|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
|
|
#4322 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4323 |
|
Wtajemniczenie
|
faaaajny jest
ja się zbieram na mój serial i chipsy z szynki dziś ostatni dzień P! ![]() Wam życzę dobrej nocki i duuużych spadków jutro!
|
|
#4324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I po P na pewno będzie spadek
|
|
|
|
|
#4325 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() też chcę te nogi - z pupą w komplecie! Cytat:
chętnie bym trochę oddała ![]() no to witaj w klubie szerokich miednic.... przynajmniej rodzić będzie wygodnie ale pupcie można wyćwiczyć, podnieść, uwypuklić itda brzuch inny bym wolała akurat |
||
|
|
|
#4326 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki dawno się nie odzywałam,ale nadal trwam przy diecie,czytam was i czytam i wreszcie nadrobiłam
|
|
#4327 | |||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez wykrasana Czas edycji: 2011-05-01 o 00:13 Powód: ort.. |
|||
|
|
|
#4328 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
cisza na forum zastała - to znak że pora iść spać! do zobaczenia jutro! Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2011-05-01 o 00:36 |
||
|
|
|
#4329 |
|
Rozeznanie
|
kochane moje ale się spaliłam na słoneczku
![]() ale siostra przyjechała ** byłam na tej parapetówce, kupiliśmy storczyka i doniczkę do niego uciekam spać, jutro na grilla nad jeziorko się wybieramy ![]()
|
#4330 |
|
Wtajemniczenie
|
a jednak nie było! wykorzystałam limit
po 1,2 kg w dwa dni, teraz mały wzrost +0,2, a od dziś PW, więc spadek zobaczę dopiero za tydzień:Pja też z TŻtem, jego siostrą i jej chłopakiem właśnie zaraz będę jeść śniadanie, a potem zrobię szaszłyki (mięsko się marynuje w lodówce od wczoraj, będzie pycha )wiecie co znalazłam na Grouponie?! 89 zł zamiast 750 zna na metamorfoze! doradzanie jak sie malować, w co się ubrać, w jakie kolory... (a ja się nie maluję, ciuchy po diecie będą do wymiany ) może zainwestuję... ale oferta do dziś, a ja na koncie nic nie mam
|
|
#4331 | |
|
BAN stały
|
ahoj
omg nie pamiętam kiedy tak sie wyspałam ostatnio ![]() ale zaraz trzeba wstawać upiec ciasto zrobić pizze i posprzątać bo tż przychodzi ja taki brzuch mam tylko rano zaraz po obudzeniu jak cos zjem juz robi sie jak balonik Cytat:
![]() jest mase ksiazek na ten temat, za z ksiazek dowiedziałam sie jaka mam figure i jakie ubrania, zreszta jak teraz schudłysmy to prawie wszystko na nas pasuje
|
|
|
|
|
#4332 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
a może na PW bedzie niespodzianka i tez cos ubedzie?ej poślij mi takiego szaszłyczka bo mi smaka narobiłyście z tymi grilami ![]() to może zapożycz się u kogoś? np u TŻa bo oferta fajna... chociaż mi by się bardziej przydał sam kurs malowania, bo chyba nawet umiem dobrać ciuchy, kolory kosmetyków ale już z techniką wykonania gorzej
|
||
|
|
|
#4333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc w sumie wyszło może 1,4 w 2 tyg![]() TŻ też nie ma nic na koncie, a mama twierdzi że pierdoły i nie chce mi podać nr karty kredytowej:P
|
|
|
#4334 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a może faktycznie warto posłuchać mamy i popolki poczytać książki, porady w necie... i przede wszystkim mierzyć wszystko w sklepie! nawet to co na pierwszy rzut okaz wydaje się nie dla nas, na prawdę można się czasem mocno zdziwić ![]() chyba będzie lać u mnie.... taka senna, deszczowa atmosfera a chciałam chociaż na balkonie posiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- haha - ja to mam wyczucie, właśnie lunęło - jak z cebra!
|
|
|
|
|
#4335 | |
|
Raczkowanie
|
obiektywnie patrząc mój jest niewiele większy
fajny brzusio, chociaz ja to bym bardziej widoczne mięśnie wolała ![]() Cytat:
eeeee, to zadną sztuką nie jest, jak już zrobię sobie kurs (tylko dla papierka, bo kurs makijażu przeszłam, a po 3 latach pracy w sklepie stylistyka idzie mi świetnie) to dam znać. Zresztą ja już trochę zajmuję się stylizacją moich koleżanek i znajomych aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa III faza!!!!! Booje się!! Z wypowiedzi jedyyynej zrozumiałam,że kg się już nie traci.... to bardzo źle, chociaż jak połączę to joggingiem (zaczynam od dziś) to może dam rade,jak myślicie??? |
|
|
|
|
#4336 |
|
Rozeznanie
|
pewnie, że dasz radę ! nie mówię o kolosalnych jakiś sumach, ale ciałko wyrzeźbisz na bank
![]() u mnie słoneczko ładnie świeci
|
#4337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wezmę Cię na zakupy na III fazie!i gratuluję Twojej III fazy
|
|
|
#4338 |
|
Szara Eminencja
|
Hej!
