, w którym przeprowadzono badanie, lub od dnia bezpośrednio następującego po dniu badania.
Zaświadczenie lekarskie może być wystawione na okres rozpoczynający się po dniu badania, nie później jednak niż czwartego dnia po dniu badania, jeżeli:
1) bezpośrednio po dniu badania przypadają dni wolne od pracy,
2) badanie jest przeprowadzane w okresie wcześniej orzeczonej niezdolności do pracy.

Zaświadczenie lekarskie może być wystawione na okres nie dłuższy niż 3 dni poprzedzające dzień, w którym przeprowadzono badanie, jeżeli jego wyniki wykazują, że ubezpieczony w tym okresie niewątpliwie był niezdolny do pracy.

AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:38   #2114
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
ja miałam identycznie, poprzednia rodzina pojawiła mi się w osobach zamieszkujących pod moim adresem ale ja wiem że oni są wymeldowani!!!! więc nie wiem o co chodzi, czy w tym spisie są jeszcze stare dane ???!!!!
dzwonilam do mojego urzedu - GUS ma dane ze stycznia tego roku, bo prosil urzad o ich przeslanie. wiec chyba to w miare dobre dane...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:38   #2115
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Cześć i czołem
Miałam dzisiaj trochę stracha, bo wmówiłam sobie, ze coś jest nie tak z Julką, bo się nie ruszała, ale pogłaskałam brzuszek, poszczypalam leciutko i się odezwała po prostu mam spokojne i grzeczne dziecko a juz sobie wkręcałam różne historie.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ha, moja Julka też tak ma: jak się nie rusza to na głaskanie reaguje takim leniwym przesuwaniem się i wierceniem a na podszczypywanie i stukanie palcem kopie, ale małż twierdzi że mam jej tak nie dokuczać bo on myśli że ona tego nie lubi a ja wiem że lubi, i uwielbiam patrzeć jak mi się górki na brzuchu robią jak się wypina fajnie

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-04-27 o 10:49
Stary 2011-04-27, 10:40   #2116
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
nerola za Ciebie też kciukasy mam nadzieję że szyjka trzyma

na pewno nie. Gin wypisuje w swoim druczku i musi mieć zachowaną ciągłość dat, nie może więc wystawić zwolnienia ani wstecz ani w przód wystarczy że jakaś inna pacjentka w dniu przed Toba poprosi o L4 i on już sobie zablokuje możliwość wcześniejszej daty.. To tak jak z fakturami
nie wiem jak ginekolodzy ale lekarz pierwszego kontaktu moze chyba do 2 dni wstecz wystawiac zwolnienia, wiec i chyba gin moze edit - a jednak nawet do 3 dni. jak mialam biregunke to lezalam caly dzien i poszlam nastepnego do lekarza, dal mi zwolneie od dia wczesniejszego

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-04-27 o 10:46
Stary 2011-04-27, 10:41   #2117
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Ja wczoraj zrobiłam pierwsze zbiorcze zakupy u tego allegrowicza rp_77 i kupiłam właśnie pieluchy tetrowe: 15szt tych podwójnie tkanych + 15szt zwykłych + 5szt kolorowych.
Będę więc miała porównanie jak przyjdą

Kupiłam jeszcze flanelki, paklanki, filtry do Fridy, mydło biały jeleń, gaziki do pępka na spróbowanie, podkłady bella, krem nivea z filtrami mineralnymi 30+, podkłady na łóżko i wkładki laktacyjne tommee tippee.

Więc pierwsze zakupy za mną, teraz czekam na przesyłkę
też kupiłam mydło w płynie biały jeleń, widziałam w sklepie u mnie - tyle samo kosztowało ale zamówiłam od razu bo i tak jedną paczką przyjdzie a będe mieć już z głowy.

A kosmetyki dla niuni kupie w drogerii bo będę polowac na promocje jak się trafią.

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i wyniki od wczoraj.
Ja o swojej pisałam dwukrotnie ale jakoś umknęło.Trudno.
Dziękuję Zmalowana
Miłego dzionka
za Ciebie Nerola też kciuki zaciśnięte

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kasshia Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Gratuluję zaczętych tygodni, trzymam kciuki za wizyty

Język niemowląt mam na oku, gdzieś (niestety nie pamiętam gdzie ) widziałam książkę, ale nie kupiłam bo nie planowałam bobasa

Dzisiaj miałam śmieszny sen Każda z nas przyszła na jakieś pole w koszulce ze swoją nazwą, niektóre miały dzieci (znów pojawiła się biegająca Iza, tym razem z Igorem Mariny ), a inne z brzuchami W końcu usiadłyśmy i dwie ( naraz) dziewczyny zaczęły rodzić
ale kosmos fajny sen, a które rodziły? pamiętasz?

Stary 2011-04-27, 10:41   #2118
brunetka2000
Zakorzenienie

To ja już zgłupiałam
Jutro idę na glukozę to się podpytam położnej, bo on nie przyjmuje Będę musiała w takim razie wysłać siostrę po zwolnienie dla mnie. Nic nie poradzę, muszę być na ostatnim zaliczeniu
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:42   #2119
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość

mnie odpitowuje maz, natomiast ja ostatnio staralam sie "spisac powszechnie" przez internet
i co? i akurat nasz numer jest wylosowany do tego szerszego testu... bodajze z 60 pytaniami nie znalam wszystkich odpowiedzi, ugrzezlam przy pierwszych, stwierdzilam ze zrobie to jak bede w domu, moja mama probowala sie logowac i dostala komunikat ze ja juz zaczelam spisywac ten adres i ze mam to skonczyc do 9maja, po tej dacie mija termin (login jest wazny chyba 2tygodnie) i ona moze zaczac te sama procedure
nie wiem co jest w tych pytaniach - wyswietlaja sie po kilka i nie mozna dalej przejsc zanim sie nie odpowie, ale chyba pytania o wszystkich domownikow, musze wiec duzo infromacji przygotowac
kurde

zglodnialam
a ja zrobiłam spis kiedyś już nas wszytskich domowników od razu i miałam ten krótki to ekspresowo mi poszło, myślałam że powinno być wiecej pytań, bo za te kilka pytań to nie wiem po co tym rachmistrzom tyle kasy płacą

Stary 2011-04-27, 10:42   #2120
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:

A może z późniejszą? I ile? ja mam wizytę 6go, a chciałam zwolnienie od połowy maja, tyle że moja gin idzie od 8go na 3tyg urlopu....

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:43   #2121
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość
cześć mamusie
ja na razie tylko dzień dobry mówię i lecę nadrabiać co wczoraj po południu naskrobałyście.
Zapowiada się gorący dzień...
u mnie coś się chmurzy, dobrze że wczoraj robotę odwaliłam, pranie zrobiłam generalne i dziś mam spokój, bo dzisiaj pogoda taka dziwna u mnie

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-04-27 o 10:47
Stary 2011-04-27, 10:44   #2122
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
ja też się rozczuliłam wczoraj, bo oglądałam, tż już spał bo musiał wstać dziś po 4 rano a ja sobie chlipałam i ogladałam
widzę że większość z nas wczoraj pochlipała na tym odcinku ale mnie jeszcze rozczulił mój tż , ja już oglądałam w sypialni a on jeszcze siedział przy lapku w salonie i tez oglądał i jak ją skończyli reanimować to przyleciał do sypialni się przytulił i kazał mi obiecać że ja go nigdy nie zostawię,normalnie się poryczałam jeszcze bardziej
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:44   #2123
Natka_
Zakorzenienie

Jestem
Tak więc:
Małuszek waży 1115g , główka już w dole (podobno teraz dobrze juz na tym etapie ciąży, wg lekarza nieobrazilibysmy sie gdyby tak juz zostal dp końca). Moja szyjka pozamykana nic się z nią nie dzieje. Twardnienia brzucha moga się zdarzać, powodem bardzo często jest poprostu szybki rozrost macicy.
Płeć się po raz kolejny potweirdza, widziała jajeczka.
Mały ziewał i sobie ruszał ustami i oczkami
Następna wizyta 24 maja

Agulaaabar, Nerola za Wasze wizyty również zaciskam

Bartessa dużo zdrówka dla Synka!

A to my 29tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010044.jpg (99,0 KB, 55 załadowań)
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:44   #2124
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
a co to znaczy ten wpis:
2/1/0

bo nie wiem
2cm dł.szyjki/1 cm rozwarcia zewn./0 cm rozw.wewn.. w karcie ciazy wpisuje takie cos mi za kazdym razem, tylko poprzednio bylo bez rozwarcia i 3cm szyjka

Stary 2011-04-27, 10:44   #2125
kasshia
BAN stały

Cytat:

ale kosmos fajny sen, a które rodziły? pamiętasz?
Wysilam mój mózg i mówię że rodziła chyba Zmalowana i Scio Pewności nie mam, ale mam takie obrazki w głowie

Natka_ za wizytę Super, że wszystko ok "Mieszkanko" super

Edytowane przez kasshia
Czas edycji: 2011-04-27 o 10:46
kasshia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:45   #2126
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Ja mam na poczcie jeśli chcesz

Witam
W końcu się wyspałam
Mam do was pytanie. 6 maja kończy mi się zwolnienie, ale niestety wtedy muszę być na uczelni (bo mam zaliczenie) Czy jak pójdę 9 maja to on będzie mógł mi z opóźnieniem wypisać to zwolnienie ???

za wszystkie wizyty
tzn masz elektroniczną wersje??
to ja poprosze o wysłanie, maila powinnaś mieć do mnie bo już kiedyś wysyłałam Ci ankietę, ale jak nie masz to podam na PW jeszcze raz

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:46   #2127
nerola
BAN stały

Kolina,JustPi,Zmalowana,Y ouyou ,Beata,Natka dziękuję Wam za kciukasy!!!

Kasshia no sny boskie
Marina,to która pierwsza?Ty idziesz na pierwszy rzut porodowy?

My spis mamy za sobą-już byli.
I też poprzedni lokator sie pojawił
Trzeba znów do gminy uderzyć w tej sprawie

Ależ mam ochotę coś porobić a nie tylko w wyrze leżeć.
Na razie AŻ ogarnęłam kuchnię,porządki w papierach i wstawiłam pranie.

Natko już poAle kawał chłopa już
I szyjka zamknięta-super!!!
Tylko gdzie ten kawaler siedzi jak brzunio taki maleńki?Fajnie
Unikniesz rozstępów

Edytowane przez nerola
Czas edycji: 2011-04-27 o 10:51
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:46   #2128
Natka_
Zakorzenienie

Zanka kciuuki za wyniki glukozy
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:47   #2129
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
dzwonilam do mojego urzedu - GUS ma dane ze stycznia tego roku, bo prosil urzad o ich przeslanie. wiec chyba to w miare dobre dane...
no to faktycznie dziwne bo my załatwialiśmy rok temu kredyt na to mieszkanie i poprzedni właściciel musiał wykazać że jego rodzina jest wymeldowana...
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:47   #2130
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość

Biorę się zaraz za dalsze pranie ciuszków dla Szymka i porządki w szafie dla niego

Ajj... jak ja już bym chciała mieć możliwość takiego układania i przygotowywania miejsca dla maluszka.... jeszcze tylko miesiąc i też tak będę sobie szykować

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości