Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-28, 11:02   #61
mlko92
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez czarodziejka18 Pokaż wiadomość
Cześć laski. Też się melduję. Wam też stronka wizażu się jakoś tak "skurczyła" czy to ja mam problem z komputerem?
Mi się nic nie skurczyło
Jak tam się trzymasz?
mlko92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 11:16   #62
kopamatakawa
Rozeznanie

Witam serdecznie w ten piękny dzień Śnił mi się eks znowuż, chyba lubi mnie prześladować w snach i nie tylko, no ale luzik. Śniło mi się, że ściemniał do takich dwóch mega grubych lasek, takich po amerykańsku grubych i z nimi się seksić chciał. fuj! Do mnie coś gadał, a one się w tym czasie rozebrały i na niego czekały, że się nie porzygałam w tym śnie Na szczęście obudziła mnie współlokatorka i ciąg dalszy nie jest mi znany
Stary 2011-04-28, 11:22   #63
pika87
Rozeznanie

a ja dzisiaj poranek miałam "super" - szukałam dokumentów w swoim pokoju i ... wpadł mi w ręce projekt naszego mieszkania !!!! kurcze muślałam że padne, na szczeście instynk samozachowawczy nakazał mi umieścić ten pip****ny projekt w śmieciach zanim dokładnie się mu przujrzałam. serducho mi zamarło, tętno skoczyło chyba do 150!!!

kopamatakawa mnie też się śnił CODZIENNIE ale od jakiegoś czasu przestał tobie też przejdzie!!!
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 11:30   #64
Diankaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Witam serdecznie w ten piękny dzień Śnił mi się eks znowuż, chyba lubi mnie prześladować w snach i nie tylko, no ale luzik. Śniło mi się, że ściemniał do takich dwóch mega grubych lasek, takich po amerykańsku grubych i z nimi się seksić chciał. fuj! Do mnie coś gadał, a one się w tym czasie rozebrały i na niego czekały, że się nie porzygałam w tym śnie Na szczęście obudziła mnie współlokatorka i ciąg dalszy nie jest mi znany
Hahaha, ja poprosze takie sny Przepraszam, ale poprawilas mi humor
Diankaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 11:31   #65
pika87
Rozeznanie

kurcze aż się boję pomyśleć ile jeszcze takich niespodzianek na mnie czeka! spadam, bo mam kilka spraw do załatwienia na mieście, jak wrócę to zajrze
Stary 2011-04-28, 11:34   #66
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj poranek miałam "super" - szukałam dokumentów w swoim pokoju i ... wpadł mi w ręce projekt naszego mieszkania !!!! kurcze muślałam że padne, na szczeście instynk samozachowawczy nakazał mi umieścić ten pip****ny projekt w śmieciach zanim dokładnie się mu przujrzałam. serducho mi zamarło, tętno skoczyło chyba do 150!!!

kopamatakawa mnie też się śnił CODZIENNIE ale od jakiegoś czasu przestał tobie też przejdzie!!!
No i dobrze zrobiłaś, instynkt samozachowawczy to dobra rzecz Takie tętno jest niezdrowe, dlatego prawidłowo, że wyrzuciłaś ten czyniący zło papier.

Co do snów to spoko, już (a raczej dopiero) się ogarnęłam z byłym. Nawet jak go teraz widuję, to już nie wyzwala we mnie emocji, poza uśmieszkiem cynicznym na mej mordce Po co mi taki frajer. Tylu miłych chłopców jest, którzy docenią taki skarb jak ja

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Diankaa Pokaż wiadomość
Hahaha, ja poprosze takie sny Przepraszam, ale poprawilas mi humor
Spoko, mi też ten sen poprawił humor
Stary 2011-04-28, 11:34   #67
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Masz na mailu?
mam kto chce prosze pisac maila na PW a co do ksiazki moze troche nie na czasie bo pisana koncem lat 80. ale mozna z niej duzo wyniesc
Stary 2011-04-28, 12:07   #68
martuska2o
Rozeznanie

zjedzmnie:
Nie bój żaby ja też tu do usranej śmierci kwitła będę
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 12:14   #69
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Ouu, jaki dzisiaj piękny pan jechał w autobusie, całą drogę uśmiechaliśmy się do siebie słodko, bajka się skończyła jak musiałam wyjść. Ale chociaż mi humor poprawił
Idę koksić zaraz na siłownię, potem nauka. Grunt to mieć zapchany dzień po brzegi, zresztą, po moim eksie ślad chyba zaginął i mam nadzieję że go nie zobaczę nigdy więcej

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 12:19   #70
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Śniło mi się, że ściemniał do takich dwóch mega grubych lasek, takich po amerykańsku grubych i z nimi się seksić chciał. fuj! Do mnie coś gadał, a one się w tym czasie rozebrały i na niego czekały, że się nie porzygałam w tym śnie

Cytat:
a ja dzisiaj poranek miałam "super" - szukałam dokumentów w swoim pokoju i ... wpadł mi w ręce projekt naszego mieszkania !!!!
Prawdziwy projekt? Szkoda wyrzucać... Można wykorzystać, sprzedać, oddać...
Cytat:
Wiecie, co? Ja nie rozumiem jednego. Jak te wszystkie buraki mogly z Nas zrezygnowac? Takie fajne kobiety... Z serduchem na dloni... Zupelnie tego nie rozumiem
Święte nie jesteśmy
Burak to burak, ale nie ma co się na nich wyżywać, czasem po prostu nie wychodzi i tyle. Nie każde rozstanie odbywa się w chamstwie i gniewie.
Jeśli to my rzucamy, to jak oni mają o nas mówić, buraczyce?
Cytat:
Napisane przez pandzio Pokaż wiadomość
Ale wiem jedno, większość tych facetów jeszcze będzie tego baaaaardzo żałowało no bo która ich przyszła panna dorówna Nam? Żadna
One nie muszą nam dorównywać, wystarczy, żeby im bardziej pasowały. "Lepszy" to bardziej pasujący, a nie "ładniejszy, bogatszy, mądrzejszy".
Stary 2011-04-28, 12:33   #71
lily92920
Zakorzenienie

Bosh, widziałam eksa!
Na szczeście on mnie nie widział. Ide sobie z antykwariatu, uhahana, że mam 25 zł, a tu nagle on i jego żałosna "menSka" ekipa! Wszyscy w jakiś szortach, on też w jakiejś hawajskiej koszuli. I te koszmarne włosy... Szli jakieś 150 m ode mnie, ja szłam za nimi i udawałam w razie W., że gadam z kimś przez telefon

Słoneczko mu mózg przygrzało...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-04-28 o 13:11
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 12:53   #72
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Bosh, widziałam eksa!
Na szczeście on mnie nie widział. Ide sobie z antykwariatu, uhahana, że mam 25 zł, a tu nagle on i jego żałosna "menSka" ekipa! Wszyscy w jakiś szortach, on też w jakiejś hawajskiej koszuli. I te koszmarne włosy... Szli jakieś 150 m ode mnie, ja szłam za nimi i udawałam w razie W, że gadam z kimś przez telefon

Słoneczko mu mózg przygrzało...
Ja bym chętnie tego mojego .... spotkała i po gębie mu nastrzelała
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 12:56   #73
16igla
Raczkowanie

Ja się wczoraj z moim eksiem widziałam. Chłopak robi sobie głupie nadzieje, że znów będziemy razem. Kretyn.
Chociaż uwielbiam, jak oni wszyscy się tłumaczą. "Poprawię się, nie będę już taki, skończę szkołę, pójdę do pracy, będziemy cholernie szczęśliwi." Bzdura. A teraz mnie nęka niemalże, bo na rozmowę kwalifikacyjną miałam iść. "Wstawaj, bo trzeba iść za pracą" i tego typu bajery. Ech, ci faceci.
And the world will be as on'

Praca nad samoakceptacją w toku! ;D

16igla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 12:59   #74
niquolle
Rozeznanie

witam

i ja się melduję.. i myślę, że trochę tu jeszcze posiedzę..
choć samopoczucie z dnia na dzień coraz lepsze - to mimo wszystko ciekawie tu jest, ot co!

Cytat:
Napisane przez mlko92 Pokaż wiadomość
Ja wstałam i pierwsza myśl:eks
też czasem miewam takie pobudki..
zastanawiam się, co tam u Niego.. nawet miałam przez chwilę myśl, aby do Niego napisać, ale "otrzeźwiałam" dzięki Bogu..

Cytat:
Napisane przez dewastacja Pokaż wiadomość
To idź w zupełnie inną stronę
Albo napisz za mnie pracę lic., bo mam czas do końca tygodnia, a stron zaledwie 25
a ja piszę pracę magisterską i idzie mi to, jak krew z nosa..
nagle okazuje sie, że mam 746128405 innych spraw do załatwienia

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość

Strasznie tęsknie za eksem. Wypisuję sobie na kartce wszystko, co sprawiło mi przykrość i kiedy zachował się nie fair. Masakra, ile tego jest. Ale i tak tęsknie, jak cholera :<
w moim przypadku najgorsze (choć powinno być najlepsze) jest to, że nie potrafię powiedzieć o Nim złego słowa.. jest naprawdę dobrym człowiekiem.. i nie mam nawet z Nim złych wspomnień..
kojarzą mi się z Nim same dobre rzeczy..
a wolałabym teraz, aby było inaczej.. ale niestety nie jest

Cytat:
Wiecie, co? Ja nie rozumiem jednego. Jak te wszystkie buraki mogly z Nas zrezygnowac? Takie fajne kobiety... Z serduchem na dloni... Zupelnie tego nie rozumiem.
czasem tak bywa
ale będą kiedyś tego żałować ....

przypomniał mi się mój pierwszy związek, w którym to ja po roku zostawiłam faceta.. też byłam przekonana, że coś się we mnie wypaliło, że już go nie kocham.. wróciłam po kilku miesiącach bardzo tego żałując.. potem oczywiście znów się rozstaliśmy, ale to już z powodu konkretnych problemów.. inna bajka.. ehhhh

a póki co kawa+praca mgr
mam ochotę na jakiś nowy zapach.. mam perfumy od eksa, ale używam ich sporadycznie, wiadomo..
chyba coś dziś wyczaję :P

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 13:06   #75
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
przypomniał mi się mój pierwszy związek, w którym to ja po roku zostawiłam faceta.. też byłam przekonana, że coś się we mnie wypaliło, że już go nie kocham.. wróciłam po kilku miesiącach bardzo tego żałując..
U mnie minie niedługo miesiąc. Nie żałuję, ale zaczyna mnie nosić, zwłaszcza że niedawno raptem skoczyło do góry wszystko - chemia, bliskość emocjonalna, ogólne zaciekawienie jego osobą...no masakra
Stary 2011-04-28, 13:08   #76
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Ja bym chętnie tego mojego .... spotkała i po gębie mu nastrzelała
Weeeź, on wyglądał jak... ON NIE WYGLĄDAŁ! Aż wstyd się przyznawać! Dlatego udawałam, że dzwonie w razie czego, jakby miał sie któryś odwrócić!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 13:08   #77
pika87
Rozeznanie

malla to był taki nasz projekt. wszystko sami wymyśliliśmy, wymierzyliśmy i ulokowaliśmy. wiem , że tych projektów było kilka ale teraz nie wiem gdzie się podziały i pewnie wpadną mi w ręce w najmniej odpowiedniej chwili jezu jak sobie przypomnę jak jeszcze niedawno siedzieliśmy przy piwku i rozkminialiśmy jak się urządzić.... ch**a taka byłam szczęśliwa!!! a dzisiaj? wszystko w jednej chwili w du*e poszło! wszystko od nowa!!! na ale trzeba się 3mać
Stary 2011-04-28, 13:13   #78
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
mam ochotę na jakiś nowy zapach.. mam perfumy od eksa, ale używam ich sporadycznie, wiadomo..
chyba coś dziś wyczaję :P
Chodzi za mną od paru tygodni najzwyklejsze L'eau par Kenzo i chyba sobie kupię, bo czuję się bez tego zapachu niepełna.
Cytat:
to był taki nasz projekt. wszystko sami wymyśliliśmy, wymierzyliśmy i ulokowaliśmy.
Nie szkoda Ci wyrzucać takich doskonałości?
Stary 2011-04-28, 13:15   #79
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
jezu jak sobie przypomnę jak jeszcze niedawno siedzieliśmy przy piwku i rozkminialiśmy jak się urządzić....
Jak widzę jakie ludzie plany robią w tak młodym wieku, to mnie przerażenie ogarnia, że tak bardzo odstaję

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Chodzi za mną od paru tygodni najzwyklejsze L'eau par Kenzo i chyba sobie kupię, bo czuję się bez tego zapachu niepełna.
Ja miałam na zimę słodycz Miss Dior Cherie, szukam teraz czegoś lżejszego, ale spotkałam się już z opiniami, że to do mnie bardzo pasuje i nie powinnam zmieniać...więc pewnie się skończy na pachnącym czekoladą balsamie i na Diorze na wieczory
Stary 2011-04-28, 13:29   #80
kopamatakawa
Rozeznanie

Właśnie się dowiedziałam, że jutro idę na imprezku tam gdzie eksisko może być, a raczej będzie na bank. Mam zamiar iść, mieć bananka na ryjku i być tak dumna i piękna żeby się posrał.

Weźcie mnie wygońcie. Pranie we frani muszę zrobić. Ciuchy poukładać. Obiad zrobić. Dobrze, że okna już umyłam, a jeszcze zostało mi dupą na twisterze pokręcić i se z makijażem poknuć. Bym zapomniała, że jeszcze chatę ogarnąć Ależ ze mnie kurzysko domowe dziś. Ko, ko, ko!
Stary 2011-04-28, 13:32   #81
pika87
Rozeznanie

Malla to już mi się nie przyda do niczego! po co to trzymać?
elve jak patrzę na moich znajomych np z klasy to naprawde jest dużo osób które już rodziny pozakładały, albo niedługo biorą ślub, albo przynajmniej mają kogoś na poważnie. zresztą takie miałam marzenie żeby mając 30 założyć rodzinę i wogóle. mam jeszcze trochę czasu to prawda, ale trochę dziwnie się czuję jak pomyslę, że moje życie miało teraz wyglądać zupełnie inaczej
Stary 2011-04-28, 13:32   #82
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Cytat:
pewnie ze sobie kup, ja uwielbiam perfumy ostatnio zgrzeszylam Moschino Funny, uwielbiam zapachy herbaciane
Stary 2011-04-28, 13:34   #83
pika87
Rozeznanie

dobra, dosyć tych wspomnień bo zaczynam doły łapać idę w notatki zajrzeć bo mam zaliczenie do nadrobienia (
Stary 2011-04-28, 13:40   #84
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
elve jak patrzę na moich znajomych np z klasy to naprawde jest dużo osób które już rodziny pozakładały, albo niedługo biorą ślub, albo przynajmniej mają kogoś na poważnie.
U mnie też tak było, teraz część się rozwodzi a część tkwi w nieszczęśliwych związkach "dla dobra dzieci". Odsetek osób naprawdę szczęśliwych jest niestety niewielki...

Z jednej strony mam takie myśli, że to już taki wiek, że jak wpadnę w szczęśliwy związek, to siup w ślub, żeby związku nie "przechodzić" i tak dalej, natomiast z drugiej strony jak widzę ile jest roboty przy rozwodzie i zaciągniętym kredycie mieszkaniowym...to mi słabo.
Stary 2011-04-28, 13:43   #85
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
pewnie ze sobie kup, ja uwielbiam perfumy ostatnio zgrzeszylam Moschino Funny, uwielbiam zapachy herbaciane
I kupiłam
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ja miałam na zimę słodycz Miss Dior Cherie, szukam teraz czegoś lżejszego, ale spotkałam się już z opiniami, że to do mnie bardzo pasuje i nie powinnam zmieniać...więc pewnie się skończy na pachnącym czekoladą balsamie i na Diorze na wieczory
Mam Poison Diora, ale za bardzo mi się z Zakalcem kojarzy.
Stary 2011-04-28, 13:45   #86
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
U mnie minie niedługo miesiąc. Nie żałuję, ale zaczyna mnie nosić, zwłaszcza że niedawno raptem skoczyło do góry wszystko - chemia, bliskość emocjonalna, ogólne zaciekawienie jego osobą...no masakra
ja nawiązałam kontakt po pół roku [zostawiłam Go przez Bożym Narodzeniem, okropna byłam!!!!!]
po dwóch miesiącach byliśmy razem (czyli ośmiu od rozstania), ale musiałam GO do siebie przekonać, a łatwo nie było..

Cytat:
a ja mam ochotę na guerlain l'instant.. kiedyś używałam i bardzo go lubię.. lub lancome hypnose uwielbiam..
a może jakiś zupełnie nowy wybiorę.. aby nie kojarzył mi się z nikim ani niczym miłym bo ja niestety tak mam.. używam jakiś perfum, a potem jak do nich wracam za jakiś czas to mimowolnie kojarzą mi się z daną osobą lub miejscem..

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

Edytowane przez niquolle
Czas edycji: 2011-04-28 o 13:47
niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 13:46   #87
pika87
Rozeznanie

Cytat:
U mnie też tak było, teraz część się rozwodzi a część tkwi w nieszczęśliwych związkach "dla dobra dzieci". Odsetek osób naprawdę szczęśliwych jest niestety niewielki...

Z jednej strony mam takie myśli, że to już taki wiek, że jak wpadnę w szczęśliwy związek, to siup w ślub, żeby związku nie "przechodzić" i tak dalej, natomiast z drugiej strony jak widzę ile jest roboty przy rozwodzie i zaciągniętym kredycie mieszkaniowym...to mi słabo.
coś w tym jest, ale nie wiem czy wiek tu ma coś do rzeczy, bo niestety nigdy nie wiadomo jak się życie ułoży. nikt też nie da gwarancji, że jak weźmiesz ślub w wieku np 40 lat to będziesz miała szczęśiwe życie i to bez rozwodu
Stary 2011-04-28, 13:47   #88
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Mam Poison Diora, ale za bardzo mi się z Zakalcem kojarzy.
Za ciężki i za ostry dla mnie. Podobają mi się te zapachy, zwłaszcza Midnight, ale na kimś.

Mój najcięższy zapach to Amarige Givenchy...

Ja przez sporą część życia używałam Cool Water albo Acqua Di Gio, slodycz Diora wciąż jest dla mnie nowością
Stary 2011-04-28, 13:49   #89
Malla
Nie depcze krokusów

Elve - tak mi się z Cool Water kojarzyłaś

pika87 - nigdy nie ma się gwarancji, że wypali. Ale nie o gwarancje chodzi Nie chciałam spędzić reszty życia z Zakalcem, takie uczucie spotkało mnie tylko wobec Eksa, ale to się rodzi z czasem, jak już umrą motyle...
Stary 2011-04-28, 13:52   #90
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
ja nawiązałam kontakt po pół roku [zostawiłam Go przez Bożym Narodzeniem, okropna byłam!!!!!]
po dwóch miesiącach byliśmy razem, ale musiałam GO do siebie przekonać, a łatwo nie było..
W moim przypadku jest tak, że to ja muszę siebie przekonać do tego, że jeśli wrócę, to nie wrócą te same wątpliwości po miesiącu-dwóch...chłopak nie zasługuje na takie szaleństwo emocjonalne.

Cytat:
używam jakiś perfum, a potem jak do nich wracam za jakiś czas to mimowolnie kojarzą mi się z daną osobą lub miejscem..
Mnie się kojarzą z danym okresem życia raczej Ale nie wracam do nich - nie pachną już na skórze tak jak wtedy...

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
coś w tym jest, ale nie wiem czy wiek tu ma coś do rzeczy, bo niestety nigdy nie wiadomo jak się życie ułoży. nikt też nie da gwarancji, że jak weźmiesz ślub w wieku np 40 lat to będziesz miała szczęśiwe życie i to bez rozwodu
Prawda. Ale powiem Ci, że nie chciałabym skupić się w życiu tylko na jednym mężczyźnie, znać dotyk tylko jednego...temu się cieszę, że nie wyszłam za swoją pierwszą wielką Love

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez malla Pokaż wiadomość
elve - tak mi się z cool water kojarzyłaś :d

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości