|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
muszę przyznac, że te są przepiękne
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Ja już uciekam,. bo trzeba się na jutro wyspac ![]() Jutro już pewnie nie będę miała czasu do Was zajrzec, a w niedziele tym bardziej, dlatego życzę Wam udanego dłuuugiego weekendu
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dianulaa fajną masz tą grzywkę Mnie się bardzo podoba kolor Twoich włosów ![]() Sama się zastanawiam, czy nie rozjaśnić troszkę, tak do karmelowego brązu, ale muszę to przemyśleć ![]() Ja noszę okulary i zastanawiam się nad soczewkami, bo są na pewno o wiele wygodniejsze. Dzisiaj ostatni dzień piję pokrzywę, bo już 3 miesiące odkąd zaczęłam, w tym prawie miesiąc piłam pokrzywę ze skrzypem Teraz miesięczna przerwa i później wykończę to co mi zostało.
|
|
|
|
#1834 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was serdecznie. Chciałabym się dołączyć. Marzy mi się doskonały, perfekcyjny wygląd zawsze i wszędzie, liczę na Wasze wsparcie i dobre rady. Przyjmiecie mnie do swojego grona?
|
|
|
|
#1836 |
|
Zadomowienie
|
Opowiedzieć coś o sobie... Ale w jakim sensie. Może powiem co robię dla siebie, a jakby ktoś chciał wiedzieć inne rzeczy pytać śmiało
![]() Na chwilę obecną walczę o piękne, długie włosy. Cały czas zgłębiam tajniki pielęgnacji włosów. Na chwilę obecną używam szamponu ALPECIN C1, co mycie odżywkę BINGO pięć alg i masło shea, jak mam więcej czasu to mieszam tą odżywkę z miodem i kładę na kilka godzin lub na całą noc. Co trzecie mycie (tak mniej więcej) WAX na całą noc pod czepek. Zamierzam regularnie, co najmniej raz w tygodniu olejować włosy olejkiem rycynowym i kłaść maseczkę z żółtka. Poza tym wracam do swoich naturalnych włosów. Od 8 miesięcy nie farbuję. Poza tym piję pokrzywę od dwóch miesięcy i od czwartku skrzyp. Po pokrzywie tak mnie wysypało, że teraz walczę też o cerę bez pryszczy. Planuję raz w tygodniu robić parówkę ziołową, dwa razy w tygodniu peeling enzymatyczny i maseczkę oczyszczającą. Kolejnym moim celem są dłonie, stopy i paznokcie. Odżywka do paznokci to od pewnego czasu dla mnie obowiązek. Staram się używać kremu do rąk kilka razy dziennie oraz rano i wieczorem kremu do stóp. Poprawiam kształt paznokci mniej więcej raz w tygodniu, nie pozwalam sobie na chodzenie z odpryskującym lakierem. Staram się nie chodzić "zarośnięta", a gdy pojawiają mi się chociaż pojedyncze włoski sięgam po depilator. Mam zamiar używać balsamu do ciała codziennie, i zacząć ćwiczyć regularnie. Jeśli interesują Was inne informacje o mnie pytać śmiało
|
|
|
|
#1838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ty używasz jakiejś odżywki po ALPECINIE, czy sam szampon? |
|
|
|
|
#1839 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
Bezpośrednio po umyciu szamponem mam szorstkie włosy, ale maska lub odżywka doskonale sobie z tym radzi więc się nie zrażam. Zwłaszcza, że jak używałam ALPECINU wcześniej (od września do lutego) to ludzie, którzy mnie widzieli dwa, trzy tygodnie, czasem raz na miesiąc zawsze po takiej przerwie jak mnie zobaczyli to mówili, że mi włosy dużo urosły, że szybko mi włosy rosną, a pewna dziewczyna, która mnie widziała w październiku, a potem w w lutym stwierdziła, że włosy sobie przedłużałam, bo niemożliwe, żeby mi tyle urosły. Więc efekty były, a na szybszym wzroście włosów zależy mi najbardziej, więc nie zrażam się szorstkością bezpośrednio po umyciu.
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Uh, dzisiaj mi się nic nie chce Muszę zaparzyć pokrzywę, zrobić 8min abs i wysuszyć głowę... Byłam wczoraj w bibliotece i wypożyczyłam 4 książki, 2 przeczytane, następne to "dziewczyna z perłą " i coś o bulimi i anoreksji. Ja już lecę , prawdopodobnie nie będę miała wcale czasu żeby się udzielać Pa
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja w trakcie sprzątanie jestem... na szczęście czuję się dziś lepiej Kalpana mi się wydaje że prosta grzywka gęściejsza byłaby lepszym rozwiązaniem, na pewno łatwiejsza w utrzymaniu i chyba wygodniejsza ![]() Lenka witaj ![]() Miłego dnia
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja ostatnio nie mam weny na spamowanie. W poniedziałek jestem umówiona do dermatologa i myślę, że to moja ostatnia deska ratunku. Każdego ranka mam mniej włosów i jestem zrozpaczona
|
|
|
|
#1844 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień sprzątania i dzień dla siebie Ze sprzątania to właśnie jestem w trakcie rozmrażania lodówki, pranie zrobiłam, prasowanie mnie jeszcze czeka i drobne porządki, a dla siebie zrobiłam sobie maseczkę z jajka, później BINGO do którego miód dodałam. Wydepilowałam się, paznokcie u stóp upiłowałam (przeraził mnie stan moich stóp one są straszne, przesuszone, skóra na podeszwach spękana, strasznie przesuszona skóra przy palcach. Jak ja nałożę sandały? Dziewczyny znacie jakieś skuteczne sposoby na poprawę stanu stóp?)A dla siebie to jeszcze zrobię maseczkę oczyszczającą, peeling enzymatyczny i parówkę na twarz, peeling, prysznic i balsam na ciało, manicure, pedicure... |
|
|
|
|
#1846 | |
|
Wtajemniczenie
|
A, Blondyneczka - strasznie mi się Twoje okulary podobają
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
moje też są w tragicznym stanie, jakoś tak nie dbam o nie w zimie, dopiero jak lato nadchodzi, bo sandałki i klapki po paru takich zabiegach jak napisałam już są ładne
|
|
|
|
|
#1847 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale fajnie, że Ci służył
|
|
|
|
|
#1848 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie porost przede wszystkim. Po za tym prawie całkiem przestały mi włosy wypadać (nigdy mi bardzo nie wypadały, ale po tym szamponie to dosłownie tylko po kilka na dobę mi wypadało) i nowe włoski zaczęły mi rosnąć (szczególnie było to widać na zakolach, które od zawsze miałam i nad czołem)
|
|
|
|
#1849 |
|
Wtajemniczenie
|
Siedzę z Waxem na głowie. Nie lubiłam go bardzo, ale chyba działa
I też się pochwalę okularkami, wstawiam zdjęcie poniżej
|
|
|
|
#1850 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Ostatnio na all znalazłam te : http://moda.allegro.pl/damskie-okula...588634680.html chyba sobie kupię, takie ładne są
|
|
|
|
|
#1852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ostatnio nigdzie jej dostać nie mogę, więc może kupię tą co Ty masz...
|
|
|
|
|
#1853 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#1854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a że inaczej wyglądał... pomyślałam, że opakowanie zmienili nie lubiłam jej, bo potrzebne jest ciepło, żeby działała, a mi się nie chciało... Wróciłam do niej, bo chcę sobie kupić coś nowego, a obiecałam sobie, że najpierw skończę to, co mam a ten słój jest ogromny ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Ja też je lubię, są bardzo fajne i inne niż wszystkie |
|
|
|
|
#1855 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska chyba właśnie na prostą się zdecyduję, bo mi nie będzie tak lecieć na oczy i w ogóle
Poszukam zdjęć i pójdę do fryzjera w przyszłym tygodniu jak dobrze pójdzie ![]() Lenka_1987 witaj |
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cisza cisza, dziewczyny wybyły odpoczywać w końcu majówka ja też bym poszła chociaż na spacer ale obiecałam się wyleżeć jak mam tyle wolnego ![]() Tż ogląda mecz i jakie urwanie chmury w Krakowie u mnie na razie jeszcze ładnie
|
|
#1859 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() no pewnie, odpoczywaj
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Wtajemniczenie
|
hejj
![]() ja tez dzis sprzatanie i spamowanie nie chce mi sie igdzie wychodzic wiec czas poswiece sobie ![]() co myslicie o takich doczepkach? mysle zeby spbie tak z 10 moze zamowic zeby zagescic troche wloski od czasu do czasu http://allegro.pl/clip-in-wlosy-jak-...575324232.html
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

Mnie się bardzo podoba kolor Twoich włosów 

Uh, dzisiaj mi się nic nie chce
Muszę zaparzyć pokrzywę, zrobić 8min abs i wysuszyć głowę... Byłam wczoraj w bibliotece i wypożyczyłam 4 książki, 2 przeczytane, następne to "dziewczyna z perłą " i coś o bulimi i anoreksji. Ja już lecę , prawdopodobnie nie będę miała wcale czasu żeby się udzielać

one są straszne, przesuszone, skóra na podeszwach spękana, strasznie przesuszona skóra przy palcach. Jak ja nałożę sandały? Dziewczyny znacie jakieś skuteczne sposoby na poprawę stanu stóp?)
Ja też je lubię, są bardzo fajne i inne niż wszystkie
takich jeszcze nie miałam
u mnie na razie jeszcze ładnie