Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-29, 14:19   #2761
Shira_83
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Beatko ! super trafiłaś ja mam taki sam laktator dostałam od siostry ona bardzo mi chwaliła
zmalowana
dzięki za info o Nerolce

Brumek no nareszcie rośniesz ślicznie
Stary 2011-04-29, 14:23   #2762
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość

bo widziałam coś takiego: http://allegro.pl/nasadka-avent-via-...574246813.html ale nie wiem czy to do tego jest żeby zwykła butelkę Avent podłączyć do laktatora... oświećcie mnie

normalna butelka AVENT da sie wkrecic do laktatora, bez zadnej przystawki.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:25   #2763
brunetka2000
Zakorzenienie

Rozmawiałam z Nerolą
Oprócz tego co napisała Zmalowana dodaje wiadomości od siebie.
Bardzo się cieszy, że ma kontakt ze światem, ale brakuje jej komputera i internetu, przez to nie może nas czytać. Małej wszystkie narządy są w porządku, niestety przez weekend więcej się nie dowie Dziękowała cały czas za pieniążki na telefon. Powiedziałam, że to nie koniec niespodzianek i że niech się spodziewa jeszcze innych. Stwierdziła, że jak myśli o nas i o tym co robimy to płakać jej się chce. Ale nie pozwoliłam Udało mi się dowiedzieć, że ubranka dla Izy ma wszystkie, brakuje jej tylko jakiś drobiazgów. Mówiła, że nie ma nożyczek dla małej, termometru do wanienki, itp ale nie powiedziała co to znaczy podobnych
Jutro mam do niej dzwonić bo mam darmowe weekendy to może się jeszcze czegoś dowiem
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:28   #2764
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

ale se buziaka dali phhiii

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:37   #2765
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
...
Kolina-nie chcę Ci martwic,ale to właśnie początek rozstępów mnie też swędzi...staram się smarowac burzh jak tylko krem się wchłonie i skóra jest sucha... bo bardzo suchą mam w tym miejscu
..
ja oprocz tych kropeczek mam skore jakby tlusta, nie jest sucha, nie luszczy sie
zanim o tym napisalas to myslalam ze to cos w rodzaju potowki
kropeczki sa rozsiane, jak uczulenie, nie jest ich wiele
i czasami swedza, szczegolnie w spodniach z panelem, ten panel mnie swedzi
Stary 2011-04-29, 14:37   #2766
dziubek79
Zakorzenienie

Zmalowana dziękujemy za info

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Rozmawiałam z Nerolą
Bardzo się cieszy, że ma kontakt ze światem, ale brakuje jej komputera i internetu, przez to nie może nas czytać. Małej wszystkie narządy są w porządku, niestety przez weekend więcej się nie dowie Dziękowała cały czas za pieniążki na telefon. Powiedziałam, że to nie koniec niespodzianek i że niech się spodziewa jeszcze innych. Stwierdziła, że jak myśli o nas i o tym co robimy to płakać jej się chce. Ale nie pozwoliłam Udało mi się dowiedzieć, że ubranka dla Izy ma wszystkie, brakuje jej tylko jakiś drobiazgów. Mówiła, że nie ma nożyczek dla małej, termometru do wanienki, itp ale nie powiedziała co to znaczy podobnych
Jutro mam do niej dzwonić bo mam darmowe weekendy to może się jeszcze czegoś dowiem
strasznie się cieszę że jej pomogłyśmy i że to jeszcze nie koniec ale mam nadzieję że po weekendzie się więcej wyjaśni odnośnie Izuni oby udało się wszystko opanować!!!! proszę jutro przekazać kolejne kciuki, buziaki i uściski
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:40   #2767
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
hej. Aktywne już jesteście z rana

Zczynamy dzisiaj 30 t.c.

O 18 mam wizytę, więc trzymajcie kciuki bo trochę się niepokoję.
Ale zanim wizyta to trochę do zrobienia w domu, a tak mi się nie chce.
Mała mi tak w brzuchu szaleje, ze szok. Miałam sen ze zaczęłam krwawić.
Dzisiaj ten słynny ślub.
Nie piszcie nic o rozmiarach w biodrach, boczkach itp. !!

Brunetka ja chętna na spotkanie, a jak
Patik kciuki trzymam i proszę o wzajemność, bo ja mam wizytę dzisiaj o 18.45
Więc wszystkie z was mamusie proszę o kciuki

A tak w ogóle to witam się piątkowo Zrobiłam obiadek, spotkałam się z kumpelą i teraz odpoczywam... Jeszcze muszę się ogolić na wizytę z ginem i już się boję, że się znowu pozażynam
Stary 2011-04-29, 14:41   #2768
BABONIK
Zadomowienie

KOlina- a może faktycznie to potówka? jakieś uczulenie od ciepłego ubrania?tego Ci życzę.Moja skóra sucha,nie łuszczy się,ale z bliska wygląda jak pękająca ziemia w lato.

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Sygine

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:47   #2769
SweetAngel1984
Zadomowienie

ja slubu nie ogladam nie lubie ksiaci i tej calej rodziny... ich styl jest dla mnei dziwny i starosciewcki nie podobaja mi sie oni ich brzydkie stroje

beatka- ja szukałam bardziej zestawów jakis wiec dlatego sobie odpuscilam

brumek - ja taki brzuszek to hcyab w przedszkolu mialam heheheh

brunetka, zmalowana - dobrze ze z Iza jest oki fajnei ze dobre wiesci od Nerolki sa
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:00   #2770
dziubek79
Zakorzenienie

a gdzie nam się dzisiaj Zanka zgubiła??
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:01   #2771
brunetka2000
Zakorzenienie

Patik, Sygine trzymam kciuk (jeśli kogoś pominęłam to też trzymam )

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
a gdzie nam się dzisiaj Zanka zgubiła??
Bez kitu gdzie ona jest Zanka !!!!!!!!!!
Stary 2011-04-29, 15:06   #2772
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:

No i jak Wam sie podoba suknia Kate?
mnie bardzo się podoba, ładna, koronkowa, nie jakaś "prze-cudowana" ładnie wygladała, a książe Harry to masakra - jaki on brzydki.... a Wiliam już porządnie łysieje..
Jak dla mnie bardzo ładna, skromna, bez nadmiaru wszystkiego. No, może tren wielgachny ale to już chyba norma przy tych królewskich ślubach Szczerze mówiąc u nas niektóre panny młode chcące wyglądać "jak księżniczki" powinny brać przykład - mniej znaczy więcej
a William się brzydal robi...byle się w ojca nie wdał

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
tak wyglądałam tydzień temu (26 tydzień)
Pięknie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A to ja dziś. Jutro zaczynamy 25 tydzień.
Śliczniutko, taki maleńki brzuszek w ubraniu pewnie nadal nie widać nic a nic

Cytat:
dobrze że kupiłaś ten zestaw za 150zł bo byś mi konkurencję na aukcji robiła, nikt iunny nie chciał tego lakatatora tak bez walki poszedł
Gratuluję, udało Ci się

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Dostałam SMSa o nerolki: "Na razie odp. na pierwsze smsy bo mnie odblokowali. Tadziu zapłacił. Bardzo, ale to bardzo dziękujemy i nie wiem jak się odwdzięczyć. Byłam na USG, ale za wiele nie mówią. Jedynie, że wód za dużo i torbiel na łożysku. Narządy mała ma zdrowe. Dali inne leki na skurcze bo sa 60-80%. Była pieleszka, ale nie było nas akurat bo przyjechał Tadziu i wyszliśmy zadzwonić do orange by mnie odblokowali" Tyle
Fajnie że macie jakieś wieści od niej, oby wszystko było dobrze. Zaraz do klubu zmykam zobaczyć co popisałyście

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Kolina-nie chcę Ci martwic,ale to właśnie początek rozstępów mnie też swędzi...staram się smarowac burzh jak tylko krem się wchłonie i skóra jest sucha... bo bardzo suchą mam w tym miejscu
żeby nie wyszły...rozstępom mówimy wynocha!!

Zjadłam niewielki obiadek i loda na deser, a mały bryka jak nie wiem. Cały dzień go czuję, nie wiem czy to dziecko śpi w ogóle?

Zbiera się na burzę...

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:20   #2773
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
j

tylko torta dla teściowej nie dopraw trucizną bo jakbym ja robiła dla mojej to by mnie okropnie kusiło coś dorzucić

mój się sam stroi do pracy bo nie lubi jk mu coś poprawiam i śniadanie też sobie sam robi -->> na szczęście
Nie nie doprawię Jest w porządku ;]
Mój też się stroi sam,ale dla niego jest ważne moje zdanie,
przechodziłam różne szkolenia jak sie ubierać itd,
jakie kolor są modne w danym sezonie i wierzy moim zdaniom, na temat ubrań a ze śniadaniem to różnie bywa, nie raz Ja mu robię, nie raz sam,zależy od kaprysu

To będziesz teraz ściągała mleko z cyca!

Brumek ludzie się pewnie dziwią jak im mówisz, w którym miesiącu jesteś, co?!

Bartessa jeżeli czuje że mam za mało dla mnie czułości od razu mu mówie

Karolinneee płukanie szałwią 3 razy dziennie! ja zapomniałam zupełnie o ich ślubie

Patik kurcze już prawie przy koncówce

Marina węże moja teściowa jak słyszy wąż to już panikuje, ma straszną fobie na ich punkcie! Buuu, to w ostateczności pozyczysz mi sukieneczkę

Dziubek to szybko dzięki Ci wielkie za opinie!

Agni pięknie! w końcu się odezwałaś!

Zmalowana super dobrze że zapłacili , będą mieć ze sobą kontakt!
Jakie to jest piękne teoretycznie wszystkie się doskonale nie znamy, a każda każdą wspiera jak tylko może

Brunetka ona kiedyś wspominała, że ciuszki ma i że właśnie brakuje jej jakiś pierdół, ale nie kojarze aby pisała co dokładnie
Ja też bym ryczała!

Sweet " i ich brzydkie stroje " dobra jesteś! Ja tam w ogóle o nich nie pamiętałam... szalałam na zakupach z mężem

Padnięta jestem
Zaszaleliśmy na zakupach,
potem mąż skosił trawnik, uwielbiam zapach skoszonej trawy
Zasiałam jakieś śmieszne kwiatki z biedrony
Na obiad zrobiłam kotleciki z jajek, ziemniaczki + sałata i sos czosnkowy,pychota!
Teraz leżę i odpoczywam,bo kręgosłup mnie coś boli

Ogromnie się ciesze, że poszłam na L4,
więcej dostaje niż bym pracowała
jaka ta polityka jest dziwna...

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:23   #2774
SweetAngel1984
Zadomowienie

ah.........ja sobie tu urzeduje przy kompie a tyle roboty przede mna...chyba jestem leniwa

jutro wyjezdzamy na dzialeczke nad jeziorko na weekendzik z rodzicami........ja jade o 6 z mama i tata a R dojedzie po pracy bo jutro do 14 pracuje.....

czeka mnie wiec dzis :
- pakowanie
- pranie
- kapiel, mycie glowy itp
- zakupy
- mialam zrobic salatke ziemniaczana do grilla

jest prawie 15.30 a ja nic nie zrobilam...myslicie ze powinnam sie zmobilizowac?

zanetka - dla mnie brzydkie takei starodawne...

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-04-29 o 15:26
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:24   #2775
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
Vaniliova11 statnio bylam u ginki i pytala czy mam zaparcia, ja ze tak i kazala mi pilnowac zeby zaparc nie było. Ja codziennie rano na czczo jem 3 sliwki suszone a pozniej w ciagu dnia syrop Laclulose (lub Lactulosum) tak jak pisze w ulotce zaparcia sa o wiele mniejsze a najwazniejsze ze codziennie chodze do wc Pytalam ginki o ten syrop i sliwki i jak najbardziej mozna moze i Tobie Kochana pomoze pamietam ze chyba Brumek tez pije ten syrop i zadowolona z dzialania
Dzięki Kochana w moim przypadku to śliwki już nie działają mój organizm sie przyzwyczaił teraz ratuje mnie len w tabletkach do ssania też dobry na zgage w ostateczności mam czopki glicerynowe ale w ostateczności teraz jem musli z jogurtem naturalnym
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:28   #2776
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Nasze dzieci beda mialy ten sam sprzecior

Ja własnie przegladam foteliki samochod. + bazy do nich i zauważyłam ze tak samo w testach co maxi cosi wypada bebe confort, a cena o połowe niższa.

Ktoś ma/miał ten fotelik?
My kupilismy bebe confort w komisie za 70 zł też sprawdzałam w tych testach że dobrze wypada Ale jak się sprawuje to ci nie powiem aż nie będę używać
Stary 2011-04-29, 15:40   #2777
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Patik kciuki trzymam i proszę o wzajemność, bo ja mam wizytę dzisiaj o 18.45
Więc wszystkie z was mamusie proszę o kciuki

A tak w ogóle to witam się piątkowo Zrobiłam obiadek, spotkałam się z kumpelą i teraz odpoczywam... Jeszcze muszę się ogolić na wizytę z ginem i już się boję, że się znowu pozażynam
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:49   #2778
Zmalowana
Zakorzenienie

Vaniliova widzę, że mowa o 'grubszej' sprawie Ja miałam mega problemy na początku, a jeszcze jak mi żelazo doszło to horror Ale lekarz przepisał mi osobno kwas foliowy i idzie od tej pory jak po maśle

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:52   #2779
Stapelka
Rozeznanie

Beata i Słoneczko- dajcie spokój wyszło o 1 pln więcej - na zdrowie! ważne że doszło

trzymam za wizyty!
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:54   #2780
kindzia890
Raczkowanie

Vaniliowa11 w aptece jest jakiś płyn na zaparcia. Ja będąc w szpitalu miałam duże problemy i pielegniarki mi dawały jakiś płyn i czopek.

Dziewczyny zamówiłam na allegro 4 paczki pampersów za 105 zł. 4x43 szt. Opłaciło się? Bo jakieś małe te paczki, albo ja się odzwyczaiłam już. W sumie będzie już prawie 5 lat odkąd Bartek był taki malutki

Jak będę miała kasę to wyślę coś Narolce. A puki co to trzymam kciuki
kindzia890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:10   #2781
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Dostałam SMSa o nerolki: "Na razie odp. na pierwsze smsy bo mnie odblokowali. Tadziu zapłacił. Bardzo, ale to bardzo dziękujemy i nie wiem jak się odwdzięczyć. Byłam na USG, ale za wiele nie mówią. Jedynie, że wód za dużo i torbiel na łożysku. Narządy mała ma zdrowe. Dali inne leki na skurcze bo sa 60-80%. Była pieleszka, ale nie było nas akurat bo przyjechał Tadziu i wyszliśmy zadzwonić do orange by mnie odblokowali" Tyle

A odpisałam jej, że wiem jak może się odwdzięczyć tzn. ma dbać o siebie i o Izę i o nic się nie martwić I przekazałam od wszystkich Brzuchatek buziaki
super że ją odblokowali, szkoda że Pieleszka się z nią nie widziała ale może będzie miała jeszcze okazje.

może na weekendzie się wybierze bo ma szpital niedaleko

Dobrze że mała ma zdrowe narządy kciuki zaciskam żeby było wszytsko w porządku

aha, nie byłam w końcu na wizycie bo się okazało że mój gin nie da rady mnie już dziś przyjąć bo nie było go we wtorek po świętach i ma same pilne pacjentki z zaległej wizyty wtorkowej, a ja w sumie tak kontrolnie chciałam się przejść do niego bo byłam 3 tyg. temu więc stwierdziłam że nie ma sensu się na siłe w kolejkę pchać i pójde za tydzień.

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-04-29 o 16:13
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:13   #2782
sygine
Zadomowienie

Bardzo się cieszę że Nerolka ma już kontakt ze światem Teraz musimy tylko mocno trzymać kciuki, żeby Izunia jak najdłużej w brzuchu została
Podobnie jak niektóre też spoglądałam na ten królewski ślub i suknia baaardzo mi się podobała - skromna i elegancka Pasowała do niej I tak się zastanawiam ile oni mają lat, bo William rzeczywiście tą łysinkę już ma solidną
Stary 2011-04-29, 16:17   #2783
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
super że ją odblokowali, szkoda że Pieleszka się z nią nie widziała ale może będzie miała jeszcze okazje.

może na weekendzie się wybierze bo ma szpital niedaleko
Tak umówiły się napewno, ale nie pamiętam czy w niedziele, czy w poniedziałek.
Skleroza nie boli
Stary 2011-04-29, 16:33   #2784
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
normalna butelka AVENT da sie wkrecic do laktatora, bez zadnej przystawki.
o właśnie o taka odpowiedź mi chodziło dziękuje kochana

a takim razie do czego służy ta nasadka? http://allegro.pl/nasadka-avent-via-...574246813.html
aaaaa... już chyba wiem do czego ta nasadka służy: dzięki niej można ściągać pokarm bezpośrednio do pojemnika z pokrywką - o takiego:
http://allegro.pl/avent-pojemnik-via...571110720.html

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
Beatko ! super trafiłaś ja mam taki sam laktator dostałam od siostry ona bardzo mi chwaliła
wiem że mi się udało czasem coś upoluje fajnego

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
Rozmawiałam z Nerolą
ja właśnie pamiętałam że mówiła że dla Izy ma praktycznie wszystko, tylko jakichś pierdółek jej brakuje, a z kosmetyków to pisała że ma jakieś miniaturki więc jakby któraś chciała jej coś przesłać z kosmetyków dla Izy to z pewnością jej się przyda.

Poszperam w jej starszych postach czy pisała czego jej jeszcze brakowało.

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
ale se buziaka dali phhiii
jak William będzie mieć w łóżku taki temperament jak z tym buziakiem to współczuje tej Kate ona była bardziej wyluzowana niż księciunio, cały czas kompletny sztywniak

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie bardzo ładna, skromna, bez nadmiaru wszystkiego. No, może tren wielgachny ale to już chyba norma przy tych królewskich ślubach Szczerze mówiąc u nas niektóre panny młode chcące wyglądać "jak księżniczki" powinny brać przykład - mniej znaczy więcej
a William się brzydal robi...byle się w ojca nie wdał
Gratuluję, udało Ci się
o tak, zdecydowanie nie podobają mi się takie wymyślne suknie ślubne, gdzie pełno tiulów, falbanek itp. Dla mnie ważniejsze było żeby suknia miała klasę a nie żeby wyglądać w niej jak beza

dziękuje

Czas edycji: 2011-04-29 o 17:06
Stary 2011-04-29, 16:35   #2785
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
A skąd ty jesteś ??? Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć ???
okolice kazimierza dolnego

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:38   #2786
Natka_
Zakorzenienie

Bartessa super, że gorączka opanowana

Agni ślicznie wyglądasz

Brumek no teraz to już pójdzie tylko do przodu Różnica z tygodnia na tydzień jest Ale będziesz zgrabna Mamuśka

Sygine za wizytę

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
potem mąż skosił trawnik, uwielbiam zapach skoszonej trawy
A ja wtedy cierpię Bo zaraz odzywa się alergia-nos i oczy czerwone, potworny katar...

U nas pogoda się cos psuje, zbiera się chyba na deszcz.
Siedzę sama, bo mąż jeszcze nie wrócił z pracy... Obiad już gotowy, więc leżę i odpoczywam, bo troszkę pobiegałam dzisiaj po urzędach i sklepach Kupiłam dwie bluzeczki szersze, a tak to nic ciekawego nie było. Poluję na bluzkę "wychodzę na lato" ale była tylko na ramiączkach.

Carmela w tzm sklepie w którym byłam była czarna mura. Cena 2490

Blondynkapoznan nie wyskoczyl żaden link Ale my i tak chcemy kupić w jakims sklepie w pobliżu, w razie jakiejś reklamacji (której mam nadzieje nie będzie!)
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:45   #2787
Zmalowana
Zakorzenienie

"Idzie na burzę idzie na deszcz" w końcu się doczekam ?

Ja dzisiaj mierzyłam swoje bluzki letnie i w żadną praktycznie nie weszłam

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:45   #2788
moniczka2123
Zadomowienie

Wrocilam wkoncu bylam poprawic l4 i.... nareszcie wszystko zalatwione papiery moje sa w zusie

teraz to chyba odpoczne bo jestem zmeczona a grzmi a ja bac sie burzy

Stary 2011-04-29, 17:00   #2789
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

znalazłam fajną ofertę butelek Avent
260ml + 2x 125ml za 32zł z przesyłką
http://allegro.pl/avent-butelka-anty...572980928.html

albo 260ml + 125ml za 20zł z przesyłką
http://allegro.pl/avent-butelka-260-...587446300.html

i chyba sobie zamówię któryś zestaw - będę mieć fajny komplet do tego laktatora

Czas edycji: 2011-04-29 o 17:13
Stary 2011-04-29, 17:01   #2790
moniczka2123
Zadomowienie

ide sie poloze bo padne

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości