Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-27, 15:07   #811
Corvette
Zadomowienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Dzień Dobry Wszytkim
Evelineau-na rybach to podstawajuz wolalam czekac na zabe niz gapic sie w wedke,
Dobrze że nie musiałaś czekać aż przemieni się w księcia
(powtórzę się) Zazdroszczę Tobie takich długich włosów. Nieraz, oglądając reklamy TV, "serce mi ściska". Tyle ciekawych fryzur można ułożyć...
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
będę wystawiała swojego psa ale w mojej klasie jest 3 maja silna konkurencja wiec jakoś nie liczę na wysokie noty.

chciałabym kiedyś założyc hodowle, ale do tego jeszcze daaaaaleko droga niestety. Jakieś marzenia trzeba mieć
No co Ty? Nie możesz tak myśleć. Taka negatywna energia udzieli się Twojemu pupilowi, i co? Ty masz wierzyć że ON jest naj-leprzy, naj-piękniejszy, naj, naj , naj i tyle. Co z Ciebie za "matka" !?
P.S. Dziękuję że butki się podobały

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Tak poza tym,to cześć bo się nie przywitałam.
Apropo zwierzaków,wczoraj będąc u znajomej jej kot puścił pawia w salonie Przyjemniaczek.
Cześć "gdyby nie ten "dech"... Nasz czworonożny "nieboszczyk" miał w zwyczaju puścić takiego, wstać, przejść w inne miejsce, i popatrzeć na nas z takim wyrzutem i pretensą w oczach, że człowiek sam się wstydził za jego pawie
Nasz obecny, na początku puszczał głośne bąki tylko na spacerach, gdy szybciej chodził, potem mu przeszło.
Ale każdy z nich był z "odzysku" i po różnych przejściach. więc nie bylo wiadomo czy to na tle nerwowym czy jedzenia.

Cytat:
Mam coś dobrego dla Was.
O kurcze! Co Cię tak "wzięło" na słodkości? Mało Ci po świętach czy jak!? Oczywiście żartuję

Cytat:
Jestem ponowne,ale musze iść sobie kawe zrobić,bo niedość że mnie głowa pobolewa to zaraz chyba usne na siedząco

To jest mój post o numerze 666

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

A i Ps.Zaraz Wam coś napisze i pokaże.
bo wcześniej zapomniałam.
Pobudka! Wstawaj!
Niektórzy mają taką rejestrację na aucie

A skoro dołączyłaś fotki pyszności, to przypomniały mi się rzeźbione owoce i warzywa i też wrzucam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fruit veggie carving2.jpg (28,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg frui-veggies carwing1.jpg (29,3 KB, 0 załadowań)
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 15:14   #812
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
kwiatuszek też myslalam o tym, ze skoro macie tam rodzine, dziecko male, ty nie pracujesz to mogłabyś jechac z męzem
To jest taka rodzina co się z nią lepiej na zdjęciach wychodzi. Czasami pogadamy, ale w życiu nie chciałabym mieszkać blisko nich. Tak jak dzwoniłam, żeby się dowiedzieć jak im się tam żyje no i mówili, że ciężko nam będzie i nie będziemy mieli lepiej niż tu.

Karinio bukiet przepiękny

Co do zwierząt to ja bardzo lubie, ale sama nie chciałabym mieć, bo jakoś nie chciałoby mi się nimi zajmować.

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2011-04-27 o 15:17
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 15:29   #813
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Hej dziewczyny , mnie dzisiaj głowa boli kawe już wypiłam, Karino gratuluje zakupu już lukłam na klubie i bukiecik też fajny

Mój rozrabiaka sobie wczoraj brode rozwalił i ma szwa, na szczęście i nieszczęście zrobił to u babci bo jak by tak przy nas się stało to po pierwsze by nas chyba zakrakała a po drugie ja to straszna panikara jestem i nie wyobrażam sobie swojej paniki.

Bałam się, że po świętach mi licznik podskoczy na wadze ale na szczęście jest w normie, zrezygnowałam już z diety narazie mam dośc schudłam 15 kilo przydało by się jeszcze 5 ale to może po majówce zaczne znowu.
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 15:56   #814
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Co do wyjazdu męża to możliwe, że opóźni się on o 2 tyg. ale dokładnie wszystkiego dowiemy się jutro.
Stary 2011-04-27, 16:08   #815
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
No kawe mam,już nawet pije. Może się dobudze
No, a wczoraj był TEN wieczór,pojechaliśmy, odebraliśmy i już jest i jesteśmy przeszczęsliwi No, ale nie tylko o tym też chciałam napisać. Oprócz do tego odbioru zakupu, dostałam wczoraj taki o to bukiecik
sliczny bukiecik

Cytat:
Narobiłam Wam smaka.

Urodziłaś się włochata Nie,no podziwiam naprawde.
Ja nie moge mieć długich,bo cierpliwości nie mam.I tak mi sprawiają problem,bo falują się od połowy głowy i szlag mnie nieraz trafia przy prostowaniu bo mam grube włosy.

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

I jak przypomniałaś sobie co chciałaś napisać???
na to wyglada
ja tez czasem nie mam cierpliwosci ale jak raz obcielam ciut wiecej to mi sie lzy pojawily

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Wszytkim
Evelineau-na rybach to podstawajuz wolalam czekac na zabe niz gapic sie w wedke,
Dobrze że nie musiałaś czekać aż przemieni się w księcia
(powtórzę się) Zazdroszczę Tobie takich długich włosów. Nieraz, oglądając reklamy TV, "serce mi ściska". Tyle ciekawych fryzur można ułożyć...

No co Ty? Nie możesz tak myśleć. Taka negatywna energia udzieli się Twojemu pupilowi, i co? Ty masz wierzyć że ON jest naj-leprzy, naj-piękniejszy, naj, naj , naj i tyle. Co z Ciebie za "matka" !?
P.S. Dziękuję że butki się podobały

Cześć "gdyby nie ten "dech"... Nasz czworonożny "nieboszczyk" miał w zwyczaju puścić takiego, wstać, przejść w inne miejsce, i popatrzeć na nas z takim wyrzutem i pretensą w oczach, że człowiek sam się wstydził za jego pawie
Nasz obecny, na początku puszczał głośne bąki tylko na spacerach, gdy szybciej chodził, potem mu przeszło.
Ale każdy z nich był z "odzysku" i po różnych przejściach. więc nie bylo wiadomo czy to na tle nerwowym czy jedzenia.

O kurcze! Co Cię tak "wzięło" na słodkości? Mało Ci po świętach czy jak!? Oczywiście żartuję

Pobudka! Wstawaj!

A skoro dołączyłaś fotki pyszności, to przypomniały mi się rzeźbione owoce i warzywa i też wrzucam
bo ja wiem czy duzo duzo fryzur jest dla wlosow za ramiona a moje sa czasem za dlugie i trudno mi cos wymyslic
mi jest malo przed chwila rzucilam sie na czekolade
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2657028 4]Hej dziewczyny , mnie dzisiaj głowa boli kawe już wypiłam, Karino gratuluje zakupu już lukłam na klubie i bukiecik też fajny

Mój rozrabiaka sobie wczoraj brode rozwalił i ma szwa, na szczęście i nieszczęście zrobił to u babci bo jak by tak przy nas się stało to po pierwsze by nas chyba zakrakała a po drugie ja to straszna panikara jestem i nie wyobrażam sobie swojej paniki.

Bałam się, że po świętach mi licznik podskoczy na wadze ale na szczęście jest w normie, zrezygnowałam już z diety narazie mam dośc schudłam 15 kilo przydało by się jeszcze 5 ale to może po majówce zaczne znowu.[/QUOTE] wspolczuje bo mnie tez czesto boli...
tez panikuje w takich sytuacjach i nie wiem co zrobic
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 18:16   #816
Karinio
Zakorzenienie

Powróciłam z zaświatów. Jeszcze zaliczyłam zakupy i zaś sobie upatrzyłam sandałki oraz dwa sweterki. Zjadłam obiad,odpoczełam i jestem do Waszej dyspozycji póki męża w domu nie ma.

Zabieram się za nadrabianie.

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Co do wyjazdu męża to możliwe, że opóźni się on o 2 tyg. ale dokładnie wszystkiego dowiemy się jutro.
O prosze,czyli jakby co będziecie wspólnie rodzinnie=razem o dwa tygodnie dłużej.Super. Daj znać jutro.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 18:19   #817
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

dla nas jest naj naj, dlatego jadę na luzie, bo z osobami które naście lat hodowują psy pewnie nie mam za dużych szans
zawsze po wystawie mówie, że on jest i tak najpiękniejszy

Cytat:
To jest taka rodzina co się z nią lepiej na zdjęciach wychodzi. Czasami pogadamy, ale w życiu nie chciałabym mieszkać blisko nich. Tak jak dzwoniłam, żeby się dowiedzieć jak im się tam żyje no i mówili, że ciężko nam będzie i nie będziemy mieli lepiej niż tu.
ale mąż ma z taką rodziną mieszkać?

Cytat:
Co do zwierząt to ja bardzo lubie, ale sama nie chciałabym mieć, bo jakoś nie chciałoby mi się nimi zajmować.
to dobrze, że tak podchodzisz, bowiem tylko ludzie odpowiedzialni powinni mieć zwierzęta
mam nadzieję, że jak synek podrośnie, rownież mu nie kupisz żadnego zwierzaka (chomika, świnki itp) jeśli będzie o takowe marudził

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-27, 18:36   #818
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
To by człowiek zdechł. Lubie to. No dokładnie,to jak tamten kocur,puścił pawia na dywian i leżał sobie jak gdyby nigdy nic na sofie,patrząc na Nas.Facet kumpeli sprzątał ,a ten tylko obserwował.Kumpeli facet powiedział,że obżarł się za dużo,a ja powiedziałam no cóż odbiło mu się i mu się ulało.

Cytat:
Przepraszam,ale głośne bąki na spacerach mnie rozłożyły A co drugiego zdania,to oj biedactwo-wa.

Cytat:
No za mało zjadłam słodyczy na święta. Musze wkońcu wziąć się za te wafle.

Cytat:
Pobudka! Wstawaj!
Dziękuje za bicie pałką,odrazu się obudziłam i już mi lepiej.
No to fakt,ja widziałam rejstracje z przekleństwem na 3 litery. Nawet mam fotke.

Cytat:
Super rzeźbione owoce i warzywa.I apropo,z warzyw i owoców najbardziej lubie słodycze

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Chwila przerwy ide sobie herbate zrobić.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-04-27 o 18:35 Powód: grr literówki
Stary 2011-04-27, 20:10   #819
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
ale mąż ma z taką rodziną mieszkać?

to dobrze, że tak podchodzisz, bowiem tylko ludzie odpowiedzialni powinni mieć zwierzęta
mam nadzieję, że jak synek podrośnie, rownież mu nie kupisz żadnego zwierzaka (chomika, świnki itp) jeśli będzie o takowe marudził
ad.1 nie mąż będzie mieszkał w pokoju udostępnianym przez pracodawce.
ad.2 nie nigdy nie kupie, bo wiem, że to duży obowiązek. Moja siostra kupiła teraz dzieciom psa (labradora) i bardzo dobrze się nim zajmują traktują go jak członka rodziny, ale czasem żałuje tej decyzji jednak teraz już by go nie oddała. Ja właśnie na jej przykładzie widzę jak wiele czasem trzeba poświęcić i dlatego nie chce zwierząt w domu.

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
O prosze,czyli jakby co będziecie wspólnie rodzinnie=razem o dwa tygodnie dłużej.Super. Daj znać jutro.
No możliwe, że tak. Dam znać na pewno
Stary 2011-04-27, 20:11   #820
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
ad.2 nie nigdy nie kupie, bo wiem, że to duży obowiązek. Moja siostra kupiła teraz dzieciom psa (labradora) i bardzo dobrze się nim zajmują traktują go jak członka rodziny, ale czasem żałuje tej decyzji jednak teraz już by go nie oddała. Ja właśnie na jej przykładzie widzę jak wiele czasem trzeba poświęcić i dlatego nie chce zwierząt w domu.
bardzo mi sie podoba takie podejście nie kazdy musi miec zwierzaka w domu

[*] 11.09.2012
Stary 2011-04-27, 20:17   #821
Telka10
Zakorzenienie

witajcie!
U mnie dużo się działo i nie miałam czasu śledzić wątku. Ale już biorę się za nadrabianie
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-27, 20:28   #822
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak byłam mała zawsze chciałam mieć psa, ale odkąd jestem na swoim i zobaczyłam ile uwagi potrzebuje zwierzę to zrezygnowałam. Uwielbiam zwierzęta i jak siostra przyjeżdża z psem to lubie się z nim bawić, ale w domu bym nie chciała go mieć.
Stary 2011-04-27, 20:47   #823
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego byś nie wytrzymała 3 lat? To jest najlepszy okres jak dziecko uczy się chodzić i mówić. Ja prędzej na pewno nie pójdę do pracy.
Ja bardzo chcę mieć dzieci kiedyś, ale też nie wiem czy wysiedzę 3 lata w domu myślę że wszystko się zmieni jak maluch na prawdę pojawi się na świecie, bo teraz to takie teoretyczne
Cytat:
Cześć

Mam taki o humor Zrobiliśmy zakup roku 2011.
Noi oprócz tego zaloczylismy zakupy normalne jedzeniowe,ale kupiliśmy dla mnie torebe plażową. To prawda,że kobiecie zakupy poprawiają humor Tzn mnie nie tyle co poprawiły,bo tak miałam dobry,ale mam uśmiech od ucha do ucha.
Ja dziś pobiegłam na zakupy wygrzebałam w ciuchu firankę kupiłam sobie butki i jestem happy
Cytat:
Cześć
I już po świętach. U nas jakoś nigdy specjalnie tych świąt nie obchodziliśmy. Szliśmy w sobotę święcić, ale nigdy w niedziele nie było jaiegoś wilekiego śniadania. Niby święta Wielkanocne ważniejsze, ale ja jakoś wolę Boże Narodzenie.
Mąż dostał odpowiedź z Niemiec: ma przesłać badania i potem zadzwonią kiedy wyjeżdża. Ciągle mi smutno jak o tym myślę, ale jakoś damy radę.

DZIEWCZYNY WŁAŚNIE ZADZWONIŁ MI MĄŻ, ŻE ODEZWALI SIĘ Z TYCH NIEMIEC I MAJĄ WYJAZD W TĄ SOBOTĘ
Kurcze nie wiedziałam, że to tak szybko będzie myślała, że gdzieś za miesiąc dopiero. Cieszę się, że się udało i, że będzie nam się lepiej żyło, ale ryczeć mi się chce, że musimy się rozstać na tak długo.
Wiem jak to jest jak mąż wyjeżdża do pracy....cieszę się, że mój na szczęście już wrócił. Jakoś przetrwacie tą rozłąkę. Czas szybko leci.
Cytat:
Napisane przez n_i_x_i_e Pokaż wiadomość
hej.
My juz po szczepieniu i chrzcie Bylo trochę chaosu w te święta. Malutka rosnie i smieje sie jak sie do niej mówi, zaczyna gaworzyć. Synek mnie wykańcza hehe ..tzn niema ADHD ale dosyć sporą nadpobudliwość. Ta wiosna mnie wkurza bo nie umie sie na dobre przebić.. Z mężem super Mala miala wysypkę i j juz myślałam ze skaza białkowa wiec tydzień nie jadłam nabialu (masakra- przymusowy weganizm) ale na szczescie to nie bylo to wiec nadal jem nabiał ale nie przesadzam.
Jeszcze sie odezwę jak bede miala więcej czasu.

Moje maluszki :
Ale cudne
Cytat:
Mam coś dobrego dla Was.
Mimo że już po świętach to i tak ślinka mi cieknie....
Cytat:
Jak byłam mała zawsze chciałam mieć psa, ale odkąd jestem na swoim i zobaczyłam ile uwagi potrzebuje zwierzę to zrezygnowałam. Uwielbiam zwierzęta i jak siostra przyjeżdża z psem to lubie się z nim bawić, ale w domu bym nie chciała go mieć.
U mnie w domu rodzinnym był i jest pies i lubię zwierzaki, ale też bym nie chciała...to ogromne zobowiązanie.
Stary 2011-04-27, 22:12   #824
Karinio
Zakorzenienie

Jestem ponownie. Chwila się wydłuzyła,bo mąż wrócił z pracy i pojechaliśmy załatwić jedną pilną sprawe,noi na mini zakupy.Chciałam kupić truskawki,ale były poprzebierane i nie kupiłam Za to kupiłam czekolade,choć i tak wole truskawki które sobie kupie.Ot co
Stary 2011-04-28, 11:06   #825
Karinio
Zakorzenienie

Witam I odpisuje w miare możliwości,bo wczoraj mi czasu zbarakło.

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Ja bardzo chcę mieć dzieci kiedyś, ale też nie wiem czy wysiedzę 3 lata w domu myślę że wszystko się zmieni jak maluch na prawdę pojawi się na świecie, bo teraz to takie teoretyczne
No to fakt.

Cytat:
Ja dziś pobiegłam na zakupy wygrzebałam w ciuchu firankę kupiłam sobie butki i jestem happy
No to super Gratuluje udanych zakupów

Cytat:
Mimo że już po świętach to i tak ślinka mi cieknie....
A no,zgadza się

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
witajcie!
U mnie dużo się działo i nie miałam czasu śledzić wątku. Ale już biorę się za nadrabianie
No to opowiadaj co tam u Ciebie

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2657028 4]
Hej dziewczyny , mnie dzisiaj głowa boli kawe już wypiłam, Karino gratuluje zakupu już lukłam na klubie i bukiecik też fajny [/QUOTE]
Hej Mnie też wczoraj głowa bolała,ale wypiłam kawe,potem zaliczyłam w powrocie do domu zakupy i przeszło.Dziękuje za gratulacje i fajno,że bukiecik się podoba.

Mój rozrabiaka sobie wczoraj brode rozwalił i ma szwa, na szczęście i nieszczęście zrobił to u babci bo jak by tak przy nas się stało to po pierwsze by nas chyba zakrakała a po drugie ja to straszna panikara jestem i nie wyobrażam sobie swojej paniki.[/QUOTE]
O masz Ci los,dobrze że nic nie poważniejszego się stało.Aczkolwiek rozumiem,jeśli chodzi o panike,a zakrakania jeśli u Was by się stało to tego nie kumam,tzn Wy też powinniście ją zakrakać.

Bałam się, że po świętach mi licznik podskoczy na wadze ale na szczęście jest w normie, zrezygnowałam już z diety narazie mam dośc schudłam 15 kilo przydało by się jeszcze 5 ale to może po majówce zaczne znowu.[/QUOTE]
Super,że nie podskoczyła Ci waga w góre i gratuluje schudnięcia 15 kilo

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Sratatata,kurcze tedobre rady to wiecie gdzie mogą sobie włożyć.

Cytat:
Karinio bukiet przepiękny
Dziękuje

Cytat:
Ja tak samo.

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
sliczny bukiecik

ja tez czasem nie mam cierpliwosci ale jak raz obcielam ciut wiecej to mi sie lzy pojawily
Dziękuje

O prosze,aż tak było żal gdy więcej podciełaś.Oj

Cytat:
No możliwe, że tak. Dam znać na pewno
to fajnie jakby tak było. Ok.

Cytat:
To prawda.
Stary 2011-04-28, 12:21   #826
motylek1007
Zakorzenienie

czymś sie strułam, bo wymiotuję i mam biegunkę, mam nadzieje ze do jutra przejdzie

[*] 11.09.2012
Stary 2011-04-28, 12:27   #827
Karinio
Zakorzenienie

http://kwejk.pl/obrazek/3170/kwejk.html

Cytat:
czymś sie strułam, bo wymiotuję i mam biegunkę, mam nadzieje ze do jutra przejdzie
O kurcze,to zdrówka życze i tego by Ci szybko przeszło.
Stary 2011-04-28, 13:55   #828
agusiowata
Zakorzenienie

Byliśmy dziś na rowerze po kilku latach.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 15:29   #829
Karinio
Zakorzenienie

agusia i jak było na rowerach??

Ja wypiłam kawe i ide zaraz obiad robić.Czyt: smażyć kotlety mielone
A pytanie mam za 100 punktów.Sprzedawała któraś z Was coś na allegro???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 16:07   #830
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
ja tez chce kupić i smigać, ale nie wiem jaki...chce jakis prosty

Cytat:
jeszcze nie, ale sie przymierzam

[*] 11.09.2012
Stary 2011-04-28, 16:48   #831
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez chce kupić i smigać, ale nie wiem jaki...chce jakis prosty
Z mężem będziesz jeżdzić???Pytam,bo mój mąz chętnie by ze mną jeżdził,ale on twierdzi że nie będe za nim nadążać bo ma ostre tempo.

Cytat:
jeszcze nie, ale sie przymierzam
To witam w klubie,bo ja też się przymierzam już od jakiegoś czasu i zabrać się za to jakoś nie moge.

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Ide do Klubu coś Wam skrobnąć.
Stary 2011-04-28, 16:56   #832
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
No to opowiadaj co tam u Ciebie
Jutro wyjeżdżamy na weekend majowy w góry wreszcie pobędziemy sam na sam mam nadzieję że choć trochę pogoda pozwoli nam na spacerki

Cytat:
Ojej zdrowiej

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Zazdroszczę! Uwielbiam jeździć na rowerze, ale niestety jeszcze nie dorobiliśmy się takowych
Cytat:
Ja to nie, ale mój mąż na okrągło coś sprzedaje i zawsze wszystko ok więc jakbyś miała jakieś pytanka to mogę Go podpytać

U nas dziś raz słońce raz deszcz...co chwilę ratuje pranie
Stary 2011-04-28, 17:51   #833
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro wyjeżdżamy na weekend majowy w góry wreszcie pobędziemy sam na sam mam nadzieję że choć trochę pogoda pozwoli nam na spacerki
Ojaaacie pozazdrościć wyjazdu i odpoczynku sam na sam. Super

Cytat:
Ja to nie, ale mój mąż na okrągło coś sprzedaje i zawsze wszystko ok więc jakbyś miała jakieś pytanka to mogę Go podpytać
OK,byłabym bardzo wdzięczna.Yy,chciałabym wiedzieć od A do Z,co z czym jak,od czego zacząć.Znaczy się konto na allegro mam,ale też jedno z pytań jest takie czy chcąc sprzedwać na allegro,trzeba mieć własną działalność gospodarczą???

Cytat:
U nas dziś raz słońce raz deszcz...co chwilę ratuje pranie
No masz Ci los,paskudna i złośliwa pogoda.
Stary 2011-04-28, 18:10   #834
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Z mężem będziesz jeżdzić???Pytam,bo mój mąz chętnie by ze mną jeżdził,ale on twierdzi że nie będe za nim nadążać bo ma ostre tempo.
tak byłyby fajne weekendowe wypady

[*] 11.09.2012
Stary 2011-04-28, 18:23   #835
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
juz lepiej?
Cytat:
agusia i jak było na rowerach??

Ja wypiłam kawe i ide zaraz obiad robić.Czyt: smażyć kotlety mielone
tak laptopa, buty, cos do pilyi do auta...
Cytat:

To witam w klubie,bo ja też się przymierzam już od jakiegoś czasu i zabrać się za to jakoś nie moge.

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Ide do Klubu coś Wam skrobnąć.
u nas jest odwrotnie to ja lece a maz mnie stopuje

witam ale dzis goracoooo padam...
widzialam dzis dziewczyne z wlosami prawie do kolan
Stary 2011-04-28, 18:26   #836
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
juz lepiej?
jestem na diecie i na razie jest ok

Cytat:
widzialam dzis dziewczyne z wlosami prawie do kolan
wooooooooooooow

jutro okolo 22 dopiero pojedziemy na zakupy heh

[*] 11.09.2012
Stary 2011-04-28, 18:51   #837
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
jestem na diecie i na razie jest ok

wooooooooooooow

jutro okolo 22 dopiero pojedziemy na zakupy heh
to dobrze ze jest lepiej mi pomaga duza ilosc wegla ale dla niektorych za duza
az okulary przeciwsloneczne sciaglam zeby je ogladnac choc za ladne nie byly :/ ja bym sie nimi zajela za to podobaly mi sie wloski pod tylek takiej blondynki ogolnie ostatnio widze duzo dziewczyn z dlugasnymi wlosami
nie lubie robic pozno zakupow wracam padnieta, glodna i nic mi sie nie chce
Stary 2011-04-28, 18:53   #838
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
az okulary przeciwsloneczne sciaglam zeby je ogladnac choc za ladne nie byly :/ ja bym sie nimi zajela
mogłas to zaproponować jej moimi chcesz sie zająć?

Cytat:
nie lubie robic pozno zakupow wracam padnieta, glodna i nic mi sie nie chce
tez nie lubie po nocy, ale mąż wraca o 21, a w sobote nie damy rady jechac na zakupy - do poniedziałku mozemy nie przeżyc

[*] 11.09.2012
Stary 2011-04-28, 19:00   #839
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
mogłas to zaproponować jej moimi chcesz sie zająć?

tez nie lubie po nocy, ale mąż wraca o 21, a w sobote nie damy rady jechac na zakupy - do poniedziałku mozemy nie przeżyc
nie wiem czy by sie jej to spodobalo pozatym musiala by przyciac i czuje ze nie zgodzilaby sie(nie dlatego, ze sa za dlugie ale koncowki nie byly za ladne i strasznie nie rowne miala wloski, pozostawione same sobie od lat chyba)
pewnie jesli wytrzymasz
zostaje niedziela
Stary 2011-04-28, 19:03   #840
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
zostaje niedziela
w najbliższą chyba mamy święto i wszystko jest pozamykane

[*] 11.09.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości