Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-30, 23:09   #361
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Z czego się tak cieszy, przecież mnie nie ma w jego życiu
O rany, jak ja Cię lubię

Cytat:
Napisane przez pauCaa Pokaż wiadomość
Hej, caly dzien spedzialam na czytaniu waszego forum i pomyslam ze moze to miejsce dla mnie, jesli mnie przyjmiecie
Ponad miesiąc temu rzucił mnie chłopak, bylismy ze soba prawie 2 lata, i nawet nie wiem od czego zacząc pisać.. dzisiaj mialam tak koszmarny dzien ze nawet nie mam sily tutaj wszystkieg opowiadac..
co robicie jak macie gorszy dzien?
Najlepiej to pisz od początku
Dosłownie robimy wszystko Pranko, układanie w szafkach, malowanie paznokci, spacerki - wszystko byleby nie myśleć... O dziwo da się

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Nie masz za co przepraszać,takie słowa mi są naprawde potrzebne,dostac kiedys obuchem w łeb porządnie
Wprawdzie to obuch nie jest, ale też dobre
A tak poważnie - dziewczyny mają rację, zafundowałaś facetowi fajną sytuację, je ciastko, a ciągle je ma...
Niech wie, że nie jesteś instytucją dobroczynną i nie będziesz robiła wszystkiego co mu się zachce, trzeba chcieć...

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26634437]Malla, tyle, że ja nie chce innego modelu, nigdy nie chciałam. jakkolwiek narcyzowato to zabrzmi- miałam zawsze duże powodzenie, uważam się za dosyć atrakcyjną osobę, kręciło/ kręci się koło mnie sporo facetów, ale żaden z nich nie jest dla mnie interesujący, chocby był nieziemsko przystojny czy mądry. Mam gdzieś głęboko w środku przeczucie, że im nie wyjdzie, że zatęskni za mną. I boje się, że tak głupio kocham, że bym wybaczyła [/QUOTE]

A chcesz faceta, który nie potrafi Ci powiedzieć, że ma inną i tkwi w dwóch związkach naraz?

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 23:23   #362
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329
Konto usunięte

harvvey dziękuję Ci. moim ratunkiem jedynym jest to, że w poniedziałek albo wtorek wracam na studia, będę daleko od niego. nie wiem co bym zrobiła, gdybym musiała oglądać go z nią na co dzień. i tak już się schizuje jak np. jeżdżę samochodem i jak tylko zobaczę samochód taki jak on ma, robi mi się niedobrze
wierzę strasznie mocno, że pisanie tutaj pomoże mi się ogarnąć, nabrać siły, że będę mogła mu powiedzieć słodkie 'spier...' gdyby się odezwał.
nie wiem skąd we mnie ta pewność, że im nie wyjdzie. może dlatego, że jest od niego jakieś 5 lat młodsza i mam świadomość, że on nie zapomni tego co było między nami, że to że byłam jego pierwszą, coś jednak mimo wszystko znaczy. jedynym plusem na jej korzysc jest to, że mieszka w naszym rodzinnym mieście, że będzie obok niego, kiedy będzie chciał. tak jak ja nigdy nie mogłam.
miałyście po rozstaniu ochotę sie upiększyć, wziąć porządnie za siebie, tak żeby za jakiś czas ex zobaczył co stracił?

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
A chcesz faceta, który nie potrafi Ci powiedzieć, że ma inną i tkwi w dwóch związkach naraz?
Bijcie mnie, że go bronię jeszcze, ale nie był już w związku ze mną. Rozstaliśmy się 'teoretycznie' na przełomie marca i kwietnia, choć ja wierzyłam, że to chwilowe i wszystko się ułoży. Co nie zmienia faktu, że nie powiedział mi wprost co jest grane.
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 23:30   #363
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Dosłownie robimy wszystko Pranko, układanie w szafkach, malowanie paznokci, spacerki - wszystko byleby nie myśleć... O dziwo da się
Przypomniałaś mi jak zaraz po rozstaniu (było to przed wigilią) upiekłam 3 rodzaje pierniczków, tak się wkręciłam. Normalnie prawie nic nie piekę

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26634942]miałyście po rozstaniu ochotę sie upiększyć, wziąć porządnie za siebie, tak żeby za jakiś czas ex zobaczył co stracił?[/QUOTE]
Tak, zmieniłam fryzurę, która nadal bardzo mi się podoba, ale teraz zapuszczam włosy. W sumie prawie od razu miałam ochotę tak porządnie wziąć się w garść, zadbać o siebie. Raczej nie dla niego, bardziej dla siebie, jako rekompensatę tych straconych lat. Oczywiście po drodze załamywałam się, ryczałam, płaszczyłam się przed nim, pisałam, ale to wszystko wyszło mi na dobre. Warto coś zmienić, znaleźć sobie nowe hobby, żeby poczuć się takim urodzonym na nowo.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 23:39   #364
Konto usunięte

siaaaa ja też nie chcę robic tego dla niego, ale dla siebie. chociaż wiem, że byłoby mi lepiej gdyby on zauważył co stracił. nie wiem jak, ale zrobię wszystko, stanę na głowie i dojdę do tych cholernych 50kg i będę sie czuć najseksowniej na świecie. nawet mam myśli, żeby zacząć biegać rano, ciekawe co z tego wyjdzie

a, i jeszcze jedna sprawa. teraz jak już wiem, że jest z nią, mam ochotę napisać mu jakim był tchórzem, skoro po takim czasie nie zasłużyłam na jedno zdanie wyjaśnienia. mam ochotę wygarnąć co o tym myślę. ale nie wiem czy to dobry pomysł. co myślicie?

Edytowane przez da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329
Czas edycji: 2011-04-30 o 23:48
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 23:53   #365
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Z jednej strony to skonczony dupek ,a ale z drugiej dużo razy mogłam na niego liczyć.
Jakie to były sytuacje?

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26635238]siaaaa ja też nie chcę robic tego dla niego, ale dla siebie. chociaż wiem, że byłoby mi lepiej gdyby on zauważył co stracił. nie wiem jak, ale zrobię wszystko, stanę na głowie i dojdę do tych cholernych 50kg i będę sie czuć najseksowniej na świecie. nawet mam myśli, żeby zacząć biegać rano, ciekawe co z tego wyjdzie [/QUOTE]
Biegaj, tyj, chudnij, rób co tam chcesz, tylko nie zniechęcaj się jak coś nie wyjdzie od razu, próbuj dalej. Teraz masz dużo czasu na zajmowanie się sobą, zrobi się z Ciebie jeszcze fajniejsza babka.

A eks i ta jego nowa... a co im tak żałujesz? Niech sobie żyją razem i cieszą się swoimi osobami. On - zostawiacz dla innej, krętacz, ona - kiepska w łóżku. Ten facet wyraźnie pokazał Ci, że nie jest Ciebie wart, ciesz się z tego.

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26635238]a, i jeszcze jedna sprawa. teraz jak już wiem, że jest z nią, mam ochotę napisać mu jakim był tchórzem, skoro po takim czasie nie zasłużyłam na jedno zdanie wyjaśnienia. mam ochotę wygarnąć co o tym myślę. ale nie wiem czy to dobry pomysł. co myślicie? [/QUOTE]
Ja myślę: ani mi się waż! Nie daj mu tej satysfakcji, że tęsknisz za nim. Pokaż że doskonale sobie radzisz, że jest Ci obojętny. Jego ego na tym ucierpi, a nawet jeśli nie to na pewno nie wzrośnie.

Edytowane przez siaaaa
Czas edycji: 2011-04-30 o 23:56
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 23:54   #366
pauCaa
Raczkowanie

ciezko mi strasznie, jak tak czytam, to nie ktore maja gorzej ale i tak kazdej udaje się wyjść z tego..

wiec to bedzie pewnie dlugie i moze nawet nudne i pewnie troche załosne, ale kazda z was to tez przezyła..
wiec, nasz związek nie był idealny, wrecz bym powiedziala ze to byla jedna wielka szarpanina o to kto ma racje, o to ze ja jestem zbyt powazna i odpowiedzialna, a on zbyt dzieciny i ze on nie chcial nigdy dorosnąć, najgorsze przyszło po wakacjach, wspolnych ktore bylo cudowne.. on wrocil we wrzesniu do szkoly, ja czekalam na pazdziernik i studia i wtedy cos sie psuła, a ja walczylam, do konca, jak w grudniu, dwa dni przed wigilą, dowiedzialam sie ze przez ponad rok ciagle okłamywał mnie z jedna wazna dla mnie rzecza (chodzilo o palenie marihuany)ryczalam jak dziecko, ale byly święta, a on mowił ze nie chcial mnie krzywdzic i ze juz mnie wiecej nie okłamie, ja chcialam zeby przestał to palić, bo ja nigdy tego nie tolerowałam i na poczatku jak go poznalam powiedzial ze juz nie pali, po tym kłamstwie, było mnostwo kłotni, ja stracilam zaufanie, ale w styczniu mialam kłopoty na studiach i troche w domu, on przy mnie był ciaglę, płakalam mu całe weekendy a on był, i juz wtedy uwierzylam ze jest ok, az pewnego dnia kiedy zrobilam romantyczna kolacje, przyjechał sapalony, nie wyrzucilam go wtedy, bo nie chcialam byc sama w domu.. na drugi dzien nie przyjechal bo nie umial odmowic kumplą mariuhuany i zadzwonil i mnie uprzedził ze palił... moze po tym wszystkim stałam sie przewrażliwiona i nie moglam mu ufac, i pewnie bylam nie miła, ale ciagle walczylam, tyle razy mowilam mu ze moze sie rozstaniemy a on ciagle powtarzal "ze mnie kocha i to jest najważniejsza..." jak to sie skonczylo? w pewna środe przyszedł no obiad, zjadł, poszliśmy na spacer,i mała kłotnia o błahostke, po ktorej tak dla pewnosci zapytalam czy mnie jeszcze kocha.. i uslyszalam ze juz przestał... nie pamietam co mowil po tym, bylam w strasznym szoku, stalo sie to na przestanku pod moim blokiem, nic nie wyjasnil.. tylko ze przestal kochac(w ten dzien, wczesniej powiedzial mi kilka razy ze mnie kocha)... wrocilam do domu płakłam, na drugi dzien sie otrząsnęłam, po tygodniu znowu wyłam.. i tak w kółko.. najgorsze jest to ze bylam strasznie przywiązana do jego rodziny, do jego mamy zwłaszcza, a i od momentu zerwania, zero kontatku, ani z mojej ani z jego strony... walcze z tęsknotą i z przyzwyczajeniem, świeta była straszny, dzisiaj był straszny dzien.. wśrod ludzi udaje, chodze do kina, teatru, na zakupy, uśmiecham się, ubieram, maluje.. ale sa dni i kiedy strasznie tesknie i czekam w oknie kiedy przyjdzie...

Edytowane przez pauCaa
Czas edycji: 2011-04-30 o 23:56
pauCaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 00:05   #367
Konto usunięte

Cytat:
przez ponad rok ciagle okłamywał mnie z jedna wazna dla mnie rzecza (chodzilo o palenie marihuany)ryczalam jak dziecko, ale byly święta, a on mowił ze nie chcial mnie krzywdzic i ze juz mnie wiecej nie okłamie ja chcialam zeby przestał to palić
a chociaż próbował coś zrobić, żeby przestać? nie mówię o słownych obietnicach.

Cytat:
sa dni i kiedy strasznie tesknie i czekam w oknie kiedy przyjdzie...
co piątek jak jestem w mieście, którym studiuje czekam. podrywam się na każdy dźwięk telefonu czy dzwonka, a z okna mieszkania mam widok na parking, gdzie zawsze zostawiał samochód i wypatruje go tam ciągle
Stary 2011-05-01, 00:06   #368
justynaa9
Przyczajenie

to znowu ja czytam Was cały czas, po rozstaniu wróciliśmy do siebie wiec chyba już niebardzo pasuje do tego wątku, ale tak siedziałam i pomyślałam, że napiszę. Ostatnio robie wszystko byle się nie uczyć, a matura tuż tuż;p
Każde rozstanie czegoś uczy, ja po naszym jestem silniejsza i Wy też będziecie
justynaa9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 00:11   #369
pauCaa
Raczkowanie

nigdy nic nie robil zeby przestac palic mariuhuane, uwazal ze to nie jest zle i nie rozumial dlaczego mi sie to nie podobalo, teraz sie dowiedzialam ze pare razy na imprezie na ktorej bylismy byl spalony, raz nawet sie z nim kochalam jak byl po tym.. straszne to..
Stary 2011-05-01, 00:21   #370
harvvey
Zadomowienie

vesper, dokładnie Cię rozumiem, bo ja jak tylko przejeżdżam niedaleko pracy eksa i widzę ten szyld, to jakoś mnie skręca. a nie powinno.. jednak wspomnień, sentymentu i przywiązania nie wyrzucisz tak z dnia na dzień, potrzeba czasu.
a po ile macie lat? skąd on w ogóle ją wziął? możliwe, że miał lekki kryzys związany z wami, ona wykorzystała moment, omotała go sobie, a on.. poleciał. ślepo wierząc, że zastąpi Cię byle kim. a to, że ma ją przy sobie - to nie oznacza sukcesu. na dobry związek składa się dużo więcej niż ciągła obecność. i myślę, że się zorientuje i wróci do Ciebie na kolanach

pewnie, upiększaj się! ja zrobiłam sobie 2dniowy maraton zakupowy

nie pisz do niego, on wie, że jesteś rozżalona, wściekła i załamana. zachowaj takie pieszczotliwie określenia na moment, w którym będzie Ci lizał stopy i prosił o drugą szansę, wtedy z kamienną twarzą powiesz mu jakim był tchórzem!
Stary 2011-05-01, 00:29   #371
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
nigdy nic nie robil zeby przestac palic mariuhuane, uwazal ze to nie jest zle i nie rozumial dlaczego mi sie to nie podobalo, teraz sie dowiedzialam ze pare razy na imprezie na ktorej bylismy byl spalony, raz nawet sie z nim kochalam jak byl po tym.. straszne to..
Mój facet też pali marihuane,przepraszam mój były. Gdyby to była tylko trawa... to ja bym Bogu dziękowała za takiego chłopaka.Do tego dochodzi białe , alkohol... Szkoda gadać,ale może czytałas moje wczesniejsze wątki ,to wiesz.

Ja pamietam jak sie kochałam z nim raz ,był po białym,wpadł w taki trans,ze zamiast cieszyc sie z tej chwili płakałam kiedy to robilismy... Byl nacpany !! Myslalam ,ze z jakims ułomnym sie kocham... Jakies dziwne rzeczy gadał pod nosem... Przepłakalam pól nocy.

Ja bym mogła takich sytuacji Ci tu dziesiątki napisać.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 00:35   #372
pauCaa
Raczkowanie

ja uwazam ze on byl mocno uzależniony, potrafil wyjsc z domu w momencie w ktorym ja siedzialam z jego rodzicami i z nim w salonie i sobie pilismy kawe i zadzwonil kolega to on poleciał..
wydaje mi sie ze moze skonczyc zle, ponoc pozycza kase, ma dlugi, po nocach do domu nie wraca i hula po dyskotekach i odwiedza taka jedna po nocach (znana z szybkich romansów do łozka)...
boli mnie to ze mnie odrzucil, ze nie walczyl, tak jak ja, ze w sumie nie powiedzial mi dlaczego.. dalam mu za duzo siebie a on po prostu skonczyl nasz zwiazek w 10 minut, czego ja nigdy nie potrafiłabym zrobic..
Stary 2011-05-01, 00:53   #373
Malla
Nie depcze krokusów

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26634437]Malla, tyle, że ja nie chce innego modelu, nigdy nie chciałam. jakkolwiek narcyzowato to zabrzmi- miałam zawsze duże powodzenie, uważam się za dosyć atrakcyjną osobę, kręciło/ kręci się koło mnie sporo facetów, ale żaden z nich nie jest dla mnie interesujący, chocby był nieziemsko przystojny czy mądry. Mam gdzieś głęboko w środku przeczucie, że im nie wyjdzie, że zatęskni za mną. I boje się, że tak głupio kocham, że bym wybaczyła [/QUOTE]
Jeszcze będziesz się śmiać z tego, co napisałaś. Upłynie trochę wody w Wiśle i po prostu Ci przejdzie.
Cytat:
O rany, jak ja Cię lubię
Imienniczko
Cytat:
Napisane przez justynaa9 Pokaż wiadomość
to znowu ja czytam Was cały czas, po rozstaniu wróciliśmy do siebie wiec chyba już niebardzo pasuje do tego wątku, ale tak siedziałam i pomyślałam, że napiszę. Ostatnio robie wszystko byle się nie uczyć, a matura tuż tuż;p
Każde rozstanie czegoś uczy, ja po naszym jestem silniejsza i Wy też będziecie
Miło Cię widzieć szczęśliwą
Cytat:
Cóż, kontrowersyjny temat jak i chodzenie do kościoła - każdy robi co chce.
Nie czułaś, że był spalony, nie widziałaś?
Mi się seks po trawie bardzo podobał
Stary 2011-05-01, 00:58   #374
Connff
Zadomowienie

Ok dziewczyny, ja zmykam i życzę wszystkim udanej majówki . Trzymajcie się ciepło!
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 01:12   #375
niquolle
Rozeznanie

witam nocną porą..
a ja wróciłam właśnie z drinka z mamą i jakoś tak mi fajnie wiadomo..
pogadałyśmy..
znajomy po drinku nam postawił, od razu morale w górę
jest dobrze..

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość

Kurczę, zazdroszczę tych kilku stron magisterki... Ja muszę się ostro zabrać za pisanie, ale to raczej po majówce, jak znam życie.
ja sobie też.. ostatnie dni miałam dość ciężkie.. nie mogłam się skupić.. myślami byłam zupełnie gdzieś daleko..
ale już jestem na końcówce, także nie jest źle..
dostałam propozycję zrobienia doktoratu, ale sama nie wiem.. nigdy mnie do kariery naukowej nie ciągnęło.. a może teraz to jakaś nowa okazja, kto wie

Cytat:
Do niego nie dociera nic ! zero, null ! A ja co? Głupia gęś jestem !!
Kochana.. a do Ciebie dociera ??!!
bo chyba nie do końca..

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26634084]Jak się rozpisze, to przepraszam. Postaram się skrócić jak najbardziej.

Poznaliśmy się jakieś 6 lat temu, od zawsze między nami coś było, ale w związku byliśmy ok. 2,5 roku. Miałam kilka związków przed nim, ale każdy kończyłam ze względu na niego, nikt nie mógł mu dorównać. Banalne, ale najwspanialszy czas w moim życiu. Nikt mi nie dał tyle szczęścia co on, nikogo nigdy nie kochałam, tylko jego. Byłam jego pierwszą dziewczyną- pierwszy seks, pierwsze wspólne wyjazdy itd. Nie napisze, że był ideałem, bo wiadomo, że takich nie ma, ale przy nim jedynym mogłam być sobą, mogłam mu wszystko powiedzieć, a to było dla mnie ważne. Stworzyliśmy sobie taki mały wspólny świat, myślałam, że będziemy razem zawsze, że po tym co przeszliśmy nie może byc inaczej, dla mnie to było coś pewnego jak to że 2+2=4. wszyscy znajomi powtarzali- "idealna para".
Co do samego związku: nigdy mnie nie skrzywdził, to ja byłam tą krzywdzącą stroną. mieliśmy kryzys jak wyjechałam na studia, 270km od niego, on został w naszym rodzinnym mieście, ale uporaliśmy się z tym. przyjeżdżał do mnie na weekendy, ja co dwa tygodnie jeździłam do niego. tej zimy pojechaliśmy na pierwszy wspólny dłuższy wyjazd. było cudownie, wtedy pomyślałam, że mogę zostac jego żoną, że wiem, że tylko on i nikt inny.
Popsuło się w połowie marca. pokłóciliśmy się o niby głupotę, choc dla mnie to było ważne, przerodziło się w potężną kłótnią, w której użyłam słów których żałuje cholernie. powiedziałam, że nie chce go więcej widziec, że ma mi dac spokój. nie odzywaliśmy się kilka dni, tym bardziej że ja wróciłam do miasta, w którym studiuje, a załatwianie spraw przez tel. nie było zbyt owocne. wróciłam po dwóch tygodniach, spotkaliśmy się (wymusiłam to na nim), pogadaliśmy chwilę, powiedział, że coś się zmieniło, że nie potrafi narazie ze mną byc. spotkaliśmy się jeszcze w dzień mojego wyjazdu z miasta. płakałam strasznie, przytulał mnie, pocałował, powiedział, że jeszcze będzie dobrze, że się ułoży między nami. od tamtego czasu żyłam w ciągłej niepewności, zawieszeniu, nie wiedziałam co dalej. dostawałam od niego max. 3 smsy tygodniowo. pisał, że nienawidzi siebie za to jak mnie krzywdzi. żebym sie nie starała, bo nie jest tego wart. w tym czasie mój przyjaciel widział go z jakąś dziewczyną inną i z innym chłopakiem. mi powiedział, że koleżanka i że nie powinnam się denerwować skoro sama mam tylu kolegów (zawsze było to problemem, ale nie zrobiłam nigdy nic, o czym nie mogłabym mu powiedzieć). w połowie kwietnia zauważyłam na fb, że ta dziewczyna zmieniła na fb status na 'w związku'. stwierdziłam, że dość takiego stanu, że nie można tak żyć, muszę wiedzieć na czym stoję. zadzwoniłam, pogadaliśmy długo, płakaliśmy oboje, miał przemyśleć wszystko i podjąć ostateczną decyzję. kilka dni później pisał, że chce ze mną być, o ile się dowiem wszystkiego co robił ( chodziło np. o kwestie palenia). przyjechałam do domu, mieliśmy się spotkać żeby pogadać. napisał, że nie jest gotów, że nie potrafi jeszcze. dwa dni temu widziałam go z ta dziewczyną w jego samochodzie. dziś weszłam na jej fb, zobaczyłam zdjęcie z nim i podpis 'z moim najukochańszym<3'. pękło mi serce. najbardziej boli fakt, że nie potrafił się zdobyć na szczerość i po tym wszystkim co razem przeszliśmy powiedzieć wprost- chcę być z kimś innym. i to jeszcze na kogo mnie zamienił... na dziewczynę, z której razem się śmialiśmy, na dziewczynę mającą opinię 'pustaka', o której po mieście chodziły teksty o jej kiepskich zdolnościach łóżkowych.
od tej naszej kłótni pierwszej, która spowodowała to wszystko minęło prawie 1,5 miesiąca, a ja wciąż nie mogę się pozbierac Kocham go tak strasznie, nawet po tylu latach znajomości mam nadal motyle w brzuchu na jego widok [/QUOTE]

ja to ujmę dość krótko i treściwie - DARUJ SOBIE.. naprawdę..
pokaż klasę..
nie będę oryginalna, ale NIE CIEBIE wybrał, tylko inną.. nie warto nad kimś takim się rozczulać.. i tracić niepotrzebnie nerwy..

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26634942]
miałyście po rozstaniu ochotę sie upiększyć, wziąć porządnie za siebie, tak żeby za jakiś czas ex zobaczył co stracił?

[/QUOTE]

jasne.. ale jak to już jedna dziewczyna napisała przede wszystkim - DLA SIEBIE
jak masz coś komuś udowodnić - to SOBIE.. nikomu innemu.. to Ty masz poczuć się sama ze sobą dobrze i tyle..
ja już nawet nie mam potrzeby nikomu nic udowadniania.. jedyne co chce udowodnić to to, że bez Niego też mogę mieć [i będę mieć!] zaje-biste życie! a może nawet i lepsze.. ale to sobie a nie Jemu..
i tyle..

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26635238]

a, i jeszcze jedna sprawa. teraz jak już wiem, że jest z nią, mam ochotę napisać mu jakim był tchórzem, skoro po takim czasie nie zasłużyłam na jedno zdanie wyjaśnienia. mam ochotę wygarnąć co o tym myślę. ale nie wiem czy to dobry pomysł. co myślicie? [/QUOTE]

też tak miałam..
napisał mi wszystko w jednym sms'ie.. takie zaje-biste podsumowanie 2 lat razem.. miałam ochotę Mu to wygarnąć, że na to nie zasługuję, że jest tchórzem.. odpuściłam..
nie sądzę, aby się tym jakoś specjalnie przejął.. pewnie dlatego.. ale swoje pomyślałam

Cytat:
najgorsze jest to ze bylam strasznie przywiązana do jego rodziny, do jego mamy zwłaszcza, a i od momentu zerwania, zero kontatku, ani z mojej ani z jego strony...
ja zadzwoniłam do mamy eksa z życzeniami świątecznymi.. bo też ją i jego ojca bardzo lubiłam..
eks wysłał życzenia mojej mamie, którą kilka tygodni wcześniej nazywał "teściową".. ehh..
trochę mnie bolało, ale chciałam być fair wobec jego rodziców, bo do nich nic nie mam..

wiecie co jest okropne.. jak dzień po naszym rozstaniu zadzwonił do mnie Jego ojciec, który strasznie mnie lubił, oh-ah, i na moje słowa "będzie miał Pan jeszcze fajną synową" odpowiedział "żadna nie będzie tak dobra, jak Ty.. żadna! i żadna mi tu nogi nie postawi" wiem wiem.. okropne, ale pomyślałam, że już współczuję przyszłej dziewczynie mojego eksa.. bo z Jego ojcem nie jest łatwo.. trudny człowiek.. wszyscy byli w szoku, że mnie tak polubił, że nawet bardziej liczył się z moim zdaniem niż mojego byłego.. [wredna jestem!!]

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

Edytowane przez niquolle
Czas edycji: 2011-05-01 o 01:18
niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 01:13   #376
pauCaa
Raczkowanie

był jakiś dziwny, ale to był moment kiedy jeszcze nie wiedzialam ze pali, cos podejrzewałam ale pomyślałam sobie "gdzie, przeciez on by mnie nie okłamywał, na pewno mi sie wydaje.." nie chcialam go osądząc, czy mi sie podobalo czy nie? był inny niż normalnie, całkiem inny.. wiec czulam sie dziwnie, zwłaszcza ze mam do tego raczej negatywne podejście..

a czy ktora z was, byla mocno związana z rodzina eks? ja strasznie, tez dosc mocno sie zaprzyjaźnilam z dziewczyna brat mojego eks, i nie wiem czy utrzymywac z nia kontakty czy nie... chociaż ona mi teraz bardzo dużo pomaga, gdzies mnie tam rozumie, bo ta rodzina jest dziwna, strasznie latwo sie do niej przywiąząć i ciężko odzwyczaić..
ale jestem dumna z siebie, ze mimo ze tesknie nie tesknie az tak mocno zeby sie do niego odezwac, myslam ze bede walczyc, dzwonic, pisać, zmuszac go do rozmow. ale skoro mnie juz nie kocha to nie ma o czym gadac chyba...
Stary 2011-05-01, 01:37   #377
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
a czy ktora z was, byla mocno związana z rodzina eks? ja strasznie, tez dosc mocno sie zaprzyjaźnilam z dziewczyna brat mojego eks, i nie wiem czy utrzymywac z nia kontakty czy nie... chociaż ona mi teraz bardzo dużo pomaga, gdzies mnie tam rozumie, bo ta rodzina jest dziwna, strasznie latwo sie do niej przywiąząć i ciężko odzwyczaić..
ale jestem dumna z siebie, ze mimo ze tesknie nie tesknie az tak mocno zeby sie do niego odezwac, myslam ze bede walczyc, dzwonic, pisać, zmuszac go do rozmow. ale skoro mnie juz nie kocha to nie ma o czym gadac chyba...
ja byłam bardzo związana z Jego rodziną.. rodzicami, bratem, ciotkami, kuzynami.. nawet sąsiadami, znajomymi, przyjaciółmi.. i tego mi szkoda najbardziej.. nie mogę powiedzieć o ani jednej osobie nic złego.. dlatego to bardziej boli.. oni są tam, a ja tu, już bez Niego.. i jak pomyślę, że już nigdy z Jego ojcem nie będę rozmawiać o polityce, Jego mamą pić winko, Jego bratem żartować - to aż mnie zbiera na wymioty.. tego mi bardzo żal.. ale nie mam na to wpływu.. staram się myśleć, że może w moim następnym związku zbuduję równie dobre relacje.. oby!

dla mnie też - skoro nie kocha - nie ma o czym gadać..
to już chyba jaka kropka nad "i".. bo żebyśmy pokłócili się o coś, to masz nadzieję, że ta miłość jeszcze jest.. a tu.. już nie ma nic.. i to chyba jest najgorsze.. przynajmniej dla mnie..

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 01:39   #378
justynaa9
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Miło Cię widzieć szczęśliwą
Jestem bardzo szczęśliwa, chyba nigdy nie było tak dobrze

Dziewczyny, uciekajcie od tych ćpunów i alkoholików. Mój exex pił, ćpał, to była jedna wielka masakra. Każde nasze wyjście, każda impreza kończyła się awanturą, zawsze lazł z pazurami do kogoś, na początku znosiłam to płakałam w kącie, później zawsze gdy chciał kogoś bić ja biłam jego, płakałam, prosiłam by przestał, wydawało mi się, że mi nie odda, a jednak, uderzył mnie. Za każdym razem gdy go zostawiałam, błagał bym wróciła, a ja ulegałam, wierzyłam, że się zmieni, że zrobi to dla mnie. Zawsze było tak samo, nadal pił, ćpał, bił, później doszły zdrady. Powiedziałam dość, wtedy też prosił, wysiadywał pod moim domem, prosił moją mamę, chciałam wrócić, jednak wydarzyło sie coś co mnie skutecznie do niego zniechęciło. Pojechałam z koleżankami na dyskotekę, stałyśmy śmiałyśmy się, myślał, że z niego i wtedy dostałam szklaną butelką, pokaleczył mi całe pleczy. Wtedy dopiero zrozumiałam, że ma ze sobą wielki problem a ja nie chce w tym dalej uczestniczyć. U was też musi aż tyle się stać byście zrozumiały?
Nie musicie żyć z takim człowiekiem, trzeba tylko powiedzieć stop.
Życzę Wam dużo siły i wytrwałości
justynaa9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 01:42   #379
Nanya_dnb
Zadomowienie

GG do Nanya_dnb

Mam pytanie jak odzyskac od byłego pozyczone pieniadze ,nie mam juz zadnego pomyslu ,do niego nie pojde bo nie chce na niego patrzec zreszta rozmawiac tez nie ,codziennie pisze mu smsy z tekstem ze ma mi oddac kase ale to juz trwa 2 tygodnie .A on oczywiscie mnie olewa .Macie moze jakis pomysl ,bo nie daruje mu tej kasy co to to nie ,za duzo zrobil mi krzywdy zebym mu jeszcze za darmo kase dawala. ....

“Nie musisz patrzeć z zazdrością na własność innych; nikt nie posiada tego, czego nie mógłbyś zdobyć sam, bez zabierania drugiemu czegokolwiek.”
Nanya_dnb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 08:59   #380
Duszek2
Raczkowanie

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26634084]Jak się rozpisze, to przepraszam. Postaram się skrócić jak najbardziej.

Poznaliśmy się jakieś 6 lat temu, od zawsze między nami coś było, ale w związku byliśmy ok. 2,5 roku. Miałam kilka związków przed nim, ale każdy kończyłam ze względu na niego, nikt nie mógł mu dorównać. Banalne, ale najwspanialszy czas w moim życiu. Nikt mi nie dał tyle szczęścia co on, nikogo nigdy nie kochałam, tylko jego. Byłam jego pierwszą dziewczyną- pierwszy seks, pierwsze wspólne wyjazdy itd. Nie napisze, że był ideałem, bo wiadomo, że takich nie ma, ale przy nim jedynym mogłam być sobą, mogłam mu wszystko powiedzieć, a to było dla mnie ważne. Stworzyliśmy sobie taki mały wspólny świat, myślałam, że będziemy razem zawsze, że po tym co przeszliśmy nie może byc inaczej, dla mnie to było coś pewnego jak to że 2+2=4. wszyscy znajomi powtarzali- "idealna para".
Co do samego związku: nigdy mnie nie skrzywdził, to ja byłam tą krzywdzącą stroną. mieliśmy kryzys jak wyjechałam na studia, 270km od niego, on został w naszym rodzinnym mieście, ale uporaliśmy się z tym. przyjeżdżał do mnie na weekendy, ja co dwa tygodnie jeździłam do niego. tej zimy pojechaliśmy na pierwszy wspólny dłuższy wyjazd. było cudownie, wtedy pomyślałam, że mogę zostac jego żoną, że wiem, że tylko on i nikt inny.
Popsuło się w połowie marca. pokłóciliśmy się o niby głupotę, choc dla mnie to było ważne, przerodziło się w potężną kłótnią, w której użyłam słów których żałuje cholernie. powiedziałam, że nie chce go więcej widziec, że ma mi dac spokój. nie odzywaliśmy się kilka dni, tym bardziej że ja wróciłam do miasta, w którym studiuje, a załatwianie spraw przez tel. nie było zbyt owocne. wróciłam po dwóch tygodniach, spotkaliśmy się (wymusiłam to na nim), pogadaliśmy chwilę, powiedział, że coś się zmieniło, że nie potrafi narazie ze mną byc. spotkaliśmy się jeszcze w dzień mojego wyjazdu z miasta. płakałam strasznie, przytulał mnie, pocałował, powiedział, że jeszcze będzie dobrze, że się ułoży między nami. od tamtego czasu żyłam w ciągłej niepewności, zawieszeniu, nie wiedziałam co dalej. dostawałam od niego max. 3 smsy tygodniowo. pisał, że nienawidzi siebie za to jak mnie krzywdzi. żebym sie nie starała, bo nie jest tego wart. w tym czasie mój przyjaciel widział go z jakąś dziewczyną inną i z innym chłopakiem. mi powiedział, że koleżanka i że nie powinnam się denerwować skoro sama mam tylu kolegów (zawsze było to problemem, ale nie zrobiłam nigdy nic, o czym nie mogłabym mu powiedzieć). w połowie kwietnia zauważyłam na fb, że ta dziewczyna zmieniła na fb status na 'w związku'. stwierdziłam, że dość takiego stanu, że nie można tak żyć, muszę wiedzieć na czym stoję. zadzwoniłam, pogadaliśmy długo, płakaliśmy oboje, miał przemyśleć wszystko i podjąć ostateczną decyzję. kilka dni później pisał, że chce ze mną być, o ile się dowiem wszystkiego co robił ( chodziło np. o kwestie palenia). przyjechałam do domu, mieliśmy się spotkać żeby pogadać. napisał, że nie jest gotów, że nie potrafi jeszcze. dwa dni temu widziałam go z ta dziewczyną w jego samochodzie. dziś weszłam na jej fb, zobaczyłam zdjęcie z nim i podpis 'z moim najukochańszym<3'. pękło mi serce. najbardziej boli fakt, że nie potrafił się zdobyć na szczerość i po tym wszystkim co razem przeszliśmy powiedzieć wprost- chcę być z kimś innym. i to jeszcze na kogo mnie zamienił... na dziewczynę, z której razem się śmialiśmy, na dziewczynę mającą opinię 'pustaka', o której po mieście chodziły teksty o jej kiepskich zdolnościach łóżkowych.
od tej naszej kłótni pierwszej, która spowodowała to wszystko minęło prawie 1,5 miesiąca, a ja wciąż nie mogę się pozbierac Kocham go tak strasznie, nawet po tylu latach znajomości mam nadal motyle w brzuchu na jego widok [/QUOTE]

Byłam w prkatycznie identycznej sytuacji.. Też dowiedziałam się , że ma inna tyle, że z nk. Na pewno nie odzywaj się już do niego...
Ja za nim wróciłam do w miare normalnego życia( tj- czasem uśmiechania się ale żadko jedzenia normalnie i nie plakania co 2 godziny) mineło prawie 4,5 miesiąca. Potem juz czestotliwosc plakania sie zmniejszyla duzo, czesto tylko myslalam o niem.

Minie czas i jakoś pojdziesz do przodu... ale duzo czaasu na to jeszcze przed toba..
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 09:19   #381
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
Byłam w prkatycznie identycznej sytuacji.. Też dowiedziałam się , że ma inna tyle, że z nk. Na pewno nie odzywaj się już do niego...
Ja za nim wróciłam do w miare normalnego życia( tj- czasem uśmiechania się ale żadko jedzenia normalnie i nie plakania co 2 godziny) mineło prawie 4,5 miesiąca. Potem juz czestotliwosc plakania sie zmniejszyla duzo, czesto tylko myslalam o niem.

Minie czas i jakoś pojdziesz do przodu... ale duzo czaasu na to jeszcze przed toba..
Mam obecnie podobną stuacjię... Facet mi mówi, że mnie kocha itp., a co wejdę do niego na nk, to komantarze od jakichś lasek, buziaczki itp. Mówi, że to tylko koleżanki, ale jakoś ciężko mi uwierzyć... Wczoraj z jego komentarzy dowiedziałam się, że poznał jakieś dziewczyny gdzieś jak był na wypadzie z kolegami i odnalazł je na nk... Pytały go czy zamierza tam jeszcze kiedyś wbić... Napisałam mu smsa, że to jest nie fair i zachowuje się jakby nie miał dziewczyny, no bo taka jest prawda! Ja z nikim nie wypisuje, nie umawiam się i nie zapoznaję... Ale, że miał jkaąś imprezę z kolegami to nawet nie raczył mi odpisać... Dzisiaj ma do mnie przyjechać (o ile będzie w stanie i jak zwykle mu coś nie wypadnie...) i nie wiem co mam zrobić. Ja w ogóle nie jestem pewna czy jego znajomi wiedzą, że on kogoś ma... Jesteśmy ze sobą już 3 miesiące (a spotykamy się od stycznia) i wypadałoby żeby znajomi wiedzieli, że kogoś ma... aaa, nieee poznałam jednego kolegę... Który akurat był przypadkiem... Co mam robić?
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 10:24   #382
Jacqueline__
Zakorzenienie

kochane. jest ze mną dziś fatalnie.. byłam wczoraj na imprezie ze znajomymi. wszyscy na mnie patrzyli jakbym zrobiła coś złego, bo jak to sama przyszła? ;| jak jechaliśmy to po 21 minęliśmy jego dom, świeciło się światło w jego pokoju i poczułam się okropnie.. tak jakbym robiła coś złego że idę z nimi się bawić a On jest w domu.. mimo że przecież wcześniej prawie mineliśmy się autami na ulicy, oczywiście u Niego było w Nim pełno osob.. na początku nawet że się bawiłam, ale potem spotkałam naszego wspólnego znajomego, który o niczym nie wiedział. zaczełam gadać o tym, myśleć i w ogóle stałam tylko na zewnątrz i zamulałam strasznie..

chciałabym do Niego napisać żeby już teraz mi powiedział co z Nami będzie dalej bo nie mogę żyć w takiej niepewności, to mnie zabija... ale z drugiej strony chciałabym żeby sam się odezwał..

beznadziejny nastrój.!

Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 10:32   #383
lily92920
Zakorzenienie

Dzień Dobry Wszystkim

Zachorowałam!

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
A dlaczego?????
Nauka
Ale wysłał mi ciuma na dobranoc i się jaram!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-05-01 o 16:19
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 11:04   #384
pauCaa
Raczkowanie

hej, i jak samopoczucie? ladna pogoda mnie przygnębia, was pewnie tez?
jak myślicie, lepiej utrzymywać kontakt z eks czy nie? Wczoraj przed obawą ze moglabym go spotkać uciekłam.. i nie wiem czy dobrze zrobiłam, moze powinnam się z tym zmierzyć?
Stary 2011-05-01, 11:16   #385
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Warto coś zmienić, znaleźć sobie nowe hobby, żeby poczuć się takim urodzonym na nowo.
Właśnie! takie przywitanie nowego rozdziału w życiu Ja w sumie nie zrobiłam nic wyjątkowego, tylko kupiłam szczury, zapisałam się na siłownię.. ale to już krok do przodu.

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26634942]

Co nie zmienia faktu, że nie powiedział mi wprost co jest grane.[/QUOTE]

No pewnie że tak, od czasu zerwania z eksem dbam o siebie bardzo a jak jadę do jego miasta gdzie mieszka to już w ogóle. Co prawda nie spotkałam go od 3 miesięcy ale lubię dobrze wyglądać.

Cytat:
Napisane przez justynaa9 Pokaż wiadomość
po rozstaniu wróciliśmy do siebie wiec chyba już niebardzo pasuje do tego wątku, ale tak siedziałam i pomyślałam, że napiszę.
3mamy kciukii

Cytat:
Mój facet też pali marihuane,przepraszam mój były.

Ja pamietam jak sie kochałam z nim raz ,był po białym,wpadł w taki trans,ze zamiast cieszyc sie z tej chwili płakałam kiedy to robilismy... Byl nacpany !! Myslalam ,ze z jakims ułomnym sie kocham... Jakies dziwne rzeczy gadał pod nosem... Przepłakalam pól nocy.

Ja bym mogła takich sytuacji Ci tu dziesiątki napisać.
Mój też palił, nawet chamsko mnie to chciał wciągać.. najgorsza rzecz w moim życiu.
A ta akacja z naćpanym facetem w łóżku.. no nieźle, współczuję Ci.

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość

Zachorowałąm!
Zdrowiej

Ja wczoraj byłam z koleżanką na mieście, poszłyśmy na kebaba (tak, powinnam dostać za niego baty ale wzięłyśmy jednego na pół ), turek który tam pracuje wziął mój numer, głupio mi było odmówić biedaczkowi i dałam.. zapraszał mnie do jakiejś knajpy że mamy wpaść bo on tam dzisiaj będzie.. to było straszne. Jedyne co pomyślałam wpisując mu ten numer to "jeśli myślisz że kiedykolwiek Ci odpiszę czy odbiorę tel to się grubo mylisz"
Napiłyśmy się piwa, miałam już kolorowo, jacyś goście w knajpie chcieli się dosiadać, w autobusie kumpel powiedział że jestem bardzo ładna i chętnie zaprosi mnie na piwo.. było miło.

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
hej, i jak samopoczucie? ladna pogoda mnie przygnębia, was pewnie tez?
jak myślicie, lepiej utrzymywać kontakt z eks czy nie? Wczoraj przed obawą ze moglabym go spotkać uciekłam.. i nie wiem czy dobrze zrobiłam, moze powinnam się z tym zmierzyć?
BRAK KONTAKTU !

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 11:30   #386
zoskasamoska
Wtajemniczenie

zjedzmniebejbe ,ja dałam sie wciągnąć w palenie zioła,pewnego dnia dostałam poprsotu najzwyczajniej do głowy od tego,pojawiły sie napady lęku z nikąd ,chodziłam przez kilka mieiecy jak nakrecona,czulam sie jak w matrixie,teraz jest duzo duzo duzo lepiej i dziekuje Bogu ,ze skonczyło sie tylko na tym.Najbardziej bolało mnie to, ze wiedział co sie ze mna dzieje,ze musze łykac tabletki ,prawie jak psychotropy,ze musze sie leczyc,miał to w dupie .
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 11:35   #387
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
pojawiły sie napady lęku z nikąd
Na mnie też tak zadziałała.. nigdy więcej się nie dam namówić..
to jest świństwo, nie dość że drogie to jeszcze wcale takie rozweselające to nie jest.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 11:40   #388
mystery20
Raczkowanie

Nie wiem już co myśleć i co zrobić dalej...
Z facetem ( a w zasadzie jeszcze chłopcem... ) byłam od lutego ubiegłego roku. Na początku wszystko ładnie, pięknie - wiadomo. Poźniej zaczęły wychodzić ogromne różnice w naszym myśleniu... Ja teraz kończe szkołe, myśle o maturze, o studiach, o pracy. On w głowie miał głównie kolegów, sam z siebie nic nie potrafił zrobić. Stale musiałam go niańczyć. "poszukaj pracy", " idź do szkoły" , "zadbaj o mnie wreszcie". A on.. starał sie.. tiaaa. dzień, tydzień a później wszystko wracało do normy.
Częste kłotnie były przez to właśnie, że nic z sobą nie robił i w dodatku okłamywał mnie w róznych sprawach. Nie zdradził mnie - co do tego, mam pewność.
W ostatnim czasie to było już takie męczenie się.. Non stop kłótnie, nieporozumienia. W pewnym momencie nie wytrzymałam, powiedziałam mu, że tak dalej być nie może. Jeśli chce, żebyśmy nadal byli razem to niech coś zrobi, postara się, zabiega o mnie. Ale nie robił nic praktycznie.. Bo co mi po smsach i jego słowach bez pokrycia? W tym czasie pojawił sie jeszcze ktoś - mój były. Spotkałam się z nim, pogadałam - tyle. O wszystkim powiedziałam mojemu chłopakowi bo nadal chciałam być fair wobec niego.
Minęły dwa tygodnie, żaadnych starań z jego strony nie widziałam, postanowiłam, że się rozstaniemy. Rozmawialiśmy, popłakaliśmy i doszliśmy do wniosku OBOJE, że faktycznie tak będzie lepiej.. Nie dobraliśmy się i tyle.
Ale teraz on próbuje zwalić całą winę na mnie. Mówi, że to WSZYSTKO MOJA WINA bo ja go zdradziła i zdradzam (chodzi o to spotkanie z byłym). Wiecie jak ja się teraz czuje? Zawsze byłam fair wobec niego, niczego przed nim nie ukrywałam i tak wiele razy dawałam jemu 'ostatnie' szanse. Żadnej nie wykorzystał.. a teraz jeszcze na mnie zwala wine. zrobił ze mnie ostatnią szmate..
Stary 2011-05-01, 11:54   #389
AguŚ87
Zakorzenienie

przepraam za wczoraj widze ze przez tą sytuacje dziwnie sie zachowuje, mam napady smiechu i nie wiem o co mi chodzi. takze jak kogos urazilam to sorki dziwnie sie zachowuje w nerwach

naprawde do niego nie pisze naprawdeeeeeeeeeee i wiecie co? spotkalam go na imprezie powiedzialam czesc i przeszłam dalej bawiac sie do rana mijajc go co chwila nawet nie podeszłam bawilam sie ze znajomym widział to... wyslał mi rano sms ze widzi ze mam inny obiekt juz a on o mnie c iagle mysli i jest zakochany. buehheehehheeheh co za człowiek chory !
nawet nie wiem czy mam mu na to odpisywac...

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-05-01 o 12:26
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 12:09   #390
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mystery20 Pokaż wiadomość
Ale teraz on próbuje zwalić całą winę na mnie. Mówi, że to WSZYSTKO MOJA WINA bo ja go zdradziła i zdradzam (chodzi o to spotkanie z byłym).. a teraz jeszcze na mnie zwala wine. zrobił ze mnie ostatnią szmate..
skąd to wiesz? masz z nim ciągle kontakt?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości