|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
To ja też napisze co mamy już załatwione i może podpowiecie mi co musze zrobić w najbliższym czasie ?
![]()
|
|
|
|
#4442 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich! do "sierpniowiczek" dołączam dopiero teraz..
Moja data to 21. o8. 2011 Szczerze mówiąc to jestem pod wrażeniem waszego zorganizowania..Choć zaręczyny były 1.5 roku temu ..jakoś tak ciągle uświadomiona jestem ze jeszcze mam czas... z tego co widze to chyba jednak nie heh |
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie dzisiaj kupiłam pończochy do ślubu, mała rzecz, a cieszy.
Jutro będę się rozglądać za bardotką
|
|
|
|
#4444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4445 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(Wiesz... ja mam teorię, że z tymi butami to raczej siła sugestii, ale ważne, że u niej działa )Cytat:
zastanawiam się nad tym rozwiązaniem ![]() Cytat:
ale myślę, że koło 15-20 ![]() Cytat:
Czasu coraz mniej, ale spokojnie, znam osoby, które w niecałe 3 miesiące wszystko pozałatwiali, ale latali z tak wywieszonymi językami, że ledwo im się to udało Osobiście radzę już załatwiać. A co macie załatwione? Mam nadzieję, że sala i fotograf/kamerzysta już jest? Bo u nich to nieraz się do 2-3 lat czeka, jak jacyś lepsi...
|
||||
|
|
|
#4446 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam mojego tatę, właśnie poszedł dopytać się fryzjerki co i ile kosztuje u niej, jak z terminem bo mamy to się nie mogę doprosić od miesiąca a salon jest przed blokiem
|
|
|
|
#4447 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A do jakiego lekarza należy się udać ...do Internisty? |
|
|
|
|
#4448 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
o tych zawodach już nie wspominam ![]() ja też ![]() Cytat:
|
|
#4449 | |||||
|
Zakorzenienie
|
O rany, ale lecicie z wątkiem!
Kilka dni mnie ledwie nie było a tu kolejne parę stron Cytat:
A stosowałaś już kiedyś tą dietę? Ja wszystkich przestrzegam, żeby uważali z Dukanem, bo moja współlokatorka nabawiła się przez tą dietę uczulenia na wszystko co tylko istnieje... A tego nie życzę żadnej przyszłej PM (nieznikająca biała albo czerwona wysypka, rany i swędzenie - ogólnie tragedia). Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o bieliznę - ogólnie jestem zwolenniczką stringów, ale na ten dzień zdecyduję się pewnie na figi albo bokserki - z tego samego powodu, co większość z Was. Natomiast pończochy będę miała naturalne (nie białe). Nie lubię efektu "białych nóżek". Z okazji świąt rozdaliśmy kolejne zaproszenia - cała jedna ekipa znajomych i prawie wszyscy ze strony Łosia. Teraz jestem na kilka dni w Krakowie, a potem długi weekend i ciąg dalszy maratonu. Dodatkowo wczoraj dzwonił kolega Łosia i zostaliśmy poproszeni o świadkowanie na ich ślubie. Jakieś dwa tygodnie przed nami. Na początku do mnie nie dotarło, byłam taka zaskoczona, ale ogólnie czuję się zaszczycona. A przy okazji sobie trochę potestuję i popodglądam co i jak w kościele się robi
|
|||||
|
|
|
#4450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zapytam się w salonie w którym kupowałam suknię - może też mi coś takiego zrobią![]() z opryszczką to do rodzinnego a z okresem to chyba do ginekologa ![]() Dawno mnie tu nie było... ale wiele się działo... mamy już zamówione obrączki i rozdaliśmy już większość zaproszeń. Jeśli chodzi o sprawy formalne to kurcze zielona jestem... jak dotąd moja mama załatwiała wszystko z księdzem, my z TZtem ponieważ mieszkamy daleko dopiero w połowie maja będziemy mieć 1 spotkanie... Mam nadzieję, że ze wszystkim zdążymy. Wiecie może jakie dokumenty są potrzebne na takie spotkanie? Wiem, że akt chrztu, bierzmowania i świadectwo szkolne TZta czy coś jeszcze? W ogóle jeśli chodzi o USC też nie mam pojęcia kiedy trzeba tam iść... i czy trzeba mieć ze sobą jakieś dokumenty? |
|
|
|
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pójdziemy w drugiej połowie maja ![]() Ja też będę mieć raczej figi, żeby pupy nie było widać
|
||
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym nie jest to dieta przystosowana do naszego sposobu żywienia, wiem, że są rozmaite strony i blogi dotyczące Dukana i wiele modyfikacji jego przepisów na polskie realia... ale mimo wszytsko bym się tego nie tknęła ![]() Najskuteczniejsze jest racjonalne żywienie i odpowiednia ilość ruchu ![]() A co do 65D to ja w krośnienskim Esotiq byłam, pani może jakaś rewelacyjna tam nie jest, ale jak już wiesz jaki rozmiar chcesz to da Ci a nawet poszuka więcej w tym rozmiarze żeby pomierzyć, no i wielkich oczu nie robi:P i się nie dziwi co to za rozmiar ![]() A białe/ecru pończochy też do mnie nie przemawiają, zdecydowanie jestem za cielistymi, choć już w salonie mnie kobity na ecru namawiały... dla mnie to się z komunijnymi rajstopkami kojarzy
|
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam białe i mi się podobają , nie kojarzą mi się z komunijnymi, bo do komunii nie szłam w pończochach
No i bardziej do białych mi pasuje niebieska podwiązka. A zresztą jak dla mnie to i tak nie ma większej różnicy, bo w oczy się to raczej nie rzuca...
|
|
|
|
#4455 |
|
Zadomowienie
|
zdecydowanie kwestia koloru ponczoch to kwestia własnego przekonania i tego co się lubi
|
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
A co w nim takiego specyficznego ? Ja szukam takiego który nie bedzie miał ramiączek a będzie sie dobrze trzymał
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam bardotkę z silikonowymi paskami (coś w stylu jak na ponczochach samonosnych) i bardzo ładnie się trzyma bez ramiączek co wiecej nie ma różnicy z podtrzymywaniem biustu czy ramiączka są przypięte czy nie
|
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze pochodzić po sklepach z bielizną
|
|
|
|
|
#4459 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A czy podwiązkę można pożyczyć? Bratowa G powiedziała ze pozyczy mi swoją. Wtedy miałabym i cos pożyczonego i niebieskiego ![]() Co do starego to kolezanka miałą mi zrobić biżu taka bardzo uniwersalną. POnosiłabym kilka razy i byłaby stara hehe Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś byłam jescze w dwóch sklepach i nie ma na mnie stanika ![]() a kiedy idziecie? My jakoś koło 20 maja. Tylko w kancelari powiedzieli, że mamy przyjść spisać protokół z księdzem, ale zaśw. z USC mozemy później doonieść. Cytat:
Cytat:
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4461 |
|
Zadomowienie
|
Witam po świętach i przed majowym weekendem
Dziś byliśmy u kwiaciarki Wszystko zrobi, będzie pięknie Kolory podałam, jakie kwiaty chce tez podałam więc załatwione. Jeszcze konkretne szczegóły będziemy omawiać jak znowu się zobaczymy. Więc kolejna załatwiona sprawa Jeszcze z ważnych spraw zostały ciasta i tort ;/ ehhh Ale wstępnie już mamy kogoś kto nam zrobi, tylko się ugadać na konkrety i zaklepać. Jutro w tv wielki ślub... Już się nie mogę doczekać aż pokażą jaką Kate ma suknię. Interesujecie sie ty wydarzeniem??
|
#4462 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
zaglądam do was czasem, podczytuje;D milo sie czyta to co opisujecie, te wszystkie przygotowania...itd...wsz ystko sie przypomina. kochane, jesli moge doradzić, to z dobrego serca odradzam kabaretki w jakiejkolwiek postaci, czy to pończoch, czy rajstop. sama miałam i strasznie odparzają sie stopy, wiec najlepiej zwykle, naprawde, nawet jesli bedzie gorąc, a pewnie bedzie, to goła noga też sie podobno srednio sprawdza;/ pozdrawiam.
|
#4463 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko poczatek no ale to zawsze cos.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4464 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a to na noc poślubną w sam raz
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4465 |
|
Raczkowanie
|
linka123123
witam koleżankę, która ślubuje tego samego dnia co ja
|
#4466 |
|
Zadomowienie
|
O to tak jak ja-kupiłam białe pończochy i tak na wszelki wypadek zwykłe białe rajstopy, bo mam tak chude uda ,że obawiam że pończochy mogą się słabo trzymać
|
|
|
|
#4467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do stanika, to wystarczy mieć taki z silikonowymi paskami - ani drgnie. Cytat:
![]() Dla mnie to niezbyt interesujące. Kilka milionów pieniędzy podatników tylko wydadzą. |
||
|
|
|
#4468 |
|
Raczkowanie
|
ardillka
też mnie ciekawi jedynie suknia panny młodej
|
#4469 |
|
Przyczajenie
|
Witaj
Czasu coraz mniej, ale spokojnie, znam osoby, które w niecałe 3 miesiące wszystko pozałatwiali, ale latali z tak wywieszonymi językami, że ledwo im się to udało Osobiście radzę już załatwiać. A co macie załatwione? Mam nadzieję, że sala i fotograf/kamerzysta już jest? Bo u nich to nieraz się do 2-3 lat czeka, jak jacyś lepsi...[/QUOTE]Eeee no nie jest ze mna jeszcz etak zle co pilniejsze mamy załatwione:kamerzysta, zdjecia, zespół, sale, wódke , tort, wypieki, fryzjerka, nauki kościelne... wiec chyba nie jest tak zle Sukienke wybieram w przyszłym tygodniu..najbardziej przeraża mnie makijażystka! nie ma mi kto polecić kogoś z łańcuta;(
|
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
mnie bukiet i fryzura
A o ktorej to sie zaczyna?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

zastanawiam się nad tym rozwiązaniem

jak do jutra papier nie dotrze, zamówimy na allegro zaproszenia :/ trudno