|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Ana ja te spodnie JS mam juz dlugo co prawda gatunkowo nie sa najlepsze ale kilka pran juz przezyly mam tez kilka innych rzeczy takie jak w linku
http://allegro.pl/c1870-japan-style-...5.html#gallery bylam w niej raz dwa razy prana wyglada jak nowa http://allegro.pl/1234-japan-style-b...7.html#gallery uwielbiam ta bluze wytrzymala pranie w 90 stopniach bo zle pralke Tz nastawil http://allegro.pl/c1003-japan-style-...0.html#gallery te sweterki mam dwa czarny i szary czarny mialam raz szary nosze czesto nie mechaci sie http://allegro.pl/c1100-japan-style-...2.html#gallery jeszcze go nie zalozylam w tamtym tygodniu przyszedl http://allegro.pl/d011-modna-sukienk...2.html#gallery przyszlo badziewie oddalam sasiadki corce http://allegro.pl/1287-brazowa-tunik...8.html#gallery uwielbiam ta bluze jak ja zakladam to Jula robi hau hau i za uszy mnie ciagnie te na kapturze czoraj zamowilam te zakiety http://allegro.pl/j09-modny-zakiet-m...6.html#gallery http://allegro.pl/j13-modny-zakiet-m...4.html#gallery http://allegro.pl/sweter-koronka-kok...7.html#gallery ten swetr ma badziewiasty material taki mega sztuczny nylon http://allegro.pl/haremki-pumpy-alla...6.html#gallery te spodnie po pierwszym kucnieciu rozeszly sie na pupie i taka tunike mam http://allegro.pl/urocza-tunika-japa...7.html#gallery tylko jeszcze jej na sobie nie mialam kilka koszul i koszulek niektore to badziewia ale czego wymagac za takie pieniadze toż to taniej niz w lumpie :P dla Juli też mam kilka rzeczy w stylu JS
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
sidorcia lepiej jeszcze dzisiaj smectę jedną daj, i może sobie też zapodaj
to was dopadło
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
u nas jest taki Chiński Market i tam sa wlaśnie te rzeczy z Japan Style tylko że duzo droższe i ja najpierw jak coś znajdę na allegro to jadę tam obcykać z materiałem ponaciągam pogniote posprawdzam na szwach i dopiero potem na allegro zamawiam bo lepiej się oplaca nawet z przesyłką brać niż kupować tam w markecie
no i tutaj dostajemy wsowki których mamy już caly worek
|
#1055 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Sidorcia - dobrze że Natalka czuje sie lepiej. Jak widać to chyba jednak wirus jaś Was dorwał. Nie zawsze u wszystkich jest tak samo. Mało mogła mieć rozwolnienie a Ty wymiotujesz. Zdrowia dla Was obydwu.
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
AniaP my sól stosowalismy w tmtym roku jako odstraszacz na mrówki wysypywalismy przed progiem i działało w domu ich nie było
|
#1058 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ania p, superanckie te parki
i olka z rzęsami w piankach, umarałam ![]() z tym lumpem u was, to faktycznie ta baba jakaś nie tego jest Cytat:
Cytat:
.Takie coś o tym było: "Podczas badań stwierdziliśmy, że Roundup należy do głównych substancji skażających wodę i żywność. Badamy minimalne dawki Roundupu. Dokładnie takie, jak w produktach spożywczych, zawierających GMO. W badaniach okazało się, że Roundup, w bardzo małym stężeniu – takim jak występuje w GMO – a nawet 800 razy mniejszym, zabija komórki człowieka w krótkim czasie: 2-3 dni. W jeszcze mniejszym stężeniu Roundup zaburzał system hormonalny, blokując wydzielanie hormonów płciowych w komórkach, jak też samo działanie tych hormonów w komórkach. To bardzo ważne, bo hormony te mają kluczowe znaczenie dla płodu ludzkiego. Bez nich nie jest możliwe ukształtowanie się narządów płciowych noworodka. Roundup zaburza przebieg ciąży i powoduje poronienia - mówi Gilles-Eric Seralini, biolog molekularny, Uniwersytet w Caen Roundup nie jest biodegradowalny i może pozostawać nawet rok w glebie i w wodzie. ." a tu całość i video http://uwaga.tvn.pl/39357,news,,chem...,reportaz.html Cytat:
i z tym niejedzeniem Cytat:
ja włąśnie w lupkach często nie mam umiaru, ale ceny kuszą....wczoraj nabyłam body z kr.rękawkiem i ładne śliwkowe welurkowe dresy na jesień za 90gr.... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i sobie może też smectę zapodaj --- fuck , a u mnie śnieg pada właśnie -- jakby co to od czw. będzie w tesco promocja na masła ziaji do ciała- 15zł za 2 sztuki
Edytowane przez evitka21 Czas edycji: 2011-05-03 o 10:49 |
|||||||
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama na mrówki to proszek do pieczenie sypała
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
aniap... ale my w koncu tego wyjadu nie kupilisy bo moj tezet slimok i zdecydowac sie nie mogl... i oki co nie mam jeszcze panow na wakacje... bo z nim sie tak dogadac nie mozna ze sie wkrzam i nie poruszam tematu....
drcron nie mam pojecia jak z basenem... plus taki ze u nas deszcz pada a nie snieg:P choc sama nie wiem czy to plus ana ja chodze w dzinsach niby rurkach ale na łydce nie sa tak strasznie opiete albo takie ala bojowkowe spodnie.... ten js kusi tylko u nich problem z rozmiarami chudym osobom latwo kupic a takim co normalnie m-l nosza to chyba nawet nie ma co tam szukac |
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawię Wam zdjęcia z wczoraj. Już mam taką dużą i użyteczną córkę. Przyniosła to z kuchni.
Moje słońce 16.12.2009 (28 tc. 900 gr) Moja stokrotka 21.02.2012 (27 tc. 700 gr) Edytowane przez P0P70 Czas edycji: 2011-05-03 o 10:50 |
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
pop, no klasa, już nie tylko tz wytresowany, ale potomka tez w dobrym kierunku zmierza
Edytowane przez evitka21 Czas edycji: 2011-05-03 o 10:52 |
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
evitka- dziękuję za pamięć o mnie
Wiem jedno- chciałabym żeby wszystkie z Was tu pozostały bo to my tworzymy to forum, każda z nas. I każdej będzie mi tu brakować U mnie wszystko dobrze, mała aniołek, cale dnie bawi się sama i codziennie uczy się czegoś nowego. Niania jak przyszla po tygodniu to stwierdziła, że jest w szoku ile ona przez tydzień nowych rzeczy się nauczyła... Ona rozumie juz po prostu wszystko. A najlepsza jest jak mówię zeby poszła obudzić tatusia, to leci do niego do pokoju mówiąc pod nosem "tata tata tata" a jak wchodzi to cichutko a jak do niego podchodzi to klepie go w część ciała która akurat wystaje i krzyczy śmiejąc się jednocześnie ![]() No i tulas z niej straszny się zrobił Pogode pozostawiam bez komentarza
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
mój to tylko po jednym nosi, a twoja to już zadba żeby wszyscy mieli
, a na tym drugim zdjęciu to ona już taka dorosla się wydaje
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka cudowna
Wie co dobre hehe---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- mróweczko- wszystkiego najlepszego z okazji 16 urodzin!!
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka przecudna jaka już dorosła i jakie ma już śliczne włoski
i kuzyn Tżta nauczyl ją wolać wino jestesmy w sklepie a ta drze sie inooooooo inooooo aż wstyd a ja chciałam wam pokazać jaką mamy dzisiaj piękną pogodę ktoś chętny na lepienie bałwana ??
|
#1067 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gdzie TY kurna mieszkasz na biegunie Która była w pradze ? Fajnie tam ? ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Mróweczko wszystkiego dobrego z okazji urodzin POp widzę że Mała wyszkolona , TY mu piwa napewne nie nosisz to Mała w kwesti podaj mi piwo babo już wyszkolona
|
|
#1068 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny po dlugiej przerwie, nadrobiłam kilka stron i az mi łzy w oczach staneły jak zobaczyłam ze pamietałyscie o moim Bartusiu w jego urodzinki BARDZO DZIEKUJE W JEGO IMIENIU
i ja skłądam spóznione zyczonka urodzinowe przede wszystkim duuuuuuuuuzo zdrówka i mołości wszystkim naszym kochanym roczniakom u nas ok ostatnio jakos brak czasu nawet na podczytywanie was, zawsze cos (jak to w reklamie banku )chwile miałam jakiegos doła, potem goscie, wypady na weekend do rodziców, załatwianie z mieszkaniem itp i jakies takie zmieczenie ogólne chcodze spiaca padnieta itp ale ogólnie oki, mam juz roczne dziecko ![]() szook jak to zleciałonie chodzi jeszcze sam, ale widze ze jest kilka szkrabów co nie chodzą wiec sie nie matrwie ![]() co do grudek to zaczął jesc troszke biszkopty, chrupki kukurydziane i sie nie dusi wiecdla mnie to duzy postep i mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej ![]() ma juz 6 zebów, ![]() w swoje urodziny miał taki humor ze myslałam ze wyjde z siebie masakra ![]() na szczescie juz mu przeszło ![]() u nasod 9rano sypie snieg dobra juz was nie zanudzam pochwalę sie jeszcze tylko moim skarbemPOP Oliwka urocza a z tym piwem rewelacja:P mój na roczek pierwsze co to złapał kluczyki od samochodu a potem kieliszek (troche dodalismy przedmiotów do wyboru:P)
mój skarb Bartuś przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764 Edytowane przez gusinek Czas edycji: 2011-05-03 o 12:04 |
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
Wroclaw tez zasypany....
aniap bo wiesz jaki ona ma zysk z tego przez groupon?? jak ty jej placisz np 500zl to ona dostaje z tego 250 wiec woli teraz juz to zaproponowac bo i tak wiecej zarobi niz na grouponie |
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
AniaP ja byłam Praga jest pięknym, miastem ma taki swój urok byłam tam dawno jeszcze Juleczka w planach nie była to jeździłam tam na iprezy
teraz na wakacje na jakis wekend mamy tam skoczyć w tym chińskim sklepie powinno być to samo co w naszym markecie bo to chyba to samo ja tam kupuje Julce opaski do wlosów są takie same jak w tych sklepach na pasażach w galerii a o polowe tańsze tak samo spinki i gumeczki no i pilki zawsze jak tam wchodzimy Julka wychodzi z jedną mamy juz całą mase piłek ale ona się drze opa opa i nic sie nie da zrobić jak tylko wreczyc piłkę
|
#1071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sprawa z pragą już rozwiązana bo znalazłam tam piękny hotel z aqua parkiem i myślałam o wrzesniu . Ale TZ ma kolegę w karlowych warach To jakieś 100km od pragi . Jego klientem jest jakiś właściciel hotelu tam i dostaniemy 50 % zniżki na pobyt , basenu tam nie ma ale w samych karlowych jest aqua park do którego tez dostaniemy zniżkę . Jednak ekipa międzynarodowa na szkoleniach mu się przydaje , bo chyba nie ma kraju gdzie by nie można zadzwonić . a te karlowe to podobno takie monaco w srodku europy . Fajnie że tanio ![]() ja to nie umiem na dupsku usiedzieć---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- OlA SIĘ nauczyła gwizdać na SZymka gwizdku który był w płatkach łeb już mi pęka ![]() ![]() Gusinek następny lachon z małym przystojniakiem
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Gusinek ale z Bartusia przystojniacha
|
#1073 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
U nas leje od rana (wali żabami Też jak już niektóre spróbujemy mleczka krowiego ![]() aneczka - Ty się nie wygłupiaj nie będę tłumaczyć dlaczego. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziecko troche lepiej to mama choruje. Na wszeli wypadek bierz to samoco Natalia. Zdrówka dla obu To taki auomat z mlekiem. Rano uzupnają świeżym mlekiem od krowy (badane)a póxniej idzesz, wrzucasz pienążek, podstawiasz opakowanie, guziczek i mleczko leci ![]() Cytat:
. Moja Tyskie. Ja zabrałam bo za bardzo nimi potrząsa i rzuca![]() Byłam 20 lat temu i bardzo mi sięęęe podobało. Nie wiem jak jest teraz ale i tak warto jechać Super Skarb
|
|
#1074 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny,
nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie, nie mialam dostepu do neta przez miesiac , wiec jestem w tyle z waszymi nowinkami. Gratuluje wszystkim roczniakom, duzo zdrówka i spełnienia marzen zycze.My tez obchodzilismy juz pierwsze urodzinki, ale impreza dla wszystkich bedzie dopiero w maju ... połaczona chyba z grilem jak pogoda dopisze.Ala byla tez troche chora, kaslala, w uk dawali jej antybiotyki ktore nie pomagaly i wkoncu wybralam sie do Polski do specjalisty, ktory nam powiedzial ze to nie jest bakteryjne tylko wirusowe i antybiotyki nic nie pomoga , okazalo sie ze miala skurcz ostkrzeli no i jedyne co jej pomoglo to jakies dwie tabletki hormonalne encorton i inhalacje. W ten piatek idziemy na szczepienia, czy wy juz tez szczepilyscie swoje dzieciaki? Tak pozatym to w pracy mialam nowe szkolenia bo zajmuje sie nowymi liniami lotniczymi i tez czasu brak na wszystko. Uprzatnelam troche nasz ogrodek i planuje tam zakupic hustawke i domek plastikowy , mam juz konika bujaka oraz taczke i basen z kulkami, czy macie jakies pomysly co kupic do ogrodu dla dziecka,? teraz musze was nadrobic, pozdrawiam
|
#1075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to w taki dzień jak dzisiaj na mnie trucizną???Cytat:
dziękuję za pamięć-stara jestem i zmurszała (jak powiedziałam to dziś TZtowi to odparł-nie, zmurszała to nie, przecież masz tłustą cerę![]() ) w domyśle: ale stara to już tak...dziękuję również a pokaż linka do tego hotelu, który wynalazłaś? Bo jak ja będę czekać z dalszymi wyjazdami dopóki TZ prawka nie zrobi to w życiu nic poza Polską samochodem nie odwiedzę
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2011-05-03 o 14:25 |
||
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję w imieniu Oliwki za komplementy.
.U nas śnieg pada i pada i jest 3 stopnie. Dobrze że jeszcze zimówki mam .I ogrzewanie dobrze że ogrzewanie możemy sami włączyć. Mrówka - sto lat. Życzę Ci abyś nie straciła tej pogody ducha która w Tobie jest. Gusinek - Bartuś jest słodki. I fajnie ze pomału zaczął gryźć. A Ty też super wyglądasz. Odzywaj się częściej. ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- AniP- ja byłam właśnie 2 lata temu w czasie długiego weekendu w Pradze. Czyli tuż przed zajściem w ciąże. Praga jest super tylko zdecydowanie nie można po niej chodzić w butach na obcasie. Tam nie ma łaskich chodników wszędzie jest bruk. Chciałam Ci wstawić parę zdjęć ale mam ich tak wiele ze nie wiem na co się zdecydować
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
dla miłośniczek Gór Sowich
http://citeam.pl/oferty/cala-polska
|
#1078 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja Cię chyba niczym nie uraziłam ![]() WRACAJ tu prędko Darusiaaa- Ty też już się odezwij. Co u Oliwki i jak się miewa maluszek - każe Ci dużo spać? Jak się czujesz?
02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
|
|
|
|
#1079 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oliwka śliczna i jak ładnie ubrana wie co dobre![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chyba tak zrobie że spisze wszystko i pojde. Teraz już mniej pije, a pije ze szklanki przez słomke. Mam w dzbanku wode i do tego kilka plasterków cytryny- Zosia uwielbia Cytat:
Ja mam ten chiński sklep to jutro pojade oblukać, nigdy tam nie byłam jeszcze. U nas śnieg sypie, jest biało i tylko 2 stopnie;/ moi rodzice wracają z zakopanego już ponad 6 godzin, a w tamtą strone jechali 3,5 h
Edytowane przez sara 85 Czas edycji: 2011-05-03 o 18:07 |
|||||
|
|
|
#1080 |
|
Wtajemniczenie
|
Witojcie moje drogie
![]() Ale pogoda My byliśmy dzisiaj w zoo - nie muszę dodawać że "trochę" zimno było ![]() aneczkaaaaa ![]() ![]() Ty mnie nie wkurzaj i wracaj tu natychmiast bo ja sobie życze wiedzieć co słychać u Maciusia i proszę o zdjęcie ana strzele jakąś fotkę rzęs w chwili wolnej, ale Wy nie docenicie efektu bo nie będziecie wiedzieć jak było przed Ja chyba idę przeszukiwać forum celem odnalezienia polecanych przez Ciebie kosmetyków I te topy boskie!! Zaraz coś zamówie tylko widzę że wsio się pokończyło One dobre gatunkowo?? A o jakich marynarkach piszecie? Ja tych JS nie lubie, kiepska jakość.... a też muszę jakieś fajnej poczukać marynary!Ania dzięki za link Tylko ten krem po 35 rż więc jeszcze nie dla mnie (ufffffffffffffffffffffff )gusinek no nareszcie!! Bartuś miodzio <3
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

to was dopadło
no i tutaj dostajemy wsowki których mamy już caly worek

)

, wiec jestem w tyle z waszymi nowinkami. Gratuluje wszystkim roczniakom, duzo zdrówka i spełnienia marzen zycze.
połaczona chyba z grilem jak pogoda dopisze.
dziękuję za pamięć-stara jestem i zmurszała (jak powiedziałam to dziś TZtowi to odparł-nie, zmurszała to nie, przecież masz tłustą cerę
One dobre gatunkowo?? A o jakich marynarkach piszecie? Ja tych JS nie lubie, kiepska jakość.... a też muszę jakieś fajnej poczukać marynary!
Tylko ten krem po 35 rż więc jeszcze nie dla mnie (ufffffffffffffffffffffff