|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
No i kupiłam oczywiście dla mojej madam pościel i kołderkę
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=1586387800 - pomarańczowe paski oraz http://allegro.pl/show_item.php?item=1565662164 beżowa z serduszkiem ![]() A i teściowej zestaw biżuterii na urodziny! Idę mężowi papu zrobić! ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Musze poszukać, weszłam do Zanki zobaczyłam Emilia jest teraz jej znajomym więc wiedziełam ze to wodaqua ![]() Posiedzę to Cie znajdę |
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Vaniliova, ale masz piłeczkę
![]() ![]() Padłam w łóżku jak zabita po akcji z Nerolką I chciałam Wam dziewczyny od siebie powiedzieć, że dobrze, że jesteście
|
#2583 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!!!
Ale tu eis dzisiaj dużo dzieje. Po pierwsze oczywiście przyłączam się do akcji. Trzymam kciuki za nerolkę, żeby wszystko było dobrze. Po drugie serdeczne gratulację dla belli i maleńkich bliźniaczek, które muszą być teraz bardzo dzielne, ale jestem przekonana że z naszą mocą trzymania kciuków wszystko będzie dobrze i ani się nie obejrzymy to będą dziewczynki wychodziły ze szpitala. ![]() ![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:Pisałyście też o Mazurach, a my własnie zrobiliśmy rezerwację i wybieramy się do Mikołajek do hotelu Gołębiowskiego na urlopik 16-18 maja. Nigdy na Mazurach nie byłam a uwielbiam jeziora i już nie mogę sie doczekać. Mam nadzieję że będzie to krótki ale cudowny urlop ![]() Brzuszek mnie dzisiaj coś boli i już leże w łożeczku, bo czuję że musze zwolnić. A do tego ten ból pępka
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
Tż jest przykro wkoncu to jego matka moj Oli ma w maju 2 latka i ich nie zapraszam![]() sweet moze jutro zrobie zdj kocyka carmela mam rozm 80/110 kolor zielony w tłoczone misie. ![]() co do Mury ja bym się na nią nie zdecydowała bo ma niskie oparcie i jest z takiej dziwnej pianki podobne jak buzz.Mnie ta pianka strasznie wkurzała. vaniliowa śliczny brzunio dziewczyny ja tez mam konto na FB i Nk Zanka mnie ma w znajomych
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
akurat dobrego kapuśniaku to ja nie umiem - moja mama robi pyszny
|
|
#2586 |
|
Wtajemniczenie
|
jej akurat jak miałam dzisiaj strasznie dlugi (i przy okazji męczący) dzień w pracy to tutaj sie takie akcje dzieją!!!!
po 1: gratuluje Belli urodzin córeczek i trzymam bardzo, bardzo mocno kciuki żeby dziewczynki szybko i zdrowo rosły, nabierały sił i szybko znalazły sie z mamusia w domu ![]() a teraz nr 2 - akcja Nerolka. nie zdążylam jeszcze poczytać w klubie konkretnie co ustalone zostało,ale tutaj na forum wyczytałam kochane, że przelałyście jej juz pieniążki na konto...ja coś powinnam dorzucic, ale po wypłacie... ale w ogóle to ja mieszkam niedaleko Nerolki tzn. jakieś ok. 20 km od niej (bo tyle jest z miejscowości Nerolki do Gorzowa...)ale szpital, w którym leży mam jakiś kilometr od domu!! teraz to i tak mnie nie wpuszczą, ale jutro pójde i poszukam ją tam na oddziale...nie wiem tylko czy na patologi? czy na ginekologi?? zaniose jej jakies soczki cos do jedzonka bo wiadomo jak karmią w szpitalach no i może Nerolka powie mi co tam u niej i Izy po badaniach...to było z pilnych informacji..teraz sie ide położyc, bo mnie po dzisiejszych stresach roboczych i teraz tych wizażowych newsach jakies skurcze łapią i w ogóle nie za fajnie mi.... |
|
|
|
#2587 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-28 o 19:47 |
|||
|
|
|
#2588 |
|
Rozeznanie
|
witajcie ,ale zmian na forum ranny
bella serdecznie gratuluję i zdrówka dla dzieci życzę akcja nerola super że coś zrobiłyście, jeżeli potrzeba jakiejs więcej pomocy dajcie znać. co do ciuszków to ja bym jednak neroli zapytała co potrzebuje i spróbować to zorganizować może pieleszka podpytaj neroli co potrzebuje tak będzie najprościej i ona będzie zadowolona a u nas rosniey w makrybycznym tempie ja juz mam 10 kilo na plusie a to 27 tydzień ... nie wiem jak tak dalej będzie to katastrofffaaaa. Do tego mój TZ opowiada o jakiejs młodej fajnej lasce która się w nim zakochala a ja jestem wkur... buuuuu pozdrawiam |
|
|
|
#2589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
razem możemy zdziałać cuda ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
wiesz jak się nazywa w razie czego? chyba masz ją na nk ![]() i uważaj też na siebie bo ze skurczami nie ma żartów.
