|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne porzadki - zapraszam ;-)
Hej jestem juz po testach....Niestety zapach mi nie podszedl...
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
- Cacharel, Amor Amor edt - poj. wyjściowa 100 ml - ubytek widoczny na zdjęciu.
cos u mnie? ewentualnie cos "spod lady"
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
satynowa pizamka u Cb mi sie podoba
a to jest na szyje
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518866 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518707 nie śledze watkow, prosze odpisuj u mnie, ja u Ciebie!!!! szukam pędzli ory oraz marynarki 34/36 kolor NUDE |
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Soso
![]() Czy za podklad tm lancome oraz rozswietlacz chanelcia cos u mnie wypatrzysz... buuuuziak |
|
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
Przyszedłem żebrać Kenzo Air
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Intimately Beckham?
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś posty mi poznikały
![]() Ol chętnie, jesli sprawa wciąż aktualna zrobię fotkę, dziś moge na pewno zrobić ją iphonem (bywa, że jakość jest średnia), a jutro jak wolisz normalnym aparatem. thelila podkład jednak chyba sobie zostawię, bo znalazłam sposób by go rozjasnić ![]() taki_jeden, touchmeiamfamous, Cindy28 nic nie znalazłam, dziękuję
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
hej. bardzo mi sie podoba Bobbi Brown, Shimmerbrick w odcieniu Nectar
ale za guerlaina mineralnego bym Ci zycie oddała. ja mam ten shiseido, mineralny artdeco i jeszcze jakies cienie z lancome. moze chcialabys taki pakiet?
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
- Beckham, Intimately night edt - 30 ml bez testowego psika.
znajdziesz coś u mnie ? ![]() jeśli nic to napisz czego szukasz, poszukam spod lady
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Ile ja się naprzepraszam na tym wątku
sorry, ze tak wolno, ale mam przedweekendowy zawrót głowy ![]() b_b_b kochana nie opłaca mi się taka wymiana w moim odczuciu oczywiście, a za mineralnego Guerlaina chciałabym inny puder sypki.lena44 wstępnie mi pasuje, tylko poczytam na spokojnie o tym produkcie maca, bo z rozpędu wzięłam go za paint pota, a to z tego co widze coś innego ![]() Angel1090 nic więcej Ci się u mnie nie podoba? Bo mi u Ciebie bardzo Tresor in Love ol__ oki |
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze te rzeczy mi sie podobaja
Deborah, Violet Everywhere Palette - paletka fioletowych cieni, przetestowana. - E.L.F. Eyes Lips Face, Studio Bronzers - lekko rozświetlający brązer, odcień Warm Bronzer, przetestowany.
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Co byś chciała za Tołpę? Zestaw albo ten krem na dzień?
Nie mam z Twojej wish nic, ale mogę zaproponować odlewkę Smashboxa Artificial Light - wersja różowa zostało mi około połowy dużej butelki, baza jest wydajna http://www.parfumy.com/c_Make_Up/b_S...ml~0.88oz.html Odpisz u mnie. Pozdrawiam |
|
|
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
Bobbi Brown, Shimmerbrick w odcieniu Nectar - użyty kilka razy, ubytek niezauważalny. Dior, 1-Couleur Eyeshadow - cień Trendy Taupe, ubytek nieznaczny
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Soso kochanieńka,
chcesz Kanebiaka za Guerlaina? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...er.html&next=1 |
|
|
|
#115 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno ![]() Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;26613176]A napisz mniej więcej czego szukasz ![]() Kurczę bardzo mi zależy [/QUOTE]No trudno powiedzieć, na pewno nie próbek Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
hey! znajdziesz coś za Guerlain, Les Voilettes Mineral?
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Soso!
Podobają mi się u Ciebie: - Pixie Cosmetics, Cover de Luxe - podkład mineralny, Calista 0, nowy nieotwierany. - B]Toni&Guy, Finishing Shine Spray[/B] (Spray nabłyszczający) - nowy. - SAVONNERIE Mydło Marsylskie Oliwkowe 72 % - 300 gr, kupione w Biolander, zafoliowane. - Esotiq, satynowa kremowa piżamka, top z koronką, spodnie gładkie, nieużywana - nietrafiony prezent. Rozmiar 36 albo 34, sprawdzę.
|
#120 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Hej! moze znajdziesz cos za bobbi brown nectar? albo za zapach chanel? poza watkiem mam jeszcze elle edp- musialabym sprawdzic ile zostalo. i mam zupelnie nowy wklad do kompaktu diora forever 020 i opakowanie do niego.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272306 Edytowane przez asik123456789 Czas edycji: 2011-05-08 o 13:55 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

sorry, ze tak wolno, ale mam przedweekendowy zawrót głowy
w moim odczuciu oczywiście, a za mineralnego Guerlaina chciałabym inny puder sypki.