U mnie za to na gruponie pojawiło się przedłużanie rzes za 80 zł ... ![]() Dowiedziałąm się dziś, że jade na 2 dni do Krakowa. sklepy pozamykane nie wiem co na te 2 dni zrobić żeby można zabrać ze sobą... |
|
|
|
#4339 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki. Ja troszkę nagrzeszyłam ostatnio, podjadałam czekoladę
Muszę już na 3 fazę, zaczynam się martwić o zdrowie. Okresu ani widu ani słychu, już 10 dni się spóźnia. Robiłam test, na szczęście negatywny wynik więc to pewnie od diety. Do tego stres ( w czwartek kupiliśmy mieszkanie, strasznie to przeżyłam :P), mam nadzieję, że na 3 fazie organizm dostanie to, czego od dawna nie miał i troszkę się unormuje wszystko. Chciała bym zrzucić jeszcze 5 kg, ale muszę zachować troszkę zdrowego rozsądku. Jak zaczynałam, marzyłam o 80, potem o 70, teraz jest 69 i chciała bym 65. Ale "trzeba widzieć kiedy, ze sceny zejść, niepokonanym"
|
#4340 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Kończę dzisiaj I fazę diety Dukana, na dzień dzisiejszy ważę 58,3kg, 5 dni temu było 61,1kg. Także efekty fazy I mnie usatysfakcjonowały. Dążę do 48kg, przy wzroście 161cm. Co w rozliczeniu ogólnym wynosi 13kg! Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie w swoje ramiona
|
#4341 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie pierwszomajowo Chudzinki
Ja wczoraj na majówce zgrzeszyłam kawałkiem kiełbaski z grilla, ale dzisiaj malutki spadek, więc jestem dobrej myśli Cytat:
![]() Cytat:
Reszta też całkiem niezła oczywiście , ale przedsięwzięcie pierwsza klasa ![]() W Katowicach siedzisz? Bo u mnie jeszcze dzisiaj nie padało, chociaż niebo zaciągnięte od rana ![]() Cytat:
![]() Wrzuć no jakieś zdjęcia dla motywacji ![]() Matka Założycielka wygląda cudnie Marysiu zaglądaj częściej, bo bez Ciebie takie sierotki dukanowe z nas Zingiber co do sukni, to wiadomo de gustibus non disputandum est ![]() Każdemu podoba się co innego, mnie na przykład nie podoba się 14dniowa uderzeniówka, ale to Twoje nerki ![]() Gratulacje Mroziku A w październiku zaczniesz nowy, ostatni niefrasobliwy etap w życiu człowieka ![]() Aż Ci zazdroszczę ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
Tyle że według BMI dążysz do niedowagi ![]() Przemyśl to jeszcze
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2011-05-01 o 13:10 |
||||
|
|
|
#4342 |
|
Raczkowanie
|
Mam do Was pytanie odnośnie fazy drugiej. Chodzi w niej o to, że gdy skończę 5 dni fazy uderzeniowej, to na 5 dni dodam zalecone warzywa, po tych 5 dniach znowu same proteiny jak na fazie pierwszej, potem warzywa itd?
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
A książkę czytałaś?
Albo chociaż pierwszą stronę tego wątku? Właśnie na tym polega faza II, naprzemiennie jemy tylko proteiny w dni P i proteiny plus warzywa w dni PW
|
#4344 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź. Kiedy przeczytam już dokładnie wszystkie informacje, dołączę do Was
|
|
|
|
|
#4346 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dążysz do wagi tuż na dolnej granicy normy... uważaj żeby przystopować w odpowiednim momencie! a może lepiej poćwiczyć i wymodelować co nieco niż tak mocno zbijać wagę? ![]() Cytat:
![]() tak, w Katowicach jestem... lunęło dosłownie, potem siąpiło trochę, teraz już nie pada ale zachmurzone jest nadal ![]() w sumie jako alergika cieszy mnie deszcz no i wszystko momentalnie zrobiło się zielone |
||
|
|
|
#4347 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wygląda dokładnie tak samo, ale podobnie, bo jednak mam jeszcze troszkę boczki ![]() I po joggingu. Na pierwszy raz zrobiłam 6km, kondycja - rewelka |
||
|
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym roku pierwszy raz od dwóch lat mogę brać zyrtec, wiec jest ok. Dwa lata temu w ciąży nie mogłam i oczywiście skończyło się zapaleniem oskrzeli Rok temu karmiłam i też nie mogłam, ale jakoś szczęśliwie ograniczyło się tylko do czerwonych oczu i mokrego nosa ![]() Wracając do sukni Kate ( sorry ) ta, którą miała na przyjęciu weselnym też mi się bardzo podoba http://www.pudelek.pl/artykul/32028/...leton_zdjecia/
|
|
#4349 |
|
Raczkowanie
|
Moja aktualna waga była na skraju wagi prawidłowej.
Przy wadze 48kg będę tak akurat między wagą prawidłową a niedowagą. Gdybym schudła mniej nie zadowoliłoby mnie to. Zresztą to zależy od budowy ciała... 10kg to nie jest znów jakoś dużo. A ćwiczyłam w tamtym roku, ale ćwiczenia bez diety to właściwie nic nie dają, bo ja nie chcę mieć mięśni pod tłuszczem, wolę żeby było je widać. ![]() Jutro przechodzę na II fazę diety i wybrałam 1 dzień P, 1 dzień PW ;> Sukienka Kate bez rewelacji jak na królewski ślub, ona ma cudowną talię!
Odchudzam się 61,3-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48 Edytowane przez martinq Czas edycji: 2011-05-01 o 14:22 |
|
|
|
#4350 | |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkie Panie i Panienki
![]() dziś dzień P wczoraj było PW i jutro znowu. Jutro też ważenie po 5 dniach dietki i bardzo jestem ciekawa ile wskaże moja waga ![]() szukam przepisu na jakąś zupkę na jutrzejszy dzień... jakąś namiastkę pomidorowej... znacie może ? tylko żeby była prosta w wykonaniu bo kucharka to ze mnie żadna ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
Edytowane przez ashesandwine Czas edycji: 2011-05-01 o 14:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

dziś ostatni dzień P! 
I po P na pewno będzie spadek

a chciałam chociaż na balkonie posiedzieć
klask i: