|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Witam serdecznie w ten piękny dzień
Śnił mi się eks znowuż, chyba lubi mnie prześladować w snach i nie tylko, no ale luzik. Śniło mi się, że ściemniał do takich dwóch mega grubych lasek, takich po amerykańsku grubych i z nimi się seksić chciał. fuj! Do mnie coś gadał, a one się w tym czasie rozebrały i na niego czekały, że się nie porzygałam w tym śnie Na szczęście obudziła mnie współlokatorka i ciąg dalszy nie jest mi znany
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
a ja dzisiaj poranek miałam "super" - szukałam dokumentów w swoim pokoju i ... wpadł mi w ręce projekt naszego mieszkania !!!!
kurcze muślałam że padne, na szczeście instynk samozachowawczy nakazał mi umieścić ten pip****ny projekt w śmieciach zanim dokładnie się mu przujrzałam. serducho mi zamarło, tętno skoczyło chyba do 150!!!kopamatakawa mnie też się śnił CODZIENNIE ale od jakiegoś czasu przestał tobie też przejdzie!!!
|
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepraszam, ale poprawilas mi humor
|
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
kurcze aż się boję pomyśleć ile jeszcze takich niespodzianek na mnie czeka! spadam, bo mam kilka spraw do załatwienia na mieście, jak wrócę to zajrze
|
|
|
|
#66 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie tętno jest niezdrowe, dlatego prawidłowo, że wyrzuciłaś ten czyniący zło papier.Co do snów to spoko, już (a raczej dopiero) się ogarnęłam z byłym. Nawet jak go teraz widuję, to już nie wyzwala we mnie emocji, poza uśmieszkiem cynicznym na mej mordce Po co mi taki frajer. Tylu miłych chłopców jest, którzy docenią taki skarb jak ja ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Spoko, mi też ten sen poprawił humor
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
mam
kto chce prosze pisac maila na PW a co do ksiazki moze troche nie na czasie bo pisana koncem lat 80. ale mozna z niej duzo wyniesc
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
zjedzmnie:
Nie bój żaby ja też tu do usranej śmierci kwitła będę
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Ouu, jaki dzisiaj piękny pan jechał w autobusie, całą drogę uśmiechaliśmy się do siebie słodko, bajka się skończyła jak musiałam wyjść. Ale chociaż mi humor poprawił
![]() Idę koksić zaraz na siłownię, potem nauka. Grunt to mieć zapchany dzień po brzegi, zresztą, po moim eksie ślad chyba zaginął i mam nadzieję że go nie zobaczę nigdy więcej
|
#70 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Burak to burak, ale nie ma co się na nich wyżywać, czasem po prostu nie wychodzi i tyle. Nie każde rozstanie odbywa się w chamstwie i gniewie. Jeśli to my rzucamy, to jak oni mają o nas mówić, buraczyce? ![]() One nie muszą nam dorównywać, wystarczy, żeby im bardziej pasowały. "Lepszy" to bardziej pasujący, a nie "ładniejszy, bogatszy, mądrzejszy".
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Bosh, widziałam eksa!
Na szczeście on mnie nie widział. Ide sobie z antykwariatu, uhahana, że mam 25 zł, a tu nagle on i jego żałosna "menSka" ekipa! Wszyscy w jakiś szortach, on też w jakiejś hawajskiej koszuli. I te koszmarne włosy... Szli jakieś 150 m ode mnie, ja szłam za nimi i udawałam w razie W., że gadam z kimś przez telefon Słoneczko mu mózg przygrzało... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-04-28 o 13:11 |
|
|
|
#72 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Ja się wczoraj z moim eksiem widziałam. Chłopak robi sobie głupie nadzieje, że znów będziemy razem. Kretyn.
Chociaż uwielbiam, jak oni wszyscy się tłumaczą. "Poprawię się, nie będę już taki, skończę szkołę, pójdę do pracy, będziemy cholernie szczęśliwi." Bzdura. A teraz mnie nęka niemalże, bo na rozmowę kwalifikacyjną miałam iść. "Wstawaj, bo trzeba iść za pracą" i tego typu bajery. Ech, ci faceci.
|
|
#74 | |||
|
Rozeznanie
|
witam
![]() i ja się melduję.. i myślę, że trochę tu jeszcze posiedzę.. choć samopoczucie z dnia na dzień coraz lepsze - to mimo wszystko ciekawie tu jest, ot co! też czasem miewam takie pobudki.. zastanawiam się, co tam u Niego.. nawet miałam przez chwilę myśl, aby do Niego napisać, ale "otrzeźwiałam" dzięki Bogu.. Cytat:
nagle okazuje sie, że mam 746128405 innych spraw do załatwienia ![]() Cytat:
kojarzą mi się z Nim same dobre rzeczy.. a wolałabym teraz, aby było inaczej.. ale niestety nie jest Cytat:
![]() ale będą kiedyś tego żałować .... ![]() przypomniał mi się mój pierwszy związek, w którym to ja po roku zostawiłam faceta.. też byłam przekonana, że coś się we mnie wypaliło, że już go nie kocham.. wróciłam po kilku miesiącach bardzo tego żałując.. potem oczywiście znów się rozstaliśmy, ale to już z powodu konkretnych problemów.. inna bajka.. ehhhh a póki co kawa+praca mgr mam ochotę na jakiś nowy zapach.. mam perfumy od eksa, ale używam ich sporadycznie, wiadomo.. chyba coś dziś wyczaję :P
|
|
#75 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
malla to był taki nasz projekt. wszystko sami wymyśliliśmy, wymierzyliśmy i ulokowaliśmy. wiem , że tych projektów było kilka ale teraz nie wiem gdzie się podziały
i pewnie wpadną mi w ręce w najmniej odpowiedniej chwili jezu jak sobie przypomnę jak jeszcze niedawno siedzieliśmy przy piwku i rozkminialiśmy jak się urządzić.... ch**a taka byłam szczęśliwa!!! a dzisiaj? wszystko w jednej chwili w du*e poszło! wszystko od nowa!!! na ale trzeba się 3mać
|
|
|
|
#78 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#79 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie się dowiedziałam, że jutro idę na imprezku tam gdzie eksisko może być, a raczej będzie na bank. Mam zamiar iść, mieć bananka na ryjku i być tak dumna i piękna żeby się posrał.
Weźcie mnie wygońcie. Pranie we frani muszę zrobić. Ciuchy poukładać. Obiad zrobić. Dobrze, że okna już umyłam, a jeszcze zostało mi dupą na twisterze pokręcić i se z makijażem poknuć. Bym zapomniała, że jeszcze chatę ogarnąć Ależ ze mnie kurzysko domowe dziś. Ko, ko, ko!
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
Malla to już mi się nie przyda do niczego! po co to trzymać?
elve jak patrzę na moich znajomych np z klasy to naprawde jest dużo osób które już rodziny pozakładały, albo niedługo biorą ślub, albo przynajmniej mają kogoś na poważnie. zresztą takie miałam marzenie żeby mając 30 założyć rodzinę i wogóle. mam jeszcze trochę czasu to prawda, ale trochę dziwnie się czuję jak pomyslę, że moje życie miało teraz wyglądać zupełnie inaczej |
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
dobra, dosyć tych wspomnień bo zaczynam doły łapać
idę w notatki zajrzeć bo mam zaliczenie do nadrobienia (
|
|
|
|
#84 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Z jednej strony mam takie myśli, że to już taki wiek, że jak wpadnę w szczęśliwy związek, to siup w ślub, żeby związku nie "przechodzić" i tak dalej, natomiast z drugiej strony jak widzę ile jest roboty przy rozwodzie i zaciągniętym kredycie mieszkaniowym...to mi słabo.
|
|
|
#85 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Mam Poison Diora, ale za bardzo mi się z Zakalcem kojarzy.
|
|
|
#86 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
po dwóch miesiącach byliśmy razem (czyli ośmiu od rozstania), ale musiałam GO do siebie przekonać, a łatwo nie było.. Cytat:
a może jakiś zupełnie nowy wybiorę.. aby nie kojarzył mi się z nikim ani niczym miłym bo ja niestety tak mam.. używam jakiś perfum, a potem jak do nich wracam za jakiś czas to mimowolnie kojarzą mi się z daną osobą lub miejscem..
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-04-28 o 13:47 |
||
|
|
|
#87 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#88 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Za ciężki i za ostry dla mnie. Podobają mi się te zapachy, zwłaszcza Midnight, ale na kimś.
Mój najcięższy zapach to Amarige Givenchy... Ja przez sporą część życia używałam Cool Water albo Acqua Di Gio, slodycz Diora wciąż jest dla mnie nowością
|
|
#89 |
|
Nie depcze krokusów
|
Elve - tak mi się z Cool Water kojarzyłaś
![]() pika87 - nigdy nie ma się gwarancji, że wypali. Ale nie o gwarancje chodzi Nie chciałam spędzić reszty życia z Zakalcem, takie uczucie spotkało mnie tylko wobec Eksa, ale to się rodzi z czasem, jak już umrą motyle...
|
|
#90 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
Ale nie wracam do nich - nie pachną już na skórze tak jak wtedy...---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

Wam też stronka wizażu się jakoś tak "skurczyła" czy to ja mam problem z komputerem?

Śnił mi się eks znowuż, chyba lubi mnie prześladować w snach i nie tylko, no ale luzik. Śniło mi się, że ściemniał do takich dwóch mega grubych lasek, takich po amerykańsku grubych i z nimi się seksić chciał. fuj! Do mnie coś gadał, a one się w tym czasie rozebrały i na niego czekały, że się nie porzygałam w tym śnie
tobie też przejdzie!!!

Szli jakieś 150 m ode mnie, ja szłam za nimi i udawałam w razie W., że gadam z kimś przez telefon