Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Najlepszy tytuł do kolejnej części naszego wątku to:
Maj idzie słonko świeci, w brzuszku zdrowo rosną nasze dzieci! 5 8,77%
W połowie drogi jesteśmy, a nasze brzuszki wyskakują jak grzybki po deszczu 0 0%
Będą z nas fajne mamy, bo wciąż frytkami się zajadamy 1 1,75%
Na talerzu wciąż fryteczki, takie z nas mamusiowe kuchareczki 0 0%
inęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki 25 43,86%
Nasze brzuszki rozwijają się jak wiosenne kwiatuszki- mamuśki IX-X 1 1,75%
Puk-puk- kto tam? Już nie anonimowy hipopotam- mamuśki IX-X 6 10,53%
Brzuszek tu, brzuszek tam- wątek wrześniowo- październikowych mam 19 33,33%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-29, 20:28   #3541
cheakyrockchick
Raczkowanie

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

ja raczej nie wybieram sie na majowke niestety. w pracy bede i jestem teraz wiec bede juz spadac. popracowac troche trzeba

dobranoc wszystkim
Stary 2011-04-29, 20:35   #3542
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Dziewczyny - jakoś dziwnie boli mnie brzuch... To nie jest taki ból jak wy pisałyście, że jak przy okresie, zcy że jajniki bolą... Mam wrazenie jakby miał mi zaraz brzuch "rozsadzić", jakbym się najadła za duzo i miał pęknąć. Czy to może być powód tego, że po prostu rośnie mi brzuszek?????

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 20:35   #3543
aa2
Zakorzenienie

ja caly czas jestem
patrze sobie na film na tvn i czekam na frytki
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 20:36   #3544
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
Mi brzuszek też się powiększa, ale nadal nie wierzę (narazie to wygląda jakbym tyła) =) Ja mam nawyk, którego próbuje się pozbyć, a mianowicie: wciąganie brzucha (kiedyś non-stop miałam wciągnięty, odkąd jestem w ciąży już tego nie robię, ale często spinam brzuch)
Ha! też tak robię, odruchowo, zostało mi to od czasów pierwszej diety w liceum, ale też powoli się odzwyczajam.

Do dziecka mówię tylko wtedy jak prowadzę auto- przepraszam mojego synka za te przekleństwa, które mi się same sypią z ust jak patrzę co inni robią na drodze Niby wiem, że płód doskonale słyszy, ale jakoś nie mogę się zebrać z tym śpiewaniem kołysanek i czytaniem głosno bajek. Może jak brzuch będzie już naprawdę duży...

W ogóle w ostatnich tygodniach widzę zatrzęsienie ciężarnych!! Przynajmniej dwie dziennie, nie licząc oczywiście siebie. Będzie wyż demograficzny chyba
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 20:38   #3545
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Ha! też tak robię, odruchowo, zostało mi to od czasów pierwszej diety w liceum, ale też powoli się odzwyczajam.

Do dziecka mówię tylko wtedy jak prowadzę auto- przepraszam mojego synka za te przekleństwa, które mi się same sypią z ust jak patrzę co inni robią na drodze Niby wiem, że płód doskonale słyszy, ale jakoś nie mogę się zebrać z tym śpiewaniem kołysanek i czytaniem głosno bajek. Może jak brzuch będzie już naprawdę duży...

W ogóle w ostatnich tygodniach widzę zatrzęsienie ciężarnych!! Przynajmniej dwie dziennie, nie licząc oczywiście siebie. Będzie wyż demograficzny chyba
ja w samochodzie tez przemawiam he he ale bardziej uspakajająco zeby sie nie denerwowało przez te wszystkie diury na drogach biedny brzusio mi wtedy tak podskakuje to mówie dzidzi ze staram sie omijać ale czasem sie nie da
Stary 2011-04-29, 20:41   #3546
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Nie udzielałam się cały dzień, jakoś w biegu dziś ale ze dwa razy siadłam i podczytałam

Tęskniłyście troszeczkę ??

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Jak już kupie koszule to chce taką w której nie będe potem przed mężem wyglądac jak dzika 50 bo ogólnie to teraz piżam ani koszul nie używam
Właśnie ja też absolutnie w piżamach nie sypiam jakooś nie lubię być ubrana w łóżku tzn wystarczy mi krótka koszulka i majtki, także w szpitalu po prodzie to nie wiem jak ja będę biegać i w czym

Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
A wy tak o alko, a dziś w Biedrze w promocji piwko Desperados, a to moje ulubione, no ale trzeba się odejść smakiem, małż sobie wziął 2 szt i może jakiegoś malutkiego łyczka sobie wypiję. Dobrze, że siorka dziś przyjeżdza, to mi Bawarię dostarczy hehe
Też w Biedrze wziełam dla męża Desperadosa i dostałam ślinotoku ehhhh
ale kupiłam sobie sześciopak Bawarii a co się ludzie patrzyli jak na wariatkę, brzuch i szcześciopak

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiecie cos o Lechu free - kupiłam sobie 2 na jutro na grilla 0,333l, ale nie wiem czy sie odważę wypić, bo tam jakaś znikoma ilość alkoholu jest podana na etykiecie. Bavaria mi przestała pasować, a Karmi nigdy nie lubiłam
Dla mnie Lech free wali chemią.. ale to moje zdanie Bawaria jest o wiele lepsiejsza A karmi też mi nie podchodzi

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
No air ja też wydaję się sobie koszmarkiem a wszyscy mówią że tak uroczo wyglądam, tak kobieco, przyjemnie bla bla a osoba z lustra mnie straszy
A mi jednego dnia ludzie mówią że ciąża mi służy i świetnie wyglądam, a drugiego dnia że mnie wypryszczyło i będzie dziewczynka i mam brechtę bo wiem jaka prawda

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
a tak z innej beczki - książę jest brzydki i łysieje. Czemu tak się nim podniecają? no i sukienka druhny ładniejsza
Łysy i taki sobie
Ona miała sukienkę ładna, stosowną do sytuacji i ładnie wyglądała, a druhna rzeczywiście przepiękna

Cytat:
Napisane przez kaileight Pokaż wiadomość
Przyszłam dziś tylko na chwilę bo jutro .
Ślub o godzinie 11.40, no i przyjęcie dopóki gościom starczy sił
Trzymajcie kciuki, a relacje zdam po weekendzie majowym, bo wyjedziemy na kilka dni żeby sobie odpocząć.

Do zobaczenia! Miłego weekendu!
Powodzenia Niech będzie tak jak sobie wymarzyłaś

Uf trochę to dziś trwało, ale bez kitu dziennie tyle stron dobywa jeśli się czyta na bieżąco to sie tego nie widzi

Ale dziś miałam zakręcony dzień, ciągle w ruchu, ale już nie da rady tak intensywnie jak pół roku temu już się czuję pełnowartościową cieżarówką
Czuje teraz kręgosłup, i zmęczenie , ale dam radę jeszcze Bawarię ciachnąć za co

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 20:47   #3547
anciaahk
kosmitka

A my przedmajówkowo zaliczyliśmy z mężem Giżycko, gofry, kebaby i pękam.
Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
To na pewno jest bardzo istotne, ale też i rasy- staffik to nie ast czy pit- ale ludziom się myli
W ojczyźnie rasy nazywany jest "pies niania"
To ja chyba też nie rozróżniam.
Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
widze, że wy o psiakach rozmawiacie mój ostatnio miała kleszcza i mnie to bardzo zdziwiło i przeraziło, bo pierwszy raz widziałam i nawet nie zdawałam sobie sprawy, że już są
Ja zabezpieczam płynem na kark, ale mój rzadko biega po lasach i krzakach. Na męża psa to jednak nie działa, oni mają w firmie takiego, co cały czas jest na podwórku i dalej łapie kleszcze.
Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
A wicie co- mój małż w końcu zauważył ,że mam brzuch I się cieszy jak głupek jak mnie widzi w końcu Dziś jak się spotkaliśmy na dworze to zamiast na mnie, to się w brzuch wgapiał i od razu z łapami ruszył do smyrania- a buzi dla mnie to już nie
Co Ty tego męża tak się czepiasz, a to że zamiast z Tobą z psami się wita, a teraz z brzuchem. Weź tu dogódź ciężarnej.
Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiecie cos o Lechu free - kupiłam sobie 2 na jutro na grilla 0,333l, ale nie wiem czy sie odważę wypić, bo tam jakaś znikoma ilość alkoholu jest podana na etykiecie. Bavaria mi przestała pasować, a Karmi nigdy nie lubiłam
Gosiu tak jak dziewczyny pisały, jest do 0,5% alkoholu. Jeśli o mnie chodzi, wolę się obyć bez.
Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Mój obiadek teree
Łaadny, chociaż łososia nie lubię, to Twój wygląda super. Artystycznie.
Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
a my mieszkamy aktualnie z teściami w domu, który oni kupili z jakieś 3,5 roku temu, w którym trzeba dużo jeszcze zrobić, a moi teście są na rencie, za dużo kasy nie mają, nas też nie byłoby stać, żeby całą chatę wyrobić, także stwierdziliśmy, że to sprzedamy i kupimy dwa mieszkania
Bardzo dobry pomysł , nie ma go jak samemu, na swoim.
Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
ja jestem załamana cenami benzyny....teraz na połówce baku (za prawie 100 zł) jezdziłam 10 dni masakra to jest. Moj tz sie zastanawia nad założeniem gazu do auta, bo inaczej zbankrutujemy ja nie mam innej opcji dojazdu do pracy niz autem - co prawda niedaleko, ale transport punliczny leży i kwiczy....
Daniko ja teraz jeżdżę dieslem, to jakoś to nie wygląda najgorzej. Poza tym moja mazdiocha mało pali, jakieś 5-6l/100. Ale teraz jak może będę zmieniać auto, to zastanawiam się nad zmianą na gaz, ewentualnie zostanę przy dieslu. Benzyna to zabójstwo w biały dzień. Mąż myśli, by mi kupić kombi, ale boję się parkowania takim karawanem.
Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Zajadam brzoskwinie z puszki, a wcześniej pożarłam kilo truskawek ze śmietaną... W tzw. międzyczasie były gofry (no i obiad...) , a mam jeszcze ochotkę na ciastko z kremem, ale nie chce mi się wstać do sklepu... Może i dobrze.
Ale mieszanka wybuchowa. Skoro tak Cię bierze na słodkie, to może faktycznie na dziewczynkę . I nie marudź, tylko wklejaj zdjęcia.
Cytat:
Ja też raczej śpiewania i czytania sobie nie wyobrażam. Ale rozmawiam, jak się rusza i mam wrażenie, że rusza się wtedy więcej, jakby lubił jak mówię.

Dzisiaj jak jadłam kebaba wyszli ludzie z 2 dzieci ze sklepu obok i dziecko zwymiotowało tuż obok mnie. Nie muszę mówić, że moje jedzenie na tym się skończyło, do tego myślałam, że zwrócę to, co zjadłam. I oczywiście matka na dziecko krzyczała, jakby to była jego wina, ehh.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 20:48   #3548
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ja caly czas jestem
patrze sobie na film na tvn i czekam na frytki
Fajny był ten film. Kurde siedziałam spięta i przezywałam. Nie lubię przeważnie takich filmów ale ten był dobry

Cytat:

Ja też nie umiem się zebrać do gadania itp. Czuję się jak głupek.
Niby powinnam ale faktycznie ciężko mi kiedy mój brzuch prawie nie różni się od tego znanego mi z ostatniego czasu Poza tym widzę też jak tż się krępuje jak już coś ma powiedzieć Nawet nie wiadomo co. Ale na bajki nie wpadłam, muszę poczytać- ale chyba pierw kupić bo już zadnej nie mam, tylko Pan Tadeusz i tym podobne a tym dziecka męczyć nie będę.

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-04-29 o 20:51
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 20:52   #3549
spray
KWC

Taa, książę zeszpetniał strasznie - kiedy był chłopcem zapowiadał się na wielkiego przystojniaka Teraz wyliniał jak jakiś wikary Już rudzielec Harrry wygląda o niebo lepiej - ma jakieś takie wesołe 'k✂✂wiki' w oczach. Za to Kate Jest taka łądna jak lalka Barbie - za każdym raziem kiedy się dziś uśmiechała - miałam wrażenie, że ten perfekcyjny uśmiech jest namalowany.

Edytowane przez spray
Czas edycji: 2011-04-29 o 20:54
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 20:55   #3550
aa2
Zakorzenienie

u mnie do brzucha najwiecej i tak gada mąz bo twierdzi że i tak go lepiej słyszy he he

cotynato ja juz raz widziałam ten film ale dawno i pamietałam ze mi sie podobał wiec z miłą checią obejrzałam raz jeszcze
Małgosiu ja teskniłam
Stary 2011-04-29, 20:57   #3551
anciaahk
kosmitka

Normalnie jesteście nieuprzejme. A pamiętam jak książe Wiliam był obiektem westchnień. Jak będziecie stare i pomarszczone, to chciałybyście, by Was mężowie nadal mocno kochali?? Tak samo on - genetycznie ma uwarunkowania łysienia stąd i twarz od razu inaczej wygląda. A nie może pewnie sobie pozwolić na ogolenie się na łyso, nie każdemu to zresztą pasuje. A Kate wyglądała pięknie, jest piękną kobietą, uśmiech wspaniały a sukienka skromna - ale uważam, że bardzo dobrze zrobiła wybierając akurat taką. Bez zbędnego przepychu, zwykła, skromniejsza niż wiele innych. To jest rodzina królewska i dobrze że akurat ona na taką postawiła.

Stary 2011-04-29, 21:03   #3552
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
A właśnie. Wiecie co, wkurzyłam się Czemu ja w czechach nie pracowałam
Świeża żonka mojego kuzyna, okazuje się że od 6 tygodni w stanie naszym opowiadała o tym jak to wygląda w Czechach i powiem wam, że tam to dzieci można robić. Jak tylko dowiedziała się ze jest w ciązy to wysłali ją na badania do szpitala. Sami zrobili jej betę, 3 dni z rzędu. Jak zobaczyli, że rośnie dali jej L4 na 4 lata . Dodatkowo zarabiała tam ok 3 tysiące, teraz będzie dostawała niewiele mniej + 1000 zł miesięcznie na dziecko i jeszcze jakieś 800 zł na pieluchy i aptekę ( ale akurat nie wiem czy to miesięcznie czy nie). I im więcej dzieci tym szybciej emerytura. Co prawda nie wiem jak to wygląda w PL bo ja studiuje a nie pracuję i w sumie nie wiem jak to jest dokładnie, ale sądząc po tym jak szybko matki wracają do pracy to nie jest tak przyjemnie. Nie?
To faktycznie w porównaniu z naszymi realiami, tam kobiety mają raj na ziemi Ale cóż trzeba zacisnąć pasa i jakoś przetrwać hehe
Cytat:
Napisane przez marronelle Pokaż wiadomość
Dziewczyny, stawiam dziś po soczku!
20 tydzień, połowinki mojej małej!
No to zdrówko i gratuluję
Cytat:
jestem
i oczywiście nic nie kupiłam, ale widziałam ze 3 ładne bluzki i jak w sobotę na polowaniu z mezem nic nie ustrzelę to po jakąś wrócę na pewno

podoba mi sie klub anonimowego dzidziusia he he ja tez sie dołączam
To ja również dołączam się do klubu anonimowego dzidziusia
Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Cześc kochane!
Bardzo dawno mnie nie było ale nikt chyba niue zauważył mojej nieobecności U mnie ostatnio bardzo duzo stresów... We wtorek mój brat jechał z kolegą i mieli poważną stłuczkę na skrzyżowaniu. Dzięki Bogu nic się nie stało ale po samochodach aż trudno w to uwierzyć. A wczoraj wieczorem brat rozwlaił sobie palec i ze byłam sama w domu to odebrałam telefon. Dzwonił bo nie wiedział co robic czy ejchac na pogotowie czy co. Oczywiście wysąłąłam go na pogotowie. A dzis znowu sama w domu jestem więc musiałam zmienić mu opatrunek, do tego rano byłam na pobraniu krwi brrrrr to już dla mnie za wiele bo ja nie znosze widoku krwi, ran i w ogóle... Smutno mi.
Tylko się tak nie denerwuj i nie przejmuj kochana. Najważniejsze, że nic się poważnego nie stało i nikt nie ucierpiał Pamiętaj o dzidzi, odpocznij i nie wspominaj już złych chwil
Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
ciąża jest zadziwiająca, aż fascynująca, bo wszystko się dzieje w Nas =)
To prawda. Słuchajcie ja do tej pory nie mogę pojąć ile zmian teraz w nas zachodzi. Mamy w brzuszkach dodatkowych pasażerów Uczucie niesamowite nie powiem, i właśnie dlatego cieszę się, że jestem kobietą!!!!
Cytat:
Napisane przez kaileight Pokaż wiadomość
Przyszłam dziś tylko na chwilę bo jutro .
Ślub o godzinie 11.40, no i przyjęcie dopóki gościom starczy sił
Trzymajcie kciuki, a relacje zdam po weekendzie majowym, bo wyjedziemy na kilka dni żeby sobie odpocząć.

Do zobaczenia! Miłego weekendu!
Życzę miłej zabawy, dużo siły przede wszystkim do zabawy hihi. I gratulacje z całego serducha

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Ale dzisiaj miałam dzień na wysokich obrotach. Wróciłam z pracy, coś przekąsiłam i dawaj do fryzjera. Wróciłam i trzeba było zrobić obiad. Potem porządki w domu, wieczorny spacer....i 5 stron nadrabiania na wizażu Straszne gaduły z Was kobity serio
Stary 2011-04-29, 21:07   #3553
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Kto mnie pocieszy? Bo aj siedze sama i rycze :9 TŻ mnie troszkę wkurzyła nawet nie mam się komu wygadać
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 21:07   #3554
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Małgosiu ja teskniłam

Wiecie czego nie lubię w 1 maja i dni około pierwszego maja ????

CHRABĄSZCZY!!! Paskudztwo, jak we włosy wpadnie, to odrazu piszcze ehh a teraz słyszę tylko jak o szyby walą i boję się na dwór wyjść

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 21:10   #3555
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Kto mnie pocieszy? Bo aj siedze sama i rycze :9 TŻ mnie troszkę wkurzyła nawet nie mam się komu wygadać
Nam się możesz zawsze wygadać
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość

CHRABĄSZCZY!!! Paskudztwo, jak we włosy wpadnie, to odrazu piszcze ehh a teraz słyszę tylko jak o szyby walą i boję się na dwór wyjść
Nie znam tego uczucia w ogóle Czasami do domu wpada takie czarne coś śmieszne, to chyba to nie ?

Wymianka.
Stary 2011-04-29, 21:11   #3556
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość

a tak poważnie to nie cierpię wszelkiego robactwa, kiedys polubiłam jedną muszke która dwa dni siedziała nam na rolecie chyba coś jej było bo nie latała, nawet cieszyłam sie ze w końcu mam zwierzatko trzeciego dnia znalazłam ja na podłodze a mój maż ja wzioł i wywalił przez balkon-drń ją zabił na pewno bo fruwac nie umiała i tym sposobem pozbył sie z domu mojego jedynego zwierzątka- a muche nazwałam Hild

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
co sie dzieje , nie płakusiaj
Stary 2011-04-29, 21:13   #3557
anciaahk
kosmitka

Nam chrabąszcze koledzy zwykle wrzucali za koszulki, fujjj.

Stary 2011-04-29, 21:24   #3558
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Aj bo jestem zła. TŻ zaprosił trzech kolegów(oczywiście prędzej sie mnie zapytał czy nie mam nic przeciwko) no to sie zgodziłam bo nie chciałam sama w domu być (nie wiem czy pamietacie, ze mieszkamy nadal z rodzicami i moim bratem). No a akurat wszyscy wyjechali a ja nienawidze sama w domu siedzieć więc juz wolałam zeby TŻ z nimi sobie tutaj posiedział niż gdzies chodził. No i mi się przykro zrobiło bo myslałam, ze posiedza przy piwku i tyle a tu się zapowiada mocniejsze picie A ja tak bardzo nie lubię jak mój TŻ się upije, zreszta jestem uprzedzona jakoś do alkoholu i nie lubie wogóle jak TŻ pije albo ktokolwiek pije. No i dlatego mi się smutno zrobio chociaz TŻ już widział po mojej minie i mnie przepraszał i obiecał, ze po ,meczu jutro nigdzie nie idzie. Ale i tak mi smutno jest... Wiem dziwna jestem Ale ja od zawsze mam problem z tym uprzedzeniem do alkoholu...
Stary 2011-04-29, 21:28   #3559
cotynato
Zakorzenienie

Kupiłam sobie dzisiaj krem na powstałe już rozstępy. Na szczęscie nie 100 zł tylko 41, ale tż się śmieje że i tak to pewnie nie działa. Jak myślicie? Jest szansa że krem chociaż trochę upora się z czerwonymi rozstępami?

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Caroline, spokojnie. Faktycznie chyba hormony biorą u nas teraz górę. Ja sama też dzisiaj mam wyrzuty bo nie puściłam tż na mecz do pubu a w sumie oni teraz potrzebują towarzystwa kolegów. Chociaż o wiele lepiej bym zareagowała gdyby to do tż przyszli koledzy. Nawet bym się cieszyła gdyby to było na tej zasadzie. Jakoś bezpieczniej bym się czuła

Wymianka.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 21:34   #3560
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam sobie dzisiaj krem na powstałe już rozstępy. Na szczęscie nie 100 zł tylko 41, ale tż się śmieje że i tak to pewnie nie działa. Jak myślicie? Jest szansa że krem chociaż trochę upora się z czerwonymi rozstępami?

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

ja od 3 mies używam kremu z Pharmaceris, dodatkowo oliwka i balsamy do ciała i mam maleńkie rozstępy na jednej piersi a wy macie dużo??? Czy cisza póki co?

caroline - nie denerwuj się na faceta, oni już tak mają. Czasem warto odpuscić, tym bardziej, że masz go na oku

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-04-29 o 21:35
Stary 2011-04-29, 21:38   #3561
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

No więc właśnie mówie że ja jestem od zawsze przewrażliwiona w temacie picia (to pewnie dlatego, że wychowałam się w rodzinie niepijącej a sama alkoholu nie lubię, choć nie zaprzeczę jesczz kilka lat temu zdarzało mi się pic na imprezach ale zawsze z umiarem). A teraz to już w ogóle hormony chyba dają znac o sobie. No nic mam nadzieję, że jak się nasze maleństwo urodzi to TŻ dotrzyma słowa i nie będzie nigdzie wychodził tylko po pracy pędził od razu do swoich Skarbów, więc óki co musze przymknąc oko...

agnieszka
też włąśnie miałam pisac że czuję się jakby mi brzuch miało zaraz rozsadzić ale to chyba przez to ze się za duzo najadłam plus do tego wielki poł litrowy kubeł zielonej herbatki
Stary 2011-04-29, 21:41   #3562
agnieszka 0605
Zakorzenienie

caroline - trochę rozmasowałam i ciut lepiej, ale takie napiecie brzucha czuje od kilku dni i nie wiem czy to może być coś niepokojacego??

Stary 2011-04-29, 21:46   #3563
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Ja myślę że jak nie masz skurczy i jakis silnych bóli, ze zgina Cię w pół to nie ma się czym martwić. Prezcież w środku wszystko się przesuwa, dzidzia rośnie, buduje się dla niej domek. Pamiętacie jak mnie wtedy coś kłuło po lewej stronie? jak powiedziałam o tym lekarzowi to w sumie nie nie powiedział więc to jest zapewne normalne
Stary 2011-04-29, 21:48   #3564
agnieszka 0605
Zakorzenienie

fakt - nie mam skurczy ani starsznych bóli tylko taki ból jakbym się przejadła. Pewnie masz rację dziękuję za pocieszenie

Stary 2011-04-29, 21:50   #3565
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

To ja wam dziękuję Dzięki waszym słowom przestałam się obawiać, ze jestem nienormalna :P
Stary 2011-04-29, 21:53   #3566
agnieszka 0605
Zakorzenienie

I tak trzymaj! Będzie dobrze
Zmykam spać, buziaki

Stary 2011-04-29, 21:58   #3567
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

dobranoc Szkoda bo już chyba nikogo tutaj nie ma...
Stary 2011-04-29, 22:03   #3568
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
ja od 3 mies używam kremu z Pharmaceris, dodatkowo oliwka i balsamy do ciała i mam maleńkie rozstępy na jednej piersi a wy macie dużo??? Czy cisza póki co?

caroline - nie denerwuj się na faceta, oni już tak mają. Czasem warto odpuscić, tym bardziej, że masz go na oku
Ja mam wielkieee jak stodoła. I też kupiłam ten Pharmaceris i mam nadzieję że je troche wessa Mam " preparat zmniejszający istniejące rozstępy". Mam nadzieję że mnie nie zawiedzie

Cytat:
No więc właśnie mówie że ja jestem od zawsze przewrażliwiona w temacie picia (to pewnie dlatego, że wychowałam się w rodzinie niepijącej a sama alkoholu nie lubię, choć nie zaprzeczę jesczz kilka lat temu zdarzało mi się pic na imprezach ale zawsze z umiarem). A teraz to już w ogóle hormony chyba dają znac o sobie. No nic mam nadzieję, że jak się nasze maleństwo urodzi to TŻ dotrzyma słowa i nie będzie nigdzie wychodził tylko po pracy pędził od razu do swoich Skarbów, więc óki co musze przymknąc oko...

agnieszka
też włąśnie miałam pisac że czuję się jakby mi brzuch miało zaraz rozsadzić ale to chyba przez to ze się za duzo najadłam plus do tego wielki poł litrowy kubeł zielonej herbatki
Ja domyślam się, sama też nie lubię jak tż przesadza z alkoholem, ale u facetów tak to jest, że czasami lubią napić się piwa z kolegami, pośmiać, posiedzieć... Nie możemy im tego zabraniać i się złościć. Tym bardziej jak jeszcze robią to pod naszym czujnym okiem Zresztą my kobietki jakoś mniej tego potrzebujemy niż oni i pewnie przez to nas to tak zlosci
Nie denerwuj się na niego- co innego gdyby poszedł gdzieś wyszedł, nie wrócił na czas albo miał w tyłku to i ja bym wtedy pomogła dopaść kanalię . Niedługo będzie tatą na pełen etat i nie będzie miał na to czasu i chęci a pewnie też i sił po nocnych pobudkach

Wymianka.
Stary 2011-04-29, 22:10   #3569
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Naprawde dzięki Ci Kochana za te słowa TŻ czesto ostatnio wychodzi ale fakt zawsze wiem gdzie i z kim jest no i mniej więcej kiedy wróci. Nigdy nie miał NAS w tyłku. No czasami mnie tylko wkurzał jak już np było puźno i dzwoniłam zeby zapytać czy wszystko ok a on nie odbierał bo miał wyłączone dzwonki. Ale ogólnie to chyba masz rację są gorsi faceci. A jakby TŻ był domatorem to pewnie bym narzekała, ze nie chce nosa z domu wystawić
Stary 2011-04-29, 22:15   #3570
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawde dzięki Ci Kochana za te słowa TŻ czesto ostatnio wychodzi ale fakt zawsze wiem gdzie i z kim jest no i mniej więcej kiedy wróci. Nigdy nie miał NAS w tyłku. No czasami mnie tylko wkurzał jak już np było puźno i dzwoniłam zeby zapytać czy wszystko ok a on nie odbierał bo miał wyłączone dzwonki. Ale ogólnie to chyba masz rację są gorsi faceci. A jakby TŻ był domatorem to pewnie bym narzekała, ze nie chce nosa z domu wystawić
Ja to bym chciała żeby tż zapraszał kolegów i pił u nas w domu ( tzn w naszym przyszłym domu) jakoś tak spokojniej bym się czuła . Właśnie najgorzej jak się zagada, nie usłyszy, nie odbierze, albo zasiedzi, wtedy to idzie rozszarpać I fajnie też że widzi że jesteś zła, bo mój czasami w zaaferowaniu nawet tego nie dostrzega

A swoją drogą jak dzisiaj zobaczyłam młode małżeństwo z takim kilkudniowym- kilkutygodniowym maluszkiem... czerwone oczy, zapuchnięci... normalnie antyreklama dla przyszłych rodziców

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-04-29 o 22:17
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości