|
|
#2551 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
hold me now, nothing else matters, it's just the two of us
chwyć mnie teraz, nic innego nie ma znaczenia, jesteśmy tylko my no regrets, just love bez żalu, tylko miłość A ja jestem proszę pana na zakręcie Moje prawo to jest pańskie lewo Pan widzi krzesło ławkę stół A ja rozdarte drzewo You'll never know if you never try, To forget your past and simply be mine Nigdy nie będziesz wiedział, jeśli nie spróbujesz Zapomnieć o przeszłości i po prostu być mój I dare you to let me be your, your one and only Ośmielam pozwolić sobie być twoją, twoją jedną i jedyną
|
#2552 |
|
Zadomowienie
|
lov ya - moja kochana
"Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego. / Wichrowe Wzgórza Ci, którzy mają najmniej powodów do płaczu, wylewają znacznie więcej łez niż inni. / Wariatki Czasami Bóg, zrezygnowany rozkłada ręce i mówi do siebie: "Zdaję sobie sprawę, że to i owo mogłoby wyglądać inaczej, ale cóż, przecież nie jestem wszechmogący". / W Zwierciadle Niejasno Przyzwyczajenie. Lenistwo. Tchórzostwo. Bóg jeden wie, dlaczego ludzie ze sobą zostają. / Uszanuj Siebie Ja - królowa kier, madonna bez dzieciątka przesuwam perłę na sznurze naszyjnika i zamiast Amen wzruszam ramionami. "/ Ulica Magików Wmawiałeś mi, że rzeczywistość jest lepsza niż marzenia. Mówiłeś, że marzenia wypaczają rzeczywistość. Nie marzyłam. I co mi z tego przyszło? Teraz nie mam ani Ciebie, ani marzeń. Nie wmawiaj sobie, że zagryziesz wargi i zapomnisz. Mała, to nic nie da. Minie bezowocny czas zapominania, A Ty dalej będziesz kochać, tyle, że ze zdwojoną siłą. Czasem po prostu trudno zamknąć za sobą drzwi i tak po prostu odejść. Czekałam na Twój telefon, chociaż wiedziałam, że nie zadzwonisz. Śniłam, że trzymasz mnie w ramionach i mówisz „że kochasz”. A potem budziłam się, patrzyłam w lustro i widziałam tylko Szarą zmęczoną twarz z workami pod oczami. Tak, nadal byłam sama.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2011-05-01 o 11:11 |
|
|
|
#2553 |
|
Raczkowanie
|
Prawdziwy mężczyzna nie zrobiłby tego tak
Chłopcom wstęp wzbroniony - Jak myślisz jak to jest kogoś kochać? - Chyba to jest tak, że masz swój własny, prywatny świat. Jak sen. Wszystko tam jest wyraźniejsze, trochę niezrównoważone i wyłącznie Twoje. <3 Zaczynam myśleć o nas w kategoriach stałych i długoterminowych ![]() Moja prawa ręka jest nogą. Głupią jak but. Z lewej nogi. Obudziłam się nie wiedząc, że tego popołudnia zakocham się w Tobie <3 Wejdź do ogrodu. Chcę, by zobaczyły Cię moje róże.
A teraz serca mam dwa, smutki dwa I miłość po kres, i radość do łez Wieczory długie i złe, krótki dnie Więc całuj mnie częściej, bo nie wiem jak będzie Gdy odejdziesz <3 5.02.2011 ![]() Paweł Edytowane przez xxxposhxxx Czas edycji: 2011-05-01 o 11:47 |
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2555 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bywa tak, że najczęściej boli przeszłość. Coś, co było i nigdy nie wróci. Świadomość tego, że to już koniec. Uwierz, że pomimo wszystko, nigdy nie będziesz mi obojętny. i tylko czasami mam tak wielką ochotę uciec stąd, w zasadzie gdziekolwiek. i ta chęć jest prawie, prawie tak silna jak świadomość, że tego nie zrobię. każde wspomnienie to zapach i piosenka. Naucz, jak nie budzić się z krzykiem, bo jesteś nie dla mnie. Naucz, jak patrzeć na innych mężczyzn, by nie widzieć w nich Ciebie. Muzyka zagłusza rzeczywistość - dlatego tak bardzo ją kochamy. cisza boli. Kiedy już zapomnisz, ja będę pamiętać za nas oboje. tracę oddech gdy widujemy się przypadkiem. -Kim dla ciebie jestem? -Jedynym powodem, dla którego żyję . Nienawidzę.Nienawidzę tej cholernej słabosci do Ciebie.
"odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram." /your blue eyes\ ![]() Edytowane przez Chers Czas edycji: 2011-05-01 o 12:09 |
|
|
|
|
#2556 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli kiedyś z zamachu zrobisz dwie kawy,
daj znać, znaczy, że zaczyna Ci mnie brakować. Wiem, teraz Cię nie ma. Ale nadzieja chce wiedzieć, czy kiedyś jeszcze będziesz. W innym wypadku odejdzie gdzieś, gdzie może cokolwiek zdziałać, gdzie trwanie przy niej odniesie skutki, gdzie ktoś do kogoś wróci. Więc? Poznałam Ciebie, zgubiłam zegarek. Szczęśliwi czasu nie liczą. Drażni mnie to słońce, nie pozwala płakać, wysusza ledwo wypuszczoną łzę.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2011-05-01 o 13:15 |
|
|
|
#2557 |
|
Rozeznanie
|
Przez tyle czasu nie potrafiłeś mnie odnaleźć, a może po prostu nie chciałeś. Znajdziemy sposób by być razem, zawsze nam się udawało. i znów przestajemy być dla siebie ważni. A ja przestaję liczyć który to już raz. We're dying, nothing can save us. /umieramy, nic nie może nas uratować./ Zgwałciłeś naszą miłość kłamiąc, że nigdy jej nie było. marzmy tak jakbyśmy mieli żyć wiecznie, kochajmy tak jakbyśmy mieli umrzeć jutro. mówimy tym samym językiem, ale czasem czuję jakbym nie rozumiała ani jednego twojego słowa. Twoja miłość jest jak wiosenny wiatr. Czuję jak łaskocze mnie po twarzy. Twoje kłamstwa są jak szpony, które rozdzierają moją delikatną skórę. Moja miłość do ciebie jest wyższa od gór, głębsza niż ocean i większa niż wszechświat. "Jestem kolorem którego nie zobaczysz. Dźwiękiem którego
nie usłyszysz. Jestem dotykiem którego nie poczujesz."
|
|
#2558 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
usiądź, opowiem Ci o znajomości, która trwała ułamek sekundy, a pobudziła serce do życia. początki są ciężkie, końce smutne, a środku zazwyczaj nie możemy skontrolować. nasze linie papilarne razem tworzyły ogień, wypalał on nasze ciała od wewnątrz. uciekam gdzieś gdzie rzęsy układają się na kształt marzeń, gdzie największym zmartwieniem jest mokra po kolana suknia od radości. - skąd wiedziałaś, że znowu zacznę palić, skąd wiedziałaś, że nie dam sobie rady i do tego wrócę? przecież... - bo wiedziałam, że ja będę powodem chwycenia do ręki twojego pierwszego papierosa. idę do piekła, schodami w głąb, gubię się w labiryncie, duszę się oparami kłamstw, myślę, że jest tu zdecydowanie za ciepło, rozbieram się i pali się moje ciało, zostają kości i pył jakby spalony papier... czasem człowiek odchodzi tylko raz. tu łzy kochanie niczego nie zmienią. ...and You like only my body / i Ty lubisz tylko moje ciało/
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
siedzenie na trzepaku i dłubanie słonecznika, ogniska, melanże i nowe znajomości, pierwsze próby jazdy deskorolką i zdarte kolana, pierwsza miłość, i rozczarowania. to wszystko już nie wróci, no może prócz rozczarowań, każdego dnia. mówiłam Ci już, że jesteś najgorszym skur^ysynem jakiego znam? a mówiłam Ci, że i tak, gdy poprosisz o pomoc zapewne nie odmówię? od tamtego dnia wszystko się zmieniło. zmieniłam się ja, zmienił się świat, nawet ulubiona czekolada straciła swój niesamowity smak.. a gdy mnie pytają czego mogę być pewna, odpowiadam, że siebie i swoich ludzi.
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo, bardzo, bardzo!
![]() jesteś zapachem deszczu, tlenem i krwią w żyłach. wydaje mi się, że to może być koniec. zdejmuję z twarzy żelazny uśmiech. jest zbyt ciężki, nie mogę latać. pochowałam cię zaraz obok resztek mojego serca. nie mogę spamiętać, czy jest wtorek, czy październik, śledzę dni dzięki liczeniu, ile razy mam kaca.
|
|
#2562 |
|
Raczkowanie
|
lov ya - ciesze sie bardzo
'ja pozwolę ci odejść, ty pozwolisz mi siebie zatrzymać.' Po prostu ze mną bądź, nie zawiodę, obiecuje poranki nie cieszą mnie, rozczarowują noce. potrzebuję odrobiny wolności, głębokiego wdechu na dzień dobry. 'Ukołysz mnie do snu pocałunkiem, delikatnym dotykiem Twej dłoni, szeptem nie poukładanych słów..' " Nie żyłam nigdy tak, jakbym chciała, więc może umrę po swojemu..." 'bo chciałabym uwierzyć że jutro nadejdzie a wczoraj nigdy nie wróci' 'I czas się przyznać, bo czas wcale nie zna sie na bliznach' a moje serce zgłupiało na nowo 'gdy w twojej głowie taka cisza, że boisz się nawet odetchnąć, odwrócić wzrok.' 'odpocznijmy dajmy uczuciom czas' ' i szliśmy bez słów' |
|
|
|
#2563 |
|
xoxo
|
..nie jestem już dwuletnią dziewczynką której wszystkie krzywdy można wynagrodzić tanią lalką barbie albo drogim telefonem wyrosłam z tego... możesz kupować mi nawet bardzo drogie prezenty ja się uśmiechnę podziękuję ale wewnątrz i tak będę wciąż płakała.
Nie chcę wynajmować ani kupować miejsca w Twoim sercu. Chcę, byś sam otworzył mi do niego drzwi. Czekam cierpliwie na zewnątrz-mimo burz. Czasami pozwalamy bardzo tanio kupować nasze serca.
|
#2564 |
|
Raczkowanie
|
lov ya- to miło kwiatuszku ♥
-Nie mam na nic czasu.
-A może masz za mało czasu na wszystko? A gdy będziesz chciał wrócić to się zdziwisz, bo nie będę Cię nienawidziła. Kto powiedział, że nie mogę być szczęśliwa? Perfekcyjnie długie rzęsy splamiła łza, Łza pełna Ciebie, a raczej słów które nie mogły wypłynąć z Twoich ust. Śmiała się przez łzy, Płakała, bo wiedziała że to koniec, Śmiała gdyż miała nadzieję, że to głupi żart. On mówił moim nogą dokąd mają kroczyć, Wskazywał kierunek, w którym oczy miały patrzeć, Wyznaczał rytm w jakim biło moje serce, Naprowadzał myśli na tor, którego pragnął. Pustynia pełna piasku, Niebo gwiazd, A w Twoim sercu miejsca dla mnie brak. W niej nie było nienawiści, Tylko głupie przeświadczenie, że On wróci. Z czasem stawała się nieobecną marionetką w Jego rękach.
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, dziękuję, przepraszam.
![]() Oddychaj swoim życiem we mnie. teraz mi pomóż, powiedz w jaki sposób to może trwać wiecznie. pachnę Twoim oddechem. podniosę Cię. i będę Twoją nadzieją. czy on usłyszałby mnie, gdybym wypowiedziała jego imię? czy on trzymałby się mnie, gdyby znał mój wstyd? Twoje łzy nie spadają, one rozbijają się wokół mnie.
|
#2566 |
|
Rozeznanie
|
caroline060, kamisha, beautiful_lie ♥
__________________ Czuje, każde uderzenie serca Czuje w te puste noce Jeśli uwierzyłeś kiedy powiedziałam Że jest lepiej bez Ciebie To nigdy mnie całkiem nie znałeś Jeśli uwierzyłeś I tylko mój cień jest obok mnie I tylko moje puste serce bije Czasami marzę, by ktoś mnie odnalazł Żebym nie musiała już iść... Nie Nigdy nie będziesz sam Gdy nadejdą ciemności rozświetlę noc gwiazdami Usłysz w ciemności moje szepty Nie widzisz mnie, choć siedzę jak gargulec prawie nad twoja głową. Jasne, że nie widzisz. Nie rzucam cienia. Czasem mam wrażenie, że nie chcesz mojego szczęścia. Dlaczego miałabym ci go żałować? W jednej szufladzie dwadzieścia siedem synonimów łez. Serdeczna Rosa. Miód żalu. Smutna woda. Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-05-01 o 17:05 |
|
|
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję ***** żal zawiedzionej nadziei i największego bogactwa na świecie - uczuć.. ***** każdy przędzie złote nici marzeń na kołowrotku własnych pragnień, umyślnie cierpiąc na daltonizm, by nie ujrzeć szarej przędzy rzeczywistości.. *****
|
#2568 |
|
Raczkowanie
|
wdech. płuca pełne dymu. wydech. serce pełne miłości. zmieniam chłopaków jak rękawiczki. pomijając fakt, że nie noszę rękawiczek. każdego dnia, wmawiam sobie, że jutro zaświeci słońce. |
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Przeraża mnie, w jak szybkim tempie nasz niegdyś wielki wątek staje się bezludną wyspą. lov ya- Ja Ciebie też. Mogłabym wykrzyczeć całą miłość jaką mam w sobie pokazać wszystko co powinieneś znać i być tu ze mną ... jednak przemilczam wszystko - Powiedziałeś już ostatnie słowo dwie doby dziś dzielą mnie od Ciebie dwie doby od których powiedziałeś "żegnaj" Próbuję dostać się do Twojego serca i otworzyć je na miłość Cisza od kilku nocy nuci tę samą kołysankę teraz ona rozbrzmiewa w Twoich myślach jak dawniej ja Dlaczego nie mogę przestać Cię kochać? Zabijasz moje serce a ono wciąż bije Odszedłeś pewnego dnia a niebo nagle zniknęło z zasięgu moich dłoni Musisz przeżyć kolejną noc żeby dać szansę nowemu dniu zabłysnąć w Twoim życiu Jesteś drażniącą ciszą kiedy potrzebuję Cię usłyszeć
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Spokój w życiu burzy nam
miłość. Lecz również miłość go nam przywraca. - Zaraz się położę mamo. Tylko trochę nienawiści zrzucę z siebie. Pozbędę się resztek tęsknoty. Ściągnę z siebie ciężkie brzemię nadziei i zapomnę. Najbardziej lubię kiedy na mnie patrzy. Czuję się wtedy jak na wybiegu w Mediolanie. A ponieważ jestem wyłącznie jego modelką, dobrze mi z taką widownią. Nie był idealny, ale idealnie radził sobie z maskowaniem swoich wad. |
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
lubię go, jest bardziej wyszczekany ode mnie.
masz prawo czuć każdą emocję, tylko jeśli czyni Cię to szczęśliwym. uparcie uparta, bez sił do walki, musisz zrozumieć, moje ręce nie pragną Cię już. pchnij mnie, w tą, albo w tamtą. nie lubię być n i g d z i e. kiedy puszczasz moją dłoń. mam ochotę z Tobą skończyć.
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
witam. kontrastowa0 - Słoneczko! <3 to ja dziękuję. _________________________ _____ i nagle nie wiem, kiedy zacząłeś znaczyć dla mnie tak wiele. dzięki Tobie, znów uwierzyłam, że mogę kogoś pokochać. choć On czasami nadal odwiedza moją głowę. i ten duszący strach, że nagle znikniesz. no, kur wa, życie. ' dzikość mego serca, nawet nie wiesz jak, trudno zdusić ją, ukryć ciężko tak.. a jednak czegoś nam żal.. bądź moim kimś. czy kiedykolwiek pomyślałeś, jak ja się czuję? nie? a chcesz zobaczyć? a na rulonie papierosa napiszę Twoje imię. dwa uzależnienia w jednym pakiecie. tak gorzko pachnie świt. '
|
#2573 |
|
Rozeznanie
|
ej proszę pana, czy pan mnie kocha?
masz coś w tym swoim spojrzeniu. coś dziwnego. umiesz tak patrzeć na dziewczyny, że sądzą, że jesteś w nich zakochany. czemu ja czuję coś innego? czemu czuję, fakt, że mnie nienawidzisz? przyszłam do Ciebie jeszcze jako kumpela, wystarczył tylko Twój widok z tą blond lalą, a wyszłam już jako zakochana idiotka w największym na świecie dupku. Podejdź. Obejmij. Przytul. Powiedz, że kochasz. Pocałuj. chodź, rozgrzejmy w sobie ten płomień. Siedzieliśmy razem u Ciebie w pokoju. Próbowałam wkuć do twojej głowy wszelkie regułki z biologii i geografii. W pewnym momencie, tejże nauki spojrzałam na Ciebie, a ty bez skrępowania wpatrywałeś się we mnie. I to nie było spojrzenie przyjacielskie, nasilone emocjami i pożądaniem. Wbiłeś mi się w usta, a ja chociaż nie chciałam, poddałam się nastrojowi i oddałam pocałunek. Gdy oderwaliśmy swoje wargi od siebie, zdałam sobie sprawę, że nie możemy być razem, bo to nie realne. Wybiegłam z twojego pokoju, z domu i nigdy więcej się nie zobaczyliśmy. - Pobawmy się w berka. - A może w Kocha, nie kocha? mam ochotę na milkę o smaku twoich ust. powiedz mi czemu, nie umiem udawać, że mi na Tobie nie zależy. Siedzieliśmy na ławce. Ja i On. Przeszła obok nas dziewczyna, o ile ją można było nazwać takowym stworzeniem. Zatupała szpileczkami, pokręciła słodko pupą, na której znajdowała się kusa spódniczka, odsłoniła dekolt, z którego wylewały się dwa nabrzmiałe kokosy i odeszła dalej wymalowana niczym tapeta na ścianie. A ja miałam na sobie zwykłe szorty, zwykłą koszulkę i trampki. - Ona jest w piątej lidze. - mruknął On. - A ja w której jestem lidze? - odezwałam się, a on spojrzał na nią. - Ty jesteś ekstraklasą. - uśmiechnął się, a ja pocałowałam go w policzek. gubię się w twoich oczach, w twoich dotyku niczym statek na bezludnym oceanie. nie kocham cię. zapomniałam. nic już dla mnie nie znaczysz. ale nie mogę oprzeć się urokowi twoich oczu
|
#2574 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() " Tyle piekła w nim było co nieba Kiedy zemdlejesz i upadniesz na twardą podłogę, trzymając w ręku butelkę wódki, to tylko dlatego, że nie ma mnie w tej chwili przy Tobie Baw się dobrze, nie zapomnij trzasnąć drzwiami , jstem pewna, że jeszcze tej nocy w te same drzwi zapukasz i ze łzami w oczach spojrzysz w moje i wydukasz ze wstydu słowo, które tak bardzo trudno z ust każdego z nas wykrztusić... wybaczam Ci po raz kolejny, wybaczam Będziesz na zawsze? Nawet kiedy sukienka będzie niewyprasowana, usta zaczną pękać z zimna, panika zmieni się w nerwowe drgawki, oczy przestaną być radosne, a herbata zrobiona Tobie przeze mnie nagle straci smak? Nie potrafiłabym go pomylić z nikim innym. Przecież Jego delikatne dłonie, wąskie usta, tęczówki w kolorze czarnej kawy, pobudzający uśmiech, nieustanna chrypka, zabawne gesty były zbyt niepowtarzalne, abym mogła przejść obok nich obojętnie Nie chcę tanio sprzedawanego banału, limitowanej edycji napoju gazowanego, mega paki orzeszków plus 20 % gratis, bajeranckiego telefonu, czerwonych szpilek, pasemek, czy nagrody Nobla. Wyrzekam się wszystkiego. Potrzebuję Ciebie."
|
|
#2575 |
|
Rozeznanie
|
nienaruszona - przecież jestem i nie mam zamiaru się stąd nigdzie zwijać jak na razie.
![]() Siedzę i patrzę na Ciebie. A Ty w lewo patrzysz. Na lustro w pozłacanej ramie; "If I should stay, I would only be in your way, so I'll go"; Twój wzrok odbity jest tuż nad moim prawym ramieniem. Nigdy dotąd nie widziałam tak pięknie rozpaczających oczu. Wiatr z lekka poruszał długimi jak równik rzęsami. Źrenice miał aż nadto pokryte czernią. Potrafię tęsknić tak, nawet matka pyta co mi tak wesoło.
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Cirii, Oleńka, BananowaDelma, Renia
najlepsze, nadal w wielkim stylu ![]() Bądź moim Oskarem.
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2011-05-02 o 13:05 |
|
|
|
#2577 |
|
Raczkowanie
|
absorbed. Paralogiczna.
` Więc jeśli tak naprawdę Cię tu nie ma To nawet gwiazdy nie mają znaczenia Teraz jestem przepełniona strachem aż po brzegi Lecz to tylko garść z tych spraw Kroczenie przez podłogę I otwieranie drzwi Nadzieja Że przez nie przejdziesz I ocalisz mnie, Lecz tak jak wszystko co wiem Znikniesz pewnego dnia Więc całą resztę mojego życia spędzę na ukrywaniu mojego serca nie pamiętasz? Powodu przez który kochałeś mnie wcześniej Słyszałam, że się ustatkowałeś że znalazłeś dziewczynę i ożeniłeś się. Słyszałam, że Twoje marzenia się spełniły, Podejrzewam, że ona dała ci to, czego nie dałam Ci ja. Miałam nadzieję, że zobaczysz moją twarz i przypomnisz sobie, że dla mnie to nie koniec. ` Adele. <3
|
#2578 |
|
Raczkowanie
|
'Forget about you, I'll forget about this time.'
Wieczorami siadam na trawie, zamykam oczy i znów jestem tam, gdzie byłam szczęśliwa.
|
|
#2579 |
|
Zadomowienie
|
"
Los samotnej kobiety nie jest łatwy.. dlatego każda powinna mieć wyjątkowe buty, żeby radośniej kroczyć przez życie. W krzyżówkach jestem niezła, gorzej mi idzie z facetami. Nie odezwę się pierwsza. Jeśli do mnie więcej nie zadzwoni, będę go czule wspominać – jako dupka. Charlotte, nie można być z facetem tylko dlatego, że umie uszczelnić wannę. To bardzo boli, ale czasami lepiej być samotną niż udawać. Muszę pogodzić się z tym, że są kobiety ode mnie lepsze. Nigdy nie będę miała pięknych włosów, a białą bluzkę zawsze poplamię. Taka już jestem. " sex and the city.
|
|
#2580 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję <3
Sign my love a lost memory.
Znakiem mojej miłości - utracona pamięć. tears down my face leaving traces of your mistakes Łzy ociekające z mojej twarzy Zostawiają ślady twoich pomyłek The space that's in between insane and insecure. To przestrzeń pomiędzy szaleństwem a niepewnością.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.