DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-30, 22:05   #4321
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
ps. a ja chcę takie noooogi i taką pupę;D
i taki brzuch!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuch.jpg (57,2 KB, 11 załadowań)
Stary 2011-04-30, 22:13   #4322
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
i taki brzuch!
Według mnie troszkę za chudy Ważne,żeby nie było pępuszka
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 22:15   #4323
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Według mnie troszkę za chudy Ważne,żeby nie było pępuszka
faaaajny jest ale do takiej figury, żeby mieć taki brzuch i takie nogi, to jednak musiałabym chyba pójść trochę w niedowagę;P

ja się zbieram na mój serial i chipsy z szynki dziś ostatni dzień P! a przede mną 5 dni PW a może jutro jeszcze spadek będize?

Wam życzę dobrej nocki i duuużych spadków jutro!
Stary 2011-04-30, 22:22   #4324
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
faaaajny jest ale do takiej figury, żeby mieć taki brzuch i takie nogi, to jednak musiałabym chyba pójść trochę w niedowagę;P

ja się zbieram na mój serial i chipsy z szynki dziś ostatni dzień P! a przede mną 5 dni PW a może jutro jeszcze spadek będize?

Wam życzę dobrej nocki i duuużych spadków jutro!
Dobranoc I po P na pewno będzie spadek
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 22:31   #4325
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
o jaaaa, ale fajne i brzuszka nie masz za dużego, te nadprogramowe kg pewnie Ci się właśnie w piersiątkach skumulowały

TŻ robi chipsy, zaraz bęzdiemy coś oglądać i podjadać

ps. a ja chcę takie noooogi i taką pupę;D
teraz brzuszek wywalony od jedzenia, rano jest lepszy... ja to klepsydra jestem więc talia jest - tyle dobrze
też chcę te nogi - z pupą w komplecie!

Cytat:
Stanik bardzo ładny! Widać,że dobrany bardzo dobrze. Mam wiele koleżanek z dużym biustem,ale żadna nie potrafiła go tak pięknie wyeksponować,a broniły się tym,że nie ma dobrych dużych staników Możesz mi oddać trochę Szkoda,że nie dało się schudnąć,a biust zostały taki sam

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Jeeeju ! pupa śliczna !! Też bym chciała,ale mam szerszą miednicę,więc nic z tego... Poza tym po mamusi mam płaską pupkę Może wyćwiczyć się da I tak mam lepiej niż mama,bo ona bokiem to nic nie ma hhihi,u mnie chociaż cokolwiek wystaje Ale szeroka jest.
A co do nóg miałam już pisać,że nie będę takich miała,bo nie mam ich do nieba,ale ta pani na zdjęciu też wcale jakaś wysoka nie jest,więc wszystko przede mną
w zwykłych sklapeach faktycznie ograniczona rozmiarówka... ale trzeba w necie znaleźć dobre sklepy, np. polecane na forum lobby biuściastych. drogie przeważnie ale cóż - trzeba dbać o to czym natura nas obdarzyła...
chętnie bym trochę oddała

no to witaj w klubie szerokich miednic.... przynajmniej rodzić będzie wygodnie ale pupcie można wyćwiczyć, podnieść, uwypuklić itd

Cytat:
i taki brzuch!
a brzuch inny bym wolała akurat
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 23:05   #4326
justyna8924
Raczkowanie

Hej laseczki dawno się nie odzywałam,ale nadal trwam przy diecie,czytam was i czytam i wreszcie nadrobiłam u mnie nic miłego nie ma czym się chwalic,bo po 3 tygodniach nic nie poszło w dól,chyba zaczynają się zastoje a tu jeszce 15 kg do zrzucenia ,co miało sobie pójśc do lipca,trudno nie bedzie ładnego ciałka w bikini,nie wiem co tu kombinowac,nawet dukanowych słodkosci nie jem, skrobii zero,może jeszcze zmodyfikowac dukana do 1200-1400 kcal,czasami idzie sie zalamac,dobrze że mi sie samopoczucie polepszylo,po tym zasłabnieciu
16.05.2011 84,0KG
CEL 67 KG

DUKAM 185 DZIEN - 15 KG

JESZCZE TYLE KG PRZEDEMNĄ
justyna8924 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 23:53   #4327
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez Aatena Pokaż wiadomość
Znając siebie, to w chwili słabości pożarłabym całą paczkę
U nas pogodnie, ale nie wykorzystałam w pełni dnia. Po południu przyjechała bratanica, żeby trochę do matury ją poduczyć, więc rano musiałam ogarnąć dom, zrobić zakupy i obiad i z dziećmi na spacerze byłam może z pół godziny tylko.
A teraz z kuchni dolatuje mnie piękny zapach maślanych bułeczek. Ale nie dla mnie takie smakołyki
Można upiec bułeczki z przepisów dukana i dodać aromat maślany

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
ahoj

pamięta ktoś mnie jeszcze strasznie mnie praca przytłoczyła, takie jazdy w pracy się zaczęły że stwierdziłam że nie będę dawać sie wykorzystywać i złozyłam wymówienie juz tylko 10 dni pracy mi zostało
a co do dukania to dukam sobie dalej choć przez prace nie mam kiedy jeść
Ja, ja pamiętam

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
ładne cyfry w sumie 72cm! wow!

a teraz moje foty przperaszam za jakość ale mój szajsung jest do dzwonienia a nie do robienia zdjęć no i w łazience mamy bardzo ładne i estetyczne oświetlenie ale opcja 1 jest za ciemna a opcja 2 za jasna (ze względu na specyfikę zdjęć za jakiś czas je usunę )
Świetnie dobrany biustonosz! Rzadko kiedy się spotykam, żeby dziewczyna z większym biustem miała dobrze dobrany biustonosz Przeważnie pasek na karku cyce na pępku i " Ja noszę 75 D!" Z tego kalkulatora wyszło mi 65 H

Edytowane przez wykrasana
Czas edycji: 2011-05-01 o 00:13 Powód: ort..
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 00:10   #4328
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez justyna8924 Pokaż wiadomość
Hej laseczki dawno się nie odzywałam,ale nadal trwam przy diecie,czytam was i czytam i wreszcie nadrobiłam u mnie nic miłego nie ma czym się chwalic,bo po 3 tygodniach nic nie poszło w dól,chyba zaczynają się zastoje a tu jeszce 15 kg do zrzucenia ,co miało sobie pójśc do lipca,trudno nie bedzie ładnego ciałka w bikini,nie wiem co tu kombinowac,nawet dukanowych słodkosci nie jem, skrobii zero,może jeszcze zmodyfikowac dukana do 1200-1400 kcal,czasami idzie sie zalamac,dobrze że mi sie samopoczucie polepszylo,po tym zasłabnieciu
hej! jak dłużej nie będzie spadku to faktycznie mykaj na jakiś czas na III a po jakimś czasie wrócisz na II i reszte kg zrzucisz. nie ma co się śpieszyć, ważne żeby było trwale

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Świetnie dobrany biustonosz! Żadko kiedy się spotykam, żeby dziewczyna z większym biustem miała dobrze dobrany biustonosz Przeważnie pasek na karku cyce na pępku i " Ja noszę 75 D!" Z tego kalkulatora wyszło mi 65 H
hihi - dzięki właśnie widzę jak dziewczynom podjeżdża zapięcie i jeszcze mówią że to dlatego że zaciasny, albo że wrzynają się ramiączka "bo tak jest przy dużym biuście" - czasem tłumacze ale zwykle bez efektu....

cisza na forum zastała - to znak że pora iść spać! do zobaczenia jutro!

Edytowane przez 201604301943
Czas edycji: 2011-05-01 o 00:36
Stary 2011-05-01, 00:53   #4329
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

kochane moje ale się spaliłam na słoneczku 3 godziny trawę kosiłam i pieką mnie ramiona mocno

ale siostra przyjechała zrobiłam jej obiadek i była zachwycona, powiedziała nawet że strasznie schudłam

** byłam na tej parapetówce, kupiliśmy storczyka i doniczkę do niego

uciekam spać, jutro na grilla nad jeziorko się wybieramy
Stary 2011-05-01, 09:16   #4330
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobranoc I po P na pewno będzie spadek
a jednak nie było! wykorzystałam limitpo 1,2 kg w dwa dni, teraz mały wzrost +0,2, a od dziś PW, więc spadek zobaczę dopiero za tydzień:P
Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość
ja też z TŻtem, jego siostrą i jej chłopakiem właśnie zaraz będę jeść śniadanie, a potem zrobię szaszłyki (mięsko się marynuje w lodówce od wczoraj, będzie pycha )

wiecie co znalazłam na Grouponie?! 89 zł zamiast 750 zna na metamorfoze! doradzanie jak sie malować, w co się ubrać, w jakie kolory... (a ja się nie maluję, ciuchy po diecie będą do wymiany) może zainwestuję... ale oferta do dziś, a ja na koncie nic nie mam jutro dostanę przelew... chamstwo!:P
Stary 2011-05-01, 09:35   #4331
popolka
BAN stały

ahoj
omg nie pamiętam kiedy tak sie wyspałam ostatnio
ale zaraz trzeba wstawać upiec ciasto zrobić pizze i posprzątać bo tż przychodzi

Cytat:
i taki brzuch!
ja taki brzuch mam tylko rano zaraz po obudzeniu jak cos zjem juz robi sie jak balonik

Cytat:
wiecie co znalazłam na Grouponie?! 89 zł zamiast 750 zna na metamorfoze! doradzanie jak sie malować, w co się ubrać, w jakie kolory... (a ja się nie maluję, ciuchy po diecie będą do wymiany) może zainwestuję... ale oferta do dziś, a ja na koncie nic nie mam jutro dostanę przelew... chamstwo!:P
czy ja wiem czy to warto
jest mase ksiazek na ten temat, za z ksiazek dowiedziałam sie jaka mam figure i jakie ubrania, zreszta jak teraz schudłysmy to prawie wszystko na nas pasuje
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 09:42   #4332
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
kochane moje ale się spaliłam na słoneczku 3 godziny trawę kosiłam i pieką mnie ramiona mocno

ale siostra przyjechała zrobiłam jej obiadek i była zachwycona, powiedziała nawet że strasznie schudłam

** byłam na tej parapetówce, kupiliśmy storczyka i doniczkę do niego

posmaruj się czymś koniecznie żeby skóra nie zeszła! słowa siostry miłe - fajnie jak ktoś zauważa, chwali

Cytat:
a jednak nie było! wykorzystałam limitpo 1,2 kg w dwa dni, teraz mały wzrost +0,2, a od dziś PW, więc spadek zobaczę dopiero za tydzień:P

ja też z TŻtem, jego siostrą i jej chłopakiem właśnie zaraz będę jeść śniadanie, a potem zrobię szaszłyki (mięsko się marynuje w lodówce od wczoraj, będzie pycha )

i tak ładnie ci spadło a może na PW bedzie niespodzianka i tez cos ubedzie?
ej poślij mi takiego szaszłyczka bo mi smaka narobiłyście z tymi grilami
to może zapożycz się u kogoś? np u TŻa bo oferta fajna... chociaż mi by się bardziej przydał sam kurs malowania, bo chyba nawet umiem dobrać ciuchy, kolory kosmetyków ale już z techniką wykonania gorzej
Stary 2011-05-01, 10:07   #4333
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
i tak ładnie ci spadło a może na PW bedzie niespodzianka i tez cos ubedzie?
ej poślij mi takiego szaszłyczka bo mi smaka narobiłyście z tymi grilami
to może zapożycz się u kogoś? np u TŻa bo oferta fajna... chociaż mi by się bardziej przydał sam kurs malowania, bo chyba nawet umiem dobrać ciuchy, kolory kosmetyków ale już z techniką wykonania gorzej
no ładnie spadło w dwa dni, ale to był spadek skumulowany po dwóch tygodniach prawie braku spadku więc w sumie wyszło może 1,4 w 2 tyg
TŻ też nie ma nic na koncie, a mama twierdzi że pierdoły i nie chce mi podać nr karty kredytowej:P
Stary 2011-05-01, 10:31   #4334
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
no ładnie spadło w dwa dni, ale to był spadek skumulowany po dwóch tygodniach prawie braku spadku więc w sumie wyszło może 1,4 w 2 tyg
TŻ też nie ma nic na koncie, a mama twierdzi że pierdoły i nie chce mi podać nr karty kredytowej:P
to i tak 0,7 na tydzień więc całkiem nieźle
a może faktycznie warto posłuchać mamy i popolki poczytać książki, porady w necie... i przede wszystkim mierzyć wszystko w sklepie! nawet to co na pierwszy rzut okaz wydaje się nie dla nas, na prawdę można się czasem mocno zdziwić ale wymieniając garderobę po diecie będzie ku temu świetna okazja
chyba będzie lać u mnie.... taka senna, deszczowa atmosfera a chciałam chociaż na balkonie posiedzieć

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

haha - ja to mam wyczucie, właśnie lunęło - jak z cebra!
Stary 2011-05-01, 10:48   #4335
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Cytat:
i taki brzuch!
obiektywnie patrząc mój jest niewiele większy
fajny brzusio, chociaz ja to bym bardziej widoczne mięśnie wolała

Cytat:

eeeee, to zadną sztuką nie jest, jak już zrobię sobie kurs (tylko dla papierka, bo kurs makijażu przeszłam, a po 3 latach pracy w sklepie stylistyka idzie mi świetnie) to dam znać. Zresztą ja już trochę zajmuję się stylizacją moich koleżanek i znajomych

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa III faza!!!!!
Booje się!!

Z wypowiedzi jedyyynej zrozumiałam,że kg się już nie traci.... to bardzo źle, chociaż jak połączę to joggingiem (zaczynam od dziś) to może dam rade,jak myślicie???
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 11:05   #4336
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

pewnie, że dasz radę ! nie mówię o kolosalnych jakiś sumach, ale ciałko wyrzeźbisz na bank

u mnie słoneczko ładnie świeci nie jest mega ciepło, ale w sam raz żeby rowerkiem popływać sobie TŻ wróci z cerkwi i ruszamy o 13
Stary 2011-05-01, 11:06   #4337
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
obiektywnie patrząc mój jest niewiele większy
fajny brzusio, chociaz ja to bym bardziej widoczne mięśnie wolała

eeeee, to zadną sztuką nie jest, jak już zrobię sobie kurs (tylko dla papierka, bo kurs makijażu przeszłam, a po 3 latach pracy w sklepie stylistyka idzie mi świetnie) to dam znać. Zresztą ja już trochę zajmuję się stylizacją moich koleżanek i znajomych

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa III faza!!!!!
Booje się!!
Z wypowiedzi jedyyynej zrozumiałam,że kg się już nie traci.... to bardzo źle, chociaż jak połączę to joggingiem (zaczynam od dziś) to może dam rade,jak myślicie???
ok trzymam za słowo! wezmę Cię na zakupy na III fazie!
i gratuluję Twojej III fazy przy joggingu napewno jeszcze zrzucisz a jeśli Twój brzuch wygląda jak ten na zdjęciu, to czas najwyższy na III, nie przejmuj się
Stary 2011-05-01, 11:26   #4338
wykrasana
Szara Eminencja

Hej!

U mnie za to na gruponie pojawiło się przedłużanie rzes za 80 zł ...

Dowiedziałąm się dziś, że jade na 2 dni do Krakowa. sklepy pozamykane nie wiem co na te 2 dni zrobić żeby można zabrać ze sobą...
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 11:35   #4339
tina22
Raczkowanie

Hej laseczki. Ja troszkę nagrzeszyłam ostatnio, podjadałam czekoladę Na szczęście nie ma wzrostu, ale spadek też nie wielki. Od dzisiaj postanawiam już nie grzeszyć i przechodzę na 3 fazę Właśnie zjadłam 2 śniadanko. Dwie kromeczki ciemnego chlebka z szyneczką drobiową i zielona herbatka z opuncją Muszę już na 3 fazę, zaczynam się martwić o zdrowie. Okresu ani widu ani słychu, już 10 dni się spóźnia. Robiłam test, na szczęście negatywny wynik więc to pewnie od diety. Do tego stres ( w czwartek kupiliśmy mieszkanie, strasznie to przeżyłam :P), mam nadzieję, że na 3 fazie organizm dostanie to, czego od dawna nie miał i troszkę się unormuje wszystko. Chciała bym zrzucić jeszcze 5 kg, ale muszę zachować troszkę zdrowego rozsądku. Jak zaczynałam, marzyłam o 80, potem o 70, teraz jest 69 i chciała bym 65. Ale "trzeba widzieć kiedy, ze sceny zejść, niepokonanym"
-27,3 kg
Cel osiągnięty klask i:

chodź ze mną....
chociaz zupełnie nie wiem dokąd
chodź ze mną....
by sens nadać życia krokom
tina22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 12:19   #4340
martinq
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Kończę dzisiaj I fazę diety Dukana, na dzień dzisiejszy ważę 58,3kg, 5 dni temu było 61,1kg.
Także efekty fazy I mnie usatysfakcjonowały.
Dążę do 48kg, przy wzroście 161cm.
Co w rozliczeniu ogólnym wynosi 13kg!

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie w swoje ramiona

Odchudzam się

61,3-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
martinq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 12:58   #4341
brombusia
Zakorzenienie

Witajcie pierwszomajowo Chudzinki

Ja wczoraj na majówce zgrzeszyłam kawałkiem kiełbaski z grilla, ale dzisiaj malutki spadek, więc jestem dobrej myśli

Cytat:
to ja w święta;P ale jeszcze trochę brzuszek i nogi za wielkie:P ramiona biust i pupa może być
Super wyglądasz

Cytat:
a teraz moje foty przperaszam za jakość ale mój szajsung jest do dzwonienia a nie do robienia zdjęć no i w łazience mamy bardzo ładne i estetyczne oświetlenie ale opcja 1 jest za ciemna a opcja 2 za jasna (ze względu na specyfikę zdjęć za jakiś czas je usunę )
O rany Metalku, jakie Ty masz fajne cycuchy
Reszta też całkiem niezła oczywiście , ale przedsięwzięcie pierwsza klasa

Cytat:

haha - ja to mam wyczucie, właśnie lunęło - jak z cebra!
W Katowicach siedzisz?
Bo u mnie jeszcze dzisiaj nie padało, chociaż niebo zaciągnięte od rana

Cytat:
Napisane przez tina22 Pokaż wiadomość
Hej laseczki. Ja troszkę nagrzeszyłam ostatnio, podjadałam czekoladę Na szczęście nie ma wzrostu, ale spadek też nie wielki. Od dzisiaj postanawiam już nie grzeszyć i przechodzę na 3 fazę Właśnie zjadłam 2 śniadanko. Dwie kromeczki ciemnego chlebka z szyneczką drobiową i zielona herbatka z opuncją Muszę już na 3 fazę, zaczynam się martwić o zdrowie. Okresu ani widu ani słychu, już 10 dni się spóźnia. Robiłam test, na szczęście negatywny wynik więc to pewnie od diety. Do tego stres ( w czwartek kupiliśmy mieszkanie, strasznie to przeżyłam :P), mam nadzieję, że na 3 fazie organizm dostanie to, czego od dawna nie miał i troszkę się unormuje wszystko. Chciała bym zrzucić jeszcze 5 kg, ale muszę zachować troszkę zdrowego rozsądku. Jak zaczynałam, marzyłam o 80, potem o 70, teraz jest 69 i chciała bym 65. Ale "trzeba widzieć kiedy, ze sceny zejść, niepokonanym"
Tina super wynik
Wrzuć no jakieś zdjęcia dla motywacji

Matka Założycielka wygląda cudnie
Marysiu zaglądaj częściej, bo bez Ciebie takie sierotki dukanowe z nas

Zingiber co do sukni, to wiadomo de gustibus non disputandum est
Każdemu podoba się co innego, mnie na przykład nie podoba się 14dniowa uderzeniówka, ale to Twoje nerki

Cytat:
Świadectwo odebrane...Wykształcenie średnie jest,a co !
Gratulacje Mroziku
A w październiku zaczniesz nowy, ostatni niefrasobliwy etap w życiu człowieka
Aż Ci zazdroszczę

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez martinq Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Kończę dzisiaj I fazę diety Dukana, na dzień dzisiejszy ważę 58,3kg, 5 dni temu było 61,1kg.

Otwieram szeroko ramiona
Tyle że według BMI dążysz do niedowagi
Przemyśl to jeszcze

Edytowane przez brombusia
Czas edycji: 2011-05-01 o 13:10
brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 12:59   #4342
Jedwabna
Raczkowanie

Mam do Was pytanie odnośnie fazy drugiej. Chodzi w niej o to, że gdy skończę 5 dni fazy uderzeniowej, to na 5 dni dodam zalecone warzywa, po tych 5 dniach znowu same proteiny jak na fazie pierwszej, potem warzywa itd?
Jedwabna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 13:03   #4343
brombusia
Zakorzenienie

A książkę czytałaś?
Albo chociaż pierwszą stronę tego wątku?

Właśnie na tym polega faza II, naprzemiennie jemy tylko proteiny w dni P i proteiny plus warzywa w dni PW

Stary 2011-05-01, 13:04   #4344
popolka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Hej!

U mnie za to na gruponie pojawiło się przedłużanie rzes za 80 zł ...

Dowiedziałąm się dziś, że jade na 2 dni do Krakowa. sklepy pozamykane nie wiem co na te 2 dni zrobić żeby można zabrać ze sobą...
a co masz w lodówce ??
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 13:06   #4345
Jedwabna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
A książkę czytałaś?
Albo chociaż pierwszą stronę tego wątku?

Właśnie na tym polega faza II, naprzemiennie jemy tylko proteiny w dni P i proteiny plus warzywa w dni PW
Książkę pobieżnie, pierwszą stronę wątku tak. Przepraszam za to pytanie, ale nie byłam pewna w 100%, mi chyba trzeba jak krowie na rowie...
Dziękuję za odpowiedź. Kiedy przeczytam już dokładnie wszystkie informacje, dołączę do Was
Jedwabna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 13:16   #4346
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Cześć dziewczyny

witamy! zapraszamy do nas
dążysz do wagi tuż na dolnej granicy normy... uważaj żeby przystopować w odpowiednim momencie! a może lepiej poćwiczyć i wymodelować co nieco niż tak mocno zbijać wagę?

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
O rany Metalku, jakie Ty masz fajne cycuchy
Reszta też całkiem niezła oczywiście , ale przedsięwzięcie pierwsza klasa

W Katowicach siedzisz?
Bo u mnie jeszcze dzisiaj nie padało, chociaż niebo zaciągnięte od rana
haha dzięki
tak, w Katowicach jestem... lunęło dosłownie, potem siąpiło trochę, teraz już nie pada ale zachmurzone jest nadal
w sumie jako alergika cieszy mnie deszcz no i wszystko momentalnie zrobiło się zielone
Stary 2011-05-01, 13:25   #4347
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Cytat:
pewnie, że dasz radę ! nie mówię o kolosalnych jakiś sumach, ale ciałko wyrzeźbisz na bank
Dziękuje, mam nadzieję,że masz rację

Cytat:
ok trzymam za słowo! wezmę Cię na zakupy na III fazie!
i gratuluję Twojej III fazy przy joggingu napewno jeszcze zrzucisz a jeśli Twój brzuch wygląda jak ten na zdjęciu, to czas najwyższy na III, nie przejmuj się
Spoko!!!!
Nie wygląda dokładnie tak samo, ale podobnie, bo jednak mam jeszcze troszkę boczki

I po joggingu.
Na pierwszy raz zrobiłam 6km, kondycja - rewelka
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 13:32   #4348
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie jako alergika cieszy mnie deszcz no i wszystko momentalnie zrobiło się zielone
Ja też mam alergię na pyłki
W tym roku pierwszy raz od dwóch lat mogę brać zyrtec, wiec jest ok.
Dwa lata temu w ciąży nie mogłam i oczywiście skończyło się zapaleniem oskrzeli Rok temu karmiłam i też nie mogłam, ale jakoś szczęśliwie ograniczyło się tylko do czerwonych oczu i mokrego nosa

Wracając do sukni Kate ( sorry ) ta,
którą miała na przyjęciu weselnym też mi się bardzo podoba
http://www.pudelek.pl/artykul/32028/...leton_zdjecia/

Stary 2011-05-01, 14:19   #4349
martinq
Raczkowanie

Moja aktualna waga była na skraju wagi prawidłowej.
Przy wadze 48kg będę tak akurat między wagą prawidłową a niedowagą.
Gdybym schudła mniej nie zadowoliłoby mnie to.
Zresztą to zależy od budowy ciała...
10kg to nie jest znów jakoś dużo.
A ćwiczyłam w tamtym roku, ale ćwiczenia bez diety to właściwie nic nie dają, bo ja nie chcę mieć mięśni pod tłuszczem, wolę żeby było je widać.

Jutro przechodzę na II fazę diety i wybrałam 1 dzień P, 1 dzień PW ;>

Sukienka Kate bez rewelacji jak na królewski ślub, ona ma cudowną talię!

Odchudzam się

61,3-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48

Edytowane przez martinq
Czas edycji: 2011-05-01 o 14:22
martinq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 14:47   #4350
ashesandwine
Raczkowanie

witam wszystkie Panie i Panienki

dziś dzień P wczoraj było PW i jutro znowu. Jutro też ważenie po 5 dniach dietki i bardzo jestem ciekawa ile wskaże moja waga
szukam przepisu na jakąś zupkę na jutrzejszy dzień... jakąś namiastkę pomidorowej... znacie może ? tylko żeby była prosta w wykonaniu bo kucharka to ze mnie żadna

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:

Sukienka Kate bez rewelacji jak na królewski ślub, ona ma cudowną talię!
cięzko się nie zgodzić, byłam w szoku kiedy ją zobaczyłam ...

Edytowane przez ashesandwine
Czas edycji: 2011-05-01 o 14:49
ashesandwine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości