|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Zmalowana Ty przechero ja też chcę racuszki z jabłkami a jaki masz przepis?
![]() Nerolka prosiła o fluidy to proszę bardzo
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Bezsenność mnie dopadła
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie Marina? Miała dzisiaj wizytę...
CarmelaSoprano jest jakiś X-lander 4 kołowy co ma przekładaną spacerówke, blank podobny do XA Bo widziałam że sąsiadka takim jeździ. Musiałabyś zapytać w sklepie.Nerola posyłam Wam również fluidy Zmalowana ja bym poinformowała tylko i wyłącznie przez pisemko sądowe Za te przykrości, które Ci fundował! A w spódniczkach chodź, zgrabna jesteś to co za problem? ![]() My wróciliśmy z grilla, byliśmy u znajomych. Trochę zimnawo już... Wróciłam z twardym brzucholem i teraz też leże na nospie. Ale już lepiej, ale Młody takie kopy wali, że szok. Dobranoc |
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my raczej za pompowanymi jesteśmy.
|
|
|
|
|
#3365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() tż chrapie - zjadł śniadanko i buch pod kołdrę - dziś mamy dzień leniucha - a po południu na łody włoskie jedziemy ![]() przyznam że na żywo ładniej wyglada ten ciemniejszy odcień na żywo jest taki brązowo-złoty i materiał jest bardzo porządnej jakości, super się wypiera i nie łapie łatwo brudu a poza tym te jaśniejsze wstawki ma akurat w miejscach mniej narazonych na zabrudzenia więc ktoś mądrze pomyślał.---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- właśnie zauważyłam ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- zobaczę jak mi przyjdą jak wygladają na żywo na
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-05-03 o 09:14 |
||
|
|
|
#3366 |
|
Zadomowienie
|
Wyjątkowo mało naskrobałyście z rana
. Ja uciekam do pracy.Miłego dnia kobietki i brzuszki .
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z rana.
Beatko wózek Ci sie trafił za takie pieniążki A czemu ma być Ci głupio, każdy kupuje za tyle ile ma i nie ma się czego wstydzić |
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko z tym wózkiem to faktycznie miałaś fuksa
można ci tylko pozazdrościćciekawe co u Neroli ![]() laski mam pyt które już padało 100 razy jakie kupujecie butelki? ja chciałam kupić ten zestaw TT bo się opłaca.Ale posiedziałam na necie i chyba kupie dr.Browna mam jeszcze w domu Lovi
|
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
Shira przepis :
1,5 szklanki mąki 1 szklanka mleka 1 jajko (pianę można osobno ubić wtedy są pulchniejsze) 1 łyżka oleju 1 łyżka proszku do pieczenie cukier jak kto lubi sól szczypta wszystko mieszam łyżką do tego kroje jabłuszka w kostkę, wrzucam i smaże Dzień Dobry dziewuszki Jak ja bym zjadła coś z grilla, ale niech no się cieplej zrobi to idę na działkę do kumpeli ![]()
|
#3370 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
![]() U nas za oknem szaro i buro, więc jakoś nie spieszy mi się do wyjścia Szczęście że nigdzie nie muszę iść to mogę się polenić Blondynka my kupiliśmy jedną butelkę lovi, a drugą avent dostaliśmy na SR. Ale koniec końców i tak zamówię sobie butelkę Medela Calma - co prawda kosztuje 60 zł, ale jest najlepsza, jeśli chce się karmić piersią i nie przyzwyczajać dziecka do butelki Tak samo ciężko z niej wyciągnąć pokarm jak z piersi
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam się pochwalić zaczynam 26tc
|
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przepis wydaje się prosty, i tani, a nigdy nie robiłam racuchów.Siema z rana. U mnie słoneczko, wstałam juz, wykąpałam się, na śniadanie odgrzewana zupa z wczoraj, jeszcze lekki make up i gotowa do wyjścia, tylko nie wiem co mój tzt wymyśli za atrakcje, narazie siedzi w majtasach i ogląda tv turbo. A wczoraj doznałam szoku. Pojechałam na grilla, długo nie siedziałam, o 21 byłam w domu, wchodzę.. a tu.. mężulek skręca łóżeczko. Dla mnie to był szok, bo on nigdy się takiej roboty nie czepia. Nawet gwoździa wbić w ścianę mam problem żeby go doprosić. Ale tak mi się fajnie zrobiło, ze od razu mi złość mineła że nie pojechał ze mną na tego grilla. ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- ![]() ![]() klask i:![]() brzuszek rośnie
|
|
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie czytałam o tych butelkach Medela że są świetne na all dużo osób je kupuje.Ja nie planuję karmić więc chyba te dr.browna zamówię na kolki super się sprawdziły
|
|
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
patik to prostsze niż naleśniki ;p
blondynkapoznan gratuluje kolejnego tygodnia )
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
dziś kończę 30.t.c.! zaczynam 31.t.c zostało mi równe 70 dni do terminu
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
ja to widzę raczej tak: ostatnie 70 nieprzespanych nocy
bo teraz to u mnie masakra, ból, sikanie i duże pragnienie
|
#3379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czy nasze fluidy zadziałały !!??![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a my witamy z zalanego litrami deszczu śląska, takich ulew dawno nie było więc dziś dzień leniuszka, hehe nawet się pewnie z piżamek nie przebierzemy, lubimy sobie raz na jakiś czas taki dzień zrobić i posiedzieć sami w domku ![]()
|
|||
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
no pięknie!! brzuszek juz wyrazny???
Cytat:
|
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też zimno i ciągle pada
okropna pogoda pewnie posiedzimy w domu, potem pojedziemy po Filipa do teściów
|
#3383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak spr ile dni ci zostało? ![]() ja mam ost parcie na pęcherz aż się boję z domu wychodzić
|
||
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
Blondynko ja również gratuluję kolejnego tygodnia
![]() w suwaczku mi pokazuje ile dni do końca mam
|
#3385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki musze sie wkoncu sfotografować Cytat:
![]() jutro M przywiezie od"teściów" rzeczy i inne gadżety dla Naszego synka muszę zrobić przegląd i wyprać
|
||
|
|
|
#3386 |
|
Zadomowienie
|
Zanka, a co Cie boli? Tak się pytam, bo mnie czasami boli brzuch w nocy, ale nie określiłabym tego jako skurcze .... Najciekawsze jest to, że jak wstaję to jest lepiej.
|
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bolą mnie pachwiny, strasznie wręcz, czasem kości "fredkowe", wstanie w nocy na siku (a równo co godzinę się budzę przez pełny pęcherz) jest bolesne, obrócenie z boku na bok również boli w dzień jestem rozchodzona, rozruszana to nie boli mnie nic, a w nocy cierpię no i mam mega pragnienie, ciągle chce mi się pić
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
U nas słoneczko świeci, muszę się przyznać, że dopiero wstałam i dziwne, że mnie mąż nie obudził bo nie śpi od 8 ![]() Taka pogoda to trzeba się gdzieś wybrać Blondynkapoznan gratuluje 26 t.c.Zanka gratuluje 31 t.c.A ja zaczynam dzisiaj 29 t.c |
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
jutro jeszcze muszę się zwlec z łóżka przed siódmą i jechać z mężem do przychodni oddać krew i siuśki do badania
za tydzień w poniedziałek mam zamiar wybrać się do lekarza, więc muszę mieć aktualne wyniki badań ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- no to wielkie brawa
|
#3390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

Bo widziałam że sąsiadka takim jeździ. Musiałabyś zapytać w sklepie.
a my raczej za pompowanymi jesteśmy.
zębole

A czemu ma być Ci głupio, każdy kupuje za tyle ile ma i nie ma się czego wstydzić

klask i:
więc dziś dzień leniuszka, hehe nawet się pewnie z piżamek nie przebierzemy, lubimy sobie raz na jakiś czas taki dzień zrobić i posiedzieć sami w domku