|
|
#151 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
Cytat:
Ale wiesz, że tak już będzie? Że dopóki nie przestaniesz za nim latać, a on nie skończy z używkami, nie będziecie parą?
|
|
|
#152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem,cały czas mu to powtarzam. Dopiero teraz po rozstaniu,potrafi wprost mówic ,ze bierze. I,że wie ,że dopóki leczenia nie podejmie to nic z tego nie będzie,wie,ale nic nie robi z tym. |
|
|
|
|
#153 |
|
Nie depcze krokusów
|
i dlatego nie będziecie razem
albo będziecie póki się nie zniszczycie, a Ty skończysz w psychiatryku
|
|
#154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeciez ja tez nie jetem święta ,nigdy tez nie byłam,oklamywałam go,to mnie boli... Chce skończyć ten związek,a on sobie wymyślił,że na weekend jedziemy do kina (mam dwa bilety do kina specjalnie dla nas je zalatwialam,ale zanim postanowiłam sie rozstac ) Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-04-28 o 21:29 |
|
|
|
|
#155 |
|
Nie depcze krokusów
|
zoskasamoska - i dlatego będziesz jego mikrofonem do wyżywania się?
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#157 |
|
Rozeznanie
|
nic dziwnego że sobie wymyślił bo skoro nadal spotykacie się tak jak przed rozstaniem to do niego nie dotrze że już się rozstaliście. ktoś tutaj napisał mądre słowa "najlepszy kontakt to brak kontaktu"!!! wiem, że jest teudno bo też pragnęłam spotkać się ze swoim eksem, brakowało mi go i wogóle ale moim zdaniem musisz skończyć te konakty z nim. inaczej nie wyrwiesz się z tego, a on też się nie zmieni!!! czasem trzeba poczuć co się straciło, żeby zacząć działać. może jak poczuje, że jego zachowanie pociąga za sobą KONSEKWENCJE to będzie naprawdę chciał zerwać z ćpaniem. a jak nadal bedziecie w tym tkwić to nic się nie zmieni
|
|
|
|
#158 |
|
Przyczajenie
|
siemanko
jakie plany na majoweczke? Bo ja jakies ognisko kielbaski,piweczko ^^
|
|
|
|
#159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja to wszystko wiem Prosić go o nic już nie będę,postaram sie nie wydzwaniac,nie pisac sms i nie przyjezdzac do niego... Bilety tez poczekaja na lepsze czasy. Macie rację,Może zrozumie,że bez leczenia nic nie wskóramy |
|
|
|
|
#160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
zaskasamoska on musi zrozumieć , że musi się leczyć DLA SIEBIE!!!, nie dla ciebie, nie dla was, bo jak wam nie wyjdzie to będziesz się obwiniała, że przez ciebie wrócił do ćpania i on też będzie cię o to obwiniał. jemu musi na tym zależeć, on musi chcieć z tym skończyć i musi zdać sobie sprawę że to go niszczy. to chyba jest jedyna metoda, żeby mógł normalnie żyć i funkcjonować w związku. jeśli nadal nic nie robi w tym kierunku to oznacza, że jeszcze tego nie zrozumiał
|
|
|
|
#162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przestań sie z nim spotykać i kontaktować. On musi wiele rzeczy zrozumieć, może zacznie się leczyć.... . Chociaż podejrzewam, że oprócz nałogu to tu w grę wchodzi jego charakter, On Cię w ogóle nie szanuje z tego co piszesz. Taki partner jest bezwartościowy i tyle.
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2011-04-29 o 00:19 |
|
|
|
|
#163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdyby nie chciał, to by się w to nie pakował, nie zwalaj winy na siebie... No ale czy musisz mu się tłumaczyć ze wszystkiego?
|
|
#164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz do teraputki chodze sama z powodu tez trawy,bo bedac z nim jarałam.. miałam z tym problem. |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
A ja była na browarku!
|
|
|
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
nadszedl u mnie ten moment, 2 miesiace temu rozstalam sie z nim, a dzis przez portal spolecznosciowy dowiedzialam sie ze ma inna, znal juz ja wczesniej, po prostu... ma inna. juz teraz od razu. tak po prostu... a ja od naszego rozstania nie bylam na zadnej randce. nie umiem tak ooo sie przestawic. prosze dajcie mi slowa otuchy
|
|
#168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty też na pewno kiedyś kogoś będziesz mieć, staniesz na nogi i na pewno pojawi się jakaś wartościowa osoba na Twojej drodze Teraz potrzebujesz czasu więc nic na siłe, nie chodź narazie na randki skoro nie chcesz. I może wywal go z portali społecznościowych, po co mas partrzeć na to co robi.PS Fajny nick
|
|
#169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale kiedy? serce mi wyrywa jak na to patrze wiem ze to nie mialo sensu, zmienia kobiety jak rekawiczki ale niestety zakochalam sie i nie wiem jak przestac kochac nie chce go wywalac bo wiadomo- to jest jakas oznaka slabosci. wiem ze mu to zwisa juz, ale po co mam byc slaba...
|
|
|
#170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też miałam chęć wywalić eksa z FB.. ale nie zrobię tego z dwóch powodów: 1. podobnie, jak Ty uważam, że może to oznaczać pewnego rodzaju słabość.. pomyśli pewnie, że tak szaleję z rozpaczy, że nawet nie chcę Go w znajomych.. trochę nie w moim stylu.. a poza tym aż tak nie rozpaczam, co nie znaczy, że nie boli.. 2. po drugie NAJWAŻNIEJSZE to jedyna póki co droga, gdyż jest miedzy Nami spora odległość i widywanie się nie wchodzi w grę [Gott sei Dank!], aby "zobaczył", że mam się dobrze [jakkolwiek dziwnie to brzmi].. nie "zapodaje" smutnych piosenek na FB ani nie wylewam żali.. po co ? nadal jest tak, jak jest.. tylko bez Niego.. ale to już Jego strata..
|
|
#171 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Po 2 wieczorach na Sympatii stwierdzam, że ludzie koło trzydziestki bywają jeszcze mniej dojrzali emocjonalnie niż Zakalec
![]() To znajdź w sobie siłę, by do tego nie doprowadzić On musi się leczyć dla siebie, nie dla Ciebie. Póki tego nie zrozumie, nie będzie mógł stworzyć związku ani w ogóle Żyć przez duże Ż. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co chcesz usłyszeć? Że ona jest brzydka, głupia i na pewno im nie wyjdzie? Powiem tylko, że Ty jesteś ładna, inteligentna i spotkasz takiego, który będzie Cię kochał nieprzerwanie Podziwiam Wasz masochizm. Nie miałam żadnych oporów, by wywalić eksa z portalu społecznościowego. Nie jest to wcale oznaką słabości.
|
|
|
#172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja na zewnatrz radze sobie dobrze tylko w srodku mam smietnik, nadal tego nie pojmuje i nie pojme. jak mozna tak szybko sie przestawic
|
|
|
#173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie Kochana.. masochizmem byłoby, gdybym siedziała na Fb [bo innego portalu nie mam] non stop i śledziła każdą jego aktywność.. a tak nie jest.. może masz rację jako-tako oznaką słabości nie jest, ale wiem, że wydałabym się trochę dziecinna.. może nie zrobiłam tego, bo nasz zwiazek był naprawdę udany.. i jak już wcześniej pisałam nie mogę o Nim złego słowa powiedzieć [prócz sposobu rozstania i całej tej otoczki].. gdyby wobec mnie choć raz użył wulgarnego słowa lub zachował się, jak cham "do potęgi ntej", czy mnie zdradził czy coś w tym stylu - to pewnie nawet 5 sekund bym się nie zastanawiała
|
|
#174 |
|
Nie depcze krokusów
|
Moi eksowie rozstali się grzecznie ze mną, ale wywaliłam ich bez skrupułów. Co z oczu, to z serca.
Po co mi taki pusty kontakt na liście znajomych? Po co mam patrzeć na jego nowe znajomości, komentarze? Czy to mój dobry kolega, z którym chcę dzielić nowości swojego życia? Co mnie interesuje opinia innych? Czy naprawdę kogoś poruszy to, że go usunęłam? Prawda jest taka, że zostawiamy ich namiary, bo liczymy na wielki come back lub chcemy im pokazać, co stracili, a potem szalejemy, gdy pojawia się ich zdjęcie z inną. Po co tracić nerwy...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-04-29 o 02:54 |
|
|
|
#175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to w ogole moze z takimi rzeczami troche przesadzam - takie to moze dziecinne, ale nie potrafilabym miec zadnego z nich nigdzie w kontaktach, ani nie zostawiam sobie zadnych pamiatek - jakos nie moglabym patrzec, nie myslec o nim, majac w zasiegu wzroku, a nawet pochowane te wszystkie zdjecia, prezenty... Glupie drobiazgi, ktore byly dla mnie tak zupelnie wszystkim. I dzien dobry. Nie wyspalam sie. Snil mi sie - znowu. |
|
|
|
|
#176 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, a co dopiero mówić facet. Ja też mam samych kolegów ale przecież to nie zbrodnia. Wiesz, strasznie Cię omotał ten Twój eks.Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu się go bała, a nie tęskniła za nim. To sobie podniosłam ciśnienie z rana, nie muszę kawy pić
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wczoraj wybralam sie ze znajomymi na piwko i spotkalam na miescie X. w sumie to sie z nim minelam na ulicy. Szedl z kumplami, kazdy z nich powiedzial mi czesc a on nic... Przynajmniej teraz wiem jak sie mam zachowac nastepnym razem... Udawac ze sie nie znamy... Co za gosc
|
#178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurczę męczy mnie to bo masz zupełną rację. Nie ,nie zdradzilam go nigdy.Spotykalam sie tylko za jego plecami z kumplami i z byłym chłopakiem. Pare razy poszłam na impreze za jego plecami ,bo mi by nie pozwolił,a co miałam w domu siedziec wtedy jak on z kumplami na piwo poszedł? On tez mnie przeciez okłamywał!! Pojechał na deske na stok mówiąć mi w żywe oczy ,że jedzie na polowanie ! Łgał jak pies w żywe oczy! Kłamał do ostatniej chwili,prawda by pewnie nie wyszła na jaw gdybym nie zobaczyła go na zdjeciu u pewnego chłopaka na nk (zdjecie robione na stoku z deskami,z kumplami z jakimis dziewczynami na stoku,a nie w lesie na polowaniu) takich sytuacji wybaczyłam mu setki. Wybaczyłam mu też jego imprezę urodzinową.W tym roku,w lutym.Już prawie do niego wychodziłam,zadzwoniłam,ż e jestem gotowa i zaraz będę.Zadzwoniłam,a on naćpany jak nie wiem, nawet nie rozumialam co on do mnie mówi. Powiem Ci ,że już kilka razy myślałam o tym,żeby on czegoś głupiego nie zrobił.Do tego dziś miałam taki dziwny sen,pieczarki mi się śniły,a raz taki sen mi sie sprawdził i jestem przewrażliwiona...
Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-04-29 o 09:48 |
|
|
|
|
#179 |
|
Nie depcze krokusów
|
Po co skłamał z tym stokiem?
|
|
#180 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo wpierw poważnie miał jechać na to polowanie,ale rano coś nie wyszło,ojciec powiedział,że nie jadą i akurt znajomy zadzwonił,że ma JEDNO miejsce wolne no i czy pojedzie.No to pojechał i nie myślał mi o tym powiedzieć od razu. Cholera dlaczego ja jestem taka głupia i mu to wszystko wybaczam ?! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

Ale wiesz, że tak już będzie? Że dopóki nie przestaniesz za nim latać, a on nie skończy z używkami, nie będziecie parą?

jakie plany na majoweczke? Bo ja jakies ognisko kielbaski,piweczko ^^
On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy 

może masz rację jako-tako oznaką słabości nie jest, ale wiem, że wydałabym się trochę dziecinna.. może nie zrobiłam tego, bo nasz zwiazek był naprawdę udany.. i jak już wcześniej pisałam nie mogę o Nim złego słowa powiedzieć [prócz sposobu rozstania i całej tej otoczki].. gdyby wobec mnie choć raz użył wulgarnego słowa lub zachował się, jak cham "do potęgi ntej", czy mnie zdradził czy coś w tym stylu - to pewnie nawet 5 sekund bym się nie zastanawiała