|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Lanessa, fiu fiu, to niefajnie z tym domem. Ale geografią po norwesku to mnie zagięłaś ![]()
|
|
|
#2552 |
|
Raczkowanie
|
I kolejny dzień za mną... Z Hiitów na razie najbardziej mi 25 przypadła do gustu, ale popełniłam dzisiaj dwa błędy. Pierwszy - bałam się dać z siebie wszystko przez wczoraj, drugi - włożyłam zły stanik. Grrr, muszę coś z tym zrobić.
I jak tam po majowym? Mam nadzieję, że za bardzo Was nie zasypało
|
|
#2553 |
|
Raczkowanie
|
U mnie własnie śnieży
aż nie mogę uwierzyć, że jeszcze kilka dni temu narzekałam na upał przy ćwiczeniach...
|
#2554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I wiem, wyszło, żem wredna
|
|
|
#2555 |
|
Raczkowanie
|
Sanea nie wredna, tylko po prostu Królewna Śnieżka
Zrobiłam dzisiaj Hiit 20 i baaardzo mi się podobało dużo fajniejszy niż Hiit 15 a potem jeszcze mi mało było, więc dołożyłam Bum Bum ![]() szkoda, że jutro mam Rest...
Turbo Fire 1-2-3-4 5-6-7-8 9-10-11-12 Edytowane przez Ella77 Czas edycji: 2011-05-03 o 19:58 |
|
|
|
#2556 |
|
Raczkowanie
|
To już wolę być wredna
![]() Ja zamiast resta zrobię albo jakiegoś lekkiego stretcha albo coś z BBL Bo po reście ciężko mi się zmobilizować do ćwiczeń w czwartek
|
|
#2557 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejkuuu kilka dni mnie nie było a tyle miałam do nadrabiania
Nudzicie się chyba dziewczynki ![]() Tygrysek ale tę hybrydę wzięłaś z tej książeczki TF czy z netu masz skądś? Zawaliłam ćwiczenia całkiem
|
|
#2558 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Hahahah oj daje daje ja dalej chodzę zakwaszona
![]() Ty chudzielcu jeden izabelka_007 - jak te tabletki wspomagające odchudzanie.. Juz Cię pytam kuna drugi raz ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też po pierwszym czułam dużą różnicę jeśli chodzi o kondycję fizyczną. Wszędzie biegałam jak porąbana.. do sklepu, po schodach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tez chciałam go wcisnąć ale sie nie dało więc planuje go na jesień.. Może się przyłączysz
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-05-09 o 17:28 |
|||||||
|
|
|
#2559 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jaki przykład dajesz Cytat:
Ja to mniej więcej tak widzę ![]() Cytat:
Ja najbardziej lubię się opalać nad wodą, bo wtedy zawsze mogę popływać, pospacerować nad jeziorkiem, morzem, itp. nie muszę siedzieć bezczynnie
|
|
|
#2560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mogę już opisać pierwszy dzień w pracy ![]() Po pierwsze, nie spałam już od 3, a do pracy na 7. Ludzie są spoko i sami młodzi. No i zawalili mnie już robotą, że ledwo nos mogę wystawić zza papierów ![]() Ale za to głowa mnie boli potwornie od zapachu jaki tam non stop się unosi, a jest to zapach mleka w proszku. Ohyda!!!
|
|
#2561 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tygrys to ja wstawię tę rozpiskę hybrydę TF i CE, na pierwszej stronie wątku, żeby łatwo można było znaleźć w razie czego ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#2562 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc widzę, że ci spodobało w nowym miejscu (pomijając ten zapach) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wstaw, wstaw, ja sobie porównam czy mam to samo ![]() edit: rzuciłam okiem na tą hybrydkę Twoją i stwierdzam, że to moje jest takie same ja już chcę kompa, skończyć TF i zacząć hybrydę. Tylko nie mogę znaleźć jakiś fajnych sztangielek, albo zestawu hantelek. Są fajne zestawy tych gum z uchwytami, ale trochę kosztują i z tego co widziałam w hybrydce mają ciężary raczej :/
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-05-04 o 19:28 |
|||
|
|
|
#2563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A dzisiaj z mojego treningu łyse cztery litery, guści mam, nie mam jak nawet się po podłodze potarzać (zamarzył mi się rano stretch 40, po ostatnim tak się fajnie czułam). Wymskłam się na chwilkę - uroki laptopa Oby się udało następnym razem.Poćwiczyć znaczy w środę
|
|
|
#2564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aha, no niech będzie tam, już nie będę kasować, może się przyda dziewczynom po zaawansowanym ![]() Tak w ogóle to fajnie ta hybryda wygląda Tylko nie chce znów całe wakacje ćwiczyć Może bym zaczęła na jesień A ciężarki mam 0,5 kilowe tylko Tygrys masz linki do CE? Bym chciała na priv
|
|
|
#2565 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 0,5 malutko ja też nie mam sporych, bo maks do ręki mogę wziąć 2,5 , no chyba że se te ciężarki na nogi założę na ręce to będzie 3 i to mi nie wystarcza ![]() a linki do CE to ja tylko z chomika korzystam
|
|
|
#2566 |
|
Konto usunięte
|
Dołączam się do Was.
Wcześniej ćwiczyłam trochę turbo jam, może jakiś tydzień. Teraz ściągnęłam sobie Turbofire. Ćwiczę od 4 miesiąca, bo w wakacje, jak nie osłabnie mój zapał fitnessowy chcę zacząć Insanity. Zaczęłam w Poniedziałek. Dzisiaj nie robię przerwy, bo w weekend jeden dzień będę miała zajęty, więc przerwa się przesunie ![]() Mam pytanie jak łączyliście BBL? Bo też sobie ściągnęłam kilka filmików. Chcę Bum bum dać w niedzielę zamiast rozciągania i jeszcze h&t chcę gdzieś wpleść ale nie wiem gdzie. |
|
|
|
#2567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja w lato też raczej będę biegać raniutko, albo wieczorem A no to poszukam sobie ![]() [1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;26714050]Dołączam się do Was. Wcześniej ćwiczyłam trochę turbo jam, może jakiś tydzień. Teraz ściągnęłam sobie Turbofire. Ćwiczę od 4 miesiąca, bo w wakacje, jak nie osłabnie mój zapał fitnessowy chcę zacząć Insanity. Zaczęłam w Poniedziałek. Dzisiaj nie robię przerwy, bo w weekend jeden dzień będę miała zajęty, więc przerwa się przesunie ![]() Mam pytanie jak łączyliście BBL? Bo też sobie ściągnęłam kilka filmików. Chcę Bum bum dać w niedzielę zamiast rozciągania i jeszcze h&t chcę gdzieś wpleść ale nie wiem gdzie.[/QUOTE] Hej Czyli zaczęłaś ćwiczyć od programu zaawansowanego? ![]() H&T możesz robić np. po Core 20. Podaj swój wzrost i wagę i ile chcesz schudnąć
|
|
|
#2568 | |
|
Konto usunięte
|
Dzisiejszy dzień zaliczony
![]() Cytat:
H&T po Core 20 to kiedy bum bum? 171 cm i 66 kg. A ile schudnąć to nie wiem, bardziej mi zależy na poprawie wyglądu sylwetki niż na kg. Fajnie by tak było ważyć 60 kg, ale nie stosuję żadnej diety, staram się tylko trochę mniej jeść i zdrowiej odżywiać. Ogólnie to chcę się trochę rozruszać, bo dużo czasu spędzam przy komputerze. |
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ściągam, ale jestem w trakcie robienia BBL i ciekawi mnie, jak dokładnie to łączycie ze sobą
Podpowiecie?
|
#2570 | ||
|
Zadomowienie
|
Jedwabna mam nadzieję że zażegnałaś konflikt z chłopakiem
a potem już nie roztrząsajCytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-05-09 o 17:39 |
||
|
|
|
#2571 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;26719144]Dzisiejszy dzień zaliczony
![]() Tak. H&T po Core 20 to kiedy bum bum? 171 cm i 66 kg. A ile schudnąć to nie wiem, bardziej mi zależy na poprawie wyglądu sylwetki niż na kg. Fajnie by tak było ważyć 60 kg, ale nie stosuję żadnej diety, staram się tylko trochę mniej jeść i zdrowiej odżywiać. Ogólnie to chcę się trochę rozruszać, bo dużo czasu spędzam przy komputerze.[/QUOTE] Wplataj te części z BBL w dni lżejsze. Jak poczujesz że za mało Ci to wtedy dołóż Bum bum albo H&T
|
|
#2572 | |||
|
Wtajemniczenie
|
O widzę, że się pojawiły nowe TurboWizażanki
![]() Ale żeby tak zaczynać TF od 4 miesiąca ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a wieczorem jak jest ciepło to ludzie się plączą po ulicach
|
|
|
#2573 |
|
Raczkowanie
|
Eee... NH to NaturHouse, wybaczcie, przywykłam do skrótu
![]() A co do biegania - nie znoszę
|
|
#2574 |
|
Wtajemniczenie
|
Podglądałam trochę Chalean extreme
Bardzo podobne ćwiczenia są jak w TF Myślę że nie będzie problemu z rozpoczęciem ćwiczeń. Ściągam, ale bardzo wolno idzie
|
|
#2575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już ściągasz ? To kiedy Ty zamierzasz zacząć to ćwiczyć
|
|
|
#2576 | |
|
Raczkowanie
|
jak ja Cię doskonale rozumiem...
Cytat:
w żądnych ćwiczeniach jeszcze nie wytrwałam tak długo i z takim oddaniem :PA co do butków, to może dzisiaj spróbuję bez butów i zobaczę co z tego wyniknie. Będzie co robić
|
|
#2577 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przy takim tempie to mi się to akurat do jesieni ściągnie A tak poważnie, to chcę oglądnąć wszystkie filmiki Jestem niecierpliwa.Cytat:
![]() Oj tak, a jak skończymy CE to Szalina wymyśli kolejny program, mam nadzieję
|
|
|
#2578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale ja jem późno (jak dla mnie) bo po 18:00 potem muszę odczekać ta godzinkę i ćwiczyć.. kurde już potem nie mogę jeść.. a nie chce na siłę.. Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-05-09 o 17:43 |
|
|
|
|
#2579 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A że oglądnąć ... to oglądaj i daj znać o wrażeniach ![]() Cytat:
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-05-05 o 15:36 |
||
|
|
|
#2580 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem wiem co napiszecie![]() Cytat:
mi się chciało na ten 2 miesiąc.. trzeci jest o niebo lepszy.. Ja się odzywiałam ni mniej ni więcej racjonalnie i padły mi cycki dlatego jem tak jak jadłam i tak nie przekraczam 1200 kaloriiCytat:
Jeszcze zeszczuplałaś Matko ale Ci zazdroszcze.. Ja za półtora tygodnia mierzenie i szczerze powiedziawszy boję się..
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-05-09 o 17:45 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

)
(...) na samą myśl mnie kompletnie odrzuca 

aż nie mogę uwierzyć, że jeszcze kilka dni temu narzekałam na upał przy ćwiczeniach...
Nudzicie się chyba dziewczynki

mi się chciało na ten 2 miesiąc.. trzeci jest o niebo lepszy.. Ja się odzywiałam ni mniej ni więcej racjonalnie i padły mi cycki
dlatego jem tak jak jadłam i tak nie przekraczam 1200 kalorii