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-28 o 19:51 |
||
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki i ja wrzucę coś od siebie...( mniam własnie jem drugiego loda...)
Mój duuuzy brzuch , 33 tc... O i sukienka którą dziś kupiłam, wydaje mi się troche za krótka na chrzest, ale połączę ja z czarnymi, kryjącymi getrami i myślę, że będzie ok... I gratis kącik Igorka ( naklejki - 5 zł u chińczyka )
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#2591 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a ja mam na 30 tc o jakies 6 kg wiecej, ale dzisiaj weszlam na wage i okazalo sie ze przez 2 tygodnie przytylam az 1,5 kg boje sie troche tego ze teraz nabiore tempa....
|
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
to jedyny wozek, ktory bardzo przypadł nam do gustu, jeszcze x-lander xa, ale x-land. wydaje mi sie taki klekot.
|
|
|
|
#2593 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() sukienka ładniutka
|
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Pieleszka to super ze mieszkasz tak blisko szpitala, będziesz mogła odwiedzać nerolę i jakoś pomóc.
Marina ładna ta tuniczka i bebzolek też już pokaźny, ale to wkońcu 33 tc Ciągle jestem głodna, ciągle obżeram się a nadal głód! Jutro mam wizytę, i chyba na kartce spiszę o c chcę zapytać gin bo znowu zapomnę,a mam jej trochę do przekazania.. Edytowane przez patik87 Czas edycji: 2011-04-28 o 20:07 |
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Marina - śliczna ta tuniczka - na chrzest - piękna
a brzuszek masz uroczy - taki wystający do przodu i figurkę masz super, tylko brzuszek Ci wyskoczył a reszta szczuplutka
|
|
#2596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to byłoby super gdybyś do niej poszła w odwiedziny , na pewno by się ucieszyła i oczywiście buziaki i pozdrowienia przekaż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, nie martw się ja już ok 12 mam na + i też się z tym męczę
|
|||
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Pieleszka jak potrzebujesz to podam Ci do niej na pw numer
Tylko daj znać.Marina1, ale masz ładne piersi
"Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. Jeśli ubrany, to tylko do połowy." ![]() ![]() Edytowane przez Zmalowana Czas edycji: 2011-04-28 o 20:12 |
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak
a do tego w ładnie dobranym staniku Zmalowana - ale my jesteśmy hetero, prawda? ![]() edit: matko ten wizaż mnie pochłonął na amen
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-28 o 20:17 |
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka.. No wydaje mi się, że jeszcze tak
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do piersi to nawet w sumie ich nie zauważyłam na tych zdjęciach, wybaczcie jakoś mi się rzuca tylko brzuchol w oczy, a wszystko inne ginie
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy 6-ciopak chusteczek johnson'a sensitive za 25 zł się opłaca? Bo znalazłam w carefour i kupiłam
|
#2602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ładne kobiece piersi to każda kobieta umie docenić ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-28 o 20:20 |
||
|
|
|
#2603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2604 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pieleszka, na pewno się Nerolka ucieszy! Cytat:
Marina kieca super, ładne te róże, brzuszek niedługo będzie większy od Ciebie! A łóżeczko jest jak mały domeczek Super!Dobra, spadam mężulkowi w remoncie pomagać
|
|||
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
to ja za miesiąc będę mieć taki
![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-28 o 20:22 |
|
|
|
#2606 |
|
Rozeznanie
|
pieleszka super
to przekaz od nas pozdrowienia i zycz zdrowka i zeby Izunia siedziala w brzuszku jak najdluzej i pisz jak wrocisz co nowego ![]() Marina1 ale super brzuś heh sukienka sliczna, bardzo mi sie podoba i mieszkanko Igorka tez
|
#2607 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczęta jak jutro odnajde Nerolkę w którejś ze szpitalnych sal to oczywiście, że ją pozdrowie i uściskam od wszystkich
no i spróbuje ją podpytac czego jej trzeba np. dla chłopców lub Izy, ale myslicie, że się wygada ta nasza twardzielka??? napiszę Wam jutro wieczorkiem zresztą na świeżo po odwiedzinach Beatko wiem jak sie nazywa Nerolka Zmalowana jesli to nie kłopot to prześlij mi jej nr tel na pw ok?? zadzwonię jutro i sie dowiem o której najkorzystniej wpaść (żebym jej czasem nie przeszkodziła gdy ktos u nej będzie) poleżałam chwile i skurcze jakby ustępuja, ale głowa mi odpada... czekam na męża, zabieram go do łóżka niech mnie utuli do snu... bo jutro znowu do roboty trzeba rano wstać |
|
|
|
#2608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No chyba że teraz jak mnie zgaga męczy, ale tak to uwielbiam. Kwaśnica to jedna z moich ulubionych zup i na razie najlepszą jadłam w Szczawnicy . Mniam
|
|
#2609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już uciekam do kojka
Trzymajcie się dziewuszki i maluszki
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

moj Oli ma w maju 2 latka i ich nie zapraszam
uwielbiam przeceny

zębole
, nie martw się ja już ok 12 mam na + i też się z tym męczę
heh