DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-27, 10:52   #3871
karmeelek
Zadomowienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Metalku gratulacje

tchnienie-wiatru ja jakoś specjalnie nie przepadam za ziemniakami, makaronem, chlebem i mogę mięć problem z ich jedzeniem bo najprawdopodobniej będę o nich zapominać hehe ale postaram si zrobić normalną III

karolusienka jesteś w Świebodzinie na weekend? Może jakiś dukanowy grill?

Nadiia faktycznie jeśli masz ochotę to wracaj do nas po urodzinkach na II
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 11:03   #3872
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

normalnie nie chce mi sie nic

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 11:14   #3873
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Dzień dobry laseczki !
jej.. ze świętami było tyle zamieszania, że nie było się kiedy z Wami "zobaczyć" na wagę nie wchodziłam w zasadzie, żeby się nie denerwować mam malutkie grzeszki na sumieniu... ale cieszę się, że na ciasto się nie rzucałam bo była by katastrofa

ale cóż.... żyć i dukać dalej będę
Stary 2011-04-27, 13:05   #3874
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

"Może się zdarzyć, że chory stwierdza śladową ilość związków ketonowych w moczu (+ lub nawet ++), lecz w moczu nie ma wcale glukozy lub są tylko małe jej ilości. Nie należy się wówczas niepokoić, lecz regularnie powtarzać analizy przy kolejnym badaniu moczu. Stan ten świadczy z reguły o zbyt ubogich kalorycznie posiłkach (za mało węglowodanów w diecie), które mógł przyjmować chory przed badaniem w okresie co najmniej kilkunastu ostatnich godzin. Taki wynik badania moczu może być również spowodowany wystąpieniem w tym samym czasie hipoglikemii, czyli znacznego obniżenia stężenia glukozy we krwi np. po wstrzyknięciu zbyt dużej dawki insuliny."

znalazłam coś takiego, więc chyba to wmiarę normalne przy takiej diecie jak Dukan... robicie dziewczyny badania? miała któraś ciała ketonowe?

**
a przez ostatni tydzień, spadło -0,1... ale było 8 PW i 1 P narazie. zobaczymy jutro po drugim dniu P
ale to dziwne nie przytyć przez święta TŻ przybrał 2,5 kg:P

Edytowane przez tchnienie-wiatru
Czas edycji: 2011-04-27 o 13:20
tchnienie-wiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 13:11   #3875
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Heeej
W pracy nic się nie dzieje
Chociaz pogoda piękna się zrobiła

Moja szefowa ma w piątek urodziny myślałam o flaszce dla niej ale chyba nie wypada mimo ,że jesteśmy w koleżeńskich układach, pomyślałam o jakimś kwiatku ale nie ciętym, jakiś doniczkowy, może storczyk ? No nie wiem, nie znam się kompletnie na chwastach

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 13:19   #3876
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Moja szefowa ma w piątek urodziny myślałam o flaszce dla niej ale chyba nie wypada mimo ,że jesteśmy w koleżeńskich układach, pomyślałam o jakimś kwiatku ale nie ciętym, jakiś doniczkowy, może storczyk ? No nie wiem, nie znam się kompletnie na chwastach
No ja na chwastach też się nie znam (zresztą nie każdy lubi doniczkowe kwiaty) a jeśli te koleżeńskie układy są dość silne to moim zdaniem butelka dobrego wina albo likieru to nic złego. Może jakiś własnej roboty smakołyk?

Ja też mam zagwostke... Jutro idę na roczek synka dobrych znajomych. Niuniek wszystko ma, oni też mówią, że prezentów nie trzeba ale tak nie wypada iść z pustymi rękami - macie jakiś pomysł na drobnostkę?
Stary 2011-04-27, 13:26   #3877
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

Helo!

A ja dziś ODPOCZYWAM!!! Mam odwołane wizyty i zamierzam dziś zregenerować akumulatorki
Muszę Wam powiedzieć, że po tym "normalnym" świątecznym jedzeniu czuję się fatalnie W żołądku rewolucja, od wczoraj latam do kibelka, więc chyba szybko pozbędę się tego wzrostu....

Acha, dziewczynki, polecam Wam stronkę http://www.forumlogopedyczne.pl/

Jeśli macie jakieś pytania, wątpliwości dotyczące mowy własnej lub Waszych pociech, służymy radą ZAPRASZAM!

Zaraz będę komencić Wasze posty

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Agus140188 - gratuluję wytrwałości!!!
oooo, widzę, że mam koleżankę po fachu. Ja kończyłam oligo, czyli teraz ped. niep. intelektualnie - wraz z nowym nazewnictwem.
Wiem, wiem, niektórzy wykładowcy pomylili adresy. U mnie też były takie kwiatki na studiach - np. siostra-profesor, która mówiła, że sex przedmałżeński jest gwarancją urodzenia dziecka z Downem itp.

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
oj kochana, my też tęskniłyśmy, ale wizdisz-nie było Cię i grzeszki, nieładnie!
No były, były, ale przynajmniej się przyznaję, nie chcę Was oszukiwać

Początek 13.02.2011
66,1 kg
II faza od 18.02.2011......

05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!!

05.07.2011 początek III fazy 120dni
III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg
dominic_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 13:39   #3878
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
Helo!

A ja dziś ODPOCZYWAM!!! Mam odwołane wizyty i zamierzam dziś zregenerować akumulatorki
Muszę Wam powiedzieć, że po tym "normalnym" świątecznym jedzeniu czuję się fatalnie W żołądku rewolucja, od wczoraj latam do kibelka, więc chyba szybko pozbędę się tego wzrostu....

Acha, dziewczynki, polecam Wam stronkę http://www.forumlogopedyczne.pl/

Jeśli macie jakieś pytania, wątpliwości dotyczące mowy własnej lub Waszych pociech, służymy radą ZAPRASZAM!

Zaraz będę komencić Wasze posty

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Agus140188 - gratuluję wytrwałości!!!
oooo, widzę, że mam koleżankę po fachu. Ja kończyłam oligo, czyli teraz ped. niep. intelektualnie - wraz z nowym nazewnictwem.
Wiem, wiem, niektórzy wykładowcy pomylili adresy. U mnie też były takie kwiatki na studiach - np. siostra-profesor, która mówiła, że sex przedmałżeński jest gwarancją urodzenia dziecka z Downem itp.

No były, były, ale przynajmniej się przyznaję, nie chcę Was oszukiwać
a ja bylam na stazu 6miesiecy w Specjalnym Osrodku Szkolno Wychowawczym i jestem po resocjalizacji i mam w planach zrobic oligo

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
No ja na chwastach też się nie znam (zresztą nie każdy lubi doniczkowe kwiaty) a jeśli te koleżeńskie układy są dość silne to moim zdaniem butelka dobrego wina albo likieru to nic złego. Może jakiś własnej roboty smakołyk?

Ja też mam zagwostke... Jutro idę na roczek synka dobrych znajomych. Niuniek wszystko ma, oni też mówią, że prezentów nie trzeba ale tak nie wypada iść z pustymi rękami - macie jakiś pomysł na drobnostkę?

hmmm drobny prezent mówisz zalezy za ile chcesz go kupic?? klocki drewniane, puzzle drewniane, misiak przytulak, resorak, klocki lub kulki sensoryczne z motywem dzwieku

Stary 2011-04-27, 13:54   #3879
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
hmmm drobny prezent mówisz zalezy za ile chcesz go kupic?? klocki drewniane, puzzle drewniane, misiak przytulak, resorak, klocki lub kulki sensoryczne z motywem dzwieku
Max. 50 zł. Najgorsze, że mały ma mnóstwo zabawek i to najróżniejszych wiec one odpadają całkowicie. Myślę jeszcze o ręcznie malowanym obrazku Aniołka do jego pokoju. Ciekawe czy mój miałby czas coś dziś namalować
Stary 2011-04-27, 13:58   #3880
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

metal_fish - spowiedź widzę b. skrupulatna Nie ma się co przejmować, bo to tylko mikro-grzeszki

GRATULUJĘ 7!!!!!!!

brombusia - uważam, że jak na trudne warunki jedzeniowe, spisałaś się na medal!!!!

karmeelek - to już niedługo będzie pierwsza dozwolona uczta!

modliszka87 - nie właź na wagę, kochana, niech się za Tobą stęskni A jak już pancia ją odwiedzi, to niech waga się wykaże i zrobi Ci niespodziankę

Agus140188 - lubimy spadeczki

tchnienie-wiatru - mam nadzieję, że wielkie miasta przywita Cię wielkim spadkiem

katarzynkaa87 - trzymam kciuki!

mroziq - ło matko! straszna bidulka z Ciebie z tym okresem

extravagance86 - jak już mówiłam, teraz musimy się przyzwyczajać do komplementów przecież sama zapracowałaś na swój wygląd wyrzeczeniami i silną wolą, Żabko

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
a ja bylam na stazu 6miesiecy w Specjalnym Osrodku Szkolno Wychowawczym i jestem po resocjalizacji i mam w planach zrobic oligo
Oligo, to fajny kierunek. Moim zamiarem było skończenie logopedii, ale niestety nie dostałam się i skończyłam dopiero podyplomowo. Jednak uważam, że oligo dało mi świetną bazę pod logopedię.

Początek 13.02.2011
66,1 kg

Stary 2011-04-27, 14:02   #3881
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
Max. 50 zł. Najgorsze, że mały ma mnóstwo zabawek i to najróżniejszych wiec one odpadają całkowicie. Myślę jeszcze o ręcznie malowanym obrazku Aniołka do jego pokoju. Ciekawe czy mój miałby czas coś dziś namalować

dobry pomysł:P

Stary 2011-04-27, 14:05   #3882
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

tchnienie-wiatru - no, faktycznie, to musi być przyjemne uczucie, że po świętach waga nie wzrasta
Ja badań jeszcze nie robiłam. Nie jestem w stanie wygospodarować sobie na to czasu. Rano nie, bo mój mąż jedzie do pracy, a z Oskarkiem nie pojadę, bo kto mi się nim zajmie na czas pobierania krwi. A jak Darek wraca z pracy, to ja wychodzę na wizyty i zjeżdżam koło 20-21

Fajnie, że zamieściłaś tę informację. Przeczytałam b. uważnie.

Paati - kwiatki to nie moja działka, ale jak masz wydać kaskę na kwiatek, który zwiędnie, to może lepiej kupić jakieś fajne kolczyki, albo apaszkę??

KARMELKU, UBRANKO!!! Ja jestem zdania, że zabawki to są na 5 minut, taka prawda, a jakieś firmowe ubranko, zawsze się dziecku przyda

Początek 13.02.2011
66,1 kg

Stary 2011-04-27, 14:14   #3883
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

no wlasnie szczerze to ja tez bardziej z ubranek jestem zadowolona bo bynajmniej mam

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

a na ten chrzest kupilismy Chrześniakowi meza lezaczek fisher price 300zl kosztowal ale Maciek lezal zadowolony z jezykiem na brodzie a Olafek jak zobaczyl lezak wskoczyl i nie chcial zejsc hehehe

Stary 2011-04-27, 14:16   #3884
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

hehe, Pandzia, uśmiałam się

Oki doki, ja lecę przed tv, bo moje klikanie w kalwiaturę, budzi mi Oskarcia

Buzia!

Początek 13.02.2011
66,1 kg

Stary 2011-04-27, 14:19   #3885
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

wczoraj bylam z nim w parku i karmimy tam łabądka i są dzikie kaczki i jakas miala male no i moj troskliwy synek je zauwazyl i musial kazda malutka kaczuszke poglaskac jakis pan wzial te 5kaczuszek na rece i musial je do stawu wpuscic bo psy by zjadly a moj Oli w ryk taś taś mama ale sie usmialam

Stary 2011-04-27, 14:38   #3886
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
mam 7 z przodu na wadze! nie wiem ile dokładnie bo mam starą wagę, nie elektroniczną... ale ważne że jest bo to już druga zmiana cyferki z przodu u mnie
Gratulacje !

Ja się dziwie skąd u mnie taki wielki apetyt, a tu @ się zbliża... Chyba niedługo przejdę na 3 fazę bo w ciągu miesiąca schudłam 0.3 kg
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 15:03   #3887
katarzynkaa87
Raczkowanie

GG do katarzynkaa87

Co do wątku studiów ja kończe w tym roku oligo z terapią na UMK kirunek spoko, choć ostatni rok mamy tylko przedmioty - zapchaj dziury ktore nic nie wnoszą w życie przyszłego pedagoga specjalnego;p myślę że i tak najwięcej się w pracy naucze a nie z książek;p

Dziś zrobiłam pyszny obiadek z blogu Karolusieńki - pierś kurczaka z serem zotarella - ja nie miałam sera więc wrzuciłam serek granulowany - wyszło rewelacyjnie dziękuje, że ten blog istnieje ))

Na dziś koniec z otrębami, kolacyjka to jakiś twarożek lub serek trzymam sie dzielnie!

I faza: - 3kg w 5 dni
II faza: od 12.03 do 12.06 57kg (- 8 kg)
III faza od 13.06 waga waha się miedzy 57 -57,5 kg CEL: 55 kg a nawet 52kg

[link="http://straznik.dieta.pl/"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=74734e073c0914338. png[/image][/link]
katarzynkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 15:11   #3888
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

u mnie na reso tez sporo bylo takich przedmiotow np ekologia hehehe

powiem Ci ja w tej szkole dotarlam do dziewczynki z zespołem downa nikt nie umiał tylko krzyczeli na nia a ona byla co raz bardziej agresywna a ja zaczelam ja chwalic i duzo pisac do poprawy po sladzie przez nia kiedys napisalam jej cala LOKOMOTYWE az Tata jej mi pow. ze nie chciala isc spac bo miala zadane kocham ta mala Madzie duzo mnie nauczyla

Stary 2011-04-27, 15:36   #3889
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzynkaa87 Pokaż wiadomość
Co do wątku studiów ja kończe w tym roku oligo z terapią na UMK kirunek spoko, choć ostatni rok mamy tylko przedmioty - zapchaj dziury ktore nic nie wnoszą w życie przyszłego pedagoga specjalnego;p myślę że i tak najwięcej się w pracy naucze a nie z książek;p

Dziś zrobiłam pyszny obiadek z blogu Karolusieńki - pierś kurczaka z serem zotarella - ja nie miałam sera więc wrzuciłam serek granulowany - wyszło rewelacyjnie dziękuje, że ten blog istnieje ))

Na dziś koniec z otrębami, kolacyjka to jakiś twarożek lub serek trzymam sie dzielnie!
ciesze sie, ze smakowało ja coraz częściej używam serka granulowanego do zapiekania

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Metalku gratulacje

tchnienie-wiatru ja jakoś specjalnie nie przepadam za ziemniakami, makaronem, chlebem i mogę mięć problem z ich jedzeniem bo najprawdopodobniej będę o nich zapominać hehe ale postaram si zrobić normalną III

karolusienka jesteś w Świebodzinie na weekend? Może jakiś dukanowy grill?

Nadiia faktycznie jeśli masz ochotę to wracaj do nas po urodzinkach na II
niestety w weekend pedze do domu a to bedziesz przejazdem
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 16:00   #3890
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
kochana! każdy ma czasem gorszy okres, ale później wszystko jest dobrze z tą pracą frustrujące ale zobaczysz - znajdziesz coś lepszego trzymaj się a jak jest problem to pisz nam, zawsze lepiej się wygadać, nawet tylko przez internet...

właśnie na ten zasięg trzeba uważać. bo w tym samym mieszkaniu ja mam z ery i jest świetnie a koleżanki mają play i strasznie powoli działa, bo zasięg słaby.

mam 7 z przodu na wadze! nie wiem ile dokładnie bo mam starą wagę, nie elektroniczną... ale ważne że jest bo to już druga zmiana cyferki z przodu u mnie
juhuuuuuuuu nasza Ty wytrwała dukaneczko pięknie, pięknie, pięknie
Stary 2011-04-27, 16:00   #3891
WrednaZ
Raczkowanie

U mnie chyba już po świątecznych grzeszkach pozostał siwy dym... U rodziców waga wskazuje inaczej niż moja (moja 100, u nich jak przyjechałam w pt, było 103,4; po świętach we wtorek rano 104,4, wczoraj wieczorem zeszło na 101,7 dzisiaj 100,9) w międzyczasie przyszła i już się kończy @ więc też spadek pewnie dzięki temu... No ale wracam do siebie i sprawdzę jutro rano swoją wagę, a tymczasem drugi dzień trzymam P, i chyba coraz mnie mniej Teraz będę szła systemem 3/3, wydaje mi się, że to spokojnie dam radę.
WrednaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 16:15   #3892
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Polecam oligo fakt, że łatwo nie jest, ale teraz jestem na wczesnej edukacji i przyznam Wam, że, jak dla mnie, ten kierunek nie dorównuje oligo "do pięt". Ehhhhh tak planuję sobie na doktorat wrócić na specjalną może plany wypalą

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
u mnie na reso tez sporo bylo takich przedmiotow np ekologia hehehe

powiem Ci ja w tej szkole dotarlam do dziewczynki z zespołem downa nikt nie umiał tylko krzyczeli na nia a ona byla co raz bardziej agresywna a ja zaczelam ja chwalic i duzo pisac do poprawy po sladzie przez nia kiedys napisalam jej cala LOKOMOTYWE az Tata jej mi pow. ze nie chciala isc spac bo miala zadane kocham ta mala Madzie duzo mnie nauczyla
Przede wszystkim dzieciaki te uczą cierpliwości i spokoju. Ich postępy, nawet najmniejsze, tysiąc razy bardziej cieszą niż cokolwiek innego. Prawdą jest, że studia dają podstawę teoretyczną ogólną, ale przecież każde dziecko jest inne, potrzebuje indywidualności i dopiero w pracy z nimi zaczynają się schody i twórcze kombinowanie, ehhhhhh aż mnie żal za serce łapie jak pomyślę sobie, że oligo mi się już skończyło

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez WrednaZ Pokaż wiadomość
U mnie chyba już po świątecznych grzeszkach pozostał siwy dym... U rodziców waga wskazuje inaczej niż moja (moja 100, u nich jak przyjechałam w pt, było 103,4; po świętach we wtorek rano 104,4, wczoraj wieczorem zeszło na 101,7 dzisiaj 100,9) w międzyczasie przyszła i już się kończy @ więc też spadek pewnie dzięki temu... No ale wracam do siebie i sprawdzę jutro rano swoją wagę, a tymczasem drugi dzień trzymam P, i chyba coraz mnie mniej Teraz będę szła systemem 3/3, wydaje mi się, że to spokojnie dam radę.
Dasz radę ja też idę tym systemem i nie narzekam a nawet stwierdzam, ze podoba mi sie o wiele bardziej niż 1/1 (wcześniej na nim byłam)
Stary 2011-04-27, 16:22   #3893
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

wiem owa Madzialena nauczyła mnie cierpliwości i pokory uwielbiam ją

ja uciekam do Skarba swojego, znów labędzia będziemy karmić ech

Stary 2011-04-27, 16:50   #3894
sweet__chocolate
Raczkowanie

witam kochane po tak długiej nieobecności

widzę, że wszystkim dietka idzie pięknie
Pandziu Ty to już w ogóle gratulacje

ja za to męczę się i męczę i do tego wszystkiego przybyło mi trochę jaki wstyd

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 17:04   #3895
beatazygadlo
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.Jak wstawić strażnika wagi?Próbowałam,ale ciągle mam tylko napisy.Pomożecie? Dzisiaj jestem pierwszy dzień na Dukanie,ale ponieważ nie mam problemu z odstawieniem pieczywa,kasz i makaronów to nie ma problemu.Gorzej jak widzę pozostałości po Świętach.
beatazygadlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 17:25   #3896
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
niestety w weekend pedze do domu a to bedziesz przejazdem
Musze sobie jakieś plany wykminić A nowe znajomości w realu są fajne więc może byłaby okazja się spotkać. W końcu z ZG to rzut beretem

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez sweet__chocolate Pokaż wiadomość
witam kochane po tak długiej nieobecności
...
ja za to męczę się i męczę i do tego wszystkiego przybyło mi trochę jaki wstyd
Jak zdrówko? Nie smuć się tylko wracaj tu do nas grzecznie a szybko zleci co przybyło
Stary 2011-04-27, 17:36   #3897
sweet__chocolate
Raczkowanie

no ja mam 2kg więcej ale wiem, że to moja wina bo sobie pofogowałam, święta jakoś minęły więc znowu grzecznie dukam i mam nadzieję, że szybko zleci. MUSI! bo za nie całe 2 miesiące cywilny, kiecka się zwęża a tu waga wzrasta :P

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Stary 2011-04-27, 17:58   #3898
beatazygadlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
Mam pytanie czy masz może jakieś linka do Callanetics, bo szukałam na necie ale nie udało mi sie nic ściągnąć - byłabym wdzięczna
Cześć.Sprawdziłaś linki,które podałam.Ja ćwiczyłam CALLANETICS już wcześniej i szczerze mówiąc chudłam,oczywiście dietka też była.Gimnastyka jest spokojna i wygląda na łatwą ,ale to tylko pozory.Polecam do tych wygibasów spodenki neopranowe,bo wyciskają pot.
beatazygadlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 18:21   #3899
thisriveriswild
Rozeznanie

nastrajam sie zeby wrocic na II, wezcie mnie jakos przekonajcie bo juz jestem +2kg (albo i 3) na plusie od mojej wagi z konca tamtej II...
a teraz jak juz sie wezme za to to chce 10kg pozegnac
thisriveriswild jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 18:27   #3900
sweet__chocolate
Raczkowanie

PANDZIU mam do Ciebie pytanko, niestety nie pamiętam
jakim trybem idziesz na naszej dietce?

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości