Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-28, 21:12   #151
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Byłam dzis u niego,wpadłam pogadac tak o na luzie.
Doszło do tego,ze skonczylismy w łóżku,znów buziaki,przytulanie,troch e to wyglądało jak akt pozegnalny.było wszystko ok,pomogłam mu ogarnac dom.
Cytat:
Na koniec sie rozstalismy powiedzial mi Fuck you... na oczach jego kumpli i tych ludzi co siedzieli na lawkach przy pubie...
Tak, wspaniały akt pożegnalny Ale wiesz, że tak już będzie? Że dopóki nie przestaniesz za nim latać, a on nie skończy z używkami, nie będziecie parą?
Stary 2011-04-28, 21:16   #152
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Tak, wspaniały akt pożegnalny Ale wiesz, że tak już będzie? Że dopóki nie przestaniesz za nim latać, a on nie skończy z używkami, nie będziecie parą?

Wiem,cały czas mu to powtarzam. Dopiero teraz po rozstaniu,potrafi wprost mówic ,ze bierze. I,że wie ,że dopóki leczenia nie podejmie to nic z tego nie będzie,wie,ale nic nie robi z tym.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 21:18   #153
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
wie,ale nic nie robi z tym.
i dlatego nie będziecie razem

albo będziecie póki się nie zniszczycie, a Ty skończysz w psychiatryku
Stary 2011-04-28, 21:22   #154
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
i dlatego nie będziecie razem

albo będziecie póki się nie zniszczycie, a Ty skończysz w psychiatryku

Przeciez ja tez nie jetem święta ,nigdy tez nie byłam,oklamywałam go,to mnie boli... Chce skończyć ten związek,a on sobie wymyślił,że na weekend jedziemy do kina (mam dwa bilety do kina specjalnie dla nas je zalatwialam,ale zanim postanowiłam sie rozstac )

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-04-28 o 21:29
Stary 2011-04-28, 21:33   #155
Malla
Nie depcze krokusów

zoskasamoska - i dlatego będziesz jego mikrofonem do wyżywania się?
Stary 2011-04-28, 21:35   #156
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
zoskasamoska - i dlatego będziesz jego mikrofonem do wyżywania się?
Nie chce tego...
Stary 2011-04-28, 21:46   #157
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Przeciez ja tez nie jetem święta ,nigdy tez nie byłam,oklamywałam go,to mnie boli... Chce skończyć ten związek,a on sobie wymyślił,że na weekend jedziemy do kina (mam dwa bilety do kina specjalnie dla nas je zalatwialam,ale zanim postanowiłam sie rozstac )
nic dziwnego że sobie wymyślił bo skoro nadal spotykacie się tak jak przed rozstaniem to do niego nie dotrze że już się rozstaliście. ktoś tutaj napisał mądre słowa "najlepszy kontakt to brak kontaktu"!!! wiem, że jest teudno bo też pragnęłam spotkać się ze swoim eksem, brakowało mi go i wogóle ale moim zdaniem musisz skończyć te konakty z nim. inaczej nie wyrwiesz się z tego, a on też się nie zmieni!!! czasem trzeba poczuć co się straciło, żeby zacząć działać. może jak poczuje, że jego zachowanie pociąga za sobą KONSEKWENCJE to będzie naprawdę chciał zerwać z ćpaniem. a jak nadal bedziecie w tym tkwić to nic się nie zmieni
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 21:49   #158
paluszkirybnekapitaniglo
Przyczajenie

siemanko jakie plany na majoweczke? Bo ja jakies ognisko kielbaski,piweczko ^^
paluszkirybnekapitaniglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 21:55   #159
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
nic dziwnego że sobie wymyślił bo skoro nadal spotykacie się tak jak przed rozstaniem to do niego nie dotrze że już się rozstaliście. ktoś tutaj napisał mądre słowa "najlepszy kontakt to brak kontaktu"!!! wiem, że jest teudno bo też pragnęłam spotkać się ze swoim eksem, brakowało mi go i wogóle ale moim zdaniem musisz skończyć te konakty z nim. inaczej nie wyrwiesz się z tego, a on też się nie zmieni!!! czasem trzeba poczuć co się straciło, żeby zacząć działać. może jak poczuje, że jego zachowanie pociąga za sobą KONSEKWENCJE to będzie naprawdę chciał zerwać z ćpaniem. a jak nadal bedziecie w tym tkwić to nic się nie zmieni

Ja to wszystko wiem
Prosić go o nic już nie będę,postaram sie nie wydzwaniac,nie pisac sms i nie przyjezdzac do niego... Bilety tez poczekaja na lepsze czasy.

Macie rację,Może zrozumie,że bez leczenia nic nie wskóramy
Stary 2011-04-28, 22:01   #160
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paluszkirybnekapitaniglo Pokaż wiadomość
Zazdroszczę ;/ ja jutro lecę na imprezę (mam nadzieję,że się uda podryw bo będzie pewien przystojniak, który wpadł mi w oko dawno temu ) a od soboty biorę się niestety za naukę do egzaminu bo mam 27 stron zagadnień z historii wychowania do ogarnięcia a tak strasznie mi sie chce,ze odkładam na później :P i w sumie 1 temat do zaliczeń na ćwiczenia i będę na bieżąco z pedagogiką...Plus praca na współczesne kierunki filozoficzne i na Biomedyczne podstawy czy inne wariactwo...Chyba wezmę sobie wolne w pracy bo obawiam się,że nie wyrobię skoro cały maj mam w szkole (1 weekend wolny ale jadę do stolycy) i ogólny klops mi się szykuje zatem majówka ostatnią deską ratunku
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 22:04   #161
pika87
Rozeznanie

zaskasamoska on musi zrozumieć , że musi się leczyć DLA SIEBIE!!!, nie dla ciebie, nie dla was, bo jak wam nie wyjdzie to będziesz się obwiniała, że przez ciebie wrócił do ćpania i on też będzie cię o to obwiniał. jemu musi na tym zależeć, on musi chcieć z tym skończyć i musi zdać sobie sprawę że to go niszczy. to chyba jest jedyna metoda, żeby mógł normalnie żyć i funkcjonować w związku. jeśli nadal nic nie robi w tym kierunku to oznacza, że jeszcze tego nie zrozumiał
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 22:09   #162
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Wiadomo, że nie można okłamywać partnera, ale jego zaborczość to zupełnie inna sprawa. To, że On nie ma koleżanek to nie Twoja wina, Ty możesz mieć kolegów, przecież to normalne, przecież to nie jest zdrada, tylko Twój były facet chciał Cię w tej kwestii ograniczyć.

Przestań sie z nim spotykać i kontaktować. On musi wiele rzeczy zrozumieć, może zacznie się leczyć.... . Chociaż podejrzewam, że oprócz nałogu to tu w grę wchodzi jego charakter, On Cię w ogóle nie szanuje z tego co piszesz. Taki partner jest bezwartościowy i tyle.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Edytowane przez Ofelia 20
Czas edycji: 2011-04-29 o 00:19
Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 22:17   #163
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:

Problem jest w tym,ze jak bylismy razem,to ja czesto sie spotkałam z kims ,a tu jakis kolega,a tu były chłopak,tu z kims pisałam na facebooku,tu na naszej klasie,jakies sms.Robiłam to gdy bylismy razem ! On z zadna nie pisze,w ogole jak ida jakies dziewczyny to głowe odwraca,zeby mi przykro nie było. Kolezanek nie ma prawie wcale,ja mam za to kolegów ,a kolezanek nie mam i to go boli.Zawsze dowiadywał sie o tym po fakcie,dzis usłyszałam,ze on zaczął siegac po dragi jak zaczęłam takie akcje odwalac,pomyslałam ,obliczyłam i naprawde tak było.Czyli mozna powiedziec,ze ja go w to wpakowałam....

Wpadł dzis do mnie,pytał czy z kims pisałam,wypytywał,mówilam ,ze nie.A jak do niego pojechałam to poczytał sobie sms ,telefon przeszukal i stad te wrzaski.

Przez te dwa lata przeciez go w kółko okłamuje,jestem do dupy

Gdyby nie chciał, to by się w to nie pakował, nie zwalaj winy na siebie...
No ale czy musisz mu się tłumaczyć ze wszystkiego?

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 23:09   #164
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
zaskasamoska on musi zrozumieć , że musi się leczyć DLA SIEBIE!!!, nie dla ciebie, nie dla was, bo jak wam nie wyjdzie to będziesz się obwiniała, że przez ciebie wrócił do ćpania i on też będzie cię o to obwiniał. jemu musi na tym zależeć, on musi chcieć z tym skończyć i musi zdać sobie sprawę że to go niszczy. to chyba jest jedyna metoda, żeby mógł normalnie żyć i funkcjonować w związku. jeśli nadal nic nie robi w tym kierunku to oznacza, że jeszcze tego nie zrozumiał
Pamiętam,że raz poszlismy do terapeuty.Umówiłam go,bez jego wiedzy,jechał na spotkanie,ale do konca nie wiedzial gdzie jedzie.Początkowo miał żal,ale wszedlismy,porozmawiał,wt edy sie naprawde dowiedziałam czegos o czym nie miałam pojecia z jego zycia. Dowiedziałam sie w 15 muinut ,ze białe wciagał pierwszy raz jak mial bodajże 14 lat,trawa 7 lat.Ma teraz 24. To było naprawde ciężkie 15 minut dla mnie.Słysząc to wszystko było mi strasznie smutno...

teraz do teraputki chodze sama z powodu tez trawy,bo bedac z nim jarałam.. miałam z tym problem.
Stary 2011-04-29, 00:10   #165
lily92920
Zakorzenienie

A ja była na browarku!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 00:15   #166
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
A ja była na browarku!

OOOOO!!! I bardzo dobrze,ja też bym sie musiała wybrac
Stary 2011-04-29, 00:17   #167
Sarcoptes scabiei
Raczkowanie

czesc dziewczyny

nadszedl u mnie ten moment, 2 miesiace temu rozstalam sie z nim, a dzis przez portal spolecznosciowy dowiedzialam sie ze ma inna, znal juz ja wczesniej, po prostu... ma inna. juz teraz od razu. tak po prostu...
a ja od naszego rozstania nie bylam na zadnej randce. nie umiem tak ooo sie przestawic.
prosze dajcie mi slowa otuchy

P.S nie trawie tej wizażowej wyszukiwarki nic na to nie poradze ze jest beznadziejna. wujek Google rzadzi
Sarcoptes scabiei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 00:26   #168
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sarcoptes scabiei Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

nadszedl u mnie ten moment, 2 miesiace temu rozstalam sie z nim, a dzis przez portal spolecznosciowy dowiedzialam sie ze ma inna, znal juz ja wczesniej, po prostu... ma inna. juz teraz od razu. tak po prostu...
a ja od naszego rozstania nie bylam na zadnej randce. nie umiem tak ooo sie przestawic.
Większość z nas przez to przechodziła, niestety trzeba to przeboleć, zająć głowe wszelkimi zajęciami byle nie myśleć o byłym, spotykać się z ludźmi, prać, sprzątać, gotować co tylko możesz.

Ty też na pewno kiedyś kogoś będziesz mieć, staniesz na nogi i na pewno pojawi się jakaś wartościowa osoba na Twojej drodze Teraz potrzebujesz czasu więc nic na siłe, nie chodź narazie na randki skoro nie chcesz. I może wywal go z portali społecznościowych, po co mas partrzeć na to co robi.

PS Fajny nick

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 00:37   #169
Sarcoptes scabiei
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Większość z nas przez to przechodziła, niestety trzeba to przeboleć, zająć głowe wszelkimi zajęciami byle nie myśleć o byłym, spotykać się z ludźmi, prać, sprzątać, gotować co tylko możesz.

Ty też na pewno kiedyś kogoś będziesz mieć, staniesz na nogi i na pewno pojawi się jakaś wartościowa osoba na Twojej drodze Teraz potrzebujesz czasu więc nic na siłe, nie chodź narazie na randki skoro nie chcesz. I może wywal go z portali społecznościowych, po co mas partrzeć na to co robi.

PS Fajny nick
wiem ze to mi przejdze
ale kiedy?
serce mi wyrywa jak na to patrze
wiem ze to nie mialo sensu, zmienia kobiety jak rekawiczki
ale niestety zakochalam sie
i nie wiem jak przestac kochac

nie chce go wywalac bo wiadomo- to jest jakas oznaka slabosci. wiem ze mu to zwisa juz, ale po co mam byc slaba...

P.S nie trawie tej wizażowej wyszukiwarki nic na to nie poradze ze jest beznadziejna. wujek Google rzadzi
Stary 2011-04-29, 01:00   #170
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
wiem ze to mi przejdze
ale kiedy?
serce mi wyrywa jak na to patrze
wiem ze to nie mialo sensu, zmienia kobiety jak rekawiczki
ale niestety zakochalam sie
i nie wiem jak przestac kochac

nie chce go wywalac bo wiadomo- to jest jakas oznaka slabosci. wiem ze mu to zwisa juz, ale po co mam byc slaba...

ja też miałam chęć wywalić eksa z FB.. ale nie zrobię tego z dwóch powodów:
1. podobnie, jak Ty uważam, że może to oznaczać pewnego rodzaju słabość.. pomyśli pewnie, że tak szaleję z rozpaczy, że nawet nie chcę Go w znajomych.. trochę nie w moim stylu.. a poza tym aż tak nie rozpaczam, co nie znaczy, że nie boli..
2. po drugie NAJWAŻNIEJSZE to jedyna póki co droga, gdyż jest miedzy Nami spora odległość i widywanie się nie wchodzi w grę [Gott sei Dank!], aby "zobaczył", że mam się dobrze [jakkolwiek dziwnie to brzmi].. nie "zapodaje" smutnych piosenek na FB ani nie wylewam żali.. po co ? nadal jest tak, jak jest.. tylko bez Niego.. ale to już Jego strata..

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 01:18   #171
Malla
Nie depcze krokusów

Po 2 wieczorach na Sympatii stwierdzam, że ludzie koło trzydziestki bywają jeszcze mniej dojrzali emocjonalnie niż Zakalec

Cytat:
Nie chce tego...
To znajdź w sobie siłę, by do tego nie doprowadzić
On musi się leczyć dla siebie, nie dla Ciebie. Póki tego nie zrozumie, nie będzie mógł stworzyć związku ani w ogóle Żyć przez duże Ż.
Cytat:
ktoś tutaj napisał mądre słowa "najlepszy kontakt to brak kontaktu"!!!

Cytat:
Napisane przez paluszkirybnekapitaniglo Pokaż wiadomość
Czeeeść, kim jesteś i czemu akurat nas zaszczycasz swoją obecnością?
Cytat:
2 miesiące to już trochę czasu... To, że Ty potrzebujesz więcej nie oznacza, że dla niego to nie jest wystarczający okres czasu, zwłaszcza jeśli to on zakończył związek, czyli przestał kochać już wcześniej. Nic na siłę, Kochana

Co chcesz usłyszeć? Że ona jest brzydka, głupia i na pewno im nie wyjdzie? Powiem tylko, że Ty jesteś ładna, inteligentna i spotkasz takiego, który będzie Cię kochał nieprzerwanie
Cytat:
Podziwiam Wasz masochizm. Nie miałam żadnych oporów, by wywalić eksa z portalu społecznościowego. Nie jest to wcale oznaką słabości.
Stary 2011-04-29, 01:37   #172
Sarcoptes scabiei
Raczkowanie

Cytat:
2 miesiące to już trochę czasu... To, że Ty potrzebujesz więcej nie oznacza, że dla niego to nie jest wystarczający okres czasu, zwłaszcza jeśli to on zakończył związek, czyli przestał kochać już wcześniej. Nic na siłę, Kochana

Co chcesz usłyszeć? Że ona jest brzydka, głupia i na pewno im nie wyjdzie? Powiem tylko, że Ty jesteś ładna, inteligentna i spotkasz takiego, który będzie Cię kochał nieprzerwanie

Podziwiam Wasz masochizm. Nie miałam żadnych oporów, by wywalić eksa z portalu społecznościowego. Nie jest to wcale oznaką słabości.
a czym to jest?

ja na zewnatrz radze sobie dobrze
tylko w srodku mam smietnik,

nadal tego nie pojmuje i nie pojme.
jak mozna tak szybko sie przestawic

Stary 2011-04-29, 01:38   #173
niquolle
Rozeznanie

Cytat:

nie Kochana.. masochizmem byłoby, gdybym siedziała na Fb [bo innego portalu nie mam] non stop i śledziła każdą jego aktywność..
a tak nie jest.. może masz rację jako-tako oznaką słabości nie jest, ale wiem, że wydałabym się trochę dziecinna.. może nie zrobiłam tego, bo nasz zwiazek był naprawdę udany.. i jak już wcześniej pisałam nie mogę o Nim złego słowa powiedzieć [prócz sposobu rozstania i całej tej otoczki].. gdyby wobec mnie choć raz użył wulgarnego słowa lub zachował się, jak cham "do potęgi ntej", czy mnie zdradził czy coś w tym stylu - to pewnie nawet 5 sekund bym się nie zastanawiała

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 02:53   #174
Malla
Nie depcze krokusów

Moi eksowie rozstali się grzecznie ze mną, ale wywaliłam ich bez skrupułów. Co z oczu, to z serca.

Po co mi taki pusty kontakt na liście znajomych?
Po co mam patrzeć na jego nowe znajomości, komentarze?
Czy to mój dobry kolega, z którym chcę dzielić nowości swojego życia?
Co mnie interesuje opinia innych? Czy naprawdę kogoś poruszy to, że go usunęłam?

Prawda jest taka, że zostawiamy ich namiary, bo liczymy na wielki come back lub chcemy im pokazać, co stracili, a potem szalejemy, gdy pojawia się ich zdjęcie z inną. Po co tracić nerwy...

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-04-29 o 02:54
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 07:46   #175
Diankaa
Raczkowanie

Cytat:
Moi eksowie rozstali się grzecznie ze mną, ale wywaliłam ich bez skrupułów. Co z oczu, to z serca.

Po co mi taki pusty kontakt na liście znajomych?
Po co mam patrzeć na jego nowe znajomości, komentarze?
Czy to mój dobry kolega, z którym chcę dzielić nowości swojego życia?
Co mnie interesuje opinia innych? Czy naprawdę kogoś poruszy to, że go usunęłam?

Prawda jest taka, że zostawiamy ich namiary, bo liczymy na wielki come back lub chcemy im pokazać, co stracili, a potem szalejemy, gdy pojawia się ich zdjęcie z inną. Po co tracić nerwy...
Zgadzam sie.
Ja to w ogole moze z takimi rzeczami troche przesadzam - takie to moze dziecinne, ale nie potrafilabym miec zadnego z nich nigdzie w kontaktach, ani nie zostawiam sobie zadnych pamiatek - jakos nie moglabym patrzec, nie myslec o nim, majac w zasiegu wzroku, a nawet pochowane te wszystkie zdjecia, prezenty... Glupie drobiazgi, ktore byly dla mnie tak zupelnie wszystkim.

I dzien dobry. Nie wyspalam sie. Snil mi sie - znowu.
Diankaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 08:16   #176
dewastacja
Raczkowanie

Cytat:
Pojechałam do niego ,bo chciałam pogadać o czymkolwiek.Ale skonczylo sie jak zwykle,pretensje,wrzaski, powiedział ,że pewnie sie gdzies dupcze. dosłownie,ze gdzies sie dupcze.
I taka akcja naprawdę nie wystarczyła Ci, żebyś zrozumiała, że ten facet nie traktuje Ciebie jak kogoś kochanego? Baa, on Cię nawet jak koleżankę nie traktuje, bo koleżanki się szanuje. Co on Ci musi zrobić, żebyś przejrzała na oczy?

Cytat:
Problem jest w tym,ze jak bylismy razem,to ja czesto sie spotkałam z kims ,a tu jakis kolega,a tu były chłopak,tu z kims pisałam na facebooku,tu na naszej klasie,jakies sms.Robiłam to gdy bylismy razem !
Ale, że jak zdradzałaś go? Bo chyba pisanie z kolegami to nie jest jakaś zbrodnia? Ja też piszę z kolegami

Cytat:
On z zadna nie pisze,w ogole jak ida jakies dziewczyny to głowe odwraca,zeby mi przykro nie było. Kolezanek nie ma prawie wcale,ja mam za to kolegów ,a kolezanek nie mam i to go boli.
To już jest troszkę dziwne dla mnie. Ja jak idą jakieś ładne dziewczyny to sama czasem się zapatrzę, a co dopiero mówić facet. Ja też mam samych kolegów ale przecież to nie zbrodnia. Wiesz, strasznie Cię omotał ten Twój eks.

Cytat:
dzis usłyszałam,ze on zaczął siegac po dragi jak zaczęłam takie akcje odwalac,pomyslałam ,obliczyłam i naprawde tak było.Czyli mozna powiedziec,ze ja go w to wpakowałam....
Przez Ciebie?! Co za cweel! Dziewczyno, Ty uciekaj póki możesz od niego, bo on nie jest zdrowy psychicznie. A pomyśl co by było (tfu tfu) gdyby on np. naćpał się i popełnił samobójstwo (tfu tfu), zostawiając list, że to przez Ciebie.

Ja bym na Twoim miejscu się go bała, a nie tęskniła za nim.

To sobie podniosłam ciśnienie z rana, nie muszę kawy pić

dewastacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 09:34   #177
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Dziewczyny, wczoraj wybralam sie ze znajomymi na piwko i spotkalam na miescie X. w sumie to sie z nim minelam na ulicy. Szedl z kumplami, kazdy z nich powiedzial mi czesc a on nic... Przynajmniej teraz wiem jak sie mam zachowac nastepnym razem... Udawac ze sie nie znamy... Co za gosc
Stary 2011-04-29, 09:44   #178
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dewastacja Pokaż wiadomość
I taka akcja naprawdę nie wystarczyła Ci, żebyś zrozumiała, że ten facet nie traktuje Ciebie jak kogoś kochanego? Baa, on Cię nawet jak koleżankę nie traktuje, bo koleżanki się szanuje. Co on Ci musi zrobić, żebyś przejrzała na oczy?

Ale, że jak zdradzałaś go? Bo chyba pisanie z kolegami to nie jest jakaś zbrodnia? Ja też piszę z kolegami

To już jest troszkę dziwne dla mnie. Ja jak idą jakieś ładne dziewczyny to sama czasem się zapatrzę, a co dopiero mówić facet. Ja też mam samych kolegów ale przecież to nie zbrodnia. Wiesz, strasznie Cię omotał ten Twój eks.

Przez Ciebie?! Co za cweel! Dziewczyno, Ty uciekaj póki możesz od niego, bo on nie jest zdrowy psychicznie. A pomyśl co by było (tfu tfu) gdyby on np. naćpał się i popełnił samobójstwo (tfu tfu), zostawiając list, że to przez Ciebie.

Ja bym na Twoim miejscu się go bała, a nie tęskniła za nim.

To sobie podniosłam ciśnienie z rana, nie muszę kawy pić

Kurczę męczy mnie to bo masz zupełną rację.

Nie ,nie zdradzilam go nigdy.Spotykalam sie tylko za jego plecami z kumplami i z byłym chłopakiem. Pare razy poszłam na impreze za jego plecami ,bo mi by nie pozwolił,a co miałam w domu siedziec wtedy jak on z kumplami na piwo poszedł? On tez mnie przeciez okłamywał!! Pojechał na deske na stok mówiąć mi w żywe oczy ,że jedzie na polowanie ! Łgał jak pies w żywe oczy! Kłamał do ostatniej chwili,prawda by pewnie nie wyszła na jaw gdybym nie zobaczyła go na zdjeciu u pewnego chłopaka na nk (zdjecie robione na stoku z deskami,z kumplami z jakimis dziewczynami na stoku,a nie w lesie na polowaniu) takich sytuacji wybaczyłam mu setki. Wybaczyłam mu też jego imprezę urodzinową.W tym roku,w lutym.Już prawie do niego wychodziłam,zadzwoniłam,ż e jestem gotowa i zaraz będę.Zadzwoniłam,a on naćpany jak nie wiem, nawet nie rozumialam co on do mnie mówi.

Powiem Ci ,że już kilka razy myślałam o tym,żeby on czegoś głupiego nie zrobił.Do tego dziś miałam taki dziwny sen,pieczarki mi się śniły,a raz taki sen mi sie sprawdził i jestem przewrażliwiona...

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-04-29 o 09:48
Stary 2011-04-29, 09:47   #179
Malla
Nie depcze krokusów

Po co skłamał z tym stokiem?
Stary 2011-04-29, 09:50   #180
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Po co skłamał z tym stokiem?

Bo wpierw poważnie miał jechać na to polowanie,ale rano coś nie wyszło,ojciec powiedział,że nie jadą i akurt znajomy zadzwonił,że ma JEDNO miejsce wolne no i czy pojedzie.No to pojechał i nie myślał mi o tym powiedzieć od razu.

Cholera dlaczego ja jestem taka głupia i mu to wszystko wybaczam ?!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości